Annabell Windbreeze /Hinari/

Go down

default Annabell Windbreeze /Hinari/

Témanyitás by Hinari on Szomb. Dec. 29 2012, 20:01


Adatlap

Név: Annabell Windbreeze, a játékban Hinari

Nem:
Kaszt: Kardforgató
Kor: 17 (+5)

Céh: Justice League
2013. 04.02. [00:50:57] Shiel D. Lewis : Hinari, mától tiszteletbeli titkár vagy, nyaggass, ha kell :]
Bolt: Justice League céhbolt

Szint: 50
Exp: 14165/10100
Arany: 35161

Szafari Gyűjtemény

Kinézet:

Hölgy lévén, An kedveli az elegáns ruhákat, ám a kényelemre is hangsúlyt fektet: mélykék szoknyája kiemeli haja színét, felette legtöbbször egyszerű, fehér blúzt visel, hozzáillő sállal. Nyakában rejtett nyaklánc lóg, amit néha-néha felfed, megcsillantva rajta Aincrad Napjának sugarait. Van, aki úgy véli, ez az ékkő adta íriszeinek színét: az olykor teljesen magabiztosnak tűnő szempár türkiz színben ragyog, néha azt a látszatot keltve, hogy a fény és a sötétség váltakozásával fordul át zöldből kékbe. Válláig érő, lenszőke haját jobban szereti kibontva hordani, ám a harcok során rendre összefogja, kihagyva azt a pár tincset, ami szabadon lengedezik ívelt arcának két oldalán. Összeszorított ajkai a tájékozatlan szemnek makacsságot, esetleg belső gyötrelmet tükrözhetnek, ám ennél többről van szó. Sokkal többről.

Jellem:

  régi:
  Legfőbb tulajdonsága az alaptalan kishitűség, elégszer mondogatja magának, hogy „nem sikerülhet” ahhoz, hogy el is higgye. Ez persze egy jó adag önbizalomhiánnyal is jár, ám előfordul, hogy képes átlépni negatív mivoltán, és, hacsak egy kis időre is, de lélekben erős és kitartó lenni. E képesség felfedezése megadta neki az okot és egyben a célt is; és a gondolkozás útján történő jellemedzés mint eszköz új lehetőséget teremtett önmaga fejlesztésére. Igen, Annabell sokat gondolkozik, talán emiatt képes meglátni a szavak mögötti valós értelmet, és megfelelő (vagy éppen eltúlzott) következtetéseket levonni belőlük. Ezeken felül rendkívül becsületes, és beismeri, ha hibázott, viszont ugyanezt elvárja másoktól is: a hazugságot nagyon nehezen viseli.

Az Aincradban töltött majd másfél év egyre kimagaslóbb eredményei lassan háttérbe szorították régi énjét, a szótlan, önbizalomhiányos kislányt, aki a játék elején volt. Mostmár tisztában van a képességeivel, céltudatos és képes a harcok során és az éles helyzetekben is maximális koncentrációt nyújtani, s ha kell, úgy beszéddel, érvelésekkel segíteni a sikert. Gondolkodásmódja a puszta logikára épül, s képes a végletekig elmenni, csakhogy megértse az adott szituációt; tipikusan az a karakter, aki előbb gondolkodik, és kérdez – sokat – mielőtt bármit is cselekedne. Talán éppen ezért, egyre inkább érzi úgy, hogy túl sok rajta a teher, néha meg lenne elégedve egy kicsivel kevesebb felelősséggel is, mint amit viselnie kell, ez bizonyos helyzetekben komorrá és feszélyezetté teheti. Ugyanakkor tud lazábban is viselkedni, de csakis olyan személyek társaságában, akikben teljes mértékben megbízik, ilyenből pedig nincs túl sok, hála a sok csalódásnak és halálnak, amikben része volt. Igyekszik ott segíteni, ahol tud, általában nyitottan kezeli a feladatokat és az új embereket, de mindig kellő óvatossággal. Elvárja, hogy őszintén beszéljenek vele, ahogyan ő teszi ezt másokkal, és törekszik arra, hogy megfelelő mennyiségű információ nélkül ne ítélkezzen, ám képes eltúlzott következtetéseket levonni akár a legapróbb mozzanatokból is, főleg ha azok hátráltatják a csapatmunkát, vagy negatívan hatnak a barátaira, akiknek mindenkori jóléte egy elég érzékeny pontja.


Képességek

1. Element Absorb

Olyan különleges képesség, ami képes erőt meríteni a körülötte lévő elemekből.

  szintezése (régi):
  1–2. szinten: Amennyiben a karakter árnyékban van, életpontjaihoz a speciális pontok értéke hozzáadódik, napon pedig a sebessége nő ugyanennyivel, azonban e képesség soha nem csökkentheti le 1 alá a meglévő életet, még akkor sem, ha az árnyékból kilépve elérné a nullát. Passzív skill, nem befolyásolható.
  3. szinttől: A játékos képessé válik a klasszikus elemek, a föld (erőt növel), a víz (kitartást növel) és a tűz (fegyverkezelést növel) energiájának elszívására. Az öt közül egyszerre csak egy elem bónusza érvényesülhet. Passzív skill, nem befolyásolható.
  5. szinttől: Az Element Absorb már aktívan befolyásolható, a váltás feltétele az adott elem nevének kimondása gondolatban.

Alapja: A játékos képessé válik az öt alap elem energiájának elszívására, mellyel az adott elemhez tartozó statot tud megemelni ideiglenesen. A fény gyorsaságot növel, a föld erőt, a víz kitartást, a tűz fegyverkezelést, az árnyék pedig életet. A képesség azonban soha nem csökkentheti le 1 alá a meglévő életet, még akkor sem, ha az a megszűnésével elérné a nullát.

Hatása: A képesség aktiválásakor a spec-re rakott pontok rárakódnak az adott statra. Ez maximum 6 körig érvényes, lejárta után minimum 1 kör pihenőidő kell (ha közben váltás történik, plusz annyi kör pihenő, amennyiszer váltottunk). A képesség hatását a használó bármikor megszüntetheti, ám a lehűlési idő ekkor sem változik. Fontos! Ameddig érvényben van a bónusz (tehát csak akkor és addig, amikor és ameddig aktív), ezen képesség a használó környezetében lévő játékosok különleges képességeit az esetleges pontkülönbség ellenére sem képes gátolni!

Használata: Elég csupán gondolatban kimondani az adott elem nevét, és máris érvényesül a hozzá párosított statbónusz. Ez a váltásoknál is így működik.

Egyéb kiegészítések kockázós harcokhoz:

--> Amennyiben árnyékot vagy vizet használok (tehát életre vagy kitartásra teszek) és utána váltok (akár használat közbeni váltáskor, akár a lehűlési idő lejárta után), akkor a teljes spec pontszám helyett csak annyit tehetek rá a következő statra, amennyi megmaradt az speccel keletkezett élet-, vagy cselekvéspontokból. Szóval ha 16 pontnál mind a 80 HP-t leütik, akkor nem használhatom tovább a képességet, ha viszont megmarad mondjuk 15 HP a saját életemen felül, akkor három pontot még használhatok belőle.
--> Ha nem árnyékkal kezdek (tehát nem élet-bónusszal), utána már nem tehetek életre az adott harcban.

2. Dragon of Elements

Az éppen felszerelt kardból egy a kard szélességénél alig nagyobb, kb fél-1 méter hosszú sárkányforma bújik elő (úgymond a kard meghosszabbításaként, lásd kép01, kép02 és kép03) és beleharap ellenfelébe.

Hatása: a megidézett sárkány színétől függően a megharapott játékos/szörny adott statjából levonódik moboknál a szintem fele, jk ellen pedig az ellenfelem szintjének fele, lefelé kerekítve; illetve a fizikai érintkezés hatásaként a fegyver által adott erőbónusz értékű sebzést is elszenved az illető (tehát a használó ereje nem érvényesül, csak a kard által adott erő). A képesség visszahatásaként a használó ugyanannyi ponttal sebződik, mint amennyit levont az ellenfelétől (amennyiben nem talált be, úgy sebződés sincsen). Egy ellenfél ellen a harc során csak egyszer alkalmazható, hatása a harc végéig fennáll, valamint minimum 1 pontot - kitartásnál pedig 1 mellékcselekvésre elég cselekvéspontot - mindig hagy az adott staton. Lehűlési idő 3 kör, bossoknál 15 kiskör.

Használata: a képesség használatához a fegyvernek kézben kell lennie, a használó hangosan ejti ki a következő szavakat: Summoning *** Dragon!, a csillagokat az adott elemmel helyettesítve (például: Summoning Fire Dragon!). A stat-elem párok ugyanazok, mint az Element Absorbnál, tehát earth/föld - erő; water/víz – kitartás; fire/tűz – fegyverkezelés; light/fény – sebesség. Életpontokból nem lehet levinni (tehát Dark Dragon nem létezik).

Egyéb kiegészítések kockázós harcokhoz:

Ha a Fénysárkány hatása miatt többszörös támadáshoz jutok a harc során (tehát pl kettő helyett háromhoz), úgy a normál sebzésemen felül a maximális sebzés: annyiszor a szintem fele, amennyi támadásom volt eredetileg. (Példa: ha 20-as sebzéssel eredetileg kétszer támadhatok, de a képesség miatt ez háromra nő, úgy az adott körben a három támadás max sebzése: 2x20 + szintem fele x2.) Ez nem határozza meg a konkrét támadások konkrét sebzését, csak a három sebzés összegének maximumát.

3. Elemental Wall

Az elemek egy az eddiginél magasabb fokú használatát teszi lehetővé, magába szívva és életenergiává alakítva az elemhez hozzáérő ellenfelek pontjait.

Alapja és hatása: A játékos meglendíti a kardját, s egy két méter sugarú kört ír le maga körül, melynek nyomán egy nagyjából egy méter magasságú gyűrű jelenik meg a földön, megjelenése a használótól függ. Ezek a következőek lehetnek: sötét lángok (élet, bossokra nem hat), fénynyaláb (gyorsaság), tűzgyűrű (fegyverkezelés), vízgyűrű (kitartás) és sárgyűrű (erő); a harctéren egyszerre csak egy lehet jelen ezek közül. Az ellenfél, vagy ellenfelek következő támadásakor, amint érintkezik/nek a fallal, a használó annyi életponttal gyógyul, amennyi pont az ellenfél/felek adott statján volt (tehát ha például egy huszas erővel rendelkező jk belefut a sárgyűrűbe, húsz életpontot gyógyít föl – felszereléssel együtt értendő). A gyűrűbe a használó is beleérhet, ám ekkor csupán pontjainak felével gyógyul. A heal maximális értéke: max hp/2. A képesség egy kiskörön át marad érvényben (az utánam jövő csapattárs kiskörének végéig), ha ez alatt nem történt kontakt az ellenfél és az elem között (azaz nem támadták meg a használót), akkor hatása elmarad. Lehűlési idő 5 kör, amennyiben nem történt gyógyulás, úgy 3 kör; kiskörös harcoknál (boss, kazamata) pedig 30 kiskör. Távolsági támadások ellen hatástalan, többletköröknél csak 1x gyógyít.

Használata: A fegyverrel való suhintás közben erősen annak képzeletbeli nyomvonalára kell koncentrálni, és párosítani a kívánt elem lényegével.

4. Justice Dice

Passzív, dobást nem igényel.
A képesség a dobások/sorsolások során azok végeredményét befolyásolja, mégpedig úgy, hogy a karakter nem lehet szerencsétlenebb, mint amit a statarányok/egyéb arányok stb megegednének, az ellenfelei pedig nem lehetnek szerencsésebbek annál. Egy a játék elején induló számláló jelzi a sikeres (ellenfelek esetében) és sikertelen (karakter esetében) cselekmények számát (képesség, támadás, illetve minden más, dobáshoz/sorsoláshoz kötött esemény), és amint az (a dobások/sorsolás hatására) eléri az arányok által megengedett maximumot, a fázis hátralévő részében már azok nélkül lép érvénybe a számlálóval ellentétes hatást elérő eredmény (tehát ellenfelek esetében onnantól sikertelen lesz a cselekmény, karakter esetében pedig sikeres). Egy fázis mindig addig tart, amennyi oldalas kockával dobtunk. Ha a harc közben módosulnak az arányok, a számláló nem indul újra, de az aktuális értékekhez idomul.
Az egyszerűség kedvéért egy példa: karakter támad, 2 és afölött sikeres és a dobás 6 oldalú kockával történik. Számláló: "sikertelen dobások száma: 6:1/0", amint ez 6:1/1-re vált, onnantól minden támadás sikeres. A hatodik próba után a számláló újraindul.

5. Reverse

A képesség a skillek megfordításán alapszik. Aktiválása után ellenfelenként egy (1), már aktív, vagy az ezután első, sikeresen aktivált képesség hatását megfordítja; az így kapott "bónuszok" (pl plusz támadás) nem használnak cselekvéspontokat. Hatása addig tart, amíg a megfordított skill/skillek érvényben vannak; harconként csak egyszer használható. Animációja, külső jele nincs. Sikeres képességmegfordítás esetén a karakter a saját körében dönthet úgy, hogy az ellenfél nem ezen képességét akarja megfordítani, ekkor a képesség újra "várakozó" státuszba helyeződik, és hatása visszamenőlegesen is eltűnik. (Ez nem igényel mellékcselekvést.) Hátránya: minden visszavonáskor szint/2 cselekvéspont levonódik a használótól.
A képesség az ellenfelek játékszínesítő képességeit nem veszi figyelembe.
Példák: gyógyítás/gyógyulás helyett sebzés/sebződés, buff helyett debuff, +1 támadás helyett elveszi az eredetit is stb.

6. Equipment swap

Harcon kívüli képesség, amely a kovácsolás egy specializáltabb szintjét teszi lehetővé a használó számára: a kovács két, általa választott, azonos típusú itemből egy harmadikat hozhat létre, melyben különböző szempontok alapján ötvöződhetnek a felhasznált tárgyak statjai és tulajdonságai. Az új tárgy tierje minden esetben a statokat adó alapanyag-item tierjével lesz azonos; a használó készítésének pedig el kell érnie a két item tierje közül a magasabbét a sikeres képességhasználathoz (tehát pl T4es készítéssel nem használhat fel T5ös itemet alapanyagként).
Formái:
 1. Az új item a két alapanyag-item közül az egyiknek a statjait, a másiknak pedig a képességét kapja meg; az így elkészített tárgy epikus jelzőt és új nevet kap, utóbbit a kovács adja neki készítéskor. A képességhasználat ezen formája az itemeken kívül a nagyobb tierű item tierjével azonos mennyiségű Kristálykő felhasználását vagy ugyanezen tier egy ritka ércét is igénybe veszi.
  Példa:
  [T2] Az Acél Megváltó (+4 erő +2 speciális képesség +30 páncél, vörös indikátoros játékosok ellen +5 sebzés) + [T4] Fényes Pikkelypáncél (+6 fegyverkezelés +45 páncél) + 4db Kristálykő/1db Zafír = [T4] Acél Pikkelypáncél (+6 fegyverkezelés +45 páncél, vörös indikátoros játékosok ellen +5 sebzés)
 2. Amennyiben a két alapanyag-item statjai közül van olyan, ami mindkét itemnél ugyanannyi pontot ad adott statra, akkor a swap során ezek kicserélődhetnek egymással. Ilyen esetben az új tárgy egyedi jelzőt kap, a pontelosztása azonban átadás után sem veszíti el egyedi jellegét. A képesség ezen formáját életre és páncélra nem lehet alkalmazni; kovácsolásához pedig a kívánt tárgy tierjével azonos és azonos mennyiségű, bármilyen gyakori érc is szükségeltetik.
  Példa:
  [T2] Alkony Páncél (+6 kitartás +10 páncél) + [T4] Fényes Pikkelypáncél (+6 fegyverkezelés +45 páncél) + 4db Fekete Holdkő VAGY 2db Drágakő = [T4] Egyedi Fényes Pikkelypáncél (+6 kitartás +45 páncél) VAGY [T2] Egyedi Alkony Páncél (+6 fegyverkezelés +10 páncél)NJK Pet

Nestor:
Nestor

Fajtája: Tűzsárkány
Kora: Fiatal

Kinézet:
Bébi alakjához képest Nestor a fejlődésével nemcsak méretben változott: az aranyszínű kerék, mely mögötte lebegett, beleolvadt a bőrébe, mintája tisztán kivehető a sárkány hátán és szárnyainak egy részén, ha felülről nézünk rá. Szárnyainak belső része immáron a levegő számára átjárhatatlan felületet képez, melynek tapintása inkább bőrszerű, régi szárnytollainak mintája viszont megmaradt, hűen tükrözve előző alakjának szépségét és méltóságát.

Jellem:

Régi:
Nestor elsődleges céljának érzi Hinari védelmét csakúgy, mint hajdanán Shikiét, számára alapvető fontosságú a másik segítése, ha kell, tettekkel, ha kell, akkor szavakkal. Tömören és mindig E/3-ban fogalmaz, keveset szól, de sokat mond; beszéde mögött rejlő bölcsessége, főleg fiatalkorához képest figyelemre méltó. Egyfajta hirtelen haragúság is jellemzi, ám ezt általában nem mutatja a külvilág felé, ilyenkor gyakran hallani morgolódni, s ha dühös, a hátán lévő kerék is forogni kezd. A dal, amit Shiki énekelt, őbenne is megragadt, szomorú éneke néha-néha visszahangzik a céhház folyosóján, ám maga a kissárkány nem a búnak él, inkább előretekint, s megpróbálja bármi áron megóvni Hinarit és gondoskodni róla.

Fejlődése ellenére Nestor beszédstílusa megmaradt, csakúgy, mint az Annabellhez való alapvető hozzáállása is. Továbbra is védi a lányt, ám mindezt sokkal szabadabban teszi, néha messze kerülve tőle, mozgásigénye ugyanis olyannyira megnőtt, hogy a repülés szinte a lételemévé vált. Szereti a sebességet és gyakran állít maga elé legyőzendő akadályokat, örömét leli a vadászatban és a versenyzésben is. Ám Nestor nem felejt, ezt bizonyítja a dal, mely továbbra is fel-felhangzik a palotában, ám már sokkal ritkábban, mint annak előtte.

Története:
A tűzsárkány Shiki kezei között bújt ki a tojásból, az idomárlányhoz mély és erős szálak kötötték, ám egy napon nem várt esemény történt, s ők sem menekülhettek a sorsuk elől. Nestor, gazdájának halála után Askr-höz szegődött, a lány az utolsó szavaival bízta a fiú gondjaira barátját, így amikor a srác csatlakozott a JL-hez, a sárkány is vele ment. Ekkor barátkoztak össze Hinarival, s Askr kérésére a pet követte a lányt, segítve őt egy érdekes küldetésen, majd azt azt követő gyűlésen is ott volt, mindvégig támogatva az új céhvezért a gyászban. Hinari innentől kezdve tudta, hogy mindig számíthat Nestorra, a tűzsárkányban pedig kialakult valamiféle kényszer, hogy úgy viselkedjen a lánnyal, mint ahogy Shikivel tette, óvva őt és testi, valamint lelki támasza lenni a szükség órájában.


Tárgyak

Felszerelés:

 • T5 – Pegazus Bakancs +2[2G] (+33 gyorsaság, egy harc során két körön keresztül könnyebb eltalálni az ellenfelet, az ellenfél pedig nehezebben találja el a tárgy használóját. A kockán egy-egy értékkel módosítja a célszámot. Az első körben a képesség nem használható) / egyedi /
 • T5 – Napsugár Fejpánt (+13 Fegyverkezelés +8 Spec. Képesség +35 Páncél, kiskörönként +20hp-t regenerál a viselőjének)
 • T4 – Szivárvány Köpeny +3[3G] (+4 fegyverkezelés +4 erő +8 kitartás +7 gyorsaság +4 spec +10 páncél, egy harcban egyszer egy célpontot 3 körre megvakít, a megvakult célpont csak 4 vagy afölötti dobással találhat el) / egyedi /
 • T5 – Vikinggyűrű (+24 gyorsaság +8 speciális képesség) / egyedi /
 • T4 - Sárkányfog Rúna +6[1E5S] (+16 erő +10 speciális képesség, pikkelyes lesz a fegyverviselő kezed, míg tart a páncélod, 10%-kal kevesebb sebzést szenvedsz el)
 • T5 – Szellő Vért (+8 Erő +2 Gyorsaság +40 Páncél, PvEben minden 10-, PvPben minden 25 élet/páncélpontnyi sebződés után +0.1 SP-t generál a viselőjének)
 • T5 – Lila Vikingkoponya-gyűrű +6[2F4G] (+11 erő +2 fegyverkezelés +25 gyorsaság, egy harcban egyszer egy körre lefoghatod ellenfeled, aki ebben a körben nem fog tudni semmit sem cselekedni) / egyedi /
 • Ősi Sárkánymintás Katana - kardforgató spec. (+24 erő +10 fegyverkezelés +8 gyorsaság)
  Szint: 15
  Exp: 92/150
  Egyéb információ

 • Egyéb:

  • T1 – Szabdaló (+5 erő +4 gyorsaság +2 fegyverkezelés, támadásonként 1/12 esély azonnali csonkításra (12-es kockával kell dobni)
  • T1 – Chick Norris (felfogja a sebzéseket minden negyedik körben. Ha éhezteted, ötödik, ha tovább hatodik körben segít csak)
  • T1 - Dab gyűrűje [+2S] (+5 élet +3 páncél +2 spec, szabadon egy sziklává tudsz változni)
  • T1 – A bajnok köpenye (+2 fegyverkezelés +2 kitartás + 1 gyorsaság, szabadon változtatható a kinézete)
  • T1 – Pók Emblémás Gyűrű (+7 speciális képesség, a pók mobok nem támadnak meg/nem ütnek rád)
  • T2 – Igazság Rúnája (+4 erő +5 fegyverkezelés +5 gyorsaság, ha van a közelben piros játékos a fegyvered világítani kezd)
  • T? – Agni Rúna
  • T2 – Lélek Csuklya - sisak (+9 fegyverkezelés +2 gyorsaság, nem látszik a használó arca és indikátora)
   "A használó arca folyamatosan árnyékban volt. Teljes feketeség takarta el, akármit is csinált." - egy ijedt játékos
  • T5 – Obszidán Kalap (+13 Fegyverkezelés +8 Spec. Képesség +35 Páncél, minden további ritka/egyedi/legendás felszerelés/fegyver után +1 erőt ad)
  • T3 – A Kaszás Rettegett Öltözéke (+5 kitartás +9 erő +15 páncél, viselőjét 3-as szintű súlyemeléssel áldja meg) / egyedi /


Nyersanyagok: érckönyvelés (minden bankban van)

Receptek: Jártasság összesítő, T5 páncél

Potik, Mérgek és Kristályok:

 • Hazatérés kristály
 • 1x Pánik Burok
 • 2x Pánik Kristály
 • 1x Titkos Üzenet Kristály *?*

 • 3x Mini HP potion (+5 hp)
 • 3x Kis Potion (+20 hp)
 • 1x Gyógyító Kristály (3 körig +15 hp)
 • 2x Nagy Potion (+40 hp)
 • 2x Páncélbőr Potion (ha az elkövetkezendő 3 kis körben átütik a páncélodat a negyedikben az első feléd intézett sebzés sebzés helyett annyi páncélt ad, amennyit sebezne)
 • 2x Vasbőr Potion (+50 páncél és egy körig vassá változik a megivó bőre, így abban a körben 10-el kevesebb sebzést kap)
 • 1x Egyszerű Frissítő Potion (+4 gyorsaság +1 kitartás négy körig és 25 HP)
 • 2x Frissítő Potion (+5 gyorsaság egy körig és +25 HP)
 • 1x Területi Gyógyító Kristály (minden közelben lévő játékos gyógyul 25-öt/bossharcokon minden játékos)
 • 3x Regeneráció Potion (+10hp/kiskör a harc végéig)
 • 1x Erős Akarat Potion (+20 CSP +40 HP)
 • 3x Keserű Potion (+70 hp)

 • 1x Rövid Specialitás Potion (+3 spec két körig)
 • 3x Tartós Specialitás Potion (+9 spec 3 körig)
 • 1x Gyenge Adrenalin Potion (+2 sebzés +3 gyorsaság két körig)
 • 2x Rövid Telitalálat Potion (6 szinttel alacsonyabb jk ellen 1 biztos találat)
 • 1x Vörös Bika Potion (kövi támadás nem használ CSP-t)
 • 3x Gyors Futás Kristály (+4 gyorsaság 1 körig)
 • 2x Halvány Erősítő Kristály (kövi sebzés +5)
 • 1x Tövisgyökér Kristály (következő két körben +10 sebzés ha eltalálnak)
 • 1x Hátszél Kristály (3 támadásig +20 gyorsaság)
 • 2x Gyenge Gyors Ütés Potion (adott kiskörben kapsz +1 többletkörnyi támadást, csak legalább 5 szinttel alacsonyabb célpont ellen használható)
 • 5x Villámgyors Ütés Potion (+3 többletkör 10 szinttel alacsonyabb mobok ellen)
 • 3x Gyenge Copy Kristály (megismétli az előző T1es vagy T2es kristály hatását)
 • 1x Tisztító Kristály (egy negatív hatást levesz a használóról, ami lehet méreg is)
 • 2x Erősítő Kristály (kövi találat +30 sebzés)
 • 2x Gyenge Erő Potion (+20 erő a harc végéig, többszörözhető)
 • 1x Erős Adrenalin Potion (20 erő/irányítás egy körig, a következő támadásod biztosan talál)
 • 3x Rövid Ellenméreg (az elkövetkezendő 2 körben immúnis vagy a mérgekre, a feléd irányuló sikeres mérgezett támadások azonban ugyanúgy levesznek 1 találatnyi mérget az ellenséges pengéről)
 • 1x Gyenge Méregfordító Méreg (a célpont által elszenvedett következő mérgezés ellentétes hatást fejt ki, emellett a célpont a következő mérgezett ütéstől nem szenved el sebzést, 1 találatig marad a pengén. A méreggel felszerelt penge csak ellenséges játékosba sebez, így elkerülve az indikátor színeződést)
 • 2x Overswitch Potion (SWITCHNÉL mobok elosztása közted és a switchelt jk között)
 • 1x Energia Potion (a következő körben +1 többletkör, viszont az az egy plusz többletkörnyi támadás kétszer annyi cselekvéspontot fogyaszt, egy harcban maximum egyszer használható)
 • 6x Szerencsés Ritmus Potion (biztos találatok és képesség, kövi körben minden támadást és specet kikerül, de 2 körig 5-6-ossal talál be csak)
 • 3x Perfect Frissítő Potion (+15 gyorsaság két körig és +50 HP)
 • 3x Különleges Erő Potion (a potion megivása utáni körében a használó ereje és speciális képesség pontjai megcserélődnek, majd az azt követő körében vissza)
 • 4x Harag Potion (a potion megivása után, a következő körtől a használó elveszíti mellékcselekvését és helyette +1 támadási kört kap, emellett nagyon haragos lesz valamiért mindenre és mindenkire. Harc végéig tart, letisztítható)
 • 1x Béke Potion (A potion megivása után, a következő körtől a használó minden egyes támadása helyett egy-egy plusz mellékcselekvést kap, emellett nagyon nyugodt lesz valamiért. Harc végéig tart, negatív hatásként érzékeli a rendszer így letisztítható.)
 • 3x Tisztító Potion (minden max. T4 mérget és egy akármilyen másik negatív hatást levesz a megivójáról és gyógyít 30 HP-t)
 • 1x Kikerülés Potion (halál/korona dönt a sebződés nullázásáról vagy kétszerezéséről)
 • 2x Nullázó Kristály (célpontról minden aktív hatást levesz kivéve vérzés/tűzsebzés)
 • 2x Veszélyérzet Potion (minden rejtőzködő és nem rejtőzködő ellenfelet megmutat 10 méteren belül)
 • 1x Banánhéj Potion (a használó a kövi 3 támadását biztosan elvéti)
 • 1x Édes Bosszú Potion (ha az előző körben Banánhéj Potit ittál, a kövi találatod 5x nagyobbat sebez)
 • 2x Berserker Méreg (célpont körönként -10hp, de immunis lesz minden statmódosító és lefagyasztó hatású méregre; max 5 körig tart, 1 találatig marad a pengén)
 • 1x Démonszem Potion (használó 3 körig immúnis lesz minden vakító és fény típusú hatásra)
 • 3x Kapcsolat Potion (a használó által megivott következő potion egy szabadon választott csapattársára hat)
 • 2x Önjelölt Vezér Potion (a megivója parancsnoki státuszt kap, csak szörnyharcokon használható)
 • 1x Vastalp Potion (a használó 5 körig immúnis lesz a lökésekre és az azokkal járó hatásokra)
 • 1x Hibás Rejtőkristály (1 körre láthatatlanná válhatsz, de van rá esély, hogy rosszul működik, és a ruháid nem válnak láthatatlanná, csak te magad. Az Észlelés jártasságot nem semlegesíti)
 • 1x Vészhelyzet Potion (A használó életcsíkja pirosba megy át.)
 • 2x Erős Csapat Sebzés Kristály (Aktiválása után a csapatodban mindenki +20 sebzést kap a következő két támadásához.)
 • 1x Ez Pont Megoldja Most Nekünk A Feladványt De Jó Hogy Valamiért Pont Ez A Kristály Került A Fülem Mögé Kristály
 • 4x Parancsmester Potion (a használó szabadon eldöntheti, hogy a jelenlegi támadó szörnyek közül melyik kit üt)

 • 2x Gyenge Anti-mob Kristály (kiválasztott mobot bénít 1 körig)
 • 2x Halvány Dühítő Kristály (következő körben minden mob figyelmét a használóra vonja)
 • 3x Pajzs Kristály (következő sebződést felezi)
 • 1x Erős Pajzskristály (következő sebződést felezi, hatása csak akkor jár le ha eltalálnak)
 • 6x Gyenge Tisztító Kristály (negatív nem méreg hatást levesz, max 2 statnyit)
 • 2x Büntető Kristály (piros indikátoros jk 2 körig nem támadhat)
 • 2x Mobtépő Kristály (1-et sebez egy mobba, mobszorító kristály utáni körben használva 100-at)
 • 2x Mobszorító Kristály (mob/boss a következő körben nem térhet ki a támadások elől/a következő körben nincs támadás luft, csak a használónál legalább 10 szinttel alacsonyabb mob/bossokon használható)
 • 2x Kritikus Kristály (Ha a használatot követő első támadás kába/cselekvésképtelen szörnyet/bosst talál el, a támadás másfélszer akkorát sebez.)
 • 1x Gyenge Elnyomó Méreg (5 sebzés + sebzésnyi erődebuff sebzés/5 körig, 2 találat, mob/boss spec)
 • 2x Gyenge Speciális Méreg (ellenfélnek 2 körig nincs spec amennyiben a célpont legalább 5 szinttel alacsonyabb a használónál)
 • 2x Gyenge Paralízis Méreg (1 körig ellenfélnek paralízis)
 • 2x Gyenge Fárasztó Méreg (-2 kitartás, 3 találatig marad a pengén)
 • 1x Gyenge Kábító Méreg (-2 FK találatonként, 3 találatig marad a pengén)
 • 1x Pet Bódító Méreg (ellenfél pet 2 körre elalszik)
 • 2x Gyenge Altató Méreg (találat utáni 3.körben ellenfél 1 körre elalszik, alvás pihenésnek számít)
 • 5x Lökés Kristály (ellenfél 1 kör stunhatás)
 • 2x Erőtér Kristály (kisebb Lv-szintű ellenfelek a kövi körben nem tudnak megsebezni, két használat között legalább öt körnek el kell telnie)
 • 2x Gyenge Területi Kábító Kristály (1 körre elkábít két ellenfelet, egy harcban 1x használható)
 • 1x Füst Kristály (Látás 2-vel nem rendelkező jk 2 körig nem tud támadni)
 • 3x Erős Hullám Kristály (gyakori mobok elvesztik egy körüket, kettes akrobatika alatt a soron következő játékos is)
 • 2x Anti-mob Kristály (kiválasztott mobot hatástalanít két körig)
 • 1x Ellenszél Kristály (3 körön keresztül -20 gyorsi a célpont jk-nak)
 • 1x Fürkésző Kristály (jk-nak kiválasztott statpontját megtudod)
 • 1x Lángpenge Kristály (kövi 4 sebzés tűz alapú + 2es égési sebzés a harc végéig)
 • 1x Birkózó Kristály (specek tiltottak 2 körig, használó -10 erő)
 • 2x Jégszilánk Kristály (ha van a közelben jég, a használó+célpont szintjét sebzi)
 • 1x Fárasztó Méreg (minden találattal -6 kitartás, 3 találatig marad a pengén)
 • 1x Kábító Méreg (-6 fegyverkezelés minden találattal, 3 találatig marad a pengén)
 • 1x Gyengítő Méreg (-6 erő minden találattal, 3 találatig marad a pengén)
 • 1x Irányító Méreg (-6 irányítás minden találattal, 3 találatig marad a pengén)
 • 1x Speciális Méreg (-6 spec minden találattal, 3 találatig marad a pengén)
 • 1x Páncélevő Méreg (-20 páncél minden találattal, 3 találatig marad a pengén)
 • 1x Lassító Méreg (-6 gyorsi 3 találatig)
 • 2x Gyenge Sorvasztó Méreg (-25 CSP minden találattal, maximum 3 találatig marad a pengén, egy harcban maximum kétszer használható.)
 • 2x Fájdalmas Menedék Méreg (3 körig 0 sebződés, utána a használó erejének 3xosa)
 • 2x Tartós Anti-mob Kristály (1 mobot bénít 3 kiskörig, 1 mobon 1x használható)
 • 1x Bossgyengítő Kristály (a boss 20%-kal több sebzést szenved el 5 támadásig, nem többszörözhető)
 • 1x Gyenge Elnyelő Méreg (az eltalált páncéldarab három körig elveszti minden speciális bónuszát, amit a pontok felett ad, maximum 2 találatig marad a pengén)
 • 1x Lefegyverzés Méreg (a célpont 7 körig elveszti fegyverét, maximum 2 találatig marad a pengén)
 • 1x Szörnycsapda Potion (a célpont gyakori szörny két kör múlva elpusztul, de addig háromszor akkorát sebez)
 • 2x Tömény Füst Kristály (2 körig nem támadhat akinek 3nál kisebb a Látása)
 • 2x Békanyál Kristály (Egy nagykörre nyálkás anyaggal teríti be a padlót. Az akrobatika nélküli játékosok elcsúsznak, és elvesztik a támadásuk arra a körre, egyes akrobatikával eggyel nagyobb dobás kell a találathoz, kettes akrobatikától kezdve +10 gyorsaságot ad.)
 • 3x Szörnykábító Kristály (Ha a kristály használatát követő első támadás sebzése legalább 120, a célpont szörny/boss elkábul és cselekvésképtelenné válik arra a körre. Egy harcban egy célpontra csak egyszer használható.)
 • 1x Vérengző Áldozat Méreg (dupla többletkör, +1 mellékcselekvés, minden támadása első körben +10, majd +20, majd +30...stb. sebzést okoz, az első körben legfeljebb élete 10%-át, majd 30%-át, majd 50%-át... stb. (110%-ig) elveszti, harc végéig tart, 1 hp-ra ha lemegy, onnantól minden cselekvését elveszti)
 • 1x Izzó Páncél Potion


 • 4x Gyenge Kinézet Kristály (aktiválása után egy körig úgy nézhetsz ki, mint valaki más)
 • 1x Kinézet Kristály (aktiválása után három körig úgy nézhetsz ki, mint valaki más)
 • 2x Mágnes Kristály (a használóhoz közel húzza a célpontot)
 • 1x Bumeráng Potion (kövi támadás távolsági)
 • 3x Olcsó katyvasz Potion (kinézete bármilyen más potiéval megegyezhet, hatása hányinger)
 • 1x Érzelem Kristály
 • 7x Hangrögzítő Kristály
 • 4x Fotó Kristály
 • 2x Farkasagyar Kristály
 • 1x Magasugrás Kristály
 • 1x Gyertya Kristály
 • 4x Folyosó Kristály (Használatához a kristállyal meg kell jelölni egy helyszínt. Arra a koordinátára a kristály segítségével bármikor oda lehet teleportálni. Egy kristállyal csak egy helyet lehet megjelölni, a teleportálás után összetörik.)
 • 1x Egyedi Csillag Kristály
  (Széttörésekkor erősen fényleni kezd és emelkedik így pár méteres magasságba. E fény bármilyen sötétséget megtör és csillagként mutatja meg az utat bármerre is akarsz menni, vagy épp juttat ki bárhonnan.)

Egyéb:

------ Morpheus Álomfogója
------ Könyv Petertől
------ Sárkányos-Katanás nyaklánc Shukakutól
------ Sárkányos plüss Enherieltől
------ Oroszlános plüss Alextól
------ Sárkányos, kardos, virágos csatok Mirikától
------ Reynail szíve
------ Drágakő Ai-tól
------ Közös videó Szophietól
------ Plüss sárkány és a legyező Yurihimétől
------ JL Palotás hógömb Ozirisztől
------ Hajtogatott szalvétasárkány Shizutól
------ Oroszlánmancsos nyaklánc Alextől
------ Lila Gömb Livytől
------ Fotó a JL tagokról a karácsonyfa előtt
------ Kis szütyő potiknak Szophietól
------ „Kard gyűjtemény Hayashi Yuichi tollából” című könyv Yuitól
------ Titkos notesz Ai-tól
------ Törődés Virága Yurihimétől és Silvertől
------ Piros karácsonyfadísz (üres fotókristály-hellyel)


A hozzászólást Hinari összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Ápr. 01 2019, 15:53-kor.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3720
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Annabell Windbreeze /Hinari/ Vo36oi14557/10100Annabell Windbreeze /Hinari/ 2yjvlht  (14557/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Játékok, ajándékok, pluszpontok, pénzügy, betekintés

Témanyitás by Hinari on Szomb. Ápr. 29 2017, 21:38


Játékok/Élmények

04. Ismerkedés Szophie-val - Az optimizmus áttörése! (Lv1)
05. Csatlakozzam? - A Nagy Döntés (Lv1)
11. Szépségverseny (Lv4)
24. Spirit (Lv10)
25. Dragon of Elements - a második képesség!
36. Stella after - Rita és a legendás Katana (Lv13)
39. On – again (Off2 final)
41. Álom vagy valóság? Szophie és Hinari egy rémes éjszaka után (Lv13)
46. Túl a könnyeken – Askr toborzása (Lv14)
49. Narancssárga – Búcsú Tai-tól és Rantól
51. Danee – Meglepő Bejelentések (Lv17)
54. Twister – 10. bossmegbeszélés (Lv17)
58. Elkésve… - Miért nem voltam melletted?
60. JL céhgyűlés: gyász (Lv17)
62. Hiii & Pete (Lv17)
64. Elemental Wall (Lv20)
65. Horgászat Anattal (Lv20)
66. Alex esete az árnyszúró bicskával (Lv20)
72. A lángoló kőrisfa és a sárkány szelleme – Ifrit tombolása! (Lv21)
76. Röhögőgörcs-méreg és egyéb nyalánkságok… - az Árva és a Céhvezér (Lv21)
77. Shizuka és Én (Lv21)
82. Losing Hope… (Lv21)
83. Christmas Quest (Lv23)
85. Alex, Hinari – All I want for Christmas… (Lv23)
86. Céhes karácsony, 2023 (Lv23)
89. Fourteen after (Lv26)
92. Egyetértés – Rúna és Katana (Lv28) (Lv25)
96. Szafari – Raven, Hinari és Nestor (Lv29)
101. A banánhegy tetején (15.boss after) (Lv26)
105. Tizenhatodik boss – Epilógus: Az ABA megalapítása (Lv31)
106. Kristály – Rita, Maci (Lv31)
107. Twister – 17es bossmegbeszélés (Lv31)
111. Verseny (Lv31)
112. Barátok - Part I., Part II. (Lv31)
114. Baleset (Lv31)
117. Csokiizé (Lv32)
119. Erdei kalandok (Lv32)
122. Silver (Lv32)
124. Twister – 18-as bossmegbeszélés (Lv32)
125. Nestor és Aeon – halászat a befagyott tóban (Lv32)
129. Rainbow (Lv32)
130. Tale of Two Rivals I. - kihívás, vereség (Lv32)
131. Tale of Two Rivals II. – megingás, megoldás (Lv32)
132. Tale of Two Rivals III. – Felkészülés: [1.nap] [4.nap] [7.nap] (Lv35)
135. Rémálom (Lv35)
137. ”Shu” (Lv36)
138. Nysteri találkák (Lv36)
139. Seconds before Christmas (Lv36)
140. JL- Just Love: Christmas edition (Lv36)
141. Re (Katana élmény) (Lv36)
147. Kazuma és Chiaki: Döntés (Lv36)
148. Kazumáról (Lv36)
150. Mese az elmúlásról – Ozi és Hina (Lv36)
152. Tisztázzuk! – Shu, Timidus és Hina (Lv36)
155. Beszélgetés Ayanival – újabb részletek a Tenkáról (Lv36)
159. Ezüst könyek (Lv40)
160. Part 1 – Hero (Lv40)
163. Egy kis kutatómunka – Nyomkövetés lv5! (Lv40)
164. Szilánkra tört pillanatok (Lv40)
165. Rendhagyó szombat, bossmeghívás (Lv40)
167. Nem épp rendhagyó és nem is szombat - de bossmeghívás (Lv40)
170. Hullámvasút (Lv40)
171. A karmazsin kardforgató (Lv40)
173. Találkozások – Enheriel (Lv40)
174. Betegápolás (Lv40)
175. Vita (Lv40)
178. Twister – 21.boss (Lv41)
180. Omedetou (Lv41)
181. Ozirisz választása (Lv41)
185. Ai, Rey és a lent rekedtek kiszabadítása (Lv41)
186. Toborzások – Nio (és Rey) (Lv41)
187. Egy másik szál – Hoora, a rend és a szövetség (Lv41)
188. Céhgyűlés (Lv41)
190. Moves to move forward (Lv41)
191. Drawback (Lv42)
193. Válaszok nélkül (Lv42)
197. Szavak (Lv42)
198. Beismerés – hol máshol? (Lv42)
203. Céhes karácsony – a Jetik barlangja (Lv43)
215. Üveggolyók (Lv45)
218. Sütizés Stinggel (Lv45) /félbehagyott/
223. Próba (Lv45)
224. Menedékhely – Paradise (Lv45)
240. Party (Lv50)
245. CsibuCsibu és a nagy gondolatok (Lv50)
250. Silence (Lv50)
257. Kilenc négyzetméter I. (Lv50)
258. Kilenc négyzetméter II-IV. (Lv50)
259. Tartozni (Lv50)
260. Sil, Ozi, Hime (Lv50)
261. Viszontlátás - Szophie (Lv50)
262. 30.boss - Szophie és a karperec (Lv50)
267. JL céhkarácsony, 2028. (Lv50) [Befejezetlen]
269. Leonard (Lv50) [Befejezetlen]
274. Rég nem látott barátnők (Lv50) [Befejezetlen]


Küldetések

02. Az emberrablás esete - Hová tűnt Ayani? (Lv1)
03. Incubus küldetése: kulcskeresés a katakombákban! (Lv1)
14. Árubeszállítás (Lv4)
15. Our Benefactors - A Jótevőink (Lv8)
22. JL céhküldetés! Morpheus! (Lv8)
45. A Blackriver kúria rejtelmei (Lv13)
59. [JK küldetés] Warrior Cats 1.0 (Lv17)
67. [Küldetés] A Pusztító alkonya (Lv21)
87. JL [Játékos Küldetés] Dual Tower (Lv24)
95. [Küldetés] A Völgy (Lv28)
99. [Küldetés] Bunmei Legenda (Lv29)
126-128. c) [Küldetés] Bonds (Lv32)
145. [Küldetés] A hasadék (Lv36)
158. [Küldetés] Last Sixteen (Lv39)
172. [Virágmező] Tavirózsa (Lv40)
189. Airborne – elveszettek (Lv41)
194. Az Árnyharcos hagyatéka (Lv42)
208. [Virágmező] Anomáliák (Lv43)
209. [Virágmező] Sweet Dreams are… (Lv44)
227. [VM] Kék tulipán (Lv45)
230. [Küldetés] Oszd meg, és uralkodj! (Lv49)
237. [ZSM küldetés] Egy szoknya egy nadrág (Lv50)
238. A börtön titka (Lv50)
239. [VM] A nagy keresgélés (Lv50)
241. [VM] Tavaszváró - Hina és Yuuki (Lv50)
248. Ophelia - A bajkeverő (Lv50)
249. [Küldetés] Hóvihar (Lv50)
268. [Küldetés] Fightning gold (Lv50)
271. [Küldetés] Broken - Drágán add az életed (Lv50) [Befejezetlen]


Események

08. A nagy aincradi birkózó event! (Lv4)
10. Cupido kastélya (Lv4)
13. A semmi (event) (Lv4)
18. Darwin útvesztője - event
19. Húsvéti tojások és robbanó nyulak! Az event! (Lv8)
23. Off (event)
38. Off 2.0: Log in/Log out
47. Event – A legendás küldetés! (Lv14)
52. [Event] Tükörkép (Lv17)
81. "Az éhezők viadala" (Lv21)
84. Karácsonyi event (Lv23)
94. [Event] Vidámpark (Lv25)
AU. A kinti Én
102. Húsvéti akció (Lv30)
AU. Ahogy folytatódna…
AU. Sao világ show! (Lv31)
142. [Event] Karácsonyi event, avagy Nicholas visszatér (Lv36)
149. [Event] Sajtótájékoztató (Lv36)
176. Koboldinvázió (13.szint) (Lv40)
AU. Soul Eater!
182. Obon fesztivál (Lv41)
195. [Event] Az Állatok Világnapja (Lv42)
202. Karácsonyi Event (Lv43)
204. Kihívások terme – Agni (Lv43)
214. Koboldinvázió – Nyster felszabadítása (Lv43)
216. [Event] Kobolds ate my baby! (Lv45)
233. [Event] SAO Karácsony 2026 (Lv50)
243. [Event] - Easter event, avagy: Az ázott nyúl és tükörtojás (Lv50)
256. [Event] A kataklizma (Lv50)
266. [Globális event] Rendszerhiba (Lv50)Bossok, minibossok

20. 6. boss (Lv8)
37. 7. boss (Lv11)
44. 8. boss (Lv13)
48. 9. boss (Lv15)
55. 10. boss Vol.1 (Lv17)
56. 10. boss Vol.3 (Lv17)
57. 10. boss Vol.4 (Lv17) (Lv20)
69. [Miniboss] Reynail az elsőszülött (Lv21) (Lv23)
71. [Miniboss] Chocobo Faló (Lv21)
73. Túlélő Csarnok - A Szőke, a Kék és a Vörös (Lv21)
75. 11. boss (Lv21)
78. 12. boss (Lv 23)
79. 404 error – Ozirisz megmentése (Lv23)
80. 13. boss (Lv23)
88. 14.boss (Lv25) (Lv23)
100. 15.boss (Lv26) (Lv24)
103. Dér Jankó –a státuszcsere debutálása! (Lv30)
104. 16.boss (Lv30)
109. 17.boss (Lv31)
110. 17.boss Vol.2 (Lv31)
113. Kard és Kardforgató (TCS) (Lv31)
115. [Miniboss] Cassandra (Lv31)
126-128. a) 18.boss (Lv32)
134. [Miniboss] Souryuu (Lv35)
162. 19. boss Vol.2 (Lv39)
166. 20. boss - Káosz (Lv40) (Lv39)
168. 20-as boss, második próba (Lv40)
179. 21. boss (Lv41)
192. 22. boss (Lv41)
196. 23.boss (Lv42)
199. 24.boss (Lv43)
200. Túlélő csarnok – felkészülés a 25.bossra (Lv43)
205. 25.boss (Lv43)
231. 26.boss (Lv50)
232. 404 Full (Ozirisz TCS) (Lv50)
246. 27.boss (Lv50)
252. 28.boss (Lv50)
272. Bosstalálkozó és 30. boss második próba (Lv50) [Befejezetlen]Kazamaták

93. 2014.Február – Villámló Barlang (Lv28) (Lv25)
97. 2014.Március – Fénylő Mocsár (Lv29)
126-128. b) 2014.Szeptember – Villámló Barlang (Lv32)
145. A három grácia újra akcióban! Az Örök Erdő (Lv39)
201. Kazamatázás Yuukival (Lv43)
206. Céhes kazamatázás – Villámló barlang (Lv43)
210. Szóló kazamata: Koponya Torony (Lv45)
211. Az Obszidián Kastély felderítése (Lv45)
212. Ametiszt völgy – Hina és Ryuu (Lv45)
221. Kígyózás kicsit másképpen – part1 és part2 (Lv45)
225. Közös kazamatázás Allal (lv48)
236. Hólejtő, céhes kazamata (Lv50)
251. [Kazamata] A Kertek Bosszúja (Lv50)
255. Visszatérés az Ametiszt Völgybe (Lv50)
264. Karácsonyi kazamata (Lv50)
265. Örök erdő kazamata (Lv50)
273. Obszidián Kastély (Lv50)Küzdőterek

01. Hinari és Saru! A duplamajom stratégia! (Lv1)
06. Kardforgatók Nagytornája! VS Kota! (Lv1)
07. Harc a napsütésben! Vs Alex (Lv2)
09. Kardforgatók Nagytornája, 2. kör! VS Incubus! (Lv4)
12. A kovács és a nővérke (Lv4)
16. Hinari és Allen (Lv8) /félbehagyott/
17. Hisame és a szülői(?) gyakorlatok (Lv8)
21. Kardforgatók nagytornája, hármasdöntő - VS Zhel (Lv8)
26. Hinari Vs Lizzy (Lv10)
27. Gyakorlómeccs JL módra! Vs Pánci! (Lv10)
28. Pengék Tánca /Nova/ - VS Tiffany
29. Pengék Tánca /Stella/ - VS Rita (Lv10)
30. Pengék Tánca /Nova/ - VS Ryutoshi
31. Pengék Tánca /Stella/ - VS Tai (Lv10)
32. Pengék Tánca /Nova/ - VS Yoshiaga
33. Pengék Tánca /Nova/ - VS Ren
34. Pengék Tánca /Nova/ - VS Yurihime
35. Pengék Tánca /Nova/ - VS Esutel
40. Benn a sárkány, kinn a farkas avagy Hinari vs. Askr (Lv13)
42. Kardforgatók nagytornája, hármasdöntő - VS RenAi (Lv14)
43. Ai vs. Hina-chan (Lv14)
50. Titkár vs. Vezér – Lewis visszavágó! (Lv15)
53. Hinari vs Anatole – Pokémon Párbaj! (Lv17)
61. Hinari vs Ren (Lv17)
63. Hinari vs Jin (Lv19)
68. Hinary & Yuichi összezavarodva (Lv21)
70. Szophie vs Hinari (Lv21)
74. Óriásölők (Rita vs Hinari vs RenAi) (Lv21)
90. Nemes kard és fürge kések (Hinari vs Mirika) (Lv25) (Lv24)
91. Flancpárbaj: Hinari vs Kin (Lv28) (Lv25)
98. Hisame meséje
108. Ezmegaz [Alex vs Hinari] (Lv31)
116. Arénaharc! Mirika vs Hinari! (Lv32)
118. Kard ki kard! (Lv32)
120. Sárkánytánc – Hinari vs Raven (aréna) (Lv32)
121. Öri bari (Szophie aréna) (Lv32)
123. Hinari vs Silver (Lv32)
133. Pár baj… Párbaj? (Ai vs Hina) (Lv35) (Lv32)folytatás
136. Tale of Two Rivals IV. - Great Rematch (Lv35)
143. Kard ki kard! Ezúttal élesben! (Lv36)
146. Hinari vs Chiaki (Lv36)
151. Hinari vs Ai - Fight again (Lv36)
154. Kesztyű és Kard - Összecsapás a végtelen mezőn (Lv36)
156. [Csapataréna] Team Building - Palota vagy Piramis? (Lv39)
157. Egérfogó (Lv39)
161. Szalag harc – Csobbanás (Lv40)
169. Ezüst sárkány (Lv40)
177. Timed battle, ala a négyvágásos trükk (Yuichi aréna) (Lv41)
183. Barranta és egyéb magyar furcsaságok (Lv41)
184. Ayani vs Hinari – Dark Battle (Lv41)
207. A profi, a penge és a nagyszájú (Lv43)
213. Enhi vs Hina aréna (Lv45)
217. Stingray vs Hina – visszavágó (Lv44)
219. Segélykiáltás - Hina vs. Chan (Lv45)
220. Hóból is megárt a sok - Hinari vs Ozirisz (Lv45)
222. Al és Hina (aréna) (Lv45)
227. Skill practice (Lv45)
228. Egy lépés (Lv50)
229. [Csapataréna] ...and make it double! (Lv50)
234. [Hardcore] Aréna, egy hirtelen ötlet (Lv50)
235. [Hardcore] Felszereléspróba (Lv50)
242. [Hc aréna] <3 (Lv50)
244. [Hc aréna] A nagy csúszkálás (Lv50)
247. [Hardcore] Eiki és Hina
253. [Hardcore] From A to Q (Lv50)
254. [Csapataréna] Unity vs JL – edzőmeccs (Lv50)
263. Barátságból (Lv50)
270. Fifty-fifty (Lv50)
275. Leo vs Hinari (Lv50) [Befejezetlen]Ajándékok, jutalmak

- Könnyű kard (kölcsönbe a Hanami kovácsműhelytől - visszaadva!)
- Kvíz (+20 exp)
- Januári aktivitás (+20 exp)
- Hálóvágó (kölcsönbe a Hanami kovácsműhelytől - visszaadva!)
- Szabdaló (kölcsönbe a Hanami kovácsműhelytől - visszaadva!)
- Bónusz a legendás fegyverekre (+1000 arany)
- Zheltől: Minotaurus sisak, Csigamintás gyűrű
- 4000 hozzászólás (+50 exp)
- Tai "hagyatéka" (Peterrel szétosztva, övé a nyersi és az idomáros cuccok, többi enyém)
- Dab Gyűrűje Mirikától /9. boss/
- TCS első hely jutalma: 2 elosztható pont (A szőke, a kék és a vörös)
- Küzdőtér 98.: Hátszél Kristály
- Ahogy folytatódna event jutalom: Füst kristály
- All Star jutalom: 30exp, 9 legiexp (az aranyon kívül)

Elosztható pontok és Kristálykövek

- TCS első hely jutalma: 8 elosztható pont
Kard és kardforgató: 2+4
404 Full: 2
- Bosspontok: 23 elosztható pont (6-28.boss)
- 11-es dobások céhbazárban: 26 elosztható pont
2014.11,12.
2015.02,04,06,11,12.
2016.01,02,03,04,05,09,11,12.
2017.01,05,06,09,11.
2018.02,04,09,10.
2019.03,04.
- Hardcore aréna első hely: 33 elosztható pont
2015.03,04,05,06,08,09,10,12.
2016.01,02,03,04,05,06,07,08,09,10,11,12.
2017.01,02,03,04,05,06,07,08,09,10,11,12.
2018.01.
- Aktuális kristálykövek: 6x[jelenlegi szett]


Pénzügy

bővebben:

- régebbiek
- Pontgyűjtő 2015 dec. és 2016 jan. (+300 arany)
- Küldetés 208. (+30 arany)
- Bossinfó dobás (-120 arany)
- Virágmező 209 (+40 arany)
- Itemekért Junnak és Asunak (-200 arany)
- Céhbankból ki Al köpenyéhez (+300 arany)
- Mirinek Al köpenyéhez (-300 arany)
- Aréna 217. (+240 arany)
- Kazamata 206. (+500 arany)
- Kazamata 210. (+150 arany)
- Kazamata 211. (+170 arany)
- Túlélő Csarnok 200. (+80 arany)
- Pontgyűjtő 2016.02-05. (+500 arany)
- Küzdőtér 183. (+240 arany)
- Jártasságrendszer-változások és fejlesztések (-5200 arany)
- Pikkelyköpenyért Sayától (+400 arany)
- Kazamata 212. (+320 arany)
- Aréna 213. (+240 arany)
- Küldetés 189. (+290 arany)
- 1020 arany ki a bankból majd átutalva Daneenak
- 400 arany felszámolásból majd átutalva Akitonak itemekért
- 200 arany felszámolásból majd átutalva Rikonak ritka ércért
- Kazamata 221, part 1 (+450 arany)
- Aréna 222. (+240 arany)
- Shutól Fedoráért (+500 arany)
- Event 214. (+200 arany)
- Kazamata 221, part 2 (+470 arany)
- Küldetés 227. (+60 arany)
- Aréna 226. (+320 arany)
- Pontgyűjtő 2016.06-08. (+150 arany)
- Küzdőtér 220. (+320 arany)
- 400 arany bankból ki majd átadva Yachinak
- Event 216. (+500 arany)
- Küldetés 194. (+350 arany)
- Pontgyűjtő: szeptember (+150 arany)
- Enhinek gyűrűért (-300 arany)
- Jártasság vásárlások (-5000 arany)
- Libs felszámolásból (+1400 arany)
- Kazamata 225. (+600 arany)
- Eikitől majd bankba be (+/-350 arany)
- Aréna 228. (+320 arany)
- Csapataréna 229. (+320 arany)
- Céhbankba beadás (-3038 arany)
- Pontgyűjtő: október, november (+400 arany)
- Bankból kivétel majd odaadva Enhinek (+/-150 arany)
- TCS 232. (+90 arany)
- Küldetés 230. (+160 arany)
- Aréna 234. (+160 arany)
- Aréna 235. (+320 arany)
- Pontgyűjtő: január (+150 arany)
- Pontgyűjtő: február, március, április (+450 arany)
- Küldetés 239. (+40 arany)
- Küzdőtér 219. (+320 arany)
- Kazamata 236. (+640 arany)
- Küldetés 238. (+100 arany)
- Pontgyűjtő: május, június (+200 arany)
- Virágmező küldetés 241. (+30 arany)
- Event 243. (+2461 arany)
- Aréna 244. (+320 arany)
- Pontgyűjtő: július, augusztus, szeptember (+450 arany)
- Aréna 247. (+320 arany)
- Kazamata 255. (+750 arany)
- Aréna 253. (+160 arany)
- Aréna 254. (+320 arany)
- Besúgó (-240 arany)
- Eikitől (+760 +900 arany)
- Csereberés üzletek (+7120 arany) (+4300 -1000 +2110 +400 +2460 -600 -500 -50)
- (Ismeretlen helyről származó bevétel: +2390 arany)
- Eikitől ritka vértért (+3500 arany)
- Küldetés 237. (+40 arany)
- Novemberi kihívások (+300 arany)
- Küldetés 249. (+200 arany)
- Kazamata 251. (+500 arany)
- Pontgyűjtő szept-okt-dec-jan (+550 arany)
- Daneetól gyűrűkért (+2550 arany)
- Küldetés 248. (+370 arany)
- Pontgyűjtő 2018. febr-márc-ápr (+350 arany)
- Pontgyűjtők: aug, szept, okt, nov, dec, jan, febr, márc (+500 arany)
- Kihívások: nov, febr, dec (+600 arany)
- Event 266. (+500 arany)
- Küzdőtér 263. (+400 arany)
- Rikónak és Eikinek Szo cuccokért (-900 arany)
- Aréna 270. (+300 arany)
- Kazamata 264. (+320 arany)
- Kazamata 265. (+800 arany)
- Kazamata 273. (+660 arany)
/25161+10 000 (bef.) arany, karilappal stim/

Betekintés

Mivel a karakter életének 90%-át nincs lehetőségem kijátszani, így a félreértések és metázások elkerülése érdekében lentebb látható egy összeállítás, hogy nagyjából mit lehet tudni Hinariról a tájékozott és kevésbé tájékozott játékosoknak.

Aki sztázisból ébredt, vagy egyszerűen csak kevés időt töltött még az utcákon, esetleg egyáltalán nem is érdeklik a pletykák, az aligha hallhatott bármit is Hinariról. Lehet a nevét véletlen elkaphatta, tudhatja, hogy frontharcos, de konkrét eseményeket és cselekedeteket nem tudna hozzá kötni. Aki azonban egy kicsit is nyitott füllel jár, hamar megtudhatja, hogy egy szőke hajú kardforgató lányról van szó, aki a Justice League vezére, s ha jobban utánakérdez, érdekes információk birtokába juthat. Az Igazság Liga vezetőjét úgy emlegetik a Kezdetek Városában, mint azt, akihez bármikor lehet fordulni, ha baj van. Többek is kértek már tőle segítséget, bajba jutott személyek megmentésére, kazamatákban, magas szintű mobok között rekedt játékostársak kijuttatására, vagy éppen tolvajok, rablók és esetenként gyilkosok felkutatására is. Mivel védett övezetben nem lehet sebezni, senki sem ismeri a módszerét, ám a kétségbeesett emberek egy idő után arra lesznek figyelmesek, hogy többé már nem zaklatja őket az, aki elől menekültek, s akik tudják is ezen piros indikátorosok neveit, azok megnézhetik: csak nagyon kevés van áthúzva a Black Iron listáján. Konkrét esetekről lehet tudni, de csakis a publikusan történt közbeavatkozásoknál, ugyanis ezeknél komolyabb ügyekben a küldetésadó vagy segítségkérő személyén és Hinarin kívül más nincs birtokában semmi részletnek. A JL vezére pedig mindigis kerülte a nyilvánosságot, s ha az Aincradi hírmondóban van is szó ilyesmiről, a lány sosem nyilatkozik benne. Az egyik cikk egy publikus párbaj időpontját és helyszínét hirdette, így aki megnézte a meccset, az képet kaphatott Hinari viselkedéséről harc közben, s szemet szúrhatott neki a lány kiváló felszerelése is; különösen a katana, amivel korábban látták a város utcáin, s amit sikerült azzal a győzelemmel visszanyernie. Aki az első sorokban ült, vagy kicsivel hátrébb de volt hallgatózása, hallhatta beszélni a fegyvert, mások csak a pletykákból kaphattak hírt, ám azt, hogy maga a kard képes a beszédre (és nem mondjuk egy képességről vagy egy trükkös itemről van szó), csupáncsak azok tudhatják biztosra, akik harcoltak már együtt a lánnyal. A fegyver legendás mivoltjával csak pár játékos van tisztában (jelenleg: Kazuma, Mirika, Halász Alex, Szophie és Freya); a legtöbben egyedi fegyvernek hiszik, ám ez se teljesen biztos információ – ahogy a többi tárgy pontos kiléte sem, amit Hinari magán visel. Érdekesség még, hogy sokszor látni őt egy mélykék színű sárkánnyal; ketten együtt legtöbbször a tizedik szinten, a szafari környékén láthatók. Hinari saját páncélboltja ugyan már bezárt, de a JL céhboltban felvett rendeléseket másnapra szívesen megkovácsolja.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3720
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
Annabell Windbreeze /Hinari/ Vo36oi14557/10100Annabell Windbreeze /Hinari/ 2yjvlht  (14557/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.