[39. boss]
+7
Simeon
Ozirisz
Rinne
Leonard
Hinari
Chakna
The Gleam Eyes
11 posters
1 / 2 oldal
1 / 2 oldal • 1, 2
[39. boss]
Minimum szólimit: 100 szó (kivétel parancsnoki posztok)
Harci kör határidő:
- Parancsnoknak 2 nap
- Többieknek a parancsoktól számítva 3 nap
Szervező: Rikomono
A boss harc státusza: Nyilvános
Random esemény: aktív (2-es)
Résztvevők:
-Rikomono
-Hinari
-Chakna
-Silence
+ aki még időben ír az indulás előtt
Végre valahára elindultok felderíteni az éjsötét vizek nyújtotta szörnyűséges titkokat. Bár nagy valószínűséggel sokan reméltétek, hogy a boss csarnoka a szinttel ellentétben ki lesz világítva, azonban, ahogy a szinten minden, úgy ez is koromsötét felhőként borította be számotokra a távolt. Ki világítással, ki anélkül vág neki az útnak, bár ha utóbbiak nem rendelkeznek Látás II-es jártassággal, nagy eséllyel képtelenek lesznek bármerre is eltájékozódni, ha csak nem segít nekik valaki. Bár kisebb-nagyobb szörnykupacokon kívül nem volt más látható, azonban mikor félúton vagytok, egy sikoltás zaja töri meg a szokatlanul merev csendet.
Végül azonban megérkeztek a bossterme elé, mely első ránézésre is szokatlan, ugyanis nem egy szokásos bosskaput láttok meg, hanem egy falba vájt lyukat, mi sötét, meredek csúszdaként fut messze. Bár szokatlan de biztosak lehettek benne, hogy bosshoz vezető út ez, ugyanis a kazamatában ez az egyetlen pont, ahol sötét fényű lila fáklyák helyezkednek el, elég passzív fényt nyújtva az esetleges megbeszélések idejére.
Határidő: 2020.08.29.
Harci kör határidő:
- Parancsnoknak 2 nap
- Többieknek a parancsoktól számítva 3 nap
Szervező: Rikomono
A boss harc státusza: Nyilvános
Random esemény: aktív (2-es)
Résztvevők:
-Rikomono
-Hinari
-Chakna
-Silence
+ aki még időben ír az indulás előtt
Végre valahára elindultok felderíteni az éjsötét vizek nyújtotta szörnyűséges titkokat. Bár nagy valószínűséggel sokan reméltétek, hogy a boss csarnoka a szinttel ellentétben ki lesz világítva, azonban, ahogy a szinten minden, úgy ez is koromsötét felhőként borította be számotokra a távolt. Ki világítással, ki anélkül vág neki az útnak, bár ha utóbbiak nem rendelkeznek Látás II-es jártassággal, nagy eséllyel képtelenek lesznek bármerre is eltájékozódni, ha csak nem segít nekik valaki. Bár kisebb-nagyobb szörnykupacokon kívül nem volt más látható, azonban mikor félúton vagytok, egy sikoltás zaja töri meg a szokatlanul merev csendet.
- Ha valaki utána jár:
- A hang irányába siettek/sétáltok, mely bár eleinte nehéz a sötét folyosók miatt, de az újonnan feltörő sikoltás segít eljutni végül a segítségre szoruló játékoshoz, akinek Griff petje elég sután próbálja visszaszorítani az őket támadó kígyó mobokat. Látszólag nem igazán látják a lényeket, így könnyen következtethettek rá, hogy egyáltalán nincs látásuk.
// Hogy megmentitek-e a lányt, vagy nem, rajtatok múlik. Rendes játékos lévén szabadon interaktálhattok vele a következőkben, viszont emiatt gondolom logikus hogy nem mindenkinél történik ez, hanem 1 csoportnál, így ha valaki megmenti már a lányt, akkor egyértelműen nem lesz tovább hallható a sikítgatás //
Végül azonban megérkeztek a bossterme elé, mely első ránézésre is szokatlan, ugyanis nem egy szokásos bosskaput láttok meg, hanem egy falba vájt lyukat, mi sötét, meredek csúszdaként fut messze. Bár szokatlan de biztosak lehettek benne, hogy bosshoz vezető út ez, ugyanis a kazamatában ez az egyetlen pont, ahol sötét fényű lila fáklyák helyezkednek el, elég passzív fényt nyújtva az esetleges megbeszélések idejére.
Határidő: 2020.08.29.
A hozzászólást The Gleam Eyes összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Ápr. 25 2021, 07:10-kor.
The Gleam Eyes- Mesélő
- Hozzászólások száma : 913
Re: [39. boss]
Momentán nem tudtam csodálni a lemenő nap Palota falain megcsillanó sugarait. Túl nyugtalan voltam az információk miatt, amiket a morcos képű besúgó osztott meg velem. Reméltem, hogy itthon találom Hinarit, ha már csak a kapu előtt jutott eszembe, hogy írhattam volna egy üzenetet. Amilyen hangosan lehetett, kopogtam, adva nagyjából egy percet a szerencsémnek.
Nem számítottam ilyen késői órákban látogatókra, így amikor Nestor szólt, hogy az előtér felől kopogás hallatszik, úgy voltam vele, hogy inkább én magam nyitok ajtót. Nem kevéssé lepődtem meg a túloldalon álló lány láttán, az arckifejezése pedig egy pillanat alatt rámragasztotta az aggodalmat: - Szia, gyere csak beljebb. Sürgős, vagy belefér egy forró tea? - mosolyogtam rá és megborzongtam a kintről jövő, hűvös levegőtől.
Kiderült, hogy nem is akár milyen szerencsém volt. Hinari jött ajtót nyitni. Egy pillanatra elgondolkodtam a kérdésén.
- Azt hiszem egy forró tea tökéletes lenne a témához - mosolyodtam el - A bossról van szó. Sikerült néhány fontos információt szereznem - egészítettem ki a látogatásom okával a bólintást, és beléptem a kicsit már ismerős falak közé.
Azért elhagyta ajkaim egy megkönnyebbült sóhaj: az ilyen hirtelen látogatásoknál mindig a legrosszabbra gondolok - egyikre a sok lehetséges legrosszabb közül. A boss azonban más volt, így végül bólintottam és az előzőnél egy fokkal derűsebben tártam szélesre az ajtót és engedtem őt előre.
- Hallottam Rikomono találta meg a termet - értem utol és kalauzoltam a konyha felé - Ha ő akar parancsnok is lenni, minden információra duplán szükségünk van, köszönjük - mosolyodtam el, próbálva oldani némiképp a lányban dúló feszültséget. A konyhában aztán megtöltöttem egy kancsót és pár gombnyomással fel is forraltam a benne lévő vizet.
- Ülj csak le, ahova tetszik. Van gyümölcstea, zöld és fekete is - fordultam aztán felé, miközben előszedtem két csészét is a polcról.
- Akkor jól sejtettem - haraptam az ajkamba idegesen. - Pedig ezen a bosson ha nem figyelünk az infókra, nagyon hamar többen is meghalhatnak - morogtam félhangosan. - De ez Rikomonot nem úgy tűnt izgatja -
- Egy fekete teát kérek, köszönöm - sóhajtottam leülve az egyik székre - Talán épp arra, amelyiken ülve ébredtem Afton avatarjával.
Szó nélkül, tűnődőn tettem le elé az egyik csészét és pár újabb gombnyomás után a kannában lévő víz feketésen gomolygott előttünk.
- Nem, valóban nem szokta izgatni - sóhajtottam végül és ültem le szemközt - Abban bízhatunk, hogy még azelőtt leütjük, hogy valaki a kárát látná, de ez már az előző bossnál is nagyon nehéz volt - húztam el a szám szélét és töltöttem először neki, majd magamnak is: ha Chakna ilyen későn feketeteát kért, valószínű nem lesz ez egy rövid és könnyed beszélgetés. - Miket tudtál meg? - tértem rá a lényegre pár korty után: a lány szavai semmi jót nem vetítettek előre, így mostmár szerettem volna tudni, mivel is állunk szemben. Hátha nem is olyan vészes, mint amire ő gondol. Hátha...
Elhúztam a szám. Akkor miért akar parancsnok lenni? A kérdésre végül elővettem a papírokat, amiket a besúgó a kezembe adott.
- Nagyon össze kell dolgoznunk, és sok, Rengeteg gyertyakristályra lesz szükség a madárijesztő ellen, amiben a hely nem fog segíteni, tekintve, hogy nincs ott fáklya, sem hasonló. - Toltam végül Hinari elé a papírokat az információk rövid összefoglalása után.
A csésze helyett hamar a papírok kerültek a kezembe: volt olyan, amit többször is elolvastam, felcserélve-összeillesztve a sorrendet és sajnos igazat kellett adnom a lánynak: többen is meg lehet halni, ha nem figyelünk oda.
- Három kiskör... azaz hármon felüli létszámnál minden kiskörben kapunk jelzőt, csoportosulás esetén többen is. Ha viszont nem csoportosulunk, az alap jelző a több - dőltem hátra - Kíváncsi vagyok, maga a boss mi alapján választ célpontot - gondolkodtam el, a kezdő randomfaktor viszont csak tovább rontotta az amúgyis vészjósló körülményeket.
- A segélykiáltást jelszóval ki tudjuk védeni, fényt pedig tud kibocsátani Leo és Si... bár 70-es spec mellett botorság lenne az emberéleteket képességekre bízni.
Inkább ittam még pár kortyot a teából.
- Ozirisz lángoló kardja víz alatt mit sem ér, sőt, még a fulladásos sebzésekkel is számolni kell - ráztam meg a fejem - De az biztos, hogy jól mondod: sok gyertya kristály kell és... - jutott hirtelen eszembe - a céhekben lévő Bányász Sisakokat is szét kell osztanunk a tagok között. Nektek van olyasmitek? Kölcsön tudnátok adni a frontosoknak a harc erejéig? - kérdeztem a lányt és én is lenyitottam a céhbankot.
Az biztos, hogy csoportosulni kellene, ahogy értettem az információkat.
- A jelszó jó ötlet. Valami egyszerű kell, amit mindenki megjegyez, és eszébe jut ha baj van. - bólintottam
- Olyan képesség van, amivel más is fényt fog kibocsátani? Mert nem veszthetjük el minden körben a lehetőséget potit, kristályt vagy képit használni... - gondolkodtam. Olyan megoldás kellene, ami több körre lehetővé teszi a “világítást”.
A kérdésre lenyitottam a céhbankot, és keresgélni kezdtem. Egyre sötétebb arckifejezéssel. Végül egy sóhajjal bezártam.
- Bányász sisakunk sajnos nincs. És gyertyakristályunk is csak kettő, még csináltatni fogok belőle amennyit tudunk. - mondtam.
- Ezekről a többieknek is tudni kell, és valahogy Rikomonoval is meg kellene értetni, hogy ez fontos... - gondolkodtam a felkészülésen.
- Nem szívesen hagyatkoznék képességekre - jelentettem ki - Szerintem alig van valaki, akinek 70 felett lenne a spece - tettem hozzá, csakhogy értse mire gondolok és gondoltam már az előző mondatommal is: nem lehet emberéleteket kockáztatni ilyen magas szám mellett - akkor már inkább egy gyertya kristály.
- A gyertya kristály amúgyis két körig véd - fűztem aztán tovább a szót - De valószínű döntenünk kell a sebződés csökkentése vagy a hatékonyság között. Riko vezetésével pedig az "ölj vagy megölnek" elv fog érvényesülni, már ha tudjuk támadni a bosst. 11x11-es négyzeten viszont ennek elég kevés a valószínűsége - doboltam az asztallapon az ujjaimmal.
- Nekünk sisakból egy van, a gyertya kristályokat pedig köszönjük. Majd amennyire nincs szükségetek, küldd át kérlek az alapítványnak, én meg majd beteszem a közös tarisznyába a terem előtt - emeltem fel pillantásom a panelból és mosolyogtam rá a lányra: rendes volt tőle, hogy segít - Rikomonoval majd beszélek - tettem aztán hozzá rezignáltan - Ha kell, kihívom és az lesz a parancsnok, aki nyer. Úgyis szereti a bunyót - mosolyodtam el egészen halványan, majd komoly arccal hozzátettem - De írni fogok a többieknek is, hogy mindenki érkezzen hamarabb. Tudniuk kell, mibe vágnak bele, mielőtt az életüket tennék fel.
- Persze, főleg nem állandóan - értettem egyet. Minimalizálni kell a kockázatot.
-Az is jobb, mint a semmi... - jegyeztem meg elgondolkodva. A lehetőségek fele veszik el, de jó esetben ez csak annyit jelent, hogy hosszabb éessz a harc.
- Valahogy rá kellene jönni hol lesz a boss, vagy hogyan mozog. - értettem egyet a problémafelvetéssel a terület kapcsán. .
A kérésre először meghökkentem, aztán a felismerésre a tenyerembe temettem egy pillanatra a homlokomat. Nyugtalanságomban az egyik fontos információt elfelejtettem.
- Én is ott leszek, magammal viszem őket - mosolyogtam rá bocsánatkérően.
- Remélem sikerül... Nem szabadna több életet vesztenünk, főleg a hevesség és a nemtörődömség miatt. -] dőltem kissé hátra, belekortyolva a teámba.
- Ha ott leszünk, úgyis megtudjuk, hogyan támad, már ha... látjuk - fejeztem be a mondatot kissé fancsali képpel - Tudnunk kell, hogy mennyien leszünk és...
Egy pillanatra az itemek görgetését is abbahagytam. Egyszerre tört rám az aggodalom és az öröm, hogy Chak is elérte a boss szintjét.
- Gratulálok - mosolyogtam végül rá őszintén, aztán csak bólintottam - Igen, azt én sem szeretném. De ha sokan leszünk... random elhelyezés ide vagy oda, talán le lehet szűkíteni a dolgot - gondolkodtam el és elkezdtem számolni a tagokat, akik számításba jönnek: Ozi, Leo, Fuwa, Miri és én az öt a JL-ből, sőt talán Afton is késznek érzi rá magát, bár ez nem biztos. Simeon viszont biztosan jön, ahogy Riko és Rinne is és Chakna. Az már kilenc és akkor ott van még Eiki és Miko. Bólintottam, szinte csak magamnak, majd elővettem egy kockás füzetet és egy tollat és kijelöltem 11x11 kockát.
- Ha mindenkinek minimum két egységnyi mezőre kell állnia a másiktól, olyan sok variáció talán nem is lesz - hajoltam a lap fölé izgatottan - Látással és fényt adó kristályokkal pedig talán ki tudjuk egymást is szúrni - tettem hozzá és elővettem egyelőre tíz darab csigaszemet, amik a jelenlévőket szimbolizálják majd.
Nem büszkeség, inkább izgalom és aggodalom keveredett a mosolyomban. Mostantól igazán tevékeny része lehetek a kijutásunknak, és az életek védelmének. Nem fogom ugye ezt is elszúrni.
Kicsit közelebb hajoltam az asztalhoz.
- Talán nem, mondjuk sokat segítene, ha tudnánk, milyen messzire látszik el a fény - vettem elő egy lapot, felrajzolva a 11x11-es négyzetet. - Szerintem számíthatunk arra, hogy a lehető legmesszebb leszünk egymástól. Azután már csak kellemes meglepetés érhet, ha mègsem úgy alakul. - gondolkodtam hangosan, Kayaba eszement húzásaira gondolva
- Igen... - sóhajtottam - Túl sok az ismeretlen tényező. De ezzel nincs mit tenni. Ígyis segít, ha mindenki tud legalább ennyit. Az elején egészen biztosan magunkra leszünk utalva - mondtam, önkéntelenül is Fuwára gondolva, meg arra a sötét erdőre a rókákkal. Homlokomon összefutottak a ráncok; mindenképpen szólnom kell erről neki előzőleg.
- Ki tudja... - zökkentem vissza a jelenbe és kortyoltam párat a teából - Ha együtt vagyunk, úgy se jó, ha meg magunk, úgy se. A játék mechanikája mindkét helyzetből előnyt képez - dőltem hátra - Talán tényleg az az egyetlen megoldás, hogy aki találkozik a bossal, az sebez amennyit tud. A Félelem Árnyéka mobok alapján pedig feltehetőleg maga a boss is képez fényt, így ha afelé tartunk, akkor vagy a bosshoz, vagy a segítőjéhez és mellette csapattársakhoz érkezünk. Egy korábbi bossból kiindulva pedig a bosst csak azonos vagy mellette lévő mezőről lehet támadni és ő is úgy tud minket. Mindenesetre... nem találkoztam még ennyire összetett helyzetalapú rendszerrel. Egyik bosson se - vontam le a végső következtetést és egy hajtásra kiittam a maradék teámat.
- Ezért is jobb biztosra menni - bólintottam.
- Ha vannak területi gyógyitó kristályaink, kevésbé problémás, ha együtt vagyunk. 20 sebződés mindenkinek kezelhetőbb, mintha egy ember kapna 80-at - fejtettem ki a véleményemet
- Kövesd a fényt az alagút mi? Csak akkor kell vigyázni, ha dudál - nevettem el magam, megszabadulva a feszültségtől. Ha már ketten vagyunk, akik megtesszük a lehetséges óvintézkedéseket, az megnyugtató.
- Nem akarok belegondolni mi lesz feljebb - követtem a példát, az utolsó kortyokat is lenyelve a csészéből.
- Nem hinném, hogy elosztaná a sebzését a területen - ráztam meg a fejem - De majd úgyis kiderül - sóhajtottam és magam is elmosolyodtam a tréfáján:
- Valahogy úgy.
A csésze hamar kiürült, ahogy a kanna tartalma is. Chakna utolsó mondatára viszont nem feleltem; nem volt igazán mit: minél feljebb jutunk, annál nehezebb lesz és ezt mindketten tudtuk. Hagytam, hogy a ki nem mondot szavak megüljék a közöttünk lévő teret.
- Holnap beszélek a céhtársaimmal, aztán küldök egy köremailt. Mivel a 39-esen nagyon sötét van és Látás nélkül nem lehet közlekedni, csapatokban vagy egyenesen egy csapatban kellene mozogni. Mi majd a teleportkapunál megvárunk mindenkit, aki jönni akar és nincs jártassága hozzá - osztottam meg vele a jövőre vonatkozó elképzeléseimet, majd felálltam és elmostam a kiürült edényeket.
- Csapatban mindenképp jobban tudjuk a sebzéstűrést kímélni, nem? - kérdezek vissza, mert ha az együtt lévők nem sebződnek együtt, úgy csak méginkább jó összeállni négyesével.
- Én pedig intézek még gyertyakristályokat, ha tudok. Az ABA készletében van belőle valamennyi? - kérdeztem rá, hogy tudjam, mennyire kellene nagy mennyiséget kisajtolnom hogy nyugodtak lehessünk legalább kicsit.
- Ha egyszerre egy játékost támad, mindenképp - értettem egyet - Meg úgy többen tudják sebezni is - tettem hozzá és a kis, fekete üveggolyókat nézegettem a lapon. Összesen tizenhatot tudtam felhelyezni a 2 mező távolság szabályával, ami nem is volt olyan kilátástalan.
- Összesen 1. - Most rajtam volt a nevetés sora - Nem sok, de majd mi is készíttetünk párat. Összehozzuk - mosolyogtam rá, miközben visszaültem a székre és eltettem a papírt a golyóbisokkal együtt.
- Mesélj, hogyan érted el a szintet, csakhogy valami vidámabbal fejezzük be. Persze csak ha van időd - pillantottam rá az órára - Ó igenigen, jut is eszembe - néztem rá vidám, kihívó mosollyal - Ha elérted a negyvenegyest, szólj. Kihívnálak egy visszavágóra.
Arcom szegletében mosoly bujkált és ha Chakna vevő volt rá, még elbeszélgettünk egy kicsit más, a bossharcoknál könnyedebb témákról is, mielőtt aznapra elbúcsúztunk volna.
Bólintottam. Akkor amennyit csak lehet, csináltatnunk kell. Remélem sok nyersanyag van hozzá a bankban...
- Reméljük nem lesz gond. Amennyire lehet, felkészültek leszünk - viszonoztam a mosolyt
- Sok munkával - nevettem el magam kissé fájdalmasan - Az utolsó löketet egy Questline adta, amit úgy tűnik a megjelenése előtt is meg lehetett csinálni, csak a jutalmakat kellett begyűjteni - meséltem, a beszélgetés végére pedig már egészen nyugodtan köszöntem végül el, nem látva már olyan kilátástalannak a harcot.
A megbeszélt időben a teleportkapunál voltam, de nem azért, mert én segítségre szorultam volna, hanem a többieknek segíteni a jártasságommal, ha már rendelkezésemre áll.
Sok ismerős arc fogadott, és néhány ismeretlen is, utóbbiaknak bemutatkoztam.
A megbeszélés maradt a bossteremhez való eljutás utánra.
Nem történt útközben... majdnem semmi említésre méltó. Kivéve azt a sikolyt. Ez egy játékos volt. Nekem pedig utána kell néznem.
- Menjetek csak tovább. Utolérlek titeket. Utána nézek, mi történt - mondom a velem érkezőknek aggódva, és választ nem is várva indulok, hogy megnézzem, mi volt a sikoltás forrása. Szerencsére, vagy sajnos, újabb sikoltás hallatszik, ami segít megtalálni a megfelelő utat.
Látásommal gyorsan felmérem a helyzetet, és bizos(nak vélt) távolságból elkezdem a kígyókat lőni, remélhetőleg eléggé hatékonyan.
Ha sikerült , odalépek a lányhoz, és a kezébe nyomok a bankunkból egy gyertyakristályt.
- Ha itt szeretnél vadászni, előbb második szintű látásra lesz szükséged. Inkább menj máshova. Ezzel a kristállyal elboldogulsz addig - mondom nekik kissé anyáskodva, aztán indulok is a többiek után, vagy a többiekkel, ha velem jöttek.
Miután így szerencsésen megérkezünk a bossteremhez, előkotrom a papírokat, amiket a besúgótól kaptam.
- Mielőtt bemegyünk, azt hiszem ezt fontos lenne Mindenkinek átolvasni. Ezeket az információkat sikerült összevadásznom a ránk váró bossról. - kértem, nagyon próbálva, hogy ne hangozzon parancsnak, vagy szemrehányásnak amit mondok, bízva Hinari támogatásában is, és körbeadtam a papírköteget.
Nem számítottam ilyen késői órákban látogatókra, így amikor Nestor szólt, hogy az előtér felől kopogás hallatszik, úgy voltam vele, hogy inkább én magam nyitok ajtót. Nem kevéssé lepődtem meg a túloldalon álló lány láttán, az arckifejezése pedig egy pillanat alatt rámragasztotta az aggodalmat: - Szia, gyere csak beljebb. Sürgős, vagy belefér egy forró tea? - mosolyogtam rá és megborzongtam a kintről jövő, hűvös levegőtől.
Kiderült, hogy nem is akár milyen szerencsém volt. Hinari jött ajtót nyitni. Egy pillanatra elgondolkodtam a kérdésén.
- Azt hiszem egy forró tea tökéletes lenne a témához - mosolyodtam el - A bossról van szó. Sikerült néhány fontos információt szereznem - egészítettem ki a látogatásom okával a bólintást, és beléptem a kicsit már ismerős falak közé.
Azért elhagyta ajkaim egy megkönnyebbült sóhaj: az ilyen hirtelen látogatásoknál mindig a legrosszabbra gondolok - egyikre a sok lehetséges legrosszabb közül. A boss azonban más volt, így végül bólintottam és az előzőnél egy fokkal derűsebben tártam szélesre az ajtót és engedtem őt előre.
- Hallottam Rikomono találta meg a termet - értem utol és kalauzoltam a konyha felé - Ha ő akar parancsnok is lenni, minden információra duplán szükségünk van, köszönjük - mosolyodtam el, próbálva oldani némiképp a lányban dúló feszültséget. A konyhában aztán megtöltöttem egy kancsót és pár gombnyomással fel is forraltam a benne lévő vizet.
- Ülj csak le, ahova tetszik. Van gyümölcstea, zöld és fekete is - fordultam aztán felé, miközben előszedtem két csészét is a polcról.
- Akkor jól sejtettem - haraptam az ajkamba idegesen. - Pedig ezen a bosson ha nem figyelünk az infókra, nagyon hamar többen is meghalhatnak - morogtam félhangosan. - De ez Rikomonot nem úgy tűnt izgatja -
- Egy fekete teát kérek, köszönöm - sóhajtottam leülve az egyik székre - Talán épp arra, amelyiken ülve ébredtem Afton avatarjával.
Szó nélkül, tűnődőn tettem le elé az egyik csészét és pár újabb gombnyomás után a kannában lévő víz feketésen gomolygott előttünk.
- Nem, valóban nem szokta izgatni - sóhajtottam végül és ültem le szemközt - Abban bízhatunk, hogy még azelőtt leütjük, hogy valaki a kárát látná, de ez már az előző bossnál is nagyon nehéz volt - húztam el a szám szélét és töltöttem először neki, majd magamnak is: ha Chakna ilyen későn feketeteát kért, valószínű nem lesz ez egy rövid és könnyed beszélgetés. - Miket tudtál meg? - tértem rá a lényegre pár korty után: a lány szavai semmi jót nem vetítettek előre, így mostmár szerettem volna tudni, mivel is állunk szemben. Hátha nem is olyan vészes, mint amire ő gondol. Hátha...
Elhúztam a szám. Akkor miért akar parancsnok lenni? A kérdésre végül elővettem a papírokat, amiket a besúgó a kezembe adott.
- Nagyon össze kell dolgoznunk, és sok, Rengeteg gyertyakristályra lesz szükség a madárijesztő ellen, amiben a hely nem fog segíteni, tekintve, hogy nincs ott fáklya, sem hasonló. - Toltam végül Hinari elé a papírokat az információk rövid összefoglalása után.
A csésze helyett hamar a papírok kerültek a kezembe: volt olyan, amit többször is elolvastam, felcserélve-összeillesztve a sorrendet és sajnos igazat kellett adnom a lánynak: többen is meg lehet halni, ha nem figyelünk oda.
- Három kiskör... azaz hármon felüli létszámnál minden kiskörben kapunk jelzőt, csoportosulás esetén többen is. Ha viszont nem csoportosulunk, az alap jelző a több - dőltem hátra - Kíváncsi vagyok, maga a boss mi alapján választ célpontot - gondolkodtam el, a kezdő randomfaktor viszont csak tovább rontotta az amúgyis vészjósló körülményeket.
- A segélykiáltást jelszóval ki tudjuk védeni, fényt pedig tud kibocsátani Leo és Si... bár 70-es spec mellett botorság lenne az emberéleteket képességekre bízni.
Inkább ittam még pár kortyot a teából.
- Ozirisz lángoló kardja víz alatt mit sem ér, sőt, még a fulladásos sebzésekkel is számolni kell - ráztam meg a fejem - De az biztos, hogy jól mondod: sok gyertya kristály kell és... - jutott hirtelen eszembe - a céhekben lévő Bányász Sisakokat is szét kell osztanunk a tagok között. Nektek van olyasmitek? Kölcsön tudnátok adni a frontosoknak a harc erejéig? - kérdeztem a lányt és én is lenyitottam a céhbankot.
Az biztos, hogy csoportosulni kellene, ahogy értettem az információkat.
- A jelszó jó ötlet. Valami egyszerű kell, amit mindenki megjegyez, és eszébe jut ha baj van. - bólintottam
- Olyan képesség van, amivel más is fényt fog kibocsátani? Mert nem veszthetjük el minden körben a lehetőséget potit, kristályt vagy képit használni... - gondolkodtam. Olyan megoldás kellene, ami több körre lehetővé teszi a “világítást”.
A kérdésre lenyitottam a céhbankot, és keresgélni kezdtem. Egyre sötétebb arckifejezéssel. Végül egy sóhajjal bezártam.
- Bányász sisakunk sajnos nincs. És gyertyakristályunk is csak kettő, még csináltatni fogok belőle amennyit tudunk. - mondtam.
- Ezekről a többieknek is tudni kell, és valahogy Rikomonoval is meg kellene értetni, hogy ez fontos... - gondolkodtam a felkészülésen.
- Nem szívesen hagyatkoznék képességekre - jelentettem ki - Szerintem alig van valaki, akinek 70 felett lenne a spece - tettem hozzá, csakhogy értse mire gondolok és gondoltam már az előző mondatommal is: nem lehet emberéleteket kockáztatni ilyen magas szám mellett - akkor már inkább egy gyertya kristály.
- A gyertya kristály amúgyis két körig véd - fűztem aztán tovább a szót - De valószínű döntenünk kell a sebződés csökkentése vagy a hatékonyság között. Riko vezetésével pedig az "ölj vagy megölnek" elv fog érvényesülni, már ha tudjuk támadni a bosst. 11x11-es négyzeten viszont ennek elég kevés a valószínűsége - doboltam az asztallapon az ujjaimmal.
- Nekünk sisakból egy van, a gyertya kristályokat pedig köszönjük. Majd amennyire nincs szükségetek, küldd át kérlek az alapítványnak, én meg majd beteszem a közös tarisznyába a terem előtt - emeltem fel pillantásom a panelból és mosolyogtam rá a lányra: rendes volt tőle, hogy segít - Rikomonoval majd beszélek - tettem aztán hozzá rezignáltan - Ha kell, kihívom és az lesz a parancsnok, aki nyer. Úgyis szereti a bunyót - mosolyodtam el egészen halványan, majd komoly arccal hozzátettem - De írni fogok a többieknek is, hogy mindenki érkezzen hamarabb. Tudniuk kell, mibe vágnak bele, mielőtt az életüket tennék fel.
- Persze, főleg nem állandóan - értettem egyet. Minimalizálni kell a kockázatot.
-Az is jobb, mint a semmi... - jegyeztem meg elgondolkodva. A lehetőségek fele veszik el, de jó esetben ez csak annyit jelent, hogy hosszabb éessz a harc.
- Valahogy rá kellene jönni hol lesz a boss, vagy hogyan mozog. - értettem egyet a problémafelvetéssel a terület kapcsán. .
A kérésre először meghökkentem, aztán a felismerésre a tenyerembe temettem egy pillanatra a homlokomat. Nyugtalanságomban az egyik fontos információt elfelejtettem.
- Én is ott leszek, magammal viszem őket - mosolyogtam rá bocsánatkérően.
- Remélem sikerül... Nem szabadna több életet vesztenünk, főleg a hevesség és a nemtörődömség miatt. -] dőltem kissé hátra, belekortyolva a teámba.
- Ha ott leszünk, úgyis megtudjuk, hogyan támad, már ha... látjuk - fejeztem be a mondatot kissé fancsali képpel - Tudnunk kell, hogy mennyien leszünk és...
Egy pillanatra az itemek görgetését is abbahagytam. Egyszerre tört rám az aggodalom és az öröm, hogy Chak is elérte a boss szintjét.
- Gratulálok - mosolyogtam végül rá őszintén, aztán csak bólintottam - Igen, azt én sem szeretném. De ha sokan leszünk... random elhelyezés ide vagy oda, talán le lehet szűkíteni a dolgot - gondolkodtam el és elkezdtem számolni a tagokat, akik számításba jönnek: Ozi, Leo, Fuwa, Miri és én az öt a JL-ből, sőt talán Afton is késznek érzi rá magát, bár ez nem biztos. Simeon viszont biztosan jön, ahogy Riko és Rinne is és Chakna. Az már kilenc és akkor ott van még Eiki és Miko. Bólintottam, szinte csak magamnak, majd elővettem egy kockás füzetet és egy tollat és kijelöltem 11x11 kockát.
- Ha mindenkinek minimum két egységnyi mezőre kell állnia a másiktól, olyan sok variáció talán nem is lesz - hajoltam a lap fölé izgatottan - Látással és fényt adó kristályokkal pedig talán ki tudjuk egymást is szúrni - tettem hozzá és elővettem egyelőre tíz darab csigaszemet, amik a jelenlévőket szimbolizálják majd.
Nem büszkeség, inkább izgalom és aggodalom keveredett a mosolyomban. Mostantól igazán tevékeny része lehetek a kijutásunknak, és az életek védelmének. Nem fogom ugye ezt is elszúrni.
Kicsit közelebb hajoltam az asztalhoz.
- Talán nem, mondjuk sokat segítene, ha tudnánk, milyen messzire látszik el a fény - vettem elő egy lapot, felrajzolva a 11x11-es négyzetet. - Szerintem számíthatunk arra, hogy a lehető legmesszebb leszünk egymástól. Azután már csak kellemes meglepetés érhet, ha mègsem úgy alakul. - gondolkodtam hangosan, Kayaba eszement húzásaira gondolva
- Igen... - sóhajtottam - Túl sok az ismeretlen tényező. De ezzel nincs mit tenni. Ígyis segít, ha mindenki tud legalább ennyit. Az elején egészen biztosan magunkra leszünk utalva - mondtam, önkéntelenül is Fuwára gondolva, meg arra a sötét erdőre a rókákkal. Homlokomon összefutottak a ráncok; mindenképpen szólnom kell erről neki előzőleg.
- Ki tudja... - zökkentem vissza a jelenbe és kortyoltam párat a teából - Ha együtt vagyunk, úgy se jó, ha meg magunk, úgy se. A játék mechanikája mindkét helyzetből előnyt képez - dőltem hátra - Talán tényleg az az egyetlen megoldás, hogy aki találkozik a bossal, az sebez amennyit tud. A Félelem Árnyéka mobok alapján pedig feltehetőleg maga a boss is képez fényt, így ha afelé tartunk, akkor vagy a bosshoz, vagy a segítőjéhez és mellette csapattársakhoz érkezünk. Egy korábbi bossból kiindulva pedig a bosst csak azonos vagy mellette lévő mezőről lehet támadni és ő is úgy tud minket. Mindenesetre... nem találkoztam még ennyire összetett helyzetalapú rendszerrel. Egyik bosson se - vontam le a végső következtetést és egy hajtásra kiittam a maradék teámat.
- Ezért is jobb biztosra menni - bólintottam.
- Ha vannak területi gyógyitó kristályaink, kevésbé problémás, ha együtt vagyunk. 20 sebződés mindenkinek kezelhetőbb, mintha egy ember kapna 80-at - fejtettem ki a véleményemet
- Kövesd a fényt az alagút mi? Csak akkor kell vigyázni, ha dudál - nevettem el magam, megszabadulva a feszültségtől. Ha már ketten vagyunk, akik megtesszük a lehetséges óvintézkedéseket, az megnyugtató.
- Nem akarok belegondolni mi lesz feljebb - követtem a példát, az utolsó kortyokat is lenyelve a csészéből.
- Nem hinném, hogy elosztaná a sebzését a területen - ráztam meg a fejem - De majd úgyis kiderül - sóhajtottam és magam is elmosolyodtam a tréfáján:
- Valahogy úgy.
A csésze hamar kiürült, ahogy a kanna tartalma is. Chakna utolsó mondatára viszont nem feleltem; nem volt igazán mit: minél feljebb jutunk, annál nehezebb lesz és ezt mindketten tudtuk. Hagytam, hogy a ki nem mondot szavak megüljék a közöttünk lévő teret.
- Holnap beszélek a céhtársaimmal, aztán küldök egy köremailt. Mivel a 39-esen nagyon sötét van és Látás nélkül nem lehet közlekedni, csapatokban vagy egyenesen egy csapatban kellene mozogni. Mi majd a teleportkapunál megvárunk mindenkit, aki jönni akar és nincs jártassága hozzá - osztottam meg vele a jövőre vonatkozó elképzeléseimet, majd felálltam és elmostam a kiürült edényeket.
- Csapatban mindenképp jobban tudjuk a sebzéstűrést kímélni, nem? - kérdezek vissza, mert ha az együtt lévők nem sebződnek együtt, úgy csak méginkább jó összeállni négyesével.
- Én pedig intézek még gyertyakristályokat, ha tudok. Az ABA készletében van belőle valamennyi? - kérdeztem rá, hogy tudjam, mennyire kellene nagy mennyiséget kisajtolnom hogy nyugodtak lehessünk legalább kicsit.
- Ha egyszerre egy játékost támad, mindenképp - értettem egyet - Meg úgy többen tudják sebezni is - tettem hozzá és a kis, fekete üveggolyókat nézegettem a lapon. Összesen tizenhatot tudtam felhelyezni a 2 mező távolság szabályával, ami nem is volt olyan kilátástalan.
- Összesen 1. - Most rajtam volt a nevetés sora - Nem sok, de majd mi is készíttetünk párat. Összehozzuk - mosolyogtam rá, miközben visszaültem a székre és eltettem a papírt a golyóbisokkal együtt.
- Mesélj, hogyan érted el a szintet, csakhogy valami vidámabbal fejezzük be. Persze csak ha van időd - pillantottam rá az órára - Ó igenigen, jut is eszembe - néztem rá vidám, kihívó mosollyal - Ha elérted a negyvenegyest, szólj. Kihívnálak egy visszavágóra.
Arcom szegletében mosoly bujkált és ha Chakna vevő volt rá, még elbeszélgettünk egy kicsit más, a bossharcoknál könnyedebb témákról is, mielőtt aznapra elbúcsúztunk volna.
Bólintottam. Akkor amennyit csak lehet, csináltatnunk kell. Remélem sok nyersanyag van hozzá a bankban...
- Reméljük nem lesz gond. Amennyire lehet, felkészültek leszünk - viszonoztam a mosolyt
- Sok munkával - nevettem el magam kissé fájdalmasan - Az utolsó löketet egy Questline adta, amit úgy tűnik a megjelenése előtt is meg lehetett csinálni, csak a jutalmakat kellett begyűjteni - meséltem, a beszélgetés végére pedig már egészen nyugodtan köszöntem végül el, nem látva már olyan kilátástalannak a harcot.
A megbeszélt időben a teleportkapunál voltam, de nem azért, mert én segítségre szorultam volna, hanem a többieknek segíteni a jártasságommal, ha már rendelkezésemre áll.
Sok ismerős arc fogadott, és néhány ismeretlen is, utóbbiaknak bemutatkoztam.
A megbeszélés maradt a bossteremhez való eljutás utánra.
Nem történt útközben... majdnem semmi említésre méltó. Kivéve azt a sikolyt. Ez egy játékos volt. Nekem pedig utána kell néznem.
- Menjetek csak tovább. Utolérlek titeket. Utána nézek, mi történt - mondom a velem érkezőknek aggódva, és választ nem is várva indulok, hogy megnézzem, mi volt a sikoltás forrása. Szerencsére, vagy sajnos, újabb sikoltás hallatszik, ami segít megtalálni a megfelelő utat.
Látásommal gyorsan felmérem a helyzetet, és bizos(nak vélt) távolságból elkezdem a kígyókat lőni, remélhetőleg eléggé hatékonyan.
Ha sikerült , odalépek a lányhoz, és a kezébe nyomok a bankunkból egy gyertyakristályt.
- Ha itt szeretnél vadászni, előbb második szintű látásra lesz szükséged. Inkább menj máshova. Ezzel a kristállyal elboldogulsz addig - mondom nekik kissé anyáskodva, aztán indulok is a többiek után, vagy a többiekkel, ha velem jöttek.
Miután így szerencsésen megérkezünk a bossteremhez, előkotrom a papírokat, amiket a besúgótól kaptam.
- Mielőtt bemegyünk, azt hiszem ezt fontos lenne Mindenkinek átolvasni. Ezeket az információkat sikerült összevadásznom a ránk váró bossról. - kértem, nagyon próbálva, hogy ne hangozzon parancsnak, vagy szemrehányásnak amit mondok, bízva Hinari támogatásában is, és körbeadtam a papírköteget.
[/quote]Besúgó írta:- A Félelem Árnyéka ereje: 0
- A Boss ereje: 20
- A Boss gyorsasága: 60
- A Boss speciális képesség pontja: 70
- A Boss az egyedül lévő személyekre 4x, a párban levőkre 3x, a hárman levőkre 2x és négy vagy afölötti személyekre 1x sebzést okoz a támadásaival. Ezt egy jelző formájában tudják a játékosok nyomon követni, melyet Terror Jelzőnek nevez a játék mely belépéskor alapjáraton 4x-essé változik, ám a csoportosulással csak 3 Stack szedhető le maximum, így nem mehet 1 alá az érték.
- Ha egy játékos 3 kiskörig nem bocsájtott ki semmilyen módon fényt, akkor a személy aktuális helyzetétől 1 mezőnyire lévő helyre (akár a fal túloldalára is) egy Félelem Árnyéka segítő spawnol.
- A Félelem Árnyéka egy boss utóképe, mely hamis fénnyel csalogatja a játékosokat, és koponya dobás esetén segítségkérő kiáltásokat hallat egy véletlenszerű benn lévő játékos hangján. A Félelem Árnyéka egy 3x3-as négyzetben (ahol önmaga a központi mező) egy debuff zónát kelt, melyen az összes játékos +1 Terror Jelzőt kap. A Félelem Árnyéka egy támadással szétoszlatható.
- A Harc kezdetén mindenki véletlenszerű pozícióba teleportál a 11x11-es mérettel rendelkező pályára, egymástól és a bosstól minimum 2 egységnyi mezőre. Ezenfelül mindenki kiskörönként szabadon cselekedhet és mozoghat, maximum a SPje menyiségétől függően (1 SP 1 mező, 3 SP 2 mező, 5 sp 3 mező stb), míg futva ennek a dupláját, ám futás közben az első adandó személynél/bossnál automatikusan megáll, ekkor nem képes időben reagálni rájuk, így a velük azonos blokkon áll meg.
Karakterlap
Szint: 48
Indikátor: Zöld
Céh: Artes
A teleportkapu előtt várakoztam a céhtársaimmal és a látóterem sarkában lévő órát figyeltem. Még a Chaknával való megbeszélés után írtam minden, általam ismert frontharcosnak egy köremailt, benne a következőkkel:
Ezután pedig a céhtársaimat fel is kerestem személyesen is és röviden elmeséltem nekik, hogy mi várható a következő bosson. Hála Chaknának a Gyertya kristályokkal nem lesz problémánk, a céh egyetlen Bányász Sisakját pedig még odahaza odaadtam Fuwának és megkértem őt, hogy a 39. bossharcon a meglévő sisakja helyett inkább ezt szerelje fel. Aggódtam érte - az örök erdőben történtek óta pedig méginkább, így bár rajta múlt, hogy megteszi-e vagy sem, de reménykedtem benne, hogy megfogadja a tanácsom; persze el is magyaráztam neki, miért.
Mégegy pillantás az órára, majd körbenéztem és bólintottam:
- Szerintem már nem jönnek többen. Induljunk - mosolyogtam rájuk és akiről tudtam, hogy nincs magas szintű Látása, azokkal egy láncot alkotva rugaszkodtunk el az óceán aljzatáról és kezdtünk el úszni befelé a sötétségbe - Fuwa, te leszel elöl, mutasd nekünk az utat - biztattam céhtársamat, már amennyiben a bányász sisakja fel volt szerelve.
Az út eleje eseménytelenül telt, ám a sikoltást nem lehetett nem meghallani.
- Ne szakadjunk szét, Chak - nyúltam azonnal az íjászlány karja után - Megyünk veled és segítünk - bólintottam és elsősorban Ozirisz pillantását kerestem, akinek, hát... voltak már tapasztalatai a víz mélyén segítségért kiáltó hangokkal. De ahogy akkor is tudtuk, úgy most is: ha titkos boss, ha nem, nem kockáztathatunk. Végül megláttuk az idomárt és a mobokat, amikkel harcol, Chakna nyilai mellé pedig én is besegítettem egy pár vágással.
- Senki se veszítse szem elől Silencet, rendben? És szóljatok, ha gond van! - mondtam még, hisz mint fényforrás, ő volt az, aki a jártassággal nem rendelkezőknek a biztos pontot jelenthette.
Hinari írta:Sziasztok,
A bosshoz csak 2-es szintű Látással lehet eljutni, így aki szeretné, hogy odakísérjük, azzal találkozzunk legkésőbb [ekkor] a szint teleportkapuja mellett.
Aki nem kíván velünk jönni, azt is megkérem, hogy érkezzen meg a bossterem elé legkésőbb [ekkor], mivel a harc előtt tartanánk egy rövid taktikai információcserét. A harc elején mindenki egyedül, sötétben lesz, így kérlek ne késsetek!
Akinek van Bányász Sisakja, az kérem hozza el magával a harcra.
A boss fontosabb statjai az esetleges felszereléscserékhez:
- A Boss gyorsasága: 60
- A Boss speciális képesség pontja: 70
Jó felkészülést!
Üdvözlettel,
Hinari
Ezután pedig a céhtársaimat fel is kerestem személyesen is és röviden elmeséltem nekik, hogy mi várható a következő bosson. Hála Chaknának a Gyertya kristályokkal nem lesz problémánk, a céh egyetlen Bányász Sisakját pedig még odahaza odaadtam Fuwának és megkértem őt, hogy a 39. bossharcon a meglévő sisakja helyett inkább ezt szerelje fel. Aggódtam érte - az örök erdőben történtek óta pedig méginkább, így bár rajta múlt, hogy megteszi-e vagy sem, de reménykedtem benne, hogy megfogadja a tanácsom; persze el is magyaráztam neki, miért.
Mégegy pillantás az órára, majd körbenéztem és bólintottam:
- Szerintem már nem jönnek többen. Induljunk - mosolyogtam rájuk és akiről tudtam, hogy nincs magas szintű Látása, azokkal egy láncot alkotva rugaszkodtunk el az óceán aljzatáról és kezdtünk el úszni befelé a sötétségbe - Fuwa, te leszel elöl, mutasd nekünk az utat - biztattam céhtársamat, már amennyiben a bányász sisakja fel volt szerelve.
Az út eleje eseménytelenül telt, ám a sikoltást nem lehetett nem meghallani.
- Ne szakadjunk szét, Chak - nyúltam azonnal az íjászlány karja után - Megyünk veled és segítünk - bólintottam és elsősorban Ozirisz pillantását kerestem, akinek, hát... voltak már tapasztalatai a víz mélyén segítségért kiáltó hangokkal. De ahogy akkor is tudtuk, úgy most is: ha titkos boss, ha nem, nem kockáztathatunk. Végül megláttuk az idomárt és a mobokat, amikkel harcol, Chakna nyilai mellé pedig én is besegítettem egy pár vágással.
- Senki se veszítse szem elől Silencet, rendben? És szóljatok, ha gond van! - mondtam még, hisz mint fényforrás, ő volt az, aki a jártassággal nem rendelkezőknek a biztos pontot jelenthette.
/A taktikai megbeszélés később, a griffes idomár interakt után várható!/
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue
Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.
Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari- Kardforgató
- Hozzászólások száma : 4966
Karakterlap
Szint: 50
Céh: Justice League
A sötétség sűrű volt és fojtogató. Nem csak olyan, amilyen a börtönben, nem olyan, mint akármelyik másik tenger alatti szinten. Ez itt maga volt a feneketlen mélység. Rájuk telepedett, összenyomta, elemésztette őket. Leonak nehezére esett az úszás, kényelmetlen volt a rengeteg páncélban, a tüdejét összeszorította a rá nehezedő nyomás, alig kapott levegőt. Kezeivel szorosan kapaszkodott céhtársaiba, ügyelve azokra, akik nem rendelkeztek semmilyen látás jártassággal. Nem mintha neki sok haszna származott volna belőle. Az ellenség ezen a szinten a semmiből bukkant fel a legutolsó pillanatban, amikor reagálni már éppen csak lehetett rá. A szörnyek vadak voltak és rettenetesen rondák. Talán jobb lett volna, ha nem is látja őket. Talán a belőlük áradó mocskos, gyilkos vágyat érezni is elég lett volna, hogy megfutamodjon.
Most viszont nem fordíthatott hátat. Minden porcikája erre sarkallta, a tarkóján fel-fel kúszó érzés, hogy valami itt nagyon nincs rendben. Társai kezét azonban nem engedte el, még akkor sem, amikor Chakna egy különös érzésnek engedelmeskedve megpróbálta elhagyni őket. Szemöldökét ráncolva figyelte a kibontakozó jelenetet és természetesen úszott tovább a lánnyal - tovább a csapattal, folyamatosan ügyelve Silencere, Simeonra, Chaknára, és - habár ezt sose vallotta volna be - a szeme sarkából aggódóan pislogott hol Mirire, hol Hinarira, hol pedig... nos, igen, még Oziriszra is.
Leonard- Kardforgató
- Hozzászólások száma : 1317
Karakterlap
Tanácstalan volt. Egyedül várakozott egy falba vájt lyuk előtt, ami elméletileg a bossterem bejárata kellett, hogy legyen. Itt legalább volt némi fény, még ha kissé furcsa is volt az árnyalata. Valamilyen szinten azonban szép volt, legalábbis Rinne elbűvölőnek találta azt, ahogy a lilás fényt megtörte a víz hullámzása. Ettől persze a lovag még nem lett okosabb, de legalább elfoglalta magát valamivel. És hogy miért volt egyedül? Nos, Hinarisan levelében két időpontot talált, és mivel a nagy részét nem tudta elolvasni az írásnak, ezért feltalálta magát, és a korábbi időpontot kiválasztva úszott ide. A tájékozódással nem volt gondja, de azért zavarta, hogy sötétség vette körül az úton, és így, hogy most egyedül volt a terem előtt, már kezdte kissé kényelmetlenül érezni magát. A dátumokat el tudta olvasni, úgyhogy abban biztos volt, hogy az időpont helyes. De akkor miért késik mindenki? Egyáltalán hogy lehetséges az, hogy mindenki késik? Ráadásul ennyit? Össze volt zavarodva... Aki először beteszi ide a lábát, az komoly ölelésre számíthat...
Rinne- Lovag
- Hozzászólások száma : 305
Karakterlap
Indikátor: Vörös
Céh: -
Újabb bossharc ideje jött el, és immáron Chakna is elérte a boss szintjét. Talán ha többet farmolunk együtt, már az előzőre is eljöhetett volna, de azóta sok víz lefolyt a Dunán szint széléről.... A sötétség, ami a szint tengernek mélyét átjárta, kicsit sem volt bizalomgerjesztő. Oké, nekem van látásom, szóval el-elboldogulok anélkül hogy lefejelnék egy eltévedt korallzátonyt, vagy éppenséggel valami fura, ezen a szinten őshonos szörny napi jutifalatja lennék. Viszont nem mindenkinek volt látása, és az alternatív megoldás, ami mindig kéznél van, nos... víz alatt a lángoló karddal sem megyünk sokra. Hacsak nem az a cél, hogy a hideg vizet felmelegíteni, bár a tengernyi vízhez egyetlen darab merülőforraló nagyjából olyannyira hasznos, mint helikopteren a katapultülés...
De amíg együtt van a csapat, nagy baj nem lehet, nem igaz? Útközben közben pedig árgus szemekkel vizslattam a terepet, ellenséges mobok és hasonló nem várt meglepetések miatt – avagy illő lenne időben észrevenni. Közbe-közbe aggódón szétnéztem a társaimon, mindenki megvan-e. Magától a sötéttől nem tartottam, azonban a rossz előérzet valahogy bennem volt. Talán az egyik korábbi boss, ami a végeláthatatlan monoton séta után jött a vaksötétben? Lehet tudat alatt párhuzamot vontam a kettő között.
Amikor azonban meghallottam a sikolyt, az az előérzet valahogy beigazolódott. Egy másodpercre leblokkoltam – nem tudtam, hogy jól hallottam-e, vagy csak a szanaszét csapongó gondolataim áldottak meg egy akusztikus hallucinációval. Azonban amikor láttam, hogy Chakna is felkapta a fejét, és indulni készült, úgy tudatosult bennem: ez valóság, nem képzelet.
Azonnal indultam segíteni a bajba jutott játékoson – már ha tényleg az. Hiszen ez a helyes döntés. És Kayaba újabban tanúsított szadizmusából kiindulva, ha senki se mozdul, akkor tuti egy random játékost fog odateleportálni. Szóval, tettem a dolgom, besegítve a kígyószerű mobok ritkításába...
De amíg együtt van a csapat, nagy baj nem lehet, nem igaz? Útközben közben pedig árgus szemekkel vizslattam a terepet, ellenséges mobok és hasonló nem várt meglepetések miatt – avagy illő lenne időben észrevenni. Közbe-közbe aggódón szétnéztem a társaimon, mindenki megvan-e. Magától a sötéttől nem tartottam, azonban a rossz előérzet valahogy bennem volt. Talán az egyik korábbi boss, ami a végeláthatatlan monoton séta után jött a vaksötétben? Lehet tudat alatt párhuzamot vontam a kettő között.
Amikor azonban meghallottam a sikolyt, az az előérzet valahogy beigazolódott. Egy másodpercre leblokkoltam – nem tudtam, hogy jól hallottam-e, vagy csak a szanaszét csapongó gondolataim áldottak meg egy akusztikus hallucinációval. Azonban amikor láttam, hogy Chakna is felkapta a fejét, és indulni készült, úgy tudatosult bennem: ez valóság, nem képzelet.
Azonnal indultam segíteni a bajba jutott játékoson – már ha tényleg az. Hiszen ez a helyes döntés. És Kayaba újabban tanúsított szadizmusából kiindulva, ha senki se mozdul, akkor tuti egy random játékost fog odateleportálni. Szóval, tettem a dolgom, besegítve a kígyószerű mobok ritkításába...
Karakterlap
Simeon a fényeken túli sötétséget kémlelte hevesen dobogó szívvel. Még mindig Hinari üzenetén gondolkozott, de Fuwát nem hagyhatta bemenni olyan sötétbe egyedül! Mégha a kardforgató lány azt is írta, hogy sötét lesz és egyedül lesznek, ő... ő akkor sem fogja hagyni!
Rámosolygott Fuwára és megszorította a kezét. Még korábban megbeszélték, hogy mindenképpen együtt mennek, így ő is ott várakozott a teleportkapunál a többiekkel és széles mosollyal köszönt mindenkinek: az előző bosson látott hangulatának nyoma sem volt. Tengerszem körülöttük úszkált, túl a légbuborékon, amit Kimi csipegetett rendületlenül - odacsípett és a hatalmas buborék nem pukkadt ki! A fehér sasfióka kíváncsian tipegett közelebb, megrázta a tollát és megcsípte a buborékot egy másik helyen is. Kérdőn pislogott Tengerszemre, ám a fiatalkorú polip (idomárjához hasonlóan) a tájat figyelte, nehogy bármilyen mob Kimi közelébe kerülhessen. Ez így volt azután is, hogy elindultak. Simeon Fuwa mellett úszott, egyik karjában pedig az úszni elég bizonytalanul tudó, verdeső madárkát tartotta; előttük egyetlen polipja tempózott. A srác örült, hogy Fuwán van Bányász sisak és így nem kell teljes sötétségben haladniuk, viszont ezt látván nem telt bele öt perc, már Kimi feje tetején is - ki tudja honnan - megjelent egy egészen ugyanolyan. Csak kisebb. A sasfióka elégedetten csipogott és miután véletlen belevilágított Simeon szemébe, aki egészen furcsán reagált, megtalálta a tökéletes elfoglaltságot: sorban belevilágított minden jelenlévő szemébe a miniatűr, ámde attól még erősen fénylő lámpással és kíváncsian várta a reakciókat.
- Igen, segítünk! - felelt Chaknának Simeon is azonnal, amikor a lány el akart szakadni tőlük - A Fény Lovagjai nem hagynak cserben senkit a sötétben! - nyilakozta ki - Gyere, Tengerszem! - vigyorgott és Fuwával együtt változtattak irányt és segítettek be a harcba is, ha kellett.
Rámosolygott Fuwára és megszorította a kezét. Még korábban megbeszélték, hogy mindenképpen együtt mennek, így ő is ott várakozott a teleportkapunál a többiekkel és széles mosollyal köszönt mindenkinek: az előző bosson látott hangulatának nyoma sem volt. Tengerszem körülöttük úszkált, túl a légbuborékon, amit Kimi csipegetett rendületlenül - odacsípett és a hatalmas buborék nem pukkadt ki! A fehér sasfióka kíváncsian tipegett közelebb, megrázta a tollát és megcsípte a buborékot egy másik helyen is. Kérdőn pislogott Tengerszemre, ám a fiatalkorú polip (idomárjához hasonlóan) a tájat figyelte, nehogy bármilyen mob Kimi közelébe kerülhessen. Ez így volt azután is, hogy elindultak. Simeon Fuwa mellett úszott, egyik karjában pedig az úszni elég bizonytalanul tudó, verdeső madárkát tartotta; előttük egyetlen polipja tempózott. A srác örült, hogy Fuwán van Bányász sisak és így nem kell teljes sötétségben haladniuk, viszont ezt látván nem telt bele öt perc, már Kimi feje tetején is - ki tudja honnan - megjelent egy egészen ugyanolyan. Csak kisebb. A sasfióka elégedetten csipogott és miután véletlen belevilágított Simeon szemébe, aki egészen furcsán reagált, megtalálta a tökéletes elfoglaltságot: sorban belevilágított minden jelenlévő szemébe a miniatűr, ámde attól még erősen fénylő lámpással és kíváncsian várta a reakciókat.
- Igen, segítünk! - felelt Chaknának Simeon is azonnal, amikor a lány el akart szakadni tőlük - A Fény Lovagjai nem hagynak cserben senkit a sötétben! - nyilakozta ki - Gyere, Tengerszem! - vigyorgott és Fuwával együtt változtattak irányt és segítettek be a harcba is, ha kellett.
Simeon- Állatidomár
- Hozzászólások száma : 1003
Karakterlap
Szint: 50 (63)
Céh: Unity
Ahogy szépen sorjában meggyalázzátok szegény kiéhezett halakat, kik csak kis aprót szerettek volna kölcsönkérni a lánytól, úgy észre vehetitek, hogy egy igencsak különc személyről van szó. Ahogy rávetül a fény észrevehetitek a rózsaszín hajú cicafüles/farkas lányt, aki megnyugodva törli meg a homlokát, majd rátok mosolyog.
- Jaj, nagyon köszi mindenkinek! Azt hittem, hogy itt a végünk! Picúrral szinte semmit se láttunk! - mondta nagy lelkesen - Ah engem szólítsatok csak Kimikonak. - mutatkozik be illedelmesen majd Chakna felé fordul - Ja én nem vadászok! Meg akartam nézni a boss ajtót! Végre elértem ezt a szintet és kivi voltam milyen! Ti is oda tartotok? - kérdezi és kérdezés nélkül besorol mellétek, látszólag csak sodródva az árral.
// ha hagyjátok, hogy kövessen titeket, úgy egészen a bossteremig kísér titeket //
- Jaj, nagyon köszi mindenkinek! Azt hittem, hogy itt a végünk! Picúrral szinte semmit se láttunk! - mondta nagy lelkesen - Ah engem szólítsatok csak Kimikonak. - mutatkozik be illedelmesen majd Chakna felé fordul - Ja én nem vadászok! Meg akartam nézni a boss ajtót! Végre elértem ezt a szintet és kivi voltam milyen! Ti is oda tartotok? - kérdezi és kérdezés nélkül besorol mellétek, látszólag csak sodródva az árral.
// ha hagyjátok, hogy kövessen titeket, úgy egészen a bossteremig kísér titeket //
The Gleam Eyes- Mesélő
Ez a boss más volt neki. Na nem maga miatt. De most nem tudott nem komolyan gondolkodni hogy jó ötlet-e odamenni. Mert eszébe jutott, hogy azon túl, hogy ő maga nem szereti a sötétet, és hogy nem lát - ami sokkal kevesebbszer fordult elő mióta megvette a látás jártasságot - ott lesz Simeon is... Aki fél a sötéttől. A fiú soha nem mondta volna ki neki, de... tudta, ezért ő maga is igyekezett kerülni a sötét helyeket, ha együtt kalandoztak, ami egyre gyakrabban fordult elő.
Végül mégis pont Simeon miatt szeretett volna mindenképpen ott lenni, és meg is írta a fiúnak, hogy érkezzenek együtt a szintre. Főleg miután Hinari odaadta neki a világító sisakot, ami segíteni fog, hogy ne tévedjenek el!
Már a sisakban érkezett a találkozóhelyre, ahol Simeonékkal találkozott.
Mikor kézenfogva teleportáltak, ő igyekezett bátorítóan szorongatni Simeon kezét, de mikor megérkeztek, volt jónéhány pillanat, amikor sokkal inkább a fiú kezének melege bátorította őt... Még a sisakkal is... Nagyon sötét volt, és a víz alatt... Majdnem mint abban az álomban..De most sem ő, sem Simeon inncs egyedül, úgyhogy nem lesz baj... igaz?
Mosolyogva bólintott Hinarinak, és a világért sem engedve el Simeon kezét akkor sem, ha az akadályozta valamelyiküket a sötét tenger lényeinek elhessegetésében, előre úszott, mutatva az utat mindenkinek, nevetve Kimi ügyködésén. Majd egyszer megkérdezi hogy került rá is bányászsisak.
A sikoltásra megtorpant, és nem félve, de riadt aggodalommal nézett Simeonra, majd Hinarira is.
Aztán követve céhtársa és barátja reakcióját megmakacsolva mahát Chakna mellé úszott. Hiszen a lány nem világít! Nem engedhetik egyedül abba a sötétbe!
Amikor végül a cicalány (aki nem Miri... azt hitte pedig ő az egyetlen ilyen..) kiszabadították, a többiekre hagyva a beszélgetést megvárta a jelzést az indulásra, és mutatta tovább az utat világító sisakjával.
Ő is odakíváncsiskodott megnézni az információkat Simeonnal, de hamar az lett a vége, hogy a fiú karjába kapaszkodva hallgatta az ötleteket. Mert kellett lennie valaminek. Az nem lehet, hogy egyedül maradjon ilyen sötétben.. És Simeon sem! Nem, nem!
// Fuwa bányász sisakkal érkezik Ehhez Ozis kari: Silence 39.boss egyéb változás nincs,
Tárgybónuszok:
Akatsuki: minden "Szamuráj" előnevű felszerelés viselése után +2 speciális képesség pontot ad
Tündérszalag Rúna: Szivárvány Köpennyel együtt használva, amíg a köpeny képessége aktív, a fegyverrel végre hajtott támadások 10%-kal többet sebeznek
Viking Ezüstpáncél: két Viking Gyűrűvel együtt viselve +14 erőt ad
Bányász Sisak: A sisakban egy folyton világító kiszedhetetlen Gyertya Kristály lapul.
Pegazus Bakancs: egy harc során két körön keresztül könnyebb eltalálni az ellenfelet, az ellenfél pedig nehezebben találja el a tárgy használóját. A kockán egy-egy értékkel módosítja a célszámot. Az első körben a képesség nem használható.
Kaméleon Köpeny: egy, a tárgy viselője által választott cselekvés garantáltan sikerül, akár támadás, akár képességhasználat.
Vikinggyűrű: az első támadásod nem fogyaszt cselekvéspontot
Iránygyűrű: a gyűrű egy erőteljes zöld fénysugárral megmutatja a legrövidebb utat egy térképen kijelölt pont vagy egy barátlistában kijelölt játékos vagy egy vele csapatban/céhben lévő kijelölt játékos felé.
Végül mégis pont Simeon miatt szeretett volna mindenképpen ott lenni, és meg is írta a fiúnak, hogy érkezzenek együtt a szintre. Főleg miután Hinari odaadta neki a világító sisakot, ami segíteni fog, hogy ne tévedjenek el!
Már a sisakban érkezett a találkozóhelyre, ahol Simeonékkal találkozott.
Mikor kézenfogva teleportáltak, ő igyekezett bátorítóan szorongatni Simeon kezét, de mikor megérkeztek, volt jónéhány pillanat, amikor sokkal inkább a fiú kezének melege bátorította őt... Még a sisakkal is... Nagyon sötét volt, és a víz alatt... Majdnem mint abban az álomban..De most sem ő, sem Simeon inncs egyedül, úgyhogy nem lesz baj... igaz?
Mosolyogva bólintott Hinarinak, és a világért sem engedve el Simeon kezét akkor sem, ha az akadályozta valamelyiküket a sötét tenger lényeinek elhessegetésében, előre úszott, mutatva az utat mindenkinek, nevetve Kimi ügyködésén. Majd egyszer megkérdezi hogy került rá is bányászsisak.
A sikoltásra megtorpant, és nem félve, de riadt aggodalommal nézett Simeonra, majd Hinarira is.
Aztán követve céhtársa és barátja reakcióját megmakacsolva mahát Chakna mellé úszott. Hiszen a lány nem világít! Nem engedhetik egyedül abba a sötétbe!
Amikor végül a cicalány (aki nem Miri... azt hitte pedig ő az egyetlen ilyen..) kiszabadították, a többiekre hagyva a beszélgetést megvárta a jelzést az indulásra, és mutatta tovább az utat világító sisakjával.
Ő is odakíváncsiskodott megnézni az információkat Simeonnal, de hamar az lett a vége, hogy a fiú karjába kapaszkodva hallgatta az ötleteket. Mert kellett lennie valaminek. Az nem lehet, hogy egyedül maradjon ilyen sötétben.. És Simeon sem! Nem, nem!
// Fuwa bányász sisakkal érkezik Ehhez Ozis kari: Silence 39.boss egyéb változás nincs,
Tárgybónuszok:
Akatsuki: minden "Szamuráj" előnevű felszerelés viselése után +2 speciális képesség pontot ad
Tündérszalag Rúna: Szivárvány Köpennyel együtt használva, amíg a köpeny képessége aktív, a fegyverrel végre hajtott támadások 10%-kal többet sebeznek
Bányász Sisak: A sisakban egy folyton világító kiszedhetetlen Gyertya Kristály lapul.
Pegazus Bakancs: egy harc során két körön keresztül könnyebb eltalálni az ellenfelet, az ellenfél pedig nehezebben találja el a tárgy használóját. A kockán egy-egy értékkel módosítja a célszámot. Az első körben a képesség nem használható.
Kaméleon Köpeny: egy, a tárgy viselője által választott cselekvés garantáltan sikerül, akár támadás, akár képességhasználat.
Iránygyűrű: a gyűrű egy erőteljes zöld fénysugárral megmutatja a legrövidebb utat egy térképen kijelölt pont vagy egy barátlistában kijelölt játékos vagy egy vele csapatban/céhben lévő kijelölt játékos felé.
Karakterlap
Szint: 50 (59)
A csapatot látva kissé megnyugodtam. Fuwako és Simeon a bányászsisakkal mutatták az utat, miután mindenki akit a teleportkapuhoz vártunk, megérkezett.
Még kuncogtam is kicsit a világító sisakkal és a csapat tagjainak reakcióival szórakozó kismadáron.
A sikoltást hallva viszont elszállt ez a kis jókedv, és igazából gondolkodás nélkül indultam volna segíteni, ha Hinari nem állít meg. A szemébe nézve hezitáltam egy pillanatig. Átfutott az agyamon, hogy ha ez a szint valamilyen eszement csapdája, akkor nagyon nem kellene a frontos csapat minden tagjának kockáztatnia, és én vagyok itt a legkisebb...
Végül nagy levegőt vettem és bólintottam.
- Siessünk, de amennyire lehet óvatosan - mondtam közben. Megbíztam Hinariban, és a céhtársaiban is, hogy ha nagyobb kalamajka adódik, akkor is fogják tudni kezelni, én pedig ott leszek, hogy amiben tudok, segítsek nekik.
Végül nem történt hasonló sem ahhoz, amitől tartottam.
Nem tartott szinte semeddig elpixelezni a cicafüles lányt támadó mobokat elpixelezni ezzel a csapattal, és úgy tűnt a többieknek sincs ellenére, hogy igyekszem biztosítani, hogy az idetévedt lány kijusson.
Majdnem rávágtam a lelkes szavaira, hogy ne vicceljen, a boss nem azokra van szabva, akik éppen elérték a szintjét, de hamar belém hasított, hogy... Pont nem nekem kellene ezt mondani neki, így megerősítést várva pillantottam Hinarira. Jó ötlet, ha velünk jön?
- Igen, oda indultunk - válaszoltam közben, és végül akár így, akár úgy, de elindultunk tovább a bossteremhez, újra csak Fuwako és Simeon fényét követve.
Megnyugtatott, hogy volt még olyan is, aki nem velünk érkezett, hanem az ajtó előtt várt minket... Mégha az Rinne bohókás figurája volt is, az egyre kevésbé maró emlékeket idéző felszerelésével.
Pár perc várakozás után, ha esetleg még befutna valaki, megosztottam a társasággal az információkat, és betettem a közös tarisznyába a gyertyakristályokat.
// Közös tarisznyába: 32 db gyertyakristály
Chakna (39) - HP:170 | F:78 | E:34 | I:72 | K:41 | GY:40 | S:33 | P:80
Tárgybónuszok
Az Élet Vértje: minden harmadik nagykörben visszatölti a viselője maximális HP-jának 10%-át.
Zafírszálas Fedora: plusz egy szint Nyomkövetés jártasságot ad legfeljebb negyedik szintig.
Szivárvány Köpeny: Egy harcban egyszer egy célpontot 3 körre megvakít, a megvakult célpont csak 4 vagy afölötti dobással találhat el.
+Artemis: Artemis nyilai meg vannak áldva, így minden egyes találatkor egyel többet sebeznek. Először a használó sebzésével megegyezőt, majd plusz egy, majd az előző értékhez megint plusz egy, mindaddig, amíg a pluszok száma el nem éri a fegyver szintjét. Tehát maximálisan annyi plusz érhető el, mint amennyi a fegyver szintje.
Még kuncogtam is kicsit a világító sisakkal és a csapat tagjainak reakcióival szórakozó kismadáron.
A sikoltást hallva viszont elszállt ez a kis jókedv, és igazából gondolkodás nélkül indultam volna segíteni, ha Hinari nem állít meg. A szemébe nézve hezitáltam egy pillanatig. Átfutott az agyamon, hogy ha ez a szint valamilyen eszement csapdája, akkor nagyon nem kellene a frontos csapat minden tagjának kockáztatnia, és én vagyok itt a legkisebb...
Végül nagy levegőt vettem és bólintottam.
- Siessünk, de amennyire lehet óvatosan - mondtam közben. Megbíztam Hinariban, és a céhtársaiban is, hogy ha nagyobb kalamajka adódik, akkor is fogják tudni kezelni, én pedig ott leszek, hogy amiben tudok, segítsek nekik.
Végül nem történt hasonló sem ahhoz, amitől tartottam.
Nem tartott szinte semeddig elpixelezni a cicafüles lányt támadó mobokat elpixelezni ezzel a csapattal, és úgy tűnt a többieknek sincs ellenére, hogy igyekszem biztosítani, hogy az idetévedt lány kijusson.
Majdnem rávágtam a lelkes szavaira, hogy ne vicceljen, a boss nem azokra van szabva, akik éppen elérték a szintjét, de hamar belém hasított, hogy... Pont nem nekem kellene ezt mondani neki, így megerősítést várva pillantottam Hinarira. Jó ötlet, ha velünk jön?
- Igen, oda indultunk - válaszoltam közben, és végül akár így, akár úgy, de elindultunk tovább a bossteremhez, újra csak Fuwako és Simeon fényét követve.
Megnyugtatott, hogy volt még olyan is, aki nem velünk érkezett, hanem az ajtó előtt várt minket... Mégha az Rinne bohókás figurája volt is, az egyre kevésbé maró emlékeket idéző felszerelésével.
Pár perc várakozás után, ha esetleg még befutna valaki, megosztottam a társasággal az információkat, és betettem a közös tarisznyába a gyertyakristályokat.
// Közös tarisznyába: 32 db gyertyakristály
Chakna (39) - HP:170 | F:78 | E:34 | I:72 | K:41 | GY:40 | S:33 | P:80
Tárgybónuszok
Az Élet Vértje: minden harmadik nagykörben visszatölti a viselője maximális HP-jának 10%-át.
Zafírszálas Fedora: plusz egy szint Nyomkövetés jártasságot ad legfeljebb negyedik szintig.
Szivárvány Köpeny: Egy harcban egyszer egy célpontot 3 körre megvakít, a megvakult célpont csak 4 vagy afölötti dobással találhat el.
+Artemis: Artemis nyilai meg vannak áldva, így minden egyes találatkor egyel többet sebeznek. Először a használó sebzésével megegyezőt, majd plusz egy, majd az előző értékhez megint plusz egy, mindaddig, amíg a pluszok száma el nem éri a fegyver szintjét. Tehát maximálisan annyi plusz érhető el, mint amennyi a fegyver szintje.
Karakterlap
Szint: 48
Céh: Artes
Leo a halak aprításában segítséget nyújtott, amennyiben szükség volt rá, ezen kívül viszont csak karba font kézzel figyelte a kibontakozó jelenetet - és hallgatta a párbeszédet -, amíg csak be nem tudott sorolni a Kimikoként bemutatkozó lány mellé.
- Nem tanácsos látás jártasság vagy fényt adó tárgy nélkül ezen a szinten egymagad útra kelni - csóválta meg a fejét megrovóan, miközben jobban szemügyre vette a petet és idomárját.
- Remélem, pánikburkot legalább hoztál magaddal - pislogott aztán kérdőn az idegenre. - Egyébként én Leo vagyok. Ha nem látsz, nagyon szívesen segítek eltájékozódni - folytatta és addigra kiült arcára a rá oly jellemző vidám, széles mosoly. A kis közjátéknak köszönhetően szinte el is feledkezett róla, hol van és mi előtt állnak - persze a sötét, víz alatti kazamaták rövid időn belül újra emlékeztették legfőbb feladatára.
Leo (46) - HP:205 | F:71 | E:60 | K:94 | GY:172 (189) | S:46 | P:90
- Felszerelés:
Egyedi Kaméleon Köpeny ( egy, a tárgy viselője által választott cselekvés garantáltan sikerül, akár támadás, akár képességhasználat.)
Vikinggyűrű ( az első támadásod nem fogyaszt cselekvéspontot)
Pegazus Bakancs (egy harc során két körön keresztül könnyebb eltalálni az ellenfelet, az ellenfél pedig nehezebben találja el a tárgy használóját. A kockán egy-egy értékkel módosítja a célszámot. Az első körben a képesség nem használható.)
Lamborghini vért (Egy harcban maximum két alkalommal 1-el növeli viselője SP-jét, lehűlési ideje 3 kör , kezdő körben nem aktiválható.)
Leonard- Kardforgató
Karakterlap
Én se feltétlen néztem jó szemmel az idomár csatlakozását, de mivel se szervező, se parancsnok nem voltam, igazából annyit gondoltam tenni összesen, hogy külön is odafigyelek majd rá. Feltéve... ha megtaláljuk egymást, ugyebár. Ez persze Chaknára és a többiekre is igaz volt.
- Én pedig Hinari - vettem át a szót Leotól egy elfojtott sóhaj után - Pánik Burok vagy Pánik Kristály nélkül pedig nem engedünk be senkit a bossterembe, úgyhogy nézd át, van-e nálad - mosolyogtam rá, ám tekintetem szigorúságról árulkodott: igaz, mindenkinek a saját felelőssége a boss, de igyekeztem minimálisra csökkenteni a halálok kockázatát.
Végül megérkeztünk a bossterem elé és amint az óra elütötte a megbeszélt időpontot, úgy Rikoval vagy Riko nélkül, de elkezdtem a taktikai megbeszélést.
- Ahogy azt Chakna infóiból is láthatjuk, mindenki egymástól elszeparálva, a sötétbe fog érkezni. Kérlek titeket, hogy amint lehetőségetek van rá, használjátok a közös tarisznyában lévő Gyertya Kristályokat és ha rögtön a harc elején láttok fényt valahonnan, ami hasonlít a Silenceen lévő fényhez - intettem a lány felé - Úgy a körötökben próbáljatok meg feléje igyekezni. Képességet csak az használjon, akinek 70 pont legalább van rajta, de ettől függetlenül is preferáljuk az itemhasználatot a harc során, ugyanis a boss a specre rakott pontjaiban kiemelkedő. A másik dolog pedig a segítségkérés. A boss-segítők akármelyikünk hangján képesek segítségért kiáltani, ezzel félrevezetve minket, így mindenkit nyomatékosan megkérek, hogy ha bajban van, azt egyetlen jelszóval adja a többiek tudtára. Legyen ez a szó... - gondolkodtam el és néztem körbe - Mondjuk abarack Tengeri kagyló - igyekeztem olyat választani, amit Rinne is könnyen megért.
- Ezen felül fontos, hogy értsétek, hogy mindenki a saját döntéseivel viszi előre a harcot, így az infókat olvassátok el alaposan és ha valakivel találkoztok, azonnal szóljatok neki, hogy az esetlegesen közeletekben lévő bosskinézetű lény valóban a boss-e, vagy csak egy utókép. Ennek legfontosabb jele, hogy amíg a boss támad, addig a segítője nem. Tehát próbáljatok meg fényt kreálni, az alacsonyabb sebzéssel rendelkezők - néztem itt elsősorban a kis sasfiókára - a megjelenő segítőket támadják, ha bajban vagytok a "tengeri kagyló" jelszót kiáltsátok és ami talán a legfontosabb, hogy mivel nem tudunk minden taktikai információt, így ha valami mást tapasztaltok, ami itt nem jött elő, ahhoz mérten módosítsátok a döntéseiteket - foglaltam össze. Ha volt kérdés, természetesen válaszoltam és ha valaki lemaradt volna a megbeszélésről, úgy érkeztével nagyon röviden elmondtam neki is ezen utolsó tételeket. Igen, még Rikonak is, ha figyelt rám, ha nem: nem baj az, ha mindenki pontosan tisztában van vele, mire is vállalkozik a bossterem küszöbének átlépésével.
Beteszem a közösbe az ABA itemjeit.
Hinari (50) - HP:320 | F:92 | E:116 | K:60 | GY:212 (233) | S:82 | P:85
Tárgybónuszok
Ősi Sárkánymintás Katana 17. szint
Sárkányfog Rúna: Míg tart a páncélod, 10%-kal kevesebb sebzést szenvedsz el. Pikkelyes lesz a fegyverviselő kezed.
Szellő Vért: PvEben minden 10-, PvPben minden 25 élet/páncélpontnyi sebződés után +0.1 SP-t generál a viselőjének
Napsugár Fejpánt: körönként 20 HP-t regenerál a viselőjének.
Lila Vikingkoponya-gyűrű: Egy harcban egyszer egy körre lefoghatod ellenfeled, aki ebben a körben nem fog tudni semmit sem cselekedni.
- Én pedig Hinari - vettem át a szót Leotól egy elfojtott sóhaj után - Pánik Burok vagy Pánik Kristály nélkül pedig nem engedünk be senkit a bossterembe, úgyhogy nézd át, van-e nálad - mosolyogtam rá, ám tekintetem szigorúságról árulkodott: igaz, mindenkinek a saját felelőssége a boss, de igyekeztem minimálisra csökkenteni a halálok kockázatát.
Végül megérkeztünk a bossterem elé és amint az óra elütötte a megbeszélt időpontot, úgy Rikoval vagy Riko nélkül, de elkezdtem a taktikai megbeszélést.
- Ahogy azt Chakna infóiból is láthatjuk, mindenki egymástól elszeparálva, a sötétbe fog érkezni. Kérlek titeket, hogy amint lehetőségetek van rá, használjátok a közös tarisznyában lévő Gyertya Kristályokat és ha rögtön a harc elején láttok fényt valahonnan, ami hasonlít a Silenceen lévő fényhez - intettem a lány felé - Úgy a körötökben próbáljatok meg feléje igyekezni. Képességet csak az használjon, akinek 70 pont legalább van rajta, de ettől függetlenül is preferáljuk az itemhasználatot a harc során, ugyanis a boss a specre rakott pontjaiban kiemelkedő. A másik dolog pedig a segítségkérés. A boss-segítők akármelyikünk hangján képesek segítségért kiáltani, ezzel félrevezetve minket, így mindenkit nyomatékosan megkérek, hogy ha bajban van, azt egyetlen jelszóval adja a többiek tudtára. Legyen ez a szó... - gondolkodtam el és néztem körbe - Mondjuk a
- Ezen felül fontos, hogy értsétek, hogy mindenki a saját döntéseivel viszi előre a harcot, így az infókat olvassátok el alaposan és ha valakivel találkoztok, azonnal szóljatok neki, hogy az esetlegesen közeletekben lévő bosskinézetű lény valóban a boss-e, vagy csak egy utókép. Ennek legfontosabb jele, hogy amíg a boss támad, addig a segítője nem. Tehát próbáljatok meg fényt kreálni, az alacsonyabb sebzéssel rendelkezők - néztem itt elsősorban a kis sasfiókára - a megjelenő segítőket támadják, ha bajban vagytok a "tengeri kagyló" jelszót kiáltsátok és ami talán a legfontosabb, hogy mivel nem tudunk minden taktikai információt, így ha valami mást tapasztaltok, ami itt nem jött elő, ahhoz mérten módosítsátok a döntéseiteket - foglaltam össze. Ha volt kérdés, természetesen válaszoltam és ha valaki lemaradt volna a megbeszélésről, úgy érkeztével nagyon röviden elmondtam neki is ezen utolsó tételeket. Igen, még Rikonak is, ha figyelt rám, ha nem: nem baj az, ha mindenki pontosan tisztában van vele, mire is vállalkozik a bossterem küszöbének átlépésével.
Beteszem a közösbe az ABA itemjeit.
Hinari (50) - HP:320 | F:92 | E:116 | K:60 | GY:212 (233) | S:82 | P:85
Tárgybónuszok
Ősi Sárkánymintás Katana 17. szint
Sárkányfog Rúna: Míg tart a páncélod, 10%-kal kevesebb sebzést szenvedsz el. Pikkelyes lesz a fegyverviselő kezed.
Szellő Vért: PvEben minden 10-, PvPben minden 25 élet/páncélpontnyi sebződés után +0.1 SP-t generál a viselőjének
Napsugár Fejpánt: körönként 20 HP-t regenerál a viselőjének.
Lila Vikingkoponya-gyűrű: Egy harcban egyszer egy körre lefoghatod ellenfeled, aki ebben a körben nem fog tudni semmit sem cselekedni.
Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari- Kardforgató
Karakterlap
Míg Fuwa-chan elöl világította nekünk az utat, én hátul biztosítottam, lévén ha valami feltűnik mögöttünk, azt még biztonságos távolságból le tudtam szedni. Ezért is volt az, hogy a sikoltást hallva talán mi reagáltunk és érkeztünk utoljára a helyszínre, már csak akkor, amikor nem volt mit aprítani. Mondanom se kell, hogy Momo csalódott csippantással nyugtázta az elvesztegetett lehetőséget, én viszont a homlokomat ráncoltam. Egy idomár, cicafüllel és farokkal. Honnan ismerős ez vajon?
- Szia, én Mirika vagyok :3 Cuki fülek, megnézhetem őket? :3 - kérdeztem, szinte várva, hogy viszonozza a kérést, én pedig fel tudok vágni, hogy az én füleim nem levehetők. Mondjuk ez már jó régen így volt, tekintve hogy ezelőtt a... bug előtt a késem adott nekem igazi füleket. Igazi, de süket füleket. Szemben ezekkel, amik nagyon is jól funkcionálnak. Kicsit túl jól is, szóval a sikítás engem picit jobban megvisel Valahogy nem lepett meg, hogy Leo-kun egyből felajánlotta a segítségét, szóval kapott is egy finom tockost és egy ártatlan mosolyt tőlem, ha esetleg kérdőn nézne rám :3
A fun azonban csak nagyjából eddig tartott, mert az infók alapján nagyon komplikált harcra számíthattunk. Csak reménykedni tudtam, hogy a boss nem a terem közepén fog állni mozdulatlanul, és nem kell mindenkinek odaúsznia hozzá a világ végéről. Meg abban is reménykedtem, hogy akárhová kerülök, elég közel leszek ahhoz, hogy megtámadhassam mozgás nélkül is.
- Szóval... azt hiszem számolhatunk úgy, hogy minden harmadik körben gazdagodni fogunk vagy 6-7 új árnyékkal... - morogtam a bajszom alatt, felmérve, hogy hányan vagyunk... vagyis leszünk, ha Riko-chan is beesik. Ez nagyon rosszul hangzott, különösen úgy, hogy az árnyékok mellénk spawnolnak, vagyis egyből kapunk egy sebzésjelzőt. Vagyis optimális esetben egyet...
- Ha a boss mindenkit támad, aki egy helyen van, akkor nem jó ötlet csoportokba verődni... amint megjelennek az árnyékok, az legalább 100 sebzés akár egyedül vagy, akár másokkal... csak az a különbség, hogy te egyedül kapod be, vagy mások is melletted - néztem rá Hinari-chanra gondterhelt arccal. Így most hirtelen nem is láttam megoldást rá, hogy lehetne egyensúlyozni a boss támadása, a mozgás és az árnyékok ritkítása között hatékonyan. Ami ránk vár bent, az túl gyors ehhez.
- Függően attól, hogy fog menni most, ha újra kell próbálni, én megfontolnám, hogy csak három-négy DPS menjen be másodszorra - vettem halkabbra. Számomra úgy tűnt, ennyi emberrel nem lehet kordában tartani, ami bent történik.
- Szia, én Mirika vagyok :3 Cuki fülek, megnézhetem őket? :3 - kérdeztem, szinte várva, hogy viszonozza a kérést, én pedig fel tudok vágni, hogy az én füleim nem levehetők. Mondjuk ez már jó régen így volt, tekintve hogy ezelőtt a... bug előtt a késem adott nekem igazi füleket. Igazi, de süket füleket. Szemben ezekkel, amik nagyon is jól funkcionálnak. Kicsit túl jól is, szóval a sikítás engem picit jobban megvisel Valahogy nem lepett meg, hogy Leo-kun egyből felajánlotta a segítségét, szóval kapott is egy finom tockost és egy ártatlan mosolyt tőlem, ha esetleg kérdőn nézne rám :3
A fun azonban csak nagyjából eddig tartott, mert az infók alapján nagyon komplikált harcra számíthattunk. Csak reménykedni tudtam, hogy a boss nem a terem közepén fog állni mozdulatlanul, és nem kell mindenkinek odaúsznia hozzá a világ végéről. Meg abban is reménykedtem, hogy akárhová kerülök, elég közel leszek ahhoz, hogy megtámadhassam mozgás nélkül is.
- Szóval... azt hiszem számolhatunk úgy, hogy minden harmadik körben gazdagodni fogunk vagy 6-7 új árnyékkal... - morogtam a bajszom alatt, felmérve, hogy hányan vagyunk... vagyis leszünk, ha Riko-chan is beesik. Ez nagyon rosszul hangzott, különösen úgy, hogy az árnyékok mellénk spawnolnak, vagyis egyből kapunk egy sebzésjelzőt. Vagyis optimális esetben egyet...
- Ha a boss mindenkit támad, aki egy helyen van, akkor nem jó ötlet csoportokba verődni... amint megjelennek az árnyékok, az legalább 100 sebzés akár egyedül vagy, akár másokkal... csak az a különbség, hogy te egyedül kapod be, vagy mások is melletted - néztem rá Hinari-chanra gondterhelt arccal. Így most hirtelen nem is láttam megoldást rá, hogy lehetne egyensúlyozni a boss támadása, a mozgás és az árnyékok ritkítása között hatékonyan. Ami ránk vár bent, az túl gyors ehhez.
- Függően attól, hogy fog menni most, ha újra kell próbálni, én megfontolnám, hogy csak három-négy DPS menjen be másodszorra - vettem halkabbra. Számomra úgy tűnt, ennyi emberrel nem lehet kordában tartani, ami bent történik.
Hasznos itemek:
- Vikinggyűrű: első támadás nem fogyaszt CSP-t
- Kraken Gyűrű: 48 extra sebzés
Mirika- Állatidomár
- Hozzászólások száma : 2764
Karakterlap
Látszólag a kiscsajszi kissé komolytalanul áll a helyzethez, bár nem vicceli el a dolgokat, ám ahogy megpillantja a sárkány petet, szinte minden egyéb süketfülekre talál.
- JAJ DE CUKIIIIII!
Ezzel a kis petre veti magát és ölelgetve simogatja, ahol éri, az sem zavarva, ha esetleg kormos, vagy harapásnyomos lesz. Természetesen ha kélte magát, vagy sikerült Mirinek leráncigálnia petjéről a lányt, szívesen hagyja neki, hogy megfogja a füleit vagy macskafarkát, melyek mindegyike viszonylag valósághű volt, bár nem annyira, mint az övé, azonban mikor az induláson volt a hangsúly és Leo felajánlja a segítségét, a lány azonnal a fi „karjaiba” szalad és keblecskéit a fiú karjainak nyomva hozzábújik.
- Wiiii, én hősöm! – mondja csillogó szemekkel a fiúnak, majd Hinari felé fordul - Persze, hogy van anélkül nem is mernék kimozdulni a városból!
Akár így, akár úgy, a boss terem előtt a lány Fotó kristályokkal készít magának egy-pár képet, mintha csak selfiezne, majd a megjegyzésekre furcsán néz a többiekre.
- Ja én csak a kaput jöttem megnézni. Mondtam, hogy erre vagyok kíváncsi. És az elhangzottak alapján ez egy ijesztő boss! És én nem szeretem az ijesztő dolgokat… - mondja, bár látszólag nem képtelenség meggyőzni, hogy kövessétek.
// amennyiben megpróbáljátok meggyőzni, úgy a továbbiakban ő is csatlakozik hozzátok //
- JAJ DE CUKIIIIII!
Ezzel a kis petre veti magát és ölelgetve simogatja, ahol éri, az sem zavarva, ha esetleg kormos, vagy harapásnyomos lesz. Természetesen ha kélte magát, vagy sikerült Mirinek leráncigálnia petjéről a lányt, szívesen hagyja neki, hogy megfogja a füleit vagy macskafarkát, melyek mindegyike viszonylag valósághű volt, bár nem annyira, mint az övé, azonban mikor az induláson volt a hangsúly és Leo felajánlja a segítségét, a lány azonnal a fi „karjaiba” szalad és keblecskéit a fiú karjainak nyomva hozzábújik.
- Wiiii, én hősöm! – mondja csillogó szemekkel a fiúnak, majd Hinari felé fordul - Persze, hogy van anélkül nem is mernék kimozdulni a városból!
Akár így, akár úgy, a boss terem előtt a lány Fotó kristályokkal készít magának egy-pár képet, mintha csak selfiezne, majd a megjegyzésekre furcsán néz a többiekre.
- Ja én csak a kaput jöttem megnézni. Mondtam, hogy erre vagyok kíváncsi. És az elhangzottak alapján ez egy ijesztő boss! És én nem szeretem az ijesztő dolgokat… - mondja, bár látszólag nem képtelenség meggyőzni, hogy kövessétek.
// amennyiben megpróbáljátok meggyőzni, úgy a továbbiakban ő is csatlakozik hozzátok //
The Gleam Eyes- Mesélő
Sok hülye szinten jártam már, de egyelőre ez vitte a prímet. Nem tudom eldönteni, hogy aki ezt kitalálta, az egy istenverte barom, vagy egy zseni, de az biztos, hogy a vaksötétben legalább nem zaklatnak hülyék. Pláne ha mondjuk magamra húzok egy fehér lepedőt is, és huhogni kezdek Tetszett, hogy sokan inkább elkerülik ezt a helyet, szóval szíves-örömest keblemre öleltem a nyugalmat, amit ez a szint adott. Ja, és ha már itt voltam, felfedezés közben sikerült a bosstermet is megtalálni. Azok után, hogy az előző bosson pont arra gondoltam, hogy ha a kezembe kapnám a lehetőséget, akkor megmutatnám, hogy nem kell ennyit vacakolni ezzel. Menő
Voltak olyan hülyék, akik infóra pazarolták a pénzüket, engem azonban pont nem érdekelt, milyen taktikája van a bossnak. Az én szemszögemből nem változtatott a lényegen, kurvára mindegy volt, mennyit sebez, vagy mennyire gyors, meg mit csinál. Szándékosan késtem, eszem ágában se volt végighallgatni az értelmetlen pofázást. Csak annyi időre álltam meg, hogy végignézzek a csapaton. Elégedetlenül csettintettem a nyelvemmel az új arcokat látva.
- Szánalmas... - kommentáltam a csapat összetételét, majd összecsaptam a tenyeremet.
- Akármit beszéltetek meg, az lesz, amit én mondok. Ha nem hallgattok rám, és valamit elcsesztek, magatokra vessetek. A taktika pofonegyszerű: ledaráljuk a bosst, mielőtt ő darál le minket. A sorrend Ozzy, pofázó kisgyerek, szőke királykisasszony, aztán én, majd Leonardo. A többiekre úgyse kerül sor. Ennyi >.> - mutattam sorban az emberekre (Ozirisz, Simeon, Hinari, én, Leonard). Nem mondtam meg, ki mit csináljon, magától értetődő kellett, hogy legyen. Ha nekem az, akkor nekik is tudniuk kell.
- Ez a jelszavazás full hülyeség, egyszerűen ne kérjetek segítséget, és kész - legyintettem a szöszi ostobaságára. Ilyet baromságot is csak ő tud kitalálni. Faszért kell mindent túlbonyolítani >.>
Voltak olyan hülyék, akik infóra pazarolták a pénzüket, engem azonban pont nem érdekelt, milyen taktikája van a bossnak. Az én szemszögemből nem változtatott a lényegen, kurvára mindegy volt, mennyit sebez, vagy mennyire gyors, meg mit csinál. Szándékosan késtem, eszem ágában se volt végighallgatni az értelmetlen pofázást. Csak annyi időre álltam meg, hogy végignézzek a csapaton. Elégedetlenül csettintettem a nyelvemmel az új arcokat látva.
- Szánalmas... - kommentáltam a csapat összetételét, majd összecsaptam a tenyeremet.
- Akármit beszéltetek meg, az lesz, amit én mondok. Ha nem hallgattok rám, és valamit elcsesztek, magatokra vessetek. A taktika pofonegyszerű: ledaráljuk a bosst, mielőtt ő darál le minket. A sorrend Ozzy, pofázó kisgyerek, szőke királykisasszony, aztán én, majd Leonardo. A többiekre úgyse kerül sor. Ennyi >.> - mutattam sorban az emberekre (Ozirisz, Simeon, Hinari, én, Leonard). Nem mondtam meg, ki mit csináljon, magától értetődő kellett, hogy legyen. Ha nekem az, akkor nekik is tudniuk kell.
- Ez a jelszavazás full hülyeség, egyszerűen ne kérjetek segítséget, és kész - legyintettem a szöszi ostobaságára. Ilyet baromságot is csak ő tud kitalálni. Faszért kell mindent túlbonyolítani >.>
Razonek Tüskéje
Viking Gyűrű
Szivárvány Köpeny+Tündérszalag Rúna
Pegazus Bakancs
Rikomono- Árnyharcos
- Hozzászólások száma : 604
Karakterlap
Céh: -
Végül szépen lassan, de mindegyikőtök elindul a csúszdákon. Sajnálatos módon a csúszdák lejárója azonnal elzáródik, ha egy főnél több áll oda az egyikhez, és amint valaki lecsúszott rajta, az adott járat azonnal bezáródik. A csúszda épp olyan sötét és nyirkos, mint eddig a folyosók, de még szerencsére ide is kitart a levegőbuborék. Rengeteg falnak csapódás, elágazódás és miegymás nyomán, végül egy meredek lejtő fogad benneteket, melynek a végén láthatjátok a tengervíz peremét, így ha szerencsétek van még tudtok egy gyors mély levegőt venni, mielőtt becsapódtok a járatokba. A labirintusba vezető lejáró azonnal elzáródik, amint gyors tempóba lejjebb süllyedtek. Meglepően könnyen mozogtok a víz alatt és szinte semmilyen felhajtó erőt nem éreztek és bár van némi ellenállása a víznek, alapjáraton nem sokban különbözik a felszíntől attól eltekintve, hogy azonnal megjelent az oxigén szintetek. Bár a partyban látjátok a csapattársaitok életét és páncélját, a map csak azt mutatja nektek, amit ti magatok láttok, így a többiek nevét és pozícióját se láthatjátok.
INNENTŐL FOGVA A BOSSHARC IDEIGLENESEN EGY IDŐBEN FOG HALADNI! A POSTVÁLTÁSOK HETI ALKALMANKÉNT TÖRTÉNNEK, VAGY MÍG MINDENKI NEM ÍR! AKI ÍRNI AKAR AZ CSAKIS A CSÚSZÁS ELŐTTI DOLGOKAT ÍRHATJA LE, ONNANTÓL FOGVA KÉREM NEKEM KÜLDJE EL A POSTJÁT PRIVÁT ÜZENETBE AZ ÁLTALAM KÜLDÖTT PM-RE VÁLASZOLVA.
???
Kiosztott sebzés:
A sebzés okozói:
Játékos cselekvések:
Boss cselekvések:
Életpontok/adatok:
???: ??? HP ??? P
--------------------------
Hinari (50. szint): 320/320 HP, 85 páncél, 300/300 CSP
Leonard (46. szint): 205/205 HP, 90 páncél, 470/470 CSP
Silence 39 (47. szint): 195/195 HP, 120 páncél, 375/375 CSP
Rikomono (50. szint): 200/200 HP, 110 páncél, 360/360 CSP
Ozirisz (50. szint): 240/240 HP, 130 páncél, 200/200 CSP
Mirika (40. szint): 150/150 HP, 125 páncél, 240/240 CSP
Rinne (50. szint): 400/400 HP, 365 páncél, 240/240 CSP
Simeon (50. szint): 295/295 HP, 110 páncél, 220/220 CSP
Chakna (39. szint): 170/170 HP, 80 páncél, 205/205 CSP
nincs halott/kiesett játékos
Parancsnok: Rikomono
Közös tarisznya:
Chakna:
32x Gyertyakristály
INNENTŐL FOGVA A BOSSHARC IDEIGLENESEN EGY IDŐBEN FOG HALADNI! A POSTVÁLTÁSOK HETI ALKALMANKÉNT TÖRTÉNNEK, VAGY MÍG MINDENKI NEM ÍR! AKI ÍRNI AKAR AZ CSAKIS A CSÚSZÁS ELŐTTI DOLGOKAT ÍRHATJA LE, ONNANTÓL FOGVA KÉREM NEKEM KÜLDJE EL A POSTJÁT PRIVÁT ÜZENETBE AZ ÁLTALAM KÜLDÖTT PM-RE VÁLASZOLVA.
???
Szabad kör
Kivéve, ha a parancsnok módosítja a sorrendet.
Kiosztott sebzés:
A sebzés okozói:
Játékos cselekvések:
Boss cselekvések:
Életpontok/adatok:
Silence 39 (47. szint): 195/195 HP, 120 páncél, 375/375 CSP
Közös tarisznya:
- Spoiler:
- ABA alapítvány:
[T5] 2x Erős Adrenalin Potion
[T5] 5x Extra Potion
[T4] 4x Villámgyors Ütés Potion
[T4] 2x Gyenge Erő Potion
[T4] 1x Kapcsolat Potion
[T4] 1x Vészhelyzet Potion
[T4] 2x Bumeráng Potion
[T4] 2x Erős Akarat Potion
[T4] 2x Regeneráció Potion
[T4] 1x Izzó Páncél Potion
[T4] 1x Bossgyengítő Kristály
[T4] 1x Tartós Anti-mob Kristály
[T4] 1x Szörnykábító Kristály
[T4] 1x Kritikus Kristály
[T4] 3x Erős Csapat Sebzés Kristály
[T4] 4x Erős Pajzskristály
[T4] 2x Bossgyengítő Kristály
[T4] 1x Mentősugár Kristály
[T3] 2x Vasbőr Potion
[T3] 2x Energia Potion
[T3] 1x Parancsmester Potion
[T3] 5x Területi Gyógyító Kristály
[T3] 3x Gyenge Copy Kristály
[T3] 4x Tisztító Kristály
[T3] 2x Késleltető Kristály
[T3] 2x Kirobbanó Gyógyító Kristály
[T2] 12x Nagy Potion
[T2] 2x Overswitch Potion
[T2] 2x Gyenge Elnyomó Méreg
[T2] 2x Páncélbőr Potion
[T2] 2x Gyenge Gyors Ütés Potion
[T2] 2x Lökés Kristály
[T2] 4x Mobszorító Kristály
[T2] 17x Mobtépő Kristály
[T2] 2x Gyógyító Kristály
[T2] 3x Pánik Kristály
[T1] 1x Kis Potion
[T1] 7x Vörös Bika Potion
[T1] 8x Gyenge anti-mob Kristály
[T1] 4x Gyenge Tisztító Kristály
[T1] 4x Pajzs Kristály
[T1] 1x Halvány Gyógyító Kristály
[T1] 4x Halvány Füst Kristály
[T1] 1x Tükör Kristály
Chakna:
32x Gyertyakristály
- Statok:
- Hinari (Sebzés: 116, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia, 3.9 SP kiskörönként.)
Boss
Leonard (Sebzés: 60, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia, 3.2 SP kiskörönként.)
Boss
Silence 39 (Sebzés: 77, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia, 2.3 SP kiskörönként.)
Boss
Rikomono (Sebzés: 85 /kés, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia, 2.3 SP kiskörönként.)
Boss
Ozirisz (Sebzés: 150, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia, 2.2 SP kiskörönként.)
Boss
Mirika (Sebzés: 20, Pet sebzés 72, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia, 1.9 SP kiskörönként.)
Boss
Rinne (Sebzés: 62, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia, 1.8 SP kiskörönként.)
Boss
Simeon (Sebzés: 60, Pet sebzés 120, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia, 1 SP kiskörönként.)
Boss
Chakna (Közelharci sebzés: 17, Távolsági sebzés: 89, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességet nem használhat, 1 SP kiskörönként.)
Boss
- Tárgybónuszok:
- Leonard
Kaméleon Köpeny: egy, a tárgy viselője által választott cselekvés garantáltan sikerül, akár támadás, akár képességhasználat.)
Vikinggyűrű az első támadásod nem fogyaszt cselekvéspontot)
Pegazus Bakancs egy harc során két körön keresztül könnyebb eltalálni az ellenfelet, az ellenfél pedig nehezebben találja el a tárgy használóját. A kockán egy-egy értékkel módosítja a célszámot. Az első körben a képesség nem használható.)
Lamborghini vért (Egy harcban maximum két alkalommal 1-el növeli viselője SP-jét, lehűlési ideje 3 kör , kezdő körben nem aktiválható.)
Simeon
Fütyülős
Napkalap
Szivárvány Köpeny
Tündérszalag Rúna
Pegazus Bakancs
Többrétegű Zafírvért
2x Kraken Gyűrű
Silence
Bányász sisak:
Rikomono
Razonek Tüskéje
Viking Gyűrű
Szivárvány Köpeny
Tündérszalag Rúna
Pegazus Bakancs
Rinne
Szükség Pajzsa: minden társat képes bevédeni, és minden bevédett társ után 5% bónusz védelmet kap legfeljebb 50%-ig
Waddy: +20% sebzés amíg az ellenfélnek van páncélja
Hátsó Szándék Köpeny: egyszer a célpont mögé teleportálhatok
Kaszás Rettegett Gyűrűje: hármas lopakodást ad
Pegazus Bakancs
Ozirisz
Lángoló Katana: minden találat 50% eséllyel a fegyver erő statjával egyenlő értékű tűzsebzést okoz az ellenfélnek, víz elemű szörnyek ellen hatástalan
Agni: 8 tűz alapú sebzés és 8 (9) szabadon elosztható pont
Viking Tükörvért: 50 sebződés felett a sebződés negyedét széttörésekor visszasebzi
Obszidián Kalap: Minden további ritka/egyedi/legendás felszerelés/fegyver után +1 erőt ad.
A Viking Zerios Gyűrűje: harconként kétszer a használó életét, páncélját és cselekvéspontjait egy körrel azelőtti státuszukra állíthatja vissza, nem lehet egymást követő körökben használni.
Mirika
The Gleam Eyes- Mesélő
A lány hálás ölelése nem kifejezetten volt ellenére, habár az "én hősöm" kifejezés valahogy rossz emlékeket idézett benne, Mirika tockosa pedig végleg visszarángatta a valóságba. Finom, de határozott mozdulattal fejtette le magáról Kimiko karjait, de azért az út hátralévő részében odafigyelt rá, merre úszkál.
- Lennék én a te hősöd is, ha engednéd - kacsintott még Mirire, de aztán jókedve nagyon hamar apadni kezdett, ahogy közeledtek a boss bejáratához. Ott aztán még utoljára jóindulatú mosollyal fordult Kimikohoz.
- Akkor gyorsan teleportálj el, nehogy bajod essen, miután elmentünk - koppintott az orrára, aztán a csúszdák felé vette az irányt. Kétkedően nézte a furcsa lejáratokat, nem nagyon volt oda az ötletért, hogy beleüljön abba az izébe.
Leonard- Kardforgató
Karakterlap
- Nem tudjuk, hogy mindenkit támad-e - ráztam meg a fejem Miri felvetésére, de sajnos arra, amit a klónokkal és a második próbával kapcsolatban mondott, csak bólintani tudtam: lehet, hogy ez egy olyan boss, aminek 3 az ideális csapatlétszáma, ki tudja - Odabent majd kiderül - tettem hozzá és ha nem volt más kérdés vagy ötlet, megnéztem magamnak azokat a csúszdákat. Szerencsére időközben az ismeretlen, ijedt idomár is hazateleportált, eltűnésével együtt viszont megjelent Riko, akinek megjegyzését úgy ahogy van elengedtem a fülem mellett. Ha nem hallgatunk rád, akkor talán túléljük - kommentáltam azért gondolatban az utána elhangzottakat és igaz a nő megjelenése csak fokozat feszültségemet, de inkább visszanyeltem a szavakat és odaálltam az egyik bejárat mellé.
- Mindenkinek sok szerencsét - fordultam még vissza a többiekhez, majd elhelyezkedtem és beléptem a lyukba, hogy lecsúszhassak a sötétségbe.
- Mindenkinek sok szerencsét - fordultam még vissza a többiekhez, majd elhelyezkedtem és beléptem a lyukba, hogy lecsúszhassak a sötétségbe.
Hinari- Kardforgató
Karakterlap
Amíg Simeon Fuwával-, Tengerszem pedig Kimivel volt elfoglalva, addig Kimi mindenki mással, egymás után: kíváncsian méregetett minden ismeretlen arcot és egyenként megnézte, vajon mit tesznek, ha feléjük világít. A legtöbben mondjuk nem is tettek semmit, így a kis sasfióka hamar megunta a játékot és inkább a taktikára kezdett el odafigyelni: szóval harc lesz és érdekes?
Tengerszem már cseppet sem volt ennyire lelkes: elraktározott magában minden információt, hogy alkalmas pillanatban közvetíthesse azt az idomárjának, mert... mert Simeon Fuwát karolta át, őt nézte és a fiatalkorú polipban felmerült, hogy a srác egyáltalán nem is figyel oda az elhangzottakra. Mondjuk néha bólintott Hinari szavaira és amikor Rikomono rámutatott, akkor is felnevetett és hatalmas bólintással közölte, hogy "Értettem!" Ettől függetlenül Tengerszem nem votl meggyőzve róla, hogy tényleg értett-e mindent, jobbnak látta hát, ha odafigyel. Sötétség, három körönként fény és külön kezd mindenki. Nameg kagyló.
- Ph-hhh! - bólintott a pet, két csápja közé fogta Kimit és odaállt idomárjával az egyik lyuk elé.
- Odabent egészen biztosan találkozunk! - vált el Simeon Fuwától egy izgatott kacsintással, aztán már vetette is be magát az ismeretlenbe, két petjével együtt.
Statok karakterlap szerint, meg mostmár van Nevelés Kesztyűm is!
Meg még ezek: Napkalap, Szivárvány Köpeny, Tündérszalag Rúna, Pegazus Bakancs, 2x Kraken Gyűrű
Tengerszem már cseppet sem volt ennyire lelkes: elraktározott magában minden információt, hogy alkalmas pillanatban közvetíthesse azt az idomárjának, mert... mert Simeon Fuwát karolta át, őt nézte és a fiatalkorú polipban felmerült, hogy a srác egyáltalán nem is figyel oda az elhangzottakra. Mondjuk néha bólintott Hinari szavaira és amikor Rikomono rámutatott, akkor is felnevetett és hatalmas bólintással közölte, hogy "Értettem!" Ettől függetlenül Tengerszem nem votl meggyőzve róla, hogy tényleg értett-e mindent, jobbnak látta hát, ha odafigyel. Sötétség, három körönként fény és külön kezd mindenki. Nameg kagyló.
- Ph-hhh! - bólintott a pet, két csápja közé fogta Kimit és odaállt idomárjával az egyik lyuk elé.
- Odabent egészen biztosan találkozunk! - vált el Simeon Fuwától egy izgatott kacsintással, aztán már vetette is be magát az ismeretlenbe, két petjével együtt.
Statok karakterlap szerint, meg mostmár van Nevelés Kesztyűm is!
Meg még ezek: Napkalap, Szivárvány Köpeny, Tündérszalag Rúna, Pegazus Bakancs, 2x Kraken Gyűrű
Simeon- Állatidomár
- Hozzászólások száma : 1003
Karakterlap
Szint: 50 (63)
Céh: Unity
Fuwa nagyon nehezen akarta elengedni Simeont. De tudta, hogy ha le akarják győzni a bosst, muszáj. Mosolyogva a sisakjára mutatott, hogy jelezze a fiúnak, keresse a sisak fényét, és akkor nem lesz baj.
Ezután ő is lecsúszott a sötétségbe.
Ezután ő is lecsúszott a sötétségbe.
Karakterlap
Szint: 50 (59)
A mesélések kiosztva.
???
Kiosztott sebzés:
A sebzés okozói:
Játékos cselekvések:
Boss cselekvések:
Életpontok/adatok:
Silence (47. szint): 195/195 HP, 120 páncél, 375/375 CSP
Közös tarisznya:
Chakna:
30x Gyertyakristály
???
Szabad kör
Kiosztott sebzés:
A sebzés okozói:
Játékos cselekvések:
Boss cselekvések:
Életpontok/adatok:
Silence (47. szint): 195/195 HP, 120 páncél, 375/375 CSP
Közös tarisznya:
- Spoiler:
- ABA alapítvány:
[T5] 5x Extra Potion
[T4] 1x Kapcsolat Potion
[T4] 2x Bumeráng Potion
[T3] 2x Vasbőr Potion
[T3] 2x Energia Potion
[T2] 12x Nagy Potion
[T2] 2x Páncélbőr Potion
[T2] 2x Lökés Kristály
[T2] 3x Pánik Kristály
[T1] 1x Kis Potion
[T1] 4x Pajzs Kristály
[T1] 1x Tükör Kristály
Chakna:
30x Gyertyakristály
- Statok:
- Hinari (Sebzés: 116, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia, 3.9 SP kiskörönként.)
Boss
Leonard (Sebzés: 60, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia, 3.2 SP kiskörönként.)
Boss
Silence 39 (Sebzés: 77, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia, 2.3 SP kiskörönként.)
Boss
Rikomono (Sebzés: 85 /kés, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia, 2.3 SP kiskörönként.)
Boss
Ozirisz (Sebzés: 150, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia, 2.2 SP kiskörönként.)
Boss
Mirika (Sebzés: 20, Pet sebzés 72, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia, 1.9 SP kiskörönként.)
Boss
Rinne (Sebzés: 62, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia, 1.8 SP kiskörönként.)
Boss
Simeon (Sebzés: 60, Pet sebzés 120, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia, 1 SP kiskörönként.)
Boss
Chakna (Közelharci sebzés: 17, Távolsági sebzés: 89, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességet nem használhat, 1 SP kiskörönként.)
Boss
- Tárgybónuszok:
- Leonard
Kaméleon Köpeny: egy, a tárgy viselője által választott cselekvés garantáltan sikerül, akár támadás, akár képességhasználat.)
Pegazus Bakancs egy harc során két körön keresztül könnyebb eltalálni az ellenfelet, az ellenfél pedig nehezebben találja el a tárgy használóját. A kockán egy-egy értékkel módosítja a célszámot. Az első körben a képesség nem használható.)
Simeon
Fütyülős
Napkalap
Szivárvány Köpeny
Tündérszalag Rúna
Pegazus Bakancs
Többrétegű Zafírvért
2x Kraken Gyűrű
Silence
Bányász sisak:
Rikomono
Razonek Tüskéje
Viking Gyűrű
Szivárvány Köpeny
Tündérszalag Rúna
Pegazus Bakancs
Rinne
Szükség Pajzsa: minden társat képes bevédeni, és minden bevédett társ után 5% bónusz védelmet kap legfeljebb 50%-ig
Pegazus Bakancs
Ozirisz
Lángoló Katana: minden találat 50% eséllyel a fegyver erő statjával egyenlő értékű tűzsebzést okoz az ellenfélnek, víz elemű szörnyek ellen hatástalan
Viking Tükörvért: 50 sebződés felett a sebződés negyedét széttörésekor visszasebzi
Obszidián Kalap: Minden további ritka/egyedi/legendás felszerelés/fegyver után +1 erőt ad.
A Viking Zerios Gyűrűje: harconként kétszer a használó életét, páncélját és cselekvéspontjait egy körrel azelőtti státuszukra állíthatja vissza, nem lehet egymást követő körökben használni.
Mirika
The Gleam Eyes- Mesélő
A mesélések kiosztva.
???
Kiosztott sebzés:
A sebzés okozói:
Játékos cselekvések:
Boss cselekvések:
Életpontok/adatok:
Leonard (46. szint): 205/205 HP, 10 páncél, 378/470 CSP
Silence (47. szint): 194/195 HP, 120 páncél, 375/375 CSP
Mirika (40. szint): 149/150 HP, 125 páncél, 240/240 CSP
Közös tarisznya:
Chakna:
30x Gyertyakristály
???
Szabad kör
Kiosztott sebzés:
A sebzés okozói:
Játékos cselekvések:
Boss cselekvések:
Életpontok/adatok:
Leonard (46. szint): 205/205 HP, 10 páncél, 378/470 CSP
Silence (47. szint): 194/195 HP, 120 páncél, 375/375 CSP
Mirika (40. szint): 149/150 HP, 125 páncél, 240/240 CSP
Közös tarisznya:
- Spoiler:
- ABA alapítvány:
[T5] 5x Extra Potion
[T4] 1x Kapcsolat Potion
[T4] 2x Bumeráng Potion
[T3] 2x Vasbőr Potion
[T3] 2x Energia Potion
[T2] 12x Nagy Potion
[T2] 2x Páncélbőr Potion
[T2] 2x Lökés Kristály
[T2] 3x Pánik Kristály
[T1] 1x Kis Potion
[T1] 4x Pajzs Kristály
[T1] 1x Tükör Kristály
Chakna:
30x Gyertyakristály
- Statok:
- Hinari (Sebzés: 116, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia,
3.94.4 SP kiskörönként.)
Boss
Leonard (Sebzés: 60, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia,3.23.7 SP kiskörönként.)
Boss
Silence 39 (Sebzés: 77, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia,2.32.8 SP kiskörönként.)
Boss
Ozirisz (Sebzés: 150, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia,2.22.7 SP kiskörönként.)
Boss
Rikomono (Sebzés: 85 /kés, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia,2.32.6 SP kiskörönként.)
Boss
Mirika (Sebzés: 20, Pet sebzés 72, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia,1.92.4 SP kiskörönként.)
Boss
Rinne (Sebzés: 62, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia,1.82.4 SP kiskörönként.)
Boss
Simeon (Sebzés: 60, Pet sebzés 120, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia,1.01.5 SP kiskörönként.)
Boss
Chakna (Közelharci sebzés: 17, Távolsági sebzés: 89, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességet nem használhat,1.01.1 SP kiskörönként.)
Boss
- Tárgybónuszok:
- Leonard
Simeon
Fütyülős
Napkalap
Szivárvány Köpeny
Tündérszalag Rúna
Pegazus Bakancs
Többrétegű Zafírvért
2x Kraken Gyűrű
Silence
Bányász sisak:
Rikomono
Razonek Tüskéje
Viking Gyűrű
Szivárvány Köpeny
Tündérszalag Rúna
Pegazus Bakancs
Rinne
Pegazus Bakancs
Ozirisz
Mirika
The Gleam Eyes- Mesélő
A mesélések kiosztva.
???
Kiosztott sebzés:
A sebzés okozói:
Játékos cselekvések:
Boss cselekvések:
Életpontok/adatok:
Leonard (46. szint): 205/205 HP, 10 páncél, 470/470 CSP
Silence (47. szint): 192/195 HP, 60 páncél, 375/375 CSP
Mirika (40. szint): 147/150 HP, 125 páncél, 240/240 CSP
Közös tarisznya:
Chakna:
30x Gyertyakristály
???
Szabad kör
Kiosztott sebzés:
A sebzés okozói:
Játékos cselekvések:
Boss cselekvések:
Életpontok/adatok:
Leonard (46. szint): 205/205 HP, 10 páncél, 470/470 CSP
Silence (47. szint): 192/195 HP, 60 páncél, 375/375 CSP
Mirika (40. szint): 147/150 HP, 125 páncél, 240/240 CSP
Közös tarisznya:
- Spoiler:
- ABA alapítvány:
[T5] 5x Extra Potion
[T4] 1x Kapcsolat Potion
[T4] 2x Bumeráng Potion
[T3] 2x Vasbőr Potion
[T3] 2x Energia Potion
[T2] 12x Nagy Potion
[T2] 2x Páncélbőr Potion
[T2] 2x Lökés Kristály
[T2] 3x Pánik Kristály
[T1] 1x Kis Potion
[T1] 4x Pajzs Kristály
[T1] 1x Tükör Kristály
Chakna:
30x Gyertyakristály
- Statok:
- Hinari (Sebzés: 116, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia,
3.94.4 SP kiskörönként.)
Boss
Leonard (Sebzés: 60, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia,3.23.7 SP kiskörönként.)
Boss
Silence 39 (Sebzés: 77, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia,2.32.8 SP kiskörönként.)
Boss
Ozirisz (Sebzés: 150, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia,2.22.7 SP kiskörönként.)
Boss
Rikomono (Sebzés: 85 /kés, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia,2.32.6 SP kiskörönként.)
Boss
Mirika (Sebzés: 20, Pet sebzés 72, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia,1.92.4 SP kiskörönként.)
Boss
Rinne (Sebzés: 62, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia,1.82.4 SP kiskörönként.)
Boss
Simeon (Sebzés: 60, Pet sebzés 120, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia,1.01.5 SP kiskörönként.)
Boss
Chakna (Közelharci sebzés: 17, Távolsági sebzés: 89, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességet nem használhat,1.01.1 SP kiskörönként.)
Boss
- Tárgybónuszok:
- Leonard
Simeon
Fütyülős
Napkalap
Szivárvány Köpeny
Tündérszalag Rúna
Pegazus Bakancs
Többrétegű Zafírvért
2x Kraken Gyűrű
Silence
Bányász sisak:
Rikomono
Razonek Tüskéje
Viking Gyűrű
Szivárvány Köpeny
Tündérszalag Rúna
Pegazus Bakancs
Rinne
Pegazus Bakancs
Ozirisz
Mirika
The Gleam Eyes- Mesélő
// A könnyebb mesélés érdekébe egybevontam a játékokat, mivel már túl bonyolult lenne mesélni. A személyek, akik ebben a körben semmiképp nem tudnak a bossba ütni, legyenek szívesek a harci bosskörök végeztével írni csupán. Érintett személyek: Rinne, Simeon. A többiekre mostantól a harci szabályok vonatkoznak //
Kiosztott sebzés:
A sebzés okozói: 1293
- Leonard: 60
- Hinari 956
- Bossgyengítő Kristály: 191
- Mirika 72
- Bossgyengítő Kristály: 14
Játékos cselekvések:
Leonard Bossgyengítő kristály
Hinari 4x támadás bossba
Hinari leváltja Silence-t
Mirika 2x támadás bossba
Hinari 4 HP-t fullad
Leonard oxigénköltsége ismét aktív
Rikomono a következő körben fulladni kezd
Silencenek a következő körében nincsen oxigén költsége
Ozirisz 1 HP-t fullad
Mirika 8 HP-t fullad
Rinne 1 HP-t fullad
Simeon 1 HP-t fullad
Chaknának a következő körében nincsen oxigénköltsége
Simeon Mirika rettegő segélykéréseit hallja maga elől.
Tengerszem erős fényáradatot lát maga előtt.
Chakna megpillanthatja a bossal hadakozó csapattársait.
Rikomono már majdnem eléri a bossal viaskodó bajtár.... többieket.
Mindenkinek frissül a térképe, Silence aktuális körével illetve hozzá egy üzenet: "Itt van a boss velem és Hinarival"
Boss cselekvések:
A boss szeme megvillan és Hinariról Leonard felé fordul.
A boss 60-at sebez Leonardra.
Életpontok/adatok:
Mumus: -203 HP
- Hinari (50. szint): 316/320 HP, 85 páncél, 125/300 CSP XXXX TJ: 3x
- Leonard (46. szint): 155/205 HP, 470/470 CSP OOO TJ: 3x
- Silence (47. szint): 192/195 HP, 60 páncél, 375/375 CSP O TJ: 4x
- Rikomono (50. szint): 200/200 HP, 110 páncél, 360/360 CSP XXXX TJ: 4x
- Ozirisz (50. szint): 239/240 HP, 130 páncél, 200/200 CSP XXX TJ: 4x
- Mirika (40. szint): 139/150 HP, 125 páncél, 140/240 CSP X TJ: 5x
- Rinne (50. szint): 399/400 HP, 365 páncél, 240/240 CSP XXX TJ: 5x
- Simeon (50. szint): 294/295 HP, 110 páncél, 220/220 CSP XXX TJ: 4x
- Chakna (39. szint): 170/170 HP, 80 páncél, 205/205 CSP O TJ: 4x SJ: 1/3
Közös tarisznya:
Chakna:
30x Gyertyakristály
- TÉRKÉP:
Hinari jön
Kiosztott sebzés:
A sebzés okozói: 1293
- Leonard: 60
- Hinari 956
- Bossgyengítő Kristály: 191
- Mirika 72
- Bossgyengítő Kristály: 14
Játékos cselekvések:
Leonard Bossgyengítő kristály
Hinari 4x támadás bossba
Hinari leváltja Silence-t
Mirika 2x támadás bossba
Hinari 4 HP-t fullad
Leonard oxigénköltsége ismét aktív
Rikomono a következő körben fulladni kezd
Silencenek a következő körében nincsen oxigén költsége
Ozirisz 1 HP-t fullad
Mirika 8 HP-t fullad
Rinne 1 HP-t fullad
Simeon 1 HP-t fullad
Chaknának a következő körében nincsen oxigénköltsége
Simeon Mirika rettegő segélykéréseit hallja maga elől.
Tengerszem erős fényáradatot lát maga előtt.
Chakna megpillanthatja a bossal hadakozó csapattársait.
Rikomono már majdnem eléri a bossal viaskodó bajtár.... többieket.
Mindenkinek frissül a térképe, Silence aktuális körével illetve hozzá egy üzenet: "Itt van a boss velem és Hinarival"
Boss cselekvések:
A boss szeme megvillan és Hinariról Leonard felé fordul.
A boss 60-at sebez Leonardra.
Életpontok/adatok:
Mumus: -203 HP
- Hinari (50. szint): 316/320 HP, 85 páncél, 125/300 CSP XXXX TJ: 3x
- Leonard (46. szint): 155/205 HP, 470/470 CSP OOO TJ: 3x
- Silence (47. szint): 192/195 HP, 60 páncél, 375/375 CSP O TJ: 4x
- Rikomono (50. szint): 200/200 HP, 110 páncél, 360/360 CSP XXXX TJ: 4x
- Ozirisz (50. szint): 239/240 HP, 130 páncél, 200/200 CSP XXX TJ: 4x
- Mirika (40. szint): 139/150 HP, 125 páncél, 140/240 CSP X TJ: 5x
- Rinne (50. szint): 399/400 HP, 365 páncél, 240/240 CSP XXX TJ: 5x
- Simeon (50. szint): 294/295 HP, 110 páncél, 220/220 CSP XXX TJ: 4x
- Chakna (39. szint): 170/170 HP, 80 páncél, 205/205 CSP O TJ: 4x SJ: 1/3
Közös tarisznya:
- Spoiler:
- ABA alapítvány:
[T5] 5x Extra Potion
[T4] 1x Kapcsolat Potion
[T4] 2x Bumeráng Potion
[T3] 2x Vasbőr Potion
[T3] 2x Energia Potion
[T2] 12x Nagy Potion
[T2] 2x Páncélbőr Potion
[T2] 2x Lökés Kristály
[T2] 3x Pánik Kristály
[T1] 1x Kis Potion
[T1] 4x Pajzs Kristály
[T1] 1x Tükör Kristály
Chakna:
30x Gyertyakristály
- Statok:
3.94.4+0.6 SP kiskörönként.)
Boss
Leonard (Sebzés: 60, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia,3.23.7+0.8 SP kiskörönként.)
Boss
Silence 39 (Sebzés: 77, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia,2.32.8+0.2 SP kiskörönként.)
Boss
Ozirisz (Sebzés: 150, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia,2.22.7+0.8 SP kiskörönként.)
Boss
Rikomono (Sebzés: 85 /kés, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia,2.32.6+0.8 SP kiskörönként.)
Boss
Mirika (Sebzés: 20, Pet sebzés 72, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia,1.92.4+0.6 SP kiskörönként.)
Boss
Rinne (Sebzés: 62, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia,1.82.4+0.0 SP kiskörönként.)
Boss
Simeon (Sebzés: 60, Pet sebzés 120, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia,1.01.5+0.0 SP kiskörönként.)
Boss
Chakna (Közelharci sebzés: 17, Távolsági sebzés: 89, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességet nem használhat,1.01.1+0.2 SP kiskörönként.)
Boss
- Tárgybónuszok:
- Leonard
Simeon
Fütyülős
Napkalap
Szivárvány Köpeny
Tündérszalag Rúna
Pegazus Bakancs
Többrétegű Zafírvért
2x Kraken Gyűrű
Silence
Bányász sisak:
Rikomono
Razonek Tüskéje
Viking Gyűrű
Szivárvány Köpeny
Tündérszalag Rúna
Pegazus Bakancs
Rinne
Pegazus Bakancs
Ozirisz
Mirika
- Az eddigi körök tartalmából:
- Hinari:
1.kör
Sötétség.
Ahogy elhaltak mögülem a hangok és csak az ütődéseket és gyors lélegzetvételemet hallottam, azonnal visszatért belém valami... rég elfeledni kívánt. Behunytam a szemeim és a becsapódás előtt mély lélegzetet vettem, majd süllyedtem, lejjebb és lejjebb, egészen addig, amíg talpam szilárd aljzatot ért. Hátamat nekitámasztottam a kemény, hideg falnak és próbáltam nem gondolni rá, de... az emlékek utat követeltek maguknak, én pedig, egyes egyedül, nem tudtam visszatartani őket. Sötétség és magány - az a pár évvel ezelőtti kazamata jutott az eszembe és Chan szavai, de csak valahol mélyen és tompán, szívem hevesebben kezdett verni, lélegzetem zihálásba csapott át, de... képtelen voltam kinyitni szemeim. Még.
- Al... Szophie... - suttogtam, végül nagyot nyeltem, összeszorítottam fogaim és megnéztem, hova érkeztem be. Fény - jöttem rá azonnal, szemeimbe pedig könnyek gyűltek a megkönnyebbüléstől - Fuwa... - indultam el arra, mert tudtam, ha az első körben látok fényt, annak... annak Fuwának kell lennie - Fuwa! - kiáltottam bele a semmibe - Fuwa!
Rohantam. Akartam valakit magam mellé, alakját felderengeni a félhomályban, ismerős illatát és megnyugtató mosolyát, a tudatot, hogy itt van velem. El akartam felejteni a múltat. Csak kitörölni, semmissé tenni, egy bossharc van, koncentrálnom kell, koncentrálni! A térképet meg se nyitottam, csak rohantam előre, valaki felé, akivel együtt aztán... elölről tudom kezdeni ezt az egészet, gondolatban.
Karakter fut a fény felé, elágazás esetén is.
2.kör
Egyre csak rohantam, egészen addig, amíg hirtelen... hirtelen ott volt. Felém igyekezett, én pedig lelassítás nélkül érkeztem meg és öleltem őt át, homlokom a vállához nyomtam, ujjaim a felsőjét markolták erősen, görcsösen és remegve.
- Fuwa... - próbáltam megnyugodni és ha nem lettünk volna víz alatt, könnyeim egészen biztosan átáztatják száraz ruháját, de így... így talán nem számított. Semmi sem számított. Mélyeket lélegeztem, látóterem sarkában az oxigénbuborékok háromra csökkentek.
- Soha többé nem akarok egyedül maradni - suttogtam szinte alig hallhatóan, majd felegyenesedtem és egy nagyobb sóhajjal néztem végül a szemébe, mosolyogva, de még mindig remegve kicsit - Örülök, hogy itt vagy. ...Siessünk - néztem először körbe, de amikor rájöttem, hogy a lánynak elfogyott a levegője és már mindjárt fuldokolni kezd, gyorsan megfogtam a kezét és aggódón kémleltem az egyik, majd a másik irányba, hogy merre induljunk. Eszembe jutott, hogy le kellene nyitnom a térképemet és amint ezt megtettem, két csippanás kíséretében megjött az információ is Chakna és Ozirisz helyzetéről - Erre... - fordultam sarkon és amíg Fuwa futott mellettem, én sietség közben gyorsan írtam egy körüzenetet a velem egy partyban lévőknek (avagy mindenkinek a bossteremben):Hinari írta:Ozi helyzete alatt 3 kockával van a terület déli határa.
Ozi felfele indulj.
Simeon buffolj gyorsaságot.
Mivel nem voltam biztos benne, hogy jobbra nem ütközünk-e négy kocka után falba, így visszafele léptem egy egységet, majd felfele és onnantól fölfele, kivéve akkor, ha a Látás és a világítás megmutatta, hogy zsákutcába érkeznénk - ilyen esetben nyilvánvalóan nem jutottunk el egész a zsákutcáig, hanem más irányt választottunk, remélhetőleg... nos, remélhetőleg megnövekedett gyorsasággal és így haladási sebességgel is.
Tehát elindulunk egyet balra majd felfele és onnantól úgy, ahogy az utsó részben le van írva. értelemszerűen ha Simeon buffol és hat ránk, úgy több kockát haladva.
3.kör
Fuwa mellett másodpercről másodpercre jobban éreztem magam. Éreztem a közelségét, láttam a fényt amit sisakja adott és így a bennem feszülő, kellemetlen-szorító érzés is kezdett alábbhagyni. Meghát, muszáj volt odafigyelnem már; Fuwa oxigéncsíkja ugyanis időközben elérte a nullát.
- Van nálam is Tisztító kristály, ha a közösből elfogyna - néztem rá aggódón és húztam magammal, az elküldött üzenetem után viszont érkezett egy másik levél is, ezúttal Rinnétől. Halkan felnyögtem a tartalmára és elkezdtem számolni, mekkora távolság van közöttünk, de egyszerűen... túl messze volt. Persze ismertem a lány furcsa szóhasználatát, így szemernyi kétségem se volt afelől, mire gondolt, a jelszó és a helyzetmegosztás pedig semmi jót nem sejtetett.
- Én leggyorsabban is két-három kör alatt tudnék odaérni, ráadásul előttünk mintha harc folyna... - ráncoltam össze a homlokom és meredtem előrefele tanácstalanul. Hogy nem igazán szeretnék elszakadni Fuwától? - ezt talán még magamnak sem vallottam be. Inkább nyeltem egyet és felpillantottam az életcsíkok állására - Amíg nem csökken a páncélpontja, valószínűleg csak egy képmással találkozott - igyekeztem megkeresni a történtekben a kevésbé kilátástalan logikát, hiszen Rinne sarokban volt, ha pedig ott van a boss... előbb fulladunk meg, minthogy mindenki odaérjen - Illetve ez pont a harmadik kör - toldottam hozzá és előrepillantottam, a fémes csikorgás felé, majd bólintottam és Fuwa felé fordultam:
- Először nézzük meg, mi van előttünk - tanácsoltam és ha céhtársam is benne volt, felgyorsított léptekkel, kocogva-rohanva indultam meg a fény felé.
Terv szerint én futva megteszek 4 mezőt a 6 helyett, hogy Fuwával tudjam taratni az ütemet. Ha ez nem menne és valamiért 4 mező után nem tudnék megállni, úgy a köröm végén használok egy Gyertya kristályt a közösből. Elágazás esetén is a fényt követjük.
4.kör
Fuwa kezét fogva rohantunk előre a hangok felé, ám Látás és világosság ide vagy oda, túl későn vettük észre az előttünk tornyosuló lényt. Azonnal megtorpantam, de a víz és a lendület mindkettőnket előrebuktatott egy mezőt, ez pedig elég volt hozzá, hogy a furcsa lény észrevegyen és villámgyorsan vesse rá magát céhtársamra. Még... pislogni sem volt időm, olyan hirtelen történt minden.
- Switch Silence! - kiáltottam azonnal és a lány elé léptem, majd a tőlünk nem messze lévő, még ép életcsíkkal levegőző Leohoz fordultam - Megtudtál róla valami pluszt a meglévőkön felül? - kérdeztem gyorsan, majd felizzítottam a Katanát és gondolatban kimondtam a megfelelő szót, föld.
- Fuwa, ossz térképet és írd meg körlevélben, hogy velünk egy mezőn áll a boss; most ez a legfontosabb. Amíg sárgába nem ér az életcsíkom, én tankolok - mondtam gyorsan, végül pedig elrugaszkodtam és annyit ütöttem a bossba, amennyit csak képes voltam.
Switchelem Silt majd képességhasználat: +123 sebzés. Utána megy 4 támadás a bossba összesen 4x239= 956 sebzéssel; a gyűrűm miatt az első támadásom nem fogyaszt CSP-t. A rúnám miatt amíg van páncélom, -10% sebződés, a vértem miatt minden 10 sebződés után kapok +0,1 SP-t.
Dobások linkje ITT
- Leonard:
1.kör
Leo rövid és elégedetlen sóhajt hallatott, miközben nagy nehezen kikászálódott a csúszdából. Minek nézik őket, kisgyerekeknek? Még hogy csúszda, ilyen baromságot! A túloldalán elé kerülő sötét járatok azonban nyugtalanságot költöztettek a szívébe. Valahogy rossz előérzete volt, mintha a sötétség önmagában már maga a boss volna és már réges-rég elnyelte volna őket. Talán eleve sok fejének egyik torkán csúsztak le gyomrába, hogy aztán eleméssze őket.
Negatív gondolataitól röviden megborzongott, de teljesen el nem veszett. Volt már hasonló helyzetben, ráadásul évekig. A börtönben.
Előresétált és mancsát a falra tette, majd megpróbálta megvágni azt. Röviden megállt, hallgatta a sötétséget, a víz hullámzását maga körül, az alagút szavát. Hirtelen eszébe jutott, amit kint mondtak és gyorsan aktivált egy gyertya kristályt a közösből.
/Előrelép egy mezőt, megtámadja a falat, kristályt gyújt és vár./
2.kör
Amikor először meghallotta a nyikorgást, rögtön felfigyelt rá. Egy ilyen kihalt, sötétségbe burkolt helyen minden apró nesz információval bír, ez a hang pedig pontosan azt jelentette, amire számított; megtalálta a bosst. A gerincén végigfutott a hideg, ahogy a magas alak himbálódzó lámpására nézett. Leo pedig egyedül volt, saját magára utalva, most először egy erős szintfőnökkel szemben. Ahogy belepillantott a rés szerű, világító pupillákba, megborzongott. Lehajtotta a fejét, kifújta a bent rekedt levegőt. Újat lélegzett - már nem volt sok hátra, míg fuldokolni kezd. Most mégsem hezitálhatott - a többiek érdekében. Felemelte kardját, előrelépett és megtámadta a szörnyeteget. Végül eltört egy újabb gyertyakristályt, nehogy kialudjon a fény, aztán várta a támadást. Nyolcvan sebzés és fulladás. Nem lesz kellemes.
- Tengeri kagyló - kiáltotta még hangosan ám magabiztosan, a félelem egy csöppnyi szikrája nélkül. Valaki biztosan meghallja a közelben. Nincs egyedül. Ha pedig mégis, hát akkor úgy legyengíti a rohadékot, amennyire csak lehet, mielőtt aktiválódik a burok - vagy felébred odakint egy kórházi ágyon.
/Előrelépek egyet, támadom a bosst a megmaradt köreim számával (2 csapás, jól értem?) (permám miatt 60 majd 80, [ha még több köröm van, akkor 90, 100, 106 sebzéssel]), majd aktiválok egy gyertya kristályt a közösből és kiáltok./
3.kör
Egy rövid másodpercig némán és mozdulatlanul meredtek egymásra a boss-sal; épp addig, amíg elgondolkodhatott a lehetőségen, talán csak egy segítőt talált meg. Ám a következő pillanat tökéletesen meggyőzte őt az ellenkezőjéről. Épp csak behunyni volt ideje a szemét, hogy ne lássa, ahogy a rettenet a testébe mar. Már nem csak a víz hidege ölelte körbe, de a jeges árny mintha a lelkébe is beköltözött volna. Igyekezett kellemes dolgokra összpontosítani, de azok csak halvány, fel-felvillanó képekként jelentek meg, nem segítették bátorsághoz a sötétségben. Számított erre is, hisz átélt már hasonlót egy másik szituációban, így tovább kutatott a fejében. Miért éri meg küzdeni?
Kinyitotta a szemét és újra támadásba lendült. Nem engedhette meg, hogy a többieknek - azoknak az embereknek, akiket szeret - baja essen. Ők nem élhetik át ugyanezt! Hármat vágott a bossba, majd eltört egy újabb gyertyakristályt, mielőtt úszva a levegőbuborékok felé vette az irányt. Milyen szerencse, hogy ilyen közel vannak! Az pedig ott a túloldalon fény?
Ozirisz nincs is olyan messze, ő segíthetne. A következő sebződés után talán megoszthatná a térképét is, hogy idetaláljon. Most, hogy nem kell a fulladástól sem tartania, talán lesz elég ideje rá. Viszont az is lehet, hogy egyébként is meghallja, ha segítséget kér.
- Tengeri kagyló, Ozi!
/Három támadás a Bossba, gyertyakristály majd buborékokhoz úszás. Szóval ha mindent jól néztem, három támadás, első 60, második 80, harmadik 90 sebzéssel a permám miatt. /
4.kör
Valami mozgást vélt felfedezni hátulról, de már nagyon szüksége volt a légbuborékokra, így nem állt meg, csak amikor már fellélegezhetett. Akkor azonban falfehér arccal tekintett az eseményekre.
- Nem, nem, nem, nem! - mantrázta. - Ozit mondtam, nem Silencet és Hinarit! - nyögte bosszúsan és gyorsan elkezdett visszakalimpálni a boss felé - későn. Sokkal jobban megijedt most, hogy a szörnyeteg a kislány testébe vájta éles fogait, mint amikor neki kellett átélnie ugyanezt.
Közben a sarkon egy árnyékban felismerni vélte Momót is - akit azért egyszerűbb volt meglátni, mint a melleket - és még jobban rá tört az aggodalom. Mirinek aztán pláne nem kéne ideúszni! Ozirisz, a francba veled, téged hívtalak!
Megragadta Silence kezét és a légbuborékok felé lökte őt, aztán Hinari felé fordult, őt legalább nem kellett féltenie - annyira. Itt volt az ideje a szokásos csapatmunkának, hogy minél előbb végezzenek ezzel a szörnyeteggel. Riko közeledő hangja is megnyugtató volt. Már csak a szerencsétlen Ozirisznak kellene ideérnie, akinek - a térképen látható helyzetéből kikövetkeztetve - csak távolodni sikerült. Leo újult erővel - és tele oxigéntankkal - rohamozta meg a bosst, majd - mivel a mellékcselekvését Silence sisakjának köszönhetően végre nem kellett gyertyakristályra elpazarolnia - eltört egy Bossgyengítő kristályt a közösből Hinari támadásai előtt.
/Visszaúszok egy mezőt, egy támadás a bossba, majd kristály aktiválás: Bossgyengítő Kristály (A boss 20%-kal több sebzést szenved el 5 támadásig, több kristály használata esetén nem nő a százalék.)/
- Silence:
1.kör
Olyan sötét volt odalent, hogy úgy kellett sokszor emlékeztetnie magát: A fején van a sisak. és körülveszi a fény. A háta mögött két fal találkozott, ami egyfajta biztonságot jelentett, így neki is dőlt ezeknek a falaknak. Nincs baj, csak meg kell keresnie a többieket, és le kell győzni a bosst, Utána elmehetnek innen, valami sokkal vidámabb helyre. És különben is, neki van sisakja, míg szegény Simeonnak nincs, pedig ő igazán nem szereti a sötétet. Úgyhogy meg kell keresnie Simeont. Mint a fény tündérének!
Mire a gondolataiban idáig eljutott, meghallotta az őt szólító hangot. Hinari hangját.
A hang felé fordult, és mivel nem látta, hogy honnan érkezhet (Emlékezett, hogy nem szabad hinnie a hangoknak, csak ha teljesen biztos benne, hogy igaziak) elindult a hang felé
2.kör
Ment a hang felé. Hinari hívta, és ez azt jelenti, hogy majd a hercegnővel együtt keresi meg Simeont.
És... jól tette. Nagyon meglepődött, kicsit meg is ijedt, amikor Hinari odaért, és magához ölelte. Érezte, hogy valami gond van, és kicsit megszeppenve visszaölelte a szőke lányt.
- Itt va-gyok - mondta, próbálva kicsit magát is, meg Hinarit is megnyugatni. Egyikük sincs már egyedül, és együtt megkeresik a többieket is!
Vidáman bólintott. Igen, sietni kell. Meg kell keresni Simeont, mert neki nincsen sisakja, és em szereti a sötétet.
Futott amerre Hinari mutatta, ahogy tudott, a hercegő közelében maradva. Látta az üzenet csippanását, de nem állt meg, hiszen siettek. És különben is Hinari írta, aki mellette van.
//Fuwa Fut ahogy tud Hinari mellett-után.
3.kör
Ahogy Hinari megnyugodott, úgy lett egyre kevésbé feszült Fuwa is. Az eddigi bossok alapján... nem sokat aggódott az oxigénjelző miatt... Hiszen mindig győztek, mielőtt baj lehetett volna, nem? Most miért lenne másképp?
Azért értette Hinari utalását, és a kezébe vett egy tisztító kristályt, hogy ha gond lesz, használhassa. Aztán boldogan szaladt Hinari után, fogva a hercegnő kezét.
Az üzenetet ezúttal ő is megnyitotta, és hitetlenül, meglepve pislogott. Teringette kagyló? Mi az a teringette kagyló? És miért írta ezt Rinne?
Hinari arcát látva, és szavait hallva aztán kezdte kapisgálni, és bíztatóan megszorította barátnője kezét. Nem lesz baj, hiszen itt van Ozirisz, és Leo is, meg Mirika. Biztos a segítségéte tud valaki sietni Rinnenek!
Beleegyezőn bólintott, és futott tovább a hercegnő mellett az oxigénmező felé.
// Kezemben egy tisztító kristály, de egyelőre nem töröm el. Egyébként iparkodok Hinarival az oxigénmező irányába
4.kör
Haladtak, amilyen gyorsan csak tudtak. Kezdte az is érezni, miért. Egyre nehezebben jutott levegőhöz, lassan már egyáltalán semennyire.
Leot meglátva még picit gyorsított is, hiszen ha többen vannak, úgy jobban tudnak vigyázni egymásra. És ez okozta a gondot. Ugyanis, mire észrevette, hogy közben előttük van egy lény - a boss - is, már nem tudott megállni, és egyenesen belesodródnak a rémségbe.
Nem értette miért, de éppen őt szemelte ki magának, és az ő vállába harapott bele.
Reflexből csapott volna oda a kardjával, de Hinari hamar leváltotta őt, és elé állt. Ahogy a hercegnő kérte, gyorsan megosztotta a térképét, és gyorsan kezdte is pötyögni a körüzenetet. De közben Leo is megérkezett, és elrántotta a boss közeléből - a légbuborék felé.
Amint sikerült stabilan állnia, befejezte, és elküldte az üzenetet.”Silence” írta:Itt van a boss velem és Hinarival!
//Szóval térképosztás, aztán az üzenetküldés mindenkinek, miután Leo taszításából felocsúdtam.
- Rikomono:
1.kör
Még szerencse, hogy van gyakorlatom a víz alatti harcokkal, úgyhogy nem ért felkészületlenül a csúszda, vagyis inkább szabadesés, amivel megérkeztem a... terembe? Bosszúsan csaptam rá a mellettem lévő falra, merthogy sekit és semmit nem láttam, csak egy üres folyosót. Boss sehol, retardált köcsögök sehol. Erről nem volt szó >.>
- Hé! Van valaki a közelben?! - kiáltottam, miután tölcsért csináltam a kezemből, de cseppet se voltam vidám. Jobb híján igyekeztem spórolni az erőmmel, és elrúgtam magam, hogy néhány erőteljes tempóval megkeressem azt a kurva bosst, és legyakjam a picsába. Merem remélni, hogy a többiek tudják a dolgukat, és nem kell baszogatni őket azért, mert hülyék voltak. Bár voltak erős kétségeim...
Rohanok két mezőt északra, és megpróbálok képit aktiválni. Ha sikerült, a CSP-fogyasztásom feleződik minden cselekvésre.
https://swordartonline.hungarianforum.com/t2597p700-kidobos#128070
2.kör
Kuss van. Tök jó. Most aki körülöttem van, az vagy süket, vagy szándékosan ignorál, de akármelyik verzió is igaz, seggberúgom az első nyomit, akivel összefutok, az hétszentség. A pittyegés viszont idegesített, és nem volt sok kedvem megnyitni az üzenetet, bármi is volt az. Úgyse nekem szól, az a liba talán akkor se szólna hozzám, ha én lennék az utolsó ember a földön rajta kívül A térképem viszont valamiért kibővült, és mivel felfedeztem rajta egy valamennyire normális életjelet, úgy voltam vele, hogy megkeresem a csávót. Ahhoz... be kéne fordulni, és ugye azért annyira hülye nem voltam, hogy megpróbáljak a falon áttörni, szóval maradt a gyors tempójú úszás. Ott elöl úgyis látok valami másik folyosót...
Futás tovább, két mező északra.
3.kör
Oké, ez a csaj nem csak süket, de elég köcsög is ahhoz, hogy ignoráljon, szóval fixen seggbe fogom rúgni. Ha utolérem. Bassza meg, mióta ilyen gyors ez a liba?!
- Fú bazmeg, ha elkaplak, úgy hátba baszlak, hogy leszakad a tüdőd, hallod?! - kiáltottam utána, de tudom, hogy úgyse fog komolyan venni, amíg utol nem érem, és tényleg kihúzom a tüdejét a száján. Faszomért kell itt szórakozni velem. Tudom én, hogy fogok én szórakozni vele úgy, hogy abból sírás lesz >.>
- Állj meg! - kiabáltam tovább, és ezt veheti utolsó figyelmeztetésnek is, mert ez volt az utolsó, hogy szóltam hozzá. Következőnek a tettek mezejére fogok lépni. Legyen az akármikor. Mondjuk ha utolérem. Mert utol fogom érni. Ugye? Ugye?!
Megyek Miri után, ha leugrik a szint széléről, akkor is.
4.kör
Fasza. Megállt. Utolértem. Jól tarkón is basztam, nem érdekelt ha a gyíkja emiatt fújni fog rám.
- Tudod kivel szórakozz, bassza meg! - morogtam a nemlétező bajszom alatt – Jajdecuki ez a kis girnyó, vajon ketté lehet törni? Törékenynek néz ki, nem? Hogy a faszba értek ezek ide hamarabb, mint mi? - töprengtem el az élet nagy kérdésein, és alig vártam, hogy belemélyesszem a késeimet a szörnyikébe. Remélem még nekem is jut belőle egy szelet, ínycsiklandónak nézett ki a kis rémség.
- Veled meg még számolok, töpörtyű >.> - értesítettem a tökmagot, csak hogy ne érezze úgy, hogy megúszta. Csak annyi a szerencséje, hogy benyomni a boss képét nagyobb pro... pri... proi... szóval izé, elsőbbséget élvez.
Futok tovább keletre, lehetne hogy nem akadok fenn Mirikán?
- Ozirisz:
3.kör
A helyzet egyre inkább csak feszültebbé vált. Az oxigénszintem is fogyott az idelent töltött idő alatt – bár a vízben haladás meglepően könnyedén ment. Eddig könnyű dolgom volt, megosztottam a térképet, utána pedig követtem Hinari utasítását amit a megosztott térkép alapján meghozott. Most viszont újabb utasítás híján rám volt bízva a döntés, hogy mit teszek. Persze, láttam Rinne segélykérő üzenetét – legalábbis nyakamat rá, hogy az akart lenni. Hisz a tengeri patkányos bossnál is voltak az eltérő nyelvből és az automatikus fordítás hiányosságaiból kisebb fennakadások – avagy a leggázabb játékosok és leggazdagabb játékosok kérdésköre. Egyik felem azonnal a lovaglányhoz sietett volna, hisz a helyzetét láttam a térképen. Viszont az odavezető út az részben a homályba veszett. Jobbra fel? Jobbra le? És mi van, ha zsákutcába futok a kanyar után? Mire visszafordulok és irányt váltok, sok idő eltelik – figyelembe véve, hogy elég messze is mutatja a térkép. Valahol aggódtam érte, de bíztam benne – hisz a sebzéstűrése lovag létére az egekben van. És bíztam a többiekben, akik szintén megkapták az üzenetet, szintén látják a helyzetét, talán valaki közelebb van hozzá, mint én. Vagy minimum teljes egészében látja a hozzá vezető utat. Így a másik irányba indultam, ahol feltételezhetően vagy a boss, vagy valamelyik társunk lehet – hiszen fény szűrődik balról. Indulás előtt elroppantottam egy gyertya kristályt a közösből, mert annak ellenére, hogy a látás jártasságom bőven elegendő a tájékozódáshoz, az viszont nem hiányzik, hogy a boss egy segítője spawnoljon a közelembe. Vagy épp Rinne vagy Chakna közelébe...
// Ozi elroppant a közösből egy Gyertya Kristályt, és két mezőnyit halad, balra majd felfele.
4.kör
Gondoltam nagy naívan, hogy a gyertya kristály aktiválásával „nullázódik egy számláló” valahol, én pedig folytatom tovább az utam, ahogy eredetileg terveztem. A mindenfelől érkező fénnyel viszont nem tudtam mit kezdeni, sőt, egy-két másodpercre meg is torpantam, amíg a tudatomig is eljutottak a történések. Simeon és Silence és Hinari. Ki innen, ki onnan. Vajon ki igazi, és ki illúzió? Majd a következő kép, hogy a boss – vagyis valami ami a bossnak tűnik – Fuwát marcangolja. Reflexből indultam meg a boss felé, hogy egy szép nagyot odasózzak neki – remélhetőleg elég erősen, hogy elengedje a lányt. Már, ha tényleg Silt látom, és nem csak egy újabb illúzió. Elvileg képes rá, hogy felvegye az alakunkat. Gyakorlatilag bármi lehetséges, hisz ezt a világot nem kötik a fizika törvényei. Azt viszont nem kockáztathatom meg, hogy figyelmen kívül hagyom, és tényleg baj történjen. A Secret Boss felbukkanása óta tudjuk: nem hihetünk a szemünknek, semmit se jelent egy indikátor megléte vagy hiánya. Ha valamire megvan az esély, és tudunk ellene tenni, akkor megtesszük amit lehet. Közben felbukkant a túloldalról Leó is – és hacsak nem volt valami nyomós oka, hogy leálljak, vagy bármi - úgy a megkezdett rohamomat véghez is vittem, támadtam amennyit csak tudtam – gondosan ügyelve rá, hogy véletlen se sebesítsek meg senkit a csapatunkból...
- Mirika:
1.kör
Momo az iménti jelenet után nyugtalan volt, én meg füstölögtem, és ezt még a vízicsúszdás élmény se tudta velem elfeledtetni. Még hogy lenne az én hősöm is Nekem tök jól megfelelt Momo is hősnek, szóval átöleltem a nyakát, és csitítottam kicsit. Annak a kiscsajnak szerencséje volt, hogy nem tett benne kárt a dragoon, akár csak véletlenül is. Vettem egy nagy levegőt, amíg még lehetett, majd köbenéztem. Bár túl messzire nem láttam, de azt meg tudtam állapítani, hogy egy folyosó végén vagyok, és nincs sok választási lehetőségem. Világítani még volt időm, úgyhogy intettem Momónak, és amilyen gyorsan csak lehetett, elindultam az egyetlen lehetséges irányba, aztán majd vagy belebotlok valakibe, vagy rosszabb... jobb? esetben magába a bossba.
Egy mező nyugatra, majd egy délre "futva".
2.kör
Az infók jól jöttek, ezek szerint a pozícióm nem volt valami fényes. Északnyugat... és valószínűleg középtájon lehetett a boss. Nem tetszett, hogy ennyire korlátolt a látómezőnk, és hogy falak választottak el minket, szóval a rendszer nagyjából kiiktatta az íjászok előnyét. Ez mondjuk nem változtatott azon, amit tennem kellett. "Kocogtam" tovább, miközben lenyitottam a menüt, hogy én is írjak egy körüzenetet.”Mirika” írta:Mi Riko-channal nyugaton vagyunk, semmi jele a bossnak. Indulok kelet felé
- pötyögtem be, ameddig még nagyjából észnél voltam. Éreztem, hogy kezd fogyni a levegőm, lehet hogy nem ártana gyakorolni ezt a búvárkodás dolgot A térképet egyelőre nem osztottam meg, nem láttam értelmét ezt a helyet felfedni. Egy elágazás volt előttem, szóval ideje volt kanyarogni kicsit, hátha rátalálok valami értelmesnek tűnő ösvényre.
Futok egy mezőt délre, majd egyet keletre.
3.kör
Megláttam a hang forrását, de nem vártam be, csak intettem neki. Mondjuk az integetéssel az a baj, hogy Momo is intésekre hallgat, és ő ezt úgy értelmezte, hogy meg kell állnia. A zavart észlelve gyorsan kijavítottam a problémát, noha ezzel egy picit azért biztosan összezavartam a sárkányomat, aki kelletlenül, de újra követni kezdett.
- Riko-chan, kapj el, ha tudsz :3 - szóltam azért hátra, majd folytattam az utam, próbálva keleti irányba, lehetőleg a terem középpontja felé haladni. Logikus lenne, ha a boss ott leledzene, és ugyan mondanám, hogy ha nem így lenne, akkor már jelezték volna, de a lovaglány rejtélyes üzenete ezt egy kicsit megborította. Kicsit furcsa volt a térképe, hiszen annyira kis szeletét tárta fel a pályának, miközben mögöttem már egész sok út volt... Lehet ott van a boss?
- Ne felejts el világítani! Légy szíves - tettem hozzá a varázsszót, mivel tisztában voltam vele, hogy nem szereti, ha utasítgatják. Én is előhívtam egy Gyertya Kristályt, és kreáltam egy kis fényt.
Gyertya Kristály használat.
Futva közlekedek tovább, két mező biztosan délnek, és az első adandó alkalommal (ha van olyan) igyekszem kelet felé továbbmenni.
4.kör
Oké, jól sejtettem, hogy a terem közepén trónol ez az... izé. Nem volt szép látvány, hovatovább bátran nevezhettem hátborzongatónak is. A sötétben még félemetesebb lehet, de szerencsére most egész világos volt a környéken, gondolom nem csak én sütöttem el kristályt. Mondjuk valaki elfelejtette, és persze az illúziós cucc meg a fal túloldalára került, nehogy le tudjuk csapni. Szerencsére ha jól látom, akkor a bosst már nem éri el, úgyhogy a többiekre nem rakódott újabb jelző.
- Riko, te menj tovább, haverkodj :3 - mondtam, majd lecövekeltem. Kezdett kellemetlen lenni a levegőtlenség, de bíztam benne, hogy a koncentrációmat nem rontja el, csak az életpontjaimat. Ha nem is gyors, de azért gyakorlott mozdulatokkal izzítottam az íjamat, arra apellálva, hogy ha látom, akkor már el is tudom innen találni.
- Hina-chan, Fuwa-chan, itt vagyunk! Hogy fest a sebzése? Páncél kell valakinek? - kiáltottam nekik, próbálva nem megfulladni közben, majd intettem Momónak, hogy egyelőre maradjon nyugton. Nem mertem beküldeni a sűrűjébe infó nélkül, a sebzésünk döntő hányada múgy is nálam volt most. Picit visszatartottam a levegőt, amíg célra tartottam és lőttem. Egészen pontosan kettőt. Ha képes voltam rá, tuti találattal.
https://swordartonline.hungarianforum.com/t2597p725-kidobos#128429
Képipróba sikerült, így a támadás kocka nem érdekes. Két találat 72 sebzéssel a bossra, ha elérnek odáig a nyilaim Első támadás nem fogyaszt CSP-t.
- Rinne:
1.kör
Mikor végre feltűntek mások is, lelkesen integetni kezdett nekik, majd egyesével végigölelt mindenkit akár akarta, akár nem. Az, hogy az előző két alkalommal mi történt, mintha el is felejtette volna, úgyhogy senki sem kapott ezúttal semmiféle puszit. A lelkesedése pedig nem hagyott alább egy pillanatra sem, bólogatott ezerrel Hinarisan szavaira, még akkor is, ha egy kukkot sem értett belőlük. Azt viszont felfogta, hogy fényt kell csiholnia, és azt is értette, hogy tengeri kagyló. Vagy csikó? Uborka? Annyira nem volt lényeges, hogy pontosan megjegyezze, ugye? Egyedül a csúszda előtt torpant meg egy kicsit, lebámult a mélységbe. Habozott, majd körbenézett, de mivel mindenki rá várt, ezért elhatározta magát, és belevetette magát a kalandba, szó szerint. Arra gondolt, hogy talán olyan lesz, mint egy vízicsúszda az aquaparkban, de... hát, nem olyan volt. A kanyarok élesek voltak, ide-oda vágódott a járatban, és egy rövid idő után ki is csúszott a kezéből az irányítás, miközben az esés egyre meredekebbé vált. Erős zsibbadás lett úrrá a fejében, a máskor lágyan ölelő víz pedig most durvának, hidegnek és barátságtalannak tűnt számára. Ahogy elsüllyedt, úgy fokozódott még jobban a zsibbadás, és mire talajt ért, gyakorlatilag elviselhetetlenné vált a fájdalmat helyettesítő érzés. Semmire sem tudott koncentrálni, csak összekuporodott, és magzatpózban várta, hogy véget érjen a zsibbadás, és a fejében váltakozó és villogó emlékképek.
Nincs cselekvés
2.kör
Egyfelől a zsibbadás ennél rosszabb nem lett, ugyanakkor jobb sem, úgyhogy Rinne továbbra is magzatpózban vonaglott a padlón, görcsösen, elfehéredett ujjakkal szorítva a saját karjait. Hiába, nem lett vége még ettől. Azonban a csippanásoktól legalább annyira magához tért, hogy visszaszivárogtak a túlélő ösztönére vonatkozó szikrák az elméjébe. Innentől kezdve csak az járt a fejében, hogy segítséget kell kérnie. Valahogy. Bárhogy. Ha pedig segítségkérés, akkor az első asszociációja az volt, amit nem is olyan régen hallott valakitől, akinek ebben az állapotban nem tudta felidézni az arcát. Megpróbálta kinyitni a száját, de az állkapcsa azonnal visszarándult, fogai pedig egymáson csattantak. Az egyetlen dolog, amire képes volt nagy erőfeszítések árán, az a menüje kezelése volt. Nyöszörögve mozgatta az ujjait az érintőfelületen, miközben megfogant a fejében a terv. Hiszen képes volt tudatni, hogy hol van, és segítséget is tud kérni!
- szólt a válaszüzenet a levélre, amit kapott, majd a térképe is megosztásra került.”Rinne” írta:Teringette kagyló
Válaszüzenet Hinarinak, illetve megosztva a térkép.
3.kör
Megtette, amit tudott, ez az érzés azonban most nem a javát szolgálta. Hiszen így nem maradt más számára, mint a tehetetlen várakozás. Mozogni szinte teljesen képtelen volt, annyi ereje semmiképpen sem volt az elméjét elborító zsibbadás mellett, hogy vonszolja magát a talajon. A víz viszont lassan a barátjává vált, hiszen átölelte és az ölelés Rinne számára egyenlő volt a melegséggel. Szóval a víz lehetett mínusz tíz fokos is, a lány számára mégis melegnek hatott. Talán ha becsukja a szemét és elengedi a gondolatait, akkor a segítség is hamarabb megérkezik. Hiszen meg fog érkezni, eddig mindig megérkezett, amikor bajba került. Ezért is segít mindenkin, aki bajban van, hogy átéljék azt az érzést, amit ő is átélt. Annál megnyugtatóbb érzés nincs, mint amikor biztonságos kezekbe kerülsz...
Továbbra sincs cselekvés.
4.kör
Az lehet, hogy kecskebácsi kímélve van, de hogy Rinne nyugalma mennyire számít nyugalomnak, az minimum erősen megkérdőjelezhető. Kívülről csupán annyi látszott, hogy a lány magzatpózban szenved a talajon. Míg a korábbi pittyenésekre legalább reagált, ettől az újtól csupán megrándult a teste, ahogy az ezt követő félelmetesnek ható sikoltástól is. Annyi talán eljutott a tudatáig, hogy valaki segítségért kiabál a közelében, de tenni semmit sem tudott ellene. Bénult volt a fejében ható, szűnni nem akaró zsibbadástól, úgyhogy Chakna nemhogy nem kap választ, de még el se olvassák a levelét. Azért remélem nem áll meg, és hamarosan megérkezik, mert Rinne nagyon boldog lenne egy meleg öleléstől...
Cselekvés? Mi az?
- Simeon:
1.kör
Simeon minden körülmény ellenére nevetett, ahogy a csúszdán ide-oda cikáztak és fordultak és Kimi világította nekik az utat előre. Aztán csobbanás és elmerülés és már meg is érkeztek!
- Jó lenne mégegyszer - vigyorgott a srác, aztán átvette Tengerszemtől a kismadarat és körülnézett vele: mögöttük kemény fal, meg oldalról is egy másmilyen, előttük viszont szabad volt az út. Simeon először csak pislogott, de ahogy Hinariék mondták, sajnos tényleg nem látott senkit maga körül - Tengerszem, gyere, keressük meg Fuwát - indult el, de még alig tette meg futva az első lépést, máris elágazáshoz érkeztek: egyenesen előre biztosan lehetett menni, de talán oldalra is.
- Vaaaan valakiiiii eeeeerreeeee? - nézett be jobbra - És eeeerreeee? - kiabált bele a semmibe maga előtt is, majd arrafele futott tovább, ahonnan hangokat hallott, ha pedig nem hallott sehonnan semmit, úgy találomra az egyenest választotta - Vajon a klónjaid tudnak terepet fedezni? - tette fel a kérdést kicsit később, amikor már kifogyott a lendületből - Meg kéne próbálni, majd ha legközelebb elágazáshoz érünk - vigyorodott aztán el, mert ez egy jó ötletnek tűnt.
Aztán Tengerszemmel egyszerre rázták meg a fejüket:
- Nem, Kimi, egyedül ne menj el.
- Phh-bhhhpr. Bppphrph! - mondták is egyszerre és majdnem ugyanazt, a kis sasfióka pedig durcásan fészkelődött és csivitelt tovább: kíváncsi volt, mi lehet a másik irányban és amúgyis, Simeon ölében olyan unalmas volt utazni! Ki akarta próbálni, hogyan lehet repülni a víz alatt és milyen érdekességek vannak még ebben a labirintusban!
2.kör
Simeon csípőre tett kézzel rázta meg a fejét:
- Erre sincs senki - sóhajtott és lebiggyesztette ajkait - Se erre, se arra. Akkor előre! - bólintott és elindultak egyenesen: a srác az aljzaton lépdelt, ölében a mozgolódó sasfiókával, Tengerszem pedig úszott és a fejét tekergette. Elágazás nem volt, viszont hamarosan csippanás érkezett, ráadásul kettő térképmegosztással! Simeon nagyokat pislogott, majd elvigyorodott és elkezdett rohanni tovább, amikor pedig odaért a szürke falhoz, jobbra lefelé fordult - és ütközött majdnem bele a szemközti falba.
- Hoppá - kocogtatta meg majd nézte meg a közben kapott üzenetet is és vakarta meg a fejét. Tengerszem persze rögtön odadugta orrát a panelhoz és mivel víz volt körülöttük, ezt anélkül tehette meg, hogy fel kellett volna másznia Simeonra - Hinari azt kéri, buffolj gyorsaságot - közvetítette a polipnak Simeon tétován és fél kézzel ki is tolta a petet a látótérből. Kimi persze rögtön kihasználta a lehetőséget és kiszökött a srác öléből.
- Kimi! - kapott utána a srác, de a sasfióka hamar megállapodott Tengerszem fején és kezdett el tollászkodni: a repülés nem volt jó vízben!
- Phhh-bhhhrp-hhhph?
- Igen, próbáld meg - bólintott végül a fiú - Most úgysincs elágazás sehol! - tette hozzá vigyorogva, Tengerszem pedig meglengette csápját és remélte, hogy összejön a képesség és sikerül átmennie a falakon is úgy, ahogy a fákon, nagyobb köveken, mobokon és a nem barátságos játékosokon szokott.
/Tehát Tengerszem megpróbálja a gyorsibuffot (ha sikerül, úgy szerintem ha átment köveken bokrokon, akkor a falakon is, de döntsd el te!), illetve lefelé indultunk futva. Meg a "Kimi" kiáltást hallhatják azok is, akik esetleg a közelben vannak, mivel ez már azután történt, hogy leértünk
3.kör
Kimi tágra nyílt szemekkel nézte, ahogyan Tengerszem aktiválja a képességet és a furcsa, narancsszín hullám eltűnik a láthatáron - még arról is megfeledkezett, hogy ezelőtt éppen a tollait kezdte el rendezgetni, egyik szárnya így félig kinyitva állt meg, hogy megszemlélje a csodát. Tengerszem elégedetten bukfencezett egyet a vízben, láthatóan otthon érezte magát.
- Reméljük tényleg segít - vakarta meg a fejét a srác, mert ugyan a hullám elindult, de hogy meddig jutott... és még mindig nem találkoztak senkivel és fényt se láttak sehol. De jött egy újabb üzenet!
- Teringette kagyló? Az mi?
Simeon teljesen tanácstalan volt.
- Phh-brrhp?
- Nem, nem tengeri... lehet, hogy elírta? - nézte meg az üzenetet a srác közelebbről is, de nem tudott meg semmi újat. Tengerszem viszont elkezdett magyarázni, mire az idomár hatalmasat bólintott és megnézte az utat maguk előtt - Akkor irány arrafele! - jelentette ki és kezdtek el futni, attól függetlenül, hogy nagyon másmerre amúgysem mehettek volna.
Folytatjuk az utat lefelé
4.kör
Lassúak voltak, még ígyis: nem tudtak eleget Rinne felé menni, ám ahol elfogyott a megtehető mezők száma, újabb elágazáshoz érkeztek.
- Phh-h! - mutatott Tengerszem azonnal a fény felé, ahonnan ismerős alakot pillantottak meg.
- Ozirisz! Oziriiiiiiisz! - integetett rögtön a srác - Fuwát láttad? - kérdezte azonnal, még mindig ordítva, Kimi viszont felemelte fejét és elkezdett szárnyait verdesve csipogni.
- Én is hallom - bólintott az idomár komolyan - Most akkor arra menjünk, ahonnan hangok jönnek, vagy amerre Rinne van? - kérdezte petjeit kétségbeesetten és hol egyik, hol a másik irányba kezdett el toporogni.
- Phhhbrrrph-phhh. Phh-phhh!
Simeon megvakarta a fejét és két kézbe vette Kimit.
- Puma meg fog ölni - közölte, de végül rábólintott a polip ötletére - Biztos, hogy "játékos"-t hallottál?
- Ph-h!
- Akkor jó. De vigyázz magadra és maradj végig Ozirisz mellett!
A páros pacsizott, majd szétváltak: Simeon és Kimi lefelé indultak tovább, Tengerszem pedig Oziriszt igyekezett utolérni: ha minden igaz, Simeon a térképen látni fogja, mi történik petjével és az általa felfedezett részeket is, igen! És ahogy Kimivel megmentették Rinnét, már igyekeznek is hárman a polip után! A Fény Lovagjai ugyanis senkit sem hagynak cserben!
- Rinne! Rinne indulj felfelé! - ordította a srác futás közben torkaszakadtából és remélte, hogy hamarosan meglátja a segítségkérő lányt, aki hamarjában elindul feléjük. Tengerszem pedig eközben egyenesen indult meg futva a térkép közepe és Fuwa céhtársa felé.
Simeon és Kimi lefelé indulnak, Tengerszem pedig balra egyenesen. Mindenki fut!
- Chakna:
1.kör
Leérve, ahogy arra számítottunk is, végtelen sötétség fogadott, de kiderült, hogy térkép azért áll rendelkezésünkre.
Az információk alapján nem gondolkodtam rajta, mi legyen az első: Eltörtem egy gyertya kristályt. Így lehet a többiek is megtalálnak. Hamar felmértem, hogy valamiféle kanyarba kerültem, fallal körülvett nem túl tágas folyosón.
Ezután pedig, mielőtt bármerre egy lépést is tettem volna, megosztottam a térképemet a többiekkel, remélve, hogy nem én leszek az egyetlen, aki így tesz. Úgy véltem fontos lehet a teljes területet látni, amiből lehet következtetni hogy ki-merre lehet, és hol várható a boss felbukkanása.
Közben természetesen minden érzékelést segítő jártasságom aktív volt, és meg is ütötte a fülemet egy hang balfelől. Simeont juttatta eszembe, de nem voltam biztos a dolgomban, így esztelenség lett volna elindulni.
- Gyere erre, fényt is gyújtottam - kiáltok azért, nem gondolva bele,hogy ha nem valamelyik frontos van ott, akkor is lehetséges, hogy elindul felém.
// Eltörök egy gyertyakristályt, és megosztom a térképemet.
2.kör
Nem jött válasz... lehet messze volt a fiú? Mindegy, a térképen ha minden igaz, látnia kell a térképen, hogy hol vagyok. Ez alapján pedig úgy döntöttem, nem kell aggódnom, ha akar, megtalál mindenki.
Azért el kellett gondolkodnom, hogy várjak-e, hogy valaki ideérjen... vagy induljak el Ozirisz felé, hogy kiderüljön, hol vannak arra falak... Előbbi esetben kevésbé lennénk gondban, ha esetleg a boss épp itt jelenik meg... utóbbiban többet látnék a térképből.
Végül, mivel láttam Ozirisz felé falat, úgy döntöttem, nem állok egyhelyben. Ha valaki odajön, ahol álltam, észre fogom venni, ahogy ő is engem.
Elfutottam a falig, és szétnéztem ott is. A térkép jelölése alapján fontos helyre érkeztem, így hasznos lehet az útvonalat látni odáig.
//Futás kelet felé a falig
3.kör
Mikor kinéznék, csippan a térképem, és az üzenetjelzőm is. Fontos lehet jelen helyzetben, amit a többiek írnak, így megnézem, és bár megmosolyogtat Rinne írása, de ráismerek belőle a jelszóra. Bajban van.
Gyorsan lenyitom a térképet, hiszen nem veszíthetek időt a bogarászással, de eddig úgy néz ki, csak egy irányba mehetek, Ozirisz felé. Szóval futok, különösképpen, miután meglátom a levegőbuborékot.
Amikor kifulladok, és meg kell állnom pihenni, gyorsan választ pötyögök a lovaglánynak.”Chakna” írta:Messze vagyok, de feléd tartok. Mi van ott?
Remélhetőleg még az előtt válasz jön, hogy komoly baj történne. Egyelőre nem erre engednek következtetni az élet és páncél pontok, úgyhogy higgadtan kezelem a helyzetet.
// Ha jól látom a sarokig tudok elfutni.
4.kör
Ott a levegőbuborék, remek. Az eddigi haladásomat ismerve máris ott leszek, így nem kell a szemem sarkában villogó oxigénjelző miatt aggódnom. A térképem és az üzenetjelzőm is csippan közben, és a hallgatag kislány üzenete megerősíti, amit hallok is: Ráakadtak a bossra. Ráadásul éppen Hinari, ami valószínűleg a legjobb eshetőség.
Sokat nem kellett gondolkodnom mit tegyek: A levegőbuborék éppen arra volt, mint a csata, így befutottam a levegőbuborékba, és míg az oxigéntartalékom feltöltődött, az előttem kirajzoldódó csatát igyekeztem felmérni. Eszem ágában se volt megvárni, míg elintézik, esetleg tragédia történik. Amint lehet, szándékomban állt belevetni magam a csatába. De nem ész nélkül.
- Van valami új információ? - kérdeztem elsősorban Hinaritól.
//Nyomás az oxigénmezőre, és felmérem mi van előttem a bossal.
The Gleam Eyes- Mesélő
Egy pár támadás és már bele is sebeztem az életcsíkjába. Csak a szemem sarkából láttam, ahogy közben Leo ellöki Fuwát, de a lánynak sikerült megosztania a térképet és nemsokára a bejövő körüzenet is csippant - csupán egy lélegzetvételnyivel később, illetve... nos, annyival éppenséggel nem: nem kaptam levegőt. Az érzés hirtelen jött, az oxigéncsíkomat és a fulladásos sebzésem elnézve pedig nem tűnt éppen ideálisnak a helyzet. Nyeltem egyet, tekintetem a bossra vetült, markomban egy üvegcsét szorongattam.
- Leonak adjatok páncélt, igen! - kiáltottam hátra az érkező Mirikának, a sebzéséről viszont egyelőre fogalmam sem volt; talán Leo vagy Fuwa tudnak rá válaszolni - Úgy tűnik azt támadja, aki utoljára támadt rá vagy akivel egy mezőn van - mondtam még a többieknek, majd felemeltem a hangom.
- Switch Leo - próbálkoztam újra, bár jóllehet fölöslegesen, majd megittam a potiont és felizzítottam a Katanát. Először egy kétvágásos kombinációt hajtottam végre, a kényszerű pihenőidőmben pedig volt alkalmam megnézni a jelzők szaporodását, mielőtt újabbakat vághattam volna... egyre sötétülő látótérrel és émelygő közérzettel. Összeszorítottam a fogaim és előrelendültem, mélyeket szívva a sűrű folyadékból, teljesen esélytelenül. A cselekvéspontjaim is rohamosan fogytak, így a második pihenőköröm alatt körülnéztem, megragadtam a sárga életcsíkhoz közeli Leo kezét és az utolsó többletkörömmel megpróbáltam nemcsak magamat, hanem őt is átlökni egy mezővel arrébb, távol a bosstól. Buborékok. Szabad kezemmel a falat támasztottam és szívtam be az éltető oxigént, egészen addig, amíg kellően magamhoz tértem és a légzésem is visszaállt a normálisra. Hogy közben mennyit sikerült sebeznem és mi egyebek történtek? Csak azután néztem körül, hogy valamennyire magamhoz tértem a fulladásból.
Switchelem Leot, ki tudja alapon. Utána Villámgyors Ütés Potion, 2 támadás, pihi, 3 támadás, pihi, majd az utolsó SPmmel átvergődök a buborékokhoz és HA lehet és tudok, úgy Leot is átlököm magammal (ha nem megy, úgy csak én megyek át). Az első két támadásomból max 1-et hibázhatok, majd a maradékból is max 1-et, azaz 2 hibával 737, 1 hibával 956, 0 hibával pedig 1195 sebzés a bossba (239 sebzés/találat). A köröm végén gyógyulok 20 HP-t és amíg van páncélom, 10%-al kevesebbet sebződök.
- Leonak adjatok páncélt, igen! - kiáltottam hátra az érkező Mirikának, a sebzéséről viszont egyelőre fogalmam sem volt; talán Leo vagy Fuwa tudnak rá válaszolni - Úgy tűnik azt támadja, aki utoljára támadt rá vagy akivel egy mezőn van - mondtam még a többieknek, majd felemeltem a hangom.
- Switch Leo - próbálkoztam újra, bár jóllehet fölöslegesen, majd megittam a potiont és felizzítottam a Katanát. Először egy kétvágásos kombinációt hajtottam végre, a kényszerű pihenőidőmben pedig volt alkalmam megnézni a jelzők szaporodását, mielőtt újabbakat vághattam volna... egyre sötétülő látótérrel és émelygő közérzettel. Összeszorítottam a fogaim és előrelendültem, mélyeket szívva a sűrű folyadékból, teljesen esélytelenül. A cselekvéspontjaim is rohamosan fogytak, így a második pihenőköröm alatt körülnéztem, megragadtam a sárga életcsíkhoz közeli Leo kezét és az utolsó többletkörömmel megpróbáltam nemcsak magamat, hanem őt is átlökni egy mezővel arrébb, távol a bosstól. Buborékok. Szabad kezemmel a falat támasztottam és szívtam be az éltető oxigént, egészen addig, amíg kellően magamhoz tértem és a légzésem is visszaállt a normálisra. Hogy közben mennyit sikerült sebeznem és mi egyebek történtek? Csak azután néztem körül, hogy valamennyire magamhoz tértem a fulladásból.
Switchelem Leot, ki tudja alapon. Utána Villámgyors Ütés Potion, 2 támadás, pihi, 3 támadás, pihi, majd az utolsó SPmmel átvergődök a buborékokhoz és HA lehet és tudok, úgy Leot is átlököm magammal (ha nem megy, úgy csak én megyek át). Az első két támadásomból max 1-et hibázhatok, majd a maradékból is max 1-et, azaz 2 hibával 737, 1 hibával 956, 0 hibával pedig 1195 sebzés a bossba (239 sebzés/találat). A köröm végén gyógyulok 20 HP-t és amíg van páncélom, 10%-al kevesebbet sebződök.
Hinari- Kardforgató
Karakterlap
1 / 2 oldal • 1, 2
1 / 2 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.