32. boss
+4
Szophie
Chancery
Hinari
The Gleam Eyes
8 posters
1 / 1 oldal
32. boss
A szervezőt a frontos csapatból sorsoltam, ki nem más, mint Hinari. Ő eldöntheti, hogy nyílt, vagy privát bossharc legyen, révén ő vagy a csapata találta meg először a bosstermet. Természetesen a többiek is jelezhetnek közbe, hogyha valaki akar jönni.
Bossharcok határideje:
- első körben 1 hét
- parancsnok max 2 nap
- a többieknek a parancsnok posztjától számított 3 nap
Indul: 2019.06.14. Kivétel, ha a szervező másképp nem dönt!
Bossharcok határideje:
- első körben 1 hét
- parancsnok max 2 nap
- a többieknek a parancsnok posztjától számított 3 nap
Indul: 2019.06.14. Kivétel, ha a szervező másképp nem dönt!
The Gleam Eyes- Mesélő
- Hozzászólások száma : 913
Re: 32. boss
Nah, hát, oh well~
Viszont ha én vagyok a szervező, fordítsuk meg ahogy a 31-es bossnál volt, tehát Ozi lesz a parancsnok Hihi.
Najó nem. Csak ha ic elfogadja karakter, mert Hina őneki átadná szívesen és bármikor.
A harc nyílt lesz és a fent jelzett határidőben indul ^^
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue
Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.
Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari- Kardforgató
- Hozzászólások száma : 4966
Karakterlap
Szint: 50
Indikátor: Zöld
Céh: Justice League
Ez esetben ugyanúgy megy Chan, mint az előzőre, seprobléma nélkül
Chancery- Állatidomár
- Hozzászólások száma : 3005
Karakterlap
Szint: 27
Céh: Unity
Szophie- Árnyharcos
- Hozzászólások száma : 2853
Karakterlap
Indikátor: Vörös
Céh: -
Kérem ezúttal aki részt kíván venni, vagy 100 arannyal, vagy 1db bossinfóval, vagy pedig 2 hasznos itemmel támogassa az Aincradi Bossölő Alapítványt
(A dolgokat csereberében és az ABAs topicban is jelezni kell, bossinfónál értelemszerűen az ABAsban nem ^^ Köszi! )
(A dolgokat csereberében és az ABAs topicban is jelezni kell, bossinfónál értelemszerűen az ABAsban nem ^^ Köszi! )
Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari- Kardforgató
Karakterlap
jönnék
Danee- Lovag
- Hozzászólások száma : 1932
Karakterlap
Szint: 43
Simeon- Állatidomár
- Hozzászólások száma : 1003
Karakterlap
Szint: 50 (63)
Ott leszek a hibbant lovaggal
Rikomono- Árnyharcos
- Hozzászólások száma : 604
Karakterlap
Céh: -
In game köremail mindenkinek, aki vett már részt bosson:
Hinari írta:Sziasztok!
A 32-es bosst most péntekre szervezzük; aki szeretne csatlakozni, a lent megjelölt koordinátákra jöjjön délután 4-re.
Chan-channal megtudtunk pár információt, ami alapján megkérnék mindenkit, hogy pontosan az össz sebzéstűrése (hp+páncél)+200 arany vagyonnal érkezzen. A többit tegyétek be céhbankba vagy bankba a boss idejére, vagy adjátok oda megőrzésre valakinek. A boss ugyanis azt támadja mindig, akinek a legtöbb pénze van, a sebzésének megfelelő aranyat viszont el is lop a célpontjától; de ezt sikeres harc esetén visszakapjuk. Rinne és Danee ezért jöhetnek esetleg több arannyal, de mivel nem tudjuk a boss sebzését, nem kockáztatnám be, hogy csak ők ketten védjenek. Kérem senki se jöjjön 0 arannyal, ugyanis nem tudjuk, hogy a bosstaktikában van-e erre vonatkozó megtorlás.
A boss fegyverkezelése ezeken felül 41 és gyorsasága 54, ezekre tekintettel alakítsátok a pontozást.
Köszönöm.
Koordináták: xy
Hinari
Hinari- Kardforgató
Karakterlap
Ozi megy a bossharcra, de parancsnoki szerepet nem vállal.
(kivéve ha valami csoda folytán sikerülne meggyőzni, és változtatni a gondolkodásmódján.)
(kivéve ha valami csoda folytán sikerülne meggyőzni, és változtatni a gondolkodásmódján.)
- reason:
- "Sajnos nem vagyok olyan állapotban, hogy le tudjak vezetni egy bossharcot. Nem tudom, hogy képes leszek-e valaha is. Rá kellett jönnöm, hogy hajlamos vagyok rossz döntéseket meghozni, elég csak egy pár hangosan kimondott mondat, és kis híján valaki életébe kerülhet. Az évek folyamán több ember halála szárad már a lelkemen, mert nem voltam ott, hogy megvédjem... vagy azért, mert pont ott voltam..."
Forrás: https://swordartonline.hungarianforum.com/t3749-konyvtar#119621
Karakterlap
1 / 1 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.