Kusumi Ayani
Sword Art Online Fórum Szerepjáték :: Nyilvántartás :: Adatlapok :: Régi adatlapok :: Halott játékosok adatlapjai
1 / 1 oldal
Kusumi Ayani
Adatlap
Név: Kusumi Ayani
Nem: nő
Kaszt: Állatidomár
Kor: 17
Szint: 22
Exp: 1791/1900
Arany: 2101
Kinézet: Bőröm kicsit sápadt, mivel általában napfénytől távol, az erdőkben szoktam meghúzni magamat. Átlag magasságú vagyok, és sajnálatos módon telt keblem miatt sokan perverz beszólásokat mondanak rám. Nagyon hosszú vörös hajam, illetve barna szemem van. Arcomon általában a komorság, szomorúság, egyhangúság keveredik, ám ha nevetek széles mosoly terem arcomon.
Jellem: Mostanra szinte teljesen elmúlt a tömegiszonya, ám a városokba még mindig rosszul van. Céhéhez nagyon közel áll, így ha lehetősége van rá szívesen lóg a többi taggal. Nem szereti, ha valaki rossz szót szól a Voiceról, vagy annak tagjairól, és ilyenkor eléggé ingerült tud lenni. Szereti a kihívásokat, és a rejtvényeket. A legtöbb esetben még mindig az erdőben alszik. Az édességtől rosszul lesz, mivel ő egész életében gyümölcsökön, húson élt.
Képességek
1. képesség
Életenergia növelés
2.Képesség
Mennyei Ajándék
3.Képesség
Tökéletes Védelem
Aktív küldetések
küldetés archívum
Aktív küzdőterek
Küzdőtér archívum
3 Vereség, 3 Győzelem, 2 Döntetlen
Riválisa: Kazuma
Aktív meséléseim
Lezárt meséléseim
Ajándékok
Pénzügy
[spoiler=bossharcok]
1.boss: nem vettem részt
2.boss: nem vettem részt
3.boss: nem vettem részt
4.boss: részt vettem - túléltem
5.boss: nem vettem részt
6.boss: részt vettem - túléltem
7.boss: részt vettem - túléltem
8.boss: részt vettem - túléltem
9.boss: részt vettem - túléltem
10.boss: részt vettem - kiteleportáltam
10.boss 2. próba: részt vettem - kiteleportáltam
10.boss 3. próba: nem vettem részt
10.boss 4. próba: nem vettem részt
11.boss: részt vettem - túléltem
12.boss: részt vettem - túléltem
13.boss: részt vettem - túléltem
14.boss: részt vettem - túléltem
15.boss: részt vettem - kiteleportáltam
16.boss: részt vettem - kiteleportáltam
17.boss: részt vettem - kiteleportáltam
17.boss 2.próba: részt vettem - túléltem
18.boss: részt vettem - túléltem
19.boss: részt vettem - kiteleportáltam
19.boss 2. próba: részt vettem - túléltem
20.boss: részt vettem - még fut
régi avi linkek
https://2img.net/u/1417/11/22/44/avatars/22-58.jpg
Név: Kusumi Ayani
Nem: nő
Kaszt: Állatidomár
Kor: 17
Szint: 22
Exp: 1791/1900
Arany: 2101
Kinézet: Bőröm kicsit sápadt, mivel általában napfénytől távol, az erdőkben szoktam meghúzni magamat. Átlag magasságú vagyok, és sajnálatos módon telt keblem miatt sokan perverz beszólásokat mondanak rám. Nagyon hosszú vörös hajam, illetve barna szemem van. Arcomon általában a komorság, szomorúság, egyhangúság keveredik, ám ha nevetek széles mosoly terem arcomon.
Jellem: Mostanra szinte teljesen elmúlt a tömegiszonya, ám a városokba még mindig rosszul van. Céhéhez nagyon közel áll, így ha lehetősége van rá szívesen lóg a többi taggal. Nem szereti, ha valaki rossz szót szól a Voiceról, vagy annak tagjairól, és ilyenkor eléggé ingerült tud lenni. Szereti a kihívásokat, és a rejtvényeket. A legtöbb esetben még mindig az erdőben alszik. Az édességtől rosszul lesz, mivel ő egész életében gyümölcsökön, húson élt.
Képességek
1. képesség
Életenergia növelés
- Spoiler:
- E képességgel képes vagyok bárkibe átirányítani /, illetve az átirányítottat visszaszívni/ az élet pontjaimat, így míg nekem csökkenek az Élet pontjaim, a kiszemelt személynek/állatnak nőnek hiába volt már maximum élete (pl ha valakinek 10 életpontja van, akkor felnövelhetem ezt neki 15-re, ám a +5 tőlem csökken). Azonban az Élet pontok csak ideiglenesen növelhetik túl maximumon az életpontokat, ha az illető megsebződve elveszíti az átadottakat, illetve ugyanez történik, ha elvesztem az eszméletem, illetve ha visszaszívom magamban /természetesen, ha sebződés miatt veszik el, nem tud visszaszállni belém/. E technikának van egy kis feltétele, ami az, hogy lássam a célpontot. Viszont van egy kis baki. Mivel átadom az életpontjaimat, én éppen ezért óvatosnak kell lennem, mivel így legyengülök, és minimális esélyem van a túlélésre, ha megtámadnak. Minden 10. SK pont után eggyel nő a tölthető személyek száma. Jelenleg 3 embernek tudok tölteni egyszerre.
2.Képesség
Mennyei Ajándék
- Spoiler:
- Amennyiben a helyzet úgy kívánja képes vagyok az életpontra rakott értékeim 2x-esét gyógyítani, így ha van 100 HP, az azt jelenti, hogy 20 pont van az életen, vagyis 20x2=40 HP-t tudok gyógyítani. A gyógyuló fél lehet JK, PET, NJK, Mob vagy akár én vagy Tűzrózsa is. Pihenőkör: 5 kör, amennyiben más-más személy gyógyítására használom azonban nincs már lehűlési idő addig, ám ha magamra 1x, vagy másra 2x nyomok akkor a pihenés bekapcsolódik.
3.Képesség
Tökéletes Védelem
- Spoiler:
- Ayani egy hatalmas fénylő kristályt idéz meg a földből, amelynek ragyogása felkelti a közelben lévő mobok figyelmét. Míg a kristály ép minden ellenséges sebzést felfog. A kristály Ayani életének pontosan az 50%-val megegyező értékkel rendelkezik (felszerelés bónusz nélkül, lefelé kerekítve), és vagy SK/2 kis körig képes fennt maradni, vagy 3 nagy körig, vagy míg meg nem semmisül (attól függően melyik van előbb). Egy játék alatt bármennyiszer használható, ám feltöltési ideje 4 kör.
Felszerelt felszerelés
Raktáron
Jártasságaim:
Petem:
Név: Tűzrózsa
Szint: bébi
Élet: 102 hp
Pet képesség:- Spoiler:
- [T3] Opálbevonatú Ruha (+1 kitartás +1 erő +35 páncél)
[T3] Opáltalpas Cipőt (+12 gyorsaság +4 erő +5 páncél)
[T2] Holdsugár Diadém (+2 fegyverkezelés +5 spec +10 páncél)
[T2] Virágmintás Köpeny+2 [2S] (+6 élet, a lépéseid virágokat hagynak maguk után)
[T0] Nevelés Kesztyűje (+6 irányítás +3 kitartás) Szint: 5 (4/70 EXP)
[T2] Napszak Gyűrű (+8 irányítás +2 speciális képesség +4 élet, éjjelente egy küzdelem alatt maximum egyszer, két körig megnöveli a fegyverkezelésed 4-el)
[T2] Napszak Gyűrű (+8 irányítás +2 speciális képesség +4 élet, éjjelente egy küzdelem alatt maximum egyszer, két körig megnöveli a fegyverkezelésed 4-el)
[T2] Villámrúna (+4 speciális képesség +5 fegyverkezelés)
Raktáron
- Spoiler:
- 1x Kristálykő
Hazatérés Kristály
2x Gyenge Anti-boss Kristály (aktiválása után két körig felezi a célpont boss támadóerejét)
1x Vörös Bika Poti
1x Gyenge Tisztító kristály
1x Pánik Burok
2x Kis Potion (+20 HP)
5x Nagy Potion (+40 HP)
2x Gyógyító Kristály (Aktiválása után körönként 15 pontot gyógyít, három körön keresztül, így összesen 45-öt)
0x Egyedi Csillag Kristály (Széttörésekkor erősen fényleni kezd és emelkedik így pár méteres magasságba. E fény bármilyen sötétséget megtör és csillagként mutatja meg az utat bármerre is akarsz menni, vagy épp juttat ki bárhonnan. Tier szinttől független bárki használhatja.)
1x Páncélbőr Potion (ha az elkövetkezendő 3 kis körben átütik a páncélodat a negyedikben az első feléd intézett sebzés sebzés helyett annyi páncélt ad, amennyit sebezne) Recept
Tompa *Kopja/Rövid Kard/Buzogány* (+2 erő)
1x Gyenge Vérontó Méreg (-3 HP körönként a harc végéig/ellenszer beadásáig, maximum 1 találatig marad a pengén)
2x Irányító Méreg (-6 irányítás, minden találattal, maximum 3 találatig marad a pengén, bossokon nem használható) Recept
2x Pajzs kristály
Jártasságaim:
- Spoiler:
- Fegyverkészítés 123.szint (T2)
[T2] Potion- és méregfőzés 200.szint (T3)
Akrobatika 1.szint
Keresés 3.szint
Észlelés: 2.szint
Hallgatózás 1.szint
Petem:
Név: Tűzrózsa
Szint: bébi
Élet: 102 hp
- Spoiler:
- Név: Tisztító Tűz
Leírás: Tűzrózsa lángjait felhasználva képes tűzből alkotott láncokat felhelyezni 1 személyre. A láncok a 3 körön belül megsemmisülnek, ám a számláló csak akkor kezd el számolni, amint valaki a megjelölés után megsebezte a megjelölt mobot/bossot/jk-t, emellett a tisztító kristály is képes megszüntetni a hatást // a képesség számlálója úgy számol, ahogy a kristályok esetében történik//. A láncok minden támadás után Irányításra osztott pontok - (mínusz) erőre osztott pontok mennyiségével sebeznek (jelen pillanatban 10 HP), és a sebzés halmozódik (pl ha valaki a saját körében 6x támadhat, akkor 6x10 HP-t fog sebződni a béklyózott A játék ideje alatt csak SK-ra osztott pontok/10 mennyiségű béklyót tudok csak használni // vagyis jelen pillanatban 1 játékban csak 3 béklyót csinálhatok a játék végéig//, 1 időben csak 1 béklyó lehet
Aktív küldetések
- Spoiler:
küldetés archívum
- Spoiler:
- Erdei Séta
+ 15 arany
+ Irányítópálca recept
A Pók Kazamaták kitisztítása
+ 40 arany
+ Vas Kard Recept, Éles Kés Recept, Mini Potion Recept, Gyenge Lassító Méreg Recept
Karácsonyi Event
+ 50 exp
+ 150 arany
Az elrabolt leány
+ 40 tapasztalati pont
+ 40 arany
+ A kobold király pálcája (+4 irányítás, a pálca mindkét vége halvány sárga fényben izzik)
A Hegedűművész Sóhaja (2.szint)
+ 31 EXP
+ 100 arany
+ Mokaszin (+3 fegyverkezelés +2 gyorsaság)
4.boss
+ 10 EXp
+ 1 Jártasság Pont
5.boss
+ 10 EXp
+ 1 Jártasság Pont
Aktív küzdőterek
- Spoiler:
-
Küzdőtér archívum
- Spoiler:
- Rita Hanami vs Kusumi Ayani
- 20 exp 20 arany
RenAi vs Ayani
- 10 exp, 20 arany
Kusumi Ayani vs Fujiwara kazuma
- 10 exp, 20 arany
Kusumi Ayani vs Incubus vs Hokushin vs Kimiko
- 6 exp, 5 arany
Kusumi Ayani vs Taiga Kagami
- 5 exp, 30 arany
Ayani vs Anatole
- 35 exp, 70 arany
Nomad vs Ayani
- 10 exp, 30 arany
Kazuma vs Ayani
- 35 exp, 80 arany
Ren vs Ayani
-15 exp, 30 arany
3 Vereség, 3 Győzelem, 2 Döntetlen
Riválisa: Kazuma
Aktív meséléseim
- Spoiler:
- 2013.április 12.-éig letiltva
Lezárt meséléseim
- Spoiler:
Ajándékok
- Spoiler:
- + 50 arany (Fogadás)
+ 50 arany (Fogadás)
+ 50 arany (Fogadás)
+ 50 arany (Fogadás)
+ 50 arany (Fogadás)
+ 50 arany (Fogadás)
+ 20 EXP (kvíz)
+ 50 arany (Fogadás)
+ 20 EXP (2000 hsz)
+ 50 arany (Fogadás)
+ 50 arany (Fogadás)
+ 50 arany (Fogadás)
+ 10 arany (aktívság miatt)
Pénzügy
- Spoiler:
- Előtörténet +70 arany
Új faj felfedezése +20 arany
Használt cipő -28 arany
Szalmakalap -12 arany
Kovácsolás vásárlása -100 arany
Lottószelvény -20 arany
Potion/Méregfőzés vásárlása -100 arany
Bőrruha -48 arany
céhbanknak adomány -107 arany
2x Éles Kés eladása (Kazu)+40 arany
Vaskard eladása (Neu) +42 arany
2x Barna Gomba eladása (Shiled) +7 arany
Bronz vért vásárlása (Saitótol) -100 arany
Bőrruha eladása +45 arany
Karácsonyi Event +150 arany
Vaskard eladása (Juu) +42 arany
Hallgatózás vásárlása -100 arany
Észlelés vásárlása -100 arany
Keresés vásárlása -100 arany
2x Gyenge Lassító Méreg eladása (Kazu) +14 arany
Süti vásárlása -80 arany
3x Tövisgyökér eladása (Saru) +20 arany
Sűti vásárlása -50 arany
Kapcsolat Gyűrű vásárlása -150 arany
Kockadobás (5 kocka) -75 arany
1x vörös Pitypang (Saru) vásárlása -10 arany
Kapcsolat Gyűrű (Anat) vásárlása -116 arany
[spoiler=bossharcok]
1.boss: nem vettem részt
2.boss: nem vettem részt
3.boss: nem vettem részt
4.boss: részt vettem - túléltem
5.boss: nem vettem részt
6.boss: részt vettem - túléltem
7.boss: részt vettem - túléltem
8.boss: részt vettem - túléltem
9.boss: részt vettem - túléltem
10.boss: részt vettem - kiteleportáltam
10.boss 2. próba: részt vettem - kiteleportáltam
10.boss 3. próba: nem vettem részt
10.boss 4. próba: nem vettem részt
11.boss: részt vettem - túléltem
12.boss: részt vettem - túléltem
13.boss: részt vettem - túléltem
14.boss: részt vettem - túléltem
15.boss: részt vettem - kiteleportáltam
16.boss: részt vettem - kiteleportáltam
17.boss: részt vettem - kiteleportáltam
17.boss 2.próba: részt vettem - túléltem
18.boss: részt vettem - túléltem
19.boss: részt vettem - kiteleportáltam
19.boss 2. próba: részt vettem - túléltem
20.boss: részt vettem - még fut
régi avi linkek
https://2img.net/u/1417/11/22/44/avatars/22-58.jpg
Kusumi Ayani- Állatidomár
- Hozzászólások száma : 1874
Karakterlap
Szint: 32
Indikátor: Zöld
Céh: Angelic Voice
Sword Art Online Fórum Szerepjáték :: Nyilvántartás :: Adatlapok :: Régi adatlapok :: Halott játékosok adatlapjai
1 / 1 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.