Sword Art Online Fórum Szerepjáték
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

[Event] Csak egy egyszerű húsvét

+17
Elaila Heldfrisk
Simeon
The Gleam Eyes
Rikomono
Rinne
Ozirisz
Afton
Hinari
Chakna
Ronye Arabel
Silence
Akito
Garrgantis
Leonard
Shota
Kayaba Akihiko
Strea
21 posters

13 / 18 oldal Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 18  Next

Go down

[Event] Csak egy egyszerű húsvét - Page 13 Empty Re: [Event] Csak egy egyszerű húsvét

Témanyitás by Kayaba Akihiko Vas. Ápr. 24 2022, 17:17

The member 'Simeon' has done the following action : Kockadobás

'Event kocka' :
[Event] Csak egy egyszerű húsvét - Page 13 Evilch10
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 19698

Vissza az elejére Go down

[Event] Csak egy egyszerű húsvét - Page 13 Empty Re: [Event] Csak egy egyszerű húsvét

Témanyitás by Simeon Vas. Ápr. 24 2022, 17:22

Menekülök!

Arra mondjuk Simeonnak már nem volt ideje, hogy alaposabban is megnézze, milyen színű tojást kapott az elmondott versért, mert a szeme sarkából kiszúrta az utca sarkában gubbasztó állatot, amint ő is arra vár, hogy Simeon alaposabban is megnézze a szerzeményét. Na azt viszont nem!
- Nem azt mondtam, hogy fehér tyúk, hanem azt, hogy fehér nyuszi! - kérte ki magának az idomár és felhúzta az orrát - Nem volt neked elég egy vödörnyi víz? - kérdezte aztán, de a másik válasz helyett csupán megindult felé, így aztán nem maradt más hátra, minthogy nyakába vegye a lábát és elrohanjon, majdnem anélkül, hogy egyáltalán elköszönt volna Remeliától. De persze az illem az illem, szóval futtában még gyorsan hátrakiabált neki, hogy "Most rohanok, de szia!", aztán már fordult is be a sarkon, nyomában a vérmes tyúkkal. Pár utcával arrébb aztán, ahogy beértek a forgalmasabb piacra, az idomár intett petjének és amíg ő beszaladt az emberek közé, Tengerszem kilőtt egy tintapacát a csirke szemei közé, azután ő is gazdája nyomába eredt. Na így jöjjön utánuk ez a kotlós, ha tud!

Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1003

Karakterlap
Szint: 50 (63)
Indikátor: Zöld
Céh: Unity

Témanyitás by Kayaba Akihiko Vas. Ápr. 24 2022, 17:22

The member 'Simeon' has done the following action : Kockadobás

'Event kocka' :
[Event] Csak egy egyszerű húsvét - Page 13 808be95ca1a85304c847b5dafc32327e
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Témanyitás by Bjarne Hétf. Ápr. 25 2022, 01:06

// Riko - csirke //

Úgy tűnt nem igazán van szerencsém a locsolás tekintetében. Háromból három csirke várt rám első szuszra, így kezdem úgy érezni, hogy máma a komplett csirkeállomány ál lesben, hogy az első tojás hullámot megkaparintsák tőlem. Így, mikor egy újabb kotkodi bukkant fel, csak sóhajtottam egyet, lévén, már nem igazán lepődtem meg a dolgon. Ha esetleg a hölgyemény szeretett volna beszélni, egy bocsánatkérő vállvonással sajnos el kellett napolnunk a dolgokat, de majd talán legközelebb, ma még úgy is dolgom van. Akárhogy is meghúzott lépteim bőven elegendőek voltak, hogy ez a tollaspárna utánzat szépen fokozatosan lemaradjon, bár ahogy ismerem a szerencsémet, konkrétan a következő sarkon egy konkrét tyúkól fog várni. Az igazából elég tipikus helyzet lenne. Végül mivel igazából jobb tervem nincs és pár csirkénél azért több kell, hogy eltántorogjak a célomtól, így igazából mindenféle vacakolás nélkül csak folytatom az utam. Az, hogy ez a lányok bánatára, vagy nagy örömére, az majd elválik, a lényeg, hogy folytatom, nemde?
Bjarne
Bjarne
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 40

Karakterlap
Szint: 17
Céh: -

Témanyitás by Kayaba Akihiko Hétf. Ápr. 25 2022, 01:06

The member 'Bjarne' has done the following action : Kockadobás

'Event kocka' :
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Témanyitás by Bjarne Hétf. Ápr. 25 2022, 03:24

// Hinari //

Háromból három csirke. Szerintem eddig ez egy új rekord. A baj az, hogy… nem igazán akaródzott ez nekem. Őszintén, kissé kellemetlen, hogy ilyen az én szerencsém. Mintha a világ lenne ellenem. Értem én, hogy nagy célpont vagyok, de hogy a csirkék is mindig megtalálnak… hát… úgy tűnik ilyen a nagy emberek élete. Végül, mivel más tervem igazából nem volt, így egyelőre csak mindenféle ok és szándék nélkül sétálgattam a város többi részén. Épp be akartam fordulni, mikor is a szemem sarkából egy újabb fehér villanást véltem felfedezni. Mivel újabb kakas közeledtét „éreztem” az Erőben, így reflexszerűen arra kaptam a szemem, ám mivel nem álltam meg, gyakorlatilag az utcáról kifordulva véletlenül egy másik személlyel futottam össze. Ha esetleg a szőke hölgyemény nem tér ki időben és nekem jönne, úgy a keze után kapok, ha esetleg elvesztené az egyensúlyát (remélhetőleg azt is kapom el). Akárhogy is, természetesen rögtön elnézést kérek.
- Jaj ne haragudj. Egész nap csirke-terrorban vagyok tartva és azt hittem már „rémet” látok. – nevetek fel zavartan öblös hangomon, majd a hölgyeményre emelem tekintetem, mikor is új felfedezést pillantok meg – Ah kegyed Mirika céhtársa? Ha jól emlékszem nála láttam ezt az ikont, bár meg kell jegyeznem, nem vagyok valami jártas a céhekbe, legyen kicsi vagy nagy. – nevetek fel ismét – De ha, már itt vagyok. – veszem ki a zsebemből a kölnit – Verset itten spontán költök; kölni vizet mindjárt öntök; B tervnek itt egy lavor; „Szag”mentes ingyen favor. Szabad-e locsolni?
Ezután, amelyikre mutat, azzal tarkítom meg a hölgyemény felsőjét, kézfejét, haját, vagy amit odanyújt, hogy locsoljam meg.
- Egyéb iránt Bjarne vagyok kishölgy, örvendek. – mondom neki medvevigyorral az arcomon – És még egyszer bocsánat az előbbiért.
Természetesen nem lepődnék meg, ha ez a hirtelen jelenet miatt szinte köpni-nyelni nem tudna, nem is lepne meg, mely akaratlanul is jó kedvre derítene, és ismét felnevetnék. Igazából nem állt szándékomba kigúnyolni, de szórakoztatott a helyzet, és mi dánok nem vagyok olyan sértődékeny fajták, így azért remélem, hogy nem bántottam meg… és hogy ezúttal nem fogok csirkét látni…

A hozzászólást Bjarne összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Ápr. 25 2022, 03:24-kor.

Szövegszín: #999999 - Beszédszín: #B3B177

Játékaim:
Asgore te vagy az?
Égből pottyant manócska
Hagyaték
Medencésbuli
Bjarne
Bjarne
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 40

Karakterlap
Szint: 17

Témanyitás by Kayaba Akihiko Hétf. Ápr. 25 2022, 03:24

The member 'Bjarne' has done the following action : Kockadobás

'Event kocka' :
[Event] Csak egy egyszerű húsvét - Page 13 E39e1cb5a8c113107c1513a4f9ddd42d
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Témanyitás by Chancery Hétf. Ápr. 25 2022, 07:44

Tojáskeresés

Remélem, nem fogok több vizes vödröt kapni, mert minimum meg fogok őrülni. Szinte fellélegeztem, mikor becsuktam magam mögött a szobánk ajtaját; rég nem jártam a régi lakhelyemen, szerintem a napokban ki is ürítem és akkor bárki beköltözhet, aki szeretne, mondjuk egy új tag vagy ilyesmi. Ahogy viszont kiraktam az asztalra a megmaradt tojásokat, az egyikük legurult a földre és hopsz, el is tűnt az ágy alatt.
-Nem hiszlek el... -morogtam magamban, majd hasra vágódtam, hogy megpróbáljam kipiszkálni onnan, szó szerint elfelejtve minden digitális metódust, ami szóba jöhetett. Az elmémben úgy tűnik, már nagyon összekavarodott a valóság és a SAO világa. A karom nem érte el a kis kerekded tárgyat, így négykézlábra emelkedtem és kérlelően Álomra néztem.
-Légyszi?
Azt a tekintetet, amit kaptam, nem fogom zsebre tenni, az fix. Felsóhajtottam és ismét megpróbáltam a karommal kipiszkálni, mire a kerekded tojás mintha nekiütközött volna valaminek. Elcsodálkoztam, és jobban az ágy alá nyúltam, már azt hittem, ki fog törni a nyakam, de sikerült egy határozott mozdulattal... mindkettőt kisepernem alóla.
-Huh. Oké... nekem csak előny. -vonok vállat, ahogy felkapom mindkettőt és óvatosan az asztalra teszem.

Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 3005

Karakterlap
Szint: 27

Témanyitás by Kayaba Akihiko Hétf. Ápr. 25 2022, 07:44

The member 'Chancery' has done the following action : Kockadobás

'Event kocka' :
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Témanyitás by Afton Hétf. Ápr. 25 2022, 07:52

Típus: Locsolás
Célpont: Jeanie

Amikor a csirke innen szabályosan kikergette, volt valaki, akire nem jutott alkalma, pedig szerette volna. A nap során viszont valaki más közelsége sajnos el is feledtette vele a dolgot, amit nagyon bánt így utólag, de ha nem mondja el senkinek, akkor nem is fog fájni. Persze, ezt a módszert az egyik leggonoszabbnak tartja, de most maximum majd iszik még egyet, és ráfogja a vércsirkére.
A céhházba is szinte lopakodó tolvajként osont be, minden sarkon megnézve, hogy talál-e mögötte baromfit, de a jelek szerint egyelőre szerencsével járt. Lassan megkerülte az épületet, hogy a hátsó kertekhez jusson, majd odakint a szabadban kicsit gyorsabbra fogta a lépteit. Hálát adott az égnek, mikor a lányt ott találta az egyik felnőtt chocobo mellett, épp a lábát vizsgálta a jelek szerint. Afton megköszörülte a torkát, megnézte a nap állását, beállt irányba, hogy a lány a jobb oldalán legyen, majd mosolyogva mondani kezdte.
-Előttem van észak, hátam mögött dél, balra a Nap nyugszik, jobbra pedig kél-e locsolni?
Emelte meg a kölnit és ha engedélyt kapott, akkor a lány hajára spriccelt egy keveset az illatos tégelyből.

Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 291

Karakterlap
Szint: 50 (59)
Céh: Justice League

Témanyitás by Kayaba Akihiko Hétf. Ápr. 25 2022, 07:52

The member 'Afton' has done the following action : Kockadobás

'Event kocka' :
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Témanyitás by Hinari Hétf. Ápr. 25 2022, 18:08

Típus: locsolás
Személyek: Kahetsu és Haketsu

Előbb-utóbb csak-csak felmentem ebédelni. Ahogy mindig, ha éppen itthon vagyunk és nem a tengerparti házikóban, a közös könyhában készítettem össze a hozzávalókat és örültem, hogy a céh készletében egy-egy ritkább alapanyagra is ráleltem, ami az inventorymból rég kifogyott már. A főzés maga pedig ezek után már tényleg csak egy pár kattintás volt és bár korán ebédeltünk, de azért... de azért csak rápillantottam a térképemre fél egykor, hogy azután egy fáradt kuncogással zárjam be a panelt még azelőtt, hogy Alex rákérdezett volna, kinek a pozíciója érdekel.
Már akkor tudtam, hogy itt vannak, amikor Ozirisz valami olyasmit dörmögött a folyosón, hogy már megint csak félig van tele (vagy éppen félig üresen?) a söröskorsója. Ekkor aztán megálltam és látványosan kémleltem körbe: persze megnézhettem volna a minimapot, nyilván, de abban mi lett volna a kihívás? Tudva, hogy ilyen magas szintű Észleléssel úgysem lephetnek meg sétáltam vissza a szobámig, majd egy kis készülődés után a városba terveztem indulni, vagy talán fel a virágmezőre, még nem voltam benne biztos. Vagy éppen így, egymás után? A két vigyorgó, majdnem egyforma srác akkor állt elém, amikor átléptem a küszöböt.
- Meglepetés!
- Meglepetés! - kiáltották egyszerre, én meg csípőre tettem a kezem és megpróbáltam megnézni, miért van mindkettőnek hátul mindkét keze.
- Dehogy meglepetés - ingattam a fejem jókedvűen, amikor viszont Haketsu mozdította a karját, önkéntelenül is léptem hátrébb párat és már készültem volna menekülőre fogni, amikor kiderült, hogy "csupán" egy üveg parfüm van a kezében. A srác elmosolyodott - és valahol itt rontottam el. Ugyanis ahogyan elkezdte szavalni a versét, őrá kezdtem el koncentrálni és bizony lankadt a figyelmem, aminek hamar meg is láttam (vagy mondjam úgy, hogy meg is úsztam?) a kárát: Kahetsu kihasználta az alkalmat és ikertestvére versének nagyjából a közepén, hirtelen felém lendítette a vödörnyi vizet és telibe talált vele.
- ... Szabad-e locsolni? - ért a végére közben Haketsu is és ahogy rám néztek, diadalittas mosollyal pacsiztak össze. Ezek után pedig, mit tehettem volna mást, minthogy lemondó nevetéssel rábólintok a parfümös locsolásra is és adok a két tökkelütöttnek két piskótát, hogy mást is boldogíthassanak ezután.

Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.

Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 4966

Karakterlap
Szint: 50

Témanyitás by Kayaba Akihiko Hétf. Ápr. 25 2022, 18:08

The member 'Hinari' has done the following action : Kockadobás

'Event kocka' :
[Event] Csak egy egyszerű húsvét - Page 13 821435eec292ccd9cd82b2d5e620cda7 [Event] Csak egy egyszerű húsvét - Page 13 808be95ca1a85304c847b5dafc32327e
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Témanyitás by Rinne Kedd Ápr. 26 2022, 18:45

Locsolás - Akito

Nem hagyta nyugodni a láthatatlan virág gondolata, de a csirke miatt elveszítette szem elől az illatos csodavíz tulajdonosát, és hiába tért vissza ugyanoda, majd járta körbe a területet, nem talált rá a fiúra. Úgyhogy nem maradt más ötlete, mint keresni valaki mást, akinek van ilyen mágikus folyadéka, és reménykedni benne, hogy nem az az alak volt az egyetlen. Amikor tehát Akito eléje toppant, Rinne első dolga az volt, hogy jól megnézze az idomár kezét, de nem tartott a mancsában semmit.
- Szerv busz, Akitosan! Szép, napos! - jelentette ki boldogan a kérdésre, mire a férfi elkezdett valami dalszövegszerű dolgot hadoválni. Ez emlékeztette az előző alakra, aki ugyanezzel próbálkozott. Talán varázsige lenne és köze van a láthatatlan virágokhoz? Hiába csillant fel azonban a szeme a gondolatra, illatos víz helyett csak egy ölelést kapott Waltersantól. Már nem mintha egy ölelés csalódást keltő dolog lenne, még akkor sem, ha a kelleténél talán egy kicsit vizesebb volt a kontaktus. Na de ezért hordott bikinit! Több se kellett neki, nyomban viszonozta az ölelést, csak ez Walter helyett Akito kapta, és a kártyáért cserébe a kezébe nyomott egy ugyanolyan mazsolás süteményt, amit már Leonard is kapott.
- Tessék, mi ezt esszük ilyenkor! - közölte, hogy Akito tudja hová tenni a gesztust, majd szétnézett, hogy ezúttal jön-e a csirke. Végül is az imént az ismeretlen fickónak nem adott semmit, lehet ezért támadták meg.
Rinne
Rinne
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 305

Karakterlap
Indikátor: Vörös

Témanyitás by Kayaba Akihiko Kedd Ápr. 26 2022, 18:45

The member 'Rinne' has done the following action : Kockadobás

'Event kocka' :
[Event] Csak egy egyszerű húsvét - Page 13 821435eec292ccd9cd82b2d5e620cda7
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Témanyitás by Rinne Kedd Ápr. 26 2022, 18:54

Locsolás - Simeon

Igen, bizonyára a csirke akkor jön, ha nem viszonozza a szívességet, úgyhogy emlékeztette magát gyorsan, hogy ne felejtsen el adni valamit, ha még valaki szembejönne vele, aki varázsigét, vizet vagy mindenféle színes folyadékot lóbál feléje. Simeon pedig nagyon is szembejött vele, olyannyira, hogy meg sem állt, amíg Rinnének nem ütközött. A lány pedig ezt kíváncsi érdeklődéssel nézte végig!
- Szia Simeonsan! - ölelte meg azonnal és adott is egy puszit a szájára, mielőtt a polipos fiú elkezdhette volna mondani a varázsigéjét. És nem csak varázsigéje volt, hanem színes vizecskéje is! Hirtelen határtalan izgatottság öntötte el, és Simeon kérdésére hevesen bólogatni kezdett. Meg is kapta a hajába a láthatatlan virág esszenciát, ami földöntúli boldogsággal töltött el.
- Milyen kár, hogy láthatatlan ez a virág, pedig biztos nagyon szép! - fejezte ki sajnálatát, miközben a haját tapogatta. A virág nem csak láthatatlan volt, de még csak megérinteni sem lehetett. Csak az illata létezett.
- Jaj, mielőtt elfelejtem! - ébredt rá, hogy nem adott még semmit, úgyhogy Simeon kezébe nyomott egy csokifigurát. Az ilyenkor hagyományos nyuszi helyett ez azonban másmilyen volt, egy erszényes patkányt formázott.
Rinne
Rinne
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 305

Karakterlap
Indikátor: Vörös

Témanyitás by Kayaba Akihiko Kedd Ápr. 26 2022, 18:54

The member 'Rinne' has done the following action : Kockadobás

'Event kocka' :
[Event] Csak egy egyszerű húsvét - Page 13 821435eec292ccd9cd82b2d5e620cda7
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Témanyitás by Leonard Kedd Ápr. 26 2022, 20:00

Locsolás - Mirika

A cigaretta még parázsló végét belenyomta a legutolsó locsolás után maradt pocsolyába, majd kihúzta magát és nagyot nyújtózkodott.
- Hát akkor én elköszönök - fordult a tőle pár méterrel odébb napozó szép Haydée-hoz, aki a száradását elősegítendő egészen a hasáig feltűrte átázott tunikáját.
- Már mész is? - biggyesztette le szép ívű ajkát csalódottan a görög lány. - Azt hittem, megiszol velem pár pohárkával.
- Sajnálom, már valaki másnak ígértem el magamat - hárított és még egyszer rápillantott az órájára. Már elég idő telt el hozzá, hogy aki meg akarta locsolni Mirikát, az túl legyen rajta. Egyébként sem kell fűnek-fának felkeresnie őt.

Határozott, céltudatos léptekkel vágott át a céhkerten, feldobódva az egész napos mókázástól. Ez az event épp a megfelelő pillanatban érkezett, hogy elterelje egy kicsit a figyelmét és visszaráncigálja az életbe. A tónál teletöltötte vödrét, ellenőrizte a haját, hogy az összes tojásdarab elpixeleződött-e már belőle, megigazgatta a pólóját, aztán jókedvűen ruganyos léptekkel indult el a céhházba, Mirika szobájának irányába. Éppen csak nem fütyörészett, miközben felcaplatott az emeletre, közben el-el loccsintva egy kis vizet a márványlépcsőkön. Remélte, hogy senki nem fog elcsúszni rajta, de egy ilyen szép napos délutánon egyébként is hamar pixeleződik a tócsa.
A térképén még egyszer ellenőrizte Mirika tartózkodási helyét, aztán bekopogott hozzá. Remélte, hogy nem Momót küldi előre maga helyett, azért egy elázott sárkány mégis csak kevésbé szimpatikus látvány, mint egy elázott macska.
- A verseket bénának éreztem, de hoztam helyette ezt - mosolygott rá a lányra melegen, ha sikerült őt eltalálni a vödör vízzel, ha nem, majd a hajába tűzött egy szép csokor ibolyát, éppen a füle mellett. Ujjbegyével végig simított az arcélén és apró csókot nyomott a homlokára. Jól esett látni őt, még akkor is, ha nem feltétlen érezte tisztességesnek azt, ami közöttük zajlik.
- Van kedved velem tölteni az estét? - fogta meg a kezeit kérlelően és most már az sem érdekelte, ha megjelent megint az a hülye tyúk. Hadd vigye a tojásokat, ha úgy támad kedve. Ez alkalommal nem fog elmenekülni.

Leonard
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1317

Karakterlap

Témanyitás by Kayaba Akihiko Kedd Ápr. 26 2022, 20:00

The member 'Leonard' has done the following action : Kockadobás

'Event kocka' :
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Témanyitás by The Gleam Eyes Szer. Ápr. 27 2022, 07:24

[Event] Csak egy egyszerű húsvét - Page 13 Lui10
Lui Varucchi

Keménytalpú cipő jellegzetes koppanásokkal jelezték a közeledtét az „úriembernek”. Bár kinézete alapján, valóban el lehetett volna mondani róla ezt a jelzőt, hisz a keménycipő, öltöny és miegymás valóban fess kinézetet biztosítottak neki. A szemfülesek persze sejthetik, hogy ez kényelmesebbre változtatott páncélzat, de hát ki gondolna rögtön erre nemde bar? Akárhogy is, Lui a maga kisugárzásával és komor, közömbös arckifejezése ellenére is rendelkezett egyfajta sármmal, mely a mai nap többségén azért segített valamennyire számára. Utálja az ünnepeket, fölösleges időhúzás mind. De jelenleg jutalomról van szó és ő minden lehetőséget kihasznál, még ha emiatt bunkónak is ítélik. Mostanra összeszedett, már pár tojást, leginkább véletlenszerűen kiválasztott nők locsolásával, akár akarták ők, akár nem. És most is hasonló a helyzet. Riko nagy eséllyel észreveheti a szemből érkező férfit, akinek a szájából egy cigaretta lógott ki. Persze a vörös indikátor se kerülhette el a figyelmét, de Riko nem az a fajta, aki megijedne ennyitől. A férfi megáll előtte, és nem igazán húzza az időt.
- Versre ne számíts, csak a jutalom érdekel. Te is kapsz, én is kapok, mindenki boldog. – mondja közönyös, unott hangon és már emelné a kölnit, hogy meglocsolja az alacsonyabb lányt.
Ha viszont az őt is megdobná tojással, vagy csípős nyelvét élezné a srácon, esetleg kiütné a kezéből a kölnit, akkor a csávó egy rövid ideig nézi a lányt, majd mélyen beleszív a cigijébe, majd miután kifújja egy pillanat után a menüje lehívása nélkül, a kezébe terem egy vödör, melynek jéghideg tartalmát egyszerűen a lányra önti, nem érdekelve hova kerül. Késztetést érzett, hogy a lány fejére húzza a vödröt is, de ennél azért gerincesebb volt, majd a kezébe véve kristályát, hely kimondása nélkül teleportált el. Nem kívánt több konfliktust, mert csak az idejét vesztegetné vele. Ő pedig ezt a dolgot utálja a legjobban.

Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 913

Témanyitás by Miko Szer. Ápr. 27 2022, 08:20

// Shota - reakció //

Számomra még kicsit korai volt a mai. Kicsit későn feküdtem le aludni, igazából teljesen meg is feledkezve, hogy milyen nap is lesz holnap, bár szerencsére azért készültem húsvétra. Persze hozzám illő talpraesettséggel, fogalmam se volt, hogy mi is folyik majd ma egész nap. Így, hát tojást festettem, már előre. Így érthető tehát, hogy kissé meglepődtem, mikor az ajtón koppanások zaja ért el. Ritka alkalmak egyike volt, hogy képtelen voltam mélyen aludni, és a hirtelen zajra, a már amúgy is meredek szögekben tartó alvó kúrám azzal végződött, hogy lehuppantam az ágyról, de egy reflexszerű tompa „aucs”-on kívül, nem futotta többre. Ásítva kelek fel az ágyról, magam köré húzva a takarót, és lassú léptekkel elindulok az ajtóm felé, hisz arra számítok, hogy egy céhtársam szeretne tőlem valamit. Kissé meg is lepődök, mikor Shotat pillantom meg, kit első pár pillanatban nem is ismerem fel, annyira váratlanul ért a látogatás. Mikor viszont nekiállt szavalni, lassan összeált a kép és kipukkant az az félálombuborék. Akaratlanul fél kézzel (hisz a másikba a kapott virág van) kicsit összehúzom… hát eléggé jellegzetes pizsamám előtt a takarót. Végül, mikor befejezi egy kis pillanatig, még csend honol körülöttünk. Majd leesik a tantusz. Az arcom egy pillanat alatt elvörösödik.
- Ó jaj, Húsvét! Várj egy picit kérlek! – mondom meglepetten, kapkodva.
Becsukom a fiú előtt az ajtót, hogy gyors rendbe kapjam magam, ám a hirtelen fordulás során kintről annyi halhat a fiú, hogy sikkantva elesek a takaróban, és ezzel felborulok. Még némi tárgyborulást is halni vélhet, meg sürgést forgást, hisz tökéletesen hallhatóak a dolgok, végtére is kopogott már. Végül a kapkodástól kipirult arccal nyitok neki ajtót, ezúttal már felöltözve egy vörös tojással a kezemben.
- Bocsi, hogy várnod kellett… és igen szabad. – mondom végül.
Kicsit még mindig vonakodtam a fiútól, mert még mindig nem tudtam elfelejteni azt, hogy mit próbált meg csinálni, de végtére is többször is elnézést kért már. Azonban a locsolás után, ahogy a fiú ajkai az arcomhoz értek, akaratlanul is kényelmetlenül kezdem érezni magam. Félre pillanatva, próbálom nem megbántani, de nem igazán tudok, mit mondjak. Hátrébb lépett. Talán arra várt, hogy megpofozzam? Vagy azt hitte rá csapom az ajtót? Pedig nem voltam mérges. Zavart az igen, de mérges az nem… végtére is ennél komolyabb dolgot is megpróbált már. Végül magamba sóhajtva egyet, átnyújtom neki a tojást.
- Köszönöm. És tessék. – mondom neki, majd mielőtt átvenné, picit visszahúzom – Legközelebb, viszont puszi nélkül! – fedem meg, látszólagos morcossággal, de utána elmosolyodva átadom – Boldog Húsvétot.
Végül intek neki, és lassan becsukom magunk közt az ajtót, ha esetleg nem menne el, ha igen, akkor intek neki azért búcsúzóul, de a szobámba semmi esetre se hívnám be! Kitudja mit gondolna azután.

A hozzászólást Miko összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Ápr. 27 2022, 08:53-kor.

"Azt mondják igazi energiabomba vagyok. Olyan, mintha nukleáris energia működtetne, és nagy pusztítást hagyok magam mögött!"

Gyorslinkek:
Miko
Miko
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 341

Karakterlap
Szint: 48

Témanyitás by Kayaba Akihiko Szer. Ápr. 27 2022, 08:20

The member 'Miko' has done the following action : Kockadobás

'Event kocka' :
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Témanyitás by Miko Szer. Ápr. 27 2022, 08:59

// Simeon - reakció //

A „reggeli” ébresztőm után, egy kicsit mozgolódtam a céhházban, bár nem igazán akartam kimenni. Nem mindenki tudja, hol vagyok épp, aki pedig esetleg meg szeretne locsolni, az nagy eséllyel itt állna neki keresni. Ilyen időbe pedig illik a lányoknak otthon maradni, nem? Így végül itt segédkeztem, ahol tudtam, mígnem végül össze nem futottam a látszólag igen mozgalmas napú Simeonnal. A fiúra mosolyogva fogadom őt.
- Szia. Igen, tapasztalatam. – felelem neki kuncogva – Na de akkor had halljuk!
A fiú aranyos volt, mint mindig. Olyan kis gyermeki naivitás sugárzott belőle, hogy az már édes… mondjuk nagy eséllyel, ha ezt Leo hallani, azon nyomban a fejen legyintene, hogy én csak ne próbáljak meg mást naivnak mondani, amíg én is az vagyok. De hát na! A fiú versét mosolyogva fogadom, és bólintva megdöntöm a fejem, hogy kényelmesen meg tudjon locsolni. Mondjuk érdekes, tőle kölnire számítottam volna, de nevetve fogadom a vizet is. Menet közben, mielőtt elbúcsúzna, elkapom a kezét, és a kezébe adok egy szép vajfehér tojást, közepére egy napot festve.
- Tessék ezt én festettem a Fény Hős Lovagjának – mondom neki kedvesen.
Ha esetleg szeretné őt még meg is ölelném, ha akarja, bár akkor összevizezném, szóval miért akarná nem? De nem terveztem sokáig fenntartani, had menjen körbe locsolni minden kedves barátját. Nagy eséllyel elég sok mindenkihez fog ő is bekopogni, ám a legtöbb fiúval ellentétben, ő róla tudom, hogy mindössze a jószándék és a kedvesség vezérelte rá. Végtére is… nem véletlenül festettem neki azt amit. Ő a mi, a Unity igazi kis Hős Lovagja.

"Azt mondják igazi energiabomba vagyok. Olyan, mintha nukleáris energia működtetne, és nagy pusztítást hagyok magam mögött!"

Gyorslinkek:
Miko
Miko
Harcművész
Harcművész

Karakterlap

Témanyitás by Kayaba Akihiko Szer. Ápr. 27 2022, 08:59

The member 'Miko' has done the following action : Kockadobás

'Event kocka' :
[Event] Csak egy egyszerű húsvét - Page 13 51a7445ca8b5acef10a26a71dd370ca0
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Témanyitás by Miko Szer. Ápr. 27 2022, 10:13

// Leonard - reakció //

Telt az idő és én próbáltam terelni a figyelmemet. Természetesen nehéz volt, de több kevesebb sikerült sikerrel, de sikerült elfednem a tényt, hogy az, akit leginkább várok, lehetséges, hogy soha nem jön el. Vártam Leot. Nagyon is. De volt olyan sejtésem, hogy mikor a fiú megérkezik, nem azt kapom, amire vágyok. Nagyon régen láttam már, közel 4 hónapja. Érzem, hogy kerül a legutolsó karácsonyozásunk után a dolgok nem egészen úgy sültek el, ahogy szerettem volna. Az én hibám volt. Ez kétségtelen. De akkor is olyan nehéz volt. Végül azonban megérkezett a levél Leotól és félve nyitottam meg, hisz nem tudtam mire számítsak. Itt volt a céh előtt és engem várt. Nem jött be. Hogy nem akart, vagy nem tudott, most nem tudtam eldönteni. De várt. Gombóccal a torkomban indultam el bizonytalanul az ajtóhoz, majd torpanok meg. Egy pillanatra érzem, hogy nem tudom képes leszek-e normálisan gondolkodni. De végül levegőt veszek, és kinyitom az ajtót. Valóban megláttam a fiút, ám szóra nyitni se volt már időm a számat, a következő pillanatban vödröstül, vizestül minden rám koppant. A meglepettség tisztán látszott rajtam, majd a földön lévő vödörre pillantok. A fiúra se nézve jegyzem meg.
- Pedig nem terveztem, hogy ennyire nedves leszek tőled Leo. Hiába, ahogy nézem, hölgyet nem hagysz szárazon, nem igaz? – fordulok hozzá mosolyogva, szándékosan kétértelmű viccel visszavágva, mivel múltkor is éreztem, hogy kényelmetlenül érzi magát tőle.
Kicsit csalódott voltam, de nem mutattam ki. Nem mutattam ki, hogy mennyire vágytam arra, hogy átöleljen és kedves szavakkal bókolva locsolt volna meg. Nem mondtam ki, hogy mennyire szeretem. Hisz Leo visszatért a régi önmagához. A régi önmagához, aki közvetlen volt velem és közelinek kezelt. De nem olyan közelségre, amelyre én vágytam. Úgy tűnt én már képtelen vagyok kiszakadni a húgiságból. De ennek ellenére… jó volt látni Leot. Érzem, ahogy a szívem összefancsalodik. De úgy érzem, helyesen van így. Leo képtelen másképp kezelni engem… de legalább együtt lehetek vele, még ha nem is úgy, ahogy én azt szeretném. Már nyitottam volna ismét szóra a számat, amikor is feltűnt egy tyúk, akit jól láthatóan Leo nagyon nem kedvelt. Káromkodott és megragadta a kezemet, és húzva engem együtt menekültünk a tyúkocska elől. Eleinte meglepett a dolog, de pár kanyar után meleg mosoly terült szét a számon, ahogy a fiúra néztem. Végül, miután megállt lihegni egy sort, lerázva a kis furcsa lényt, miután elengedte a kezem, hátrálok egy-két lépést, hogy levegőt hagyjak neki. Végül a testem akaratlanul mozdult.  Karomat ügyetlenül emelve kezem finoman a felsőjébe csíp, majd majd közelebb lépve, átölelve hátulról, nagy eséllyel teljesen meglepem őt. De nem volt semmi szándékom. Homlokomat a hátának nyomva egyetlen szót mondok csak.
- Hiányoztál…
Végül még pár másodpercig ölelem őt, majd elengedve hátra lépek, kezeimet pedig összekulcsolom a hátam mögött. Ha a fiú végigmér láthatta, hogy nem vagyok olyan energikus formámban, mint régen. Nem izegtem, nem mozgolódtam, jóval érettebb kisugárzásom volt, mint kapcsolatunk előtt, de ettől még nem lettem más ember.
- Köszi, hogy meglátogattál. Jól esett. Ezt tőlem kapod Leo. – mondom neki kedvesen, majd előveszek az inventorymból egy vörös tojást, melyet én festettem, és a fiú felé nyújtom - Boldog húsvétot.
Ezúttal nem öleltem át, nem tepertem le, nem csókoltam meg. Leo… Leo nem azért jött, hogy velem legyen. Így úgy vélem helyén való lenne, végre felnőttként kezelni a dolgot, hogy a fiú, aki szeretek, nem engem választott. Végtére is… eléggé voltam gyerek nem? Ideje felnőni.
- Na de sipirc! Ha jól sejtem nem csak hozzám jöttél. Látogasd meg a lányokat, de lehetőleg az ő fejükre ne ejts vödröt, ők már még nem érték el az ütődöttségi szintjük csúcsát. – mondom neki kedvesen viccelődve, majd elengedem.
Vidám mosollyal az arcomon integettem neki, amikor távozott végül, mikor pedig eltűnt a szemem elől. A mosolyom elgyengült, és csak egy apró fáradt, megviselt mosolyka maradt a helyén. Nem engem választott. De talán így van jól. Lassan megfordulva a szobám felé indultam el lassú léptekkel. Kicsit egyedül akartam lenni. Ez volt az egyedüli kérésem.

A hozzászólást Miko összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Ápr. 27 2022, 10:14-kor.

Gyorslinkek:
Miko
Miko
Harcművész
Harcművész

Karakterlap

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

13 / 18 oldal Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 18  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.