Sword Art Online Fórum Szerepjáték
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

[Event] Csak egy egyszerű húsvét

+17
Elaila Heldfrisk
Simeon
The Gleam Eyes
Rikomono
Rinne
Ozirisz
Afton
Hinari
Chakna
Ronye Arabel
Silence
Akito
Garrgantis
Leonard
Shota
Kayaba Akihiko
Strea
21 posters

14 / 18 oldal Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18  Next

Go down

[Event] Csak egy egyszerű húsvét - Page 14 Empty Re: [Event] Csak egy egyszerű húsvét

Témanyitás by Kayaba Akihiko Szer. Ápr. 27 2022, 10:13

The member 'Miko' has done the following action : Kockadobás

'Event kocka' :
[Event] Csak egy egyszerű húsvét - Page 14 E39e1cb5a8c113107c1513a4f9ddd42d
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 19698

Vissza az elejére Go down

[Event] Csak egy egyszerű húsvét - Page 14 Empty Re: [Event] Csak egy egyszerű húsvét

Témanyitás by Hinari Csüt. Ápr. 28 2022, 11:53

Típus: locsolás
Szemény: Simeon

Úgy voltam vele, hogy mostmár nem öltözök át, hanem inkább a szobában megvárom, hogy a nedvesség elpixeleződjön a ruháimból és csak azután indulok el, a városba, a virágmezőre vagy ki tudja hová. Az ikrek is elszeleltek közben, szóval nem sokkal később lesétáltam a lépcsőn, hogy még beugorjak a csokiszobába felmérni a készletet, amikor összefutottam Fuwával és Simeonékkal.
- Sziasztok! - mosolyogtam rájuk és hamar megváltozott a tervem: nem, mégsem fogom felmérni a készletet. Tengerszem előtt ugyanis teljesen felesleges lenne az egész - Persze, szabad - bólintottam nevetve a kérdésre (mert Simeon legalább előbb kérdezett és csak utána locsolt), mélyet szippantva a virágos parfüm illatából - Mit kérsz érte, csokis piskótát, vagy pogácsát? - tettem fel a kérdést a locsolás után és ahogy már oly sokszor, most is elővettem a fonott kosárkát, benne a kétféle, tojás alakú finomsággal. Ha pedig a fiú választott, megkínáltam az egyikből, majd elköszöntem tőlük és visszafordulva a lépcső felé, elindultam a városba.

Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.

Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 4966

Karakterlap
Szint: 50
Indikátor: Zöld
Céh: Justice League

Témanyitás by Kayaba Akihiko Csüt. Ápr. 28 2022, 11:53

The member 'Hinari' has done the following action : Kockadobás

'Event kocka' :
[Event] Csak egy egyszerű húsvét - Page 14 808be95ca1a85304c847b5dafc32327e
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Témanyitás by Hinari Csüt. Ápr. 28 2022, 13:20

Személy: Bjarne

Valahogy élettel telibbnek, nyüzsgőbbnek tűnt a város ma, mint általában szokott. Lehet a lányok és az utánuk vödörrel rohanó, vigyorgó fiúk tették, lehet a vértyúkok, amelyek felbukkantak itt-ott, de mire beértem a központba, már oda kellett figyelnem, hogy merrefele sétálok és bizony ki kellett kerülnöm egy-két játékost is, akik nagyban futottak valahová. Talán épp ennek a figyelmemnek volt köszönhető, hogy még idejében arrébb léptem a nagydarab férfi elől, aki - egyébként meglepő módon - azonnal illendően elnézést is kért, még úgy is, hogy nem döntött fel.
- Ugyan, semmi gond. Magam is találkoztam már párral és nem kedvesek - mosolyogtam rá az idegenre, a kérdésére pedig kiszélesedő mosollyal bólintottam: ezek szerint ismeri Mirit, új arcokkal pedig mindig jó érzés összefutni, főleg akkor, ha alapvetően szimpatikusak és még közös ismerősötök is van.
A vers is tetszett, egyedi volt és egyáltalán nem rámenős.
- Inkább a parfüm - választottam, majd miután ráfújt a hajamra, én magam is bemutatkoztam neki - Hinari vagyok, szintúgy örvendek - feleltem, a második bocsánatkérésére viszont csak felnevetve ráztam meg a fejem, hogy tényleg nem tesz semmit.

Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Karakterlap

Témanyitás by Kayaba Akihiko Csüt. Ápr. 28 2022, 13:20

'Event kocka' :
[Event] Csak egy egyszerű húsvét - Page 14 51a7445ca8b5acef10a26a71dd370ca0
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Témanyitás by Hinari Csüt. Ápr. 28 2022, 13:31

Típus: tojáskeresés

Még egy ideig a gondolataimba merültem, miután elköszöntem a férfitól és fel is merült bennem, hogy esetleg majd rákérdezek Mirikánál, honnan ismeri, lábaim pedig eközben maguktól vittek: a forgalmasabb utcák felől befordultam egy szellősebb, boltokkal tarkított sétálóutcára, onnan pedig a park felé. Út közben betértem egy teás kiegészítőket árusító üzletbe is, ahol szinte törzsvendégnek számítottam még az Oroszlánmancsos Nyaklánc módosulása előtt és igaz azóta nem sokszor járok erre, de még mindig felismer az ottani NPC és bár teákat már nem-, de egyebeket még szoktam venni nála.
Most például a húsvéti csészék érdekeltek.
Ki is néztem magamnak egy hullámos és aranyozott szélű, egyedi darabot, amely fűben ücsörgő, éppen tojásokat festő nyulat ábrázolt és mivel tartozott hozzá hasonló mintájú kistányér és kiskanál is, úgy döntöttem, hogy elviszem magammal.
- Köszönjük a vásárlást, remélem örömét leli benne - hajolt meg az eladó mosolyogva és átadta a gondosan becsomagolt itemeket.
Arra viszont, hogy ajándékként a csészébe egy színes tojást is elrejtett, csak jóval később jöttem rá.

Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Karakterlap

Témanyitás by Kayaba Akihiko Csüt. Ápr. 28 2022, 13:31

'Event kocka' :
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Témanyitás by Hinari Csüt. Ápr. 28 2022, 13:57

Személy: Hoora

A teaboltból kilépve, Bjarne után most egy második, nagydarab férfi botlott belém a sarkon, igaz az előző locsolómtól eltérően egyáltalán nem véletlenül, sőt, szándékosan tesztelve a reakcióimat.
- Kisasszony - hajolt meg köszönésképpen, miután megjutalmaztam egy villámló tekintettel, és ugyan nagyon próbált úriember módjára viselkedni, mégis, miután végignéztem rajta, nem tudtam nem kinevetni őt.
- Furán festesz így kiöltözve - jegyeztem meg, az elegáns ruháira bökve - Hová is tartasz? - kérdeztem sokatmondóan, de persze válasz, az nem érkezett. Helyette elővett valami ki tudja honnan szerzett, kivételesen büdös kölnit és a jól ismert vigyorával (ami megjegyzem egyáltalán nem passzolt a viseletéhez) kezdett bele:
- Három ága van a fának, Nagy p*ja van a lánynak, Megemelem a kalapom, Bele rakom a...
- Szerintem ugorjunk inkább a locsolásra  Neutral - vágtam közbe gyorsan, mire ő csak felröhögött és meglocsolt ezzel a borzalommal, majd gyorsan elköszönt és már sietett is tovább.
- Ha lehet, neki valami szebbet mondj! - kiáltottam utána és bár nem válaszolt, biztos voltam benne, hogy hallotta.

Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Karakterlap

Témanyitás by Kayaba Akihiko Csüt. Ápr. 28 2022, 13:57

'Event kocka' :
[Event] Csak egy egyszerű húsvét - Page 14 821435eec292ccd9cd82b2d5e620cda7
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Témanyitás by Rikomono Csüt. Ápr. 28 2022, 15:43

Locsolás - Bjarne

Három retardált barom után már semmi jóra nem számítottam. Az egyik eláztatott, a másik szimplán bunkó volt, a harmadik meg bunkó is volt, meg el is áztatott. Nem is tudom, mi a faszt keresek az utcán még. Talán még láttam arra egy halvány esélyt, hogy valakinek úgy ragaszthatok tojást a hajába, hogy közben nem akarom izomból orrba is vágni. Na, ez a lehetőség most jött el, mert a kétajtós szekrény, aki megállt előttem, nem hogy nem tett perverz megjegyzéseket, de még udvariasan is szólt hozzám. Az már más kérdés, hogy ettől a hangnemtől a falat kaparom, de az már az én bajom volt.
- Ja, én vagyok - horkantottam válaszképpen. Azt meg se kellett kérdeznem, hogy mi akar, mert ugyan mi mást akarhatna egy ismeretlen melák ilyenkor. Az viszont új volt, hogy nem magától jött. Ha ez a csávó ilyen verőemberszerű figura, akit fel lehet bérelni, azzal még jól is járhatok.
- Essünk túl rajta, kicsi huszár - vontam meg a vállam a kezében lévő üvegcse felé bökve, csak hogy eszébe se jusson elővenni a vödröt, majd amíg azzal volt elfoglalva, hogy befújjon a vacakjával, addig kezembe varázsoltam a muníciót.
- Ez meg a tiéd Rolling Eyes - szólaltam meg, majd azzal a lendülettel az arcába vágtam a nyers tojást - Boldog Húsvétot, vagy mi - röhögtem fel, némi elégtételt érezve. Ha megsértődik, hát lelke rajta, engem ugyan nem érdekel.
Rikomono
Rikomono
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 604

Karakterlap
Céh: -

Témanyitás by Kayaba Akihiko Csüt. Ápr. 28 2022, 15:43

The member 'Rikomono' has done the following action : Kockadobás

'Event kocka' :
[Event] Csak egy egyszerű húsvét - Page 14 Evilch10
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Témanyitás by Hinari Csüt. Ápr. 28 2022, 15:44

Miután nevetve otthagytam Hoorát, illetve ő hagyott ott engem, a közeli park következett. Úgy számoltam, hogy ha a szokványos helyszíneken, például a padok alatt vagy a bokrok tövében nem is, de a fák ágain, odvában vagy ezekhez hasonló, nehezebben megközelíthető helyeken csak találok még itt, a Kezdetek Városában is egy-két eldugott, rám váró tojást. Fel is gyorsítottam tehát a lépteim és hamar meg is érkeztem egy kevésbé felkapott, kisebb parkba a város széléhez közel. Az ösvényeken párok sétálgattak, a füvön gyerekek rohangáltak és igen, ahogy arra számítottam, a talajszint összes létező négyzetcentimétere ki volt már fosztva. Felugrottam hát egy fára és először a faágak tövénél lestem meg a bemélyedéseket, végig kutattam az odúkat és a lombkoronaszintet, majd miután nem jártam sikerrel, folytattam a műveletet egyéb fákkal is, csakhogy jó tíz perc után végül hümmögve üljek le és lógassam le a lábam az egyik nagyobb tölgy közepén, egyetlenegy tojás nélkül. Manapság a magas szintű Ugrás és az Akrobatika már sokak számára elérhető - gondoltam mosolyogva, mindenféle bánkódás nélkül, majd elővettem egy üveg forrásvizet és a park mellett húzódó sorházak tetejét nézegettem pihenés közben, hiszen volt időm. Az egyik kémény tövében pedig csakhamar megpillantottam valami oda nem illőt, így felnevettem és lemásztam a fáról, hogy megközelíthessem inkább a házakat: a park annyira egyértelmű helyszín volt, hogy sokan nem is mentek tovább annál. Pedig érdemes lett volna.

Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Karakterlap

Témanyitás by Kayaba Akihiko Csüt. Ápr. 28 2022, 15:44

'Event kocka' :
[Event] Csak egy egyszerű húsvét - Page 14 808be95ca1a85304c847b5dafc32327e
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Témanyitás by Rikomono Csüt. Ápr. 28 2022, 15:53

Fuck you

Az egy dolog, hogy a melákot elüldözte valami hülye csirke, de miután a szárnyas rájött, hogy a lábai túl picik ahhoz, hogy egy három méteres faszi lépéseit kövesse, inkább felém fordult és felém kezdett rohanni, mint valami hibbant gyalogkakukk.
- Kurvára nem vagy ijesztő, kis köcsög - mondtam, mintha meg tudnám értetni magam vele. Eszem ágában se volt elfutni, ha megbántottam, mert a tojásait hajigálom, hát én felveszem a kesztyűt. Még ha nem csak egy ilyen kergecsirke lenne, hanem mondjuk harminc, akkor megfontolnám, hogy odébb állok, mert az kevesebb vesződség, de ezt a magányos harcost egész egyszerűen csak felrúgtam a picsába. Felkenődik a falra, elkábul, oszt' sanyi, ennyi volt a gondolat mögötte. Lehet mondani, hogy állatkínzó vagyok, de egyrészt ez nem egy cuki kiscica, hanem egy közönséges húsleves hozzávalója, másrészt itt úgyse lesz az égvilágon semmi baja. Szóval mentem tovább, mint aki jól végezte a dolgát.
Rikomono
Rikomono
Árnyharcos
Árnyharcos

Karakterlap

Témanyitás by Kayaba Akihiko Csüt. Ápr. 28 2022, 15:53

'Event kocka' :
[Event] Csak egy egyszerű húsvét - Page 14 Evilch10
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Témanyitás by Rikomono Csüt. Ápr. 28 2022, 16:01

Fuck you 2

Jó is lett volna, mi? De szívósabb volt a csibe a vártnál, alighogy sarkon fordultam, újra meghallottam az idegesítő szárnycsapkodást és a rikácsolást, ahogy újra megindult felém töretlen lelkesedéssel. Meg talán egy ici-picit dühösebben.
- Mi van, nem volt elég? Mazó Pista vagy? Figyu, tőlem bunyózhatunk, de nem fogsz belőle jól kijönni, nem vagy te Csirke Lee, vagy ilyesmi. Maximum csirkelé - fordultam meg, és néztem rá szigorúan, majd toppantottam kettőt a lábammal. Erre mintha picit elbizonytalanodott volna, lelassított, tett néhány lépést úgy, hogy nem jött közelebb. Ja, talált valamit a földön, azt szedte csak fel. Ettől azonban még nem menekült meg. Vödröm nekem is volt, úgyhogy amikor újra eszébe jutott, hogy velem van valami dolga, és a pindurka agya mozgásra ösztökélte, egy hirtelen és gyors mozdulattal fellapátoltam a madarat a vödörrel, és mielőtt a szárnyverdesése röppályára állította volna, bebasztam a csirkét vödröstül a közeli konténerbe, ami valami árusé lehetett, de nem néztem meg mi van benne. Arrivederci.
Rikomono
Rikomono
Árnyharcos
Árnyharcos

Karakterlap

Témanyitás by Kayaba Akihiko Csüt. Ápr. 28 2022, 16:01

'Event kocka' :
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Témanyitás by Rikomono Csüt. Ápr. 28 2022, 16:23

Locsolás - Lui(s Vitton)

A csirkés incidens bőven elég motivációt adott arra, hogy inkább hazamenjek. Ha már nem csak idiótákat, de veszett baromfikat is kerülgetni kell, akkor a tojásdobálás már nem is tűnt annyira vonzó szórakozási lehetőségnek. Csak hát ugye otthon meg mi a faszt csináljak, nem az a típus voltam, aki fog egy könyvet ilyenkor. Ha rajtam múlna, olvasni se tudnék minden bizonnyal. Inni meg még korán van. Állítsak be valakihez? Na de kihez? Lehet inkább kimegyek valami kihalt, veszélyes terepre és szörnyeket csapkodok, akkor talán nem jönnek oda hozzám vadidegen faszik. Mint például ez az ügynökforma figura.
- Cső! Anyád az útszélen nem tanított meg köszönni? - fontam keresztbe a mellkasom előtt a karjaimat szigorúan - Úgy nézek én ki, mint aki boldog? - vetettem még oda, bár az tetszett, hogy a fickó ilyen pragmatikus, és nem próbál meg bohóckodni valamit.
- Azér' nyomjad tesó, tégy boldoggá - veregettem vállon a karót nyelt csávót, majd amint megkaptam az adag büdös löttyöt, már vertem is tarkón a faszit, de úgy, hogy a tojás ott volt a tenyeremben.
- Nesze jutalom, ezzel még boldoggá is tettél - röhögtem megint, ahhoz viszont nem volt kedvem, hogy harmadszor is csuromvizes legyek ma, úgyhogy amint megláttam a kezében a vödröt, kibillentettem a mozdulatából. Hogy ettől magát öntötte-e le, vagy csak az utca porában landolt az adag víz, az nekem mindegy volt. Lényeg, hogy ne rám kerüljön.
- Ehhez korábban kell felkelni, öcskös - veregettem még egyszer hátba az alakot, majd eltűntem, remélhetőleg nem egy csirkével a nyomomban.
Rikomono
Rikomono
Árnyharcos
Árnyharcos

Karakterlap

Témanyitás by Kayaba Akihiko Csüt. Ápr. 28 2022, 16:23

'Event kocka' :
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Témanyitás by Hinari Pént. Ápr. 29 2022, 09:58

Személyek: Ámor és Cupidó

Utamat nagyrészt a Kezdetek Városának külkerületén, a házak tetején folytattam, alaposan megnézegetve minden cserepet, kéményt és ereszcsatornát. Lehet, hogy korábban csak szerencsém volt azzal a piros csíkos tojással, ami megbújt a háztetőn a park mellett, mert azóta egy sem akadt a kezembe, habár elképzelhető, hogy egyszerűen csak nem programoztak ide fentre, csupán egyet-egyet. Így vagy úgy, de egy pár utcasarok után végül átugrottam egy közeli fára a tetőről és leereszkedtem annak törzsén, elindulva a forgalmasabb helyszínek felé, hátha összefutok még pár ismerőssel, legyen az éppen Rend tag vagy bárki más. Persze gondosan kerülve azokat a területeket, ahonnan sikongatásokat hallok.
Végül aztán csak belekeveredtem a tömegbe egy viszonylag frekventáltabb útszakaszon és bár próbáltam sietősre fogni, hogy hamar túljussak rajta, de még a felénél se jártam, amikor két egymáshoz megszólalásig hasonlító srác fogott közre és igen, mielőtt bármit is tehettem volna, már lendítették is a vödreiket két oldalról. Milyen jó lett volna, ha egyszerűen csak hátralépek és így egymást találják telibe, nem igaz? De persze, talán majd legközelebb.
- Esik eső, eláztál,
Szép is maradj, vigyázzál! - szavalták ártatlan képpel, mire én nem tudtam nem elmosolyodni rajtuk.
- Várjatok még, szép versért jár a tojás - kuncogtam és ha nem menekültek el azonnal, elővettem a menümből a szokásos fonott kosarat és igaz reggel óta már igencsak megfogyatkoztak benne a sütemények, de azért még mindig megvolt a választék - Kakaós piskóta, vagy pogácsa? - tettem fel a kérdést és jókedvűen, csöpögő ruhával tartottam eléjük a kosarat, hogy mindketten olyat vehessenek ki, amilyet szeretnének, természetesen szigorúan fejenként egyet, hogy másnak is maradjon. Azután már szaladtak is el vigyorogva, hogy új áldozatok után nézzenek, én pedig hamar felgyorsítottam a lépteim és még azelőtt besiettem egy fogadóba, hogy túlontúl sok játékos bámult volna meg: hiába volt tele az utca csurom vizes lányokkal, azért szőke hajammal én még mindig kitűntem a sokaságból...

Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Karakterlap

Témanyitás by Kayaba Akihiko Pént. Ápr. 29 2022, 09:58

'Event kocka' :
[Event] Csak egy egyszerű húsvét - Page 14 Evilch10 [Event] Csak egy egyszerű húsvét - Page 14 E39e1cb5a8c113107c1513a4f9ddd42d
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Témanyitás by Hinari Pént. Ápr. 29 2022, 10:09

Menekülés

- Egy jeges teát kérnék szépen, gyümölcsöset. Barack vagy eper, ha van - pillantottam fel a mellém lépő pincérre a fogadó földszint bárrészében és miután az npc felvette a rendelést, gondolataimba merülve dőltem hátra a székben a fal mellett, de mégis úgy helyezkedve, hogy kilássak az ablakon. A tea pedig hamarosan meg is érkezett (korábban, mint szokott), így viszont még volt időm bőven, ráérősen elkortyolgathattam a hűs italt és nem kellett sietnem vele: a korábbi két vödör víztől csöpögő ruháimból még bőven nem pixeleződött el a nedvesség, addig pedig úgysem akartam kimenni az utcára nagyon.
Már majdnem az utolsó kortyoknál tartottam, amikor csörömpölés hallatszódott az emeletről és hirtelen megjelent a lépcső tetején egy csirke. Vészjósló szemeivel hamar végigpásztázta a területet, tekintete pedig a mellettem heverő egyik tojáson állapodott meg, amit ivás közben nézegettem. Én azonban egyáltalán nem kívántam belefolyni most ebbe a kergetőzésbe, így egy mélyet sóhajtottam, kifizettem a teát és mire a tyúk elérte volna az asztalomat, felálltam és egyszerűen felteleportáltam a huszadikra.

Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Karakterlap

Témanyitás by Kayaba Akihiko Pént. Ápr. 29 2022, 10:09

'Event kocka' :
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Témanyitás by Hinari Pént. Ápr. 29 2022, 10:23

Floria mindig csodálatos hely volt tavasszal: imádtam a virágokat a balkonokban, a házak előtti kiskertben nyíló növények sokszínűségét, a napsütést és a zöldet, a sárgát, a pirosat és a kéket. A fák rózsaszín szirmokat szórtak el az utcán, a parkokban pedig lila harangvirágok és fürtös gyöngyike szerű növénykék színesítették a palettát, amelyen már ígyis megszámlálhatatlanul sok szín pompázott. Éshát a Virágmező. Mindig szép, de ilyenkor a legszebb.
A város teleportkapuját elhagyva annak határához indultam, hogy felkeressem a terület számomra egyik legkedvesebb részét, a tulipánmezőt: sokszor jártam ki ide megcsodálni a növényeket és keserédes mosollyal szemlélni őket, leülni a kékek közé és ott olvasni, amennyiszer csak háborítatlanul lehetett. Ma mondjuk nem számítottam egyedüllétre, hiszen Húsvét Hétfő volt, így nem is vettem elő a könyvet, helyette tojásokat keresgéltem. Megbújt színeseket a megannyi szín között, próbálva elkerülni a többi keresgélő játékost vagy éppen kézen fogva sétáló párt.
Az eredmény pedig hamar megvolt; egy fehér tulipán alatt bújt meg békésen és éppen ezért... egy kicsit magamra is emlékeztetett.

Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Karakterlap

Témanyitás by Kayaba Akihiko Pént. Ápr. 29 2022, 10:23

'Event kocka' :
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

14 / 18 oldal Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.