Javaslatok
+83
Argo
Sakuya
ZexCeed
Raygart Arrow
Kiwi
Yuuki Asuna
Stingray
Miu
Hayashi Yuichi
Silver
Ayse
Kurokawa Yuuki
Kuromajo
Mayumi
Kemila
Dr. Kayaba Natsuko "Nia"
Kirigaya Suguha
Malcolm
Benedict Arata
Saya
Chiaki
Tantalosz
Cearso
Kokoro
Cellindir
Akairo
Rinarin Ai Kita
Bacchus
Sinon
Morrigan
Ryuu
Phobos
Kuradeel
Suzume
Atoru
Kodoku
Ilsette
Silica
Kincaid
FigtherBunny
Strea
Utahime
Shukaku
Elysion
Tsubasa Norika
Ozirisz
Danee
Kurokoto
Rokurou Amateratsu
Cardinal
Asuka
King
Jun
Aidor
Diabel
Szophie
Tachibana Makoto
Hinari
Halász Alex
Chancery
Yurihime
Joey Chrome
Enheriel
Sachi
Tatsuki Ranmaru
Noxy
Mirika
Taidana
Koshitsu Esutel
Peter Worker
Jasude
Ryuninji Ren
Kazuma
Rosalia
Fuun Kotarou
Allen Dante
RenAi
Rita Hanami
Kusumi Ayani
Henzon
Anatole Saito
Zero
Kayaba Akihiko
87 posters
13 / 39 oldal
13 / 39 oldal • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 39
Re: Javaslatok
Ötletek a Szafarihoz
Szafari jelvények beváltása:
1 jelvény:
Tier-visszalépés: Egy tierrel visszaléptetheted a látásod/készítésed. Ezzel együtt természetesen az adott másodlagos jártasságon lévő pontjaid is lecsökkennek, annak a tiernek a max szintjére, amelyikre váltottál (tehát pl ha T3 látásról T2-re váltasz vissza, a látásod 200 lesz).
2 jelvény:
Ritka nyersanyag: Két általad választott ritka érc vagy növény, akármilyen elosztásban.
Egy általad választott ritka recept. A recept akármelyik másodlagos jártassághoz tartozhat és akármilyen tierű lehet. Csak felfedezett receptek közül lehet választani.
Egy általad választott ritka tárgy. A tárgy tierje legfeljebb a szinted tizede lehet, 0.5-nél felfelé kerekítve. Amennyiben a kerekítés hatására az eredmény 0 lenne, Tier 1-es tárgy választható. (1-es és 14-es szinten pl. csak T1-eset lehet, 15-ösön már lehet T2-t.)
Szafari hal-, és vadtípusok:
Harcsa
Polip
Vidra
Csapda „De ki rakta ezt ide?” (A játékos 5 hp-t veszít.)
Szafari teljesítmények:
Folyami tápláléklánc: halászd ki a következőket: Kagyló, Ponty, Harcsa
Tengeri tápláléklánc: halászd ki a következőket: Hínár, Rák, Polip
Erdei kaland: lépj bele két csapdába vadászat közben
Préda: vadászd le a következőket: Nyúl, Róka, utóbbit egy Csapda felhasználásával fogd el (tehát a Csapda levonódik a gyűjteményedből)
1 jelvény:
Tier-visszalépés: Egy tierrel visszaléptetheted a látásod/készítésed. Ezzel együtt természetesen az adott másodlagos jártasságon lévő pontjaid is lecsökkennek, annak a tiernek a max szintjére, amelyikre váltottál (tehát pl ha T3 látásról T2-re váltasz vissza, a látásod 200 lesz).
2 jelvény:
Ritka nyersanyag: Két általad választott ritka érc vagy növény, akármilyen elosztásban.
Egy általad választott ritka recept. A recept akármelyik másodlagos jártassághoz tartozhat és akármilyen tierű lehet. Csak felfedezett receptek közül lehet választani.
Egy általad választott ritka tárgy. A tárgy tierje legfeljebb a szinted tizede lehet, 0.5-nél felfelé kerekítve. Amennyiben a kerekítés hatására az eredmény 0 lenne, Tier 1-es tárgy választható. (1-es és 14-es szinten pl. csak T1-eset lehet, 15-ösön már lehet T2-t.)
Szafari hal-, és vadtípusok:
Harcsa
Polip
Vidra
Csapda „De ki rakta ezt ide?” (A játékos 5 hp-t veszít.)
Szafari teljesítmények:
Folyami tápláléklánc: halászd ki a következőket: Kagyló, Ponty, Harcsa
Tengeri tápláléklánc: halászd ki a következőket: Hínár, Rák, Polip
Erdei kaland: lépj bele két csapdába vadászat közben
Préda: vadászd le a következőket: Nyúl, Róka, utóbbit egy Csapda felhasználásával fogd el (tehát a Csapda levonódik a gyűjteményedből)
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue
Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.
Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari- Kardforgató
- Hozzászólások száma : 4966
Karakterlap
Szint: 50
Indikátor: Zöld
Céh: Justice League
Sziasztok!
Az volna a javaslatom, hogy ha valaki meg akarja ölni a kariját, ne csupán feketíttessék ki, hanem híreszteljék el, s lehessen jelentkezni más kariknak a kari megölésére.
Vagyis mivel Kodokut meg akarom ölni, így bárki, aki piros, vagy azzá akar válni, stb, az jelentkezhet, hogy Kodokut megöli, akár bele lehetne tenni játékba is.
Talán külön topikot is lehetne nyitni arra, hogy ha valaki megöletné a kariját, azért szóljon, persze, valszeg ez nem lesz gyakori, így lehet, nem lesz szükség rá. A lényeg, aki meg akarja ölni Kodokut, az jelentkezzen.
Az volna a javaslatom, hogy ha valaki meg akarja ölni a kariját, ne csupán feketíttessék ki, hanem híreszteljék el, s lehessen jelentkezni más kariknak a kari megölésére.
Vagyis mivel Kodokut meg akarom ölni, így bárki, aki piros, vagy azzá akar válni, stb, az jelentkezhet, hogy Kodokut megöli, akár bele lehetne tenni játékba is.
Talán külön topikot is lehetne nyitni arra, hogy ha valaki megöletné a kariját, azért szóljon, persze, valszeg ez nem lesz gyakori, így lehet, nem lesz szükség rá. A lényeg, aki meg akarja ölni Kodokut, az jelentkezzen.
Kodoku- Állatidomár
- Hozzászólások száma : 51
Karakterlap
Szint: 10
Indikátor: Vörös
Céh: -
A kari tulajdonosára bízzuk, hogy megöleti-e. Hiszen a kijátszás a megöletés megerősítése és ezt például inaktívakkal nem lenne érdemes eljátszogatni, mert akármikor visszajöhetnek.
Kayaba Akihiko- Admin
- Hozzászólások száma : 19698
akkor persze nem. de ha valaki véglegesen eldönti, hogy megöli a kariját. Mindegy. Az igazi célom nem is az volt, hogy legyen ilyen fórum, hanem hogy felhívjam azok figyelmét, akik meg akarják ölni a karijukat, azok választhatnák ezt a módot is, hisz sokkal több drámát jelent ez a SAO számára.
Kodoku- Állatidomár
- Hozzászólások száma : 51
Karakterlap
Szint: 10
Igen, teljes mértékben támogatom.
Kayaba Akihiko- Admin
- Hozzászólások száma : 19698
Szeretném javasolni a következő tengeri emlősöket és halakat szafariba:
Cápa (Fehércápa, pörölycápa, tigriscápa, megacápa XD )
Rája
Delfin
Orka
Cet (Ámbráscet, Kékbálna)
Cápa (Fehércápa, pörölycápa, tigriscápa, megacápa XD )
Rája
Delfin
Orka
Cet (Ámbráscet, Kékbálna)
Danee- Lovag
- Hozzászólások száma : 1932
Karakterlap
Szint: 43
Céh: Unity
Lenne egy Szafari Teljesítmény ötletem:
Vadász vagy Áldozat?: Úgy kapj el egy vadat/halat, hogy az kap el téged.
A megfogalmazáson még van mit javítani, de gondolom kivehető, hogy miről szólna.
Vadász vagy Áldozat?: Úgy kapj el egy vadat/halat, hogy az kap el téged.
A megfogalmazáson még van mit javítani, de gondolom kivehető, hogy miről szólna.
Karakterlap
Szint: 25
Céh: Angelic Voice
Sao naptár.
Nem gondoltam semmi különösre, de sokaknak megkönnyítené a dolgát, ha lenne mondjuk a kezdő lap tetején egy Sao időt jelző dátum, év.hónap.nap-ra lebontva. x3
Megoldható? *.*
Meg emellett (ami kevesebb infós tudást igényel) lehetne egy topiciba kiemelni a főbb történéseket, nem csak canon, hanam már forum szinten is.
Nem gondoltam semmi különösre, de sokaknak megkönnyítené a dolgát, ha lenne mondjuk a kezdő lap tetején egy Sao időt jelző dátum, év.hónap.nap-ra lebontva. x3
Megoldható? *.*
Meg emellett (ami kevesebb infós tudást igényel) lehetne egy topiciba kiemelni a főbb történéseket, nem csak canon, hanam már forum szinten is.
- flamberg:
- Zafírszálas fejpánt:
Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
Halász Alex- Harcos
- Hozzászólások száma : 1731
Karakterlap
Szint: 36
Halász Alex írta:Sao naptár.
Megoldható? *.*
Az első az nem rossz ötlet, a második viszont szerintem megvalósíthatatlan, hiszen eddig mindenki saját időrend szerint dolgozott, és úgy-ahogy ugyan egymáshoz voltak igazítva a történések, de nem láttam, hogy nagyon túlzásba lett volna víve az erre való törekvés (a la időrend).
Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45
Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2
Kristályírás: 100
Növénylátás: 100
Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester
Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku- Állatidomár
- Hozzászólások száma : 5959
Karakterlap
Céh: Jumpy Vigor
Annyiban mondjuk érdemes lenne megállapodnunk és kiemelnünk a naptárban, hogy nálunk nem 2022. november 6-án indult a szerver, hanem 2022 július 28-án. Így nem lenne kavar és ennyi elrugaszkodás az animetől belefér. Szvsz.
Anatole Saito- Harcos
- Hozzászólások száma : 2965
Karakterlap
Szint: 35
Céh: Artes Liberales, Sayonara
Már meg lett tárgyalva valamikor, hogy nálunk is november 6. volt a kezdődátum, és ami IRL július és november között történt, azt belesűrítjük az első hetekbe-hónapokba
Mirika- Állatidomár
- Hozzászólások száma : 2764
Karakterlap
Én eddig úgy számoltam, hogy ami IRL is dátum (évet kivéve), az a SAO-ban is O.o Ami az adott játék kezdőposztjának dátuma, az az én időrendemben is, bár kivételek akadnak. Rosszul csináltam? O.o
Chancery- Állatidomár
- Hozzászólások száma : 3005
Karakterlap
Szint: 27
Céh: Unity
Chancery írta:Én eddig úgy számoltam, hogy ami IRL is dátum (évet kivéve), az a SAO-ban is O.o Ami az adott játék kezdőposztjának dátuma, az az én időrendemben is, bár kivételek akadnak. Rosszul csináltam? O.o
Ha rosszul csináltad az baj, mert akkor én is rosszul csináltam.
Shukaku- Állatidomár
Karakterlap
Suzume- Íjász
- Hozzászólások száma : 569
Karakterlap
Szint: 26
Céh: White Rose
Én is úgy számoltam eddig, mint ahogy Anat mondja. o.o
- A meséim egy gamer szóhasználattal élve, Open World típusú játékot próbálnak szimulálni. Ez annyit jelent, hogy bármi, de tényleg bármi amit megemlítek fontossággal bír(hat). Mégpedig onnantól bír, hogy te, aki játszol benne, fontossá teszed. Tehát könnyű példával élve, mindig több út lehetséges, és mindegyik visz valahová. Persze mindig lesznek észrevehetőbbek és kevésbé észrevehetők, amin járhatsz. Te rajtad múlik melyiket választod.
Ismizárásért püben zargassatok ^^
Kuradeel- Mesélő
- Hozzászólások száma : 441
Karakterlap
Szint: ?
Céh: Knights of Blood
Innen tessék olvasni ^.^
https://swordartonline.hungarianforum.com/t9p450-kerdesek-es-valaszok#40117
https://swordartonline.hungarianforum.com/t9p450-kerdesek-es-valaszok#40117
Yurihime- Harcművész
- Hozzászólások száma : 667
Karakterlap
Szint: 20
Tehát most 2024.07.12 van.
ÉS a SAO-ban vagyunk. x3
Akkor nem adhatták ki az ALO-t 2023-ban, nem? o.O
Cha elmondása szerint az ALO még akkor debütált, míg a SAOban voltak Kiritoék. *nah ezt nem tudta* >><
*ez jött le neki az olvasáskor*
ÉS a SAO-ban vagyunk. x3
Cha elmondása szerint az ALO még akkor debütált, míg a SAOban voltak Kiritoék. *nah ezt nem tudta* >><
*ez jött le neki az olvasáskor*
- A meséim egy gamer szóhasználattal élve, Open World típusú játékot próbálnak szimulálni. Ez annyit jelent, hogy bármi, de tényleg bármi amit megemlítek fontossággal bír(hat). Mégpedig onnantól bír, hogy te, aki játszol benne, fontossá teszed. Tehát könnyű példával élve, mindig több út lehetséges, és mindegyik visz valahová. Persze mindig lesznek észrevehetőbbek és kevésbé észrevehetők, amin járhatsz. Te rajtad múlik melyiket választod.
Ismizárásért püben zargassatok ^^
Kuradeel- Mesélő
- Hozzászólások száma : 441
Karakterlap
Céh: Knights of Blood
Kayaba Akihiko írta:Akkor legyen az, hogy ami nov. 6 előtt történt, az minden nov. 6-án történt IC. (Tehát júl. 29-től nov. 6-ig megtörtént dolgok 2012-ben.)
És onnantól mehet rendesen, tehát nov 6-tól.
Áhhám, akkor ehhez tartom magam ezután.
Anatole Saito- Harcos
Karakterlap
SAO dátumra készült egy megoldás, jobb híján dinamikusan generált képpel. (javascriptben egyszerűbb lett volna, de akinél a html megjelenítés ki van kapcsolva a fórumon annál 100% hogy nem működne, akinél be van kapcsolva valószínű hogy ott sem mert forumotion igen valószínű hogy tiltotta a script tag használatát)
A kép előnye, hogy legalább beilleszthető szinte bárhol, csak annyi, hogy ha az aktuális dátumot akarjátok használni, mindenképp a .php-t linkeljétek, a kiterjesztés ne tévesszen meg csak ellenőrzi van-e arra a dátumra generált kép, ha nincs készít egyet, majd átirányít a megfelelő képre
aktuális SAO dátum, frissül
megadott dátum, nem frissül, paraméterezés sztem egyértelmű, a ? utáni résznél y év, m hónap, d nap
használjátok egészséggel
A kép előnye, hogy legalább beilleszthető szinte bárhol, csak annyi, hogy ha az aktuális dátumot akarjátok használni, mindenképp a .php-t linkeljétek, a kiterjesztés ne tévesszen meg csak ellenőrzi van-e arra a dátumra generált kép, ha nincs készít egyet, majd átirányít a megfelelő képre
aktuális SAO dátum, frissül
- Kód:
[img]http://users.atw.hu/ozirisz/sao/saodate.php[/img]
megadott dátum, nem frissül, paraméterezés sztem egyértelmű, a ? utáni résznél y év, m hónap, d nap
- Kód:
[img]http://users.atw.hu/ozirisz/sao/saodate.php?y=2022&m=11&d=6[/img]
használjátok egészséggel
Karakterlap
Javaslom, hogy a kazamaták példájára a küzdőtéri harcok havi száma is be legyen határolva (2-3 db/hó), az admini feladatok megkönnyítésének érdekében.
Színkód: #AA6342 (szöveg), #804224 (dialógus)
Phobos- Harcos
- Hozzászólások száma : 682
Karakterlap
Szint: 27
Raven írta:Javaslom, hogy a kazamaták példájára a küzdőtéri harcok havi száma is be legyen határolva (2-3 db/hó), az admini feladatok megkönnyítésének érdekében.
Nem támogatom. Egy karit építhetsz arra, hogy ellenfeleket keres a fejlődéshez... és nem csak azért mondom, mert éppen ebbe fogtam bele. X3
A kazamata eleve így indult, megszabta a játék törvénye. Ingame nincs semmi logikus oka annak, hogy a kari ne tölthetné az egész hetét is akár a küzdőtéren.
A kazamata eleve így indult, megszabta a játék törvénye. Ingame nincs semmi logikus oka annak, hogy a kari ne tölthetné az egész hetét is akár a küzdőtéren.
Shukaku- Állatidomár
Karakterlap
Az adott board felelőseként állíthatom, hogy a küzdőterek zárása a legegyszerűbb és legkönnyebb része a feladataimnak, szóval ezzel az indokkal nem győztél meg, hogy szükség lenne ráRaven írta:az admini feladatok megkönnyítésének érdekében.
Cardinal- Moderátor
- Hozzászólások száma : 3348
Karakterlap
Klein gyorsan olvas Én sose csinálnám a küzdőteres zárást >.< Szerintem is felesleges és nem játékszerű a korlát, de dicséretes a gondolat felvetése ^^
Anatole Saito- Harcos
Karakterlap
Ellenezném. Így is nehéz expet szerezni, a korláttal csak még nehezebb lenne beérni a frontot.
Suzume- Íjász
- Hozzászólások száma : 569
Karakterlap
Szint: 26
Céh: White Rose
Egyébként sincsenek sokan, akik egy hónap alatt annyit lejátszanak.O.o A saját példámból tudom, hogy akár 2-3 hónapig is eltart egy kt.>.>
Karakterlap
13 / 39 oldal • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 39
13 / 39 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.