Event vad/hal kidobós
+6
Szophie
Leonard
Ozirisz
Hinari
Kayaba Akihiko
Strea
10 posters
3 / 7 oldal
3 / 7 oldal • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Event vad/hal kidobós
The member 'Silence' has done the following action : Kockadobás
'6-os dobókocka' :
'6-os dobókocka' :
Kayaba Akihiko- Admin
- Hozzászólások száma : 19698
Érdeklődve hallgattam céhtársam válaszát a feldolgozással kapcsolatos kérdésemre. Majd egyetértőn bólintottam, hogy igaza van. Akaratlanul is párhuzamot vontam fejben a lány története és egy másik, jóval történet között, legalábbis ami a megosztást és a soksok időt illeti. - Judy elvesztését is nehezen tudtam feldolgozni. Talán még most is ott tartanék, ha épp nem lett volna ott valaki a sajtótájékoztatón, és nem hívott volna el később egy beszélgetős sétára a tizenötös szintre – avagy akkor is magamban tartottam mindent, és csak véletlen egybeeséseknek köszönhetően alakultak a dolgok úgy, ahogy. Ha nem tör ki belőlem minden a sajtótájékoztatón, és nem lett volna ott Hinari, akkor talán sor se kerül arra a beszélgetésre. Ami pedig baj, hisz a segítsége nélkül legfeljebb a Kék Vérnyúl kocsma toplistáját vezethettem volna, és nagyjából itt ki is merültek volna az eredmények, célok, minden. Emlékszem rá, milyen céltalanul tengettem a napjaim, megszokásból jártam kocsmáról kocsmára. Vajon hol lennék, ha akkor máshogy alakulnak a dolgok? Szerencsére ezt már nem tudjuk meg. Bár akkortájt elég nehéznek tűnt, mégis, nagyságrendekkel könnyebbnek éreztem azután a sorsfordító beszélgetés után. És most is, hogy beszéltem céhtársamnak arról a bizonyos "speciális küldetés"-ről, szinte azonnal éreztem a megkönnyebbülést. Kissé értetlenül álltam a történtek előtt, hisz Himének már másnap hajnalban elmeséltem mindent. Persze akkor még fogalmam sem volt róla, hogy mibe is keveredtem. Utána pedig, hát... hogy is mondjam, valahogy nem szívesen dicsekszik vele senki, hogy mennyire palira vették. És erre még jött a jókora adag – mint utólag kiderült alaptalan – félelem, hogyha kitudódik, és a bennmaradtaknak pedig bűnbak kellene...
- Az a kérdés csak ürügy volt – értettem egyet a lánnyal. Bár a körülményeket nem ismerem, de ha előre eltervezték, akkor szinte biztos volt arra is forgatókönyv, ha az a kérdés nem hangzik el. De tovább nem feszegettem a témát. Nemsokkal később pedig már a zsiráfot "vadásztam le" a magam módján. Amire nem számítottam, hogy Hinariból így előtör a kuncogás. De hogy pontosan mivel sikerült elérnem, az rejtély. Ha látnám magam külső nézetből, lehet én is szakadtam volna rajt, ahogy integetek a zsiráfnak azzal az ággal. Vagy épp az, hogy egy pillanatra nem figyeltem, és a kis mohó bepuszilta az egészet? De akárhogy is történt, az már jó jel, ha a korábbi történet búskomor, szomorú hangulatát a nevetés váltja fel, ugye? - Mi volt olyan vicces? - kérdeztem rá azért puszta kíváncsiságból – Hisz ezt már valamivel jobban sikerült "elkapnom" mint a hiénát. - na ez az, itt még csak nem is egy bokorban kötöttem ki, mint az előbb.
- Jó ötlet – értettem egyet a lánnyal, majd nyitottam is meg a menüt. Kicsit kellett keresgélni, hogy hol is vannak a szafaris dolgok, míg végül megtaláltam. Majd szinte rögtön fel is nevettem – Ez meg mi? "Fogj ki egy semmit..." Már a luftot is díjazzák? Vagy milyen az a semmi? - csodálkoztam rá az egyik teljesítményre. Majd rövidesen egy másik hasonló szintű teljesítmény csalt mosolyt az arcomra: - Már látom előre a fizikakönyvekben: Az Aincrad-Hold távolság az pontosan négy zsiráfnyak hosszával egyezik meg... - az ember esze megáll, miket ki nem találnak. Hát az biztos, hogy aki az eventes patchet készítette, hát... nem a lába fáj. De ez legalább a jobb fajta frissítés, nem az a sunyi fajta, ami a burkok hatásfokát lerontotta az éj leple alatt. Sem pedig az a veszélyes fajta, aminek köszönhetően koboldok hömpölyögtek ki a teleportkapukból szerte Aincradban. Szóval inkább ilyen frissítéseket kérnénk, mint a mostani, ha lehet.
Közben pedig megérkeztünk a patakhoz, aminek tényleg furcsa – jó értelemben furcsa – hangzása van, ahogy csörgedezik. - Vajon mitől ilyen a hangja? Ipari mennyiségű hangrögzítő kristály a mederben, vagy vízihiénák? - tűnődtem el egy kicsit hangosan. Majd rövidesen letelepedtünk a parton. - Azt hiszem, itt az ideje fogni valamit. Vagy egy semmit, bármi is legyen az – és miután előhívtam az inventoryból a horgászfelszerelésem, némi szöszölés és előkészület múlva – avagy csali nélkül tényleg semmit se fogunk – bedobtam a horgot. Amire viszont nem számítottam, hogy viszonylag hamar megrándult a zsinór. Először azt hittem, hogy csak a sodrás, aztán rándult egyet újra. - Asszem valami van... – bár ami a szerencsét illeti, valószínűleg a zsinór tartóssága előbb nullázódik, mint sikerülne kihúzni azt a valamit. Mindenesetre azért megpróbálkoztam vele, hiszen veszteni nem vesztek vele. Legfeljebb nevetünk egy jót az egészen. Annyira meg csak nem lehetek "mázlista" hogy rögtön egy gyöngykagylót rántsak ki a horoggal együtt. Bár, elgondolkodtató az az opció is, hogy végiggurgulázzuk benne a folyót. Csupán az a kérdés, hogy hová torkollik? Remélem nem egy irdatlan mély tóba... bár az említett vízesés sem lenne a legkellemesebb élmény...
// Bluggy hal
- Az a kérdés csak ürügy volt – értettem egyet a lánnyal. Bár a körülményeket nem ismerem, de ha előre eltervezték, akkor szinte biztos volt arra is forgatókönyv, ha az a kérdés nem hangzik el. De tovább nem feszegettem a témát. Nemsokkal később pedig már a zsiráfot "vadásztam le" a magam módján. Amire nem számítottam, hogy Hinariból így előtör a kuncogás. De hogy pontosan mivel sikerült elérnem, az rejtély. Ha látnám magam külső nézetből, lehet én is szakadtam volna rajt, ahogy integetek a zsiráfnak azzal az ággal. Vagy épp az, hogy egy pillanatra nem figyeltem, és a kis mohó bepuszilta az egészet? De akárhogy is történt, az már jó jel, ha a korábbi történet búskomor, szomorú hangulatát a nevetés váltja fel, ugye? - Mi volt olyan vicces? - kérdeztem rá azért puszta kíváncsiságból – Hisz ezt már valamivel jobban sikerült "elkapnom" mint a hiénát. - na ez az, itt még csak nem is egy bokorban kötöttem ki, mint az előbb.
- Jó ötlet – értettem egyet a lánnyal, majd nyitottam is meg a menüt. Kicsit kellett keresgélni, hogy hol is vannak a szafaris dolgok, míg végül megtaláltam. Majd szinte rögtön fel is nevettem – Ez meg mi? "Fogj ki egy semmit..." Már a luftot is díjazzák? Vagy milyen az a semmi? - csodálkoztam rá az egyik teljesítményre. Majd rövidesen egy másik hasonló szintű teljesítmény csalt mosolyt az arcomra: - Már látom előre a fizikakönyvekben: Az Aincrad-Hold távolság az pontosan négy zsiráfnyak hosszával egyezik meg... - az ember esze megáll, miket ki nem találnak. Hát az biztos, hogy aki az eventes patchet készítette, hát... nem a lába fáj. De ez legalább a jobb fajta frissítés, nem az a sunyi fajta, ami a burkok hatásfokát lerontotta az éj leple alatt. Sem pedig az a veszélyes fajta, aminek köszönhetően koboldok hömpölyögtek ki a teleportkapukból szerte Aincradban. Szóval inkább ilyen frissítéseket kérnénk, mint a mostani, ha lehet.
Közben pedig megérkeztünk a patakhoz, aminek tényleg furcsa – jó értelemben furcsa – hangzása van, ahogy csörgedezik. - Vajon mitől ilyen a hangja? Ipari mennyiségű hangrögzítő kristály a mederben, vagy vízihiénák? - tűnődtem el egy kicsit hangosan. Majd rövidesen letelepedtünk a parton. - Azt hiszem, itt az ideje fogni valamit. Vagy egy semmit, bármi is legyen az – és miután előhívtam az inventoryból a horgászfelszerelésem, némi szöszölés és előkészület múlva – avagy csali nélkül tényleg semmit se fogunk – bedobtam a horgot. Amire viszont nem számítottam, hogy viszonylag hamar megrándult a zsinór. Először azt hittem, hogy csak a sodrás, aztán rándult egyet újra. - Asszem valami van... – bár ami a szerencsét illeti, valószínűleg a zsinór tartóssága előbb nullázódik, mint sikerülne kihúzni azt a valamit. Mindenesetre azért megpróbálkoztam vele, hiszen veszteni nem vesztek vele. Legfeljebb nevetünk egy jót az egészen. Annyira meg csak nem lehetek "mázlista" hogy rögtön egy gyöngykagylót rántsak ki a horoggal együtt. Bár, elgondolkodtató az az opció is, hogy végiggurgulázzuk benne a folyót. Csupán az a kérdés, hogy hová torkollik? Remélem nem egy irdatlan mély tóba... bár az említett vízesés sem lenne a legkellemesebb élmény...
// Bluggy hal
Karakterlap
Szint: 50
Indikátor: Zöld
Céh: Justice League
The member 'Ozirisz' has done the following action : Kockadobás
'6-os dobókocka' :
'6-os dobókocka' :
Kayaba Akihiko- Admin
The member 'Ozirisz' has done the following action : Kockadobás
'6-os dobókocka' :
'6-os dobókocka' :
Kayaba Akihiko- Admin
- Cukorválság
Szabadjáték:
- Egy Ruszki Karácsony
- Csak Ön után
Szafari:
- Kon-kon
Kazi:
- Karikazi
Miko- Harcművész
- Hozzászólások száma : 341
Karakterlap
Szint: 48
Céh: Unity
The member 'Miko' has done the following action : Kockadobás
'6-os dobókocka' :
'6-os dobókocka' :
Kayaba Akihiko- Admin
Hinari 3.
1. Szarvasbogár ["Nevével ellentétben, nem rossz minőségű fémhulladékot cipel"]
2. Vakond ["Azelőtt kapd el, mielőtt bemászik az üregébe"]
3. Hiéna ["Jó társaság, ha már senki más nem nevet a vicceiden"]
4. Zsiráf ["Olyan hosszú a nyaka, hogy csomót is köthetnél rá... de ne csináld, mert ezt az állat nem szereti"]
5. Jégmadár ["Nem szereti a jeget"]
6. Rozsomák ["Húú de félelmetes, grr-rrr"]
1. Szarvasbogár ["Nevével ellentétben, nem rossz minőségű fémhulladékot cipel"]
2. Vakond ["Azelőtt kapd el, mielőtt bemászik az üregébe"]
3. Hiéna ["Jó társaság, ha már senki más nem nevet a vicceiden"]
4. Zsiráf ["Olyan hosszú a nyaka, hogy csomót is köthetnél rá... de ne csináld, mert ezt az állat nem szereti"]
5. Jégmadár ["Nem szereti a jeget"]
6. Rozsomák ["Húú de félelmetes, grr-rrr"]
Karakterlap
Indikátor: Vörös
Céh: -
The member 'Szophie' has done the following action : Kockadobás
'6-os dobókocka' :
'6-os dobókocka' :
Kayaba Akihiko- Admin
Leonard- Kardforgató
- Hozzászólások száma : 1317
Karakterlap
The member 'Leonard' has done the following action : Kockadobás
'6-os dobókocka' :
'6-os dobókocka' :
Kayaba Akihiko- Admin
Felhasználok egy zsetont, és módosítom Bluggyra.
Leonard- Kardforgató
- Hozzászólások száma : 1317
Karakterlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue
Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.
Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari- Kardforgató
- Hozzászólások száma : 4966
Karakterlap
The member 'Hinari' has done the following action : Kockadobás
'6-os dobókocka' :
'6-os dobókocka' :
Kayaba Akihiko- Admin
Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari- Kardforgató
Karakterlap
'6-os dobókocka' :
'6-os dobókocka' :
Kayaba Akihiko- Admin
Oak of Silence, 2. dobás
1. Korsó
2.Zsiráf
3.Jégmadár
4.Hiéna
5.Rozsomák
6. Szarvasbogár
1. Korsó
2.Zsiráf
3.Jégmadár
4.Hiéna
5.Rozsomák
6. Szarvasbogár
Karakterlap
Szint: 50 (59)
'6-os dobókocka' :
'6-os dobókocka' :
Kayaba Akihiko- Admin
Oak of Silence (4. dobás)
1. Zsiráf
2. [color:5e77=#lightgreen]Pszihopata Mókus
3. Krokodil
4. Vizipók
5. Szarvasbogár
6. Hiéna
Hinari- Kardforgató
Karakterlap
'6-os dobókocka' :
'6-os dobókocka' :
Kayaba Akihiko- Admin
Oak of Silence, 3. dobás
1. Vakond
2.Zsiráf
3.Pszihopata Mókus
4.Hiéna
5.Rozsomák
6. Semmi[/quote]
1. Vakond
2.Zsiráf
3.Pszihopata Mókus
4.Hiéna
5.Rozsomák
6. Semmi[/quote]
Karakterlap
Szint: 50 (59)
'6-os dobókocka' :
'6-os dobókocka' :
Kayaba Akihiko- Admin
Hinari- Kardforgató
Karakterlap
'6-os dobókocka' :
'6-os dobókocka' :
Kayaba Akihiko- Admin
Hinari- Kardforgató
Karakterlap
'6-os dobókocka' :
'6-os dobókocka' :
Kayaba Akihiko- Admin
3 / 7 oldal • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» [Event] - Easter event, avagy: Az ázott nyúl és tükörtojás.
» [Event] Karácsonyi event, avagy Nicholas visszatér
» Kidobós
» Vad/hal kidobós
» Kidobós
» Vad/hal kidobós
3 / 7 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.