Sword Art Online Fórum Szerepjáték
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Javaslatok

+83
Argo
Sakuya
ZexCeed
Raygart Arrow
Kiwi
Yuuki Asuna
Stingray
Miu
Hayashi Yuichi
Silver
Ayse
Kurokawa Yuuki
Kuromajo
Mayumi
Kemila
Dr. Kayaba Natsuko "Nia"
Kirigaya Suguha
Malcolm
Benedict Arata
Saya
Chiaki
Tantalosz
Cearso
Kokoro
Cellindir
Akairo
Rinarin Ai Kita
Bacchus
Sinon
Morrigan
Ryuu
Phobos
Kuradeel
Suzume
Atoru
Kodoku
Ilsette
Silica
Kincaid
FigtherBunny
Strea
Utahime
Shukaku
Elysion
Tsubasa Norika
Ozirisz
Danee
Kurokoto
Rokurou Amateratsu
Cardinal
Asuka
King
Jun
Aidor
Diabel
Szophie
Tachibana Makoto
Hinari
Halász Alex
Chancery
Yurihime
Joey Chrome
Enheriel
Sachi
Tatsuki Ranmaru
Noxy
Mirika
Taidana
Koshitsu Esutel
Peter Worker
Jasude
Ryuninji Ren
Kazuma
Rosalia
Fuun Kotarou
Allen Dante
RenAi
Rita Hanami
Kusumi Ayani
Henzon
Anatole Saito
Zero
Kayaba Akihiko
87 posters

11 / 39 oldal Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 39  Next

Go down

Javaslatok - Page 11 Empty Re: Javaslatok

Témanyitás by Kayaba Akihiko Szomb. Feb. 01 2014, 19:46

Az a baj, hogy ha minden vértet pl. átírnék, hogy nagyban páncélt adjon, akkor nem lenne sebzésre építő karaktereknek felszerelés. A mínusz páncél arra volt, hogy üvegágyút lehessen készíteni, tehát sebzel nagyon sokat, cserébe beléd is nagyon sokat sebeznek, de úgy látom ez nem tetszett senkinek.
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 19698

Vissza az elejére Go down

Témanyitás by Utahime Szomb. Feb. 01 2014, 20:08

És ha külön lennének olyan ruhák, amik sebzést segítik, és nem adnak páncélt?

Igaz én csak más játékokra építem amit mondok, de szerintem a páncél egy értékes dolog kéne legyen, ami nem adatik meg mindenkinek, hanem főleg csak a tankoknak. És ahogy mondtad is, aki inkább a nagy sebzést választja annak nincs sok páncélja.
(én ahogy mondtam, inkább feltételhez kötném a viselését, de lehet az bonyolultabb, mindenesetre az elképzelés tetszik)
Asuna se hordott páncélt mert csak a gyorsaságra ment xD Szerintem ide is kellenek ilyenek, ha még nincs :3
Utahime
Utahime
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 370

Karakterlap
Szint: 11
Indikátor: Zöld
Céh: Young Justice

Témanyitás by Anatole Saito Szomb. Feb. 01 2014, 20:10

És akkor azt hadd kérdezzem meg KA, hogy az 5 páncél ér 2 pontot tárgyalkotásnál" páncélrendszer miért így lett?  scratch Asszem ez az, amit a legtöbben nem értünk és Strea is emiatt írt asszem Staffban (bocsánat, azt nem olvastam végig)
Anatole Saito
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965

Karakterlap
Szint: 35
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Témanyitás by Anatole Saito Szomb. Feb. 01 2014, 20:12

Sinon írta:
És ahogy mondtad is, aki inkább a nagy sebzést választja annak nincs sok páncélja.

Az én koncepcióm jelenleg most pont ez Smile Szinte csak sebzést adó cuccok, kevés páncél, ezért többet is költök életre.
Anatole Saito
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Karakterlap

Témanyitás by Rita Hanami Szomb. Feb. 01 2014, 20:32

Szerintem a vertek és a sisakok csak páncélt meg eletet adjanak a fegyverek meg a többi pedig más pedig statokat. Így a játékosok döntik el hogy mire is építik a karijukat.

Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 811

Karakterlap
Szint: 18
Céh: -

Témanyitás by Kayaba Akihiko Szomb. Feb. 01 2014, 21:09

Lehet az lenne a jó ötlet, hogy a vértek meg sisakok csak elenyésző számban adhatnak más statokat.
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Témanyitás by Mirika Szomb. Feb. 01 2014, 21:13

Eddig is ez volt a bajom, úgyhogy maximálisan támogatom a páncél melletti statok maximalizálását vérteknél és sisakoknál :3
Mirika
Mirika
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2764

Karakterlap
Szint: 50
Céh: Justice League

Témanyitás by Strea Szomb. Feb. 01 2014, 22:48

KA, staffban ugyanezt írtam megoldásra, hogy ami T1-nél volt, hogy a vért és sisak csak páncél, a többi meg nem, azzal megoldódna a probléma. Mindezt azután, hogy erősen ellenezted a javaslatom, miszerint 1 élet=5 páncél ne 2 statpontot érjen tárgyalkotásnál. Igazából totál úgy érzem hogy el se olvasta senki sem igazán, hogy miről is beszéltem akkor, ez a mai botrány is ebből a szabályból indult ki, most is ezen megy az ötletelés ebben a topicban, végül eljutunk odáig amit én próbáltam megértetni, ha figyeltetek volna arra a pár posztra. Akkor le lettem szavazva, látszólag úgy hogy meg se néztétek, rosszul esik, ez van, én viszont 100%ban tartom a véleményem: tárgyakat már ne módosítgassunk visszamenőleg, főleg ne drasztikusan, mert akkor sok karikoncepciót vágnánk tönkre, és hogy mindenki újrapontozhasson, az meg iszonyú meló. Viszont! Vissza kéne térni T3 és magasabb tiereknél a T1-hez. Vért és sisak csak páncél (max 1-2 másik stat, de ne sok), a többi tárgy viszont ne adjon azt. Ezzel megoldódna az egész... szvsz...

Aktív mesélésem: [Kaland] Három csepp

Javaslatok - Page 11 Newwea12
Strea
Strea
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 2459

Karakterlap
Szint: ?
Indikátor: -
Céh: -

Témanyitás by Anatole Saito Szomb. Feb. 01 2014, 23:01

Vért és sisak főleg páncél és 1-2 másik stat, ez így szerintem sokaknak tetszetős lenne. T1-en bevált és így nem lesz túltápolás felszerelésekből. 1 páncél pedig érhetne így 2 helyett 4-et vagy 5-öt Rolling Eyes
Anatole Saito
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Karakterlap

Témanyitás by Mirika Szomb. Feb. 01 2014, 23:01

Sisaknál jöhet több pont is a páncél mellé - ahogy írtam, vérteknél tier maxpontjának legfeljebb harmada, sisaknál a fele, szvsz az nem lenne rossz - viszont ha így hagyjuk ezt a pár tárgyat, azzal megöljük elsősorban a vértpiacot nem csak T3-on, de T2-n is. Birkózó páncélból összesen talán ha egy készült eddig (hála annak, hogy rengeteg ércbe fáj), azt átalakítani nem lenne nagy érvágás, a sisakoknál meg nem lenne annyira drasztikus a dolog, ha meghagyunk hat pontot rajtuk a páncél mellé. Az még nem vágna tönkre karikoncepciókat, és egy szintlépéssel ki is lehet kozmetikázni.
Mirika
Mirika
Állatidomár
Állatidomár

Karakterlap

Témanyitás by Hinari Szomb. Feb. 01 2014, 23:28

De stat helyett fognak ezek páncélt kapni? Ha 2 stat 5 páncél értékben, úgy nem jóóó No Nah mindegy, végülis levenni a tök szuper diadémból 5 pontot semmiség, tényleg. -.- Viszont ez az egyedi T2-es tárgyakra is kihat? Surprised
Btw akkor KA, amik tárgyak gyengülnek, azoknak a receptjét is kérlek tedd olcsóbbá, hogy arányban maradjanak. Ha ezek teljesülnek, akkor én támogatom Mirika ötletét. *És most megy és törli a legutolsó pontozását, ahol 5 pontot pakolt életre wtf *

Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.

Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 4966

Karakterlap

Témanyitás by Anatole Saito Szomb. Feb. 01 2014, 23:37

Ha 1 páncélérték nem 2-t fog érni, tehát nincs drasztikus pontvesztés más statokhoz képest, akkor én is támogatom Mirika ötletét.

Egyedi felszerelés készítéséhez pedig akkor továbbra se lehessen páncél átalakítani mássá?
Anatole Saito
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Karakterlap

Témanyitás by Anatole Saito Kedd Feb. 04 2014, 13:37

Szvsz jussunk végre dűlőre, mert gondolom addig nem fog kovácsolni senki és receptosztás sem lesz Rolling Eyes KA? Klein?
Anatole Saito
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Karakterlap

Témanyitás by Kayaba Akihiko Kedd Feb. 04 2014, 14:42

1 pont 5 páncél arányt nem szeretnék, mivel én azt szeretném, hogy az élet egy olyan pont legyen, ahova gyakran kell osztani a tankoknak és a frontharcosoknak, tehát nem látom sok esélyét annak, hogy 1 pont 2.5 páncélról feljebb vigyem, hiszen az életpontok szerepe elenyésző lenne óriási páncélmennyiség mellett.

Úgy gondolom, hogy a kovácsolt cuccok akkor egy séma szerint fognak jönni, tehát vértek sok páncél, sisak közepes, cipő kevés. (a cipő váltja fel a köpenyt majd T3-ban) Ezek a változások T2-re nem lesznek igazak, de ha T3-as piac mellett is birkózó páncél lesz az egyéneken, akkor az ilyen felszerelések változtatási jogát fenntartanám.

Mivel meg szeretném hagyni a specializáció hatalmát, ezért a bossokból jövő egyedi itemeket nem érinti a séma és ritka tárgyaknál is lehetnek változások. Így a bosscuccoknak is talán megnő az értékük egyediségük mellett. Wink

Ellenvetés? Ha nincs, akkor nem hivatalosan bevezetem. (Az ilyet fölösleges kihirdetni, hiszen csak admin részről lesz változás.)
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Témanyitás by Hinari Kedd Feb. 04 2014, 14:58

Akkor ha jól értem minden marad ugyanúgy, ahogy most van, és egyik mostani tárgy sem lesz megváltoztatva. Surprised Viszont T3-on köpeny helyett cipőn az mindegy, de be lesz vezetve az, amit Mirika javasolt. Részemről okés, persze elsősorban Mirit érinti a kérdéskör meg Anatot, mint T3-as kovácsokat. Smile

Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Karakterlap

Témanyitás by Anatole Saito Kedd Feb. 04 2014, 15:48

Nekem tetszetős, amit KA mond (vértek sok páncél, sisak közepes, cipő kevés) és azt is elfogadom, hogy az életet a leírt módon előnyben részesíti. A boss itemekről szóló részt pedig különösen pártolom!

Akkor ha jól értem, a konszenzus a következő: A páncélok súlyából adódó hátrány kérdése elnapolva, avagy a mínuszpontos ötletem jogosan megvétózva. A mínuszpáncél ötlet az ismert előzményekkel megvétózva.  Vért és sisak főleg páncélra és 1-2 másik statra adnak majd T3-mas szinten. A metódus a T1-esekéhez hasonló, ami jól működötten bevált. Pontokban így nézne ki: Vérteknél tier maxpontjának legfeljebb harmada, sisaknál a fele lehetne statpont, a többi páncélpont. Tárgyalkotásnál ezután ezt én is figyelembe fogom venni. Jelenlegi T2-esek nem változnak, nem kell velük babrálnunk. Ha kiegyensúlyozott T3-mas cuccok lesznek és vegyesen sorsolva a receptek (nem fokozatosan erősödő receptek), akkor szerintem nem lesz gond. Terveim szerint amúgy is T3-mas páncél monopóliumot építenék ki Mirikával, így a gyengébb receptjei miatt sem szenvedne hátrányt, már amennyire ez rajtam múlik.

DONE Smile

A hozzászólást Anatole Saito összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Feb. 04 2014, 15:53-kor.
Anatole Saito
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Karakterlap

Témanyitás by Mirika Kedd Feb. 04 2014, 15:52

Én meg vagyok róla győződve, hogy a Birkózó páncél fog elterjedni a frontharcosok között, különösen ha a T2-es ércek száma kicsit megszaporodik azzal, hogy a duplalátók majd elérik a T2-es szintet, és így könnyebb lesz a szükséges ércmennyiséget összeszedni hozzá. Ahogy az sem véletlen, hogy akinek van diadémja vagy alkony maszkja, annak eszébe sem jut, hogy a T3-as topáz sisakra váltson.

Viszont ha a Topáz sisakra jellemző csupa páncélos felépítés nem lesz általános a fejfedőknél, akkor a sisakokhoz nem feltétlenül szükséges hozzányúlni, mert a T3-as sisakok fel fogják tudni venni a versenyt, főleg az Alkony maszkkal. Ez esetben a Topáz sisak csak egy népszerűtlen recept lesz, mint mondjuk amilyen a Vastag Köpeny is volt T2-ben. Én a változtatást akkor érzem szükségesnek, ha egy tárgy teljesen elnyomja a saját tierjének piacát (tehát hasonló erősség mellett 10-ből mondjuk 8-an ugyanazt a cuccot választanák), illetve erős befolyással van a magasabb tierre, tierekre.

Na most a Birkózó páncélra szvsz mindenképp teljesülnek ezek a feltételek, és mivel még alig van belőle, ezért most változtatva nem okozna akkora fennakadást, mint később, amikor már elterjedt vérttípus lesz. Nyilván ez esetben az ércigényét is lejjebb kellene venni.
A diadém kérdéses, ha látnék néhány T3-as sisakot, akkor könnyebb lenne megmondani, hogy fél év múlva hányan fognak benne szaladgálni még.

Ami pedig a bosstárgyakat, esetleg ritkákat illeti, azoknak relatíve kevés a befolyása, lévén nehéz őket előllítani/megszerezni, így nem baj, ha eltérnek a normától, vagy erősebbek valamivel.
Mirika
Mirika
Állatidomár
Állatidomár

Karakterlap

Témanyitás by Anatole Saito Kedd Feb. 04 2014, 16:01

Szerintem pedig a birkózópáncél dominanciáját el lehet kerülni jobb T3-mas receptekkel, de azt aláírom, hogy mióta van birkózó páncélom, ezsembe se jutott, hogy megváltóra gyűjtsek. Bár ehhez hozzátartozik az is, hogy én erőre alapozok. Mondjuk kinek nem jön jól plusz 10 erő, 20 páncél helyett Rolling EyesÉs még ritka érc sem kell hozzá. Szóval jogos a felvetés. Birkózó Páncél (+8 erő +8 páncél) felállásban értékesebbé tenné a Megváltót. A másik megoldás, hogy a birkózó páncél anyagigényét méginkább drágítjuk olyan érccel, ami nehezen beszerezhető és sok más jó cucchoz is kell (pl. bőr).

Edit: Hülye vagyok, 8 páncél nem lehet, csak 5 vagy 10. Akkor meg Birkózó Páncél (+7 erő +10 páncél)

A hozzászólást Anatole Saito összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Feb. 04 2014, 16:02-kor.
Anatole Saito
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Karakterlap

Témanyitás by Hinari Kedd Feb. 04 2014, 16:02

Ígyis elég drága az a recept, nem kell drágítani -.-

Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Karakterlap

Témanyitás by Anatole Saito Kedd Feb. 04 2014, 16:04

Hinari írta:
Ígyis elég drága az a recept, nem kell drágítani -.-

Ne a mi érdekünket nézd, hanem a piacét, meg azt, hogy a ritkának legyen meg az értéke Very Happy
Anatole Saito
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Karakterlap

Témanyitás by Hinari Kedd Feb. 04 2014, 16:08

Hát ígyis drága az a recept tényleg az... mivel nem sokféle ércből lehet gyártani. Ha drágítunk, az ára is nő, így csak azt fogjuk elérni, hogy Anat rajtad kívül - aki már megszerezte a drágítás előtt - alig lesz embereknek. Míg ha gyengítve lesz statokban, az neked is rosszabb lesz. Szal ennyit az érdekről Razz Btw nekem tetszetős a 7+10, a diadém meg szvsz maradhat, ha T3-on lesznek jobb sisakok Surprised

Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Karakterlap

Témanyitás by Mirika Kedd Feb. 04 2014, 16:11

Jobb T3-as receptek nem lesznek, pont erről szólna a séma meghatározása vérteknél. Ha KA igazodik a harmadolós megoldáshoz, akkor hat pontnál többet nem adhatna egy T3-as vért, és még egy +7 erő +10 páncélos Birkózó Páncél is csak alig lenne gyengébb, mint egy +6 pont +30 páncélos maximum pontos T3-as. Mivel a Birkózó páncél erős T2-esnek van szánva, így a +4 erő +15-20 páncél elosztás lenne az igazi.

A T2-es érceket amíg könnyebb lesz előkeríteni, mint a T3-asokat, addig a recept további drágítása nemigen segít, maximum lassítja a folyamatot. Így is annyi érc kell hozzá, mint egy ritka tárgyhoz, mínusz a ritka érc, csak ezért nincs már féltucat játékosnak ilyen vértje.
Mirika
Mirika
Állatidomár
Állatidomár

Karakterlap

Témanyitás by Anatole Saito Kedd Feb. 04 2014, 16:14

Hinari írta:
Szal ennyit az érdekről Razz

Ha a saját érdekemet néztem volna, akkor nem javaslom a gyengített stat ötletemet is :PSzóval békén lehet hagyni ˇ^ˇ

a diadém meg szvsz maradhat

Szal ennyit az érdekről Razz

Na de a kölcsönös viccelődő csipkelődésünketmellőzve, a lényeg, hogy úgy tűnik dűlőre jutottunk. +4 erő és +20 páncélt javaslok birkózó páncélnak, hogy legyen előrelépés a fémvérthez képest. KA, tiéd a porond Very Happy

A hozzászólást Anatole Saito összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Feb. 04 2014, 16:17-kor.
Anatole Saito
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Karakterlap

Témanyitás by Hinari Kedd Feb. 04 2014, 16:15

*megnyomizza Anatot* Razz

Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Karakterlap

Témanyitás by Kayaba Akihiko Kedd Feb. 04 2014, 16:23

Diadém is kap minimál páncélt.
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

11 / 39 oldal Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 39  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.