Javaslatok
+83
Argo
Sakuya
ZexCeed
Raygart Arrow
Kiwi
Yuuki Asuna
Stingray
Miu
Hayashi Yuichi
Silver
Ayse
Kurokawa Yuuki
Kuromajo
Mayumi
Kemila
Dr. Kayaba Natsuko "Nia"
Kirigaya Suguha
Malcolm
Benedict Arata
Saya
Chiaki
Tantalosz
Cearso
Kokoro
Cellindir
Akairo
Rinarin Ai Kita
Bacchus
Sinon
Morrigan
Ryuu
Phobos
Kuradeel
Suzume
Atoru
Kodoku
Ilsette
Silica
Kincaid
FigtherBunny
Strea
Utahime
Shukaku
Elysion
Tsubasa Norika
Ozirisz
Danee
Kurokoto
Rokurou Amateratsu
Cardinal
Asuka
King
Jun
Aidor
Diabel
Szophie
Tachibana Makoto
Hinari
Halász Alex
Chancery
Yurihime
Joey Chrome
Enheriel
Sachi
Tatsuki Ranmaru
Noxy
Mirika
Taidana
Koshitsu Esutel
Peter Worker
Jasude
Ryuninji Ren
Kazuma
Rosalia
Fuun Kotarou
Allen Dante
RenAi
Rita Hanami
Kusumi Ayani
Henzon
Anatole Saito
Zero
Kayaba Akihiko
87 posters
7 / 39 oldal
7 / 39 oldal • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 39
Re: Javaslatok
Hát, Mirika, megfogalmaztad, ezzel egyet tudok érteni, az arany részhez meg nem szólnék hozzá (az aranynak hasznosság van, ok-okozati összefüggése az ismikkel nincs)
Hinarival meg napestig tudnék vitatkozni, pont abból kiindulva, amit 1el feljebb Miri leírt, de inkább nem teszem. És tanultam a leckéből, köszönöm, azóta mindig megkérdezem, lehet-e
Hinarival meg napestig tudnék vitatkozni, pont abból kiindulva, amit 1el feljebb Miri leírt, de inkább nem teszem. És tanultam a leckéből, köszönöm, azóta mindig megkérdezem, lehet-e
Danee- Lovag
- Hozzászólások száma : 1932
Karakterlap
Szint: 43
Indikátor: Zöld
Céh: Unity
Szvsz, pénzszerzési lehetőségnek ott vannak az eventek, a pontgyűjtő és a lottó. Eleve nem értettem anno, hogy ismerkedősre miért adunk jutalmat, mikor természetes dolog, hogy játszunk egymással és nem csak a fejlődésért. De ha már lett jutalom, használjuk ki! \o/ Ha kacat, hát így jártunk, céhbankban a kazamatajáró is ugyanilyen lutri, van jópár Arteses motyó is a bolhapiacon, ha meg értékes cucc, akkor meg nemcsak játszottunk egy jót egymással, hanem még nyertünk is vele. Ilyen egyszerű. Bármennyire is szükségünk van az alapanyagokra, az már túl nagy jutalom. Egyébként eredetileg nem is akartam kihasználni ezt a lehetőséget, hogy tárgyjutalomban részesülünk, aztán tök izgalmasnak találtam várni, hogy mégis mi jön ki. A pontgyűjtő és a lottó detto ugyanez: vagy nem nyersz szinte semmit (kacat szintű jutalom), vagy nagyot kaszálsz. Lutri ez is, mégis imádunk dobálni és megjátszani a számainkat, mert izgalmas a várakozás SZVSZ
Félre ne értsd Danee, most nem az van, hogy összefogtunk ellened és már csak azért is megvétózzuk az ötleted, csak akik nem értettek veled egyet, azok átélték azt, mikor ez a tárgyjutalom hosszú huzavona és megbeszélések után be lett vezetve. Peace
Félre ne értsd Danee, most nem az van, hogy összefogtunk ellened és már csak azért is megvétózzuk az ötleted, csak akik nem értettek veled egyet, azok átélték azt, mikor ez a tárgyjutalom hosszú huzavona és megbeszélések után be lett vezetve. Peace
Anatole Saito- Harcos
- Hozzászólások száma : 2965
Karakterlap
Szint: 35
Céh: Artes Liberales, Sayonara
Várjatok, megvan!
Mi lenne, ha 5 db nyersanyag is lenne (az adott jártasság nélkül csak 2 db) a jutalom mellé, de csak ott, ahol lehet (Pl Erdőben csak növényt lehetne, köves területen csak ércet, Városban semmilyen)?
Mi lenne, ha 5 db nyersanyag is lenne (az adott jártasság nélkül csak 2 db) a jutalom mellé, de csak ott, ahol lehet (Pl Erdőben csak növényt lehetne, köves területen csak ércet, Városban semmilyen)?
Joey Chrome- Lovag
- Hozzászólások száma : 934
Karakterlap
Szint: 30
Nem rossz gondolat, szerintem jól hangzik, ha lehetne érceket és növényeket is találni. Akár még úgy is rendben lenne szerintem ha a városokban lehetne csak tárgyat találni a pusztákon pedig a nyersanyag :3 Habár nekem a mostani rendszerrel sincs semmi bajom
- Hozzászólások száma : 1565
Karakterlap
Szint: 32
Céh: Jumpy Vigor
Szerintem Miri nagyon jól megfogalmazta, miért nem lenne jó ötlet nyersanyagokat kapni, szal szvsz örüljünk neki, hogy ennyit is kapunk... és Anatnak is igaza van, tök jó izgulni, hogy vajon mit fognak kisorsolni, és mondhatnám hogy hű de nem jó hogy tárgyat kapunk mert páncélkovács vagyok és így kevesebb a kereslet, de nem kell mindig az érdekeket néznünk. ^^ Jó ez úgy ahogy van, régen ennyi sem volt.
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue
Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.
Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari- Kardforgató
- Hozzászólások száma : 4966
Karakterlap
Szint: 50
Céh: Justice League
Ötletek szafarihoz:
Pulyka ["Sütve finom és laktató"]
Strucc ["Vigyázz, mert szeret csipegetni"]
Gnóm ["Kisebb mint négy éve"]
Egér ["Kicsi, és gyorsan fut"]
Liba ["A mája rendkívül ízletes"]
Zebra ["Fekete alapon fehér csíkos, vagy fehér alapon fekete csíkos?"]
Kígyó ["Hát ez nagyon kíííígyó!"]
Medve ["Jóval erősebb mint a plüss társai"]
Pegazus ["Jobban jársz, ha nem ülsz fel rá"]
Vadló ["Mester lovaglással megspórolod a gyaloglást hazáig"]
Farkas ["Hiba összetéveszteni egy közönséges kutyával"]
Griff ["Még a griffet is röptében..."]
Zsiráf ["Zsi és Ráf leszármazottja"]
Óriáspók ["Na de Normi!"]
Csiga ["A vezérlőprogramja elavult mobilnetet használ"]
Keselyű ["Színes pixelek környékén gyakoribb"]
Bagoly ["Olvasójegyet rejteget a szárnya alatt"]
Unikornis ["A vére gyógyító hatású, de aki megöli a balszerencse száll rá"]
Krokodil ["Hosszabb, mint zöldebb"]
Polip ["Nyolc karjával ölel"]
Cápa ["Fogaiból kiváló nyílhegyek készülnek"]
Gumicsizma ["Jól jön a mocsaras vidékeken"]
Aranyhal ["Állítólag teljesít három kívánságot"]
Sellő ["Ritka, és gyönyörű"]
Evezőlapát ["Már csak csónak kell hozzá"]
Üres üveg ["Kocsmában visszaváltják"]
Pulyka ["Sütve finom és laktató"]
Strucc ["Vigyázz, mert szeret csipegetni"]
Gnóm ["Kisebb mint négy éve"]
Egér ["Kicsi, és gyorsan fut"]
Liba ["A mája rendkívül ízletes"]
Zebra ["Fekete alapon fehér csíkos, vagy fehér alapon fekete csíkos?"]
Kígyó ["Hát ez nagyon kíííígyó!"]
Medve ["Jóval erősebb mint a plüss társai"]
Pegazus ["Jobban jársz, ha nem ülsz fel rá"]
Vadló ["Mester lovaglással megspórolod a gyaloglást hazáig"]
Farkas ["Hiba összetéveszteni egy közönséges kutyával"]
Griff ["Még a griffet is röptében..."]
Zsiráf ["Zsi és Ráf leszármazottja"]
Óriáspók ["Na de Normi!"]
Csiga ["A vezérlőprogramja elavult mobilnetet használ"]
Keselyű ["Színes pixelek környékén gyakoribb"]
Bagoly ["Olvasójegyet rejteget a szárnya alatt"]
Unikornis ["A vére gyógyító hatású, de aki megöli a balszerencse száll rá"]
Krokodil ["Hosszabb, mint zöldebb"]
Polip ["Nyolc karjával ölel"]
Cápa ["Fogaiból kiváló nyílhegyek készülnek"]
Gumicsizma ["Jól jön a mocsaras vidékeken"]
Aranyhal ["Állítólag teljesít három kívánságot"]
Sellő ["Ritka, és gyönyörű"]
Evezőlapát ["Már csak csónak kell hozzá"]
Üres üveg ["Kocsmában visszaváltják"]
Karakterlap
Szirén ["Énekhangja.. hát.. majd megtudod"]
Póló ["Ha már bakancs van.."]
Póló ["Ha már bakancs van.."]
Karakterlap
Indikátor: Vörös
Céh: -
Tűzsárkány ["Tábortüzek készítéséhez nagy előny"]
Jégsárkány ["Öltözz melegebben, mint Lizbet"]
Földsárkány ["Meg is van a rengések okozója"]
Szélsárkány ["Na, ki az egek ura?"]
Delfin ["Viszlát, és kösz a halakat."]
Bálna ["Ne kérdezd, hogy fért ez el a folyóban..."]
Gyilkos bálna ["Fóka után várható ellenfél"]
Fóka ["Ulf, Ulf"]
Jégsárkány ["Öltözz melegebben, mint Lizbet"]
Földsárkány ["Meg is van a rengések okozója"]
Szélsárkány ["Na, ki az egek ura?"]
Delfin ["Viszlát, és kösz a halakat."]
Bálna ["Ne kérdezd, hogy fért ez el a folyóban..."]
Gyilkos bálna ["Fóka után várható ellenfél"]
Fóka ["Ulf, Ulf"]
Chancery- Állatidomár
- Hozzászólások száma : 3005
Karakterlap
Szint: 27
A karakter lapon és a kis kép alatt itt oldalt egy új pont: Titulus.
Például a huszadik szint fölött lehetne megpályázni, ugyanúgy kétszázötven szóval, mint minden mást. Egyszerű játékszínesítő élmény, semmi pluszt nem adna, csupán csak a játékban név helyett ezt látnák a többiek. Pl. Titulus: A Sárkánylovas.
Vagy max valami olyat tudok még elképzelni a küldetések végén, hogy: Mivel XY híres játékos is csatlakozott a küldetéshez, ezért a megbízótok megörült és olcsóbban adja ezt, meg ezt, vagy többet ad ebből, vagy egy fegyver információval is szolgál stb. Vagy ha a céhekben sok ilyen játékos van, akkor a hónapok elején a többi dolog mellett kapnának még valami jelzés értékű pluszt.
Igazából én nem gondolkodtam jutalomként erre, de így hátha többeknek is tetszene.
Például a huszadik szint fölött lehetne megpályázni, ugyanúgy kétszázötven szóval, mint minden mást. Egyszerű játékszínesítő élmény, semmi pluszt nem adna, csupán csak a játékban név helyett ezt látnák a többiek. Pl. Titulus: A Sárkánylovas.
Vagy max valami olyat tudok még elképzelni a küldetések végén, hogy: Mivel XY híres játékos is csatlakozott a küldetéshez, ezért a megbízótok megörült és olcsóbban adja ezt, meg ezt, vagy többet ad ebből, vagy egy fegyver információval is szolgál stb. Vagy ha a céhekben sok ilyen játékos van, akkor a hónapok elején a többi dolog mellett kapnának még valami jelzés értékű pluszt.
Igazából én nem gondolkodtam jutalomként erre, de így hátha többeknek is tetszene.
Peter Worker- Állatidomár
- Hozzászólások száma : 1008
Karakterlap
Szint: 26
Céh: Young Justice
Én arra gondoltam, hogy mivel mindenki látja a játékban amúgy is,
lehetne betenni a "rank" mellé egy "indikátor"-t is, ami vagy zöld vagy piros. Hogy ne legyenek olyan félre értések, hogy benézünk vkit.
Elvégre aki bevállalta a piros indikátort, annak oka volt vele, és mint a játék része, nehogy már elsikkadjon.
lehetne betenni a "rank" mellé egy "indikátor"-t is, ami vagy zöld vagy piros. Hogy ne legyenek olyan félre értések, hogy benézünk vkit.
Elvégre aki bevállalta a piros indikátort, annak oka volt vele, és mint a játék része, nehogy már elsikkadjon.
- flamberg:
- Zafírszálas fejpánt:
Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
Halász Alex- Harcos
- Hozzászólások száma : 1731
Karakterlap
Szint: 36
Én azt is el tudnám képzelni, hogy megszavazzuk ezeket a titulusokat (mármint pár játékos egy másiknak), persze helytálló magyarázattal
Az indikátor valamilyen feltüntetése pedig szintén nem rossz ötlet, bár ezzel a sárga beállítása megint bajos lenne picit, mivel az csak pár napig tart ki immár, nem permanens, mint a piros. Tehát végülis lenne zöld meg piros, a sárgát meg ha valaki megszerzi pár napra.... na, az vagy elsikkadhat, vagy valamit ki kell találni rá >.>
Piros indikátort amúgy ha van befolyás az avatarkép alá rakott dolgokhoz, lehetne a név mellett/előtt, ilyen kis sims-jelként, mint a SAO-ban is \o/
Az indikátor valamilyen feltüntetése pedig szintén nem rossz ötlet, bár ezzel a sárga beállítása megint bajos lenne picit, mivel az csak pár napig tart ki immár, nem permanens, mint a piros. Tehát végülis lenne zöld meg piros, a sárgát meg ha valaki megszerzi pár napra.... na, az vagy elsikkadhat, vagy valamit ki kell találni rá >.>
Piros indikátort amúgy ha van befolyás az avatarkép alá rakott dolgokhoz, lehetne a név mellett/előtt, ilyen kis sims-jelként, mint a SAO-ban is \o/
Chancery- Állatidomár
- Hozzászólások száma : 3005
Karakterlap
Szint: 27
Az indikátor ötlet nagyon tetszik, a tituluson meg pont ma kezdtem gondolkodni újra, szóval én támogatom mind a két ötletet :3 Meg ha már a Sao light novel szereplőinél is és azt hiszem az animében is szerepel, ide is el kellene a titulus :3 Én nem emelném olyan magasra a határát, szerintem tízes szinttől már bőven optimális, végül is aki odáig felharcolta már magát az nem fog csak úgy szó nélkül eltűnni sem az oldalról :3
- Hozzászólások száma : 1565
Karakterlap
Szint: 32
Céh: Jumpy Vigor
A chat-en véletlenül elhangzott egy kérdés tőlem, és mivel párnak tetszett, arra gondoltam, listáznám, milyen petek lehetnének még:)
- Óriás Pillangó (nem viccelek, ez volt a kérdés témájaXD)
- Gyík (Nem sárkány, nem kígyó)
- Szarvas (Hátasnak is alkalmas:D)
- Óriás Darázs
- Denevér
- Keselyű
- Pegazus
Többin még gondolkodokXD
- Óriás Pillangó (nem viccelek, ez volt a kérdés témájaXD)
- Gyík (Nem sárkány, nem kígyó)
- Szarvas (Hátasnak is alkalmas:D)
- Óriás Darázs
- Denevér
- Keselyű
- Pegazus
Többin még gondolkodokXD
Enheriel (violet), Lulu (hotpink), Villámlás (khaki), Snowcat (#9999FF), Regina (cyan)
Enheriel- Állatidomár
- Hozzászólások száma : 1188
Karakterlap
Szint: 30
Céh: Artes
Tudom, hogy akár szótárat is használhatnánk, de szerintem érdekes lehetne, ha lenne egy topik, amiben a gyakran használt japán kifejezések lennének mellettük a magyar megfelelővel.
Koshitsu Esutel- Íjász
- Hozzászólások száma : 806
Karakterlap
Szint: 22
Céh: Artes Liberales
Koshitsu Esutel írta:Tudom, hogy akár szótárat is használhatnánk, de szerintem érdekes lehetne, ha lenne egy topik, amiben a gyakran használt japán kifejezések lennének mellettük a magyar megfelelővel.
Támogatom! Legalább érteném néha, hogy mit beszéltek xD
Rosalia- Admin
- Hozzászólások száma : 1543
Nem tudom hogy elhangzott e már ez a javaslat, de véleményem szerint az elkerülés/hárítás hiányzik, ami akár egy újabb szintre emelhetné a harcokat. Mert így akár lenne esélye a karakternek szörnyek/bossok elől kitérni...
Színem: #0099ff
Allen Dante- Harcművész
- Hozzászólások száma : 312
Karakterlap
Szint: 12
Ez inkább észrevétel, sem mint javaslat.
Zavar, hogy egyre több játékosnak van és egyre több játékos akar magának egy petet, egy állatkát. Tisztába vagyok vele, hogy ezek csak játékszínesítő állatkák, nem vesznek részt a harcokban, de szerintem, hogy ez egyre gyakoribb, úgy egyre inkább ront az idomárok értékéből is.
Nem azért lettem anno idomár, mert hogy olyan szép rózsaszín betűkkel van kiírva a neve. Nem tagadom, a döntésben közrejátszott az is, hogy plusz HP, plusz képesség, de nem is emiatt hoztam meg ezt a döntést végül. Nem önbizalom hiányos mondatnak szánom a következőt, de tény, hogy Peter az egyik legunalmasabb karakter lenne, hogy nem lenne mellette Hisame. Jégsárkányságtól függetlenül, bármilyen petem lett volna, az hasonló jellemmel bírt volna, mint most Hisame. Azt mondanám, hogy a társság, mi miatt választottam ezt a kasztot. Nos, most hogy ez mindenkinek megadatik így, hát bocsánat a nyers fogalmazásért, de pocsék érzés nekem.
Nem irigylem senkitől sem, félreértés ne essék, - hisz van egy jégsárkányom - de az idomítás miatt az idomárság azzal jár, hogy bénábbnak tűnünk a több kaszt szemében. Nincs kardunk, pajzsunk, úgy mond nem értünk a fegyverforgatáshoz. Kés esetleg, de nem több.
Sokszor van felhozva, hogy a játékban így, játéktechnikailag úgy. Nos, élnék ezzel a kifejezéssel én is akkor. Ha mindenki egy állatkával szaladgál, és emellett még fegyvert is forgat, az Peter karakter szemében azt sugallja, hogy ő nem ér többet senkitől sem, sőt mások még fegyvert is tudnak forgatni, ő pedig nem és ez így nem jó szerintem.
Zavar, hogy egyre több játékosnak van és egyre több játékos akar magának egy petet, egy állatkát. Tisztába vagyok vele, hogy ezek csak játékszínesítő állatkák, nem vesznek részt a harcokban, de szerintem, hogy ez egyre gyakoribb, úgy egyre inkább ront az idomárok értékéből is.
Nem azért lettem anno idomár, mert hogy olyan szép rózsaszín betűkkel van kiírva a neve. Nem tagadom, a döntésben közrejátszott az is, hogy plusz HP, plusz képesség, de nem is emiatt hoztam meg ezt a döntést végül. Nem önbizalom hiányos mondatnak szánom a következőt, de tény, hogy Peter az egyik legunalmasabb karakter lenne, hogy nem lenne mellette Hisame. Jégsárkányságtól függetlenül, bármilyen petem lett volna, az hasonló jellemmel bírt volna, mint most Hisame. Azt mondanám, hogy a társság, mi miatt választottam ezt a kasztot. Nos, most hogy ez mindenkinek megadatik így, hát bocsánat a nyers fogalmazásért, de pocsék érzés nekem.
Nem irigylem senkitől sem, félreértés ne essék, - hisz van egy jégsárkányom - de az idomítás miatt az idomárság azzal jár, hogy bénábbnak tűnünk a több kaszt szemében. Nincs kardunk, pajzsunk, úgy mond nem értünk a fegyverforgatáshoz. Kés esetleg, de nem több.
Sokszor van felhozva, hogy a játékban így, játéktechnikailag úgy. Nos, élnék ezzel a kifejezéssel én is akkor. Ha mindenki egy állatkával szaladgál, és emellett még fegyvert is forgat, az Peter karakter szemében azt sugallja, hogy ő nem ér többet senkitől sem, sőt mások még fegyvert is tudnak forgatni, ő pedig nem és ez így nem jó szerintem.
Peter Worker- Állatidomár
- Hozzászólások száma : 1008
Karakterlap
Szint: 26
Céh: Young Justice
Teljesen egyetértek Peterrel, viszont a most bevezetett szabályt annyival módosítanám, hogy az idomároknak egy picit szabadab kezet adnák az idomításban, főképp azzal az indokkal élve, hogy nekik eleve ez a kasztjiuk.. - és ezt most nem csak azért mondom ám, mert önös érdekek vezérelnek.>.<
Karakterlap
Indikátor: Vörös
Ozirisz- Kardforgató
- Hozzászólások száma : 2136
Karakterlap
Egy javaslatom lenne [nem az amit Pm-ben küldtem] ez más...
Beszélgettünk... egyesekkel a chaten... inkább hagyjuk hogy hol lényegtelen. És arra jutottunk, hogy... mindegy nem számít. [véletlen sem arra, hogy semmit nem tudunk Kayabárol] Tehát arra gondolunk csinálunk egy Sword art offline hoz hasonló [SAO special] műsort vagy valamit... ahol meg interjúvolunk [nem useresen, persze az sincs kizárva ha valaki bele megy] random játékosokat és mesélőket... meg persze adminokat [véletlen sem kayabát akarjuk kivallatni a magánéletéről]. De a lényeg, hogy talán érdekes/ vicces dolgok születhetnének. Ez- az off topicba kerülne.
És esetleg valaki majd tarthatna karaktereknek egy kis élet tanácsadást is...
Ki támogatja?
Beszélgettünk... egyesekkel a chaten... inkább hagyjuk hogy hol lényegtelen. És arra jutottunk, hogy... mindegy nem számít. [véletlen sem arra, hogy semmit nem tudunk Kayabárol] Tehát arra gondolunk csinálunk egy Sword art offline hoz hasonló [SAO special] műsort vagy valamit... ahol meg interjúvolunk [nem useresen, persze az sincs kizárva ha valaki bele megy] random játékosokat és mesélőket... meg persze adminokat [véletlen sem kayabát akarjuk kivallatni a magánéletéről]. De a lényeg, hogy talán érdekes/ vicces dolgok születhetnének. Ez- az off topicba kerülne.
És esetleg valaki majd tarthatna karaktereknek egy kis élet tanácsadást is...
Ki támogatja?
A hozzászólást Aidor összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Dec. 16 2013, 20:03-kor.
Erő/Irányítás:17 [+24]=41
Kitartás:17 [+2]=19
Gyorsaság:17[+9]=26
Speciális képesség: 15 [+4]=19
Páncél 55
- Jártaságok:
Keresés 3. szint
Észlelés 1. szint
Látás 2. szint
Nyomkövetés 1. szint
Érclátás T2
Növénylátás T2
Aidor- Harcművész
- Hozzászólások száma : 613
Karakterlap
Szint: 18
Céh: Angelic Voice
Nem teljesen látom még át, hogy ez mi is lenne pontosan Aidor, de engem kíváncsivá tettél
Anatole Saito- Harcos
- Hozzászólások száma : 2965
Karakterlap
Szint: 35
Céh: Artes Liberales, Sayonara
hehe, saito, nézd meg a sword art offline-t
de viccesnek találom ezért meg kísérlem létrehozni
de viccesnek találom ezért meg kísérlem létrehozni
Erő/Irányítás:17 [+24]=41
Kitartás:17 [+2]=19
Gyorsaság:17[+9]=26
Speciális képesség: 15 [+4]=19
Páncél 55
- Jártaságok:
Keresés 3. szint
Észlelés 1. szint
Látás 2. szint
Nyomkövetés 1. szint
Érclátás T2
Növénylátás T2
Aidor- Harcművész
- Hozzászólások száma : 613
Karakterlap
Szint: 18
Céh: Angelic Voice
Sword Art Offline akkor lesz, ha majd mobilnetet kötök a NervGearemre és belaggolok az első vaddisznónál X'D
Am érdekes ötlet, kiváncsi vok
Am érdekes ötlet, kiváncsi vok
Karakterlap
Öhm... Karim szülinapja alkalmából... ^^
Egy kérdés megfogalmazódott bennem, majd ebből indult ki egy (-két) ötlet.
1. A kérdés ez volt. A játék szerint melyik év melyik hónap melyik napján estek csapdába a SAO-ba a játékosok?
2. Ebből kialakuló első javaslat. (Apám, ha van ilyen már, akkor nagyon vak vagyok, és bocsi! ) Más fórumokon láttam már ilyet, hogy írták a történelmet. ^^ Jó, ott lehet, hogy könnyebb volt, mert lehetett külön dokumentálni, hogy ki mikor született vagy érkezett a birodalomra, stb, itt viszont kis kivétellel mindenki egy napon érkezett. Viszont lehetne dokumentálni a főbb eseményeket (esetleg linkkel utalni rá), s lehetne a halottak időpontjait is lejegyezni. S persze ha van róla írás, azt is linkkel jelezni. De Pl. az eventek, mint események mind belekerülhetnének a történelembe, s lehet, hogy a nagyobb küldik is. Bár, hogy melyik kisebb, melyik nagyobb, az elég relatív. De ott vannak pl. a különféle bajnokságok. De hogy lenne egy kis történelem könyvecskéje SAO-nak, (Több kevesebb leírással), s maguk a karik is elmehetnének mondjuk a könyvtárba, vagy nem tom hova, ahol ők maguk is ezt elolvashatnák.
3. Ebből jött további ötlet, hogy lehetne egyéb dolgokat is dokumentálni. Pl. lenne egy hősök csarnoka, vagy nem tudom mi, ahol havonta, vagy ha ritkábban van változás, akkor változásonként ki lenne írva, hogy ki a legjobb 10 játékos, illetve a legjobb (valamiben) játékosok is, sőt, akár arról is lehetne tábla, hogy kaszton belül ki a jelenlegi legjobb. (Nyilván ez Esu karim egoját vakargatná ) Tudom, hogy ehhez hasonló lista van már, de az csak az Usereknek szól, ráadásul a régit sosem látjuk, csak a jelenlegi helyzetet. Szóval lehetne egy olyan hely, ahol ezeket a statisztikákat, listákat maguk a karik is láthatnák. Akkor lehetne olyan is, hogy a legerősebb pet, (vagy mivel a peteknél is lehetne egy csomó kategóriát írni, hogy miben a legjobb, így az lehet, hogy sok lenne, de akkor elég lenne a legmagasabb szintű pet, vagy nem tom. ^^)
(((((4. Lehetnének olyan küldetéseket, bár lehet, hogy erről szólnak az eventek, amik egész Aincrad életét befolyásolják. )))))
5. Ha lesz saját fórumom valaha az életben, szeretnék egy ilyet is, de lehet, kicsit bonyolítaná a játékot, viszont biztos, hogy színesítené is, ugyanakkor lelkesítené kreatívságban a tagokat, s mégis a logikai bukfencek elkerülhetőek lennének. Tehát. Lenne egy fórum, ahol bárki nyithatna egy topikot, amiben az userek azt írnák le, hogy ők hogyan képzeltek el egy embert, egy helyszínt, egy várost, stb.
Pl. Esu mondjuk elmegy az 5. szint egyik kis hotelecskéjébe, s ott találkozik a tulajdonossal. Én mint User nyitnék egy új topikot "5. szint XY Hotel" címmel (az ennek megfelelő fórumban), s azon belül leírnám, hogy a Tulajdonost XY-nak hívják, kövér férfi bajusszal, stb.
Ezt mások elolvashatnák, s akár megragadnák a lehetőséget, s a karijuk ugyanazt az "NPC"-t használhatnák, ha van kedvük hozzá, s mondjuk kijátsszák, hogy feldühödött, s kinyírt valakit az a általunk nem játékos karakter, de mondjuk a SAO-n belül játékos karakter. Ezért piros indikátoros lett. Ha ezt kijátssza, az általam megnyitott fórumban következő bejegyzésként leírhatná, hogy a tulajdonos már piros indikátoros. Berak egy linket, hogy hol mi történt. Tehát egymás helyszíneit, kitalált mellékkaraktereit is tudnánk használni, vagyis nem csak úgy magunknak játszanánk, vagy azoknak, akikkel együtt játszunk egy ismit vagy egy KT-t, hanem a játékaink befolyással lennének mások játékaira is.
Ez lehet, hogy egy fantasy fórumban jobban működne, de szerintem itt sem lehet vele nagy gond. Na meg az nyit fórumot, akinek kedve van hozzá, s az használja a fórumokban leírt infókat, akinek kedve van hozzá. Tehát ez szerintem nem bonyolítaná túl a játékot, csak színesítené. Szerintem adna kedved az usereknek ahhoz, hogy saját képükre alakítsák ezt a világot, persze a normális határokon belül.
De nem muszáj kitalált karakternek lennie, lehet egy város vagy városrész, szint térképe, egy épület megtervezése, vagy bármi, amivel nem csak egy karakter, hanem bármelyik karakter találkozhat.
Ehm, ez az utolsó lehet, hogy nagyon zavartnak hangzik, de egyszer úgy kipróbálnám, hogy működik-e. Persze, ha nagy káoszt okozna, még úgy sem késő törölni a fórumokat.
Öhm, egyelőre ennyi jut eszembe
Egy kérdés megfogalmazódott bennem, majd ebből indult ki egy (-két) ötlet.
1. A kérdés ez volt. A játék szerint melyik év melyik hónap melyik napján estek csapdába a SAO-ba a játékosok?
2. Ebből kialakuló első javaslat. (Apám, ha van ilyen már, akkor nagyon vak vagyok, és bocsi! ) Más fórumokon láttam már ilyet, hogy írták a történelmet. ^^ Jó, ott lehet, hogy könnyebb volt, mert lehetett külön dokumentálni, hogy ki mikor született vagy érkezett a birodalomra, stb, itt viszont kis kivétellel mindenki egy napon érkezett. Viszont lehetne dokumentálni a főbb eseményeket (esetleg linkkel utalni rá), s lehetne a halottak időpontjait is lejegyezni. S persze ha van róla írás, azt is linkkel jelezni. De Pl. az eventek, mint események mind belekerülhetnének a történelembe, s lehet, hogy a nagyobb küldik is. Bár, hogy melyik kisebb, melyik nagyobb, az elég relatív. De ott vannak pl. a különféle bajnokságok. De hogy lenne egy kis történelem könyvecskéje SAO-nak, (Több kevesebb leírással), s maguk a karik is elmehetnének mondjuk a könyvtárba, vagy nem tom hova, ahol ők maguk is ezt elolvashatnák.
3. Ebből jött további ötlet, hogy lehetne egyéb dolgokat is dokumentálni. Pl. lenne egy hősök csarnoka, vagy nem tudom mi, ahol havonta, vagy ha ritkábban van változás, akkor változásonként ki lenne írva, hogy ki a legjobb 10 játékos, illetve a legjobb (valamiben) játékosok is, sőt, akár arról is lehetne tábla, hogy kaszton belül ki a jelenlegi legjobb. (Nyilván ez Esu karim egoját vakargatná ) Tudom, hogy ehhez hasonló lista van már, de az csak az Usereknek szól, ráadásul a régit sosem látjuk, csak a jelenlegi helyzetet. Szóval lehetne egy olyan hely, ahol ezeket a statisztikákat, listákat maguk a karik is láthatnák. Akkor lehetne olyan is, hogy a legerősebb pet, (vagy mivel a peteknél is lehetne egy csomó kategóriát írni, hogy miben a legjobb, így az lehet, hogy sok lenne, de akkor elég lenne a legmagasabb szintű pet, vagy nem tom. ^^)
(((((4. Lehetnének olyan küldetéseket, bár lehet, hogy erről szólnak az eventek, amik egész Aincrad életét befolyásolják. )))))
5. Ha lesz saját fórumom valaha az életben, szeretnék egy ilyet is, de lehet, kicsit bonyolítaná a játékot, viszont biztos, hogy színesítené is, ugyanakkor lelkesítené kreatívságban a tagokat, s mégis a logikai bukfencek elkerülhetőek lennének. Tehát. Lenne egy fórum, ahol bárki nyithatna egy topikot, amiben az userek azt írnák le, hogy ők hogyan képzeltek el egy embert, egy helyszínt, egy várost, stb.
Pl. Esu mondjuk elmegy az 5. szint egyik kis hotelecskéjébe, s ott találkozik a tulajdonossal. Én mint User nyitnék egy új topikot "5. szint XY Hotel" címmel (az ennek megfelelő fórumban), s azon belül leírnám, hogy a Tulajdonost XY-nak hívják, kövér férfi bajusszal, stb.
Ezt mások elolvashatnák, s akár megragadnák a lehetőséget, s a karijuk ugyanazt az "NPC"-t használhatnák, ha van kedvük hozzá, s mondjuk kijátsszák, hogy feldühödött, s kinyírt valakit az a általunk nem játékos karakter, de mondjuk a SAO-n belül játékos karakter. Ezért piros indikátoros lett. Ha ezt kijátssza, az általam megnyitott fórumban következő bejegyzésként leírhatná, hogy a tulajdonos már piros indikátoros. Berak egy linket, hogy hol mi történt. Tehát egymás helyszíneit, kitalált mellékkaraktereit is tudnánk használni, vagyis nem csak úgy magunknak játszanánk, vagy azoknak, akikkel együtt játszunk egy ismit vagy egy KT-t, hanem a játékaink befolyással lennének mások játékaira is.
Ez lehet, hogy egy fantasy fórumban jobban működne, de szerintem itt sem lehet vele nagy gond. Na meg az nyit fórumot, akinek kedve van hozzá, s az használja a fórumokban leírt infókat, akinek kedve van hozzá. Tehát ez szerintem nem bonyolítaná túl a játékot, csak színesítené. Szerintem adna kedved az usereknek ahhoz, hogy saját képükre alakítsák ezt a világot, persze a normális határokon belül.
De nem muszáj kitalált karakternek lennie, lehet egy város vagy városrész, szint térképe, egy épület megtervezése, vagy bármi, amivel nem csak egy karakter, hanem bármelyik karakter találkozhat.
Ehm, ez az utolsó lehet, hogy nagyon zavartnak hangzik, de egyszer úgy kipróbálnám, hogy működik-e. Persze, ha nagy káoszt okozna, még úgy sem késő törölni a fórumokat.
Öhm, egyelőre ennyi jut eszembe
Koshitsu Esutel- Íjász
- Hozzászólások száma : 806
Karakterlap
Szint: 22
Céh: Artes Liberales
2. már ki lett próbálva, de egy élő embernek sincs ideje mindet leírni.
3. is beleesik abba a kategóriába, mint a második, mégpedig, hogy senkinek sincs annyi ideje, hogy vezetni tudja.
4. volt és van is. Anno volt egy küldetésem, ami vizes szintté változtatta a 4. szintet és most folyik a nyulas event, ami eldönti Torubana sorsát. (Azt hiszem azért a városért folyik a küzdelem.)
+ a balszerencsék kastélyát is ilyennek tervezem, de ott még nincs elég jelentkező és előtte befejezném a nyulasat is
Magyarul az általam szervezett dolgok általában befolyásolnak 1-1 kisebb dolgot.
5. az elején nem lenne baj, de később, ha mennél egy városba előtte 80 hozzászólást el kell olvasnod, hogy hogyan néz ki pontosan, máskülönben xy letámad, mert a város bal sarkába kék zászlót írtál, mikor ő előre meghatározta valamilyen jogon, hogy az zöld.
Ha ezeket a hibákat sikerül kijavítani egy módszerrel, (például ha lenne valami, mint például a google maps + be is lehetne oda rajzolni dolgokat, amiket valamelyik adminnak el kell fogadnia) akkor kérlek javasold újra, feltüntetve, hogy mi javítaná a problémákat.
3. is beleesik abba a kategóriába, mint a második, mégpedig, hogy senkinek sincs annyi ideje, hogy vezetni tudja.
4. volt és van is. Anno volt egy küldetésem, ami vizes szintté változtatta a 4. szintet és most folyik a nyulas event, ami eldönti Torubana sorsát. (Azt hiszem azért a városért folyik a küzdelem.)
+ a balszerencsék kastélyát is ilyennek tervezem, de ott még nincs elég jelentkező és előtte befejezném a nyulasat is
Magyarul az általam szervezett dolgok általában befolyásolnak 1-1 kisebb dolgot.
5. az elején nem lenne baj, de később, ha mennél egy városba előtte 80 hozzászólást el kell olvasnod, hogy hogyan néz ki pontosan, máskülönben xy letámad, mert a város bal sarkába kék zászlót írtál, mikor ő előre meghatározta valamilyen jogon, hogy az zöld.
Ha ezeket a hibákat sikerül kijavítani egy módszerrel, (például ha lenne valami, mint például a google maps + be is lehetne oda rajzolni dolgokat, amiket valamelyik adminnak el kell fogadnia) akkor kérlek javasold újra, feltüntetve, hogy mi javítaná a problémákat.
Kayaba Akihiko- Admin
- Hozzászólások száma : 19698
7 / 39 oldal • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 39
7 / 39 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.