Sword Art Online Fórum Szerepjáték
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Javaslatok

+83
Argo
Sakuya
ZexCeed
Raygart Arrow
Kiwi
Yuuki Asuna
Stingray
Miu
Hayashi Yuichi
Silver
Ayse
Kurokawa Yuuki
Kuromajo
Mayumi
Kemila
Dr. Kayaba Natsuko "Nia"
Kirigaya Suguha
Malcolm
Benedict Arata
Saya
Chiaki
Tantalosz
Cearso
Kokoro
Cellindir
Akairo
Rinarin Ai Kita
Bacchus
Sinon
Morrigan
Ryuu
Phobos
Kuradeel
Suzume
Atoru
Kodoku
Ilsette
Silica
Kincaid
FigtherBunny
Strea
Utahime
Shukaku
Elysion
Tsubasa Norika
Ozirisz
Danee
Kurokoto
Rokurou Amateratsu
Cardinal
Asuka
King
Jun
Aidor
Diabel
Szophie
Tachibana Makoto
Hinari
Halász Alex
Chancery
Yurihime
Joey Chrome
Enheriel
Sachi
Tatsuki Ranmaru
Noxy
Mirika
Taidana
Koshitsu Esutel
Peter Worker
Jasude
Ryuninji Ren
Kazuma
Rosalia
Fuun Kotarou
Allen Dante
RenAi
Rita Hanami
Kusumi Ayani
Henzon
Anatole Saito
Zero
Kayaba Akihiko
87 posters

25 / 39 oldal Previous  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 39  Next

Go down

Javaslatok - Page 25 Empty Re: Javaslatok

Témanyitás by Hinari Hétf. Feb. 16 2015, 22:52

Kazuval én is egyetértek. Szabadabb határidő, gyorsabb, dinamikusabb bossok kevesebb élettel, egy-két mesélő által adott plusz, olyasmi mint a majmos bosson pl, az nagyon poén volt *.* A többit meg majd adják a játékosok mint a Ren-Hina "kapcsolat" 18as bosson, azt is szerette user *.* És ha ezek megvannak nem fognak njk-k se kelleni. Vagy úgy ahogy Anat írta, az is tetszik, jönnek segíteni mint Köpenyes a Souryuu-ban. (*Most elképzelte ahogy karija parancsnokoskodik úgy hogy van Sayonara vagy Tenka tag is a csapatban, éshát wáááó *.* >< *) Szóval legyen kijátszva vagy ugorgatni is lehet ahogy Al írta, de a rohanás érdekében ne njk-k csapják már le helyettünk a bosst. Milyen az már, hogy már a játékosok sem elegek a várt sebességhez, hanem njk-k kellenek helyettük? >.<

Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.

Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 4966

Karakterlap
Szint: 50
Indikátor: Zöld
Céh: Justice League

Vissza az elejére Go down

Témanyitás by Saya Hétf. Feb. 16 2015, 22:57

Hina, pont ilyen Neutral  Nem bántásból, de most picit együttérzek Kayabával, elvégre nekem is mindig a csúcspont egy boss elkezdése, és akár ráérek, akár nem, nekem elég frusztráló az általános sebesség >< Ezt az új módit meg, hogy elkezdjük a Twistert, aztán befejezetlenül hadjuk, már nem is kommentálom Neutral
Ezért nem lepődtem meg a felvetésen, hogy NJK-t csapják le helyettünk, de ha ez ellen vagytok, akkor tényleg kell megoldás, hogy olyan ember legyen parancsnok, aki épp ráér, vagy akár több parancsok is lehetne, akik egy húron pendülnek és megbeszélik egymás között, de épp az adja ki a parancsot, aki tud is írni, vagy ilyesmi. >.>
Saya
Saya
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 748

Karakterlap
Szint: 32
Céh: Artes

Témanyitás by Hayashi Yuichi Hétf. Feb. 16 2015, 23:07

Amit még hozzá tennék, korábbi bossokon, ha volt rossz lépés a harcoló karakterek azonnal elkezdték szidni a parancsnokot, persze ezt finoman és és boss harc alatt. Most el sem kezdődött a boss harc, de már ez van, mikor 11 vagy 12. bossnál csatlakoztam más volt a hangulat, és azt hiányolom is.
"Befásultunk", vagy tényleg a Danee által felvetett aréna-kt-szafari farmolás a menő? Jelenleg úgy tűnik is-is. Yuichi addig megy harcolni, míg lesz élő karakter Aincradban, de a Sayonaras ötlet pl engem zavar. Pontosan ott elveszítjük a felfedezés lehetőségét, és innentől a kardforgató bónusznak sem lenne értelme. Kari-user páros, még ha néhol ugyanolyan csökönyös is, de nálam is felmerül az, amit Chan mondott, néha már nem kedvelem yuichit azért amilyen, de amíg tudja tartani a fő irányvonalát, addig elviselem a hülyeségeit és bossos megmozdulásait. Akkor is keresni fogom, ne ma kiskapukat, hanem a lehetőségeket továbbra is, hogy segítse harcolótársait. Smile

Anat, nem feltétlen sértődés, csalódottság, az talán rosszabb. (pl User és kari is csalódott lesz, hogy Anatole nem lesz ott bosson, mégis csak üzlettárs Razz)

Az Asu által felvetett itemekért való harc meg, szerintem pontosan ennek kellene lennie az egyik mozgató rugónak. SAO erről szól, harc a szintfőnökökkel az extra itemért. Ami itt ugye cask egyedüli item, de kitudja, lehet KA rájön, hogy 20-as boss után jöhetnek a T2-es gyakori itemek mindenkinek, + az utolsó találatért járó extra tárgy. Ez volna a javaslatok részem játékra vonatkozó félre. A karikra vagy usereikre vonatkozó, pedig, mégha megoldhatatlannak látszó ellentétek is vannak, próbáljuk ne bántani a másikat. Véleményt lehet nyilvánítani, de számomra mindig is lesz olyan, amit elengedek a fülem mellett. Javaslat, szelektív felhasználása a felesleges mondatoknak ( vagy szabályoknak).

Spec:
[T4] Agni Hayashi Yuichi >> 8 tűzsebzés
Hayashi Yuichi
Hayashi Yuichi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1500

Karakterlap
Szint: 35

Témanyitás by Tachibana Makoto Hétf. Feb. 16 2015, 23:09

Szophie írta:Amúgy.. hirtelen soknak érzem ezt a rengeteg felháborodást.. Javítsatok ki, ha tévedek.. De manapság minden rossz a régi rendszerben, és mindenen gyökeresen változtatni kell benne, ahelyett, hogy picit magunkban keresnénk a hibát, és talán mi magunk tennénk egy élvezetesebb boss harcért, nem KA-t cseszegetnénk, hogy legyen ilyen meg olyan.. Tipikus. Razz
Igazából ebben a bossharc dologban látok egy olyan problémát, hogy már eltűnt a régi rendszer. Ugye korábban az volt, hogy átlagban egy-két nagykör alatt lenyomtuk az aktuális bosst, és mindegyiknek volt egy-két ilyen kis színes taktikai eleme, ami megnehezítette és borsot tört az orrunk alá. Cirka egy hónap alatt legyőztünk egy bosst. Mostanában viszont már az összes boss minimum kétszer olyan hosszú, és iszonyú bonyolult és komplikált rengeteg taktikai elemmel. Ha egy ponton elrontjuk, akkor már vért kell izzadni a túlélésért. Valahogy két-három user kiváltságává vált, hogy értse is azt, ami a teremben folyik, és mindig szükség van a parancsnokra, aki átlátja a helyzetet, ami nehezíti a haladást is.
Én ugyan élvezem a taktikázást és az agyalást, de szerintem kicsit már a rovására megy a játékélménynek a taktikák bonyolultsága és összetettsége, és érdemes lenne kicsit egyszerűbbé tenni őket, hogy az átlaguser is megérthesse azt, hogy mi folyik a karaktere körül, és ne kelljen folyton a parancsnokot lesni. Ha kihívás kell, azt fázisváltásokkal is meg lehet oldani, például ha van egy boss, aminél három taktikai elem ötvöződik egy fázisban, azt lebontani úgy, hogy három külön fázisban jöjjön egy-egy meglepi, ami felborítja az addig magabiztos csapat lelki egyensúlyát. Vagy ilyesmi.
Tachibana Makoto
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1810

Karakterlap
Szint: 43
Indikátor: Vörös
Céh: -

Témanyitás by Asuka Szer. Feb. 18 2015, 13:21

No, most egy igazi javaslat következik. A jelen események ismeretében úgy sejtem, hogy ki fognak éleződni a céhek közötti ellentétek (itt elsősorban a Libs vs The World-re gondolok, de lehet, más ilyen is van).
Javasolnám emiatt a céhházak titkossá tételét. Tehát csak azok lássanak bele a céhházak tartalmába, akik céhtagok, vagy más módon felhatalmazást kapnak rá.
Hátulütője is van a dolognak persze. Pl nem tud ott játszani az, akinek nincs hozzáférése, és multik esetén meg folyamatosan figyelni kell a dolgokat. Erre alternatív megoldás, ha a céh topicokon belül is van egy titkos részleg, ami viszont tényleg csak céhtagoknak látható.
Erre azért lenne szükség, hogy ha esetleg komolyabban egymás ellen fordulnának a céhek, akkor a tervek tényleg titkosak. Nagyobb így a meglepi, ha történik valami.
Asuka
Asuka
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1507

Karakterlap
Szint: 34
Céh: Liberators

Témanyitás by Kayaba Akihiko Szer. Feb. 18 2015, 13:26

A céhek igényelhetnek egy titkosított részleget, ha szólnak ennek igényéről és szívesen elintézem. (A céhbank és fejlesztések háza nyilvános kell maradjon a csalások elkerülése végett, de ha kell az összes többi témát belehelyezhetem a titkosított részlegbe.) Nem kell ezt olyan céhházakra is alkalmazni, akik szívesen látnának vendégeket.
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 19698

Témanyitás by Shukaku Szomb. Feb. 28 2015, 10:57

A játékosok IC elvileg a mezőkön meg bányákban keresik a növényeket, érceket.
Mi lenne, ha szafarin a látók szintjüktől függően dobhatnának növényre/ércre is?

Ezzel párhuzamosan persze csökkentődne a máshol szerezhetők száma... de szerintem így sokkal jobban illene a világba, és a kijátszás is könnyebb lenne. :3

Statok:

Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959

Karakterlap
Céh: Jumpy Vigor

Témanyitás by Rosalia Szomb. Feb. 28 2015, 12:11

Valóban jobban illene, viszont szerintem mértéktelen harácsoláshoz vezetne. Rengeteg helyről lehet nyersanyagot szerezni már így is, szóval én ezt most nem támogatom.

Rosalia
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1543

Témanyitás by Benedict Arata Kedd Márc. 03 2015, 11:02

Kayaba Akihiko írta:3. Egy általad választott gyakori tárgy, aminek receptjében az elkészítéséhez nem kell egy másik tárgy. A tárgy tierje legfeljebb a szinted tizede lehet, 0.5-nél felfelé kerekítve. Amennyiben a kerekítés hatására az eredmény 0 lenne, Tier 1-es tárgy választható. (1-es és 14-es szinten pl. csak T1-eset lehet, 15-ösön már lehet T2-t.)[/color]
Ezt egy picit nehezen fogadtam, (igaz, most gyenge ponton érintett egy aktuális ügy miatt, de ezt igyekszem a mostani javaslatból kihagyni) szóval. Egyik tárgy sem egyenértékű, és vannak amikhez kellenek tárgyak, mint alapanyagok. Nekem az lenne a javaslatom, hogy lehessen ilyeneket is beváltani Szafarival, hisz ott is csak az első néhány jelvény az igazán könnyen megszerezhető, ÁM, hogy ne menjek fejjel a szabályzatnak, amit az amin ír elő itt egy alternatíva: Kelljen hozzá rendelkezni az inventoryban a receptben szereplő itemmel.
Előre is köszönöm a megfontolást.
Benedict Arata
Benedict Arata
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 198

Karakterlap
Szint: 20

Témanyitás by Hinari Kedd Márc. 03 2015, 12:40

Ez viszonylag új szabály, és amikor született, előtte KA chaten egyértelműen jelezte hogy bár nekünk lehet nem fog tetszeni, de ezúttal nem dobja be megbeszélésre hanem bevezeti és kész. Very Happy Ez azért elmond valamit a dologról. x)
Amúgy ha be lehetne váltani ilyeneket is, úgy semmi értelme nem lenne az itemfáknak, gondolom ezért került bele utólag ez a kiegészítés. Smile Meg van olyan item aminek az elkészítéséhez olyan item kell, aminek nincs receptje és nem is lesz, és mint ilyen, ezért max statos is lett. Kicsit könnyű dolgunk lenne ha egy jelvénnyel ki lehetne kerülni mindezt. >< Szal van abban valami, amit KA bevezetett, szvsz. Smile

Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Karakterlap

Témanyitás by Benedict Arata Kedd Márc. 03 2015, 13:09

Ami a javaslatomat illeti ezt nem tudná megkerülni, mivel az az item nélkül, ami a fájában van nem lehetne kiváltani, és ki kellene váltani, vagy meg kellene szerezni egyéb úton (küldi-gyártás), ez szint úgy igaz lenne arra a recept nélküli itemre is. Viszont teljesen egyetértek abban, hogy ez az egyben kiválthatatlanság fair a többi kiváltható itemmel szemben. Ezért is így vezettem fel ezt a dolgot, hogy ne mondjon a szabály logikájának ellent. Wink
Benedict Arata
Benedict Arata
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 198

Karakterlap
Szint: 20

Témanyitás by Kayaba Akihiko Kedd Márc. 03 2015, 13:17

Nem értek egyet. Ennek fő oka, hogy az itemfákból készített tárgyak a legerősebbek lehessenek és ne gyengítsem őket arra való tekintettel, hogy Pistike 5 borz megkergetésével kiszedheti, ha előtte Julcsitól elkéri az összes hozzá kellő tárgyat, majd visszaadja.
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Témanyitás by Cearso Kedd Márc. 03 2015, 13:20

Kérdés: Ha már megszerezted a szükséges itemet hozzá, akkor miért nem kovácsoltatod meg? (ezekhez am is ált kevesebb érc kell) Szvsz, szerintem ennek a változtatásnak nem lenne sok értelme.

2.:

3.:

4.:

lvl 38:
Cearso
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 2010

Karakterlap
Szint: 38
Céh: Artes

Témanyitás by Hinari Kedd Márc. 03 2015, 13:22

KA sztem Arata arra gondolt, hogy a receptben lévő itemmel/itemekkel nemcsak rendelkezned kell, hanem azt/azokat is be kell adni a jelvénnyel együtt ahhoz, hogy megkapd a tárgyat. (Ergo el kell használni és Pistike nem tudja visszaadni Juliskának). Surprised Szvsz. Surprised
De igen, ne kelljen gyengíteni az itemeken emiatt, semmiképp se. ><

Cear kérdése pedig jogos. >< Ha úgyis el kell használnod a kellő itemeket, egyszerűbb megkovácsoltatni.

Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Karakterlap

Témanyitás by Asuka Kedd Márc. 03 2015, 13:23

Meg szvsz jobban meg is éri kovácsoltatni. Kevesebb jelvénybe kerül. Bár az is igaz, hogy ugye a legtöbb kovács pénzt kér a munkáért. Szóval az egyetlen előnye a jelvényes kiváltásnak, hogy annál kevesebb aranyba fáj... legalábbis szerintem.
Asuka
Asuka
Harcos
Harcos

Karakterlap

Témanyitás by Suzume Szer. Márc. 04 2015, 12:50

Én a jelenlegi "a pet nem támadható kt-be" rendszerre egy másik megoldást. Mi lenne ha simán a pet és az idomár egy életen osztozna. Persze mindkettőnek meglenne a maga HP csíkja viszont ha valamelyik sebződik a másik ugyan úgy veszít HP-t. Persze ez a megoldás szintén csak a küzdőterekre lenne érvényes. Igazából ezzel csak azt szeretném elérni, hogy ne lehessen kihasználni azt, hogy az idomár kivonja magát a harcból valamilyen módon a pettel meg ugye nem lehet mit kezdeni mert nem támadható.

Íjász

Hozzászólások száma : 569

Karakterlap
Szint: 26
Céh: White Rose

Témanyitás by Shukaku Szer. Márc. 04 2015, 13:05

Mivel van egy olyan íratlan szabály, amit talán Klein le is írt ugyanebben a kérdéskörben, hogy valamilyen módon hagyni kell esélyt az ellenfélnek a támadásra, így szvsz felesleges. Ha valaki pedig tudja úgy rendezni a játékát, hogy az ellenfél ezt az esélyt ne találja meg, az pedig egy fifikás játékos, nem büntetni kell, hanem megdicsérni, és jutalmazni a kreativitást, hiszen sokan pont ezt hiányolják. Erre még mindig legjobb példa a Füst kristály és a Csillag kristály esete Ayanival. Bármelyik kaszttal lehet ügyeskedni, ha eleget agyalsz. Smile

Statok:

Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Karakterlap

Témanyitás by Chancery Szer. Márc. 04 2015, 13:17

Suzume írta:Én a jelenlegi "a pet nem támadható kt-be" rendszerre egy másik megoldást. Mi lenne ha simán a pet és az idomár egy életen osztozna. Persze mindkettőnek meglenne a maga HP csíkja viszont ha valamelyik sebződik a másik ugyan úgy veszít HP-t. Persze ez a megoldás szintén csak a küzdőterekre lenne érvényes. Igazából ezzel csak azt szeretném elérni, hogy ne lehessen kihasználni azt, hogy az idomár kivonja magát a harcból valamilyen módon a pettel meg ugye nem lehet mit kezdeni mert nem támadható.

Namost...
Ha kiesik az idomár, kiesik a pet.
Plusz eddig nem volt probléma a dolog a gyakorlatban, mármint ha támadtál, az idomárt támadtad, akkor is, ha hátul volt és "kivonta magát". Ha találtál a kockával, a sebzés őt érte, nem a petet, a pet megnemtámadhatósága csak a karit zavarja.
Nem értem a problémád Surprised

Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 3005

Karakterlap
Szint: 27
Céh: Unity

Témanyitás by Shukaku Szer. Márc. 04 2015, 13:21

Chancery írta:Ha találtál a kockával, a sebzés őt érte, nem a petet, a pet megnemtámadhatósága csak a karit zavarja.

Ez így nem igaz. A kocka továbbra sem azt jelenti, hogy ha sikeres, akkor találsz. A kocka azt jelenti, hogy ha van lehetőséged támadni, akkor dobhatsz, és ha a kocka úgy akarja, akkor találsz.

Statok:

Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Karakterlap

Témanyitás by Suzume Szer. Márc. 04 2015, 13:28

Jelenleg a pet gyakorlatilag nem ejthető ki és az idomár pontozások miatt gyakorlatilag mindegy hogy a pet kiesik és az idomár nyer pár kört mielőtt még kiütik szóval nem hiszem, hogy nagy hátrány lenne

Íjász

Hozzászólások száma : 569

Karakterlap
Szint: 26
Céh: White Rose

Témanyitás by Shukaku Szer. Márc. 04 2015, 13:35

Egyáltalán nem lenne maga a módosítás hátrány, csak a kreatívkodás lehetőségéből szakítana le egy hatalmasat, aminek nem látom értelmét. Olyan pedig nincs, hogy idomár pontozás, mert bármikor jöhet valaki, aki nem úgy pontoz, ahogyan "szokás".

Statok:

Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Karakterlap

Témanyitás by Asuka Szer. Márc. 04 2015, 13:45

Ugyan én sem tartom jó megoldásnak, hogy a pet és az idomár egy életen osztozzon ilyen formában, valamilyen átalakítást erre a rendszerre akkor is eszközölni kéne. Elég unfair, hogy nem támadhatod a petet. És az meg nagyon hülyén néz ki, hogy a hátadnak ugrik egy vérengző vadállat, de nem támadhatod vissza, ehelyett egy ártalmatlan idomárt kell csapkodnod.
Asuka
Asuka
Harcos
Harcos

Karakterlap

Témanyitás by Shukaku Szer. Márc. 04 2015, 14:01

Asuka írta:Ugyan én sem tartom jó megoldásnak, hogy a pet és az idomár egy életen osztozzon ilyen formában, valamilyen átalakítást erre a rendszerre akkor is eszközölni kéne. Elég unfair, hogy nem támadhatod a petet. És az meg nagyon hülyén néz ki, hogy a hátadnak ugrik egy vérengző vadállat, de nem támadhatod vissza, ehelyett egy ártalmatlan idomárt kell csapkodnod.

Ezzel egyetértek, de az a megoldás amit Suzu javasolt szerintem sehova nem vezet, mert kb az lenne, hogy nem tudják egymást védeni, sem taktikázni, mert mindegy, hogy kit talál el az ellenfél, ugyanabból az életből fogy.

Szerintem úgy lenne ideális, ha visszahoznánk az eredeti másfeles életet, viszont az idomár oszthatná el, hogy milyen arányba kapnák, így mindenki a saját stílusához alakíthatná ki. De, switchelni lehetne akkor a petet, mert az se lenne fair, hogy egyiküket egy ütésből leütve a másik már harcképtelen lesz, hiszen csak együtt érnek valamit. Ugye ezért lett bevezetve maga az új szabály is, az Aréna mellett.

Emellett azt sem tartom indokoltnak, hogy egy méreg hatását mindketten megkapják. Ha arra a pontra vonatkozik, amin közösen osztoznak, akkor persze érthető, de a többinél nem logikus.

(közben megy a tárgyalás a chaten, a post nem kizárólagosan az én szellemi termékem)

Statok:

Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Karakterlap

Témanyitás by Mirika Szer. Márc. 04 2015, 14:45

Felfogás kérdése. Az idomárok ugyanolyan karakterek, mint egy kardforgató vagy egy harcos, csak ők nem pengés fegyvert forgatnak a kezükben, hanem egy élőnek tűnő lényt irányítanak, használnak fegyverként (általában). Nem fegyvertelenek, csak rossz esetben mindössze egy bottal hadonásznak és az ütésük nem sebez sokat. Érdemes úgy felfogni, hogy ahhoz, hogy a "vérengző vadállatot" megállítsd, az irányítóját kell kiejtened.

Amúgy nyitott vagyok az alternatív megoldásokra, ha fel tudjátok oldani azt a problémát, hogy switch-csel az idomárnak másfélszer annyi élete van, mint bárki másnak, switch nélkül meg csak az idomár életének felét kell leszedni a győzelemhez.
Mirika
Mirika
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2764

Karakterlap

Témanyitás by Kayaba Akihiko Szer. Márc. 04 2015, 14:49

Igen, ezen csak úgy lehetne változtatni, ha oly módon gyengítenénk az idomáron, hogy egy és ugyanaz a HP csíkjuk van és a pet nem kap + HP-t. És így akármelyiket ütheted, mert tökmindegy.

Csak az a baj, hogy így hol marad az izgalom... Very Happy
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

25 / 39 oldal Previous  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 39  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.