Sword Art Online Fórum Szerepjáték
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

[játékos küldetés] Ördögök és angyalok (2nd attempt)

+5
Cearso
Kemabat
Tachibana Makoto
Desdemona
RenAi
9 posters

8 / 12 oldal Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Next

Go down

[játékos küldetés] Ördögök és angyalok (2nd attempt) - Page 8 Empty Re: [játékos küldetés] Ördögök és angyalok (2nd attempt)

Témanyitás by RenAi Csüt. Okt. 22 2015, 14:54

Shu reakciójára csupán Kazura-kun-ra pillantottam, nem éreztem úgy hogy elmondhatom ha ő nem akarja.
- Ha ő elmondja akkor megtudjátok. - Dobtam át a labdát a fiúnak. Majd ismételten csak Shu mondatára lettem figyelmes.
- Miből gondolod hogy nem fogtunk kezet? - Kérdeztem meglepetten, hisz a bent elhangzottak lehettek akár előre megírás után megbeszélt mondatok is. Majd felnevettem amikor Miss Red felcsattant, persze csak szolidan, de attól még mókásnak tartottam a helyzetet. Fél szemmel Tachira sandítottam enyhén összeráncolt szemöldökkel, okkal ugyan de szólni nem szóltam semmit, nem volt mit.

✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap

Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
RenAi
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1873

Karakterlap
Szint: 42
Indikátor: Zöld
Céh: Justice League

http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

[játékos küldetés] Ördögök és angyalok (2nd attempt) - Page 8 Empty Re: [játékos küldetés] Ördögök és angyalok (2nd attempt)

Témanyitás by Shukaku Csüt. Okt. 22 2015, 15:00

-Ha kezet fogtatok volna, akkor tuti történt volna valami... vagy Ms. Red mondana valamit, mert itt kint már úgysem lesz kézfogás, ahogy látom...  

Statok:

Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959

Karakterlap
Szint: 50
Céh: Jumpy Vigor

Témanyitás by RenAi Csüt. Okt. 22 2015, 15:15

- Hmm, végül is jogos azt hiszem. - Somolyogtam az orrom alatt, persze nem túl feltűnően, majd lopva küldtem egy ártatlan kacsintást a srácnak akit visszautasítottam.

✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap

Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
RenAi
RenAi
Lovag
Lovag

Karakterlap

Témanyitás by Cearso Pént. Okt. 23 2015, 10:33

Miért kéne tudnom, mi történt a fülkében? Az nem az én dolgom
13:48

2.:

3.:

4.:

lvl 38:
Cearso
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 2010

Karakterlap
Szint: 38
Céh: Artes

Témanyitás by Kazura Pént. Okt. 23 2015, 16:41

Ötletem végül nem jár eredménnyel. Legalábbis nem olyan módon, mint amire számítottam. Előreengedem RenAi-t, majd kissé lemaradva én is kilépek a fülkéből.
Végül is annyira nem nagy probléma, mint ahogy tűnik. Kérdés, hogy miért utasított vissza? Ha angyal lenne, akkor csupán az lehet az oka, hogy csak biztos kézfogásra játszik. Ez pedig nem valószínű, mivel már fogott korábban is kezet. Viszont, ha figyelembe veszem mit súgott mielőtt kilépett az ördög szerepe a valószínűbb. Ez viszont azt jelentené, hogy az előző körben nem ő használta a plot twistjét, vagyis olyasvalaki aki nem járt a fülkéjében. Ha jól emlékszem Mis Red kitérő választ adott, mikor erre rákérdeztem, így ez egyáltalán nem kizárható. Viszont így szinte lehetetlen lenne megmondani, a kör vége előtt, hogy valaki szerepet cserélt-e. Úgy tűnik újfent lesz min gondolkodnom-rendszerezem gyorsan a megszerzett információkat.
Kilépve ahogy számítok rá az érdeklődés felénk fordul.
-Egy úriember nem beszél olyasmiről, hogy mit csinált egy fülkében egy hölggyel-válaszolom vigyorogva, majd én is helyet foglalok.
Ezt követően Mis Red egy újabb látszólag nem túl lényeges változást eszközöl a fülkékkel kapcsolatban.

Az egyiket lezárja, párat eltűntet, vagy mind figyelemelterelés vagy a játék egyik leglényegesebb elemére még mindig nem derült fény.
Eközben Shukaku hangot ad érdeklődésének a kis kiruccanásunkat illetően. RenAi úgy tűnik nem szándékszik felfedni a kis trükkömet. Pár pillanatra elgondolkozom, majd megszólalok.
-Én sem hiszem, hogy történnie kellett volna bárminek, ha kezet fogunk. De ha már ennyire kíváncsi vagy elárulhatom, hogy eddigi tapasztalataim alapján ebben a körben még nem történt kézfogás. Ha pedig már az őszinteségnél tartunk-egy pillanat szünetet tartok, majd a korábbi módszert megismétlendő egy Fotó Kristályt varázsolok a kezeim közé- ez a módszerem kulcsa.
További részletekbe nem bocsátkozom, hátradőlvén a székemben, a kristályt babrálva a többiek reakcióját várom.

Kazura
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 356

Karakterlap
Szint: 20
Céh: -

Témanyitás by Shukaku Pént. Okt. 23 2015, 17:26

-A Fotó kristály? Képeket csinálsz a fülkében, mintha a vidámparkban lennétek? Suspect

Statok:

Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Karakterlap

Témanyitás by Cearso Pént. Okt. 23 2015, 17:39

-Elméletben egy kis trükk, hogy lefényképezi, hogy mit mutat a fülke, mikor egyedül vagy bent, igazam van? Megengedné?
Majd a Kazura kezében lévő kristályra mutat, és elindul az egyik megmaradt fülke irányába

2.:

3.:

4.:

lvl 38:
Cearso
Cearso
Íjász
Íjász

Karakterlap

Témanyitás by Kazura Pént. Okt. 23 2015, 17:57

-Valóban, ez lenne a lényege. Azonban csupán egyel rendelkezem, így nem tudtam kölcsönösséget biztosítani, valamint van még egy hátulütője akkor is, ha mindenki rendelkezne párral.
-Feltételezem használni kívánja, nemde?-kérdezem Mis Redtől.
-A probléma az, hogy az előbb tüntetett egy pár fülkét egyetlen csettintéssel, így miért hinném el, hogy odabent nem képes befolyásolni a kép eredményét?
A kristály egyelőre nálam marad, hacsak nem találom kielégítőnek a választ.

Kazura
Kardforgató
Kardforgató

Karakterlap

Témanyitás by Cearso Pént. Okt. 23 2015, 18:05

-Mivel a kristályt nem én csináltam a képesség segítségével, ezért arra nem tudok hatással lenni.

2.:

3.:

4.:

lvl 38:
Cearso
Cearso
Íjász
Íjász

Karakterlap

Témanyitás by Kazura Pént. Okt. 23 2015, 18:13

Ha viszont a fülkében megjelenő képet képes lenne megváltoztatni, akkor az egész játék értelmét veszítené. Mivel a többiek eddig nem versengtek a módszerem kipróbálásáért amúgy sem valószínű, hogy más jelentkező akadna. És az eredmény sem kötelez döntésre.
Egy laza mozdulattal Mis Red kezébe dobom a Kristályt.
-Lássuk akkor.

Kazura
Kardforgató
Kardforgató

Karakterlap

Témanyitás by Shukaku Pént. Okt. 23 2015, 18:37

-Óóóóh! Erre nem is gondoltam! Razz
-Hazudsz.
-Timi! Ez csak játék, tudod! Kazu, majd én is mehetek egy kört veled? De csak úgy, ha a képernyőn kívül mindketten a képen leszünk, és megtarthatom emlékbe a játék után. Adok kristályt, ha kérsz. bounce

Statok:

Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Karakterlap

Témanyitás by Cearso Pént. Okt. 23 2015, 18:46

Elkapja a kristályt, és bemegy az Ai mögött található fülkébe. Majd magára zárja a fülkéje ajtaját.

13:51

Kijön a fülkéből, és odanyom Kazura kezébe egy képet, hogy csak Kazura láthassa a dolgot.
[PÜ-ben elküldve a kép tartalma.]

2.:

3.:

4.:

lvl 38:
Cearso
Cearso
Íjász
Íjász

Karakterlap

Témanyitás by Kazura Pént. Okt. 23 2015, 20:22

Átveszem a kristályt, majd ügyelve, hogy csupán én láthassam a tartalmát(akár egy fülke takarását felhasználva) megnézem. A kép eltűnik, a kristályt viszont egyelőre a kezemben hagyom, miközben visszaülök a helyemre. Majd Mis Red-től érdeklődöm.
-A kép mellett a kézfogási ajánlatát is a kezemben tartom?
A választ várva elgondolkodom a látottakon.
Valami itt nagyon nem stimmel.

Kazura
Kardforgató
Kardforgató

Karakterlap

Témanyitás by Cearso Pént. Okt. 23 2015, 20:24

A döntés az ön kezében van, én nem erőltetek semmit, de én elgondolkoznék, hogy ki lehet magán kívül a másik két angyal.

2.:

3.:

4.:

lvl 38:
Cearso
Cearso
Íjász
Íjász

Karakterlap

Témanyitás by Kazura Pént. Okt. 23 2015, 21:16

-Igazság szerint inkább azon gondolkodom, milyen módon módosíthatta a képet, mivel a rajta szereplő információ a játék eddigi történései alapján nem lehetnek valósak. Esetleg kifejtsem, hogy miért?

Kazura
Kardforgató
Kardforgató

Karakterlap

Témanyitás by Cearso Pént. Okt. 23 2015, 21:25

-Nyugodtan fejtse ki, ha ezt szeretné. Az őn dolgába nem fogok beleszólni.

2.:

3.:

4.:

lvl 38:
Cearso
Cearso
Íjász
Íjász

Karakterlap

Témanyitás by RenAi Vas. Okt. 25 2015, 11:37

Meglepett hogy Kazura-kun mégiscsak hasonlít Tachira, és a beszólását csupán egy zavarba ejtett pillantással nyugtáztam. Az kell még hogy bárki is rossz hírbe hozzon... De nem szóltam semmit, nem volt mit... Ugyanakkor az is meglepett hogy elmondta a kis zseni titkát. Igen, okos húzásnak tartottam, ugyanakkor olyan téren nem igazságos hogy ez csupán fordítva működne, nem menne bele ember aki nem biztos a dolgában... Megijedtem mikor Miss. Red a hátam mögötti fülkét használta, gondolataimnak hála fel sem tűnt hogy elhagyta a helyét... Viszont a folytatás még inkább felkeltette a kíváncsiságom. Miszerint Miss Red megváltoztatja a saját adatait?... Végtére is, ő az akiről nem tudunk semmit, vagyis azt igen hogy ez a név a rendszer által nem ismert... Sőt Shu is sejthet valamit, hisz nem véletlen Mrs-zte, viszont... arra lennék kíváncsi ki az aki mást is tud. Vagy inkább tényleg arra megy-e ki a játék mint aminek mondja magát... Olyan ember társaságának örülnék akibem megbízhatok, de jelenleg ez nem olyan játékmód ami megengedhetné, pedig jó lenne valakivel megdiskurálni a tapasztalatokat... Egyre idegesebb voltam, amit lábam járása is egyre inkább jelzett. Sőt kezdtem úgy érezni hogy jó lenne megkeverni kicsit a dolgokat. Akiről tudom hogy biztos elfogadná az ajánlatom az Tachi. Viszont tuti okkal, valamit tudhat amit én nem és számomra az nem biztos hogy kezdvező hmm... Gwaah ><" Ha Tachi tudná hogy csak a viselkedése miatt nem diskurálok vele... QQ

RenAi
RenAi
Lovag
Lovag

Karakterlap

Témanyitás by Cearso Csüt. Okt. 29 2015, 16:01

-Nos Úrfi?

13:53

2.:

3.:

4.:

lvl 38:
Cearso
Cearso
Íjász
Íjász

Karakterlap

Témanyitás by Kazura Vas. Nov. 01 2015, 16:14

Újfent a gondolataimba merülök. A kirakós egy darabja hiányzott, pedig éreztem, hogy karnyújtásnyira vagyok a választól. A fejemben újra lepörgettem a játék eddigi fontosabb mozzanatait. Ezúttal azonban nem osztottam meg a többiekkel a gondolatmenetem.
Shukaku ördögként kezdte a játékot, ezt a plot twistjének köszönhetően tudjuk. Miss Red pedig Kemabattal fogott először kezet, aki közvetlenül előtte Shukakuval, így ő egyértelműen ördögként fejezte be az első kört. A második körben Tachibana fogott kezet Shuval, aki rögtön ezután mutatta meg a szerepét nekünk, így egyértelmű, hogy Tachibana is az ördögök táborát erősítette. Ezt követően pedig megtörtént Miss Red eddigi utolsó kézfogása, mégpedig az ördög Tachibanával. Azaz a szerepének egyértelműnek kéne lennie. Egyedül az angyalok plot twistje változtathatná vissza eredeti szerepére. A kérdés az, hogy hogyan jelöli a fülke, ha valaki már elhasználta ezen képességét? Elvégre akár nemrég is használhatta, amíg bement a fülkébe. Viszont korábban mintha arra akart volna utalni, hogy neki nincsen ilyesmije. Ami szintén elüt a sokat hangoztatott, ő is ugyanolyan játékos, mint mi mondattól. Hát, ami azt illeti, nem hiába nem vele próbálkoztam először az ötletemmel, túlontúl sok megválaszolatlan kérdés köthető hozzá. Viszont lassan úgy tűnik, hogy a kivárás sem vezet a várt eredményre, mivel a többiek sem sietnek a kézfogásaikkal. Nincs mit tenni, lassan lépni kell.
Miss Red sürgetésére figyelek fel újfent.
-Egy kérdésem lenne még, ha nem bánja. A játék kezdetekor Ön is rendelkezett a két szerep valamelyikének plot twistjével vagy sem?  

Kazura
Kardforgató
Kardforgató

Karakterlap

Témanyitás by Cearso Hétf. Nov. 02 2015, 15:06

-Még mindig ragaszkodik ahhoz a téziséhez, hogy csak kétféle plot twist létezik? És nem, nem volt plot twistem már a játék elején se. Úgy gondolom, elég sok előny számomra, hogy a játék egy részét és a szabályokat én alkottam.

2.:

3.:

4.:

lvl 38:
Cearso
Cearso
Íjász
Íjász

Karakterlap

Témanyitás by Shukaku Kedd Nov. 03 2015, 06:04

Shu ásít egy hatalmasat, majd Timi helyett ezúttal ő próbál meg beülni Tacchan ölébe.

Statok:

Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Karakterlap

Témanyitás by Kazura Szer. Nov. 04 2015, 10:33

-Nos, mivel eddig még semmi sem igazolta ezen feltételezésem hibáját és mivel amennyiben mindenki egyedi képességgel rendelkezik amivel befolyásolhatja a játék kimenetelét, úgy bármiféle spekuláció értelmét veszítené, így egyelőre maradok e mellett. A játék elején szó esett arról, hogy az ördögöknek nehéz dolguk van, de nekem úgy tűnik az angyalok sem panaszkodhatnak. Az ördögök számának gyarapodására, mint azt láthattuk van mód, de az angyalok létszámgyarapodásának az egyetlen módszere, ha egy két pontos angyal kezet fog egy ördöggel, majd a maradék egy pontjából visszaváltozik ő maga is. Ez elég körülményesen hangzik, gondolom ezért lett kitalálva az egyik plot twist. Véleményem szerint ezt használta az egyik játékos a második körben, ezért történt a változás angyal fronton. Na mármost, az teljesen nyilvánvalóvá vált, hogy az első körben Ön is áldozatul esett az ördögök ármánykodásának és csatlakozott a táborukhoz, persze az is lehet, hogy eleve is oda tartozott. Mivel azt állítja, hogy plot twist-tel nem rendelkezett, így csak a Tachibanával folytatott korábbi kézfogása folyamán válhatott újfent angyallá. Shukaku egyből a Tachibanával való kézfogása után megmutatta ördögi mivoltát, így Tachibana szerepe is sejthető az Önnel való kézfogása előtt, így az eddigi adatok alapján Önnek ördögnek kell lennie, hacsak valaki nem rendelkezik egy olyasfajta plot twist-tel, amivel mások szerepét tudja befolyásolni. Ekkor felmerülne a miért kérdés, de úgy gondolom a motivációk kitárgyalása nem lenne túl célravezető. Van esetleg bárkinek hozzáfűznivalója az elhangzottakhoz?-teszem fel a kérdést az összes jelenlévőnek.

Kazura
Kardforgató
Kardforgató

Karakterlap

Témanyitás by Cearso Szer. Nov. 04 2015, 13:54

Amint láttja megtörtént. És ha azt mondom, hogy Tachibana úr akkor kap pontot, ha ördöggel, és akkor veszít ha angyallal fog kezet? Illetveteggyük fel, hogy az előbb leírt plot twisttel rendelkezik. Ön mit tenne?

2.:

3.:

4.:

lvl 38:
Cearso
Cearso
Íjász
Íjász

Karakterlap

Témanyitás by Tachibana Makoto Pént. Nov. 06 2015, 15:49

Csak a szokásos. Már ami engem illet, ugyanis ahogy az elmúlt percekben... órákban? Szóval ahogy a játék nagy részében, csendben figyeltem a játékosok viselkedését, reakcióit. Most éppen összesen két játékos szórakozott, Miss Red és Kazura-kun elmélkedése jól láthatóan csak őket érdekelte igazán, pedig voltak benne érdekes részletek. Persze én tudtam, hogy Miss Red a semmiből feltűnt, de hogy ez kvázi hidegen hagyja a kissé feszült Ai-chant és az unatkozó Shukaku-chant is, az kicsit meglepett. Apropó, utóbbi nehezen ülhet az ölembe, ha éppen a falat támasztva álldogálok, de nem mondok nemet, ha próbálkozni kíván :]
Viszont meglehetősen veszélyes terepre eveztünk, hiszen Miss Red nem habozott latba vetni a tudását, és persze a játék összetételének ismeretében nem jelenthetett megoldhatatlan feladatot kitalálnia, hogy miért kívántam ennyire lelkesen kezet fogni a bizonyított ördögökkel. Persze ezzel együtt a szerepem többi csalafintaságával is tisztában van.
- Ez a felvetés sok mindent megmagyarázna, Miss Red, azonban azt nem, hogy kegyed hogyan változott vissza angyallá :] - szólaltam meg végül én is. Kíváncsi voltam, mennyit kíván felfedni a szerepemből. Elvégre neki is érdekében volt az angyalok szaporodása. Közben Timidus felé sandítottam, továbbra sem állt össze a kép vele kapcsolatban. Illetve pontosabban a stratégiájuknak nem volt értelme, ha mindketten ördögként kezdtek a kislánnyal.
Tachibana Makoto
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1810

Karakterlap
Szint: 43
Indikátor: Vörös

Témanyitás by Cearso Pént. Nov. 06 2015, 16:27

-A válaz egyszerű: A kézfogásunk után használta a plot twistjét. Mi másért ment volna be pont azután a fülkébe? A lánnyal való kézfogás után meg miért nem?

2.:

3.:

4.:

lvl 38:
Cearso
Cearso
Íjász
Íjász

Karakterlap

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

8 / 12 oldal Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.