Sword Art Online Fórum Szerepjáték
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

[játékos küldetés] Ördögök és angyalok (2nd attempt)

+5
Cearso
Kemabat
Tachibana Makoto
Desdemona
RenAi
9 posters

9 / 12 oldal Previous  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12  Next

Go down

[játékos küldetés] Ördögök és angyalok (2nd attempt) - Page 9 Empty Re: [játékos küldetés] Ördögök és angyalok (2nd attempt)

Témanyitás by Kazura Pént. Nov. 06 2015, 17:59

Forgattam a kezemben a kristályt, miközben az elhangzottakon töprengtem.
Egy ördög, aki pont az alapszabályokkal szembe menve szerezhet pontot. Egy új képesség ami a játék elején nem volt említve egy lehetséges új plot twisttel. Már ha az egész nem kitaláció. Ám ha mégsem az miért akarhatna angyalt gyártani egy ördögből? Úgy tűnik lassan letelik a harmadik kör kézfogás nélkül. Ha tovább várok azt esetleg kideríthetem, hogy hány plot twist került eddig felhasználásra. Bár ezt a számot is sejtem. Annyira nem is nagy, ha úgy vesszük az enyémet leszámítva még két játékos befolyásolhatja a játékmenetet, persze ha a kézfogásokat nem számoljuk. Informatív lenne ez a kézfogás az biztos, de hátha többet is ki tudok vele deríteni.
-Amennyiben ez a helyzet miért állna érdekében a rá veszélyt jelentő angyalok számának növelése. Elvégre egy angyal nem tud valakiből ördögöt csinálni, míg egy ördög annál inkább. Hacsak nem rendelkezik valaki egy ilyen csalafinta szereppel is. Az eddigieket mérlegelve azt mondanám Miss Red, hogy ha hajlandó lenne velem megosztani az Ön által lehetségesnek vagy biztosnak tartott plot twisteket és extra szerepeket-már ha vannak ilyenek-cserébe készségesen viszonoznám a szívességét egy kézfogással. Mit szól?

Kazura
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 356

Karakterlap
Szint: 20
Indikátor: Zöld
Céh: -

Vissza az elejére Go down

[játékos küldetés] Ördögök és angyalok (2nd attempt) - Page 9 Empty Re: [játékos küldetés] Ördögök és angyalok (2nd attempt)

Témanyitás by Shukaku Pént. Nov. 06 2015, 20:30

Igen, próbálkozik. Tachibana lovag, egy erős lovagnak biztos van súlyemelése, tehát vegye fel őt, és tartsa szépen a karjaiban, ahogy egy rendes lovaghoz illik. Egyébként pedig látványosan agonizál, és unja magát, egészen addig, ameddig végre Tachibana is felszólal, akkor már látványosan figyel Ms. Red válaszára.

Statok:

Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959

Karakterlap
Szint: 50
Céh: Jumpy Vigor

Témanyitás by Tachibana Makoto Pént. Nov. 06 2015, 21:01

- Én úgy vélem, mindenféle feltételek megszabása nélkül érdemes volna kezet fognotok. Mindannyian vesztésre álltok, ugyanis :] - közöltem a kézfogással kacérkodókkal tényállást, ami Miss Red feltételezésére alapult. Apropó, feléje is néztem - És vajon mi érdekem lenne angyallá változtatni valakit egy plot twisttel, ha azzal megteremtem a veszélyét, hogy a jelenlegi ördögök is ezzel angyallá változnak előbb-utóbb? :] - támaszkodtam tovább is a feltételezésre, miközben megsimogattam Shukaku-chan fejét, aztán egy székhez kísértem, és leültettem. Elvégre nem olyan kicsi már ő, hogy a karjaimban cipeljem :]
Tachibana Makoto
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1810

Karakterlap
Szint: 43
Indikátor: Vörös

Témanyitás by RenAi Szomb. Nov. 07 2015, 18:17

Hogy mi is történt? @.@ Már nem tudom egy ideje elveszítettem a fonalat, na jó már az elején elveszítettem a fonalat, bár az igazat megvallva annyira nem is kívántam győzni inkább csak játszani. Viszont a játék izgalma megszületett és idegességemen nem javított egy igencsak komoly felismerés. Hisz Tachi nagyon de nagyon kezet akart velem fogni Miss. Red viszont felhívta a figyelmet Taa-chan képességére, mármint... arra hogy ő így kaphat pontot... Tehát tudta... Az idegességemen nem javított, és most még a szemöldököm is tikkelni kezdett amikor felismerésemben akaratlan is a fiúra pillantottam, majd elkaptam nem csak a tekintetem de még a fejem is. Gondolkodóba estem... majd felálltam és a fiúhoz léptem.
- Ha így van... tessék. - Nyújtottam oda jobbom Tachinak. Nem fosztanám meg nyíltan egy ponttól, bár azért remélem nem rontok sokat a játékon. Kíváncsi vagyok Taa-chan és Shuu-chan tervére, ugyanakkor nagyon szeretném ha Kazura-kun érintetlen maradna. De az ő játékát sem szeretném elrontani, ha jó akarok lenni akkor hagyom hogy kezet fogjon és megfeledkezek a feladatomról... Pedig... úgy szeretném. Még mindig meg van az a lehetőségem hogy lefizessem, de megérné ez? Ugyanakkor eléggé igazságtalan lenne ez Shu-val szemben is. Az eredeti tervem az volt hogy neki adom Shu részét, míg az enyémet Shunak, és ha nem is maradna semmim nekem nem az a lényeg... én csupán játszani akarok... Nem tudom mit tegyek, pedig gyorsan cselekednem kéne...
- Kazura kun.Szeretnék valamit mutatni, és ahhoz viszont kellene az a kristály és mutatok valamit ami talán érdekelhet, hisz hasznodra tehet. - Mosolyodok el, persze picit bizonytalan vagyok, de inkább azért mert... azért mert nem nekem való szerepet kaptam...

✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap

Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
RenAi
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1873

Karakterlap
Szint: 42
Céh: Justice League

http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Témanyitás by Cearso Szomb. Nov. 07 2015, 21:54

Felhívnám a figyelmét a kisasszonynak arra, hogy az emlitett kristályt az előbb használtam fel, és az úrfi állítása szerint nincs nála több példány.

2.:

3.:

4.:

lvl 38:
Cearso
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 2010

Karakterlap
Szint: 38
Céh: Artes

Témanyitás by Shukaku Szomb. Nov. 07 2015, 23:15

-Nálam van egy rakat Fotókristály, ha esetleg kellene valakinek...

Statok:

Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Karakterlap

Témanyitás by RenAi Vas. Nov. 08 2015, 13:11

- Ténlyeg! Én butaa~! - Koppintottam a kobakomhoz, majd Shu megmentette a helyzetet.
- Sajsnos nálam nincs, szóval elfogadnék egyet, de persze kifizetem, Kazura-san? Akkor mutatnék valamit, ha megfelel. :3 - Mosolyodtam el. Majd ha ő is úgy gondolta és megkaptam Shutól a kristályt akkor be is léptem a fülkébe hogy lefotózzam amit le kívántam.

✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap

Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
RenAi
RenAi
Lovag
Lovag

Karakterlap

Témanyitás by Shukaku Vas. Nov. 08 2015, 13:14

-Hát... játék közben még úgysem adtam el semmit. Hallod Timi? Bargain skill level up! o/
Ezzel átnyújtja a Fotó Kristályt.

Statok:

Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Karakterlap

Témanyitás by Cearso Vas. Nov. 08 2015, 18:45

14:00

Amint Miss Red megpillantja az órán az időpontot, felugrik a székéből(, ahova időközben visszaült).
-Hogy már ennyi az idő? Jó társaságban csak repül, nincs igazam?
Odaugrik az ajtóhoz.
-Mindjárt visszajövök, addig folytassák csak.
Majd távozik az ajtón keresztül.
(Hol máshol távozna?)
Közben az óra is halad tovább:

14:01
Jelezve, hogy Mis Red távozásával nem ért véget a játék.

Határidő: 1 hét

2.:

3.:

4.:

lvl 38:
Cearso
Cearso
Íjász
Íjász

Karakterlap

Témanyitás by Shukaku Hétf. Nov. 09 2015, 07:24

Hol máshol? Nagyon menő lenne, ha a fülkék igazából mind TARDIS lenne, és Ms. Red valamelyiken keresztül távozna. Tuti feldobná picit azokat a játékosokat is, akiket nem köt le úgy a logikázás, mint mondjuk Kazurát és Tachit, na meg persze Timit, aki ugyan csöndben van, de végig jegyzetel a memóriájába.
-Nananana! Várjunk csak egy pillanatra! Ha Ms. Red elhagyja a játék területét, akkor nem esik ki? Vagy mi is ki-be járkálhatnánk igazából? Vagy most akkor hogy van ez?

Statok:

Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Karakterlap

Témanyitás by Kazura Hétf. Nov. 09 2015, 18:30

Miss Red nem válaszolt az ajánlatomat illetően, azonban Tachibana magabiztos megnyilvánulása alátámasztotta a feltételezett képességét. Persze hacsak nem egy remek blöffel rukkolt elő, amihez egyébiránt remek előfeltételeket nyújtottunk. Ezt követően Renai is kezet nyújtott neki.
Érdekes. Vajon mit akar ezzel elérni? Jelen esetben egyetlen eshetőséget tudok, amiben érdemes lenne felajánlania a kézfogást. Persze ez azt feltételezné, hogy győzelemre játszik. Ha viszont mégsem, akkor felmerülne a kérdés, hogy miért nem akarta megmutatni nekem a szerepét?
Majd következik a hozzám intézett kérdés. Mielőtt még válaszolhatnék megteszi helyettem Miss Red.
Ha tényleg nem számolt azzal, hogy a Fotó Kristály csak egyszer alkalmazható akkor talán túl sokat feltételeztem róla. Ami nem feltétlenül baj, könnyíti az átláthatóságot. Viszont kíváncsi vagyok ezek után mégis mi az amit meg akarna mutatni.
-Természetesen érdekel amit mutatni akarsz, ostoba volnék visszautasítani bármiféle segítséget-nyugtázom az ötletét. RenAi eltűnik az egyik fülkében, ezzel egy időben azonban Miss Red is távozik.Méghozzá az ajtón keresztül.
Micsoda?? Erre azért nem számítottam. Érdekesen alakul ez a kör is.
Csendben töprengek a történteken, várom RenAi visszatértét. Mígnem Shukaku hangot ad a játékmesterünk eltűntét övező kérdéseinek.
-Ha gondolod kipróbálhatod-válaszolom neki mosolyogva. Annyi azonban biztos, hogy így néhány kényes szabály, mint például az erőszak használatának tilalma felügyelet nélkül marad-vetem fel teljesen higgadtan.

Kazura
Kardforgató
Kardforgató

Karakterlap

Témanyitás by RenAi Hétf. Nov. 09 2015, 19:08

Nos úgy látszik Kazura-sant érdekli a dolog, persze nem arról volt szó hogy a szerepemet mutatom meg neki, azt egy fél szóval sem mondtam, viszont akad más amit megosztanék vele, hátha érdekli a dolog és míg Miss Red kiröppent, feltételezem kezd lejárni az külső változtató képessége, esetleg kristálya így csak családiasan maradtunk. Odabent megtettem amit meg kívántam, úgy fényképeztem hogy az összeg látszódjon és a szerepem maradjon csak rejtve. És remélem nem lep meg valami kellemetlen ez ügyben, hála Tachinak, de hát bevállaltam. :3 Noh ki is léptem a kép a kezemben.
- Szeretném ha a fülkében néznéd meg, majd add vissza hogy megsemmisíthessem, és természetesen hallgatunk az információról. - Nyílt kitételek, voltaképp egyértelműek. Majd rápillantottam.
- Én csak jót szeretnék neked, és megkérnélek hogy ne fogj kezet Miss Red-el. Smile Ha kell annak a nagy részét hozzácsaphatom a tiédhez. - Mosolygok rá kedvesen. Reméltem hogy vette a célzást.

/Kép megcsinálva, kristály elhasználva, bementem a fülkébe megnézni a dolgokat, ha valami változott arról én is kérek jelzést./

RenAi
RenAi
Lovag
Lovag

Karakterlap

Témanyitás by Tachibana Makoto Hétf. Nov. 09 2015, 19:52

Nos, Ai-chan hirtelen pálfordulása elgondolkodtatott egy pillanatra, de mivel az előző kör végi állapottal tisztában voltam, a jelenlegiben pedig még nem történt semmi kirívó, ezért elmosolyodtam, és elfogadtam a lány kéznyújtását. A motivációi lényegtelenek voltak a szempontomból.
- Csak beadtad a derekad, angyalka :] - mondtam mellé, aztán Shukaku-chan felé fordultam - Ez itt Miss Red szobája, könnyen lehet, hogy ha valaki rajta kívül kimegy, az már nem tud visszajönni - közöltem a meglátásomat, aztán visszatértem az eddigi foglalatosságomhoz, azaz a megfigyeléshez. Kíváncsi voltam, Ai-chan hogy fog reagálni a fülkében látottakra :]
Tachibana Makoto
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1810

Karakterlap
Szint: 43
Indikátor: Vörös

Témanyitás by Shukaku Hétf. Nov. 09 2015, 20:01

-Hmm... igazad lehet, Tachi. De akkor meg az csalás, hogy ő kimehet csak azért, mert az ő szobája. Egyébként meg RenAi, nem fizettél a kristályomért, és így nem tudom teljesíteni az achievementemet, úgyhogy követelem az érte járó édességemet, mert éhes vagyok! ˇ^ˇ
Vágott teljesen jól láthatóan színlelt sértődöttséget, majd el is kezdte böködni a lovagot.

Statok:

Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Karakterlap

Témanyitás by Kazura Pént. Nov. 13 2015, 00:47

RenAi előlép a fülke biztonságából, majd előadja feltételeit.
-Természetesen, ha ezt óhajtod nekem megfelel-válaszolom, majd átveszem a kristályt.
A második mondat viszont kissé ellentmond az előbbinek, én legalábbis már sejtem mire is számítsak a fülkében. Amelyik jobb híján most a hozzám legközelebb eső azaz a Miss Red ülőhelye mögötti volt. Belépek, majd előhívtam a képet.

Hát, újfent többre számítottam. Igazság szerint ebből az egészből számomra csak annyi derült ki, hogy még mindig nem akarja, hogy én és Miss Red kezet fogjunk. Ezek után az sem kizárható, hogy csupán személyes okok vezérlik. Na mindegy, ha már itt vagyok egyedül legyen egy kis  haszna is.
Gyorsan átnézem a fülkét, hátha találok odabent bármi figyelemre méltót, majd leellenőrzök még valamit mielőtt távozom.
Ezt követően kilépek, odamegyek RenAi székéhez, átadom a kristályt, majd visszaülök a helyemre.
-Továbbra sem értem miért ellenzed ennyire egy esetleges kézfogásom a játékmesterünkkel. Ha esetleg tudnál egy nyomós indokot mondani rá megfontolnám az ajánlatodat, egyébként a korábban már hangoztatott kijelentésemnél maradnék, mely szerint nem szeretnék megszabadulni egyetlen kézfogási lehetőségemtől sem. Egyelőre.

Kazura
Kardforgató
Kardforgató

Karakterlap

Témanyitás by Cearso Csüt. Nov. 19 2015, 19:04

14:08

A játék megy tovább Miss Red nélkül.

2.:

3.:

4.:

lvl 38:
Cearso
Cearso
Íjász
Íjász

Karakterlap

Témanyitás by RenAi Vas. Nov. 22 2015, 17:20

Már megint Angyalkázik. ><” Idegesített és voltaképp csak reméltem hogy azért amiért gondolom, vagyis mindkét eshetőség megfelel számomra. De pssszzt. Ezt jobb ah nem tudja sem ő sem pedig más. Majd jöhet a második lépés. Méghozzá igen benéztem, valahogy teljesen kiment a fejemből hogy el lett használva Kazura kristálya, most így kénytelen voltam elfogadni Shu kristályát. Így míg tanakodtam, időközben rám is lett szólva hogy nem fizettem érte. Ez igaz volt. Már nyitottam volna a számat hogy mennyit kér érte, mire meglepetten fogadtam hogy édességet kérne érte.
- A édességet így is úgy is adnék, az nem fizetség. Szóval mondj egy összeget és utalom. – Mosolyodok el, persze némi süti sós és édes is előkerült az inventorymból az asztalra. Hisz aki éhes édességgel nem lakik jól, de látszik Shukakun hogy most épp gyereket játszik, szóval ezért olyan amilyen. Igazi kis ördögfióka. Majd Shukakut letudva Kazurával foglalkoztam. Meglepett Miss Red viselkedése, de biztos voltam az elméletemben, hisz helytálló volna nem?
Majd a fülkébe belépve meglepődtem kissé ugyan, de tetszett amit láttam. Tényleg tetszett, jobban illett hozzám és felszabadított a szerepem alól. De igyekeztem úgy csinálni hogy még ha meg is felelhetne neki, mert megfelelhetne, se láthassa pontosan a szerepem, csupán  elmosódott részt, és inkább az aranyra összpontosítottam. Közelebb emeltem a kristályt és úgy kattintottam rá.  Visszaadta, majd leült a helyére és igyekeztem összeszedni a gondolataimat hogy elfogadható választ adhassak.
- Én ezt értem, viszont tényleg nem szeretném ha kezet fognál vele, ezért ha gondolod le is fizetlek. Ez még legális, viszont mindketten nyerhetünk. Az én célom az hogy a legtöbben jól járjunk. És azokat akik veszíthetnénk is magunk közé irányítsuk, bár ezt még nem tudom hogy tudnám kivitelezni, de azt szeretném ha több győztes lenne mint vesztes, vagy hogy mindenki győzzön, bár ezt nem tudom hogy hogy lehet reálisan kivitelezni… még. És őszinte leszek, van egy feladatom amit általad szeretnék teljesíteni, mert alkalmas vagy rá, és ha elfogadod ezt a győztesek között lesz a helyed. – Mosolyogtam a fiúra, és hittem abban amit mondtam.

RenAi
RenAi
Lovag
Lovag

Karakterlap

Témanyitás by Shukaku Csüt. Nov. 26 2015, 19:06

Shu odahívja maga mellé Timit egy intéssel, majd Mancsit fog vele. Majd Timi Shuval. Majd Shu Timivel. Majd Timi Shuval. Majd Shu Timivel. Közben RenAi mond valamit, ami végre fontos.
-Édesség! \o/
Majd amikor RenAi átnyújtja neki a valamit, akkor megpróbálja elkapni a kezét, és kezet fogni vele.

Statok:

Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Karakterlap

Témanyitás by RenAi Hétf. Nov. 30 2015, 11:56

facepalm

A kézfogás meglepte Ait így sikerült. Ai rohan a fülkébe.

RenAi
RenAi
Lovag
Lovag

Karakterlap

Témanyitás by RenAi Kedd Dec. 01 2015, 19:25

Kilépve elhagyta a számat egy:
- Hmm... - Most már teljesen összezavarodtam.... @.@ És ez az arcomon is meglátszik. Nem értek semmit. QQ Majd leültem Timi mellé. Fogalmam sem volt mit kezdjek most. Pár pillanatra Kem-re pillantottam. Úgy rémlik ő ördög. Valahogy segíteni kéne rajta...

RenAi
RenAi
Lovag
Lovag

Karakterlap

Témanyitás by Kazura Kedd Dec. 01 2015, 19:55

-Értem. Szóval egy feladat. A probléma csupán annyi, hogy nekem is van feladatom, mint ahogy gondolom mindenki másnak is. Illetve nem is ez a probléma, hanem az, hogy egyáltalán nem volt arról szó, hogy valaki akkor nyer, ha teljesíti a játék elején kapott feladatát. Másrészről, mivel már másodjára jön elő ez a lefizetősdi szomorúan kell megjegyeznem, hogy nem én vagyok ezen kezdeményezések legtökéletesebb célpontja, a büntetésemnek hála. Viszont ha hajlandó lennél a játék befejezése után kifizetni valamekkora összeget, akkor talán átgondolnám a dolgot. Egyelőre viszont nem ígérnék semmit. Elhiszem, hogy tiszták a szándékaid, de azért neked is van rejtegetni valód, legalábbis a kristályon lévő hiányos információk erről árulkodnak.
Ekkor egy váratlan kézfogás sorozat veszi kezdetét. Sárkány és idomára.

Érdekes. Eddig azt hittem az a fő céljuk, hogy Miss Rednek segítsenek. Mi több Timidus eddig nem igazán mutatott hajlandóságot semmiféle kézfogásra. Feladná az előnyét, mert Shukaku elunta magát? Hát, nem elképzelhetetlen, de attól még fura.
Shukaku láthatóan nagyon belejön a kézfogósdiba, aminek RenAi is áldozatul esik. Láthatólag a lány ezen nagyon meglepődik. Miután visszatér a fülkéből az arckifejezése láttán egyszerűen nem tudom megállni, hogy ne siessek a segítségére, így mosolyogva megjegyzem:
-Ti már fogtatok egyszer kezet az első kör végén, ezért nem kellene semmiféle változásnak történnie a szerepeddel kapcsolatban. Vagy nem ez aggaszt?

Kazura
Kardforgató
Kardforgató

Karakterlap

Témanyitás by Shukaku Kedd Dec. 01 2015, 20:43

~Siker!~
Shu szinte fel is ugrott örömében, hogy sikerült a turpissága. Végre megmutathatta Timidusnak, hogy ő is tud ám taktikai zseni lenni, és ő is képes hadicseleket kitervelni, és olyan tökéletesen végrehajtani, ahogy a mellékelt ábra is mutatta. Timidus azonban nem szólt semmit, csak a távozó RenAit figyelte, majd amikor kiért, félredöntötte bal fülét.
-Mit jelent nálatok a hmm hang?
-Hát... ha Jun használja, akkor semmi jót. RenAinál nem tudom.

Bár Timidus teljesen szokványos hangon tette fel a kérdést, Shu már suttogott a válaszadásnál, persze csak annyira, hogy azért mindenki hallhassa, és szája szegletében továbbra is ott csücsült a huncut mosoly. A válaszra viszont nem kellett sokat várni, ugyanis Kazura megadta a választ, a kis idomár pedig ledöbbent.
-Nemááár!
-Amennyiben ezt nem tudtad, az azt jelentené, hogy csalni próbáltál, és így jogosulatlan előnyt szerezni.
-De... izé... tudtam! Persze, hogy tudtam! Azt hiszed, hogy nem figyelek?
-Ez pedig azt jelenti, hogy még hazudsz is.
-Hmpff! ˇ^ˇ

És ezzel kettejük kis vitája el is volt intézve. Ez a hang régóta azt jelentette Timidus számára, hogy igen Timi, neked van igazad, lezárhatjuk a beszélgetést.

Statok:

Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Karakterlap

Témanyitás by RenAi Kedd Dec. 08 2015, 22:00

- Én azt értem hogy neked is van, mindenkinek van feladata. Viszont szerintem meg tudnánk oldani azt ha összebeszélünk hogy... hogy... mindenki, vagy legalább a legtöbbünk jól járjon. Ha van bennünk annyi mersz hogy nyíltan játszunk, persze ezzel elvesszük a csel örömét, de... de megtudhatjuk ki milyen emberi s valójában. - Komolyan gondoltam-e?... Magam sem tudom, azt hiszem szerettem volna, de nem reménykedtem még saját szavaim valósságában sem. Mármint abban hogy megoldható, de nagyon, nagyon szerettem volna. Ép csak egy baj volt... fogalmam sem volt hogy lehetne elérni.
- Amit meg nem akartam neked megmutatni, az nem a rangom volt. Hála Tachinak, angyal vagyok. - Felelem.

Timidus kérdésére, elsütöttem ismét ezt a hangot, persze nem szándékosan...
- Nem tudom... nem mindig ugyan azt, most például nem tudom hova tenni a dolgokat. QQ - Magyaráztam. Majd helyet foglaltam.
- Vajon elképzelhető-e egyáltalán az az elképzelés hogy minél többen járjunk jól?... - Engedtem meg a gondolataimat a többiekkel. Bár időközben Shukakuék közjátéka választ adott az előző kételyemre. Hehee, Shu is olyan feledékeny mint én. ^^

RenAi
RenAi
Lovag
Lovag

Karakterlap

Témanyitás by Cearso Szer. Dec. 09 2015, 08:42

14:17
Még 3 perc a kör végéig.

2.:

3.:

4.:

lvl 38:
Cearso
Cearso
Íjász
Íjász

Karakterlap

Témanyitás by Shukaku Szer. Dec. 09 2015, 08:59

RenAi szavaira Shu és Timi összenéztek, és szó szerint összekacsintottak.
-Elképzelhetőnek elképzelhető...
-...kérdés, hogy megvalósítható-e.

Shu pedig ismételten elolvadt. Imádta, amikor befejezik egymás szavait, és mivel eléggé ismerték már egymás gondolkodását, Timi pedig tudta, hogy ezzel örömet okozhat az idomárnak, készségesen teljesítette ezt minden lehetséges alkalommal.

Statok:

Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Karakterlap

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

9 / 12 oldal Previous  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.