Sword Art Online Fórum Szerepjáték
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

[játékos küldetés] Ördögök és angyalok (2nd attempt)

+5
Cearso
Kemabat
Tachibana Makoto
Desdemona
RenAi
9 posters

7 / 12 oldal Previous  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12  Next

Go down

[játékos küldetés] Ördögök és angyalok (2nd attempt) - Page 7 Empty Re: [játékos küldetés] Ördögök és angyalok (2nd attempt)

Témanyitás by Shukaku Hétf. Szept. 28 2015, 07:12

Timidus nyugodtan viselte, ahogyan Tachibana letette, majd ott is maradt, a fiú mellett.
-De miért így? Miért pont ezt a módszert választottam? RenAi maga adta meg a kérdésedre a választ. A fülke használatát a szerep ismeretével kötötted össze azonnal, ami lehet hibás. Lehet, hogy más okkal használta, és így az egész elméletedet egy hibára alapozod. Ezzel tervezel, és a terved lehet hibás. A hibás tervezés pedig a hiba tervezése.

Statok:

Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959

Karakterlap
Szint: 50
Indikátor: Zöld
Céh: Jumpy Vigor

Vissza az elejére Go down

[játékos küldetés] Ördögök és angyalok (2nd attempt) - Page 7 Empty Re: [játékos küldetés] Ördögök és angyalok (2nd attempt)

Témanyitás by Tachibana Makoto Hétf. Szept. 28 2015, 21:43

- A tett maga lényegtelen, ha a mozgatórugója, az ok, a helyén van. És mi van akkor, ha a hibát szándékosan tervezem, Timidus? :] - kuncogtam. Ő ugyanúgy nem tudhatta, hogy mi a célom, ahogy én se tudhattam száz százalékos biztonsággal megmondani, hogy Ai-chan miért használta a fülkéjét. Nem is ez volt a tervem, hiszen talán én voltam az egyetlen, aki jelenleg kettő kivételével mindenki szerepét ismerte. Hacsak Ai-chan rá nem jött valamire, míg a fülkében volt.
Tachibana Makoto
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1810

Karakterlap
Szint: 43
Indikátor: Vörös
Céh: -

Témanyitás by Kazura Kedd Szept. 29 2015, 02:42

Érdekes. Szóval azt elárulja, hogy csak az egyik szerep plot tisztjét használhatják a játékosok, de arról kitérő választ adott, hogy csak a fülkében használhatóak-e.
-Lehetséges, hogy ilyen nyilvánvaló a helyzet, de eddig nem úgy tűnt, hogy Timidus nagyon kézfogós kedvében lenne. És nem vagyok biztos benne, hogy ha angyal lennék pont vele kezdeném a pontjaim szaporítását.
Ezt követően újabb fülkehasználat történt RenAi részéről.
Lehet, hogy nekem is be kéne néznem lassan az egyikbe? Eddig nem sokat foglalkoztam velük, bár való igaz, így nem maradtam le a kinti eseményekről. Egyelőre érdekesebb idekint.
-Az hogy hiszek-e benne nem befolyásolja a stratégia sikerességét, ami legkésőbb a játék végén kiderül-válaszoltam Tachibana kérdésére.
-Nade úgy látom, mintha elhalt volna a kézfogások áradata. Így feltennék egy  kérdést. Van olyan játékos aki angyalnak vallja magát és hajlandó egy általam kitalált módszer segítségével bizonyítani szerepét, majd kezet fog velem?-tekintetem végighordozom a társaságon miközben várom a válaszokat.

Kazura
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 356

Karakterlap
Szint: 20

Témanyitás by Cearso Kedd Szept. 29 2015, 04:35

Tessék, itt vagyok, és azt mondom, hogy angyal vagyok. Kiváncsian várom, hogyan próbálja bebizonyítani ezt, vagy az ellenkezőjét.

A hozzászólást Cearso összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Szept. 29 2015, 11:35-kor.

2.:

3.:

4.:

lvl 38:
Cearso
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 2010

Karakterlap
Szint: 38
Céh: Artes

Témanyitás by Shukaku Kedd Szept. 29 2015, 06:20

-Akkor jelentősen megnehezíted a dolgomat Tachibana.
-Ejnye, Tachibana! Az öledbe sem engeded, és még a dolgát is megnehezíted!

Kuncogott Shu, majd az egyik fülkét kezdte el alaposabban megvizsgálni, kopogtatta, körbejárta, emennyire lehetett, megkapargatta rajta a festéket, ha volt. Ezalatt Timidus tovább figyelte az eseményeket, majd amikor bizonyításra került a sor, közelebb lépett kettejükhöz, hogy jobban lásson.

Statok:

Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Karakterlap

Témanyitás by Kazura Csüt. Okt. 01 2015, 16:04

-Nos a módszernek van pár hátulütője, az egyik nevezetesen az, hogy csupán egyszer alkalmazhatom. Pontosan ezért előtte meggondolom, hogy kit is választanék. De köszönöm a jelentkezést, informatív volt-mosolygok Miss Red-re.
-Egyszersmind pontosítanék. RenAi, érdekelne egy kézfogás velem, az előbb említett feltételek mellett?-szegeztem a kérdést a lánynak.

Kazura
Kardforgató
Kardforgató

Karakterlap

Témanyitás by Cearso Vas. Okt. 04 2015, 17:55

13:30

-Nos, kisasszony. Most már két felkérése is van. Én az ön helyében nagyon gyorsan döntenék valamelyik mellett.

Újabb határiő: egy hét, Kem ideiglenesen kitéve a küldiből, ha vissza akar jönni, akkor egy 750 szavas poszttal max három kört pótolhat. (Kérésre nem küldöm el a játéktérről, kezeljétek NJK-ként.)

2.:

3.:

4.:

lvl 38:
Cearso
Cearso
Íjász
Íjász

Karakterlap

Témanyitás by RenAi Vas. Okt. 04 2015, 20:21

Mindenek előtt.
- Hallgatlak Kazura-kun. - Érdekelnek a feltételei, vagy hogy pontosan mire is céloz. Ugyanakkor nekem is van már egy egész kiforrott elképzelésem.

✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap

Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
RenAi
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1873

Karakterlap
Szint: 42
Céh: Justice League

http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Témanyitás by Shukaku Hétf. Okt. 05 2015, 06:58

Shu: bounce
Timi: Neutral

Statok:

Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Karakterlap

Témanyitás by Cearso Szer. Okt. 07 2015, 22:15

13:35

Csend és hullaszag? Pedig olyan szépen pergett eddig a küldi.

2.:

3.:

4.:

lvl 38:
Cearso
Cearso
Íjász
Íjász

Karakterlap

Témanyitás by Shukaku Csüt. Okt. 08 2015, 05:47

-Kazuraaaa! Kazura! Kazurakazurakazurakazurakazurakazura! Ka-zu-ra! Ka-zu-ra! Ka-zu-ra!
Azt hiszem nem csak Shu vár rá, és a csodás tervére... Rolling Eyes

Statok:

Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Karakterlap

Témanyitás by Kazura Csüt. Okt. 08 2015, 16:44

-Ez esetben megtennéd, hogy velem tartasz egy fülkébe?-kérdem egy mosoly kíséretében.
Ígérem nem próbálkozok semmivel, ami ellenedre lenne, csupán nem akarom közszemlére tenni a módszert, míg nem vagyok biztos a sikerében.
Amennyiben nem ütközöm elutasításba előreengedvén a hölgyet belépünk egy fülkébe. Egyszersmind átadom neki a fülke kiválasztásának jogát, ha nem él vele a mögöttem lévőbe.
Ez a rész csak RenAi beleegyezése révén megy végbe, mindenki más számára spoiler alert(meg persze neki is ha nem követ egy fülkébe)!!!:
Kilépve egy széles mosolyt eresztek meg a valószínűleg engem bámuló többségnek, majd megvárom, míg a lány elkészül, ezután pedig visszamegyek ellenőrizni az eredményt. Ha a procedúra során a lány nem teljesen együttműködő a cselekedeteim annak megfelelően változnak.

Kazura
Kardforgató
Kardforgató

Karakterlap

Témanyitás by Cearso Szomb. Okt. 10 2015, 19:10

13:38

Kem:
Tachi:0/250
Kazura: 190/250
Shu: 17/250
RenAi: 24/250

2.:

3.:

4.:

lvl 38:
Cearso
Cearso
Íjász
Íjász

Karakterlap

Témanyitás by RenAi Vas. Okt. 11 2015, 15:58

- Ehm.... Rendben.- Feleltem némi habozás után.
- Belőled ki se néznék semmi turpisságot. - Mondtam hogy megnyugtassam egy lágy mosollyal az arcomon. Majd felálltam és megindultam az első fülkéhez amit megpillantottam. Megvárom majd ha tudunk mindketten belépünk. 

/A többi majd ha kiderül hogy bejutunk-e mindketten, és tudunk-e kommunikálni. /

✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap

Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
RenAi
RenAi
Lovag
Lovag

Karakterlap

Témanyitás by Cearso Vas. Okt. 11 2015, 19:31

Be tudtok menni egyszerre Bár tényleg eléggé szükös a hely.
Illetve mivel ezek a fülkék nem belső társalgásra lettek kialakitva, mindenki, akinek legalább egyes hallgatozása van, hallja amit mondotok.

2.:

3.:

4.:

lvl 38:
Cearso
Cearso
Íjász
Íjász

Karakterlap

Témanyitás by Shukaku Kedd Okt. 13 2015, 19:10

-Gondolkodtam egy csomó dolgon...
Sétál Shu lassan a fülke elé, hogy legalább a fülüket ne tapasszák a hallgatózók a falakra. Az azért elég csúnyán nézne ki. Nekik ugye nincsen ilyen jártasságuk, szóval fel sem merül, hogy ilyen csúnya dolgot tegyenek, de hát vannak azért itt elvétve olyan rossz fiúk, vagy rossz kislányok, és talán Jun is elbújt valamelyik szék alatt, vagy éppen az egyik fülkében... Viccet félretéve azt azért tudták, hogy a hallgatózáshoz, mivel az egy jártasság, nem kell feltétlenül olyan poharas technikával fülelni, de nem árt, ha a használó közel van. Persze kettes vagy annál nagyobb jártassággal például tuti, hogy közel sem kell lenni, de Shu nem nagyon találkozott még olyannal, akinek a hallgatózás lett volna a mindene, és abba ölt volna olyan sok aranyat.
-Például gondolkodtam azon, hogy még mindig nem tudtuk meg, hogy Desdemonának van-e bármilyen szerepe ebben a játékban, pedig már Tachibana is kérdezte, és szépen kérdezte, udvariasan, mert erre emlékszem.
Igen, Tachibana a legtöbbször nagyon udvarias, még akkor is, ha most letette az öléből Timit. Persze szépen csinálta, finoman és óvatosan, de akkor is hagyhatta volna. Ha mondjuk Mirika vagy RenAi ült volna az ölébe, akkor tuti nem lett volna olyan sietős neki. Shu a sárkányos küldi óta sokat gondolt arra is, hogy milyen lenne Timi anthrosítva... de most nem erről akart beszélni, csak így eszébe jutott Tachi miatt.
-Meg... az ilyen fülkék alatt mindig szokott lenni titkos ajtó. Tachibana, te lovag vagy, bizti van súlyemelésed.
-Az a harcos, Shu.
-Jó, de Tachinak is bizti van. Megpróbálod nekem felborítani az egyik fülkét? Vagy... arrébb tenni. Nem azt, amiben Kazuék vannak, lehetőleg...

Statok:

Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Karakterlap

Témanyitás by RenAi Kedd Okt. 13 2015, 22:25

Sikerült, mindketten bent voltunk. Mégiscsak incselkedősre fogta a szót, bár sejtésem szerint a megjegyzésem miatt lehet. Csak zavartan pillantottam félre, hisz kettőnknek tényleg elég szűkös ez való igaz. Majd se szó se beszéd a menüjében kezdett böngészni. Hirtelen azt sem tudtam nézhetem-e hisz sokaknak kellemetlen ha bármi is megtudnak a másikról, aztán fél szemmel mégis arra sandítottam és láttam hogy a bankjában matat majd elővesz egy fotó kristályt. Értetlen arccal bámultam a fiúra, majd ahogy elmagyarázta értelmet kapott az iménti cselekedet. Pár másodpercig csak hallgattam, akár hallani is lehtetett a fogaskerekeket, viszont erre a lépésre tényleg nem számítottam. Át kellett gondolnom.
Bátortalanul figyeltem fel ismét rá, ahogy döntést hoztam. Volt pár dolog ami nem stimmelt, egy hogy csak ő láthatja az enyémet, és ő dönt… viszont ez azt jelenti hogy tényleg angyal. Ugyanakkor volt egy feladatom is, azt is teljesíteni kívántam, bár nem tudom mennyire fogadható mindez így el. És volt egy harmadik oka is, nem akartam hogy vége legyen a játéknak. Szóval önzőségemen alapozva, visszautasítottam őt, bár visszájára fordíthattam volna a dolgokat méghozzá azzal hogy én kérek bizonyítékot tőle. Majd ismét elbizonytalanodok, és bele akarok menni ebbe a kis játékba. Huzamosabb ideig nem adok semmilyen választ, hisz a kerekek kattognak nehéz eldönteni mit is szeretnék igazán. Ugyanakkor neki is van olyan izéamizéje ami nekem is, és mindez olyan amiben nem lehetek biztos hogy ugyanaz. Imádom ezt a játékot! *-* Izgalmas és nem brutális, nem kell súlyos döntéseket hozni, de van tétje a dolgoknak. Fergeteges. Igazság szerint félre értelmezett amikor azt mondtam hogy a fiú az enyém, de ez sokkal jobb így, de nem azért mert nyuszi vagyok, egy teljesen más oka van mindennek a döntésnek amit hoztam.
- Bocsánat de elutasítom. – Jelentettem ki, de féltem hogy megbánom. Ő dönt, én ezen csak az alkun így csak bukhatok.
- Az angyalkák maradjanak csak ártatlanok! – Súgom a fülébe kicsit játékosan, majd ha nem lép ki elsőnek megteszem én.

RenAi
RenAi
Lovag
Lovag

Karakterlap

Témanyitás by Tachibana Makoto Szer. Okt. 14 2015, 11:28

Természetesen én is kíváncsi voltam Kazura-kun módszerére, különösen mivel eddig semmit sem tett, amivel bármit is bemutatott volna a képességeiből. Sötét ló volt a szememben, ugyanakkor nem éreztem, hogy különösen veszélyes ellenfél lenne. Ai-chan női szeszélye és Timidus gépi logikája már más kávéház volt, azokra oda kellett figyelnem, beleköphettek a levesembe :] Természetesen Kazura-kun Ai-chant szemelte ki, mint az elméletei központi figuráját, a többiek számára ő volt a rejtély jelenleg, magától értetődő volt. Bevallom kicsit irigykedtem, én is szívesen nyomorogtam volna szűk fülkékben Ai-channal :3
Amint eltűntek, nyomban élesítettem a Hallgatózásom, és rájuk koncentráltam. Még Shukaku-chan fecsegése ellenére is hallottam őket, noha Kazura-kun szavai rendkívül rejtélyes köntöst adtak az esetnek :] Lényegtelen, csak egyetlen olyan eszköz van, amivel képesek lehetnek ezt véghez vinni. Ötletes és kreatív, kár, hogy rossz alanyt választott hozzá. Miss Red esetében sokkal érdekesebb lett volna, de így is könnyen lehet, hogy hozzá fog fordulni a fiú.
- Nincs miért megtennem :] - böktem oda Shukaku-channak közben, de igazából már azon gondolkoztam, mit kezdjek a bent hallott beszélgetéssel. Ez a terv Kazura-kun angyali mivoltát erősíti, hiszen ördögként úgy, hogy bizonyítottan nincs senkinek se pontja, mindegy lenne, hogy Ai-chan angyal, vagy ördög. Kezdjük ott, hogy ördögként értelmetlen lenne kezet fognia addig, amíg nem fog kezet két angyal. Viszont ez azt is jelentené egyben, hogy Timidus ördög, aminek pedig megint csak nem volt értelme, ha azt néztem, hogy milyen stratégiát választottak Shukaku-channal.
- Szóval mit csináltatok odabent ilyen sokáig? :] - kérdeztem szemtelenül, miután kiléptek, Ai-chanra pedig kacsintottam is egyet.
Tachibana Makoto
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1810

Karakterlap
Szint: 43
Indikátor: Vörös

Témanyitás by Cearso Szer. Okt. 14 2015, 13:37

13:40

-Azt hiszem, ezzel le is telt a stratégiaépítésre adott fél óránk.
Csettint egy Miss Red,  és az eredmények a fülkéje ajtajáról szépen el is tűntek.
-Ha az Isten nem óhajt élni a hatalmával, senki sem kényszeriti arra, hogy megtegye.
Válaszol tömören Shunak.
-És még valami, mielőtt elfelejteném. A harmadik körbe ért a játék, vagyis lassan itt vagyunk a felénél, ezért nehezedni fog a szint.
Csettint egy újabbat... Aztán még egyet, de ezt már egy kicsit idegesebben... Majd a Shu mögötti, a Kem mögötti, és a Kazura mögötti fülke, pont mint a felirat, eltűnnek a szobából

Határidö:egy hét

2.:

3.:

4.:

lvl 38:
Cearso
Cearso
Íjász
Íjász

Karakterlap

Témanyitás by Shukaku Szer. Okt. 14 2015, 13:50

Az, hogy Tachibana ellenkezik, ráadásul még kéjenc is, azt hiszem senkit nem lep meg. Ms. Red kijelentése azonban, vagyis a benne található információ már felkelti Timi figyelmét.
-Tehát neki is van valamilyen hatalma, amiről még nem tudunk?
-Persze, hogy van, ő egy isten!

Korholja le játékosan Shu Timit, majd nézi, ahogy eltűnnek a fülkék.
-Azta! És hova kerülünk, ha éppen benne vagyunk a fülkében, amikor eltűnik?

Statok:

Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Karakterlap

Témanyitás by Cearso Pént. Okt. 16 2015, 19:28

-Elméletileg nem lehetséges, hogy akkor tűnjön el a fülke, mikor bárki benne tartózkodna, de ha mégis megtörténne, akkor remélem itt marad, aki bent volt.

2.:

3.:

4.:

lvl 38:
Cearso
Cearso
Íjász
Íjász

Karakterlap

Témanyitás by RenAi Kedd Okt. 20 2015, 15:22

Kicsit bántam hogy visszautasítottam az ajánlatát, de nem érte volna meg nekem túlzottan. Kiléptünk majd Taa-chan rögtön rajtunk élezte a nyelvét, több sem kellett hogy zavarba hozzon, de nem maradt ez így sokáig, válaszom gyorsan elért felé. Nem szeretnék alul maradni vele szemben, bár kezdi egyre inkább elérni nálam azt amit Ren-nek már sikerült, pedig nem szeretném nála is ezt érezni... Igazság szerint Ren esetében is ki fogom küszöbölni ezt a helyzetet, ezt már eldöntöttem...
- Aki kíváncsi... - Majd én is kacsintottam egyet, egy sunyi mosollyal kísérve. Nem csak ő tud ám ilyet. Razz Leültem Timi mellé majd elhúztam a számat a folytatáson. Igazság szerint mivel mindenki használhatja az összes fülkét a saját céljaira nem értettem miért is olyan nagy nehezítés, hisz egyszerre nem akarjuk őket használni, vagy igen? Ebbe még nem is gondoltam bele hmm...

RenAi
RenAi
Lovag
Lovag

Karakterlap

Témanyitás by Shukaku Csüt. Okt. 22 2015, 09:01

-Oké, de mindenki kíváncsi. Jó, persze nem úgy, mint Tachibana... de ha olyan nagy tervetek volt, akkor most már igazán elmondhatnátok nekünk is, hogy mi is a lényege pontosan... mert így nagyon kezd unalmas lenni a játék, hogy semmi nem történik, senki nem fog kezet, az isten sem szólal meg. Mrs. Red... kellene valami háziszabály, mert mindenki nagyon biztonságra játszik. :/

Statok:

Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Karakterlap

Témanyitás by Cearso Csüt. Okt. 22 2015, 09:32

Miss Red Des felé pillant.
Ez ügyben őt kell nyaggatnod. Most én is csak egy normális játékosnak számítok.
Majd egy pillanattal később felcsattan.

-És nem vagyok Mrs...
13:45

2.:

3.:

4.:

lvl 38:
Cearso
Cearso
Íjász
Íjász

Karakterlap

Témanyitás by Shukaku Csüt. Okt. 22 2015, 09:41

Shu elkezdi böködni Dest.

Statok:

Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Karakterlap

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

7 / 12 oldal Previous  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.