Fénylő Mocsár
+6
Kayaba Akihiko
Szophie
Mirika
Hinari
Argo
Cardinal
10 posters
Sword Art Online Fórum Szerepjáték :: Egyéb :: Archív :: Kazamaták :: Archív :: 21-25. szintű kazamaták
8 / 13 oldal
8 / 13 oldal • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 11, 12, 13
Re: Fénylő Mocsár
Repül a menyét, ki tudja, hol áll meg...
Végül nyakig sarasan jön vissza igen mérges pofával
Életek
Fénylő Menyét #1 - halott
Fénylő Menyét #2 - halott
Fénylő Menyét #3 - -106 HP (piros) (debuffolt)
Fénylő Menyét #4 - halott
Fénylő Menyét #5 - -10 HP (zöld) (debuffolt)
(1) Hinari - 53 HP (sárga)
(3) Szophie - 67 HP (zöld)
(2) Mirika - 70 HP (sárga)
Szo jön, második kör pihenő
Végül nyakig sarasan jön vissza igen mérges pofával
- Spoiler:
- Hinari (Sebzés: 47, Minden 5. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
Hinari
Fénylő menyét
Szophie (Sebzés: 7/43, Minden 5. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
Szophie
Fénylő menyét
Mirika (Sebzés: 39/kés, Minden 4. körben pihen, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
Mirika
Fénylő menyét
Életek
Fénylő Menyét #3 - -106 HP (piros) (debuffolt)
Fénylő Menyét #5 - -10 HP (zöld) (debuffolt)
(3) Szophie - 67 HP (zöld)
Szo jön, második kör pihenő
Argo- Mesélő
- Hozzászólások száma : 1000
Sokkal jobban tetszett a dolog így, hogy zöldbe csúszott a csíkom. Maga az élet is újra szép fényt nyert...*-* Na jó, ennyire azért nem volt szép semmi.>.> Egy dolgot éreztem fontosnak, kivinni ezt a nyomi kazamatát, és elhúzni innen minél messzebb, soha vissza nem térve többé. Természetesen mindezt úgy, hogy közben a lehető legtöbbet teszek meg a többiekért. Mirikát és Hinarit is épen és egészben akartam kijuttatni, hiszen mind a ketten szörnyen fontosak voltak nekem. Pedig céhvezérek voltak.>.> Eszembe jutott, hogy mennyire furcsa az, hogy egyáltalán valami,, főleg valaki fontos. Régen pont el akartam marni magam mellől azokat a keveseket is, míg legvégül csak a bátyám maradt. Ő is túl sok volt. Nem tartom okos dolognak, hogy megfordult ez a dolog. Tudom, hogy az érzések az mellett, hogy boldoggá tesznek, ennél sokkal jobban le tudnak taglózni. Mégsem voltam képes vissza menni az érzéketlenségbe. Lehetetlen már, hogy visszafordítsam ezt. Vagy ha nem is lehetetlen, szörnyen nehéz.. Így hát marad az egyetlen, amit tehetek. Ha kell, én halok inkább meg, de még egyszer végig nem nézem senki halálát, aki fontos! Támadtam, támadtunk, ám éreztem, hogy lassú vagyok, és lihegek. Elfáradtam, így több támadást már nem kockáztattam meg, csak leültem egyszerűen a sárba.
/Első kocka Vez./
/Első kocka Vez./
Karakterlap
Szint: 50
Indikátor: Vörös
Céh: -
The member 'Szophie' has done the following action : Kockadobás
'6-os dobókocka' :
'6-os dobókocka' :
Kayaba Akihiko- Admin
- Hozzászólások száma : 19698
- Spoiler:
- Hinari (Sebzés: 47, Minden 5. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
Hinari
Fénylő menyét
Szophie (Sebzés: 7/43, Minden 5. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
Szophie
Fénylő menyét
Mirika (Sebzés: 39/kés, Minden 4. körben pihen, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
Mirika
Fénylő menyét
Életek
Fénylő Menyét #3 - halott
Fénylő Menyét #5 - -53 HP (zöld) (debuffolt)
(0) Szophie - 67 HP (zöld)
Miri jön, második köre neki is pihenő
Argo- Mesélő
Luft. De még mekkora! Ami viszont ezután jött, az baromira jól esett. Kiélhettem magam, a nyomorult kis menyéteken, az egyiket még pixelekké is változtattam. Éreztem, hogy lecsillapodom kicsit, és nem maradt más, csak a fáradt lihegés meg az elégedettség érzete. Nevetni kezdtem, jó érzés öntött el. Bosszút álltam a madarakon meg ezeken az egereken is egyszerre, hihi :3 Fellelkesedtem, újra élet költözött a szemeimbe, visszanyertem az önbizalmamat. Szürkéből rózsaszínné változott a világ. Meg sárszínűvé. Mert mind a négyen nyakig mocskosak voltunk, de kit érdekel? Majd megfürdünk, ráadásul együtt, lefröcskölhetem őket, meg cukkolhatom mindkét lányt a mellméretével, meg ilyesmik. És már nem választ el ettől sok *.* Neki is lendültem, hogy egy hatalmas csatakiáltással lecsapjam a maradék menyust... és luftot üthessek, mert dekoncentrált vagyok
// 2x39 sebzésre kísérlet, hatos esetén +10, aztán pihi //
Mirika- Állatidomár
- Hozzászólások száma : 2764
Karakterlap
Indikátor: Zöld
Céh: Justice League
The member 'Mirika' has done the following action : Kockadobás
'6-os dobókocka' :
'6-os dobókocka' :
Kayaba Akihiko- Admin
- Spoiler:
Hinari
Fénylő menyét
Szophie
Fénylő menyét
Mirika
Fénylő menyét
Életek
Fénylő Menyét #3 - halott
Fénylő Menyét #5 - -92 HP (sárga) (debuffolt)
(0) Szophie - 67 HP (zöld)
(0) Mirika - 70 HP (sárga)
Hinari jön
Argo- Mesélő
Ahogy fogytak az állatkák, úgy nőtt a kedvünk is, és végre Mirikán is láttam egy cseppnyi vidámságot, ahogy a menyéteket aprította. A golfedzés is sikeresnek bizonyult, és én elégedetten szemléltem a távozó mobot, aki fejjel landolt a sárban, a lányok amúgy is mocskos ruhájára fröccsentve egy adagot.
- A hármas ütőt kérem - emeltem fel a fejem, komoly hanglejtéssel, egy kicsit mélyítve a hangom.
- A mit?
- Semmi-semmi - kuncogtam, hisz már előre láttam, hogy a Katana ki fog akadni - Üssük le ezt az utolsót, ennyi a lényeg - tettem hozzá, azért a továbbiakban visszafogva magam. Angol humor, na. Ha más nem, talán Szophie legalább megérti. A fegyveremet pedig már emeltem is, szemeimet szűkítve célozva be a fénylő menyétet, félterpesz, majd karlendítés, és végül ütés! Ha meg az első esetleg nem talált, úgy mégegy.
1 támadás, ha nem sikerül ezzel elpixelezni, akkor támadok csak másodikat.
- A hármas ütőt kérem - emeltem fel a fejem, komoly hanglejtéssel, egy kicsit mélyítve a hangom.
- A mit?
- Semmi-semmi - kuncogtam, hisz már előre láttam, hogy a Katana ki fog akadni - Üssük le ezt az utolsót, ennyi a lényeg - tettem hozzá, azért a továbbiakban visszafogva magam. Angol humor, na. Ha más nem, talán Szophie legalább megérti. A fegyveremet pedig már emeltem is, szemeimet szűkítve célozva be a fénylő menyétet, félterpesz, majd karlendítés, és végül ütés! Ha meg az első esetleg nem talált, úgy mégegy.
1 támadás, ha nem sikerül ezzel elpixelezni, akkor támadok csak másodikat.
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue
Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.
Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari- Kardforgató
- Hozzászólások száma : 4966
Karakterlap
The member 'Hinari' has done the following action : Kockadobás
'6-os dobókocka' :
'6-os dobókocka' :
Kayaba Akihiko- Admin
A menyét végül elpusztul és mehettek tovább, bár mindjárt eléritek a mocsár másik oldalát. Még utoljára elétek toppan viszont egy csapatniy Ingavirág.
Hinari 18-at, Mirika és Szo 15-öt gyógyul.
Életek
Ingavirág #1 - teljes HP
Ingavirág #2 - teljes HP
Ingavirág #3 - teljes HP
Ingavirág #4 - teljes HP
(3) Hinari - 71 HP (sárga)
(0) Szophie - 82 HP (zöld)
(0) Mirika - 85 HP (zöld)
Szo jön
Hinari 18-at, Mirika és Szo 15-öt gyógyul.
- Spoiler:
- Hinari (Sebzés: 47, Minden 5. körben pihen, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia.)
Hinari
Ingavirág
Szophie (Sebzés: 7/43, Minden 6. körben pihen, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
Ingavirág
Mirika (Sebzés: 39/kés, Minden 5. körben pihen, támadáshoz 5 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
Ingavirág
Életek
Ingavirág #1 - teljes HP
Ingavirág #2 - teljes HP
Ingavirág #3 - teljes HP
Ingavirág #4 - teljes HP
(0) Szophie - 82 HP (zöld)
Szo jön
Argo- Mesélő
Inga.. virág... Hogy az a..!! Már megint? Miért? Nem akarom! >.>
- Brühhühh..! - jobb híján csak szenvedő hangokat adtam ki, és toporzékoltam egy helyben, majd vontatottan elindultam, hogy bevigyem az első csapást.. vagy legalább megpróbálkozzak vele. Viszont Hinari előbbi módszere a golfozással nem csak hogy tetszett, de még hasznosnak is bizonyult. Úgyhogy most úgy gondoltam, én is szívesen kipróbálom a módszert.. Arcomra kiült az a tipikus mosoly, ami minden rosszaságom előtt szokott, így közelítettem meg hátulról farkasomat, hogy aztán egy vetődéssel ráugorjak, és megfogjam a mellkasánál fogva. Nagy volt és nehéz, de nekem birtokomban volt 2. szintű súlyemelés, így egész könnyedén vettem az akadályt.. Na akkor most golfozzunk! És az ütő egy farkas.O.o Tudom, hogy az ütés után nagyon ki fogok kapni, de nem érdekel..
Szóval emeltem a farkast, és vele a kezemben rohantam az ingákhoz.
- Farkas golf csapááááás! - kiáltással vágtam a növények közé, majd én is megpróbáltam sebezni, végül pedig rohantam... a saját farkasom elől.
/Első kocka Vez./
- Brühhühh..! - jobb híján csak szenvedő hangokat adtam ki, és toporzékoltam egy helyben, majd vontatottan elindultam, hogy bevigyem az első csapást.. vagy legalább megpróbálkozzak vele. Viszont Hinari előbbi módszere a golfozással nem csak hogy tetszett, de még hasznosnak is bizonyult. Úgyhogy most úgy gondoltam, én is szívesen kipróbálom a módszert.. Arcomra kiült az a tipikus mosoly, ami minden rosszaságom előtt szokott, így közelítettem meg hátulról farkasomat, hogy aztán egy vetődéssel ráugorjak, és megfogjam a mellkasánál fogva. Nagy volt és nehéz, de nekem birtokomban volt 2. szintű súlyemelés, így egész könnyedén vettem az akadályt.. Na akkor most golfozzunk! És az ütő egy farkas.O.o Tudom, hogy az ütés után nagyon ki fogok kapni, de nem érdekel..
Szóval emeltem a farkast, és vele a kezemben rohantam az ingákhoz.
- Farkas golf csapááááás! - kiáltással vágtam a növények közé, majd én is megpróbáltam sebezni, végül pedig rohantam... a saját farkasom elől.
/Első kocka Vez./
Karakterlap
'6-os dobókocka' :
'6-os dobókocka' :
Kayaba Akihiko- Admin
Szophie 16-ot sebződik, két Ingavirág még bólogat.
Életek
Ingavirág #1 - -7 HP (zöld)
Ingavirág #2 - teljes HP
Ingavirág #3 - teljes HP
Ingavirág #4 - teljes HP
(1) Szophie - 76 HP (zöld)
Mirika jön
- Spoiler:
- Hinari (Sebzés: 47, Minden 5. körben pihen, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia.)
Hinari
Ingavirág
Szophie (Sebzés: 7/43, Minden 6. körben pihen, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
Ingavirág
Mirika (Sebzés: 39/kés, Minden 5. körben pihen, támadáshoz 5 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
Ingavirág
Életek
Ingavirág #2 - teljes HP
Ingavirág #3 - teljes HP
Ingavirág #4 - teljes HP
(1) Szophie - 76 HP (zöld)
Mirika jön
Argo- Mesélő
Minden hitemet a porba rúgta az a négy integető gaz, ami materializálódott előttünk. Kiakadt állkapoccsal bámultam a virágnak legkevésbé se nevezhető növényeket. Mármint... virágformájúak voltak, de az én szememben valami ördög által teremtett szörnyetegként lebegtek. Ilyen szerencsétlenek nem lehetünk :|Ránéztem a késemre, amin a méreg volt az első randink alkalmával. Hát, már réges-rég lekopott az undorító folyadék róla. Felsóhajtottam.
- Nekem nincs mivel ütőt játszanom :/ - legyintettem, a tőrök nem voltak elég hosszúak, és szerintem Vezér se lelkesedett volna érte, meg amúgy is, el se bírnám. Egye fene... egy próbát megér, hogy betámadjam ezeket a zöldségeket, és ha nem jönne be, akkor majd kiülök a pálya szélére és szurkolok. Végül is... van pom-pomlány szerelésem :3 Essünk nekik! Gambatte Kana!
- Nekem nincs mivel ütőt játszanom :/ - legyintettem, a tőrök nem voltak elég hosszúak, és szerintem Vezér se lelkesedett volna érte, meg amúgy is, el se bírnám. Egye fene... egy próbát megér, hogy betámadjam ezeket a zöldségeket, és ha nem jönne be, akkor majd kiülök a pálya szélére és szurkolok. Végül is... van pom-pomlány szerelésem :3 Essünk nekik! Gambatte Kana!
// Próba-cseresznye, célpont az egyes, hatos esetén +10 sebzés //
Mirika- Állatidomár
Karakterlap
'6-os dobókocka' :
'6-os dobókocka' :
Kayaba Akihiko- Admin
Szophie és Mirika 16-ot sebződik
Életek
Ingavirág #2 - teljes HP
Ingavirág #3 - teljes HP
Ingavirág #4 - teljes HP
(1) Szophie - 60 HP (sárga)
(1) Mirika - 69 HP (sárga)
Hinari jön
- Spoiler:
Hinari
Ingavirág
Ingavirág
Ingavirág
Életek
Ingavirág #2 - teljes HP
Ingavirág #3 - teljes HP
Ingavirág #4 - teljes HP
(1) Szophie - 60 HP (sárga)
(1) Mirika - 69 HP (sárga)
Hinari jön
Argo- Mesélő
Neh, már megint ezek a virágok? Megtorpantam, még a golfos beállásomban állva, úgy néztem a közeledő gazokat, és húztam el a számat. Szophie manőverére viszont hangosan elnevettem magam, sőt, amikor a lány elkezdett menekülni, még segítettem is neki egy kicsit: próbáltam Vezért akadályozni, hogy ne tudja elkapni a gazdáját, s ha ügyes voltam, a farkas – egészen véletlenül – a sárban végezte.
A játékról a komolyabb harcra terelve a figyelmem sokat vesztettem a kedvemből, a virágok, mint az utolsó alkalommal is, rettentő mozgékonyak voltak, s most is, a legtöbb támadás elől kitértek. Az életcsíkjaink még bírták, ám itt nem ezzel volt a legnagyobb probléma: a sikerélmény hiánya nagyobb baj volt, s elsősorban ezt igyekeztem javítani, kiválasztva a megfelelő képességet és elemet, először amolyan próbaképpen használva azt.
- Summoning Fire Dragon! – mondtam, az egyik mob felé irányítva a sárkányt, majd ahogyan az életcsíkom esett, ezáltal biztosítva a képesség sikerét, úgy odaszóltam az árnyharcosnak – Miri, ez itt a tiéd – kacsintottam feléje mosolyogva. Reméltem, hogy elegendő lesz a debuff; az erőcsökkentés most kevéssé érdekelt, ami igaz hasznosabb lett volna, de a csapattársaim jelen lelkiállapotában semmiképpen sem jobb. Mégegy utolsó biztató bólintás, majd én is támadásba lendültem, a Szo által sebzett egyedet célozva.
Képesség: fegyverkezelés debuff Ingavirág #4-re, aki veszít 10 hp-t és 14 FK-t, plusz én is vesztek 14 hp-t.
Támadás: Ingavirág #1-re, utána pedig pihenőkör.
A játékról a komolyabb harcra terelve a figyelmem sokat vesztettem a kedvemből, a virágok, mint az utolsó alkalommal is, rettentő mozgékonyak voltak, s most is, a legtöbb támadás elől kitértek. Az életcsíkjaink még bírták, ám itt nem ezzel volt a legnagyobb probléma: a sikerélmény hiánya nagyobb baj volt, s elsősorban ezt igyekeztem javítani, kiválasztva a megfelelő képességet és elemet, először amolyan próbaképpen használva azt.
- Summoning Fire Dragon! – mondtam, az egyik mob felé irányítva a sárkányt, majd ahogyan az életcsíkom esett, ezáltal biztosítva a képesség sikerét, úgy odaszóltam az árnyharcosnak – Miri, ez itt a tiéd – kacsintottam feléje mosolyogva. Reméltem, hogy elegendő lesz a debuff; az erőcsökkentés most kevéssé érdekelt, ami igaz hasznosabb lett volna, de a csapattársaim jelen lelkiállapotában semmiképpen sem jobb. Mégegy utolsó biztató bólintás, majd én is támadásba lendültem, a Szo által sebzett egyedet célozva.
Képesség: fegyverkezelés debuff Ingavirág #4-re, aki veszít 10 hp-t és 14 FK-t, plusz én is vesztek 14 hp-t.
Támadás: Ingavirág #1-re, utána pedig pihenőkör.
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue
Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.
Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari- Kardforgató
- Hozzászólások száma : 4966
Karakterlap
The member 'Hinari' has done the following action : Kockadobás
'6-os dobókocka' :
'6-os dobókocka' :
Kayaba Akihiko- Admin
Szophie és Mirika 16-ot sebződik
Életek
Ingavirág #1 - -54 HP (sárga)
Ingavirág #2 - teljes HP
Ingavirág #3 - teljes HP
Ingavirág #4 - -10 HP (zöld) (A debuffolt)
(0) Hinari - 57 HP (sárga)
(1) Szophie - 44 HP (sárga)
(1) Mirika - 53 HP (sárga)
Szo jön
- Spoiler:
Hinari
Ingavirág
Ingavirág
Ingavirág
- Debuffolt Ingavirág #4:
Hinari
Debuffolt Ingavirág
Debuffolt Ingavirág
Mirika (Sebzés: 39/kés, Minden 5. körben pihen, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
Debuffolt Ingavirág
Életek
Ingavirág #1 - -54 HP (sárga)
Ingavirág #2 - teljes HP
Ingavirág #3 - teljes HP
(1) Szophie - 44 HP (sárga)
(1) Mirika - 53 HP (sárga)
Szo jön
Argo- Mesélő
Pff.. Hát.. pff.. Nem sikerült a támadás, legalábbis Vezér nem talált. De most komolyan, mit várjak egy ütőnek használt farkastól? Igen, pontosan azt, hogy nem a virágokat célozza, hanem a gazdáját. Sikítva rohantam a saját felbőszült petem elől, aki pontosan Hinari előtt orra esett, habár nem láttam miben. Ekkor viszont Hinari felé fordult, és miután a lány végrehajtotta sikeres támadását, Vezér megkísérelte viszont részesíteni a sárfürdőből. A lány lábát próbálta elgáncsolni - ami az ő termetével nem is olyan nehéz.. tapasztalat. - majd ha ez sikerült, akkor még egy kis sárt is kotort Hinarira. Ezután rám villantotta szemét, és engem vett újra üldözőbe - aki eddig természetesen szépen megállt pihengetni. Így viszont kénytelen voltam az indanövények felé futni, út közben megpróbálni egyet suhintani rájuk, majd orra esni közöttük.>.> Ekkor Vezér is végre a mobokkal kezdett el foglalkozni, megpróbált beléjük sebezni, majd engem kihúzni közülük.>.>
/Első kocka most Szo. Ingavirág 1-et támadjuk./
/Első kocka most Szo. Ingavirág 1-et támadjuk./
Karakterlap
'6-os dobókocka' :
'6-os dobókocka' :
Kayaba Akihiko- Admin
Szophie 8-at, Mirika 16-ot sebződik
Életek
Ingavirág #1 - halott
Ingavirág #2 - teljes HP
Ingavirág #3 - teljes HP
(2) Szophie -36 HP (sárga)
(1) Mirika - 37 HP (sárga)
Miri jön
- Spoiler:
Hinari
Ingavirág
Ingavirág
Ingavirág
Hinari
Debuffolt Ingavirág
Debuffolt Ingavirág
Mirika (Sebzés: 39/kés, Minden 5. körben pihen, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
Debuffolt Ingavirág
Életek
Ingavirág #1 - halott
Ingavirág #2 - teljes HP
Ingavirág #3 - teljes HP
(1) Mirika - 37 HP (sárga)
Miri jön
Argo- Mesélő
Jaj, de meglepő, hát nem megint kitértek a késeim elől ezek a nyavalyás gazok? Életem legnagyobb és legfáradtabb sóhaját hallattam, ahogy fenéken billentettek a bólogató növények, és jó darabig mozdulatlanul bámultam magam elé. Igen, az lesz a legjobb, ha kiülök arra a nagy kőre, és szurkolok a lányoknak, amíg ők leverik ezek a zöldségeket. Máskor röhögtem volna azon, amit Vezérék műveltek, de most ebben a lelkiállapotban nem volt annyira vicces a fogócska, így csak mosolyogtam azon, amit leművelt a farkas és imádni való gazdija. Szépen odasétáltam hát a sziklához, de Hina-chan gonosz volt, és nem hagyta, hogy átöltözzek.
- He? - néztem rá a szöszire tanácstalanul, mikor kijelentette, hogy az a virág az enyém - Hallod, értékelem a virágot, de mióta udvarolsz te nekem? És nem nagy ez egy kicsit ahhoz, hogy vázába tegyem? - öltöttem nyelvet a kardforgatóra, majd ráfüggesztettem a tekintetem az ingavirágra. Enyém... csinált vele valamit, amitől könnyebb eltalálni? Mondjuk tényleg nem mozgott olyan élénken és frissen. Hmm... hát, egy próbát megért. Nekimentem a növénynek, majd a suhintások után hátra ugrottam, és rákoncentráltam a képiaktiváló mozdulatra. Alakom köré vontam azt a buborékos izét, majd megszólaltam.
- Switch Szophie! Gyertek, babáim :3 - hívogattam a virágokat. Hadd ne csak az az egy legyen az enyém, hanem az összes. Én már csak ilyen kapzsi vagyok
- He? - néztem rá a szöszire tanácstalanul, mikor kijelentette, hogy az a virág az enyém - Hallod, értékelem a virágot, de mióta udvarolsz te nekem? És nem nagy ez egy kicsit ahhoz, hogy vázába tegyem? - öltöttem nyelvet a kardforgatóra, majd ráfüggesztettem a tekintetem az ingavirágra. Enyém... csinált vele valamit, amitől könnyebb eltalálni? Mondjuk tényleg nem mozgott olyan élénken és frissen. Hmm... hát, egy próbát megért. Nekimentem a növénynek, majd a suhintások után hátra ugrottam, és rákoncentráltam a képiaktiváló mozdulatra. Alakom köré vontam azt a buborékos izét, majd megszólaltam.
- Switch Szophie! Gyertek, babáim :3 - hívogattam a virágokat. Hadd ne csak az az egy legyen az enyém, hanem az összes. Én már csak ilyen kapzsi vagyok
// Négyes Ingavirágra támadok, hatos esetén +10 sebzés.
Képipróba, ha sikerül, akkor a virágok három kiskörig gyógyítanak engem a sebzésükkel, és következő körömben nem támadhatok //
A hozzászólást Mirika összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Május 14 2014, 18:39-kor.
Mirika- Állatidomár
Karakterlap
#1 '6-os dobókocka' :
--------------------------------
#2 'Római stílusos 6-os' :
#1 '6-os dobókocka' :
--------------------------------
#2 'Római stílusos 6-os' :
Kayaba Akihiko- Admin
Mirika 24-et gyógyul (1/3).
Életek
Ingavirág #1 - halott
Ingavirág #2 - teljes HP
Ingavirág #3 - teljes HP
Ingavirág #4 - -59 HP (sárga) (A debuffolt)
(2) Mirika - 61 HP (sárga)
Hina jön
- Spoiler:
Hinari
Ingavirág
Ingavirág
Ingavirág
Hinari
Debuffolt Ingavirág
Debuffolt Ingavirág
Debuffolt Ingavirág
Életek
Ingavirág #1 - halott
Ingavirág #2 - teljes HP
Ingavirág #3 - teljes HP
Ingavirág #4 - -59 HP (sárga) (A debuffolt)
(2) Mirika - 61 HP (sárga)
Hina jön
Argo- Mesélő
8 / 13 oldal • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 11, 12, 13
Sword Art Online Fórum Szerepjáték :: Egyéb :: Archív :: Kazamaták :: Archív :: 21-25. szintű kazamaták
8 / 13 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.