Fénylő Mocsár
+6
Kayaba Akihiko
Szophie
Mirika
Hinari
Argo
Cardinal
10 posters
Sword Art Online Fórum Szerepjáték :: Egyéb :: Archív :: Kazamaták :: Archív :: 21-25. szintű kazamaták
13 / 13 oldal
13 / 13 oldal • 1, 2, 3 ... 11, 12, 13
Re: Fénylő Mocsár
Persze, nem fáj. Viszont ettől függetlenül még azt diktálják az elveim, hogy aggódjak a sebezhető lány iránt, akit gonosz mókusok dobálnak mindenféle makkokkal, annak ellenére, hogy semmi rosszat nem tett, csak szurkol nekünk, támogat minket. Nem is bírtam tétlenül nézni, és mivel a nevelésből nem tanult...
- Én ugyan nem Gilbert vagyok, de switch Miss Szophie! - kiáltottam, magamra vállalva a lány eddigi szerepét. Ha valakit karmolni, harapni, dobálni akar, az legyek én, és ne a gyengébb nem képviselője. És persze amint közel ért hozzám, azonnal lesújtottam rá a kardommal, hátha nem ugrik félre és újra kupán tudom vágni a kardom lapjával!
// Switcheltem Szophiet és támadok //
- Én ugyan nem Gilbert vagyok, de switch Miss Szophie! - kiáltottam, magamra vállalva a lány eddigi szerepét. Ha valakit karmolni, harapni, dobálni akar, az legyek én, és ne a gyengébb nem képviselője. És persze amint közel ért hozzám, azonnal lesújtottam rá a kardommal, hátha nem ugrik félre és újra kupán tudom vágni a kardom lapjával!
// Switcheltem Szophiet és támadok //
Silver- Kardforgató
- Hozzászólások száma : 430
Karakterlap
Szint: 31
Indikátor: Zöld
Céh: Justice League
The member 'Silver' has done the following action : Kockadobás
'6-os dobókocka' :
'6-os dobókocka' :
Kayaba Akihiko- Admin
- Hozzászólások száma : 19698
Mókuska bosszankodva cincog, majd Szophie helyett immáron Silverre veti rá magát, jó nagyot karmolva belé. Ekkor Silver enyhe bizsergést érezhet (pm-ben küldj majd el kérlek egy emlékképet ^^), s a mob is meglepetten ugrik hátra, furán nézve a kardforgató fiúra.
(-287)
(4/6) Silver - 146
(2/6) Anat - 189 (10% <->)
(5/6) Szophie - 140
(4/6) Raven - 205+116 (-2D ha van P)
Anat jön.
(-287)
(4/6) Silver - 146
(2/6) Anat - 189 (10% <->)
(5/6) Szophie - 140
Anat jön.
- dobások:
- Silver (Sebzés: 35, Minden 5. körben pihen, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
Mímelő Mókus
Anat (Sebzés: Z:121 / S:132 / P:143, Minden 5. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
Mímelő Mókus
Mímelő Mókus
Szophie (Sebzés: 17, Pet sebzés 67, Minden 5. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
Mímelő Mókus
Raven (Sebzés: 29, Minden 5. körben pihen, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
Mímelő Mókus
Strea- Admin
- Hozzászólások száma : 2459
Karakterlap
Szint: ?
Indikátor: -
Céh: -
~Ba...~sszus... csak ennyit tudok a fogaim között szűrni, amikor a harc hevében felfogom végre, hogy miért Silvertől érkezik a switch, nem pedig Raventől. Ő ugyanis cselekvésképtelenné vált. Mindannyiunk számára azzal tudok a legnagyobb hasznot kovácsolni, ha leütöm ezt a kellemetlenkedő mókust, s ezért szélsebes utolsó támadást indítok felé, aztán akár sikerül, akár nem, engem bizony már jobban izgat, hogy mi van a céhtársammal.
- Ne mocorogj, mert rosszabb lesz! Jövök, segítek! - kiáltom oda Gilbertnek, és sprintelek is mellé. Pörölyömet nyújtom neki, hogy tudjon mibe kapaszkodni anélkül, hogy én is elsüppednék a mutyiban. Aztán aktiválom súlyemelésem, aztán hó-rukk, és remélhetőleg már kint is van a fiú a galibából!
- Ne mocorogj, mert rosszabb lesz! Jövök, segítek! - kiáltom oda Gilbertnek, és sprintelek is mellé. Pörölyömet nyújtom neki, hogy tudjon mibe kapaszkodni anélkül, hogy én is elsüppednék a mutyiban. Aztán aktiválom súlyemelésem, aztán hó-rukk, és remélhetőleg már kint is van a fiú a galibából!
1x támadom a mókust, aztán Ravennek próbálok segíteni kijönni a mocsárból.
Anatole Saito- Harcos
- Hozzászólások száma : 2965
Karakterlap
Szint: 35
Céh: Artes Liberales, Sayonara
The member 'Anatole Saito' has done the following action : Kockadobás
'6-os dobókocka' :
'6-os dobókocka' :
Kayaba Akihiko- Admin
Úgy tűnik Anat inkább céhtársára koncentrált, így bár a Mókus elugrott a csapás útjából, a mentőakció azért kezdetét vehette.
(-287)
(4/6) Silver - 128
(3/6) Anat - 189 (10% <->)
(5/6) Szophie - 140
Szophie jön, pihen.
(-287)
(4/6) Silver - 128
(5/6) Szophie - 140
Szophie jön, pihen.
- dobások:
- Silver (Sebzés: 35, Minden 5. körben pihen, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
Mímelő Mókus
Anat (Sebzés: Z:121 / S:132 / P:143, Minden 5. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
Mímelő Mókus
Mímelő Mókus
Szophie (Sebzés: 17, Pet sebzés 67, Minden 5. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
Mímelő Mókus
Raven (Sebzés: 29, Minden 5. körben pihen, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
Mímelő Mókus
Strea- Admin
Karakterlap
- Jajj, kicsi mókus, miért kell bántani mindenkit? - néztem kérdőn a mókuska felé, megcsóválva a fejem. Jó, persze, ironikus kérdés volt, hisz egyszerűen válaszolhatott volna rá annyival: mert mob vagyok. Mindenesetre nem szerettem, hogy makkal dobálgatott minket. Gonosz kis dolog volt tőle. Meg tőlünk is, hogy ütögettük. De sajnos ez az élet rendje.
Mindenesetre megköszöntem Silvernek, majd azon gondolkodtam, vajon most mit is tegyünk. Hiszen segíteni akartam Ravennek, nagyon is, viszont Silver meg olyan rendes volt velem, velünk, és hát.. nem akartam egyedül hagyni a mókus mellett.
Még szerencse, hogy ketten vagyok.
- Vezér, te segíts Silvernek a mókus ellen, kérlek! Tartsatok ki! Anat, hadd segítsek, nekem is van kettes súlyemelésem. - futottam a fiú mellé, és elkezdtem húzni Ravent én is. Vezér pedig, nem tudott mást tenni, egyszerűen beállt Silver mellé, és figyelmesen követte tekintetével, ahogy újabb makkocska érkezik a fiú fejére. Mert most mi mást tudott volna tenni? Még a támadáshoz is fáradt, nemhogy segítsen..
/Pihi./
Mindenesetre megköszöntem Silvernek, majd azon gondolkodtam, vajon most mit is tegyünk. Hiszen segíteni akartam Ravennek, nagyon is, viszont Silver meg olyan rendes volt velem, velünk, és hát.. nem akartam egyedül hagyni a mókus mellett.
Még szerencse, hogy ketten vagyok.
- Vezér, te segíts Silvernek a mókus ellen, kérlek! Tartsatok ki! Anat, hadd segítsek, nekem is van kettes súlyemelésem. - futottam a fiú mellé, és elkezdtem húzni Ravent én is. Vezér pedig, nem tudott mást tenni, egyszerűen beállt Silver mellé, és figyelmesen követte tekintetével, ahogy újabb makkocska érkezik a fiú fejére. Mert most mi mást tudott volna tenni? Még a támadáshoz is fáradt, nemhogy segítsen..
/Pihi./
Karakterlap
Szint: 50
Indikátor: Vörös
Ravent már majdnem sikerül kihúzni... márcsak pár centi! \o\ Mókuska addigis folytatja a dobálást. ^^
(-287)
(4/6) Silver - 119
(0/6) Szophie - 140
Silver jön.
(-287)
(4/6) Silver - 119
(0/6) Szophie - 140
Silver jön.
- dobások:
Mímelő Mókus
Mímelő Mókus
Mímelő Mókus
Mímelő Mókus
Mímelő Mókus
Strea- Admin
Karakterlap
That's it! Mondjuk így elnézve az életcsíkom csigatempóval vánszorog lefelé, úgyhogy nincs is mitől tartani, de rend a lelke mindennek, úgy volt helyes, hogy ne a törékeny hölgy fején koppanjanak azok a makkok, hanem az enyémen, ha már valahol koppanniuk kell. Bárcsak segíthettem volna Mr. Gilbert kihúzásában is, de ha én is megteszem, akkor nem lett volna ki védjen minket a mókustól, szóval örömmel láttam el a pajzs feladatát, amíg a fiút nem sikerül kiszakítani az iszap irtózatos erejéből. Lepillantottam a mellém kerülő farkasra, tehát társam is akadt. Very nice!
- Te jobbról, én balról, how's that? - kérdeztem tőle, majd öles léptekkel nekifogtam a hadműveletnek, és balra kitérve, oldalról igyekeztem megrohamozni ellenfelünket, csak én makk helyett a kardommal szerettem volna kupán vágni.
- Te jobbról, én balról, how's that? - kérdeztem tőle, majd öles léptekkel nekifogtam a hadműveletnek, és balra kitérve, oldalról igyekeztem megrohamozni ellenfelünket, csak én makk helyett a kardommal szerettem volna kupán vágni.
Silver- Kardforgató
- Hozzászólások száma : 430
Karakterlap
Szint: 31
Céh: Justice League
The member 'Silver' has done the following action : Kockadobás
'6-os dobókocka' :
'6-os dobókocka' :
Kayaba Akihiko- Admin
Tiszta, pontos találat, s Mókuska egy dühös karmolás után máris balra húz, egyenesen Vezér felé... vagyis, csak úgy tűnik. Aztán - saját meglepetésére is - felemelkedik. Nem repül, egyszerűen mintha az űrben lenne, lebeg. És méltatlankodva próbál visszajutni a talajra.
(-322)
(5/6) Silver - 110
(0/6) Szophie - 140
Anat jön.
(-322)
(5/6) Silver - 110
(0/6) Szophie - 140
Anat jön.
- dobások:
Mímelő Mókus
Mímelő Mókus
Mímelő Mókus
Mímelő Mókus
Mímelő Mókus
Strea- Admin
Karakterlap
Ez a mókus egyre idegesítőbb -.- Igen, pontosan azért, amiért azok a repkedő rovarok voltak az imént. Ez a mocsár el van átkozva... nevezhetnénk akár luft dagonyának is Próbálom azzal nyugtatni magamat, hogy egyszerűen csak nem vagyunk hozzászokva az ilyen terephez és a cuppogás miatt idétlenkedünk. Ravent el is nyeli a trutyi, a pihegő idomárlánnyal próbáljuk kiráncigálni. Aztán jön Silver és egy szép találattal lecsíp a mókuska életsávjából. Btw... mókusok mióta lófrálnak mocsárban? O.o És még lebeg is O.o
Amint sikerül kirángatnunk Ravent a sárból, aktiválom akrobatikámat és egy magasugrás kristályt is, hogy el tudjam érni a mókust, majd megpróbálok támadást intézni felé.
Amint sikerül kirángatnunk Ravent a sárból, aktiválom akrobatikámat és egy magasugrás kristályt is, hogy el tudjam érni a mókust, majd megpróbálok támadást intézni felé.
Anatole Saito- Harcos
- Hozzászólások száma : 2965
Karakterlap
Szint: 35
Céh: Artes Liberales, Sayonara
The member 'Anatole Saito' has done the following action : Kockadobás
'6-os dobókocka' :
'6-os dobókocka' :
Kayaba Akihiko- Admin
Gratulálok! Sikeresen végigvittétek a kazamatát, jutalmatok 90 exp és 200 arany (180 alap és +20 sima mob felfedezésért) fejenként; valamint 6x Ezüst Százszorszép, amit kérlek ITT osszatok szét.
Egyedi tárgya Szophienak és Ravennek van, ám sajnos egyikük sem last hitelt egyetlen mobot sem, így Kristálykövet nem kapnak.
Az aranyat és expet Klein fogja beírni.
Egyedi tárgya Szophienak és Ravennek van, ám sajnos egyikük sem last hitelt egyetlen mobot sem, így Kristálykövet nem kapnak.
Az aranyat és expet Klein fogja beírni.
Strea- Admin
Karakterlap
13 / 13 oldal • 1, 2, 3 ... 11, 12, 13
Sword Art Online Fórum Szerepjáték :: Egyéb :: Archív :: Kazamaták :: Archív :: 21-25. szintű kazamaták
13 / 13 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.