Fénylő Mocsár
+6
Kayaba Akihiko
Szophie
Mirika
Hinari
Argo
Cardinal
10 posters
Sword Art Online Fórum Szerepjáték :: Egyéb :: Archív :: Kazamaták :: Archív :: 21-25. szintű kazamaták
5 / 13 oldal
5 / 13 oldal • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13
Re: Fénylő Mocsár
- Nincs valakinek víz alapú képessége? Mondjuk egy slaggá változik a fegyvere, vagy ilyesmi - morfondíroztam hangosan a problémakört körbejárva. Ha lenne vizünk, le tudnánk mosni magunkat, és akkor a héják se abajgatnának minket. Jó, miért hiszem már el én is a sok zöldséget, amit kitalálok? Nyilván nem a koszra mennek, ez nem intelligens mosópor, hanem egy mob! Mattaku
- Nem lesz más választásom, ha hazaérünk, személyesen duglak be a zuhanyzó alá és lemoslak! - jegyeztem meg, kikacsintva Szophie felé - Te is csatlakozol, Hina-chan? :3 - ajánlottam fel, csak hogy ne érezze magát rosszul, mert esetleg kimarad a funból. Meg amúgy is azt mondta, hogy egyszer mindent ki kell próbálni Na jó, ideje volt koncentrálni, próbáltam úgy ütemezni a támadásom, hogy egyszerre érjek a sólyommal, vagy mivel az idomár lány közelébe, és akkor könnyebb lesz lecsapni is
- Nem lesz más választásom, ha hazaérünk, személyesen duglak be a zuhanyzó alá és lemoslak! - jegyeztem meg, kikacsintva Szophie felé - Te is csatlakozol, Hina-chan? :3 - ajánlottam fel, csak hogy ne érezze magát rosszul, mert esetleg kimarad a funból. Meg amúgy is azt mondta, hogy egyszer mindent ki kell próbálni Na jó, ideje volt koncentrálni, próbáltam úgy ütemezni a támadásom, hogy egyszerre érjek a sólyommal, vagy mivel az idomár lány közelébe, és akkor könnyebb lesz lecsapni is
// Ketteskére attakolok, plusz a bónusz, ha megdobom a hatost //
Mirika- Állatidomár
- Hozzászólások száma : 2764
Karakterlap
Szint: 50
Indikátor: Zöld
Céh: Justice League
The member 'Mirika' has done the following action : Kockadobás
'6-os dobókocka' :
'6-os dobókocka' :
Kayaba Akihiko- Admin
- Hozzászólások száma : 19698
Szophie 21-et sebződik.
Mirika 7-et sebződik.
Életek
Vérző Héja #1 - halott
Vérző Héja #2 - -93 HP (sárga)
Vérző Héja #3 - teljes HP
Vérző Héja #4 - teljes HP
Vérző Héja #5 - teljes HP
Vérző Héja #6 - -10 HP (zöld) (debuffolt)
(0) Hinari - 118 HP (zöld)
(4) Szophie - 52 HP (sárga)
(1) Mirika - 76 HP (éppenhogyzöld)
Hinari jön
Mirika 7-et sebződik.
Életek
Vérző Héja #1 - halott
Vérző Héja #2 - -93 HP (sárga)
(0) Hinari - 118 HP (zöld)
(1) Mirika - 76 HP (éppenhogyzöld)
Hinari jön
Argo- Mesélő
- Hozzászólások száma : 1000
- Víz alapú? De van… - sandítottam Mirikára – De az nem nekünk való – tettem hozzá, még mielőtt félreértenénk egymást. Aztán rájöttem, hogy nemcsak a sárkány áll rendelkezésemre, ott van még a vízgyűrű is, csakhát… nah, tényleg nem ezzel kéne most nekünk foglalkozni. Mirinek is máson járt az esze, ahogy láttam, ezúttal viszont csupáncsak a fejemet ingattam, a kérdésére nem válaszolva: tudtam, mikor kell csöndben maradni, még a végén megint zavarba hozna, azt meg nem igazán szerettem volna.
- Switch Szophie – mondtam helyette, ennek legalább volt értelme, a lány élete ugyanis a képesség ellenére újfent sárgába váltott – Ezeket mostmár hagyjátok rajtam – fordultam feléjük. Per pillanat értelmetlen lett volna bármelyik gyűrűt felhúzni, így képességhasználat nélkül támadtam a sebzett héját.
Leváltom Szophiet, támadás ketteskére.
- Switch Szophie – mondtam helyette, ennek legalább volt értelme, a lány élete ugyanis a képesség ellenére újfent sárgába váltott – Ezeket mostmár hagyjátok rajtam – fordultam feléjük. Per pillanat értelmetlen lett volna bármelyik gyűrűt felhúzni, így képességhasználat nélkül támadtam a sebzett héját.
Leváltom Szophiet, támadás ketteskére.
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue
Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.
Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari- Kardforgató
- Hozzászólások száma : 4966
Karakterlap
The member 'Hinari' has done the following action : Kockadobás
'6-os dobókocka' :
'6-os dobókocka' :
Kayaba Akihiko- Admin
Kanyeca \o/ Mármint a héjának
Hinari 14-et sebződik.
Mirika 7-et sebződik.
Életek
Vérző Héja #1 - halott
Vérző Héja #2 - halott
(1) Hinari - 104 HP (zöld)
(1) Mirika - 69 HP (sárga)
Szophie jön, pihen
Hinari 14-et sebződik.
Mirika 7-et sebződik.
Életek
Vérző Héja #1 - halott
Vérző Héja #2 - halott
(1) Hinari - 104 HP (zöld)
(1) Mirika - 69 HP (sárga)
Szophie jön, pihen
Argo- Mesélő
/O.o Nem is néztem, hogy ide én jövök../
Kifáradtam. Kész. Végem. És csak ennyi az életem? Miért? Ne már.. Itt fogok meghalni. Potiznom kell majd. Majd.. Ha nem leszek kifáradva. Hjajj, megint megmentésre szorulok. Hálásan biccentettem egyet Hinari felé. Most pedig itt az ideje, hogy összeessek. Csak úgy lazán. Úgyis kényelmes a sár. A héják meg nyugodtan körözzenek csak a fejem felett.. Úgyis dögevők, nem? Vagy az más? Ja igen.. az a keselyű. Akkor most kinevezem őket keselyűnek.
- Nálad fürdünk, vagy nálam? - kérdeztem meg közben Mirikát, a halántékomat masszírozva, jól belesüllyedve a gusztustalan sárba. Inkább nem akarok most tükörbe nézni, ha lehet. És szerintem Vezér se akarjon - csurom sár lett az ő féltett hófehér kis bundája. Ezért ki fogok kapni. És a vizet sem szereti. Pedig ezt bizony sikálni kell, hogy lejöjjön. Persze megvárhatja azt is, hogy a játék magától eltüntesse.. csak az tovább tart.
Kifáradtam. Kész. Végem. És csak ennyi az életem? Miért? Ne már.. Itt fogok meghalni. Potiznom kell majd. Majd.. Ha nem leszek kifáradva. Hjajj, megint megmentésre szorulok. Hálásan biccentettem egyet Hinari felé. Most pedig itt az ideje, hogy összeessek. Csak úgy lazán. Úgyis kényelmes a sár. A héják meg nyugodtan körözzenek csak a fejem felett.. Úgyis dögevők, nem? Vagy az más? Ja igen.. az a keselyű. Akkor most kinevezem őket keselyűnek.
- Nálad fürdünk, vagy nálam? - kérdeztem meg közben Mirikát, a halántékomat masszírozva, jól belesüllyedve a gusztustalan sárba. Inkább nem akarok most tükörbe nézni, ha lehet. És szerintem Vezér se akarjon - csurom sár lett az ő féltett hófehér kis bundája. Ezért ki fogok kapni. És a vizet sem szereti. Pedig ezt bizony sikálni kell, hogy lejöjjön. Persze megvárhatja azt is, hogy a játék magától eltüntesse.. csak az tovább tart.
Karakterlap
Indikátor: Vörös
Céh: -
A maradék héjakeselyű köröz. Na meg továbbra is szaporán véreznek. És vijjognak.
Hinari 14-et sebződik.
Mirika 7-et sebződik.
Hinari (Sebzés: 47, Minden 5. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia.)
Vérző Héják
Szophie (Sebzés: 7/43, Minden 5. körben pihen, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
Vérző Héják
Mirika (Sebzés: 39/kés, Minden 5. körben pihen, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia.)
Vérző Héják
Életek
Vérző Héja #1 - halott
Vérző Héja #2 - halott
(1) Hinari - 90 HP (sárga)
(0) Szophie - 52 HP (sárga)
(1) Mirika - 62 HP (sárga)
Mirika jön
Hinari 14-et sebződik.
Mirika 7-et sebződik.
Hinari (Sebzés: 47, Minden 5. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia.)
Vérző Héják
Szophie (Sebzés: 7/43, Minden 5. körben pihen, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
Vérző Héják
Mirika (Sebzés: 39/kés, Minden 5. körben pihen, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia.)
Vérző Héják
Életek
Vérző Héja #1 - halott
Vérző Héja #2 - halott
(1) Hinari - 90 HP (sárga)
(1) Mirika - 62 HP (sárga)
Mirika jön
Argo- Mesélő
- No, hát nem akarsz segíteni szegény, az út sarától mocskos társaidon? - szomorodtam el az elutasító válaszra, de persze csak megjátszott volt az egész, amit a következő pillanatban előkerülő mosollyal és bólintással jeleztem. Bár fontos a komfortérzetünk is, azért mégis egy harc közepén voltunk... ugye. És amíg nincsenek itt a fiúk, addig nem olyan nagy gáz, hogy tetőtől-talpig iszaposak vagyunk.
- Hinari-chan, fürödhetünk nálad? Vagyis nála... vagy hogy - kérdeztem a lányt, majd Szophiehoz fordultam - Ha nem, akkor simán jöhetsz hozzám a kísértettornyomba - kacsintottam, de egy pillanatra azért elrévedtem. Olyan üres volt az a céhház :/ Szerintem el fogok költözni... Mondjuk vissza Nysterbe. Vagy...
- Szo-chan, odaköltözhetek hozzád, ha kell? :3 - vigyorodtam el. Mert azért talán Anattal még nem fogok összebútorozni olyan gyorsan. Ha mondjuk Artes-ház, akkor esetleg lakhatnék Junnal, de asszem az idomárlányt sokkal szívesebben fogadnám lakótársként. Oh, hoppá, támadni is kéne o.O
- Hinari-chan, fürödhetünk nálad? Vagyis nála... vagy hogy - kérdeztem a lányt, majd Szophiehoz fordultam - Ha nem, akkor simán jöhetsz hozzám a kísértettornyomba - kacsintottam, de egy pillanatra azért elrévedtem. Olyan üres volt az a céhház :/ Szerintem el fogok költözni... Mondjuk vissza Nysterbe. Vagy...
- Szo-chan, odaköltözhetek hozzád, ha kell? :3 - vigyorodtam el. Mert azért talán Anattal még nem fogok összebútorozni olyan gyorsan. Ha mondjuk Artes-ház, akkor esetleg lakhatnék Junnal, de asszem az idomárlányt sokkal szívesebben fogadnám lakótársként. Oh, hoppá, támadni is kéne o.O
// Vesszen a négyeske :3 Támadásbónusz továbbra is érvényes ofc //
Mirika- Állatidomár
Karakterlap
'6-os dobókocka' :
'6-os dobókocka' :
Kayaba Akihiko- Admin
Négyeske egyenlőre semmi jelét nem adja, hogy el akarna veszni, meg hamar meg is tanulja, hogy jobb elkerülni a késeket ._.
Hinari 14-et sebződik.
Mirika 7-et sebződik.
Életek
Vérző Héja #1 - halott
Vérző Héja #2 - halott
Vérző Héja #4 - -39 HP (zöld)
(1) Hinari - 76 HP (sárga)
(2) Mirika - 55 HP (sárga)
Hinari jön
Hinari 14-et sebződik.
Mirika 7-et sebződik.
Életek
Vérző Héja #1 - halott
Vérző Héja #2 - halott
Vérző Héja #4 - -39 HP (zöld)
(1) Hinari - 76 HP (sárga)
Hinari jön
Argo- Mesélő
- Fürdeni? Nálunk? – kérdeztem vissza, majd önkéntelenül is elképzeltem, ahogy a három lány beballag a fürdőbe, miközben a JL fiútagjai néznek utánuk, és szemükkel… - Jah, persze – fejeztem be a mondatot, kirázva a fejemből a szituációt, mielőtt még túlságosan is továbbgondolnám – Jöhetsz, amikor csak gondolod – mosolyogtam még rá Mirikára, hogy biztosítsam felőle, szívesen látjuk. Örültem, hogy akkor megírta azt a levelet, jól elvoltunk, Szophie jelenléte pedig csak mégjobban feldobta a hangulatot – amit a héják igyekeztek le is ütni.
Itt az ideje, hogy komolyan vegyük. Melyik statban erősek?
- A fegyverkezelésük figyelemre méltó.
- Köszi – folytattam hangosan, majd megtámadtam a sebzett egyedet, közben már a taktikán agyalva. Ahogy elnéztem, mindhárman sárgában voltunk, így időszerűnek gondoltam a helyzet kiélezését majd megoldását, s csak remélni tudtam, hogy annyira nem számoltam el magam – Switch Mirika! Hagyjátok rajtam mindet, és a következő körömig próbáljátok egyiket sem elpixelezni. Csak az életüket vigyétek le úgy, hogy majd egy csapásból kiiktathatók legyenek. Jah és ne aggódjatok – bólintottam – Nem lesz baj.
Switchelem Mirikát, így mostmár mindegyik héja rajtam van. Támadás négyeskére.
Itt az ideje, hogy komolyan vegyük. Melyik statban erősek?
- A fegyverkezelésük figyelemre méltó.
- Köszi – folytattam hangosan, majd megtámadtam a sebzett egyedet, közben már a taktikán agyalva. Ahogy elnéztem, mindhárman sárgában voltunk, így időszerűnek gondoltam a helyzet kiélezését majd megoldását, s csak remélni tudtam, hogy annyira nem számoltam el magam – Switch Mirika! Hagyjátok rajtam mindet, és a következő körömig próbáljátok egyiket sem elpixelezni. Csak az életüket vigyétek le úgy, hogy majd egy csapásból kiiktathatók legyenek. Jah és ne aggódjatok – bólintottam – Nem lesz baj.
Switchelem Mirikát, így mostmár mindegyik héja rajtam van. Támadás négyeskére.
Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari- Kardforgató
Karakterlap
'6-os dobókocka' :
'6-os dobókocka' :
Kayaba Akihiko- Admin
Még a távolból figyelő Argo néni is kíváncsian figyeli a fejleményeket O.o A héják mind a szőke lányra fókuszálnak, igazi LoL team.... >.>
Hinari 21-et sebződik.
Életek
Vérző Héja #1 - halott
Vérző Héja #2 - halott
Vérző Héja #4 - -86 HP (sárga)
(2) Hinari - 55 HP (sárga)
Szophie jön
Hinari 21-et sebződik.
Életek
Vérző Héja #1 - halott
Vérző Héja #2 - halott
(2) Hinari - 55 HP (sárga)
Szophie jön
Argo- Mesélő
- Uhuhuuuhh! - pattantam fel hirtelen, mikor eszembe jutott egy ötlet, melyet azon nyomban társaim elé is tártam. - Miért nem csinálunk valahol egy saját medencét, egy titkos helyen, amiről csak mi tudunk? *-* Annyira menő lenne. És senki nem mehetne oda, vagy ha mégis odaviszünk valakit, akkor annak bekötjük a szemét, hogy ne lássa az utat, meg nem engedjük, hogy a térképére nézzen! ... Mondjuk az macerás. Szóval mégse vigyünk oda senkit..- kis ideig egy helyben állva gondolkodtam, kerestem a megfelelő helyszíneket. - Mondjuk a JL egy eldugott, fel nem fedezett szobájában?. - gondolkodtam csendesen, miközben az államra helyeztem mutatóujjamat. - Ott úgyis annyi fura járat van, ahol senki sem jár.. És Hi biztosan ismeri ezeket. - az utolsó mondatot már lelkesen és hangosan mondtam újra, az említett lány felé fordulva. - És fúrhatnánk valamit, ami a csokiszökőkúthoz felvezet, és egy keveset lecsapolnánk magunknak.. - hú... én, és a terveim..
- Öhm.. Hozzám költözni? - lepődtem meg, nem is kicsit. Hát hogy is mondjam... céhvezér. Azt hiszem, ez a szó mindent elmond a véleményemről. Persze kedvelem Miriát, és alapból semmi ellenvetésem nem lenne.. Csak mégis furcsa lenne, ha egy céhvezér trappolna végig a nappalimon, meg veszekednénk a fürdőszobán, meg Vezér ott lábatlankodna, ha valamilyen fontos vezéri teendőjét végzi, mondjuk tervezeteket készít meg tárgyalásokra szedi össze az adatokat, vagy ilyesmi.. Én tudom a legjobban, mennyire rossz, ha ilyen feladatok közben zavarnak. És az én házam népe nem a csendességéről híres..
- Hát ha annyira szeretnél, én bármikor szívesen fogadlak. - mosolyogtam végül mégis a lányra. - Csak számolnod kell a szűkösséggel, mivel velem él még egy Vezér, Yaru és Falat. - mindeközben fél szemmel a madarakat kezdtem el méregetni, meg az életpontjainkat. Aztán Hinari életpontjait. Öngyilkos akar lenni.?? Nem, biztosan nem. Ismerem annyira, hogy tudjam, terve van ezzel. Csak ez egy rémisztő terv, na. Viszont bízom benne. Bólintottam felé egyet, majd Vezérrel támadtunk.
Támadjuk az ötös sorszámút.^^
- Öhm.. Hozzám költözni? - lepődtem meg, nem is kicsit. Hát hogy is mondjam... céhvezér. Azt hiszem, ez a szó mindent elmond a véleményemről. Persze kedvelem Miriát, és alapból semmi ellenvetésem nem lenne.. Csak mégis furcsa lenne, ha egy céhvezér trappolna végig a nappalimon, meg veszekednénk a fürdőszobán, meg Vezér ott lábatlankodna, ha valamilyen fontos vezéri teendőjét végzi, mondjuk tervezeteket készít meg tárgyalásokra szedi össze az adatokat, vagy ilyesmi.. Én tudom a legjobban, mennyire rossz, ha ilyen feladatok közben zavarnak. És az én házam népe nem a csendességéről híres..
- Hát ha annyira szeretnél, én bármikor szívesen fogadlak. - mosolyogtam végül mégis a lányra. - Csak számolnod kell a szűkösséggel, mivel velem él még egy Vezér, Yaru és Falat. - mindeközben fél szemmel a madarakat kezdtem el méregetni, meg az életpontjainkat. Aztán Hinari életpontjait. Öngyilkos akar lenni.?? Nem, biztosan nem. Ismerem annyira, hogy tudjam, terve van ezzel. Csak ez egy rémisztő terv, na. Viszont bízom benne. Bólintottam felé egyet, majd Vezérrel támadtunk.
Támadjuk az ötös sorszámút.^^
Karakterlap
The member 'Szophie' has done the following action : Kockadobás
'6-os dobókocka' :
'6-os dobókocka' :
Kayaba Akihiko- Admin
A debuffolt héja rájön, hogy húsvét lesz már mindjárt, nekiáll kifesteni egy-két tojást.
Megj.: Nem jóindulatból számoltam Vezér sebzését, hanem mert Szo általában őt jelöli meg elsőnek. Amíg másképp nem rendelkezik, így fogom venni: első kocka pet, második idomár.
Hinari 21-et sebződik.
Életek
Vérző Héja #1 - halott
Vérző Héja #2 - halott
Vérző Héja #5 - -43 HP (zöld)
(2) Hinari - 34 HP (sárga)
(1) Szophie - 52 HP (sárga)
Mirika jön
Megj.: Nem jóindulatból számoltam Vezér sebzését, hanem mert Szo általában őt jelöli meg elsőnek. Amíg másképp nem rendelkezik, így fogom venni: első kocka pet, második idomár.
Hinari 21-et sebződik.
Életek
Vérző Héja #1 - halott
Vérző Héja #2 - halott
Vérző Héja #5 - -43 HP (zöld)
(2) Hinari - 34 HP (sárga)
Mirika jön
Argo- Mesélő
- Hű, ez tök jól hangzik, Szophie :3 - biccentettem elismerően a lánynak. És tényleg! Egy saját, külön bejáratú, privát fürdő, ahol azt csinálunk, amit csak nem szégyellünk Tetszett az ötlet, bár annak is megvolt a maga bája, ha közben megvan a veszélye, hogy kukkolnak minket, meg ilyesmi. Az onseneket is ezért imádtam, a suliban mindig voltak fiúk, akik valahogy megpróbáltak meglesni minket, és az tök izgalmas volt Így belegondolva, tiszta romlott vagyok, azért nem sok lány élvezi, ha mutogathatja magát >.> Jó, én sem teszem csak úgy, de az esélye a dolognak az felspanol mindig. És az ugye nem egészséges?
- Klasszak vagytok, csajok! *.* - lelkendeztem azért a kedvességükön, és közben az is eszembe jutott, hogy ha Peterékhez is lenne valamilyen bejárásom, akkor szinte minden időmet tölthetném valamelyik nagy céh palotájában. Csak az ottaniak közül asszem csak Petert ismerem, és vele se vagyok olyan közeli viszonyban, mint Anattal, Junnal, Hinarival vagy Szophieval. Bár ha belegondolok, hogy meg akart csókolni a srác még régebben...
- Szeretem a nyüzsgést, asszem Falattal biztos jól ellennék, Vezérrel talán megtűrnénk egymást, Yaruval meg... izé, ki az a Yaru? o.O - kérdeztem az idomártól némileg tanácstalanul, nem is volt ismerős se a neve. Még egy pet? Vagy valami... nem, az nem lehet, akkor nem ajánlaná fel a dolgot, legalábbis durva lenne, még durvább, mint amikre én szoktam vetemedni.
- Ööö.. oké, remélem tudod, mit csinálsz - szóltam oda Hinarinak, és bár kicsit kétkedve fogadtam a javaslatát, próbáltam megbízni benne, és nem keresztbe tenni a tervének. Ami bevallom, elég nehéz volt úgy, hogy viszketett a tenyerem néhány héja lecsapkodására Na mindegy, próba cseresznye. Támadás \o/
- Klasszak vagytok, csajok! *.* - lelkendeztem azért a kedvességükön, és közben az is eszembe jutott, hogy ha Peterékhez is lenne valamilyen bejárásom, akkor szinte minden időmet tölthetném valamelyik nagy céh palotájában. Csak az ottaniak közül asszem csak Petert ismerem, és vele se vagyok olyan közeli viszonyban, mint Anattal, Junnal, Hinarival vagy Szophieval. Bár ha belegondolok, hogy meg akart csókolni a srác még régebben...
- Szeretem a nyüzsgést, asszem Falattal biztos jól ellennék, Vezérrel talán megtűrnénk egymást, Yaruval meg... izé, ki az a Yaru? o.O - kérdeztem az idomártól némileg tanácstalanul, nem is volt ismerős se a neve. Még egy pet? Vagy valami... nem, az nem lehet, akkor nem ajánlaná fel a dolgot, legalábbis durva lenne, még durvább, mint amikre én szoktam vetemedni.
- Ööö.. oké, remélem tudod, mit csinálsz - szóltam oda Hinarinak, és bár kicsit kétkedve fogadtam a javaslatát, próbáltam megbízni benne, és nem keresztbe tenni a tervének. Ami bevallom, elég nehéz volt úgy, hogy viszketett a tenyerem néhány héja lecsapkodására Na mindegy, próba cseresznye. Támadás \o/
// Támadom az ötös héját. Ha eltalálom, a második támadás már a hármasra megy. Ha hatost dobok, szokásos tízpontos bónusz jön //
Mirika- Állatidomár
Karakterlap
'6-os dobókocka' :
'6-os dobókocka' :
Kayaba Akihiko- Admin
Mirika üt, és talál,de még hogy \o/ Az első csapásánál még kis vérpettyekkel jelezve is van a kritikus
Hinari 21-et sebződik.
Életek
Vérző Héja #1 - halott
Vérző Héja #2 - halott
Vérző Héja #3 - -39 HP (zöld)
Vérző Héja #5 - -92 HP (sárga)
(2) Hinari - 13 HP (piros)
(3) Mirika - 55 HP (sárga)
Hinari jön
Hinari 21-et sebződik.
Életek
Vérző Héja #1 - halott
Vérző Héja #2 - halott
Vérző Héja #3 - -39 HP (zöld)
(2) Hinari - 13 HP (piros)
Hinari jön
Argo- Mesélő
Szívem a torkomban dobogott, ahogy figyeltem, amint a héják egyre többet és többet csípnek le az életcsíkomból. Nem is tudom, voltam-e már ilyen helyzetben... talán még soha. Piros. Idegesen néztem rá, majd nyeltem egyet, és kiszemeltem magamnak azt a példányt, amit valószínű még nem fogok tudni elintézni. Mindegyiknek kellett a statja, egytől egyig. Pontos adataim nem voltak, de azt hiszem, túl sokat ígysem kockáztattam. Támadtam, mert támadnom kellett, de már a következő, félköríves mozdulatra koncentráltam: annak kellett sikerülnie, méghozzá tökéletesen. Hiba nélkül.
A tűzgyűrű a kardom hegyének mozgatásával terjedt el, a bal oldalamtól a jobb felé, amíg meg nem fordultam teljesen. Körülöttem lobogott, megigézve néztem a lángokat, és álltam nyugodtan, tiszta célpontként szolgálva a madárkáknak. Egy pillanatra talán be is hunytam a szememet, s csak azután szóltam, hogy biztos voltam benne: sikerült.
- Szophie és Vezér, nagyon fontos, mielőtt támadnátok, mindketten érintsétek a tüzet. Nem éget meg, nem sebez, viszont engem gyógyít - mindkettejükkel igyekeztem felvenni a szemkontaktust, egymás után, vártam, hogy bólintsanak, vártam, hogy gyógyítsanak.
Támadás hármaskára.
Ezután képiaktiválás: minden engem támadó mob fegyverkezelésével gyógyulok (még a támadásuk előtt), mindegy, hogy debuffolva van-e, vagy sem. (Tehát ha pl 40 az fk-juk, 4x40-el.) A képi Szophie kiskörének végéig tart, ha Szo és Vezér belemegy a köre elején, akkor az ő fegyverkezelésük is gyógyít.
A tűzgyűrű a kardom hegyének mozgatásával terjedt el, a bal oldalamtól a jobb felé, amíg meg nem fordultam teljesen. Körülöttem lobogott, megigézve néztem a lángokat, és álltam nyugodtan, tiszta célpontként szolgálva a madárkáknak. Egy pillanatra talán be is hunytam a szememet, s csak azután szóltam, hogy biztos voltam benne: sikerült.
- Szophie és Vezér, nagyon fontos, mielőtt támadnátok, mindketten érintsétek a tüzet. Nem éget meg, nem sebez, viszont engem gyógyít - mindkettejükkel igyekeztem felvenni a szemkontaktust, egymás után, vártam, hogy bólintsanak, vártam, hogy gyógyítsanak.
Támadás hármaskára.
Ezután képiaktiválás: minden engem támadó mob fegyverkezelésével gyógyulok (még a támadásuk előtt), mindegy, hogy debuffolva van-e, vagy sem. (Tehát ha pl 40 az fk-juk, 4x40-el.) A képi Szophie kiskörének végéig tart, ha Szo és Vezér belemegy a köre elején, akkor az ő fegyverkezelésük is gyógyít.
Hinari- Kardforgató
Karakterlap
'6-os dobókocka' :
'6-os dobókocka' :
Kayaba Akihiko- Admin
Tűz *.*
Képi sikeres, Hinari 167 HP-t gyógyul (elérte a maxot), majd sebződik 21-et.
Vérző Héják
Vérző Héják
Vérző Héják
Életek
Vérző Héja #1 - halott
Vérző Héja #2 - halott
Vérző Héja #3 - -86 HP (sárga)
(3) Hinari - 159 HP (zöld)
Szophie jön
Képi sikeres, Hinari 167 HP-t gyógyul (elérte a maxot), majd sebződik 21-et.
Vérző Héják
Vérző Héják
Vérző Héják
Életek
Vérző Héja #1 - halott
Vérző Héja #2 - halott
Vérző Héja #3 - -86 HP (sárga)
(3) Hinari - 159 HP (zöld)
Szophie jön
Argo- Mesélő
- Yaru.. az Brumi! - kezdtem e magyarázni. - Egy fiúcska, akit az utcán találtam. Szegény nagyon gyenge és esetlen volt, és még mindig csak egyes szintű, úgyhogy kötelességemnek éreztem befogadni.^^ Ha nem teszek így, hamar meghalt volna. Főleg, hogy még beszélni sem tud. - magyaráztam Mirinek, miközben még kezeimmel is hevesen gesztikuláltam mellé.
Aggódva figyeltem Hinari minden egyes mozdulatát, miközben a héják csak ostromolták és támadták, folyamatosan. A csík, mely az életét kívánta jelezni, vészesen közeledett a nulla felé, bennem pedig egyre fokozódott a félelem. Végre ő következett, és nagyon reméltem, hogy van nála valamilyen csoda ital, amivel gyorsan gyógyítja magát.
Kiderült, hogy annál jobb cucca van, és hamarosan minden aggodalmam elszállt.... vele kapcsolatban. Most aggódhattam magam és Miri miatt.>.> Biccentettem egyet Hinari felé, és mikor végre mi következtünk, belefutottam a körbe, ahogy ő utasított. Azért ösztönösen becsuktam közben a szemem, mert mégis csak egy tűzgyűrűn haladtam keresztül, és nem érdekelt, hogy fáj-e, vagy sem, én féltem tőle. Végül pedig támadtunk. Vezér Vérző Héja #3 - at, én pedig Vérző Héja #4-et.
/Továbbra is első dobás Vezér, mind a ketten érintjük Hinari tűz körét./
Aggódva figyeltem Hinari minden egyes mozdulatát, miközben a héják csak ostromolták és támadták, folyamatosan. A csík, mely az életét kívánta jelezni, vészesen közeledett a nulla felé, bennem pedig egyre fokozódott a félelem. Végre ő következett, és nagyon reméltem, hogy van nála valamilyen csoda ital, amivel gyorsan gyógyítja magát.
Kiderült, hogy annál jobb cucca van, és hamarosan minden aggodalmam elszállt.... vele kapcsolatban. Most aggódhattam magam és Miri miatt.>.> Biccentettem egyet Hinari felé, és mikor végre mi következtünk, belefutottam a körbe, ahogy ő utasított. Azért ösztönösen becsuktam közben a szemem, mert mégis csak egy tűzgyűrűn haladtam keresztül, és nem érdekelt, hogy fáj-e, vagy sem, én féltem tőle. Végül pedig támadtunk. Vezér Vérző Héja #3 - at, én pedig Vérző Héja #4-et.
/Továbbra is első dobás Vezér, mind a ketten érintjük Hinari tűz körét./
Karakterlap
Szophie- Árnyharcos
- Hozzászólások száma : 2853
Karakterlap
5 / 13 oldal • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13
Sword Art Online Fórum Szerepjáték :: Egyéb :: Archív :: Kazamaták :: Archív :: 21-25. szintű kazamaták
5 / 13 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.