Sword Art Online Fórum Szerepjáték
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Fénylő Mocsár

+6
Kayaba Akihiko
Szophie
Mirika
Hinari
Argo
Cardinal
10 posters

4 / 13 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 11, 12, 13  Next

Go down

Fénylő Mocsár - Page 4 Empty Re: Fénylő Mocsár

Témanyitás by Kayaba Akihiko Pént. Márc. 28 2014, 13:34

The member 'Mirika' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
Fénylő Mocsár - Page 4 4766610511_dda12706fc_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 19698

Vissza az elejére Go down

Témanyitás by Argo Szomb. Márc. 29 2014, 16:56

Már nincs sok hátra \o/

Életek
Ingavirág #1 - halott
Ingavirág #2 - halott
Ingavirág #3 - -91 HP (piros) (debuffolt)
Ingavirág #4 - halott
Ingavirág #5 - halott

(1) Hinari - 100 HP (zöld)
(2) Szophie - 81 HP (zöld)
(3) Mirika - 118 HP (zöld)

Hinari jön Smile Üsd le \o/

Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 1000

Témanyitás by Hinari Szomb. Márc. 29 2014, 20:15

Egy másodpercre talán elgondolkodtam rajta, hogy lehet megérné gyógyítani magam, majd a debuffolt ingavirág társaságában kivárni a lehűlési időt, azonban elég volt egyetlen pillantás a többiekre, hogy elvessem a dolgot: egy kicsit lehangoltnak tűntek mind a ketten. Lehet az elnyúló és hosszadalmas harc miatt, lehet csakmert túl hirtelen történt a váltás a játékos sarazás és az éles harc között. Jómagam is kezdtem már unni ezt a csatát, ideje volt befejezni, és valami új ellenfelet kapni, valamit, ami feldobja egy kicsit a társaságot.
Tehát támadtam, értelemszerűen ha már az első után elpixeleződött a virág, úgy nem pazaroltam erre a körre mégegy mozdulatot.

Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.

Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 4966

Karakterlap
Szint: 50
Indikátor: Zöld
Céh: Justice League

Témanyitás by Kayaba Akihiko Szomb. Márc. 29 2014, 20:15

The member 'Hinari' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
Fénylő Mocsár - Page 4 4767250438_224285ea8b_s Fénylő Mocsár - Page 4 4766609959_af0c0eb7c7_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Témanyitás by Argo Szomb. Márc. 29 2014, 21:23

Ééééés Hiari utolsó csapása (ha már kerek 100-ast hozott össze) szétpixelezi a bólogatót, aki már nem bólogat többé.
Tovább haladva a mocsárban vijjogás hangjaira lehettek figyelmesek, és végül az égből elérhető távolságra röppen is felétek hat darab Vérző Héja, csak hogy örüljetek Very Happy

Hinari 18-at, Mirika és Szophie 15-öt gyógyul.

Hinari (Sebzés: 47, Minden 5. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia.)
Vérző Héják
Szophie (Sebzés: 7/43, Minden 5. körben pihen, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
Vérző Héják
Mirika (Sebzés: 39/kés, Minden 5. körben pihen, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia.)
Vérző Héják

Életek
Vérző Héja #1 - teljes HP
Vérző Héja #2 - teljes HP
Vérző Héja #3 - teljes HP
Vérző Héja #4 - teljes HP
Vérző Héja #5 - teljes HP
Vérző Héja #6 - teljes HP

(2) Hinari - 118 HP (zöld)
(2) Szophie - 96 HP (zöld)
(3) Mirika - 132 HP (zöld)

Szophie kezd Smile

Mesélő
Mesélő

Témanyitás by Szophie Vas. Márc. 30 2014, 10:59

És igen. Ha nem vagyok mellette, akkor Vezér talál. Pedig kitaláltam, hogy majd jól nem sikerül a támadása, és akkor kinevetem, és közlöm vele, hogy béna. Nélkülem is béna! Mégis talált. Így csak benne kelthetett nagyobb bizonyosságot, hogy az én hibám az egész. Mindeközben azt vettem észre, hogy nem csak én, hanem velem együtt mindenki teljesen lelombozódott ezek ellen a növények ellen. Mintha csak követték volna az én demotiváltságomat. Hümm.. ez érdekes. Vajon én vagyok a jókedv felelős? Mert akkor gyorsan csinálnom kéne valamit ezzel a kettővel. A harc is minthajbban ment volna, amikor nem figyeltünk oda.
Talán ezért hoztak el. Hogy feldobjam a kedvet. Azt hiszem.. én lehetek a humorforrás, vagy valami ilyesmi. Ha már másra nem vagyok alkalmas... Egyébként nem értem. Én sosem tartottam magam vidám személynek. Most meg egyenesen ez a feladatom..
Közben megpillantottam ellenfeleinket, a héjákat. Nem tűntek egyszerű esetnek, és még sokan is voltak. Megcsóváltam a fejem, és felsóhajtottam.
- De legalább nem vegetáriánus étel. Csak egyszer jönne velem szembe egy süti mob.>.> - hú, az de jó lenne.*-* dee.. úgysem fog. Nincs annyi szerencsém, hogy jól is lakjak, és exp-t is szerezzek. Ezekbe meg nem kóstolok bele.>< Amúgy is repülnek.>.> Repülnek... A tervem egyszerű volt, a kivitelezés már nehezebb. Vezért minden tiltakozása és nyüszítése ellenére súlyemelésem segítségével felemeltem, majd elhajítottam, és néztem, ahogy csak egy csillogás látszik már belőle, mint a Rakéta csapatból.... Na jó, akkorát azért nem dobtam. De a madarakig felért, és ha már ott volt, meg kellett kapaszkodnia az egyikben, nehogy csúnyán leessen. Csak remélni tudom, hogy a fogával fog kapaszkodni. És ha az egyik madárka hátán lesz, azt a súly lehúzza majd. Akkor támadok én.

/első kocka Vezér/

Szophie
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 2853

Karakterlap
Indikátor: Vörös
Céh: -

Témanyitás by Kayaba Akihiko Vas. Márc. 30 2014, 10:59

The member 'Szophie' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
Fénylő Mocsár - Page 4 4767250438_224285ea8b_s Fénylő Mocsár - Page 4 4766610511_dda12706fc_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Témanyitás by Argo Vas. Márc. 30 2014, 11:36

A fejetek felett, magasan elhúzó Rakéta Csapat elkezd azon töprengeni, Vezér vajon milyen típusú pokemon lehet...
A héják pedig elég sietősek, mert 4 is rátámad a kis idomárlányra - köztük az, amit Vezér lehúzott.

Szophie 28-at sebződik.

Életek
Vérző Héja #1 - -50 HP (zöld)

(3) Szophie - 68 HP (sárga)
(3) Mirika - 132 HP (zöld)

Mirika jön Smile

Mesélő
Mesélő

Témanyitás by Mirika Vas. Márc. 30 2014, 18:27

Fáradt voltam, de valahol örömmel töltött el, hogy végeztünk ezekkel a gazokkal. Remélem soha többé nem kel látnom őket >.> Kedvem lett volna összerogyni a földön és pihenni, mert ehhez szokott a szervezetem, de egyrészt nem vonzott a sár annyira, másrészt nem akartam lemaradni Szophietól és Hinaritól.
- Ez már nem volt olyan buli, hová tűnt a csajos nap szelleme? Rolling Eyes- sóhajtottam fel, miközben a lányok után vonszoltam magam, de nem sokáig voltunk egyedül. Fülsértő vijjogás >.> Hülye gazok után hülye madarak jelentek meg és máris ráreppentek Szophiera. Asszem itt az ideje...
- Hina-chan, ne váltsd le Szophiet még! Szophie, te meg a következő köröd add Hinarinak :3 És ne ijedj meg - szóltam a lánynak, majd kihasználva az akrobatikámat, igyekeztem elrugaszkodni az ingoványos talajról és meg akartam sebezni kétszer a sérült héját. Majd amint földet értem, aktiváltam az áldásomat~

// 2x támadás az egyesre, és képiaktiválás: Szophie sérülés helyett gyógyul a madarak sebzésétől három kiskörig, támadni viszont nem fog tudni a kövi körében //

A hozzászólást Mirika összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Márc. 30 2014, 18:28-kor.
Mirika
Mirika
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2764

Karakterlap

Témanyitás by Kayaba Akihiko Vas. Márc. 30 2014, 18:27

The member 'Mirika' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
Fénylő Mocsár - Page 4 4767251444_0f76bf2817_s Fénylő Mocsár - Page 4 4767251444_0f76bf2817_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Témanyitás by Argo Vas. Márc. 30 2014, 18:34

Uhh... mondjuk jogos, repkedő madarakat, főleg ragadozókat igen nehéz eltalálni késekkel... >.> Viszont legalább nagyot néznek, mikor nem azt a hatást érik el a csőrükel-karmukkal, amit akarnak.

Szophie 28-at gyógyul (1/3)
Mirika 14-et sebződik.

Életek
Vérző Héja #1 - -50 HP (zöld)

(3) Szophie - 96 HP (zöld)
(4) Mirika - 118 HP (zöld)

Hinari jön Smile

Mesélő
Mesélő

Témanyitás by Hinari Vas. Márc. 30 2014, 20:42

- Elrepült… mint azok ott – húztam el a számat, ujjaimmal a távolban szálló madarak felé mutatva – De ahogy elnézem, errefelé jönnek – mondtam homlokráncolva, egy kicsit megmosolyogva a helyzetet, majd Szophie felé fordultam:
- Ki tudja, talán olyannal is fogunk találkozni – kacsintottam rá, hátha az esetleges sütimobok egy kicsit fellelkesítik. Eközben a héják sem voltak restek célpontnak kiszemelni minket, így, bár egy kicsit későn, de én is becsatlakoztam a harcba. Szophie ügyes trükköt vetett be, Miri pedig képességet használt, s amikor megjelent céhtársam körül a gömb, rájöttem, hogy pontosan mi is történt az előző bosson, rögtön a dzsungelbe kerülésem után. Huhh, tehát így…
- Köszi. … Azaz rendben >< - feleltem Mirinek, majd egy az árnyharcos lányt támadó egyedet céloztam meg – Summoning Earth Dragon! – kiáltottam, merthát miért ne, ezek után pedig a sebződött mob felé indultam, és próbáltam meg belésebezni.

Egy Mirit támadó Héjára (legyen a #6-os pl) megy egy szokásos erődebuff és 10 sebzés. Én sebződök 7-et.
Támadom az #1-es héját.

Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Karakterlap

Témanyitás by Kayaba Akihiko Vas. Márc. 30 2014, 20:42

'6-os dobókocka' :
Fénylő Mocsár - Page 4 4767249862_5877ffd2ef_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Témanyitás by Argo Hétf. Márc. 31 2014, 09:54

Debuff sikeres, és a madár is volt olyan balga, hogy túl közel kerüljön hozzád Very Happy

Szophie 28-at gyógyul (2/3)
Mirika 7-et sebződik.

Életek
Vérző Héja #1 - -97 HP (sárga)
Vérző Héja #6 - teljes HP (debuffolt)

(3) Hinari - 118 HP (zöld)
(3) Szophie - 124 HP (zöld)
(4) Mirika - 111 HP (zöld)

Szophie jön Smile

Mesélő
Mesélő

Témanyitás by Szophie Hétf. Márc. 31 2014, 18:17

És a repülős vetülős ötletem bevállt! \o/ El sem hiszem, milyen ügyesen kifundáltam. Cool
Erre a farkas ismét morogva ért földet.
- Most mi van? Találtunk. - vontam meg a vállam. Úgyis ő akar lenni a legjobb, legerősebb, leg, leg, leg.. szóval itt az ideje megtanulnia repülni. Nem értem, miért baj az, ha bombának használom a petet egy rögtönzött katapultban..
Na jó, igazából azon csodálkozok, hogy még nem hagyott el.>.> Minden rossz ellenére, amit róla tudok mondani, mérhetetlen kitartással és türelemel viseltetik irányomba. Szegény már mindent megért mellettem, és még csak alig másfél éves. Szóval örülhetek, ha a mai húzásaimért, meg úgy általában megúszom egy farba harapással meg pár morgással. És mérhetetlen sok farmolással.>.> Bár.. most is épp azt tesszük..
Nem értettem. És hiába mondta Mirika, hogy ne, én mégis megijedtem. Eleve el kellett viselnem, hogy madarak tömege támad folyamatosan... és most ez a különös boszorkányság az életemmel? Enyhén dermedten figyeltem a jelenséget, és ha akartam sem tudtam volna támadni a pillanatnyi ijedtségtől. Félelmetes dolog, ha ez történik az életeddel, na.>.> Mindenesetre automatikusan mondtam ki a nevet: - Switch Hinari.

Szophie
Árnyharcos
Árnyharcos

Karakterlap

Témanyitás by Hinari Hétf. Márc. 31 2014, 18:47

/ Argo, hatoskától 10 életet vonj még le ^^ /

Egy kicsit azért aggódtam céhtársamért, elnézve az ijedt ábrázatát, ám végül átadta nekem a körét, pont úgy, ahogy Mirika mondta neki. Eddig minden a terv szerint haladt, már csak az volt a kérdés, hogy a sok közül mégis melyik héját támadjam. Még tartott a gyógyító képesség, igaz nem emlékeztem már rá pontosan, mennyi ideig áll a gömb, de inkább nem kockáztattam: ha a sebzett egyedet támadnám, van esély rá, hogy elpixelezném véletlenül, Szophienak pedig most nagy szüksége van minden életpontra, arról nem s beszélve, hogyha már aktív, érdemes teljes mértékben kihasználni a skillt.
Így egy full életes példányt igyekeztem megsebezni, ezúttal viszont nem szóltam, azt hiszem Mirika magától is tudta, hogy melyiket kell leszedni a levegőből, amint a mobok újra sebezni fognak…

#2-es héját támadom

Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Karakterlap

Témanyitás by Kayaba Akihiko Hétf. Márc. 31 2014, 18:47

'6-os dobókocka' :
Fénylő Mocsár - Page 4 4766612103_86ee832108_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Témanyitás by Argo Hétf. Márc. 31 2014, 19:38

Jogos Very Happy *konklúzió: inkább ne rakjak új kört, ha sietek valahova... >.>*

Szophie 28-at gyógyul...na, de elérte a maxot (3/3)
Mirika 7-et sebződik.

Hinari (Sebzés: 47, Minden 5. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia.)
Vérző Héják
Szophie (Sebzés: 7/43, Minden 5. körben pihen, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
Vérző Héják
Mirika (Sebzés: 39/kés, Minden 5. körben pihen, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia.)
Vérző Héják

Életek
Vérző Héja #2 - -47 HP (zöld)
Vérző Héja #6 - -10 HP (zöld) (debuffolt)

(4) Hinari - 118 HP (zöld)
(3) Szophie - 150 HP (zöld)
(4) Mirika - 104 HP (zöld)

Mirika jön Smile

Mesélő
Mesélő

Témanyitás by Mirika Kedd Ápr. 01 2014, 16:47

- Ez jó, ez a sárkány :3 - jegyeztem meg Hinarinak, ahogy újra működésbe hozta a képességét, és megfelezte az engem ért sebzést. Ergó lenullázta az egyik madár sebzését, legalábbis ez tűnt a leglogikusabb következtetésnek. Viszont úgy fest, ő is átlátta, hogy működik az én képim, szóval vág az esze. Naná, meg is lepne, ha máshogy lenne :3
- Egy helyre koncentráljuk a támadásokat! - adtam ki a direktívát (honnan ismerek ilyen hülye szavakat?), mikor megláttam, hogy Hina-chan nem oda csapott, ahová kellett volna. A négy héja azért még négy héja, hiába gyógyították eddig Szophiet. Most, hogy úgy éreztem, szükség van a tanácsaimra, már nem is bosszantott annyira, hogy nem volt elég magas az ugrásom ezen a mély talajon az imént, és csúfosan megvagdostam a levegőt. Heh...
- Szophie-chan, szerintem ezek a koszra mennek, vetkőzz le ;P - szólaltam meg vigyorogva. A duma ment ugyanis, de más nem, fáradt voltam. Lihegtem. Pihennem kellett, legalább egy kicsit.

// pihikör //
Mirika
Mirika
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2764

Karakterlap

Témanyitás by Argo Kedd Ápr. 01 2014, 16:51

Szophie 28-at sebződik, miután lejárt a képi hatása.
Mirika 7-et sebződik.

Életek

(4) Hinari - 118 HP (zöld)
(3) Szophie - 122 HP (zöld)
(0) Mirika - 97 HP (zöld)

Hinari jön Smile

Mesélő
Mesélő

Témanyitás by Hinari Kedd Ápr. 01 2014, 17:04

Fölöslegesen mondta Miri, ám azért bólintottam, inkább nem kezdve el magyarázni a miérteket. Hirtelen jött rám a fáradtság, valószínűleg a switch is benne lehetett a dologban, mindenesetre momentán képtelen voltam bárminemű értelmes hozzászólásra vagy reakcióra - és ahogy néztem, Mirikánál sem volt minden a helyén. Habár... lehet, hogy pont ilyenkor volt eszénél? Így elsőre legszívesebben a fejemet fogtam volna, amikor meghallottam a Szophiehoz intézett szavait, aztán csak lemondóan ingattam a fejem, persze mosolyogva hozzá: valami csak kell, hogy egy kicsit oldjuk az előző harcban kialakult feszültséget. Természetesen itt magára a kérésre gondoltam, eszembe se jutott, hogy Szophie végre is fogja hajtani. Vagy mégis? Surprised Csak nem >.>
Tehát álltam, és zihálva pihegtem egy kicsit, közben élénken figyelve céhtársam (és Vezér) reakcióját.

Pihikör.

Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Karakterlap

Témanyitás by Argo Kedd Ápr. 01 2014, 17:07

Szophie 28-at sebződik.
Mirika 7-et sebződik.

Életek

(0) Hinari - 118 HP (zöld)
(3) Szophie - 94 HP (zöld)
(0) Mirika - 90 HP (zöld)

Szo jön Smile

Mesélő
Mesélő

Témanyitás by Szophie Kedd Ápr. 01 2014, 18:54

Hát öhhmm.. izé.. Most meg megint sebesülök?  scratch Őszintén? Még sosem örültem ennyire annak, hogy sebzés ért - mert ez azt jelentette, hogy végre vége van a varázslatnak, meg kavarodásnak. Biztos voltam benne, hogy azt Mirika okozta, hiszen nem a semmiért figyelmeztetett. Mégis jobb szerettem, ha az ellenség támadása sebez, nem pedig gyógyít. Ez valahogy nagyon morbid volt a szememben._. Mintha jót tenne nekem az, ha megcsipkednek-karmolnak. Legközelebb önként és dalolva fogok vállalkozni arra, hogy vágják le a fejem, abban a reményben, hogy az milyen jót tesz majd nekem.>.>
Mirika mondatán egy pillanatra elgondolkoztam, majd megráztam a fejem.
- A ruha alá is befolyt a sár. - biggyesztettem le a számat. Úgy is piszkos vagyok. Egyébként már eszembe jutott, hogy mennyivel kényelmesebb lenne fürdőruhában. Ezzel az ötlettel csak egy bibi volt: az egyetlent, ami volt, Mirika tette tönkre nem olyan rég.>.> És nem járok azért én sem naponta olyan helyekre, ahol ilyesmit lehet kapni.Rolling Eyes Majd valamikor alkalmat kerítek rá.. Talán. Nem hiszem, hogy mostanában szükségem lenne ilyesmire. Habár.. arra sem gondoltam, hogy a tél közepén birkózni fogok egy bugyiért.>.> Szóval ebben a világban bármikor szükségem lehet rá. Hjajj de.. hajj..
Itt az ideje támadni. Megint. Ha már egyszer végre rendesen sebeznek a sebezők.

Támadjuk Vérző Héja #1 -et, ha ő meghal, akkor Vérző Héja #2-t is.

Szophie
Árnyharcos
Árnyharcos

Karakterlap

Témanyitás by Kayaba Akihiko Kedd Ápr. 01 2014, 18:54

The member 'Szophie' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
Fénylő Mocsár - Page 4 4766609959_af0c0eb7c7_s Fénylő Mocsár - Page 4 4767250438_224285ea8b_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Témanyitás by Argo Szer. Ápr. 02 2014, 23:39

Ha bugyiért nem is, de életért szerintem meg kell majd küzdenetek... elvégre, ez még nem az utolsó hullám Razz
Miután Vezér szétharapta az első héját pixeleire, a második van akkora hülye, hogy nekimenjen Szo botjának facepalm

Szophie 21-et sebződik.
Mirika 7-et sebződik.

Életek
Vérző Héja #1 - halott
Vérző Héja #2 - -54 HP (zöld)

(0) Hinari - 118 HP (zöld)
(4) Szophie - 73 HP (sárga)
(0) Mirika - 83 HP (zöld)

Mirika jön Smile

Mesélő
Mesélő

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

4 / 13 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 11, 12, 13  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.