Dumálda alias Csevegő
+114
K1
Kanami Minagawa
Leonard
Saya
Nanise
Ridd
Seishin
Rikomono
Akichi Murai
Chakna
Tsujimoto Eiki
Kiwi
Eldrie
Angelica Katharina
Stingray
Cearso
Yuuki Asuna
Sinon
Kurokawa Yuuki
Kuradeel
Nolan Daneworth
Strea
Nox
Drake Haru
Malcolm
Arisu
Akairo
Morrigan
Lizbet
Miu
Eugeo
Asato
Silica
Aoi Shizuka
Suzume
Yaru
Cardinal
Tachibana Makoto
Ryuu
Hermit
Egil
Kincaid
Utahime
Cú Chulainn
Shukaku
Phobos
Darkness
Tsubasa Norika
Atoru
Noxy
Licht
Ozirisz
Hayashi Yuichi
Aidor
Kuromajo
Meredith White
Hürrem
Danee
Asuka
Hime
Kenzo Kamitora
Clark Corben
Mirouki
Jun
Primrose
Nomad
Lotti
Kyuushiro
Hinari
Chancery
Joey Chrome
Enheriel
Szophie
Taidana
Halász Alex
Zhel T. Everett
Alicia
Tetsuko Jin
RenAi
King
Allen Dante
Tuki Mitsuki
Akuma
Kazuma
Shiel D. Lewis
Thunder
Aida Atsumori
Yurihime
Rosalia
Koshitsu Esutel
Haruyuki Kazuto
Kimiko
Viola
Diabel
Aizawa Shibō
Kusumi Ayani
Anatole Saito
Hitodama
Peter Worker
Zaraki Kizashi
Rita Hanami
Tomoyama Tsubaki
Mesuda Reiko
Yuyume Aokii
Mirika
Taiga Kagami
Sachi
Fuun Kotarou
Kayaba Akihiko
Mikael Vaserin
Tatsuki Ranmaru
Sakamoto Rin
Hokushin
Asuna
118 posters
7 / 31 oldal
7 / 31 oldal • 1 ... 6, 7, 8 ... 19 ... 31
Re: Dumálda alias Csevegő
nem akartam megjátszani, csak rosszul esett. (mert nagyon sok bántás ért gyerekkoromban, és senki nem védett, mikor kellett volna kicsi koromban)
PM-ben várok javaslatokat akkor, és átalakítom.
PM-ben várok javaslatokat akkor, és átalakítom.
Joey Chrome- Lovag
- Hozzászólások száma : 934
Karakterlap
Szint: 30
Indikátor: Zöld
Céh: Unity
Én azt javaslom amit az előző postban is írtam. Megvan a kezdő licit (1300) amit valaki megad ilyenkor te emelsz rajta mondjuk 100 aranyat (csak mondtam egy számot) vársz pár napot és ha senki nem adja meg akkor oda adod 1300 ért ha megadják akkor pedig megadod és így tovább... Szerintem ez a legegyszerűbb és legtisztább.
Rita Hanami- Kardforgató
- Hozzászólások száma : 811
Karakterlap
Szint: 18
Céh: -
Na, utánaolvastam, miről folyik a szó, és nekem is van ötletem. Egyébként tényleg elég szemét és mocsok módon ment az előző arra a pajzsra.
Eleve a licit lényege, hogy az emberek egymás ellen emelgetik az árat, és ha egyszer felemelték (tehát ahogy az egyik user mondta, odaadja a pajzsért minden aranyát), akkor utána már NE tudjon visszatáncolni. Egy MMOban én is szoktam néha licitálni jó tárgyakra, és ha egyszer leütök egy összeget, akkor azt már nem vonhatom vissza, akár megbántam, akár nem.
Amit Rita mond, az is jó. De azt mindenképp belefűzném, hogy "ha egyszer felemelted a kezed, ne húzd vissza idő előtt".
(A gyerekkori bántalmakról meg annyit, hogy kisebb-nagyobb mértékben az mindenkit ér életében, és azok evolválódott, mocskosabb verziójával felnőttként is igen gyakran lehet találkozni. Ki kell építened egy pajzsot a lelkednek, más megoldás nincs. Sajnos ilyen világban élünk *ölel* De tartsunk össze)
Eleve a licit lényege, hogy az emberek egymás ellen emelgetik az árat, és ha egyszer felemelték (tehát ahogy az egyik user mondta, odaadja a pajzsért minden aranyát), akkor utána már NE tudjon visszatáncolni. Egy MMOban én is szoktam néha licitálni jó tárgyakra, és ha egyszer leütök egy összeget, akkor azt már nem vonhatom vissza, akár megbántam, akár nem.
Amit Rita mond, az is jó. De azt mindenképp belefűzném, hogy "ha egyszer felemelted a kezed, ne húzd vissza idő előtt".
(A gyerekkori bántalmakról meg annyit, hogy kisebb-nagyobb mértékben az mindenkit ér életében, és azok evolválódott, mocskosabb verziójával felnőttként is igen gyakran lehet találkozni. Ki kell építened egy pajzsot a lelkednek, más megoldás nincs. Sajnos ilyen világban élünk *ölel* De tartsunk össze)
Chancery- Állatidomár
- Hozzászólások száma : 3005
Karakterlap
Szint: 27
Möraja, igazad van, viszont annyit hozzáfűznék, hogy bőven volt előzménye annak, hogy Ai visszamondta. Nem azért "húzta vissza a kezét", mert meggondolta magát és visszakozni akart, hanem azért, mert chaten elég nagy vita kerekedett belőle, és mint ahogy azt meg is mondta, "ennél többet érek, és a legendás is" (a vitára utalt).
Rita javaslatával én is egyetértek, illetve olyasmit lehetne, hogy ha új licit érkezik, mindig tolja ki a határidőt valamennyivel (1-2 nap), bár ez hasonló ugye, mint a fent említett verzió. A minimálemelés is jó dolog, Joey neked mindenképpen.
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue
Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.
Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari- Kardforgató
- Hozzászólások száma : 4966
Karakterlap
Szint: 50
Céh: Justice League
Közeledik a hónap vége, még 0:00-ig küldhetitek be a fogadásokat.
Kayaba Akihiko- Admin
- Hozzászólások száma : 19698
Kész az Aukciós ház átalakítása!
https://swordartonline.hungarianforum.com/t831-aranykrajcar-ah-aukcios-haz#14617
Remélem így megfelel!
https://swordartonline.hungarianforum.com/t831-aranykrajcar-ah-aukcios-haz#14617
Remélem így megfelel!
Joey Chrome- Lovag
Karakterlap
Joey szerintem ne rögtön kelljen 150-nel növelni a licitet. szerintem 2 számjűgyeknél 5-tel, 3 számjegyüknél 25-tel, 3 számjegyüeknél, 50-nel.... lenne a minimum feljebb emelés ára amúgy lehet csak én hittem azt, hogy 150-nel nő, de 200-ról aztmondtad, hogy 350-nel lehet csak feljebb licitálni xD
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
Kusumi Ayani- Állatidomár
- Hozzászólások száma : 1874
Karakterlap
Szint: 32
Céh: Angelic Voice
Most fog engem mindenki utálni, mert ennyire szöszmötölős vagyok, de...
könyörgöm, jegyezzük meg, hogy a MEGBOCSÁT-ot J nélkül írjuk! Nem megbocsájtok, hanem megbocsátok! Ha azt mondom hogy bocs, nem azt mondom olyankor, hogy bojcs. Talán túlzás, de elmegy az étvágyam és hányingerem lesz, mikor ezt olvasom. Olyan gyönyörű szó, gyönyörű jelentéssel, s ilyen odanemfigyeléssel elrontjuk a hangulatot. Kérlek titeket, mindenkit, hogy erre figyeljünk!
Köszönöm és bocsánat, hogy ilyenért írtam ide!
könyörgöm, jegyezzük meg, hogy a MEGBOCSÁT-ot J nélkül írjuk! Nem megbocsájtok, hanem megbocsátok! Ha azt mondom hogy bocs, nem azt mondom olyankor, hogy bojcs. Talán túlzás, de elmegy az étvágyam és hányingerem lesz, mikor ezt olvasom. Olyan gyönyörű szó, gyönyörű jelentéssel, s ilyen odanemfigyeléssel elrontjuk a hangulatot. Kérlek titeket, mindenkit, hogy erre figyeljünk!
Köszönöm és bocsánat, hogy ilyenért írtam ide!
Koshitsu Esutel- Íjász
- Hozzászólások száma : 806
Karakterlap
Szint: 22
Céh: Artes Liberales
Ööö, most én bocs, hogy szintén beszöszmötölök, de én például kimondva is úgy mondom, hogy "megbocsáJtok" O.o Esetleg J helyett L csúszik oda, ha úgy tartja a nyelvem kedve, de a "megbocsátok"-ot ilyen formában még csak nem is hallottam... és nem is tudtam eddig, hogy így kellene lennie O.o
De mostantól akkor odafigyelek én is, sosem tudhassa az ember ^^
De mostantól akkor odafigyelek én is, sosem tudhassa az ember ^^
Chancery- Állatidomár
Karakterlap
Esu, én megbocsájtok :PPPPP
Fegyverkezelés: 6+8
Erő: 6+14
Kitartás: 6+6
Gyorsaság: 35+10
Spec. képesség: 10
Páncél: 24
- Jelenlegi stat:
- (13. szint)
Élet: 14 => 70 HP
Fegyverkezelés: 10+3
Erő: 6+23
Kitartás: 7+6
Gyorsaság: 35+10
Spec. képesség: 10+3
Páncél: 27
Kyuushiro- Kardforgató
- Hozzászólások száma : 398
Karakterlap
Szint: 14
Én meg sosem mondtam még J-vel, maximum l-el.
De nyelvtanórán, azt hiszem a tanárok megemlítik.
De nyelvtanórán, azt hiszem a tanárok megemlítik.
Koshitsu Esutel- Íjász
Karakterlap
Nálunk nyelvtanórán két eshetőség volt:
Azt tanultuk, milyen ember volt Kossuth meg a társai.
Vagy mondatot elemeztünk.
Esetleg néha bepótoltuk, ami az irodalomórán kimaradt (egy tanár tanította a kettőt).
Hogy mondatelemzéskor milyen formában bukkant-e fel esetleg ez a szó, azt már ha ütnek sem tudnám felidézni. ;;
Az általános iskolára meg jóformán nem is emlékszem
Amúgy súgok: majd jó szerencsét a viszgáidhoz! Max írj meg előre pár reag-vázlatot, ne legyen annyi dolgod a sok eventen
Azt tanultuk, milyen ember volt Kossuth meg a társai.
Vagy mondatot elemeztünk.
Esetleg néha bepótoltuk, ami az irodalomórán kimaradt (egy tanár tanította a kettőt).
Hogy mondatelemzéskor milyen formában bukkant-e fel esetleg ez a szó, azt már ha ütnek sem tudnám felidézni. ;;
Az általános iskolára meg jóformán nem is emlékszem
Amúgy súgok: majd jó szerencsét a viszgáidhoz! Max írj meg előre pár reag-vázlatot, ne legyen annyi dolgod a sok eventen
Chancery- Állatidomár
Karakterlap
Ezt csináltam Esus OFF-jával is. És végül nem került bele egyik hsz-be sem
De azért köszi, talán készítek pár vázlatot.
De azért köszi, talán készítek pár vázlatot.
Koshitsu Esutel- Íjász
Karakterlap
megbocsájtok... na ja de ha rosszul írjuk le, akkor a helyesírás-ellenőrző miért nem húzza alá vörössel? XD
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
Kusumi Ayani- Állatidomár
- Hozzászólások száma : 1874
Karakterlap
Szint: 32
Céh: Angelic Voice
Azt nem tudom. De írd csak be simán google-ba, hogy megbocsájt, enterezd le, s keresési javaslatnak a megbocsát-ot fogja bepakolni.
*Apja lektor volt, nem érdemes vele vitázni. *
Vagy csak nézzetek meg egy helyesírási szótárt... nem mindig a gép, internet a nagy szaki.
*Apja lektor volt, nem érdemes vele vitázni. *
Vagy csak nézzetek meg egy helyesírási szótárt... nem mindig a gép, internet a nagy szaki.
Koshitsu Esutel- Íjász
Karakterlap
Ezek legjobb tudásom alapján szimplán alakváltozatok. Szerintem kérdezz rá apudnál.
- Élet: 14 +5 -> 95 HP
Fegyverkezelés: 47 +4 -> 51
Kitartás: 11 +2 -> 13
Gyorsaság: 26 +8 -> 34
Speciális képesség: 7 +5 -> 12
Páncél: 11
1x Természet Gyűrű (+1 élet)
1x Gyorstalpaló (+8 gyorsaság)
1x Vas Sisak (+7 páncél)
1x Bőrruha (+4 páncél)
1x Tünemény Gyűrű (+2 élet, +5 speciális képesség)
1x Hősi Köpeny (+2 élet +2 kitartás)
1x Artemis (L) (+4 fegyverkezelés)
Artemis nyilai meg vannak áldva, így minden egyes találatkor egyel többet sebeznek. Először a használó sebzésével megegyezőt, majd plusz egyet, majd az előző értékhez megint plusz egyet, mindaddig, amíg a pluszok száma el nem éri a fegyver szintjét.
Tatsuki Ranmaru- Íjász
- Hozzászólások száma : 606
Karakterlap
Szint: 20
Rákérdezhetek, de ez apumnál is téma volt korábban, ő bosszankodott állandóan, hogy kevesen tudják, de ez az írásforma hibás.
Na mindegy, túl van tárgyalva. Esetleg a helyesírási szótár tényleg senkinek sem ártana...
*Ran, azt hittem, legalább te egyet fogsz velem érteni *
Nem csak én vitázok rajta... tessék eldönteni , de nekem akkor is borzalmas. Ami a lényeg, hogy EREDETILEG nincs j benne.
gyakori kérdésekben...
És szerintem gáz, hogy csak azért lett "elfogadott", mert az emberek képtelenek voltak megtanulni normálisan írni :S Ennyi erővel az összes LY-os jével írt szavakat is lelehetne írni sima j-vel. Hát bocsi, akkor hol marad a magyar örökség?! TEGYÜNK TÖNKRE MINDENT!!!
Na mindegy, túl van tárgyalva. Esetleg a helyesírási szótár tényleg senkinek sem ártana...
*Ran, azt hittem, legalább te egyet fogsz velem érteni *
Nem csak én vitázok rajta... tessék eldönteni , de nekem akkor is borzalmas. Ami a lényeg, hogy EREDETILEG nincs j benne.
gyakori kérdésekben...
És szerintem gáz, hogy csak azért lett "elfogadott", mert az emberek képtelenek voltak megtanulni normálisan írni :S Ennyi erővel az összes LY-os jével írt szavakat is lelehetne írni sima j-vel. Hát bocsi, akkor hol marad a magyar örökség?! TEGYÜNK TÖNKRE MINDENT!!!
Koshitsu Esutel- Íjász
Karakterlap
Megbocsájt! Megbocsájt mindenütt! \o/
Karakterlap
Szint: 3
Céh: Young Justice
Na, akkor elmagyarázom, mire akartam kilyukadni:
Vegyük például Miskolcot és Pécset. A kettő ugye elég messze van egymástól. Miskolcon megbocsált-ot mondanak, Pécsen meg megbocsát-ot. Akkor most minden miskolci egy tapló hülye, csak mert nem tanulta meg a pécsi leírásmódot? Ahány terület, annyi nyelvjárás
Én mondtam, mostantól akkor odafigyelek, bár azt sem tudom, eddig hogy írtam Mivel ez az internet, itt elméletileg egy összesített nyelvnek kell lennie. DE attól nem szeretnék tapló lenni a szemedben, mert nálunk vidéken ott van benne a j. ;;
Magyar nyelvről mint örökség meg inkább ne beszéljünk, amióta kijött az új szabályzat a helyesírásról, mert attól a falnak másztam és azt hittem, kiröhögöm a belem, olyan nevetséges.
Edit: Egyébként félre ne érts, eszem ágában sincs vitába szállni veled, mondtam, beleszokok én idővel a j elhagyására
Vegyük például Miskolcot és Pécset. A kettő ugye elég messze van egymástól. Miskolcon megbocsált-ot mondanak, Pécsen meg megbocsát-ot. Akkor most minden miskolci egy tapló hülye, csak mert nem tanulta meg a pécsi leírásmódot? Ahány terület, annyi nyelvjárás
Én mondtam, mostantól akkor odafigyelek, bár azt sem tudom, eddig hogy írtam Mivel ez az internet, itt elméletileg egy összesített nyelvnek kell lennie. DE attól nem szeretnék tapló lenni a szemedben, mert nálunk vidéken ott van benne a j. ;;
Magyar nyelvről mint örökség meg inkább ne beszéljünk, amióta kijött az új szabályzat a helyesírásról, mert attól a falnak másztam és azt hittem, kiröhögöm a belem, olyan nevetséges.
Edit: Egyébként félre ne érts, eszem ágában sincs vitába szállni veled, mondtam, beleszokok én idővel a j elhagyására
Chancery- Állatidomár
Karakterlap
Nem ismertem ezt a szabályt, de innentől kezdve oda fogok figyelni rá, köszi.
- Élet: 14 +5 -> 95 HP
Fegyverkezelés: 47 +4 -> 51
Kitartás: 11 +2 -> 13
Gyorsaság: 26 +8 -> 34
Speciális képesség: 7 +5 -> 12
Páncél: 11
1x Természet Gyűrű (+1 élet)
1x Gyorstalpaló (+8 gyorsaság)
1x Vas Sisak (+7 páncél)
1x Bőrruha (+4 páncél)
1x Tünemény Gyűrű (+2 élet, +5 speciális képesség)
1x Hősi Köpeny (+2 élet +2 kitartás)
1x Artemis (L) (+4 fegyverkezelés)
Artemis nyilai meg vannak áldva, így minden egyes találatkor egyel többet sebeznek. Először a használó sebzésével megegyezőt, majd plusz egyet, majd az előző értékhez megint plusz egyet, mindaddig, amíg a pluszok száma el nem éri a fegyver szintjét.
Tatsuki Ranmaru- Íjász
- Hozzászólások száma : 606
Karakterlap
Szint: 20
Én hallottam már megbocsájtnak is, és megbocsátnak is, de megbocsáltnak soha.. Egyébként nekem aláhúzza j-vel is, és l-el is..
Karakterlap
Szint: 50
Indikátor: Vörös
Nem nem, szerintem nyugodtan vitázhatunk erről, amíg nincs harag. Nem, nem az a baj, hogy hogyan ejtik, mert az tényleg nyelvjárástól függ. Hanem az írás a lényeg. Én hallottam már megbocsáltnak, főleg, hogy én régen sokat mondtam úgy. *Ózdon éltem 4 évet, ha az számít. *
Nekem is aláhúzza a j és az l verziót is, vagyis elvileg az hibás. Nyelvtanilag a sima az elfogadott.
Na mindegy.
Örülök, hogy ezzel kicsit felforgattam a fórumot, mert akkor máskor és másra is odafigyelünk legközelebb. Remélem senkit nem bántottam meg. ha valahol nyersebben, vagy udvariatlanabbul beszéltem, az nem személyes volt, csupán másképp nehezen tudtam volna kifejezni magam. Ha valakit megbántottam, elnézést kérek érte!
Nekem is aláhúzza a j és az l verziót is, vagyis elvileg az hibás. Nyelvtanilag a sima az elfogadott.
Na mindegy.
Örülök, hogy ezzel kicsit felforgattam a fórumot, mert akkor máskor és másra is odafigyelünk legközelebb. Remélem senkit nem bántottam meg. ha valahol nyersebben, vagy udvariatlanabbul beszéltem, az nem személyes volt, csupán másképp nehezen tudtam volna kifejezni magam. Ha valakit megbántottam, elnézést kérek érte!
Koshitsu Esutel- Íjász
Karakterlap
gondoltam ideírom, hogy az aukciós házban már nem ritkától lehet aukcióra küldeni valamit, hanem a fehér betűsektől!
Joey Chrome- Lovag
Karakterlap
Peter Worker- Állatidomár
- Hozzászólások száma : 1008
Karakterlap
Szint: 26
Céh: Young Justice
Azta, azta, azta, le lettem filmezve O__O (és még nem is néztem végig)
/06:29-nél állok a háttérben elmosódva zöld hajjal, fehér rucival X3/
Egyébként olyan igaz, hogy az már fáj. Régen is mindig mondogattam, hogy a Dragon Ball és társai NEM hatéves kisgyerekeknek valók, és még én voltam lehülyézve, hogy "de hát az rajzfiiilm". O.O
/06:29-nél állok a háttérben elmosódva zöld hajjal, fehér rucival X3/
Egyébként olyan igaz, hogy az már fáj. Régen is mindig mondogattam, hogy a Dragon Ball és társai NEM hatéves kisgyerekeknek valók, és még én voltam lehülyézve, hogy "de hát az rajzfiiilm". O.O
Chancery- Állatidomár
Karakterlap
7 / 31 oldal • 1 ... 6, 7, 8 ... 19 ... 31
Similar topics
» Yahiko VS Lyliana (Alias Hime)
» Aruko Ai, alias Graceful - A félénk harcos útja
» [Off] Csevegő
» Csevegő
» Csevegő
» Aruko Ai, alias Graceful - A félénk harcos útja
» [Off] Csevegő
» Csevegő
» Csevegő
7 / 31 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.