Dumálda alias Csevegő
+114
K1
Kanami Minagawa
Leonard
Saya
Nanise
Ridd
Seishin
Rikomono
Akichi Murai
Chakna
Tsujimoto Eiki
Kiwi
Eldrie
Angelica Katharina
Stingray
Cearso
Yuuki Asuna
Sinon
Kurokawa Yuuki
Kuradeel
Nolan Daneworth
Strea
Nox
Drake Haru
Malcolm
Arisu
Akairo
Morrigan
Lizbet
Miu
Eugeo
Asato
Silica
Aoi Shizuka
Suzume
Yaru
Cardinal
Tachibana Makoto
Ryuu
Hermit
Egil
Kincaid
Utahime
Cú Chulainn
Shukaku
Phobos
Darkness
Tsubasa Norika
Atoru
Noxy
Licht
Ozirisz
Hayashi Yuichi
Aidor
Kuromajo
Meredith White
Hürrem
Danee
Asuka
Hime
Kenzo Kamitora
Clark Corben
Mirouki
Jun
Primrose
Nomad
Lotti
Kyuushiro
Hinari
Chancery
Joey Chrome
Enheriel
Szophie
Taidana
Halász Alex
Zhel T. Everett
Alicia
Tetsuko Jin
RenAi
King
Allen Dante
Tuki Mitsuki
Akuma
Kazuma
Shiel D. Lewis
Thunder
Aida Atsumori
Yurihime
Rosalia
Koshitsu Esutel
Haruyuki Kazuto
Kimiko
Viola
Diabel
Aizawa Shibō
Kusumi Ayani
Anatole Saito
Hitodama
Peter Worker
Zaraki Kizashi
Rita Hanami
Tomoyama Tsubaki
Mesuda Reiko
Yuyume Aokii
Mirika
Taiga Kagami
Sachi
Fuun Kotarou
Kayaba Akihiko
Mikael Vaserin
Tatsuki Ranmaru
Sakamoto Rin
Hokushin
Asuna
118 posters
8 / 31 oldal
8 / 31 oldal • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 19 ... 31
Re: Dumálda alias Csevegő
Enhi-vel kilépnék a Húsvéti eventből, mert csak Joey-al tudnánk max írni!
Enheriel (violet), Lulu (hotpink), Villámlás (khaki), Snowcat (#9999FF), Regina (cyan)
Enheriel- Állatidomár
- Hozzászólások száma : 1188
Karakterlap
Szint: 30
Indikátor: Zöld
Céh: Artes
Noh, ha valakinek van Rubintja és a (Sida kövektől eltekintve) az adatlapomon kell neki, akkor jrjon nekem. ^^
- flamberg:
- Zafírszálas fejpánt:
Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
Halász Alex- Harcos
- Hozzászólások száma : 1731
Karakterlap
Szint: 36
Céh: Justice League
Sziasztok!
Néhányszor belebotlottam mostanában chaten abba, hogy "könyvírás". Persze, hiszen sokat írunk, gondolom aki itt játszik, annak vannak írói ambíciói. Tegnap viszont ebbe a hirdetésbe futottam bele, és gondoltam, akkor már megosztom veletek: Tiszta Lappal Regénypályázat
Czinkos Éváról (zsűritag, illetve a KIMTE egyik alapítója) emberileg nincs jó véleményem, de a szakmaiságához nem férhet kétség. És szerintem mindig jó motiváló tényezők a határidők, mint amit ez a pályázat is szab. Ajánlom a regényezők figyelmébe ezt a lehetőséget.
Másrészről aki nem gondolkodik ilyen nagy volumenű írásban, de szívesen novellázgatna, csak valahogy eddig nem futott bele ilyen pályázatokba, annak ajánlom figyelmébe Juditti állandóan frissülő oldalát.
Ha valaki szemében most találtam fel a spanyolviaszt, attól elnézést kérek. Akinek viszont újat mutattam, annak jó nézelődést, és sok sikert, ha esetleg megméretteti magát egy-két pályázaton.
Néhányszor belebotlottam mostanában chaten abba, hogy "könyvírás". Persze, hiszen sokat írunk, gondolom aki itt játszik, annak vannak írói ambíciói. Tegnap viszont ebbe a hirdetésbe futottam bele, és gondoltam, akkor már megosztom veletek: Tiszta Lappal Regénypályázat
Czinkos Éváról (zsűritag, illetve a KIMTE egyik alapítója) emberileg nincs jó véleményem, de a szakmaiságához nem férhet kétség. És szerintem mindig jó motiváló tényezők a határidők, mint amit ez a pályázat is szab. Ajánlom a regényezők figyelmébe ezt a lehetőséget.
Másrészről aki nem gondolkodik ilyen nagy volumenű írásban, de szívesen novellázgatna, csak valahogy eddig nem futott bele ilyen pályázatokba, annak ajánlom figyelmébe Juditti állandóan frissülő oldalát.
Ha valaki szemében most találtam fel a spanyolviaszt, attól elnézést kérek. Akinek viszont újat mutattam, annak jó nézelődést, és sok sikert, ha esetleg megméretteti magát egy-két pályázaton.
- Élet: 14 +5 -> 95 HP
Fegyverkezelés: 47 +4 -> 51
Kitartás: 11 +2 -> 13
Gyorsaság: 26 +8 -> 34
Speciális képesség: 7 +5 -> 12
Páncél: 11
1x Természet Gyűrű (+1 élet)
1x Gyorstalpaló (+8 gyorsaság)
1x Vas Sisak (+7 páncél)
1x Bőrruha (+4 páncél)
1x Tünemény Gyűrű (+2 élet, +5 speciális képesség)
1x Hősi Köpeny (+2 élet +2 kitartás)
1x Artemis (L) (+4 fegyverkezelés)
Artemis nyilai meg vannak áldva, így minden egyes találatkor egyel többet sebeznek. Először a használó sebzésével megegyezőt, majd plusz egyet, majd az előző értékhez megint plusz egyet, mindaddig, amíg a pluszok száma el nem éri a fegyver szintjét.
Tatsuki Ranmaru- Íjász
- Hozzászólások száma : 606
Karakterlap
Szint: 20
Céh: -
Kayaba Akihiko- Admin
- Hozzászólások száma : 19698
Kayaba Akihiko írta:Elég fura volt beírni Ran 1000 fölötti expjét. ._.
Köszi, KA. Tegnap került elő chaten a téma, akkor meséltem, hogy a SAO előtt épp azon gondolkoztam, hogy valszeg már csak egy olyan oldal tudna megfogni, ahol szinte a nyitástól kezdve ott lehetek, és valamilyen csoda folytán fenntartja az érdeklődésem (meg az oldal is a saját aktivitását) egy-két hónapnál tovább is. És akkor nosztalgiázás szempontjából végiglesve néhány régi oldalon futottam bele Asuna linkjébe. OK, chaten ennyire nem lett kifejtve.
Más: nagyon sok pozitív reakciót kaptam a regényes, novellás, pályázatos felvetésem kapcsán (értsd: sokkal többet, mint vártam). Volt, aki PM-ben is felkeresett. Ezen felbátorodva ajánlok a figyelmetekbe még valamit: karcolat.hu. Az oldal egy online irodalmi műhely, igen komoly hírnévvel. Ha vannak asztalfiókban porosodó írásaitok, akkor itt az ideje, hogy ide beküldjétek őket. Amire számítsatok: nagyon vérmes kritikákra. Látszólag hozzátok hasonló tagok mondanak véleményt az írásaitokról, és ezért könnyű mellre szívni a részletekbe menő szétcincálást, de a valóság az, hogy a karcolat törzstagjai rendszeresen publikáló írók, novellisták. Az oldal is évről évre megjelenteti saját gyűjteményét, az oldal szerkesztői rendszeresen felkért szerkesztői antológiáknak, a tagok nevei rendre előfordulnak komolyabb pályázatok nyerteseinek névsorában. Szorítsátok össze a fogatokat, és higgyétek el, hogy ha nagyon nekiesnek az írásaitoknak, akkor az neked jó, mert legalább fantáziát látnak benned. Ha pedig dicsérnek, akkor nem is értem, eddig miért nem foglalkoztál az egésszel komolyabban.
Hmm. Ez egy elég szubjektív ajánlása volt az oldalnak.
Más: nagyon sok pozitív reakciót kaptam a regényes, novellás, pályázatos felvetésem kapcsán (értsd: sokkal többet, mint vártam). Volt, aki PM-ben is felkeresett. Ezen felbátorodva ajánlok a figyelmetekbe még valamit: karcolat.hu. Az oldal egy online irodalmi műhely, igen komoly hírnévvel. Ha vannak asztalfiókban porosodó írásaitok, akkor itt az ideje, hogy ide beküldjétek őket. Amire számítsatok: nagyon vérmes kritikákra. Látszólag hozzátok hasonló tagok mondanak véleményt az írásaitokról, és ezért könnyű mellre szívni a részletekbe menő szétcincálást, de a valóság az, hogy a karcolat törzstagjai rendszeresen publikáló írók, novellisták. Az oldal is évről évre megjelenteti saját gyűjteményét, az oldal szerkesztői rendszeresen felkért szerkesztői antológiáknak, a tagok nevei rendre előfordulnak komolyabb pályázatok nyerteseinek névsorában. Szorítsátok össze a fogatokat, és higgyétek el, hogy ha nagyon nekiesnek az írásaitoknak, akkor az neked jó, mert legalább fantáziát látnak benned. Ha pedig dicsérnek, akkor nem is értem, eddig miért nem foglalkoztál az egésszel komolyabban.
Hmm. Ez egy elég szubjektív ajánlása volt az oldalnak.
- Élet: 14 +5 -> 95 HP
Fegyverkezelés: 47 +4 -> 51
Kitartás: 11 +2 -> 13
Gyorsaság: 26 +8 -> 34
Speciális képesség: 7 +5 -> 12
Páncél: 11
1x Természet Gyűrű (+1 élet)
1x Gyorstalpaló (+8 gyorsaság)
1x Vas Sisak (+7 páncél)
1x Bőrruha (+4 páncél)
1x Tünemény Gyűrű (+2 élet, +5 speciális képesség)
1x Hősi Köpeny (+2 élet +2 kitartás)
1x Artemis (L) (+4 fegyverkezelés)
Artemis nyilai meg vannak áldva, így minden egyes találatkor egyel többet sebeznek. Először a használó sebzésével megegyezőt, majd plusz egyet, majd az előző értékhez megint plusz egyet, mindaddig, amíg a pluszok száma el nem éri a fegyver szintjét.
Tatsuki Ranmaru- Íjász
- Hozzászólások száma : 606
Karakterlap
Szint: 20
Yeeeeeey, hála Hinarinak és Tsubakinak Rita az élők sorában marad nyan! ^^ *Nagy kő esik le a szívéről :3 *
RenAi- Lovag
- Hozzászólások száma : 1873
Karakterlap
Szint: 42
Céh: Justice League
Chancery- Állatidomár
- Hozzászólások száma : 3005
Karakterlap
Szint: 27
Céh: Unity
nah. ha valakit még zavar, hogy benyomja pl a vastagbetűt, és egyből úgy is látja már amikor írja a reagot, vagy a színnél hasonló, stb. akkor itt 1 kis segítség. Nem tudom, hogy ki ismeri, de azért csak beküldöm:
http://kepfeltoltes.hu/130616/ponty_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
nem sok a változás, de mégis csak segít (legalábbis nekem )
http://kepfeltoltes.hu/130616/ponty_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
nem sok a változás, de mégis csak segít (legalábbis nekem )
Nomad- Árnyharcos
- Hozzászólások száma : 160
Karakterlap
Szint: 8
Igazából az se segít sokat, ezt az újat egyszerűen meg kell tanulni, meg még bugosítani. Tegnap vagy egy órát szöszöltem egy formázással, ami az előzővel megvolt öt perc alatt >< Mindez azért, mert minden egyes bekezdésre automatikusan kódolt valamit, amit ki kellett szednem, azt meg egyszerűen nem volt hajlandó megcsinálni, hogy a szöveg középen legyen, vastag betűvel, színesen... O.o (magyarán három kódot egyszerre már nem tud kezelni).
Ha benyomod az ikont, akkor is játszik, mikor ellenőrzöd előnézettel a dolgod, meglátod, a szerkesztésbe berak random entereket, kódokat, darabol, sokszor a color kódot is folyton lerakta inkább pár sorral lejjebb, "jó lesz az ott is" jelszóval. >.>
Ha benyomod az ikont, akkor is játszik, mikor ellenőrzöd előnézettel a dolgod, meglátod, a szerkesztésbe berak random entereket, kódokat, darabol, sokszor a color kódot is folyton lerakta inkább pár sorral lejjebb, "jó lesz az ott is" jelszóval. >.>
Chancery- Állatidomár
Karakterlap
Kedves céhnélküli játékos társaim!
A White Rose céh szeretettel vár 6 darab tagot céhében, a feltétel csupán annyi lenne, hogy tartsátok be a szabályokat, és érezzétek jól magatokat köreinkben!^^
A White Rose céh szeretettel vár 6 darab tagot céhében, a feltétel csupán annyi lenne, hogy tartsátok be a szabályokat, és érezzétek jól magatokat köreinkben!^^
Enheriel (violet), Lulu (hotpink), Villámlás (khaki), Snowcat (#9999FF), Regina (cyan)
Enheriel- Állatidomár
- Hozzászólások száma : 1188
Karakterlap
Szint: 30
Céh: Artes
Möra. Ez nem feltétlen igaz, hogy 3 kódot nem tud egyszerre kezelni, csak nem mindegy neki, hogy hogy írod be
[ color=#009900 ][ b ][ center ]Szöveg[ /center ][ /b ][ /color ]
Ez így neki nem megy. Viszont, ha:
[ center ][ b ][ color=#009900 ]Szöveg[ /color ][ /b ][ /center ]
Akkor máris elfogadja. Csak szimplán nem mindegy neki, hogy milyen a sorrend. először kell az elhelyezés, aztán a vastagítás, döntés, aláhúzás, áthúzás, és utána a szín. Persze ez már szerencsére azért lényegtelen. a fontos, hogy a középre helyezéssel kezd, és utána a kiemelés, és a színezés.
Látod? lehet vele dolgozni, csak egyszerűen idegesítő "szokásai" vannak az új rendszernek. Mint pl, hogy smile után nem árt a dupla szóköz xD
[ color=#009900 ][ b ][ center ]Szöveg[ /center ][ /b ][ /color ]
Szöveg
Ez így neki nem megy. Viszont, ha:
[ center ][ b ][ color=#009900 ]Szöveg[ /color ][ /b ][ /center ]
Szöveg
Akkor máris elfogadja. Csak szimplán nem mindegy neki, hogy milyen a sorrend. először kell az elhelyezés, aztán a vastagítás, döntés, aláhúzás, áthúzás, és utána a szín. Persze ez már szerencsére azért lényegtelen. a fontos, hogy a középre helyezéssel kezd, és utána a kiemelés, és a színezés.
Mert a logikája megvan, csak az előzőnek jobb volt
[ center ][ b ][ color=darkred ][ i ][ u ] Mert a logikája megvan, csak az előzőnek jobb volt [ /u ][ /i ][ /color ][ /b ][ /center ]Látod? lehet vele dolgozni, csak egyszerűen idegesítő "szokásai" vannak az új rendszernek. Mint pl, hogy smile után nem árt a dupla szóköz xD
Nomad- Árnyharcos
Karakterlap
Akkor ezek szerint pont ez a kombináció maradt ki nálam, mert amúgy próbáltam mindenféleképp elhelyezni, logikusan vagy logikátlanul is. >.> Köszi XD
Chancery- Állatidomár
Karakterlap
Nincs mit első alkalommal, hogy megszívtam vele, kapásból alakítgattam. 3. próbálkozásra valahogy sikerült xD
Nomad- Árnyharcos
Karakterlap
Rita Hanami- Kardforgató
- Hozzászólások száma : 811
Karakterlap
Szint: 18
Azóta se tudok lepattanni a zenéjéről.... <3 Na nem mintha akarnék.
Chancery- Állatidomár
Karakterlap
Primrose- Íjász
- Hozzászólások száma : 39
Karakterlap
Szint: 3
Indikátor: -
Wow...jól mondod Rose, az. Nagyon jó kis videó, bejön. ^^ Amúgy, amiért igazából firkantok ide:
//Ez az új rendszer nagyon nem szeret engem...kölcsönös érzés //
Boldog szü~li~na~pot!
- éneklés közbe zongorázik is.
Boldog szü~li~na~pot!
Boldog szü~li~na~pot Nio!
Boldog szü~li~na~pot!
Boldog szü~li~na~pot!
Boldog szü~li~na~pot Nio!
Boldog szü~li~na~pot!
//Ez az új rendszer nagyon nem szeret engem...kölcsönös érzés //
Aida Atsumori- Lovag
- Hozzászólások száma : 272
Karakterlap
Szint: 13
A vége nagyon nem tetszik..
http://U.I.: azért írtam új postot, mert a régit már nem merem editelni ><//
http://U.I.: azért írtam új postot, mert a régit már nem merem editelni ><//
Aida Atsumori- Lovag
- Hozzászólások száma : 272
Karakterlap
Szint: 13
Lottó Na majd ebben a hónapban már főnyereményem lesz :3
- Hozzászólások száma : 1565
Karakterlap
Szint: 32
Céh: Jumpy Vigor
ez azt jelenti hogy a fagyit te állod ünneplés gyanánt? :;P:
Mirouki- Harcművész
- Hozzászólások száma : 68
Karakterlap
Szint: 2
Természetesen :3 De csak a következő jutalomból Majd amikor megnyertem a 3500 arany jutalmat :3
Karakterlap
Akkor hagyjuk az sajna az enyém lesz :)Szóval akkor marad a régiben
Mirouki- Harcművész
Karakterlap
Majd meglátjuk :3 Ha te nyered a fődíjat fizetheted az ebédet
Karakterlap
Sajnos eddig így is mind kettőt én állom
Mirouki- Harcművész
Karakterlap
nah, inkább elmondom itt, mert nem tudok összehozni belőle egy normális posztot a hiányzásokba. másrészről pedig akármennyire is búcsúzkodásnak tűnik, nem akar az lenni. mert... nah, de inkább mindjárt elmesélem, miért is nem.
szóval... khm... nem kicsit ég az arcom, hogy ennyi fennakadást okoztam. nagyon utáltam, ha valaki ilyet csinált, soha nem gondoltam volna, hogy én is fogok majd. másrészről iszonyatosan hálás vagyok a türelmetek és a kitartásotok miatt. KA-nak még néhány hónapja leadtam egy amolyan végrendeletet, hogy mi legyen a karaktereimmel ha... most kértem tőle, hogy élesítse. ez amolyan ellenszolgáltatás azért, ahogy igyekeztetek segíteni. nem azért lépnék le az oldalról, mert akarok. Ró jól mondja, tényleg rengetegszer panaszkodok azért, mert szívesen írnék, de egyszerűen nem, nem szabad beleférnie egyetlen reagnak sem. állandó csúszásban vagyok a munkával kapcsolatban, soha nem érek rá, nincs időm. ha van, akkor sem reagokra kéne költenem. fontosnak tartom megjegyezni, hogy ha a karaktereim meghalnak, akkor a karaktereim fognak meghalni, és nem én. továbbra is szeretnék ott lenni a találkozókon, összeülni és... és nem kiválni jobban ebből a közösségből, mint amennyire feltétlenül muszáj.
messzemenően nem lett korrekt az a végrendelet, de igyekeztem a karaktereim fejével gondolkozni. van, akinek sokkal többet adnék, sokkal többet érdemelne, még sincs megemlítve benne. sajnálom!
nektek pedig jó szórakozást! viszont látjuk még egymást!
szóval... khm... nem kicsit ég az arcom, hogy ennyi fennakadást okoztam. nagyon utáltam, ha valaki ilyet csinált, soha nem gondoltam volna, hogy én is fogok majd. másrészről iszonyatosan hálás vagyok a türelmetek és a kitartásotok miatt. KA-nak még néhány hónapja leadtam egy amolyan végrendeletet, hogy mi legyen a karaktereimmel ha... most kértem tőle, hogy élesítse. ez amolyan ellenszolgáltatás azért, ahogy igyekeztetek segíteni. nem azért lépnék le az oldalról, mert akarok. Ró jól mondja, tényleg rengetegszer panaszkodok azért, mert szívesen írnék, de egyszerűen nem, nem szabad beleférnie egyetlen reagnak sem. állandó csúszásban vagyok a munkával kapcsolatban, soha nem érek rá, nincs időm. ha van, akkor sem reagokra kéne költenem. fontosnak tartom megjegyezni, hogy ha a karaktereim meghalnak, akkor a karaktereim fognak meghalni, és nem én. továbbra is szeretnék ott lenni a találkozókon, összeülni és... és nem kiválni jobban ebből a közösségből, mint amennyire feltétlenül muszáj.
messzemenően nem lett korrekt az a végrendelet, de igyekeztem a karaktereim fejével gondolkozni. van, akinek sokkal többet adnék, sokkal többet érdemelne, még sincs megemlítve benne. sajnálom!
nektek pedig jó szórakozást! viszont látjuk még egymást!
Diabel- Mesélő
- Hozzászólások száma : 269
Karakterlap
Szint: 12
8 / 31 oldal • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 19 ... 31
Similar topics
» Yahiko VS Lyliana (Alias Hime)
» Aruko Ai, alias Graceful - A félénk harcos útja
» [Off] Csevegő
» Csevegő
» Csevegő
» Aruko Ai, alias Graceful - A félénk harcos útja
» [Off] Csevegő
» Csevegő
» Csevegő
8 / 31 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.