Dumálda alias Csevegő
+114
K1
Kanami Minagawa
Leonard
Saya
Nanise
Ridd
Seishin
Rikomono
Akichi Murai
Chakna
Tsujimoto Eiki
Kiwi
Eldrie
Angelica Katharina
Stingray
Cearso
Yuuki Asuna
Sinon
Kurokawa Yuuki
Kuradeel
Nolan Daneworth
Strea
Nox
Drake Haru
Malcolm
Arisu
Akairo
Morrigan
Lizbet
Miu
Eugeo
Asato
Silica
Aoi Shizuka
Suzume
Yaru
Cardinal
Tachibana Makoto
Ryuu
Hermit
Egil
Kincaid
Utahime
Cú Chulainn
Shukaku
Phobos
Darkness
Tsubasa Norika
Atoru
Noxy
Licht
Ozirisz
Hayashi Yuichi
Aidor
Kuromajo
Meredith White
Hürrem
Danee
Asuka
Hime
Kenzo Kamitora
Clark Corben
Mirouki
Jun
Primrose
Nomad
Lotti
Kyuushiro
Hinari
Chancery
Joey Chrome
Enheriel
Szophie
Taidana
Halász Alex
Zhel T. Everett
Alicia
Tetsuko Jin
RenAi
King
Allen Dante
Tuki Mitsuki
Akuma
Kazuma
Shiel D. Lewis
Thunder
Aida Atsumori
Yurihime
Rosalia
Koshitsu Esutel
Haruyuki Kazuto
Kimiko
Viola
Diabel
Aizawa Shibō
Kusumi Ayani
Anatole Saito
Hitodama
Peter Worker
Zaraki Kizashi
Rita Hanami
Tomoyama Tsubaki
Mesuda Reiko
Yuyume Aokii
Mirika
Taiga Kagami
Sachi
Fuun Kotarou
Kayaba Akihiko
Mikael Vaserin
Tatsuki Ranmaru
Sakamoto Rin
Hokushin
Asuna
118 posters
19 / 31 oldal
19 / 31 oldal • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 25 ... 31
Re: Dumálda alias Csevegő
enyém:
Tulipán: Jó ízlésű, igényes, magas fokú esztétikai érzékkel, esetleg művészi képességekkel rendelkező emberek vagyunk. Szeretünk a középpontban lenni, ám ezt nem erőszakkal, hangoskodással érjük el.
Tulipán: Jó ízlésű, igényes, magas fokú esztétikai érzékkel, esetleg művészi képességekkel rendelkező emberek vagyunk. Szeretünk a középpontban lenni, ám ezt nem erőszakkal, hangoskodással érjük el.
Joey Chrome- Lovag
- Hozzászólások száma : 934
Karakterlap
Szint: 30
Indikátor: Zöld
Céh: Unity
Másik jelem:
Gomba: Szeretünk álmodozni. A gondolatainkat, vágyainkat nem szívesen osztjuk meg másokkal. Olykor meglepjük a környezetünket a hirtelen támadt ötleteinkkel.
Ez is igaz.>.<
Gomba: Szeretünk álmodozni. A gondolatainkat, vágyainkat nem szívesen osztjuk meg másokkal. Olykor meglepjük a környezetünket a hirtelen támadt ötleteinkkel.
Ez is igaz.>.<
Karakterlap
Szint: 50
Indikátor: Vörös
Céh: -
Bögre: Fontos a számunkra a család, az otthon. Nyílt, megbízható, hűséges és őszinte személyek vagyunk, akiknek erősek az érzései, de ezeket csak azzal osztjuk meg, aki igazán közel került hozzánk.
- Hozzászólások száma : 918
Karakterlap
Szint: 23
Perec: Finom érzésű, elmélyült, szenzitív személyiségek vagyunk, ezért a visszahúzódás, az otthon, és a fizikai biztonság is fontos a számunkra.
Érdekes, hogy a tesóm jele Csiga volt... és pont ugyanazt adta ki, mint a Perecnél ^^
Érdekes, hogy a tesóm jele Csiga volt... és pont ugyanazt adta ki, mint a Perecnél ^^
Színkód: #AA6342 (szöveg), #804224 (dialógus)
Phobos- Harcos
- Hozzászólások száma : 682
Karakterlap
Szint: 27
Hmmm.. Akkor én kilógok a sorból?
Autó: Aktív, mozgékony és nagyon önálló személyiségünk van. Szeretjük a kihívásokat, a versenyhelyzeteket. Mivel szeretünk mozgásban lenni, ezért nehezen viseljük a tétlenséget.
Hajó: nincs ilyen.
Vonat: Felfedező, kalandvágyó, nagyszabású terveket dédelgető emberek vagyunk. Ha megvalósításról van szó, akkor a megfontoltság jellemző ránk. Jól be tudjuk osztani az erőnket, időnket és nagy a teherbírásunk.
Az autó esetében a tétlenség nehezen viselése a helytálló az én esetemben egyedül, míg a vonatnál a megfontoltság és a lelki teherbírás ami talán belemagyarázható...
Egyéb:
http://www.mondocon.hu/mondocon-2014-osz/
Jövőhét hétvégén lesz egy jó kis program. Felmerült nem olyan rég a chaten, hogy többen is vagyunk a fórumosok közül, akik érdekeltek a helyszínen való megjelenésben.
Ezért eme kicsiny post arról a tömör kérdésről szól, hogy ki az aki megy és ezen belül szeretne-e találkozni a többiekkel.
Röviden:
Ki lenne benne egy "gyenge verziójú" fórum taliba a conosok közül Október 4-5 napján ?
Autó: Aktív, mozgékony és nagyon önálló személyiségünk van. Szeretjük a kihívásokat, a versenyhelyzeteket. Mivel szeretünk mozgásban lenni, ezért nehezen viseljük a tétlenséget.
Hajó: nincs ilyen.
Vonat: Felfedező, kalandvágyó, nagyszabású terveket dédelgető emberek vagyunk. Ha megvalósításról van szó, akkor a megfontoltság jellemző ránk. Jól be tudjuk osztani az erőnket, időnket és nagy a teherbírásunk.
Az autó esetében a tétlenség nehezen viselése a helytálló az én esetemben egyedül, míg a vonatnál a megfontoltság és a lelki teherbírás ami talán belemagyarázható...
Egyéb:
http://www.mondocon.hu/mondocon-2014-osz/
Jövőhét hétvégén lesz egy jó kis program. Felmerült nem olyan rég a chaten, hogy többen is vagyunk a fórumosok közül, akik érdekeltek a helyszínen való megjelenésben.
Ezért eme kicsiny post arról a tömör kérdésről szól, hogy ki az aki megy és ezen belül szeretne-e találkozni a többiekkel.
Röviden:
Ki lenne benne egy "gyenge verziójú" fórum taliba a conosok közül Október 4-5 napján ?
Karakterlap
Szint: 10
Hát... Régen talán még igaz volt. Viszont a kihívásokat és versenyeket még mindig szeretem. x3
Hát... Régen talán még igaz volt. Viszont a kihívásokat és versenyeket még mindig szeretem. x3
Karakterlap
Szint: 25
Céh: Angelic Voice
Szophie- Árnyharcos
- Hozzászólások száma : 2853
Karakterlap
Egy... erős... talán. Ha ott vagytok ti is, akkor valószínűleg már hajlandó leszek elmászni odáig (már ha nem fog a 10-es maximálisan beállni), de még így se biztos. Mármint, egy napra csak kifizetni a kétnapos jegyet szerintem még mindig a pofátlanság legalja, amit a Mondo művelhet, de ezt már tavaly is kifejtettem nekik.
Chancery- Állatidomár
- Hozzászólások száma : 3005
Karakterlap
bármennyire is szeretnék nem tudok menni, nincs (rá) pénzem
Danee- Lovag
- Hozzászólások száma : 1932
Karakterlap
Szint: 43
Én nem tudom, ha elegen vagyunk akik mennek akkor talán. Egyébként Chan, úgy tudom van egy napos jegy is.
Suzume- Íjász
- Hozzászólások száma : 569
Karakterlap
Szint: 26
Céh: White Rose
Amikor én voltam conon akkor azt hiszem olyan 2000 Ft körül lehetett az egynapos jegy. Viszont most meglestem az oldalt ami nekem nagyon keszekusza, és csak a 3500 Ft-os jegyet látom, ami szerintem túl drága még úgy is, hogy 1000 ft levásárolható belőle. :/
- Hozzászólások száma : 1565
Karakterlap
Szint: 32
Céh: Jumpy Vigor
Szophie- Árnyharcos
Karakterlap
Én megyek :3 Bár még nemtom honnan lesz cp-m, de Szo majd pénteken kiötletelünk vmit. Illetve lányok, ha van javaslatotok vagy kölcsönvmi akk szóljatok! ^^
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue
Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.
Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari- Kardforgató
- Hozzászólások száma : 4966
Karakterlap
Céh: Justice League
Noos.. kardot magamnak sem tudtam készíteni.>.< úgyhogy az lefújva..:/ De a karvédő páncélt meg az elf füleket viszem.xDD aztán majd meglátjuk...
*ő azóta military lolitát is összedobott... tegnap..xDD úgyhogy nincs nagy gond, egy nap alatt akármi jót össze lehet hozni.^^*
*ő azóta military lolitát is összedobott... tegnap..xDD úgyhogy nincs nagy gond, egy nap alatt akármi jót össze lehet hozni.^^*
Karakterlap
Tavaszi óta már csak kétnapos jegy van, mivel elmondásuk szerint az egynapos "nem érte meg". Akkor valóságos háború indult a facebook oldalukon, főleg a sok vidéki fogott össze, hogy ezek után pláne nem éri meg nekik felutazni a conra.
Én, ha megyek, a Saya cp-met most hagyom itthon. Nagyon. Kihíztam a ruhácskámat ;_; Szóval maradni fogok farmerben, felsőben, cicafülekkel, Chancery-sen o/
Én, ha megyek, a Saya cp-met most hagyom itthon. Nagyon. Kihíztam a ruhácskámat ;_; Szóval maradni fogok farmerben, felsőben, cicafülekkel, Chancery-sen o/
Chancery- Állatidomár
Karakterlap
nem itt akartam szólni KA, de napokkal ezelőtt kaptál PÜ-t tőlem.
Joey Chrome- Lovag
- Hozzászólások száma : 934
Karakterlap
Szint: 30
Kayaba Akihiko- Admin
- Hozzászólások száma : 19698
Akkor végülis kik jönnek conra? Szophie, Justin meg én biztos, és akkor többiek? ^^
Channak és Suzunak megvan a száma, de ettől függetlenül akkor meg kéne beszélni valami találkozóhelyet, mert a Szo-féle "guro loli leszek macival találj meg" módszer az nem annyira működőképes abban a tömegben. xD (Jó mondjuk 2 óra keresés után végül sikerült, dehát nahh. )
Channak és Suzunak megvan a száma, de ettől függetlenül akkor meg kéne beszélni valami találkozóhelyet, mert a Szo-féle "guro loli leszek macival találj meg" módszer az nem annyira működőképes abban a tömegben. xD (Jó mondjuk 2 óra keresés után végül sikerült, dehát nahh. )
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue
Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.
Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari- Kardforgató
- Hozzászólások száma : 4966
Karakterlap
Céh: Justice League
Én idén kihagyom, több okból is. Helyette ha nem lesz megint valami nagy balhé itthon, ami miatt húzni kell ismét, a költözésre fogom összepakolni és utoljára nagykitakarítani a szobámat.
Chancery- Állatidomár
Karakterlap
Szophie- Árnyharcos
Karakterlap
Ti is olyankor mentek conra mikor mi nemigazán tudunk
Suzume- Íjász
- Hozzászólások száma : 569
Karakterlap
Szint: 26
Céh: White Rose
Nyugi, majd legközelebb :3 Lesz con valamikor télen is, arra már idén először akár ki is tudok menni, aztán tavasszal o/
Chancery- Állatidomár
Karakterlap
Én meg akkor nem valószínű, hogy menni fogok..:/ Legközelebb max. nyáron.
Karakterlap
A fórummotorral (valószínűleg a szerverváltás miatt) van egy kis gikszer, szal senki se lepődjön meg, ha egy-két tegnapi, frissebb poszt elszáll. *az ő élménye is szőrén-szálán eltűnt* ><
Eugeo- Mesélő
- Hozzászólások száma : 129
Nem száll el, csak összekavarja az időpontokat, és frissebbnek mutatja, meg ilyesmi. Ha frissítgeted, akkor visszatér... legalább is én így vettem észre.
Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45
Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2
Kristályírás: 100
Növénylátás: 100
Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester
Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku- Állatidomár
- Hozzászólások száma : 5959
Karakterlap
Céh: Jumpy Vigor
19 / 31 oldal • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 25 ... 31
Similar topics
» Yahiko VS Lyliana (Alias Hime)
» Aruko Ai, alias Graceful - A félénk harcos útja
» [Off] Csevegő
» Csevegő
» Csevegő
» Aruko Ai, alias Graceful - A félénk harcos útja
» [Off] Csevegő
» Csevegő
» Csevegő
19 / 31 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.