Sword Art Online Fórum Szerepjáték
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Javaslatok

+83
Argo
Sakuya
ZexCeed
Raygart Arrow
Kiwi
Yuuki Asuna
Stingray
Miu
Hayashi Yuichi
Silver
Ayse
Kurokawa Yuuki
Kuromajo
Mayumi
Kemila
Dr. Kayaba Natsuko "Nia"
Kirigaya Suguha
Malcolm
Benedict Arata
Saya
Chiaki
Tantalosz
Cearso
Kokoro
Cellindir
Akairo
Rinarin Ai Kita
Bacchus
Sinon
Morrigan
Ryuu
Phobos
Kuradeel
Suzume
Atoru
Kodoku
Ilsette
Silica
Kincaid
FigtherBunny
Strea
Utahime
Shukaku
Elysion
Tsubasa Norika
Ozirisz
Danee
Kurokoto
Rokurou Amateratsu
Cardinal
Asuka
King
Jun
Aidor
Diabel
Szophie
Tachibana Makoto
Hinari
Halász Alex
Chancery
Yurihime
Joey Chrome
Enheriel
Sachi
Tatsuki Ranmaru
Noxy
Mirika
Taidana
Koshitsu Esutel
Peter Worker
Jasude
Ryuninji Ren
Kazuma
Rosalia
Fuun Kotarou
Allen Dante
RenAi
Rita Hanami
Kusumi Ayani
Henzon
Anatole Saito
Zero
Kayaba Akihiko
87 posters

15 / 39 oldal Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 39  Next

Go down

Javaslatok - Page 15 Empty Re: Javaslatok

Témanyitás by Kayaba Akihiko Hétf. Júl. 28 2014, 16:08

Egyetértek Ryuuval.
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 19698

Vissza az elejére Go down

Témanyitás by Suzume Hétf. Aug. 04 2014, 10:07

MMO-kban nem újszerű dolog,de felmerült bennem az ötlet hogy lehetne itt is ranked (rangsorolt) küzdőtereket játszani mik különböző rangokat adnának, amivel havonta vagy kéthavonta lehetne aranyat szerezni. Egyenlőre csak érdekel kinek lenne igénye rá, meg hogy KA-nak mennyire tetszik az ötlet. Már van külön rendszer a fejemben, így ha lenne rá igény akkor meg tudnánk beszélni.

Íjász

Hozzászólások száma : 569

Karakterlap
Szint: 26
Indikátor: Vörös
Céh: White Rose

Témanyitás by Kayaba Akihiko Hétf. Aug. 04 2014, 16:51

Ó, ez nagyon jó ötlet! Toplista lehetne, ahol írja hány győzelmed, veszteséged van és aszerint pontjaid. És így a mérgek is feltűnhetnének küzdőtereken, mivel számítana, hogy megnyered-e. Very Happy

Természetesen lennének kikötések, például ugyanazzal a karakterrel csak kéthavonta küzdhetsz meg egy rangsorolt küzdelemben (nehogy az legyen, hogy X farmolja Y-t). Na meg csak veled 5 szintkülönbségen belüliekkel küzdhetsz.

Na meg másféle jutalomosztás lenne (hogy megérje természetesen) és a győztes és a vesztes fél is kapna valamit. A küzdőtér a szörnyharc alapján menne, egy úgymond opcionális pengék tánca.
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Témanyitás by Suzume Vas. Aug. 10 2014, 11:42

Csak egy kósza javaslat. Arénába lehetne, egy külön kidobós topic ahol a küzdőfelek nyithatnak a harcaikhoz kidobós részt. Szerintem könnyebb lenne átlátni ki kinek is dobott. Nem kell keresgélni kidobosban és a küzdelmet sem ronditja.

Íjász

Karakterlap

Témanyitás by Hinari Vas. Aug. 10 2014, 13:40

Sztem a reag hsz-ével együtt dobj, a kockázós harcok sokkal átláthatóbbak így, és nem rondítják a topicot, hiszen a dobásoknak is van információértéke, nem is kevés. Szvsz egyáltalán nem zavaró ott, sőt, arról nem is beszélve, hogy kevesebb macera. S a Kidobós topic amúgysem a harcokhoz van meg volt eddig sem. Smile

Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.

Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 4966

Karakterlap
Szint: 50
Indikátor: Zöld
Céh: Justice League

Témanyitás by Ryuu Csüt. Aug. 21 2014, 17:40

Javaslom ezt a két smilet betenni chatbe. x3 qo/

Javaslatok - Page 15 Nisepanda_icon_by_senyuuu-d5zq6i1

Javaslatok - Page 15 3642484660

Ryuu
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 327

Karakterlap
Szint: 13
Indikátor: Sárga
Céh: -

Témanyitás by Suzume Vas. Aug. 24 2014, 07:13

Javaslom, hogy fegyverfejlesztés legyen olcsóbb mert jelenleg iszonyatosan drága. XD

Erre több alternatívám is lenne Cool
1.
Mondjuk ha csak 3 ércbe kerülne és minden második fejlesztéssel menne fel +2 ércel sokkal reálisabb lenne.
2.
Szafariba jelvénybeváltóba lenne olyan jutalom amivel lehet fejleszteni.
3.
Egy új másodlagos jártasság esetleg ami kifejezetten erre épülne  Rolling Eyes 

Íjász

Karakterlap

Témanyitás by Hinari Csüt. Aug. 28 2014, 11:49

Lenne egy, illetve két javaslatom a korábban felvetett kérdéskörre, miszerint hatékony megoldás kéne arra, hogyan lehetne nemcsak maximum 3 legendás fegyvert könnyebben fejleszteni (aréna 1-3.hely). A jutalmak szerint arénában 1 vagy 2 szintet kapnak a fegyverek, ezt lehetne módosítani arra, hogy 1 vagy 2 szintnyi exp-pontot kapnak a számlálójukhoz. Tehát pl 10/70-nél a 2. helyezésért 70 exp-pontot kapnak (és nemcsak 60-at). Így nem veszne el az arénán kívül szerzett exp-pont sem, gyorsítva a fejlődést. A másik dolog, a 4-10. helyezettek is kaphatnának legi-exp pontokat, csak nem egy teljes szintnyit, hanem mondjuk annak felét vagy negyedét, így kiküszöbölve a fent említett problémát.

Más téma, én a Bika Potionnál is kikötném, hogy egy harcban csak egyszer lehessen használni, igaz nemtom volt-e már példa arra hogy vki egymás után itta őket (sztem még nem), de így azért lv30 alatt is lenne némi fontossága a kitartás statnak, bár még így is kisebb mint afölött. Smile

Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.

Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 4966

Karakterlap

Témanyitás by Kayaba Akihiko Csüt. Aug. 28 2014, 14:05

Bár az arénással nem értek egyet, a bika potival teljességgel egyetértek.
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Témanyitás by Shukaku Pént. Aug. 29 2014, 06:30

A szafari szintjeit igazíthatnánk a szabad vadászatokhoz is, azaz:

Északi részen fogható vadak: 1-10. szint
Nyugati részen fogható vadak: 11-20. szint

(Több még jelenleg úgysincs.)

Statok:

Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959

Karakterlap
Céh: Jumpy Vigor

Témanyitás by Asuka Hétf. Szept. 01 2014, 21:24

Javaslatok - Page 15 Ours6

Megszavazom smileynak *-*
Asuka
Asuka
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1507

Karakterlap
Szint: 34
Céh: Liberators

Témanyitás by Halász Alex Hétf. Szept. 08 2014, 12:46

Szeretném kérvényezni, hogy a pvp (tehát kt-k) játékoknak a pontozását vegyük bele a Szabályzatokba.

Akár a Nova szerinti pontozást, akár az Arénát, de legyen egy sablonja, mert így meg lehet őrülni a pontok és kockák között xD

Köszönöm. omo

U.I.: ha ilyen már van akkor linket kérnék. Bocsánat. o3o

flamberg:
Zafírszálas fejpánt:

Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
Halász Alex
Halász Alex
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1731

Karakterlap
Szint: 36

Témanyitás by Kayaba Akihiko Hétf. Szept. 08 2014, 17:30

Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Témanyitás by Shukaku Hétf. Szept. 08 2014, 17:36

Ez az Arénás, mi a hagyományos szabályzatát szeretnénk. :3

Statok:

Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Karakterlap

Témanyitás by Phobos Hétf. Szept. 08 2014, 18:33

Javaslok egy az avatárfoglalóhoz hasonló rendszerezést beiktatását, a színkódokhoz. Persze leginkább az olyanokra vonatkozik, akik a szöveget és a monológokat is színezik :3 És emellé egy színkód listát is mellékelnék, hogyha az ötlet elfogadható. Surprised

Színkód: #AA6342 (szöveg), #804224 (dialógus)
Phobos
Phobos
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 682

Karakterlap
Szint: 27

Témanyitás by Asuka Hétf. Szept. 08 2014, 20:16

Speciel ez az a dolog, amit én semmiképpen sem ajánlok. Tapasztalatból mondom. Éveken át vezettem egy elég nagy frpg oldalt, ahogyan azt páran tudjátok, és ott is volt ilyen, hogy színfoglaló. Csak a gond volt vele. Nem csak az adminisztrációs részével - én pedig úgy hiszem, hogy az itteni adminoknak és a játékosoknak így is van elég dolguk, amiket vezetniük kell, csoda, hogy bírják, ilyen butaság miatt pedig felesleges több melót adni akár adminnak, akár játékosnak - , hanem úgy állecuzámmen tényleg csak galibákat szül. Végtére is, ezek csak színek... egy avataralany esetén teljesen érthető, hogy miért kell lefoglalni, hiszen nekem sem esik jól, ha az én avialanyomat más is használja. De a színek esetén szvsz teljesen felesleges, csupán komplikációkat szül.
Nem számítok arra, hogy a véleményem népszerű lesz, de szerintem gondoljátok végig előbb, mielőtt egy ilyet beújítotok, hogy tényleg akarjátok-e, hogy a színek miatt legyen vita chaten (sokan használják itt ugyanazokat a színeket, evidens, hogy hisztit szül, hogy ki használta előbb), meg kavarások, meg a többi.
Asuka
Asuka
Harcos
Harcos

Karakterlap

Témanyitás by Tachibana Makoto Hétf. Szept. 08 2014, 20:43

Rengetegen használják amúgy az alapszíneket a posztjaikban (red, cyan, olive, orange, stb), volt olyan játék, ahol egymás után négy különböző posztoló is ugyanazzal a színnel írta a reagját. Már csak ezért is nehéz lenne foglalót használni, sokan hozzászoktak már és biztos problémákat szülne, ha most kijelentenénk, hogy csak egyvalaki használhatja mondjuk a narancssárgát, amivel amúgy tizenhúszan színezik az írásukat.

Itt szerintem nem lenne annyira macerás a vezetése, mint azon a bizonyos másik oldin, mert kevesebb a karakter is, de én emiatt nehézkesnek érzem a bevezetését. Ha gond van, szerintem üziben meg lehet beszélni.
Tachibana Makoto
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1810

Karakterlap
Szint: 43

Témanyitás by Chancery Hétf. Szept. 08 2014, 21:00

Az alapszínekkel nem is foglalkoznék, legalábbis személy szerint. Azért vannak beállítva, hogy könnyebbek legyenek :3 De tény, hogy van, amikor beállok Raven mellé, és bizony én is toppantok a lábammal, hogy mondjuk "hékás, a #993300 kódjelű az enyém, kérlek, használj valami mást ._.".
Mondjuk igazából ebben a tekintetben is csak Channal vagyok ennyire maradi, mert egyébként csak magamnak okoznék galibát. Hürrem színét is órákig válogattam, mire úgy gondoltam, igen, a #995599 illeni fog rá, de rajta kívül van még vagy 3-4 emberke, aki ugyanezt a kódot használja. Néha csípi a szemem, és akaratlanul is Hürrem hangját hallom olyankor, miközben olvasom, de egyébként nincs bajom vele Very Happy
Ravennel azért értek egyet, mert néha azért már tényleg idegesítő a nyolcadik újoncot megkérni a színváltásra, aki ugyanazt használná, és mondjuk nincs benne az alap használható listába.

Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 3005

Karakterlap
Céh: Unity

Témanyitás by Halász Alex Hétf. Szept. 08 2014, 21:26

Pássz, nekem az összes karim alapot használ xP

flamberg:
Zafírszálas fejpánt:

Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
Halász Alex
Halász Alex
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1731

Karakterlap
Szint: 36

Témanyitás by Shukaku Hétf. Szept. 08 2014, 21:30

Szerintem az "olyan" újonc úgy sem fogja megnézni ezt, aki meg nem "olyan", azzal meg se perc alatt meg lehet beszélni, hogy használjon mást. Nekem eddig egyetlen egyszer volt problémám azzal, hogy hasonló volt a másik játékossal a színünk, és így nehézkes volt kibogozni. Körülbelül két másodpercig jelentett problémát. Nem érzem akkora volumenűnek az ügyet, hogy ekkora feneket kelljen keríteni neki.

Statok:

Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Karakterlap

Témanyitás by Phobos Kedd Szept. 09 2014, 06:43

Értelemszerűen azok figyelembe lehetne ajánlani, akik tartósan maradnak az oldalon, és a sárgánál, ciánnál bonyolultabb, kóddal ellátott színeket használnak. Sajnos voltak/vannak olyan újoncok, kik 1-2 hét után, mindenféle nyom nélkül felszívódnak, így értelemszerűen. :/
A tartós játékosoknál viszont ha probléma van a közös színhasználattal, és ha az illetékes elég kooperatív, meg lehet beszélni vele, hogy egy árnyalattal halványabb vagy sötétebb színt használjon. És igaz, hogy néhány pillanat alatt megvan, de a pillanatnyi fölös feszültséget (már amennyit és akinél ez generálhat) el lehetne kerülni.
Ugyanakkor, ha ez a színfoglalósdi mégis nélkülözhető, attól függetlenül megszavaznék egy színkódlista beiktatását. Nem macerás, számos oldalról is elérhető, és ehhez a fórummotorhoz teljesen kompatibilis. Én ezt egyszer megnéztem, még színt is lehet keverni. Szvsz érdemes legalább ezt a linket egy figyeltebb helyre kitenni. Smile

Színkód: #AA6342 (szöveg), #804224 (dialógus)
Phobos
Phobos
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 682

Karakterlap

Témanyitás by Anatole Saito Kedd Szept. 09 2014, 09:01

Mehet a link a hasznos infók topicba, ennél több energiát szvsz felesleges ráfordítani. Csak a játékosok topic frissítése macerás, még van bőven mit adminisztrálni. Saját tapasztalat, hogy a kezdeti lelkesedés után úgyis elmaradozna a frissítgetés, még ha lenne is egy lelkes vállalkozó, aki az összes eddigit összegyûjtené. Mindenesetre az ötleteket értékelem Smile
Anatole Saito
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965

Karakterlap
Szint: 35
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Témanyitás by Asuka Szer. Szept. 17 2014, 18:47

No, Halloweennal kapcsolatban írok első sorban. Azért vagyunk páran, akik pályáznak az itemekre, és osztjuk a frageket elég alaposan. Néha viszont nehéz megállapítani, hogy akkor most ki halott, ki nem... volt is olyan, hogy valakit hárman is akartak kinyírni, mert nem tudták, hogy a frag már "foglalt".
A dolgot megnehezíti az, hogy nincs mindegyik gyilkosság lejelentve... szóval ha az ember csak egy picit is figyelmetlen, és elsiklik a szeme egy élmény felett, akkor máris lecsúszik egy fontos infóról, és lehet, hogy potyára ír meg egy élményt.
Arra gondoltam, hogy lehetne egy jelzés a halott karakterek esetében. Tehát minden halott reg kapna valamilyen kis ikont vagy hasonlót, ami alapján _egyértelmű_, hogy már halott. Erre opciók:

1. Egy kereszt † karakter a karakternévnél. Leteszteltem, a fórumsün elfogadja. Adminilag be lehet szerkeszteni a karakter neve elé. Így ha valaki rákattint a profiljára, máris látni fogja.
Hátrány, ha a júzer be akar lépni a karijával, akkor ezt a keresztet is bele kell írnia a belépésnél a júzernévhez.

2. Egy grafikus ikon, ami látszódik a profilban. Ezt már egy picit bonyibb megcsinálni, ugyanis egy új profil mezőt kell létrehozni, ami kb ugyanúgy jelenne meg, mint pl a horoszkópok meg miazanyám kínjai mellett. Egy kis képecske kerülhetne oda, amit akár én is megszerkeszthetek PS-sel. Ez azért jobb, mert ha valaki be akar lépni a karival, akkor nem kell a megváltozott felhasználónév miatt vacakolnia.

Na, szóval ennyi lenne. Very Happy Tudom, az összesítésben külön van szedve a halott és az eltávozott, de a halloweeni event miatt könnyű belekavarodni.
Asuka
Asuka
Harcos
Harcos

Karakterlap

Témanyitás by Szophie Csüt. Szept. 25 2014, 22:11

Javaslom az idomár fegyverek bővítését, mert... a mostani egyszerűen nem állapot.O.o Van kb. 2 választási lehetőségünk, és kifújt.. Miért van az, hogy minden más kasztnak szinte vannak jó fegyói? >.>

Szophie
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 2853

Karakterlap

Témanyitás by Kayaba Akihiko Pént. Szept. 26 2014, 00:08

Javaslom a fegyverkészítők bővítését. Very Happy Amúgy fontolóba veszem új fegyver kitalálásánál.
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

15 / 39 oldal Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 39  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.