Javaslatok
+83
Argo
Sakuya
ZexCeed
Raygart Arrow
Kiwi
Yuuki Asuna
Stingray
Miu
Hayashi Yuichi
Silver
Ayse
Kurokawa Yuuki
Kuromajo
Mayumi
Kemila
Dr. Kayaba Natsuko "Nia"
Kirigaya Suguha
Malcolm
Benedict Arata
Saya
Chiaki
Tantalosz
Cearso
Kokoro
Cellindir
Akairo
Rinarin Ai Kita
Bacchus
Sinon
Morrigan
Ryuu
Phobos
Kuradeel
Suzume
Atoru
Kodoku
Ilsette
Silica
Kincaid
FigtherBunny
Strea
Utahime
Shukaku
Elysion
Tsubasa Norika
Ozirisz
Danee
Kurokoto
Rokurou Amateratsu
Cardinal
Asuka
King
Jun
Aidor
Diabel
Szophie
Tachibana Makoto
Hinari
Halász Alex
Chancery
Yurihime
Joey Chrome
Enheriel
Sachi
Tatsuki Ranmaru
Noxy
Mirika
Taidana
Koshitsu Esutel
Peter Worker
Jasude
Ryuninji Ren
Kazuma
Rosalia
Fuun Kotarou
Allen Dante
RenAi
Rita Hanami
Kusumi Ayani
Henzon
Anatole Saito
Zero
Kayaba Akihiko
87 posters
9 / 39 oldal
9 / 39 oldal • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 39
Re: Javaslatok
Akkor jelezzék, mert én nem tudok ennyi mindent követni. :S De mindegy, azt hiszem egy időre befogtam a számat. Amúgy se kötelező vezetni az exp-ket...
Koshitsu Esutel- Íjász
- Hozzászólások száma : 806
Karakterlap
Szint: 22
Indikátor: Zöld
Céh: Artes Liberales
Nem kötelező, lol xD
De kiv leszek, a Limenbe mennyire fog szuperálni. :3 (mert amúgy tetszik az ötlet, átláthatóbbá lesz)
De kiv leszek, a Limenbe mennyire fog szuperálni. :3 (mert amúgy tetszik az ötlet, átláthatóbbá lesz)
- flamberg:
- Zafírszálas fejpánt:
Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
Halász Alex- Harcos
- Hozzászólások száma : 1731
Karakterlap
Szint: 36
Céh: Justice League
Tudom, mit érzel Esutel...
Én kb 500 aranyról azt sem tudom, honnan van, pedig jelenleg 0 aranyam van, viszont a pénzügy szerint nem, pedig igyekeztem rendesen vezetni.:O
Én kb 500 aranyról azt sem tudom, honnan van, pedig jelenleg 0 aranyam van, viszont a pénzügy szerint nem, pedig igyekeztem rendesen vezetni.:O
Enheriel (violet), Lulu (hotpink), Villámlás (khaki), Snowcat (#9999FF), Regina (cyan)
Enheriel- Állatidomár
- Hozzászólások száma : 1188
Karakterlap
Szint: 30
Céh: Artes
Javasolnám, hogy a börtön kristály ne csak JK-kra, hanem mobokra is használhatóak legyenek. (Bossra nem, de esetleg boss segítőre igen, ezt majd eldöntöd KA)
Másik dolog, hogy nekem indokolatlanul soknak tűnik a 30 növény érte.
Másik dolog, hogy nekem indokolatlanul soknak tűnik a 30 növény érte.
Anatole Saito- Harcos
- Hozzászólások száma : 2965
Karakterlap
Szint: 35
Céh: Artes Liberales, Sayonara
szerintem inkább ne
ami meg a növényeket illeti amúgy se akarunk túl sok játékost a dutyiba küldeni [azt hiszem]
ami meg a növényeket illeti amúgy se akarunk túl sok játékost a dutyiba küldeni [azt hiszem]
Erő/Irányítás:17 [+24]=41
Kitartás:17 [+2]=19
Gyorsaság:17[+9]=26
Speciális képesség: 15 [+4]=19
Páncél 55
- Jártaságok:
Keresés 3. szint
Észlelés 1. szint
Látás 2. szint
Nyomkövetés 1. szint
Érclátás T2
Növénylátás T2
Aidor- Harcművész
- Hozzászólások száma : 613
Karakterlap
Szint: 18
Céh: Angelic Voice
A Börtön Kristálynak JK-k és NJK-k ellen kell működnie, mobokat minek küldenénk börtönbe?
Mirika- Állatidomár
- Hozzászólások száma : 2764
Karakterlap
Szint: 50
illetve hogy a börtön kristálynak van valami hátránya? o.O mit tudom én 1 küldetésedre 50%-kal kevesebb aranyat vagy EXP-t kapsz, vagy csak játék színesítő?
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
Kusumi Ayani- Állatidomár
- Hozzászólások száma : 1874
Karakterlap
Szint: 32
Mirika írta:A Börtön Kristálynak JK-k és NJK-k ellen kell működnie, mobokat minek küldenénk börtönbe?
Pl most Bunmei küldiben akár Zerios bebörtönzésére én el tudnám képzelni, vagy egy húzósabb küldiben, mikor nincs elég körünk és hp-nk végezni több mobbal egyszerre, akkor az egyiket bebörtönözzük, míg a másikkal végzünk :roll:Mondjuk ez az érvem ott kicsit megbukik, hogy bebörtönzéshez le kell vinni pirosba az életét az ellenfélnek.
NJK-nak meg nincs piros indikátora (moboknak viszont igen)
Ha mobok ellen nem lehet használni, akkor ne kötődjön csak fél élethez (piros életsáv helyett sárga) és így már jobban megérné kicsengetni érte a 30 gazt. De ez tényleg csak egy gondolat.
Anatole Saito- Harcos
Karakterlap
Nem NPC-kre gondolok, hanem a mesélői játékos NJK-kra, aho
Mirika- Állatidomár
Karakterlap
Mirika írta:Nem NPC-kre gondolok, hanem a mesélői játékos NJK-kra, aho
Az mindjárt más, aho
Anatole Saito- Harcos
Karakterlap
Csak játékosokra és NJK-kra (nem NPC-kre) lehet használni.
Mobokra ott van másik 100 kristály, amivel ki lehet őket iktatni.
Mobokra ott van másik 100 kristály, amivel ki lehet őket iktatni.
Kayaba Akihiko- Admin
- Hozzászólások száma : 19698
kayabá ezt nem értem
az NJK és az NPC nem ugyan az?
NJK= Nem játékos/játszható karakter
NPC= Non-player character
nem így van?
az NJK és az NPC nem ugyan az?
NJK= Nem játékos/játszható karakter
NPC= Non-player character
nem így van?
Páncél 55
- Jártaságok:
Keresés 3. szint
Észlelés 1. szint
Látás 2. szint
Nyomkövetés 1. szint
Érclátás T2
Növénylátás T2
Aidor- Harcművész
Karakterlap
Igen, ugyanaz csak a SAO-ban ugye van NPC és van olyan játékos által kitalált karakter, ami nem játékos karakter, tehát NJK. Jelentésben ugyanaz a kettő, de valahogy csak meg kell különböztetni őket.
Kayaba Akihiko- Admin
Utolsó próbálkozásom a börtön kristályra, mert ez így eddig értelmetlen és elkapkodott leírás... Vázolok egy szitut, hogy megértsd KA, miért gondolom így:
Jelen pillanatban az egyetlen JK, akit bebörtönöznék vele, az Egil gonosztevő NJK-ja, Pierre, aki embereket mészároltat le az embereivel. Ő a főkolompos, őt kéne bebörtönözni, ő minden gondunk okozója, ám én hiába csengetek ki 30(!) T2-es(!) növényt azért, hogy legyen egy kristályom, amivel bebörtönözhetném, hogy ne kelljen végeznem vele (mert a karim ugye nem tenne ilyet JK-val), nem tehetem, mert Pierre indikátora bizony nem piros. Na bumm!
Tehát ahhoz, hogy be tudjam börtönözni Pierret, előbb ölésre kellene kényszerítenem, hogy pirossá váljon az indikátora, de ez lássuk be, elég nonszensz, s ilyet megint csak nem tenne a karakterem. És akkor mindezek után még le is kell vinnem az életét pirosba.
Másrészről azt sem tudjuk, hogy a bebörtönzésnek mi a hatása. Meddig marad fent a börtönzés egyáltalán? Hogy néz ki? Erőtér? Bilincs? Kalicka? Hogy lehet belőle kiszabadulni, már ha lehet? Kazunak és piros kis társainak azért nem árt ilyen infókkal tisztában lenniük.
Edit: Chates beszélgetéseink alapján még hozzátenném: Ha nem csak piriket lehet vele bebörtönözni, hanem akár zöldeket is, akkor valóban megvan annak is a veszélye, hogy a pirik ellenünk fordítják és minket börtönöznek be vele. Viszont ebben az esetben a nagy mennyiségű anyagigény reálissá válik, mert nem olyan egyszerű bárkinek is összegyűjteni 30 gazt egyetlen kristályra. Amennyiben lenne ellenszere, vagy bármi mód a kiszabadulásnak, vagy teszem azt van rá egy időkorlát, hogy x ideig fennmarad a kristály hatása, addig érdemes ténylegesen börtönbe szállítani a gonit, vagy a lemészárlása nélkül elmenekülni, akkor reális lenne a használata.
Nem lázadni próbálok, hanem megoldást találni egy helyzetre ^^
Jelen pillanatban az egyetlen JK, akit bebörtönöznék vele, az Egil gonosztevő NJK-ja, Pierre, aki embereket mészároltat le az embereivel. Ő a főkolompos, őt kéne bebörtönözni, ő minden gondunk okozója, ám én hiába csengetek ki 30(!) T2-es(!) növényt azért, hogy legyen egy kristályom, amivel bebörtönözhetném, hogy ne kelljen végeznem vele (mert a karim ugye nem tenne ilyet JK-val), nem tehetem, mert Pierre indikátora bizony nem piros. Na bumm!
Tehát ahhoz, hogy be tudjam börtönözni Pierret, előbb ölésre kellene kényszerítenem, hogy pirossá váljon az indikátora, de ez lássuk be, elég nonszensz, s ilyet megint csak nem tenne a karakterem. És akkor mindezek után még le is kell vinnem az életét pirosba.
Másrészről azt sem tudjuk, hogy a bebörtönzésnek mi a hatása. Meddig marad fent a börtönzés egyáltalán? Hogy néz ki? Erőtér? Bilincs? Kalicka? Hogy lehet belőle kiszabadulni, már ha lehet? Kazunak és piros kis társainak azért nem árt ilyen infókkal tisztában lenniük.
Edit: Chates beszélgetéseink alapján még hozzátenném: Ha nem csak piriket lehet vele bebörtönözni, hanem akár zöldeket is, akkor valóban megvan annak is a veszélye, hogy a pirik ellenünk fordítják és minket börtönöznek be vele. Viszont ebben az esetben a nagy mennyiségű anyagigény reálissá válik, mert nem olyan egyszerű bárkinek is összegyűjteni 30 gazt egyetlen kristályra. Amennyiben lenne ellenszere, vagy bármi mód a kiszabadulásnak, vagy teszem azt van rá egy időkorlát, hogy x ideig fennmarad a kristály hatása, addig érdemes ténylegesen börtönbe szállítani a gonit, vagy a lemészárlása nélkül elmenekülni, akkor reális lenne a használata.
Nem lázadni próbálok, hanem megoldást találni egy helyzetre ^^
Anatole Saito- Harcos
Karakterlap
Egyetértek Anattal!
Szerintem fölösleges attól tartani, hogy a pirosak fő fegyvere lesz a kristály, hiszen pont azért pirosak, mert ha valakit el akarnak tüntetni, akkor nem kristállyal teszik. Ellenben ha zöldek ellen is lehet használni, akkor a zöld gonoszokat (mert nem kevés ilyen is van) is be tudnák börtönözni azok, akik nem szeretnének pirossá válni. Pl.: Az animében Rosalia egy vörös céh vezetője volt de mivel ő maga sosem ölt ezért zöld maradt. Ennek ellenére Kirito börtönbe tudta küldeni…
A másik pedig, hogy tényleg tisztázni kéne, hogy pontosan mit jelent az, ha bebörtönöznek valakit. Amíg nem tudjuk, hogy ic/ooc milyen hatása van ennek, addig hogy használjuk? A jelenlegi formájában a kristály teljesen értelmetlen és értéktelen. Ennek ellenére, ha az említett hiányosságok tisztázva lesznek, akkor támogatom, mert szerintem nagyon jó játékszínesítő elem lehet.
Szerintem fölösleges attól tartani, hogy a pirosak fő fegyvere lesz a kristály, hiszen pont azért pirosak, mert ha valakit el akarnak tüntetni, akkor nem kristállyal teszik. Ellenben ha zöldek ellen is lehet használni, akkor a zöld gonoszokat (mert nem kevés ilyen is van) is be tudnák börtönözni azok, akik nem szeretnének pirossá válni. Pl.: Az animében Rosalia egy vörös céh vezetője volt de mivel ő maga sosem ölt ezért zöld maradt. Ennek ellenére Kirito börtönbe tudta küldeni…
A másik pedig, hogy tényleg tisztázni kéne, hogy pontosan mit jelent az, ha bebörtönöznek valakit. Amíg nem tudjuk, hogy ic/ooc milyen hatása van ennek, addig hogy használjuk? A jelenlegi formájában a kristály teljesen értelmetlen és értéktelen. Ennek ellenére, ha az említett hiányosságok tisztázva lesznek, akkor támogatom, mert szerintem nagyon jó játékszínesítő elem lehet.
- Hozzászólások száma : 918
Karakterlap
Szint: 23
Indikátor: Vörös
Céh: -
Annyi javítást hadd fűzzek Kazuhoz, hogy Rosalia céhe nem volt piri, a tagok csak kiraboltak, nem öltek. (Most néztem vissza a 4. részt, minden tag indikátora zöld, vagy max sárga ) Amúgy most, hogy visszanéztem az animét, rájöttem, hogy ott máshogy volt a kristály. Kirito szerint a megbízója egy vagyont költött a kristályra, amely azonnal a börtönbe teleportálja az egész goni céhet *és felmutat egy kék kristályt*
Anatole Saito- Harcos
Karakterlap
A Titan's Hand tagjai lemészárolták Kirito megbízójának a céhét, tehát gyilkosok voltak. Ugye ne felejtsük, hogy vörös indikátorszín JK-knál csak az oldin van, az eredeti történetben permanens naranccsal jelzi a gyilkosokat a rendszer. Továbbá Kirito kezében tényleg egy ún. Börtön Kristály volt, amit az különböztet meg a Teleport Kristálytól, hogy van egy vörös pont a közepén.
Ami pedig a problémát illeti, ha piros/narancs indikátorosok nem tudják használni a kristályt, az egyből megoldja az esetleg felmerülő aggályokat az ártatlan zöldek börtönbe küldésével kapcsolatban. Azt tényleg jó lenne tudni, hogy mi történik azzal, aki börtönbe kerül, én biztos vagyok benne, hogy ha JK-kra is hathat a kristály, akkor lesznek vörös-vadászok.
Ami pedig a problémát illeti, ha piros/narancs indikátorosok nem tudják használni a kristályt, az egyből megoldja az esetleg felmerülő aggályokat az ártatlan zöldek börtönbe küldésével kapcsolatban. Azt tényleg jó lenne tudni, hogy mi történik azzal, aki börtönbe kerül, én biztos vagyok benne, hogy ha JK-kra is hathat a kristály, akkor lesznek vörös-vadászok.
Mirika- Állatidomár
Karakterlap
Nem én akartam bevezetni a kristályt, jogot adok nektek, hogy kitaláljátok mindezt. Én nem akartam bebörtönzést. Ha készen van, akkor Klein vezesse be a hírekbe a változást. (A recept szerintem maradjon drága, sőt, ha akarjátok tovább drágulhat.)
Kayaba Akihiko- Admin
Akkor talán mindenek előtt a börtön, mint intézmény létrehozásáról kellene elgondolkozni, ahova a kristály tud száműzni.
Anatole Saito- Harcos
Karakterlap
szerintem a börtön...
ne legyen egyik szinten se, legyen egy teljesen külön álló terület ami ha van is valahol senki nem tudja pontosan hol
akár egy dungeont is eltudnék képzelni ... börtön ként... vagy a börtönhöz csatolva
aztán ki kell találni a szökési vagy szabadulási lehetőségeket [ha vannak] vagy[és] azt, hogy mit lehet ott csinálni [ha valakinek kedve lenne JK-kat is dutyiba küldözgetni, elvégre senkit nem akarunk kizárni ezzel a játékból]
ne legyen egyik szinten se, legyen egy teljesen külön álló terület ami ha van is valahol senki nem tudja pontosan hol
akár egy dungeont is eltudnék képzelni ... börtön ként... vagy a börtönhöz csatolva
aztán ki kell találni a szökési vagy szabadulási lehetőségeket [ha vannak] vagy[és] azt, hogy mit lehet ott csinálni [ha valakinek kedve lenne JK-kat is dutyiba küldözgetni, elvégre senkit nem akarunk kizárni ezzel a játékból]
Páncél 55
- Jártaságok:
Keresés 3. szint
Észlelés 1. szint
Látás 2. szint
Nyomkövetés 1. szint
Érclátás T2
Növénylátás T2
Aidor- Harcművész
Karakterlap
Ezek alapján el lehetne indulni szvsz (infók sao wikiről):
4.rész:
Kirito then took out a rare «Corridor Crystal», bought by the fallen guild's leader, and planed to send them all to the prison on the 1st Floor governed by «The Army».
Rosalia then dropped her spear, and all of the members are sent to the Black Iron Palace's jail.
Black iron Castle leírás:
There is a Hidden Dungeon under the palace, likely to be unlocked by fulfilling a certain condition on the higher floors. It is also used as a headquarters and prison by The Army, usually for «Red and Orange Players». Players violating the manner violation prevention code may be teleported to the Black Iron Palace's prison, if the victim chooses to confirm the system message warning them about the breach of ethics. Players can also be sent to the prison with the use of Corridor Crystals the destination of which is set for the prison.
Persze nem muszáj az animét és a novelt követni, kitalálhatunk mást is, de ez így jónak tűnik, hogy az első emeleten a Black Iron Castle alatt, njk-k által (Army) irányítottan van a börtön, mivel védett övezeten belül van, minden immortal object, nem tudsz kijutni, ha bezárnak és elveszik a teleport kristályodat. Meg képesség-blokkoló is legyen sztem pluszba. A kijutás... mesélői njk-nak ne lehessen, max az őt bebörtönző jk engedélyével, jk-nak igen. A kijátszás meg legyen az adott jk-ra bízva. Amm Klein említett olyan lehetőséget is, hogy tápos szörnyek között van egy védett zóna, és ott élnek a bebörtönzöttek, nyilván teleport kristály nélkül (vagy kristályblokkoló terület is legyen a védett zóna és a dungeon is), ahogy az egyik részben is volt Thinkerrel. Ezt bele lehetne építeni a sao wiki leírásába, egyszerűen a védett zónába teleportálódjanak a bűnözők, a kijáratot meg őrizzék njk-k.
4.rész:
Kirito then took out a rare «Corridor Crystal», bought by the fallen guild's leader, and planed to send them all to the prison on the 1st Floor governed by «The Army».
Rosalia then dropped her spear, and all of the members are sent to the Black Iron Palace's jail.
Black iron Castle leírás:
There is a Hidden Dungeon under the palace, likely to be unlocked by fulfilling a certain condition on the higher floors. It is also used as a headquarters and prison by The Army, usually for «Red and Orange Players». Players violating the manner violation prevention code may be teleported to the Black Iron Palace's prison, if the victim chooses to confirm the system message warning them about the breach of ethics. Players can also be sent to the prison with the use of Corridor Crystals the destination of which is set for the prison.
Persze nem muszáj az animét és a novelt követni, kitalálhatunk mást is, de ez így jónak tűnik, hogy az első emeleten a Black Iron Castle alatt, njk-k által (Army) irányítottan van a börtön, mivel védett övezeten belül van, minden immortal object, nem tudsz kijutni, ha bezárnak és elveszik a teleport kristályodat. Meg képesség-blokkoló is legyen sztem pluszba. A kijutás... mesélői njk-nak ne lehessen, max az őt bebörtönző jk engedélyével, jk-nak igen. A kijátszás meg legyen az adott jk-ra bízva. Amm Klein említett olyan lehetőséget is, hogy tápos szörnyek között van egy védett zóna, és ott élnek a bebörtönzöttek, nyilván teleport kristály nélkül (vagy kristályblokkoló terület is legyen a védett zóna és a dungeon is), ahogy az egyik részben is volt Thinkerrel. Ezt bele lehetne építeni a sao wiki leírásába, egyszerűen a védett zónába teleportálódjanak a bűnözők, a kijáratot meg őrizzék njk-k.
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue
Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.
Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari- Kardforgató
- Hozzászólások száma : 4966
Karakterlap
Szerintem az egy jó ötlet, hogy a jk-nak ki kell játszania a kijutást, esetleg lehetne valamifajta limit is, hogy azért ne egy két soros szöveggel oldja meg. Ez persze teljesen jutalommentes lenne, ez is alapjában bűntetés..már akinek. És azt is támogatom, hogy zöldekre is lehessen használni. És ha visszaélnek vele, és jó játékosokat küldenek oda? Annál jobb! Kijátszási lehetőség lehetne így akár a bosszúállás is.. vagy a kíváncsi természetű karakterek elmehetnének felfedezni a börtönt.
Karakterlap
Indikátor: Vörös
Nekem van egy olyan ötletem, hogy lehetnének különleges küldetések amik csak céheknek szólnak. Ezek csapatmunkára épülő relatív nehéz feladatok lennének, amikért nagyobb jutalmak járnának. Példának okáért a másik dolog amit kigondoltam. Ez pedig az ereklyék vagyis olyan tárgyak amikből csak egy egy darab van és ebből adódolag csak egy céh birtokolhatja. Ezek a tárgyak a céh összes tagjának adott bónuszt adna vagy valami előnyt a céhnek. Ennek ellensúlyozására lehetnének solo küldetések, amin csak egy ember mehet. (így relatív gyorsan le lehetne pörgetni) Ezek szintén nehezek lennének és egyedi és erős tárgyak járnának rá. (egyedi allat azt értem, hogy nincs több belőle egynél a játékban)
Elysion- Állatidomár
- Hozzászólások száma : 132
Karakterlap
Szint: 5
Céhküldetések vannak Most perpillanat például az M-Fekete játék a Liberators küldetése, a Kapocs 2 a Young Justice-é, és talán a Fehér rózsa bemocskolása meg a White Rose-é, de ebben nem vagyok biztos
A lényeg, hogy céhküldik vannak
Ereklyék pedig, vagyis ahhoz hasonlók, szintén voltak, de végül megbukott az ötlet és KayaBá kivette.
A lényeg, hogy céhküldik vannak
Ereklyék pedig, vagyis ahhoz hasonlók, szintén voltak, de végül megbukott az ötlet és KayaBá kivette.
Chancery- Állatidomár
- Hozzászólások száma : 3005
Karakterlap
Szint: 27
Céh: Unity
Aham. Értem. Bocs a fölösleges posztért, de hogy ez se legyen az, ma eszembe jutott két esetleges új szakma/szakértelem. Mechanikus szakértelem, amivel külömböző kiegészítőket lehetne készíteni (látcső,vagy mehanikus javitások fegyverekhez páncélokhoz), illetve a tárgy bűvölés ami mágikus erősítése lenne tárgyaknak.
Elysion- Állatidomár
- Hozzászólások száma : 132
Karakterlap
Szint: 5
9 / 39 oldal • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 39
9 / 39 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.