Sword Art Online Fórum Szerepjáték
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

[Kazamata] A Kertek Bosszúja

4 posters

2 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Go down

[Kazamata] A Kertek Bosszúja - Page 2 Empty Re: [Kazamata] A Kertek Bosszúja

Témanyitás by Hinari Csüt. Okt. 05 2017, 16:12

Lassan fogytak. Még úgy is, hogy igyekeztem minél pontosabbakat vágni; a képességem azonban nem akartam megint aktiválni, hiszen ezek gyenge mobok voltak: majd ha jön valami erős, arra már érdemes lesz. Persze így maradt a hosszadalmas vagdalkozás, kissé unalmas de ez is része volt a fejlődésnek. Meg úgy minden másnak is itt Aincradban. Azért mostmár odafigyeltem arra is, hogy viszonylag távol tartsam őket a lábamtól s két támadás között egyet odébb is rúgtam, hogy aztán belehasíthassak felülről. Elfáradtam. Csak pixeleződnének el ezek minél hamarabb!

0.8+2.9 SP-m van: 2 támadás és egy pihi, mcs megint nincs. Mivel a két támadás közül az első az első, a második már a második 6-os támadáscsoportba tartozik, mindkettőt elhibázhatom. Potion: 3/4 jön. A fejpánt gyógyít rajtam 20 hp-t.

Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.

Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 4966

Karakterlap
Szint: 50
Indikátor: Zöld
Céh: Justice League

Vissza az elejére Go down

Témanyitás by Kayaba Akihiko Csüt. Okt. 05 2017, 16:12

The member 'Hinari' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
[Kazamata] A Kertek Bosszúja - Page 2 4766612103_86ee832108_s [Kazamata] A Kertek Bosszúja - Page 2 4766609959_af0c0eb7c7_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 19698

Témanyitás by Tsujimoto Eiki Csüt. Okt. 05 2017, 16:18

Megy a gőzös, megy a gőzös Kayabara... Kayabai-Kayabai Halálgyárba... khm... igen... elpixeleztél még kettőt, majd pihentél egy keveset, ám rögtön jön is az újabb kör. 13 sebzés, +20 HP.

Fogas Káposzta:

Hinari (Sebzés: 94, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia, 2.9 SP kiskörönként.)
Fogas Káposzta

1#-3# Fogas Káposzta: Full Hp Full P

Hinari (50. szint): 226/250 HP0 páncél, 150/300 CSP +0,7
Tsujimoto Eiki
Tsujimoto Eiki
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 569

Karakterlap
Szint: 44
Céh: Unity

Témanyitás by Hinari Csüt. Okt. 05 2017, 16:23

Márcsak három maradt! Nagyot fújtam, kiegyenesedtem s a Katanát az előző pihenés után újra két kézbe véve fordultam szembe a megmaradt példányokkal.
- A visszatámadásukkor fog aktiválódni a potion hatása - tájékoztatott a Katana s ezzel tudatta velem azt is, hogy úgy lenne a leghatékonyabb, ha egyet azért hagynék belőlük. Rápillantottam az életsávomra majd a cselekvéspontjaimra is, és egy gyors számolást követően felállítottam a taktikát: a Katana élén még nem futott végig a halványkék csík, így nem aktív a pernamensem. Elindultam, és addig ütöttem őket, amíg márcsak egyetlen mob nézett szembe velem, azt viszont hagytam úgy, ahogy volt, teljes élettel:
- Gyere csak! - húztam mosolyra ajkaim, és vártam, hogy a belekódolt programja szerint cselekedjen, megadva nekem azt a páncélmennyiséget, amitől újra aktív lesz a rúnám spece.

3 támadásom van, max 1et hibázhatok. Addig támadok, ameddig 2-őt el nem pixelezek; a harmadikat meghagyom még. A potion most lesz aktív, tehát azt, amit a megmaradt példány sebezne, sebzés helyett megkapom páncélban. A fejpánt miatt +20 hp.

Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Karakterlap

Témanyitás by Kayaba Akihiko Csüt. Okt. 05 2017, 16:23

'6-os dobókocka' :
[Kazamata] A Kertek Bosszúja - Page 2 4767250438_224285ea8b_s [Kazamata] A Kertek Bosszúja - Page 2 4766610511_dda12706fc_s [Kazamata] A Kertek Bosszúja - Page 2 4766609959_af0c0eb7c7_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Témanyitás by Tsujimoto Eiki Csüt. Okt. 05 2017, 16:30

Szinte hihetetlen, ami következik. Nagyban azon vagy, hogy a saláta neked jöjjön, de a következő pillanatban hirtelen megáll és csak néz rád. Annak ellenére, hogy nincs is szeme (~yohohoho). Végül kicsit elfordul és legnagyobb meglepetésedre egy gitárt húz elő az egyik csápja (ami kibaszottul a gyökere, vágod? <.<) jóvanna... szóval kihúzza a CSÁPJÁVAL a girtárt a bokorból, majd hirtelen dalra fakad. Ja igen és belédnyal 4 sebzést a végén, amit sebzés helyett Páncélként kapod vissza.

Fogas Káposzta:

Hinari (Sebzés: 94, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia, 2.9 SP kiskörönként.)
Fogas Káposzta

1# Fogas Káposzta: Full Hp Full P

Hinari (50. szint): 246/250 HP4 páncél, 150/300 CSP +0,7[/quote]
Tsujimoto Eiki
Tsujimoto Eiki
Harcos
Harcos

Karakterlap

Témanyitás by Hinari Csüt. Okt. 05 2017, 16:55

Oké, erről nem vettem tudomást. Nem. Nem én! Valahol azért megfogalmazódott bennem a gondolat, hogy fogom magam és felkapom ezt a mobot a gitárjával együtt, és odavágom a Menedékhely bandájához játszani, mert miért ne? Nagy tapsot a banda legújabb tagjának, Fogas Képoszta #10-nek, egyenesen a Virágmezőről! Megráztam a fejemet, hogy kiverjem belőle az idiótaságot: komolyan, ez a búvóhely egyre rosszabb hatással van rám.
Inkább elpixeleztem, hogy ne is legyen előttem, majd miközben a fejpánt maxra töltötte az életem, gyorsan végigkutattam ezt a termet is, hátha találok valamit benne. Végül odaálltam az ajtó elé, megpróbálva egyszerűen csak kinyitni, s ha sikerült, beléptem a következő terembe, ha viszont kulcs kellett hozzá, visszamentem a kövezett, ládás szobához, és megnéztem, ott vane az ajtót nyitó kulcs.

Mivel max 1-et hibázhatok, fölösleges dobni. Elpixelezem a mobot, a továbbiakat pedig lásd a hszem utsó mondataiban. A fejpánt maxra gyógyít.

Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Karakterlap

Témanyitás by Tsujimoto Eiki Csüt. Okt. 05 2017, 17:12

Az utolsó fej káposztának is reszeltek, így az inventorid ezúttal darabolt káposztalevéllel bővült... érted... káposztát... reszeltek x3 Na szóval nincs több ellenfél, aki az utad állhatná, így mikor kitártad a kaput egyszerűen szembekerültél egy furcsa jelenséggel. Egy kövön ülő fával. De most... richtig. A szakkállas, bottal rendelkező fa (továbbra is wtf) rád emeli kéken izzó szemeit. Annak ellenére, hogy minden bizonnyal ő a boss, egyelőre nem lépett harci fázisba, így tisztán láthatod abból is, hogy még nincsenek elől a HP csíkjai. Felemeli recsegve ágas, karját majdi int neked.
- Fáradj beljebb gyermekem.
Tisztán érezhető, hogy a teremben 4-5 személyt érzékelsz, de egyelőre csak a bosst láthatod, a többi entitás egy gyökérszerű bokorból ered. Rajtad áll, hogy belépsz, vagy inkább mész tovább, hisz nem biztos, hogy ebben a teremben van az általad keresett személy. Egyelőre ha úgydöntesz inkább kimész, még ki tudsz menni. Úgytűnik a >>Tisztás Bölcse<< sem állít meg, ha így teszel, csak biccet és türelemesen várja a visszatérted.

Tisztás Bölcse:

Hinari (50. szint): 250/250 HP4 páncél, 300/300 CSP
Tsujimoto Eiki
Tsujimoto Eiki
Harcos
Harcos

Karakterlap

Témanyitás by Hinari Csüt. Okt. 05 2017, 17:57

Nem kellett hozzá se kulcs, se más; egyszerűen csak benyitottam az utolsó terembe, harcra készen, egyik kezemmel hozzáérve már a teleportkristályhoz, hogy ha kell, el tudjak teleportálni. Játékosokat vártam. Sárga vagy piros indikátorosakat, dühöseket, hidegeket, állig fegyverben, mondjuk egy kártyaparty közepén járva. Meglepődve torpantam meg és bámultam rá a beszélő fára, aki valamilyen magasabbrendű mobnak tűnt, tehát vagy ritka szörny, vagy méginkább egy miniboss. Én pedig egyes egyedül álldogálltam vele szemben.
- Öhm... üdv - emeltem fel a kezem amolyan köszönésképpen, majd a fa mögötti bokorra fókuszáltam, ahonnan az Észlelésem jelzett aktivitást - Egy játékostársamat keresem, ártó szándék nélkül. Ha elengeded őt, én sem foglak bántani - ajánlottam, bár hogy őszinte legyek, még mindig szálldosott egypár eltévedt pixel az előző terem légterében, így elég valószínűtlen volt, hogy a mob elfogadja az ajánlatot. Végigvágtam magam a társaidon, de téged azért nem akarlak megsemmisíteni - hihető, nem? Mindenesetre a teleportkristályom helyett egy másik kristályt törtem el a körmöm hegyével, de nem mentem még közelebb, nem bocsátkoztam harcba vele egyelőre. Hátha a fa hajlik arra, amit mondok.

Erős Pajzskristály aktiválva, de még nem léptem beljebb.

Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Karakterlap

Témanyitás by Tsujimoto Eiki Csüt. Okt. 05 2017, 20:32

A fa némán mered rád, ám kérdésedre egy ideig nem kapsz választ. Hát mekkora egy tuskó? Mindeneset végül mikor megszólal hangja továbbra is monoton és lassú, mint ahogy eddig volt.
- Ezen a területen már csak a Természet Anya gyermekei vannak jelen. Legalábbis azok közül, akiket a kisasszony életben hagyott. És kérem, kedvesem kérlek, ne hazudj nekem. Már a kezdetek óta bántalmazzátok a gyermekeink. Hány Faeona Leány és Pitypang Úrfi veszett el éhségetek, itemvágyaitok miatt. De még van ideje meggondolni magát kisasszony. Választhat. Vagy Önként kiengeszteli a Természet Anyát, vagy… - itt nem fejezi be a mondatát, de szerintem nem is kell.
Ha az engesztelésről kérdezel, persze megnyugtat, hogy nem leszel megölve, ezért nem kell félni, csak hagynod kell, hogy a természet kirója rád a büntetést.

Itt nem felejtünk el gyilkolni lista:
- A Trükkök háza
- A Hóasszony bánata
- A hited útját járva
- Iszapfalva
- Az éppen aktuális boss (ezt könnyen megtalálom, a friss vér szagát kell csak követni)
- 41. Secret Boss
Tsujimoto Eiki
Tsujimoto Eiki
Harcos
Harcos

Karakterlap

Témanyitás by Hinari Csüt. Okt. 05 2017, 21:00

Meglehetősen kérges személyiség volt, mégha szavait az udvariasság levélfüggönye mögé is rejtette. Visszakérdezhettem volna, hogy kik azok a Természet Anya gyermekei, de a jelen állás szerint vagy valamiféle segítők lehettek, vagy... ízlelgetve kicsit az utolsó mondatát, már nem voltam biztos benne, hogy jó ötlet tovább gondolkozni rajta, miféle büntetésre gondol. Elhúztam a szám szélét, fél kézzel átvetve hátamon a fegyverem:
- Nem mintha önként jöttem volna ide. Köszönd a gyökereidnek - váltottam eggyel élesebb hangnemre, reagálva a mögöttes agressziójára egy kicsit türelmetlenül. Persze igaza volt, a saját szemszögéből - csak azt nem vette számításba, hogy ők csupán egy program, amik mind miattunk íródtak. Nem mi voltunk őmiattuk, hanem fordítva. Bár nem hibáztattam érte, hogy nem érti: ismertem olyan játékosokat is, akiknek szintúgy nem ment ezen egyszerű tény felismerése; egy mobtól tehát semmiképpen se várhattam el ezt. Két kézbe vettem a Katanát, és kihívóan néztem végig rajta.
- Gondold ezt át. Ha te nem leszel, mit kezdenek lányaid az öregapjuk nélkül? - léptem egy lépéssel közelebb s természetesen azt akartam megtudni tőle, hogy vajon egy egyszerű ritka mob-e, vagy miniboss? A minibossok nem respawnolnak, de erősebbek is, más taktikát igényelt az ellenük való harc - Illetve... nincs fölfelé vezető út. Nagyon nem hagysz választást - tettem még hozzá, hátha tud valami lehetőséget a teljes megadáson kívül. Márha egyáltalán hatottak rá a szavaim.

Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Karakterlap

Témanyitás by Tsujimoto Eiki Csüt. Okt. 05 2017, 21:29

Az öreg biccent és úgy dönt, akkor innentől nincs mit megbeszélni. Tartásodból és szavaidból úgy ítélte nem veted alá magad a próbájának. Sóhajt, de látszik rajta, hogy nem bántja a modorod. Lehet, hogy kissé elfásult, de ne hidd, hogy annyira karót nyelt, mint amilyennek látszik.
- Akkor úgy tűnik eljött az időm… Te is a gyermekemmé válsz majd, ha ennek vége. Csinos kis muskátli leszel.
Recsegve, ropogva feláll a kövéről, majd ahogy a szemei felizzanak, 2 életsáv jelenik meg a lény mellett. A harc elkezdődött, de biztosra veheted, hogy kemény ütközet lesz. Mérete 2x, 3x nagyobb nálad, így bár nem fér ki az ajtón, de könnyen elérhet bárhol, ahova csak futni akarsz, így hát fontold meg jól mit teszel.

Tisztás Bölcse:

Jelzők:
Zöldség Pont: 22
?? :0/??
??: 0/??
??: 0/??
??: deaktív

Hinari (Sebzés: 101, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia, 3.7 SP kiskörönként.)
Tisztás Bölcse

Tisztás Bölcse: Full HP, Full P

Hinari (50. szint): 250/250 HP4 páncél, 300/300 CSP
Tsujimoto Eiki
Tsujimoto Eiki
Harcos
Harcos

Karakterlap

Témanyitás by Hinari Csüt. Okt. 05 2017, 21:48

Nem tűnt túl meggyőzhetőnek, de nem is számítottam rá, szavai azonban hagytak némi megrökönyödést maguk után. Persze csak gondolatban; ahhoz már elég edzett voltam, hogy ne mutassam ki. Tehát ezt tette Elaciával is? És még ki tudja mennyi játékossal... Egy pillanatra elöntött a harag, de hamar ütemeztem a légzésem és arra koncentráltam, ami most a legfontosabb volt: a harcra.
Készülj. Ez egy miniboss; nem lesz egyszerű.
A Reverse még aktív volt; a kristály hatása sem szűnt meg és a beszélgetésünk is adott annyi időt, hogy teljesen kipihenten kezdhessem el az ütközetet. Arról azonban semmi információm nem volt, mit is tud ez a hatalmasra nőtt fa, de ez sem volt újdonság, így faarccal néztem, ahogyan felkel a helyéről s megjelennek feje felett az életcsíkok. Akkor kezdjük hát!

Elrugaszkodtam a talajtól s villámgyorsan elkerültem melléje, majd abban a pillanatban, hogy beértem a holtterébe, aktiváltam a Lopakodást s azzal együtt futottam tovább, még mielőtt hátrafordult volna. Ebből azonnal leszűrtem, hogy nálam alacsonyabb szintű, a bónuszsebzést pedig igyekeztem teljes mértékben kihasználni: erősen szorítva a Katanát vágtam bele a lábszerű gyökerekbe, amiken állt, úgy alakítva, hogy ha sikerül le is vágni róla, pár vágás után mindenképpen elveszítse az egyensúlyát. A nagy méretnek nagy hátrányai is vannak, én pedig nem szerettem elpazarolni az ehhez hasonló lehetőségeket.

3 támadás, max 1et hibázhatok. A Katana specét védekezésre állítom. A rúna miatt -10% sebződés, a kristály miatt pedig a maradéknak csak a felét szenvedem el. Reverse is aktív. Az első támadásom egy 50-es lopakodás bónusszal megy és a vikinggyűrű miatt nem fogyaszt csp-t. Mcs most még nincs.

A hozzászólást Hinari összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Okt. 05 2017, 21:49-kor.

Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Karakterlap

Témanyitás by Kayaba Akihiko Csüt. Okt. 05 2017, 21:48

'6-os dobókocka' :
[Kazamata] A Kertek Bosszúja - Page 2 4767250438_224285ea8b_s [Kazamata] A Kertek Bosszúja - Page 2 4766609959_af0c0eb7c7_s [Kazamata] A Kertek Bosszúja - Page 2 4766610511_dda12706fc_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Témanyitás by Tsujimoto Eiki Csüt. Okt. 05 2017, 22:09

Bár való igaz, hogy lassabb nálad, bármennyire is próbálkozol nem vagy képes kikerülni a látószögéből. Bár látszólag a lábainak vége a föld alatt végződik (gyökérzet) annak ellenére, hogy meg sem fordult mégis végig szemmel követett, így meglepődve veheted észre, hogy nem aktiválódik a jártasságod.
- Sajnálom ifjonc. Én nem vagyok ember. Ezek itt elől nem csak azt látják, amit ti emberek... én az egész lényemből látok... kérlek ne becsülj le...Karját magasba emelve meglepődve veheted észre, hogy mintha egy bunkósbottá változott volna kézfeje, mellyel brutális erővel passzíroz a földhöz. Egészen beleszédülsz a csapásba, de Reverse skilled szerencsére megment, így bár elsőre nem tapasztalhatod, de fegyverkezelésed a 1,5xesére nőtt. Emelett sebződtél 12-t. (minden levonva)

Tisztás Bölcse:

Jelzők:
Lecsapás :0/??
??: 1/??
??: 1/??

Hinari (Sebzés: 94, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia, 3.7 SP kiskörönként.)
Tisztás Bölcse

Tisztás Bölcse: Full HP, -282 P

Hinari (50. szint): 242/250 HP0 páncél, 150/300 CSP[/quote] +0.7 SP
Tsujimoto Eiki
Tsujimoto Eiki
Harcos
Harcos

Karakterlap

Témanyitás by Hinari Szomb. Okt. 07 2017, 22:13

Pusztán egy tényként kezeltem, hogy nem működtek rajta a jártasságból jövő bónuszok. Nem társítottam hozzá érzelmet; sem meglepettséget, sem csalódást, se bosszankodást. Jelenleg többet számított, hogy mit lép s hogy én mit lépek ellene. Első lépéskét pedig meg kellett tudni a sebzését.
- Tizenkettő - mondta azonnal a Katana.
És az eredeti?
- Huszonhét.
Valami más?
- Az ütése nyomán másfélszeresére nőtt a fegyverkezelésed.
Köszi. Nem kellett rákérdeznem, hogy ez valószínű a Reverse miatt történt így s a boss eredeti képessége a felezés lett volna - a kérdés csupán az volt, hogy vajon minden támadása ezt vonja-e maga után, vagy csupán az első? Erre figyelnünk kellett a következő körben, mert hosszútávon még nagyban befolyásolhatta a harcot. A páncélját nem ütöttem le, de nem is számítottam ilyesmire, így folytatódhatott tovább a harc. Ha ez a huszonhét huszonhét marad, akkor nem sok problémám lesz az öreg fával.

3.7 + 0.7 = 4.4, tehát 4 támadásom van. Az első három támadásból csak 1-et hibázhatok, az utolsó pihikör - ha az előző körben nem aktiválódott a vikinggyűrű spece. Ha igen, akkor a negyedik is támadás, az viszont bármi lehet. A fejpánt maxra tölti az életem. Katana spec: 3/1.

Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Karakterlap

Témanyitás by Kayaba Akihiko Szomb. Okt. 07 2017, 22:13

'6-os dobókocka' :
[Kazamata] A Kertek Bosszúja - Page 2 4767251444_0f76bf2817_s [Kazamata] A Kertek Bosszúja - Page 2 4766612103_86ee832108_s [Kazamata] A Kertek Bosszúja - Page 2 4767251444_0f76bf2817_s [Kazamata] A Kertek Bosszúja - Page 2 4766610511_dda12706fc_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Témanyitás by Tsujimoto Eiki Vas. Okt. 08 2017, 01:50

Újabb 282 sebzést osztasz ki 3 támadással, bár 1 mellément. 20 HPt gyógyulsz, a boss 27 hp-t beléd üt. Az Fegyverkezelésed helyre állt alapesetre.

Tisztás Bölcse:

Jelzők:
Lecsapás :1/??
??: 2/??
??: 2/??

Hinari (Sebzés: 94, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia, 3.7 SP kiskörönként.)
Tisztás Bölcse

Tisztás Bölcse: Full HP, -564 P

Hinari (50. szint): 223/250 HP0 páncél, 0/300 CSP+0.4 SP
Tsujimoto Eiki
Tsujimoto Eiki
Harcos
Harcos

Karakterlap

Témanyitás by Hinari Vas. Okt. 08 2017, 12:25

Ahogy a buffot jelző kisikon eltűnt az életsávom mellől, már tisztában voltam vele, hogy a miniboss fegyverkezelést felező képessége csupán egy körös. Ez abból a szempontból volt előnyös, hogy legalább nem fog halmozódni, s ha ez az egyetlen trükk, ami a fa tarsolyában van, egy könnyed bemelegítésnek fog csak számítani ezt a harc - volt azonban egy olyan érzésem, hogy van még mi újat mutatnia. Így tehát kivártam, mind a további itemekkel, mind pedig a képességekkel: elég lesz majd csupán kontrázni, látatlanban nem szükséges még semmit sem megmutatnom neki a képességeimből. Addig, amíg körönként csupán hét tiszta sebzést tud okozni, én nem sietek sehová.

3.7 + 0.4 = 4.1 SP, azaz négy többletköröm van. Pihi majd három támadás megy a fába, max 1-et hibázhatok. A köröm végén gyógyulok 20 hp-t.

Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Karakterlap

Témanyitás by Kayaba Akihiko Vas. Okt. 08 2017, 12:25

'6-os dobókocka' :
[Kazamata] A Kertek Bosszúja - Page 2 4766610511_dda12706fc_s [Kazamata] A Kertek Bosszúja - Page 2 4766610511_dda12706fc_s [Kazamata] A Kertek Bosszúja - Page 2 4766610511_dda12706fc_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Témanyitás by Tsujimoto Eiki Vas. Okt. 08 2017, 12:42

Újabb 282 sebzést osztasz ki 3 támadással ezt nem hiszem el o.O 20 HPt gyógyulsz, majd a boss 27 hp-t beléd üt szokás szerint.

Tisztás Bölcse:

Jelzők:
Lecsapás: 2/??
??: 3/??
??: 3/??

Tisztás Bölcse

Tisztás Bölcse: Full HP, -843 P

Hinari (50. szint): 216/250 HP0 páncél, 0/300 CSP+0.1 SP[/quote]
Tsujimoto Eiki
Tsujimoto Eiki
Harcos
Harcos

Karakterlap

Témanyitás by Hinari Vas. Okt. 08 2017, 14:04

Eddig semmi meglepetés s az öreg lombos is inkább rám figyel már, mint a fölösleges beszédre. Megkerültem az egyik nagyobb gyökeret, amíg összeszedtem némi energiát a következő rohamokhoz, és egy-egy vízszintes vágással folytattam a korábban megkezdett műveletet: jó lett volna kicsit kibillenteni az egyensúlyából, bár tudtam, hogy a játék stat alapú rendszerére ez, eredménytől függetlenül, vajmi kevés hatással lehet.
- Védekezés jön - közölte a Katana. Bólintottam, és igaz mivel mobról volt szó, alig volt rá esély, hogy elhibázza, ám a következőre már kész tervem volt. De nem, még nem most. Ezt se most. Reméltem, hogy nem döntök rosszul, viszont... ha a következő körre sem tesz semmit, valószínű én már lépni fogok. Ha mást nem is, emelem egy kicsit a körönkénti bevitt sebzés mennyiségét.

3.7 + 0.1 = 3.8 SP. Pihi, majd 2 támadás, max 1-et hibázhatok. A Katana spece aktív, ami annyit tesz, hogy a kövi támadásodra dobni kell és 3 vagy afölött találsz. +20 hp a végén.

Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Karakterlap

Témanyitás by Kayaba Akihiko Vas. Okt. 08 2017, 14:04

'6-os dobókocka' :
[Kazamata] A Kertek Bosszúja - Page 2 4767251444_0f76bf2817_s [Kazamata] A Kertek Bosszúja - Page 2 4767249862_5877ffd2ef_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Témanyitás by Tsujimoto Eiki Vas. Okt. 08 2017, 14:08

Ezúttal csak 1x vagy képes eltalálni, de ez sem volt elég, hogy leverd a vaskos kérgét és hozzáférj az életéhez. 20 HPt gyógyulsz, majd a boss 27 hp-t beléd üt, ám kicsit késve veheted észre, hogy ezúttal egy lecsapással is megajándékozott. A következő körben csak 3 és afölé vagy képes eltalálni a bosst, annyira megszédülsz. Ezzel egyidőben a boss mintha az életcsíkjára nézne, de rögtön azután meg is rázza magát. Nem történik semmi.

Tisztás Bölcse:

Jelzők:
Lecsapás: 3/3
??: 4/4
??: 4/??

Tisztás Bölcse

Tisztás Bölcse: Full HP, -937 P

Hinari (50. szint): 209/250 HP0 páncél, 50/300 CSP+0.8 SP

A hozzászólást Tsujimoto Eiki összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Okt. 08 2017, 14:12-kor.
Tsujimoto Eiki
Tsujimoto Eiki
Harcos
Harcos

Karakterlap

Témanyitás by Kayaba Akihiko Vas. Okt. 08 2017, 14:08

The member 'Tsujimoto Eiki' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
[Kazamata] A Kertek Bosszúja - Page 2 4767250438_224285ea8b_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

2 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.