Sword Art Online Fórum Szerepjáték
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

[Kazamata] A Kertek Bosszúja

4 posters

1 / 4 oldal 1, 2, 3, 4  Next

Go down

[Kazamata] A Kertek Bosszúja Empty [Kazamata] A Kertek Bosszúja

Témanyitás by Tsujimoto Eiki Kedd Szept. 26 2017, 15:58

Rengeteg furcsa eltűnés és különös lények megjelenése köthető manapság a 20. szint környékére. A céhed, mely elviekben mindig próbálta fenntartani a szinteken a békéket, most előtérbe került, ugyanis egy felkérés nyomán meg lettél kérve, hogy derítsed ki az eltűnések mögötti dolgokat. Megbízód egy kb 11-12 éves kislány, felkér, hogy keresd meg a nővérét, aki valahol azon a szinten tűnt el. Nem, ha lehívod Ai-t ő biztosra vehetően állítja, hogy nem áll a lánnyal rokonságban, és a kislány se látta őt soha. Mindenesetre, ha kérdezed, szívesen mutat neked koordinátát. A 20. szintre érve (ha végül úgy döntesz, segítesz), egyszerűen semmi különöset nem tapasztalsz mindaddig, míg a megadott koordinátára érsz. Sehol semmi. Hiába nézelődsz, mindenütt csak fák, bokrok és virágok. Már mennél is tovább, hátha csak arrébb ment a lány, de alig lépnél valamicskét, mikor a lábaidat indaszerű gyökerek ragadják meg, s hiába ellenkezel a következő pillanatban már a száguldozó földrétegeket látod csak. Ha kiáltani akarsz a szád is hamar telimegy a meszes földdel, mely kellemetlen szájízt hagyhat, de kiköpni se tudod még. Végül aztán véget ér a rémálom, majd durván a földnek csapódsz, ahogy a mennyezet megnyílik és kitaszít téged. Ha megnézed, a térképet láthatod, hogy a területet, már felfedezte valaki, és ahogy körbenézel, rájöhetsz, hogy az 1-es terembe vagy. Kétfelé vezet az út. Tőled jobbra el a folyosón, vagy balra, ahol egy kőomlás miatt, csak átkúszni tudsz a falat képező kődarabok közt egy aprócska lyukon. Vajon merre kell menned? Vajon merre nem akarják, hogy menj? Vajon miért írom le ezeket, amikor ezeket nyílván te is megkérdezed magadtól :3 Mindenesetre lényegtelen. Dönts, ahogy jónak érzed.

Limit: 100 szó
Határidő: nincs, hisz szólóba vagy

TÉRKÉP:
Tsujimoto Eiki
Tsujimoto Eiki
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 569

Karakterlap
Szint: 44
Indikátor: Zöld
Céh: Unity

Vissza az elejére Go down

[Kazamata] A Kertek Bosszúja Empty Re: [Kazamata] A Kertek Bosszúja

Témanyitás by Hinari Szomb. Szept. 30 2017, 18:13

Mindigis úgy gondoltam, hogy a huszadik szint Virágmező névre hallgató, nagy kiterjedésű területe védett övezet, így az eltűnéseket, amelyekről egyre többet lehetett hallani, egyértelműen valamilyen játékosi cselekmény következményének tekintettem. Ehhez mérten készülve fel a feladatra is, mégha kiérve a mezőre, semmilyen furcsaságot nem láttam először. Meg másodszorra sem. Al is velem jött, de amíg én a vörös vagy sárga indikátoros játékosokra helyeztem a hangsúlyt, ő az otthoni, üresen álló cserepekhez nézett valami olyan növényt, ami a nagy fagyokig azért még kibírja az erkélyen. Vöröset vagy sárgát, ahogy én. Szét is váltunk egy darabon, majd érkezett a levél, hogy talált párat így haza is megy elrendezni őket, s mire megírtam neki a választ, meg is érkeztem a lány által megadott koordinátákhoz. Hogy honnan tudta ennyire pontosan, hogy hol tűnt el a nővére? Gyanakodhattam volna, de alighogy eszembe jutott a gondolat, belém hasított az emlék, és fájt, jobban fájt, mint bármilyen penge.
Éppen továbbindultam volna, amikor a növények a bokám köré fonták magukat.
- Hát ez... uhh - köptem ki a földet és poroltam le azt a ruhámról, miután földet értem. Rendkívül furcsa volt ez az egész. Hiszen ha már valaki felfedezte a helyet, ki kellett jutnia, hogy jó aranyért megossza azt, nem? Körülnéztem, de nem egyfelé vezetett a járat.

Úgy tűnik, egy föld alatti kazamatába jutottam. Kölcsönkérném a sisakod, amíg virágokat rendezel. Szeretlek

Alnak pedig elég volt csak leszerelnie azt, hogy azonnal megjelenjen a közös inventorynkban, s miután felszereltem, lecseréltem a gyűrűnket is, hogy gyorsabban fel tudjam fedezni a helyet és ki tudjam menteni a lányt, ha tényleg itt van. Aktivált jártasságokkal indultam hát előre, először a beomlott rész felé, de nem kúsztam át alatta:
- Hahóó, van ott valaki? - kiáltottam át, majd a nevén szólítottam a játékost, hiszen első kérdésem volt megkérdezni a nevét a húgától. Ha jött válasz, természetesen átmentem, ha viszont senki se felelt, úgy a másik irány felé fordultam, készenlétbe helyezve a Katanát, és biztos ami biztos, aktiváltam a Reverse-t is még azelőtt, hogy bármilyen szörny pontjaihoz kelljen mérnem annak sikerességét.

Reverse akítv. Jártasságok aktívak.
Hinari kazamata (50) - HP:250 | F:75 | E:94 | K:60 | GY:186 (205) | S:77 | P:115

tárgybónuszok:

Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.

Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 4966

Karakterlap
Szint: 50
Céh: Justice League

Témanyitás by Tsujimoto Eiki Szomb. Szept. 30 2017, 18:33

Érdekes, hogy ilyen helyzetben nyugodt maradsz, végiggondolod az egészet logikusan, majd alkalmazkodsz a helyzethez. Talán ez tett téged a JL vezéralakjává és ezért képesek téged még mindig zokszó nélkül követni társaid. De mindezek ellenére, most mégis csak a „küldetésedre” tudsz gondolni és annak ellenére, hogy tudván biztos, hogy szörnyek császkálhatnak erre, nyugodt vagy, még akkor is, mikor a lány (Elicia) nevét kiáltgatod. Elsőként a beomláshoz vezet utad, amely azonban túl hosszú volt, hogy jártasságaid, vagy egyszerű hallásod jelezzenek számodra valamit. A másik út is hasonló, s bár nem látsz egyelőre semmit, azért jobb óvatosnak lenni. Ha úgy döntesz végül megindulsz a szabad folyosó felé, láthatod hogy egy viszonylag hosszabb, földbe vájt üregről van szó, melyet mintha emberszerű kéz alkotott volna meg. A folyosó végét még láthatod, mely erősen balra megy, de előtt 3 egyszerű faajtót is felfedezhetsz, ha ügyes vagy (és nem vagy vak Very Happy), melyek folyosó jobb oldali falába vannak beágyazva.

Aktuális helyzet: Folyosó (???)

Itt nem felejtünk el gyilkolni lista:
- A Trükkök háza
- A Hóasszony bánata
- A hited útját járva
- Iszapfalva
- Az éppen aktuális boss (ezt könnyen megtalálom, a friss vér szagát kell csak követni)
- 41. Secret Boss
Tsujimoto Eiki
Tsujimoto Eiki
Harcos
Harcos

Karakterlap

Témanyitás by Hinari Szomb. Szept. 30 2017, 18:57

Hallgatózás nélkül ha válaszolt is valaki a túloldalról, semmit sem hallottam. Megpróbáltam arrébblökni pár oldalsó követ, hogy szabadabbá váljon a beszakadt útszakasz, de hamar be kellett látnom, hogy túl sok idő és az omlásveszély miatt túl kockázatos is. Ha viszont átmegyek és várni fognak rám, nem fogok tudni elmenekülni, csak a teleportkristály segítségével, így viszont lehet túl sok időt veszítenék, ha tényleg bajban van itt valaki. A folyosó felé indultam abban a reményben, hogy Elicia nem a bal oldali teremben van és nem kell visszajönnöm ide. A járat, ami elém tárult, emberalkotta jellegzetességgel bírt s így feltételezhettem, hogy valamiféle búvóhelyre érkeztem. A falhoz lapulva, aktív Lopakodssal haladtam hát, majd benéztem a három faajtó mögé is, sorban, ahogy haladtam előre: a foglyokat általában egy mellékhelyiségben őrzik, ez a három ajtó pedig pont ilyesminek tűnt.

Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Karakterlap

Témanyitás by Tsujimoto Eiki Szomb. Szept. 30 2017, 19:13

Szépen komótosan, ráérősen. Nem kell kapkodni, nem hajt a tatár. Senki sem siet sehova, csak nyugodtan. Szépen sorjában nézegetsz be az ajtókon. Mindhárom terem hasonlóan fest, azonban mégis valamiben eltérnek egymástól. Az első terem leginkább valami szállószerűség volt, telenőve indával, bokrokkal, melyek miatt nem igen tudsz így belesve semmit sem megfigyelni. A másik kettőben pedig csak egy-egy ládát fedezhettél fel. A két ládás terem közül az volt a különbség, hogy a középső terem döngölt földpadló helyett, kemény kőlapokkal volt kirakva, melyekre jól láthatóan rúnaszerű alakzatok vannak belevésve (a harmadik, legtávolabbi terem (a másik ládás) teljesen egyezik az eddig tapasztalt termekkel).

/az észlelésed jelzett valamit/valakit, de furcsamódon olyan mintha a növényeket, indákat, bokrokat jelezné ki/
Tsujimoto Eiki
Tsujimoto Eiki
Harcos
Harcos

Karakterlap

Témanyitás by Hinari Szomb. Szept. 30 2017, 19:38

Rögtön az első teremhez érve jelzett az Észlelésem, amint résnyire kinyitottam az ajtót. Bepillantva a sok indától még a Látásom ellenére sem tudtam kivenni, mi lehet odabent, de nem akartam túl nagy zajt csapni, hiszen a folyosó és az ajtók után már tisztában voltam vele, hogy lehet itt ellenséges játékos. Óvatosan beléptem és a lehetőségeimhez mérten körülnéztem, ráfókuszálva a növényekre, amelyeket a jártasságom élőnek könyvelt el. Mobok lennének? Ha nem láttam senkit, úgy ki is hátráltam a helyről, megnézve a másik két termet: én nem mobokat jöttem irtani, hanem egy lányt megkeresni. Ha megtaláltam és nincs baja, majd utána gondolkodhatunk a továbbiakban.

Beléptem a 3C terembe.

Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Karakterlap

Témanyitás by Tsujimoto Eiki Szomb. Szept. 30 2017, 19:53

Ahogy belépsz a terembe és kicsit megközelíted, a bozótokat hamar rájöhetsz, hogy nem igazán az következett, amire te számítottál. Ahogy ráeszmélsz, már egy hatalmas csapat zárt körbe, elállva a visszavezető és a továbbvezető utat… körbezártak… legalábbis… elvileg… gyakorlatilag pedig körbevett téged 12 db maximum derekadig érő Répa Fürkész. Talán káprázik a szemed, de mintha úgy hajolnának, mintha a szoknyácskád alá akarnának bepillantani… de lehet tévedsz.

Répa Fürkész:

Hinari (Sebzés: 94, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia, 6.4 SP kiskörönként.)
12x Répa Fürkész

1#-12# Répa Fürkész: Full hp, Full P

Hinari (47. szint): 250/250 HP, 115 páncél, 300/300 CSP
Tsujimoto Eiki
Tsujimoto Eiki
Harcos
Harcos

Karakterlap

Témanyitás by Hinari Szomb. Szept. 30 2017, 20:15

Ha az ember belép egy indákkal és bokrokkal átszőtt helyre, amik - lévén szó Aincradban vagyunk - egyszerűen lehetnek egy eleddig fel nem fedezett mobcsoport, nos... inda- és bokorszörnyekre számít. Nem pedig derékig érő, mozgó répákra.
- That is... indeed weird - kommentáltam egy sóhaj kíséretében, de mivel nemigen akartak kiengedni az ajtón, muszáj volt átvágnom közöttük. Szó szerint. Mennyien vannak?
- Tizenketten.
Elég sok. Mindegy, jussunk túl rajtuk minél hamarabb és koncentráljunk a védekezésre! - mondtam s ezzel együtt gyorsítottam fel, a köztem és a kijárat között lévőket hasítva ketté, egymás után, ahogyan elém kerültek, folyamatosan haladva a faajtó felé. Elég alacsony gyorsaságuk volt s a több támadás miatt én is elfáradtam a harcban, de még mielőtt megálltam volna, aktiváltam a köpenyem képességét is az egyik közeli, teljes életes célponton. Hátha annyira elvakul, hogy nekimegy a falnak Rolling Eyes

A Katana skilljét védekezésre állítom. 6 támadás a répákra úgy, hogy először elpixelezek egyet s csak utána megyek a következőre. A Vikinggyűrű miatt az első támadásom nem fogyaszt csp-t, tehát -250 csp. A pernamensem miatt a 6 támadásból összesen egyet hibázhatok el. A támadások után köpenyspec aktiválás: az egyik teljes életes mob csak 3-as és afölötti dobással találhat el; ez nem fogyaszt csp-t. A rúnám miatt 10%-al kevesebb sebződést szenvedek el.

A hozzászólást Hinari összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Szept. 30 2017, 20:16-kor.

Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Karakterlap

Témanyitás by Kayaba Akihiko Szomb. Szept. 30 2017, 20:15

The member 'Hinari' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
[Kazamata] A Kertek Bosszúja 4767250438_224285ea8b_s [Kazamata] A Kertek Bosszúja 4766609959_af0c0eb7c7_s [Kazamata] A Kertek Bosszúja 4767249862_5877ffd2ef_s [Kazamata] A Kertek Bosszúja 4767249862_5877ffd2ef_s [Kazamata] A Kertek Bosszúja 4766609959_af0c0eb7c7_s [Kazamata] A Kertek Bosszúja 4767251444_0f76bf2817_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 19698

Témanyitás by Tsujimoto Eiki Szomb. Szept. 30 2017, 20:27

Szép kis pörgő-forgó kardozást látunk, mely nyomán 5 darab Fürkész el is pixeleződik, ám a nagy forgás közepette a szoknyácskád talán kényesen is feljebb röppen, mire a Fürkészek szeme furcsán megcsillanva, szinte rádvetik magukat: 94-et (>.>) rád verve, ezzel szinte majdnem leszabva rólad a ruhát.

Répa Fürkész:

Hinari (Sebzés: 94, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia, 6.4 SP kiskörönként.)
12x Répa Fürkész

1#-7# Répa Fürkész: Full hp, Full P

Hinari (47. szint): 250/250 HP, 21 páncél, 50/300 CSP

A hozzászólást Tsujimoto Eiki összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Szept. 30 2017, 20:29-kor.
Tsujimoto Eiki
Tsujimoto Eiki
Harcos
Harcos

Karakterlap

Témanyitás by Kayaba Akihiko Szomb. Szept. 30 2017, 20:27

The member 'Tsujimoto Eiki' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
[Kazamata] A Kertek Bosszúja 4766610511_dda12706fc_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Témanyitás by Hinari Szomb. Szept. 30 2017, 21:14

Ezek erősek - jöttem rá azonnal, amint egyetlen rohammal levették majdnem a teljes páncélom, és igazából nagyon számolgatnom se kellett a sebzésüket, mert jelen pillanatban a konkrét szám nem volt annyira fontos. Csupán az a tény, hogy sokat sebeznek. Reflexből odavágtam az egyik eltávolodó mobba, majd nekidőltem a terem falának összeszedni annyi erőt, hogy a rám törő fáradtság ellenére jól jöjjek ki ebből a harcból. Az egyértelműen az én javam szolgálta, hogy ellenfeleim egy ütésből pixeleződtek el.
Vettem hát egy mély levegőt és újra nekivetettem magam a csapatnak, magasra emelve a Katanát, elütve őket az utamból, minthacsak golfoznék odakint.
- Kukkoljatok inkább Káposztákat! - adtam ki nemtetszésem érdekes érdekeltségük iránt, a második pihenő előtt aktiválva emellé az első képességemet is, remélve, hogy elég lesz ennyi ahhoz, hogy ne maradjon egy se előttem, mire végzek.

1 támadás, pihi, 2 támadás és képi majd pihi, utána pedig:
- ha sikerül a képesség, akkor +9.9SP tehát az előző körről maradt 0.4-el 10 többletköröm lett: 3 támadás, pihi, 1 támadás
- ha nem sikerül: 1 támadás
Amíg aktív a képim, az ellenfeleim képessége minden esetben aktiválódik (tehát ha pl csak 50%os vagy 10%-os valószínűséggel aktiválódik vmi, az most 100%ban fog). A pernamensem miatt az első 6 támadásomból 1-et hibázhatok, sikeres képi esetén ez a hetedik támadásra nem vonatkozik; az a következő etápba fog beleszámítani majd.

Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Karakterlap

Témanyitás by Kayaba Akihiko Szomb. Szept. 30 2017, 21:14

#1 '6-os dobókocka' :
[Kazamata] A Kertek Bosszúja 4767251444_0f76bf2817_s [Kazamata] A Kertek Bosszúja 4767251444_0f76bf2817_s [Kazamata] A Kertek Bosszúja 4767249862_5877ffd2ef_s [Kazamata] A Kertek Bosszúja 4767249862_5877ffd2ef_s [Kazamata] A Kertek Bosszúja 4767249862_5877ffd2ef_s [Kazamata] A Kertek Bosszúja 4766609959_af0c0eb7c7_s [Kazamata] A Kertek Bosszúja 4767251444_0f76bf2817_s

--------------------------------

#2 'Római stílusos 6-os' :
[Kazamata] A Kertek Bosszúja 4766602461_64fb5071c9_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Témanyitás by Tsujimoto Eiki Szomb. Szept. 30 2017, 21:29

Egyetlen Répácska maradt talpán a szédítő rohamod után. Ő is hamarosan megrázta a fejecskéjét, hisz nem tudja miérttűnt el mindenki. Mindenesetre azért még rád támadt további 15-t sebezve beléd. Közben a pixelhalomból előbújik mégegy aki úgytűnik ő is túlélte, így ő is rádrohan azonban csapása mellé ment.

Répa Fürkész:

1x Répa Fürkész

1#, 2# Répa Fürkész: Full hp, Full P

Hinari (47. szint): 243/250 HP, 50/300 CSP

A hozzászólást Tsujimoto Eiki összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Szept. 30 2017, 21:31-kor.
Tsujimoto Eiki
Tsujimoto Eiki
Harcos
Harcos

Karakterlap

Témanyitás by Kayaba Akihiko Szomb. Szept. 30 2017, 21:29

The member 'Tsujimoto Eiki' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
[Kazamata] A Kertek Bosszúja 4766612103_86ee832108_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Témanyitás by Hinari Szomb. Szept. 30 2017, 21:34

Teljesen természetes volt, hogy ennyi támadás alatt van, amelyiket elhibázom, így nem csodálkoztam rajta, hogy először egy, majd mégegy répa megjelent előttem, belém sebezve annyit, hogy éppenhogy maradjon némi páncélom a következő rohamra. Feltéve, ha lesznek még ilyenek ezen a helyen. A Katana élén viszont kétszer is végigfutott a halványkék csík, így tudtam, hogyha kicsit odafigyelek, ezzel a kettővel már nem lesz különösebb problémám. Nem is volt. Megszüntettem a képességem, hogy elkezdhesse a lehűlését, majd levágtam a mobokat és átkutattam a termet. Ha a lányt nem is találom meg, de talán rábukkanhatok egyéb értékekre itt, mielőtt továbbmennék.

Megszüntetem a képességem majd 2 támadás, amikre az előző, utolsó hiba miatt már nem is kell dobnom. A répák elpixeleződése után átkutatom a termet.
A második mob hibája miatt teljes élettel és 7 páncéllal ér véget a harc.

Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Karakterlap

Témanyitás by Tsujimoto Eiki Vas. Okt. 01 2017, 14:06

Hát nem mondom, hogy túlságosan igazságos voltál a kis répácskákkal, hisz ők csak max a bugyidra voltak csak kíváncsiak, de te még ezt is megtagadtad tőlük. Ahelyett, hogy csábosan fellibbentetted volna nekik a szoknyácskád szélét, feldaraboltad őket No Mindenesetre a harcot befejezted és gazdagodtál némi aprított zöldséggel is, mielőtt tovább mennél. A szoba teljesen nyugodt, az észlelésed sem jelez innen már semmit. Úgy tűnik, biztonságban van, de a keresett lány, nem itt tartózkodik. Hova tovább?
Tsujimoto Eiki
Tsujimoto Eiki
Harcos
Harcos

Karakterlap

Témanyitás by Hinari Vas. Okt. 01 2017, 16:38

Nem volt itt semmi. Egyetlen bajbajutott lány vagy arannyal teli láda se, csak a kopár falak és az azokon belül szerteágazó növények. Az Észlelésem sem jelzett semmit, így bár egy kicsit bosszankodtam rajta, de aztán továbbindultam, ugyanolyan csöndesen, mint ahogy eddig. Ha voltak is itt mások is, talán nem figyeltek fel még a harc zajára. Legalábbis reméltem.
Kinéztem az ajtón, majd ki is léptem a folyosóra, s ahogy megbizonyosodtam róla, hogy nem vár semmilyen kellemetlen meglepetés, megérkeztem a második faajtóhoz, és azt is, ahogy az előzőt, résnyire azért kinyitottam. Vésetekkel telerakott kőpadló, meg egy láda. Itt nem akadályozta senki a látásom, s mivel sem az Észlelésem nem jelzett be, se nem láttam a lányt, mentem is tovább. Később lehet visszanézek majd azért a ládáért; ki tudja, mi lehet benne. A harmadik ajtón túl is egy láda várt, itt azonban nyoma sem volt a kőnek, s azzal együtt sajnos Eliciának sem. Tehát mostmár biztosan be kell mennem a folyosó végén lévő, nagyobb terembe. Nem örültem ennek a ténynek. Elővettem az övemre akasztott szütyőből egy potiont és megittam, mielőtt odaosontam volna a terem kezdetéhez. Figyeltem, jeleznek-e valamit a jártasságaim, majd előrébb léptem egyet, hogy teljesen belássam a helyet.

Benézek a többi kisterembe is, de ha nem jelez kari észlelése, úgy megy tovább a 4-es terembe. Megittam egy ilyet: Páncélbőr Potion (Ha az elkövetkezendő 3 kiskörben átütik a páncélodat a negyedikben az első feléd intézett sebzés, sebzés helyett annyi páncélt ad, amennyit sebezne.)
Ezen felül ha jól tudom, max CSP-vel indítom a következő hullámot.

Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Karakterlap

Témanyitás by Tsujimoto Eiki Vas. Okt. 01 2017, 18:00

Semmi furcsát nem láttál a következő két terembe, de megnyugvásodra a folyosón sem ugrott rád semmilyen nyáladzó szörnyeteg, így nyugodtan lopakodhatsz tovább, mindenféle zavaró, bántalmazó dolog nélkül. Azonban ahogy benézel a következő terembe az szelelésed, és te magad is észreveheted azokat a furcsa zöld labdacsokat, amelyek a földön hevernek szétszórtan. Nem vagy benne biztos, de ezek azok a lények, amelyeket jelez az Észlelés, ám nem mutatnak semmilyen aktívkofást. Mindenesetre, mikor kicsit közelebb lépsz hirtelen megmoccannak és mindegyik labdacs forogva arrébb gurul pár centit, majd meg is pillanathatod a nevüket. >>Fogas Káposzta<<. Hát Igen. Így utólag belegondolva valóban elég káposztaszerűek, hatalmas szájukból pedig borotvaéles fogak villognak. Bár még nem vettek észre téged, azért jobb, ha óvatos vagy.

Fogas Káposzta:

1#-10# Fogas Káposzta: Full Hp Full P
Hinari (47. szint): 250/250 HP, 7 páncél, 300/300 CSP

Statisztikák. CSAK AKKOR NÉZD MEG HA HARCOLSZ!:
Tsujimoto Eiki
Tsujimoto Eiki
Harcos
Harcos

Karakterlap

Témanyitás by Hinari Kedd Okt. 03 2017, 14:12

Teljesen olyan volt, mintha egy tanyakertbe estem volna le. Még jó, hogy kergetőző baromfiak nem voltak itt, ellenben a répák után találkoztam a káposztákkal is, és ahogy az előző teremben lévő társaik, ezek is inkább a vágandó zöldség kategóriába tartoztak, mint az ehetőébe. Afelől viszont nem volt kétségem, hogy nem fognak átengedni harc nélkül, így én mentem elébük, ezúttal a Lopakodás jártasságom bónuszát is felhasználva, és a hozzám legközelebbi fogas káposztát próbáltam felszúrni, folytatva azt egy másikkal, ha az első ennyiből elpixeleződött. Célom elsősorban a teremből nyíló másik terem volt, így próbáltam úgy helyezkedni, hogy ha onnan ki is néz valaki, engem ne láthasson, de ezzel együtt elég közel is legyek ahhoz, hogy egy meglepetéstámadással indíthassak, ha bárki ellenséges játékos kerül is elő onnan...

Támadások egyeskébe; ha nem hibázom el és el is pixeleződik, akkor a második már a ketteskébe megy. Lopakodásból indultam, tehát az első csapásom +50et sebez, ha talál. Maximum 1-et hibázhatok. Mcs most nincs. 0.9 SP-t viszek át a kövi körre.

A hozzászólást Hinari összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Okt. 03 2017, 14:16-kor.

Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Karakterlap

Témanyitás by Kayaba Akihiko Kedd Okt. 03 2017, 14:12

'6-os dobókocka' :
[Kazamata] A Kertek Bosszúja 4766610511_dda12706fc_s [Kazamata] A Kertek Bosszúja 4766610511_dda12706fc_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Témanyitás by Tsujimoto Eiki Kedd Okt. 03 2017, 22:13

Támadásaid nyomán két káposzta rögtön ketté is vágódott, ám ezzel felkeltetted a szörnyek figyelmét is, így hamarosan sok tűhegyen fog marcangolja a lábad. Illetve lehet, hogy képzelted, de mintha valami a combodat is megnyalta volna. o.O Hinari sebződik 36-at HP-t (4 itemhárítás)

Fogas Káposzta:

1#-8# Fogas Káposzta: Full Hp Full P
Hinari (50. szint): 221/250 HP0 páncél, 250/300 CSP +0,9

Hinari (Sebzés: 94, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia, 2.9 SP kiskörönként.)
Fogas Káposzta
Tsujimoto Eiki
Tsujimoto Eiki
Harcos
Harcos

Karakterlap

Témanyitás by Hinari Szer. Okt. 04 2017, 22:09

Mennyi volt az összsebzésük? - érdeklődtem a Katanától, miután a káposzták első rohama után elhátráltam tőlük egy lépést: bár én is kiszámolhattam volna, de valami más kötötte le a figyelmem, valami szokatlan érzés, amit leginkább a virágmezőn lévő piros virágokhoz kötöttem eddig. Ezek komolyan megnyaltak!?
- Harminchat - felelte a Katana szinte azonnal. Az pedig nem volt sok. Sőt. Egy kicsit fellélegeztem, de aztán hamar támadásba fordítottam át a lendületet, és megpróbáltam levágni a következő adagot, hogy a következő ajtót (amin sajnos nem láttam semmi különöset és zárva is volt), már teljes élettel nyithassam ki, ha ezeket itt elpixeleztem a lábam alól. Lehet este káposztasalátát készítek majd Alnak?

0.9+2.9=3.8 SP-m van, tehát 3 támadás. Max 1-et hibázhatok. Mcs továbbra sincs. A Zafírszálas Fejpánt gyógyít rajtam 20 hp-t, azaz 241/250-el fejezem be a támadásaim. Potion: 2/4 jön.

Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Karakterlap

Témanyitás by Kayaba Akihiko Szer. Okt. 04 2017, 22:09

'6-os dobókocka' :
[Kazamata] A Kertek Bosszúja 4767249862_5877ffd2ef_s [Kazamata] A Kertek Bosszúja 4767249862_5877ffd2ef_s [Kazamata] A Kertek Bosszúja 4766610511_dda12706fc_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Témanyitás by Tsujimoto Eiki Szer. Okt. 04 2017, 22:15

Újabb 3 Salátalevél pihent meg az inventoridban, melyek jó köretek lesznek a töménytelen vaddisznóhúshoz, amit eddig biztosan már összefarmoltál. 22-t sebződtél, illetve itemed miatt gyógyultál 20-at.

Fogas Káposzta:

Hinari (Sebzés: 94, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia, 2.9 SP kiskörönként.)
Fogas Káposzta

1#-5# Fogas Káposzta: Full Hp Full P

Hinari (50. szint): 219/250 HP0 páncél, 100/300 CSP +0,8
Tsujimoto Eiki
Tsujimoto Eiki
Harcos
Harcos

Karakterlap

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

1 / 4 oldal 1, 2, 3, 4  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.