Sword Art Online Fórum Szerepjáték
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

[Kazamata] A Kertek Bosszúja

4 posters

3 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Go down

[Kazamata] A Kertek Bosszúja - Page 3 Empty Re: [Kazamata] A Kertek Bosszúja

Témanyitás by Hinari Vas. Okt. 08 2017, 14:50

Ugyanazt a támadási mintázatot alkalmazta, amit a legelső körben, ezúttal azonban nem volt ott a Reverse, hogy visszafordítsa rá: hiába készültünk fel a védekezésre, a Tisztás Bölcse könyörtelenül csapott felém és az enhye, múló szédüléssel együtt a debuffot is megkaptam most.
Mennyi körönként is üt ilyet? - kérdeztem gondolatban a Katanát még mindig egy kicsit kábán, de már emeltem is fel azt, hogy megfelelő válaszcsapással készüljek ellenfelem számára.
- Minden harmadik körben - jött is a felelet. Pont mint a védekezésünk - mosolyodtam el. Ezt így könnyű lesz számon tartani s látszólag más nem érkezett még, így egy nagyobb levegővétel után elindítottam lefelé a felemelt kardot, de most még nem támadásra:
- Summoning Light Dragon! - kiáltottam s ha sikerült aktiválni is a képességet, egy pillanatra erős fényár borította be a termet. A Katanából előrecsapó sárkány villámgyorsan mart bele a fába s hála a magas Akrobatikának, ütemvesztés nélkül értem földet. Egy rövid pihenő után beleszúrtam a törzsébe, vágásokkal és pihenésekkel folytatva a mozdulatsort addig, amíg volt erőm rá.

0.8 + 3.7 = 4.5 SP eredeti.
A sikeres képi miatt pedig ez kissé bonyolult lesz ^^" A bossnak -25 gyorsaság és 23 sebződés, nekem pedig 23 sebződés. Mivel valszeg 55 gyorsi körül lehetett az öreg, így maradt nekije 30 körül, tehát nagyjából lehétszerezem, de! a képim kikötése is életben van, természetesen: a normál sebzésemen felül a maximális sebzés annyiszor a szintem fele, amennyi támadásom volt eredetileg. Eredetileg 4 többletköröm volt, így bármennyit is támadok, a miniboss csak 4x25=100 pluszsebzést kaphat a normál 4x94 sebzésen felül. Hat támadásonként max 2-őt hibázhatok.
Képi, pihi, 3 támadás (1 mellément), pihi, 2 támadás a bossba; a miss miatt összesen 4x94=376 sebzés a bossba. A fejpánt miatt +20 hp a köröm végén.
Eiki, ha az új körönkénti SP és a 0.8 előző körről visszamaradt SP összege nem 7.x-re jön ki, szólj és vagy dobok még (ha több), vagy az utolsó dobás nem számít (ha kevesebb). Köszi!

A hozzászólást Hinari összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Okt. 08 2017, 15:05-kor.

Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.

Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 4966

Karakterlap
Szint: 50
Indikátor: Zöld
Céh: Justice League

Vissza az elejére Go down

Témanyitás by Kayaba Akihiko Vas. Okt. 08 2017, 14:50

The member 'Hinari' has done the following action : Kockadobás

#1 'Római stílusos 6-os' :
[Kazamata] A Kertek Bosszúja - Page 3 4767242330_2db9f185a1_s

--------------------------------

#2 '6-os dobókocka' :
[Kazamata] A Kertek Bosszúja - Page 3 4766609959_af0c0eb7c7_s [Kazamata] A Kertek Bosszúja - Page 3 4766609959_af0c0eb7c7_s [Kazamata] A Kertek Bosszúja - Page 3 4766612103_86ee832108_s [Kazamata] A Kertek Bosszúja - Page 3 4767249862_5877ffd2ef_s [Kazamata] A Kertek Bosszúja - Page 3 4767250438_224285ea8b_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 19698

Témanyitás by Tsujimoto Eiki Vas. Okt. 08 2017, 19:57

A bossnak -25 gyorsi és 23 sebződés, illetve neked is, de rögtön utána 376 sebzést ki oszt osztasz reá. Itt történik az első változás, ugyanis vágásod mentén a pixelseb kitágul és szinte kettéhasítod a bosst, aki erre megdőlt és előre esik. Kissé morog és panaszkodik a vén ágaira, de hamarosan irdatlan ropogás közepette mintha két lábat válsz felfedezni a talajon, majd miután a boss kiegyenesedett, már nem a talpazatba volt benőve, hanem szabadon mozgott. A következő ütése helyett azonban megvillantak a szemei (katanád nagy eséllyel megerősítve, hogy ez inkább jelzős skill, mint fázisváltó) majd a lombkoronájával együtt háromszor csap rád 3x 13 dmg-et. Annak ellenére, hogy skill mozgását sokkal gyorsabbnak érzékeled.

Tisztás Bölcse:

Jelzők:
Zöldség Pont: 22
Lecsapás: 1/3
??: 1/4
Őrjöngő Csapás: 5/5
Enrage: aktív
??: deaktív

Hinari (Sebzés: 101, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia, 1.8 SP kiskörönként.)
Tisztás Bölcse

Tisztás Bölcse: -211 HP
[Kazamata] A Kertek Bosszúja - Page 3 Hpcsikd

Hinari (50. szint): 167/250 HP0 páncél, 50/300 CSP +0.4 SP
// ha képességed még aktív akkor 3.4 SP-vel rendelkezel //
Tsujimoto Eiki
Tsujimoto Eiki
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 569

Karakterlap
Szint: 44
Céh: Unity

Témanyitás by Hinari Vas. Okt. 08 2017, 23:28

Viszonylag jó érzékkel változtattam a kivárásos taktikán és mivel sejthető volt, hogy ő is közel van egy váltáshoz, - megtartva a legerősebb lapom - tettem egy lépést egy érdekesebb s számomra előnyösebb harc felé: lecsökkentettem a gyorsaságát. A következő pillanatban, akár szándékosan, akár nem, de a páncélja eltörésével ő is alakot váltott s bár még ígyis bőven követhető volt a mozgása, de egyértelműen és láthatóan felgyorsult. Az új támadási formával együtt.
Mennyit sebzett?
- Három csapással háromszor tizenhármat.
Tehát többször, de az alapsebzésénél kevesebbet. Ez inkább területi sebzés mintázatát mutatta, márha a bossokból indultam ki, de jelen esetben teljesen lényegtelen volt, hisz egyedül voltam. Emellett valószínű a fegyverkezelés felezéséhez hasonlóan ez is egy külön mozdulat volt, bár a következő körben ez úgyis ki fog derülni. Vajon van még, vagy csak ez a kettő? Egyelőre inkább a kontrával foglalkoztam.

Jóval kevesebb többletköröm volt s így a bónuszsebzésem is erősen leredukálódott. Fegyverkezelés nem kellett, az életemet se volt létfontosságú megemelni, a kitartás annyit nem segített volna, így maradt a gyorsaság és az erő, amikből utóbbi jelentett cselekvéspontspórolást, így először azt próbáltam aktiválni, majd sikertől függetlenül vágtam bele az immáron lábakként funkcionáló gyökérrészekbe. Lássuk, ettől elvágódik-e!

(1.8 + 0.4 = 2.2 SP eredeti.)
3.4 + 0.4 = 3.8 SP-m van. Képességpróba: siker esetén +77 erő. Ezután pihi, majd 2 támadás a minibossba; az elsőt nem hibázhatom el, a második bármi lehet. Aktív képivel 171, anélkül 94 sebzés/találat. A fejpánt miatt +20 hp. Katana skill 2/3.

Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Karakterlap

Témanyitás by Kayaba Akihiko Vas. Okt. 08 2017, 23:28

#1 '6-os dobókocka' :
[Kazamata] A Kertek Bosszúja - Page 3 4766609959_af0c0eb7c7_s [Kazamata] A Kertek Bosszúja - Page 3 4767250438_224285ea8b_s

#2 'Római stílusos 6-os' :
[Kazamata] A Kertek Bosszúja - Page 3 4766602461_64fb5071c9_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Témanyitás by Tsujimoto Eiki Vas. Okt. 08 2017, 23:40

Úgytűnik igazad volt és a boss visszatért a szokványos taktikájához és egyetlen ütést ver beléd szintúgy 27-es dmgel. Viszont te is szépet kontrázol a magad 2x171 sebzés belécsapva, meg persze mindezek előtt gyógyulsz 20-at.
Tisztás Bölcse:

Jelzők:
Lecsapás: 2/3
??: 2/4
Őrjöngő Csapás: 1/5

Hinari (Sebzés: 94, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia, 1.8 SP kiskörönként.)
Tisztás Bölcse

Tisztás Bölcse: -553 HP

Hinari (50. szint): 160/250 HP0 páncél, 50/300 CSP +0.8 SP
Tsujimoto Eiki
Tsujimoto Eiki
Harcos
Harcos

Karakterlap

Témanyitás by Hinari Hétf. Okt. 09 2017, 12:12

Bőven volt élete s ez még csupán az első életcsík volt. Rápillantottam a sajátomra, ami a fejpánt nélkül már igencsak alacsonyan állna, majd előrébb léptem. Tudtam; védekezés jön, s utána a boss fegyverkezelést módosító ütése, mostanra azonban felállítottam majdnem az összes kártyámat; pár volt márcsak hátra, a harcból azonban ennél több még. De nem volt gond; fel voltam készülve és az összpontosításom sem tudta semmi sem megzavarni. Meghát, rengeteg item bújt meg az övemen lévő szütyőben s az inventorymban is: lehetőségek több tizes nagyságrendű tárháza. Megpördültem a tengelyem körül, aktiválva a köpenyem képességét, amely a Katana odafigyelésével együtt egész jó kombinációt eredményezett, majd folytattam a támadássorozatot is.

(0.2 + 1.8 = 2.0 SP eredeti.)
0.8 + 3.4 = 4.2 SP - Támadás, pihi, 2 támadás a minibossba és köpenyspec aktiválás: ez mcs-t nem von és a következő 3 körben 4 vagy afölötti dobással találhatnak csak el. Meg jön melléje a Katana védekezési spece, aminek eredményeképpen ez a 4 az igazából 5, tehát 5 vagy afölöttit kell dobnod. Max 1-et hibázhatok a támadásokból. Ha 2 talál be, 2x171 sebzés, ha mindhárom, úgy 2x171+50 sebzés a miniossba.

Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Karakterlap

Témanyitás by Kayaba Akihiko Hétf. Okt. 09 2017, 12:12

'6-os dobókocka' :
[Kazamata] A Kertek Bosszúja - Page 3 4767250438_224285ea8b_s [Kazamata] A Kertek Bosszúja - Page 3 4767249862_5877ffd2ef_s [Kazamata] A Kertek Bosszúja - Page 3 4766612103_86ee832108_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Témanyitás by Tsujimoto Eiki Hétf. Okt. 09 2017, 13:53

A boss nem talál el, 392 sebzés bossra 20 HP regen.

Tisztás Bölcse:

Jelzők:
Lecsapás: 3/3
??: 3/4
Őrjöngő Csapás: 2/5

Hinari (Sebzés: 94, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia, 1.8 SP kiskörönként.)
Tisztás Bölcse

Tisztás Bölcse: -945 HP

Hinari (50. szint): 180/250 HP0 páncél, 50/300 CSP +0.8 SP

A hozzászólást Tsujimoto Eiki összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Okt. 09 2017, 15:14-kor.
Tsujimoto Eiki
Tsujimoto Eiki
Harcos
Harcos

Karakterlap

Témanyitás by Kayaba Akihiko Hétf. Okt. 09 2017, 13:53

The member 'Tsujimoto Eiki' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
[Kazamata] A Kertek Bosszúja - Page 3 4766612103_86ee832108_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Témanyitás by Hinari Hétf. Okt. 09 2017, 16:38

Igen, ez a kombináció már elég volt rá, hogy a fa mozdulatának már az elején meg lehessen állapítani, hogy merre fognak lecsapni recsegő ágai:
- Ugorj balra! - kiáltotta a Katana, ahogy felém lendültek, s a köpeny elvakította a lényt annyira, hogy ne tudja teljes pontossággal bevinni az ütést. Sikerült is tehát elugranom az útból, majd megpördültem, és még mielőtt a miniboss felegyenesedhetett volna, aktiváltam a Pegazus Bakancs képességét is, ezáltal annyi plusz előnyhöz jutva, hogy a korábbiaknál sokkal jobb ütemben emelhettem fel a fegyverem két kézzel, majd vághattam a mob oldalába egy hatalmasat. Ez el is vitte a maradék energiám, így egy kicsit pihennem kellett, majd egy gyors, egyszerűnek de pontosnak szánt szúrással fejeztem be a kört, párat hátrébb is lépve utána, hogy megfelelő távolságot vehessek fel. Már nem sok volt hátra az első csíkjából; minél hamarabb jó lett volna végezni vele.

(0.0 + 1.8 = 1.8 SP eredeti.)
0.2 + 3.4 = 3.6 SP - Támadás, pihi, támadás, meg aktiválom a Pegazus Bakancs specét is: 2 körig eggyel nagyobbat kell neked dobni, nekem meg elég eggyel kisebbet. Ami annyit tesz nekem 1 ÉS koponya ami nem talál be csak (emellett max 1-et hibázhatok), neked 5 vagy afölé kell dobnod. 1 találat esetén 171 sebzés, 2 találat esetén 171+25 sebzés a minibossba.

Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Karakterlap

Témanyitás by Kayaba Akihiko Hétf. Okt. 09 2017, 16:38

#1 '6-os dobókocka' :
[Kazamata] A Kertek Bosszúja - Page 3 4766609959_af0c0eb7c7_s

#2 '2 oldal halál/korona' :
[Kazamata] A Kertek Bosszúja - Page 3 4766597959_9de1fd561c_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Témanyitás by Hinari Hétf. Okt. 09 2017, 16:39

Hopp és mégegy ><

Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Karakterlap

Témanyitás by Kayaba Akihiko Hétf. Okt. 09 2017, 16:39

#1 '6-os dobókocka' :

[Kazamata] A Kertek Bosszúja - Page 3 4766597959_9de1fd561c_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Témanyitás by Tsujimoto Eiki Hétf. Okt. 09 2017, 21:39

196 sebzés bossba. 20 HP gyógyulás. A boss 1. életcsíkját sikeresen átütötted!!! Azonban, mint vártad a boss taktikát változtat. Recsegő hangon felbőg (mint egy kürt, nem mint egy bébi), mire hamarosan 3 épphogycsak bokádig érő kis entitás mászik ki a bokorból. 3 >>Szedreske<< pislog rád kicsi gomb szemeikkel. A boss ekkor ismét ránéz az életsávjára, majd rosszallóan megcsóválja a fejét. Ekkor az egyik Szedreske felé fordul és egyik kezével kivesz egy kis fekete valamicskét a kis mobocska hátán lévő szütyőkéből, majd szájába rakva, lenyeli. A boss 200 Hp-t gyógyul, a boss 27-et sebez beléd.
Tisztás Bölcse:

Jelzők:
Lecsapás: 1/3
Életcsekk: 4/4
Őrjöngő Csapás: 3/5
Segélyhívás: aktív

Tisztás Bölcse

Tisztás Bölcse: -941 HP
Szedreske #1: Full HP, Full P
Szedreske #2: Full HP, Full P
Szedreske #3: Full HP, Full P

Hinari (50. szint): 193/250 HP0 páncél, 50/300 CSP +0.6 SP

A hozzászólást Tsujimoto Eiki összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Okt. 09 2017, 21:55-kor.
Tsujimoto Eiki
Tsujimoto Eiki
Harcos
Harcos

Karakterlap

Témanyitás by Kayaba Akihiko Hétf. Okt. 09 2017, 21:39

'6-os dobókocka' :
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Témanyitás by Hinari Kedd Okt. 17 2017, 12:22

A fejpánt nélkül valószínű igencsak megszorongatna, hiszen a közepes ereje mellett rengeteg sebzéstűrése van, le tudja csökkenteni a fegyverkezelésem, fel tudja emelni a gyorsaságát és nem is kevéssel, valamint... még gyógyulni is tud? O.o
Ez egészen biztosan nem huszas szintű - vontam le a következtetést - Sőt, a negyvenhez sokkal közelebb van. Ennyivel föléemelkedne az itteni moboknak, vagy csak azok voltak az átlaghoz képest gyengék? Persze nem kellett volna egyedül lejönni ide, dehát ki gondolta volna, hogy nem lesz választásom? Egy pillanatra megálltam, és mélyen beszívtam a levegőt. A nagyranőtt fa már másodszorra nézett fel az életcsíkjára, tehát a gyógyulás is időszakos lesz. Ahogy a szédülést okozó csapás és a területi is.
De kezdjük az elején:
Mennyit gyógyult?
- Többet, mint amennyit lesebeztél.
Tehát kétszáz körül. Az sok. Rendben; mennyi kör telt el a két életsávjára felpillantás között?
- Négy kör.
A szédülést okozó csapásai?
- Három kör.
A területi?
- A következőnél tudom csak megmondani.
Jó.
Sóhajtottam, majd két kézve vettem a Katanát. Legalább ezek a ritka mobok nem támadtak, egyelőre, viszont fel akartam mérni a sebzéstűrésüket, hátha el lehet pixelezni őket viszonylag könnyedén. Így tehát az egyik még tele táskával rendelkező mobot támadtam, majd amint tudtam neki sebzést okozni, úgy a bossal folytattam a sort. Szólj, ha különleges támadás jön majd - mondtam addigis a Katanának gondolatban, hogy tudjunk mire és hogyan készülni. Nem kellett már sok hozzá, hogy belenyúljak az övemen lévő szütyőbe újra.

(0.8 + 1.8 = 2.6 SP eredeti.)
0.6 + 3.4 = 4.0 SP - Támadás, pihi, 2 támadás; első találatig az egyik teletáskás Szedrecskébe, utána a minibossba. Ha mindhárom talál, úgy a harmadik találat sebzése az eredeti helyett 50; ha csak kettő, úgy marad az eredeti sebzés.
Fejpánt: +20hp
Katana védekezés: 1/3
Element absorb aktív: 6/4 (+77 erő)
Köpenyspec aktív: 3/3 (4 vagy afölött találsz csak el)
Pegazus bakancs aktív: 2/2 (5 vagy afölött találsz csak, én pedig 1 és koponyával hibázok csak)
Pernamens képi: az első támadásom bármi lehet, a másik kettőből max 1-et hibázhatok

Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Karakterlap

Témanyitás by Kayaba Akihiko Kedd Okt. 17 2017, 12:22

#1 '6-os dobókocka' :
[Kazamata] A Kertek Bosszúja - Page 3 4767250438_224285ea8b_s [Kazamata] A Kertek Bosszúja - Page 3 4766609959_af0c0eb7c7_s [Kazamata] A Kertek Bosszúja - Page 3 4767250438_224285ea8b_s

[Kazamata] A Kertek Bosszúja - Page 3 4766591541_a6962e6ebb_s [Kazamata] A Kertek Bosszúja - Page 3 4766597959_9de1fd561c_s [Kazamata] A Kertek Bosszúja - Page 3 4766597959_9de1fd561c_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Témanyitás by Tsujimoto Eiki Szomb. Okt. 21 2017, 14:07

144 sebzés bossba. 20 HP gyógyulás. 1 Szedreske elpixeleződött.
Szedreske 2 és 3. összesen 10 sebzést oszt ki rád, nem történik más.
A boss 29-et sebez beléd.

Tisztás Bölcse:

Jelzők:
Zöldség Pont: 24
Lecsapás: 2/3
Életcsekk: 1/4
Őrjöngő Csapás: 4/5

Tisztás Bölcse

Tisztás Bölcse: -1085 HP

Hinari (50. szint): 164/250 HP0 páncél, 50/300 CSP +4.0 SP

A hozzászólást Tsujimoto Eiki összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Okt. 21 2017, 14:08-kor.
Tsujimoto Eiki
Tsujimoto Eiki
Harcos
Harcos

Karakterlap

Témanyitás by Kayaba Akihiko Szomb. Okt. 21 2017, 14:07

#1 '6-os dobókocka' :

#2 'Római stílusos 6-os' :
[Kazamata] A Kertek Bosszúja - Page 3 4766604805_c1598fabbe_s [Kazamata] A Kertek Bosszúja - Page 3 4766604805_c1598fabbe_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Témanyitás by Tsujimoto Eiki Szomb. Okt. 21 2017, 14:07

Rossz kocka xd
Tsujimoto Eiki
Tsujimoto Eiki
Harcos
Harcos

Karakterlap

Témanyitás by Kayaba Akihiko Szomb. Okt. 21 2017, 14:07

'2 oldal halál/korona' :
[Kazamata] A Kertek Bosszúja - Page 3 4766597959_9de1fd561c_s [Kazamata] A Kertek Bosszúja - Page 3 4766597959_9de1fd561c_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Témanyitás by Hinari Hétf. Okt. 23 2017, 19:42

A három ritka mob közül az egyiket egyetlen ütésből elpixeleztem, így valószínűsíthettem, hogy annyi életük nincsen ezeknek. Érdemes lett volna tehát minél hamarabb elpixelezni őket, ám elég volt csak rágondolnom erre, hogy a Katana rögtön felhívja a figyelmemet egy olyan dologra, ami olyan régen nem következett be, hogy szinte el is felejtettem, hogy érvényben van:
- Le fog járni az Element Absorb hatása.
Igaz - húztam el a szám szélét és pillantottam fel a minibossra. Még van időm a következő életfeltöltéséig, a kérdés márcsak az, hogy vajon megéri-e a több sebzés a kockázatot. Azt viszont tudni akartam, hogy történik-e valami, ha leütöm az első életsávját, így ebben a körben még bevállaltam a mobocskák jelentétét és helyettük most minden támadásommal a fát vettem célba.

(0.6 + 1.8 = 2.4 SP eredeti.)
0.0 + 3.4 = 3.4 SP - Támadás, pihi, támadás a minibossba
Fejpánt: +20hp
Katana védekezés: 2/3
Element absorb aktív: 6/5 (+77 erő)
Pernamens képi: max 1-et hibázhatok (7/3 jön)

Hinari
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Karakterlap

Témanyitás by Kayaba Akihiko Hétf. Okt. 23 2017, 19:42

#1 '6-os dobókocka' :
[Kazamata] A Kertek Bosszúja - Page 3 4767249862_5877ffd2ef_s [Kazamata] A Kertek Bosszúja - Page 3 4766609959_af0c0eb7c7_s

[Kazamata] A Kertek Bosszúja - Page 3 4766597959_9de1fd561c_s [Kazamata] A Kertek Bosszúja - Page 3 4766591541_a6962e6ebb_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Témanyitás by Tsujimoto Eiki Vas. Okt. 29 2017, 15:06

171 sebzés bossba. 20 HP gyógyulás. Szedreske 2 és 3. Összesen 10 sebzést oszt ki rád. A két Szedreske nekedhajít, >>2 Szedreske bébit<< (a kosárkában lévő kis bociszemű bogyócsák), akik sírós szemmel merednek rád, de a képességed miatt csak a földről, ugyanis nem voltak képesek rádragadni.
A boss 29-et sebez beléd, illetve egy Lecsapás és Őrjöngő Csapás is következik, mely miatt összesen: 45 dmg-et sérülsz és az FK-d feleződik.

Tisztás Bölcse:

Jelzők:
Zöldség Pont: 24
Lecsapás: 3/3
Életcsekk: 2/4
Őrjöngő Csapás: 5/5

Tisztás Bölcse

Tisztás Bölcse: -1256 HP
Szedreske bébi #1: 1 HP
Szedreske bébi #2: 1 HP

Hinari (50. szint): 129/250 HP0 páncél, 100/300 CSP +0.4 SP

A hozzászólást Tsujimoto Eiki összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Okt. 29 2017, 15:09-kor.
Tsujimoto Eiki
Tsujimoto Eiki
Harcos
Harcos

Karakterlap

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

3 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.