[játékos küldetés] Ördögök és angyalok (2nd attempt)
+5
Cearso
Kemabat
Tachibana Makoto
Desdemona
RenAi
9 posters
4 / 12 oldal
4 / 12 oldal • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12
Re: [játékos küldetés] Ördögök és angyalok (2nd attempt)
Shukaku megtoppantott, ugyan nekem is átfutott a kobakomon a dolog, de mégis dacot indított el bennem a dolog. Hátra fordultam, a többiekre de főként a nőcire pillantva aki kisvártatva meg is szólalt.
- Az információ tényleg hatalom, már ha tudja az ember használni hmm... - És úgy nézem itt tudja, vagy nem tudom, de én úgy látom, viszont van pár dolog amit nem értek, mármint jópár dolog van amit nem értek, de nem tudnám megfogalmazni őket. Viszont az én két kis fiúcskám lesz az én kis két oltalmazottam. Megvédem őket a gonosz kis ördögöktől. :3
- Maradok... akkor... már csak azért is.ˇ^ˇ - Először határozatlan voltam majd mégiscsak kapott egy nyelvöltést a vöröske, Miss Red. Majd leültem az asztalhoz és amíg szünet van, előhívtam némi harapnivalót, sósat édeset egyaránt, ugye az én inventorym szinte mindig tele van sütikkel. Majd Shura pillantottam.
- Te édességet már nem kapsz. Úgy is túl vagy már pörögve picit.- Öltöttem ki rá a nyelvem jelezve hogy csak tréfálok. Igazság szerint szokatlan volt így látni a lányt, hisz eddig mindig full komolykodott, bár elmondta hogy van ilyen arca is, de azt hittem hogy csupán azoknak mutatja akikkel már közelebbi kapcsolatban van, erre most itt bohóckodik. Jó volt látni csak kicsit szokatlannak véltem tőle. Igazság szerint így remélem nem olyan nagy igazságtalanság van készülőbe mint amit gondoltam, az hogy van tapasztalatuk, a következőbe már nekem is lesz. Nem ily olyan nagy dolog.
- Az információ tényleg hatalom, már ha tudja az ember használni hmm... - És úgy nézem itt tudja, vagy nem tudom, de én úgy látom, viszont van pár dolog amit nem értek, mármint jópár dolog van amit nem értek, de nem tudnám megfogalmazni őket. Viszont az én két kis fiúcskám lesz az én kis két oltalmazottam. Megvédem őket a gonosz kis ördögöktől. :3
- Maradok... akkor... már csak azért is.ˇ^ˇ - Először határozatlan voltam majd mégiscsak kapott egy nyelvöltést a vöröske, Miss Red. Majd leültem az asztalhoz és amíg szünet van, előhívtam némi harapnivalót, sósat édeset egyaránt, ugye az én inventorym szinte mindig tele van sütikkel. Majd Shura pillantottam.
- Te édességet már nem kapsz. Úgy is túl vagy már pörögve picit.- Öltöttem ki rá a nyelvem jelezve hogy csak tréfálok. Igazság szerint szokatlan volt így látni a lányt, hisz eddig mindig full komolykodott, bár elmondta hogy van ilyen arca is, de azt hittem hogy csupán azoknak mutatja akikkel már közelebbi kapcsolatban van, erre most itt bohóckodik. Jó volt látni csak kicsit szokatlannak véltem tőle. Igazság szerint így remélem nem olyan nagy igazságtalanság van készülőbe mint amit gondoltam, az hogy van tapasztalatuk, a következőbe már nekem is lesz. Nem ily olyan nagy dolog.
RenAi- Lovag
- Hozzászólások száma : 1873
Karakterlap
Szint: 42
Indikátor: Zöld
Céh: Justice League
Shu ismét akcióba lépett, és kézfogást kezdeményezett a vörös lovaggal szemben, melyet Ai próbált hárítani azzal, hogy feláldozza magát a bűn oltárán. Igazából teljesen feleslegesen, Tachibana magától is állta a csábítást. A kézfogás, amely Shu és Ai között csattant el, volt az utolsó, amit a kőr vége követett.
Kettő angyal, és öt ördög. Ez az átmeneti eredmény jelent meg, és Kemabat majd lefordúlt a székéről, annyira nevetett.
- Hát… ez jobb, mint ahogy elképzeltem! – mondta, miközben próbálta leküzdeni a nevetését. – Felülmúlta minden várakozásomat. Nézzük csak, hogyan repültök ki ebből, drága angyalkák? Hogy találjátok meg egymást?
Kemabat megragadta a székét, megfordította, és a támlájára rakva kezeit ült rá ismét. Fejét a kezein pihentette, és úgy kémlelte, mit hoznak ki társai ebből a helyzetből.
Szó volt hibás fülkékről, nyereményduplázásról, jelentéktelen apró zárakról, meg az információról, és a hasznukról. Jah, és a fair játékról. Szóval semmi olyasmit nem közöltek, ami íjászunkat kicsit is lázba hozhatta volna.
- Mit számít, hogy ki mit hazudott, nem tiltják a szabályok. Annak sincs szerintem nagy jelentősége, hogy a fülkék zárhatóak. Tiszta szemfényvesztés a játék. Azon aggódni, hogy ez az egész meg nem fair, hülyeség. Gondolj bele Ai, az elején elhangzik, hogy az ördögnek vagy ördögöknek nehezebb nyerni, vagyis nem egyenlők az esélyek. Ezek után, már kár bármi ilyesmin meglepődni. Egy valami van, ami érdekel, és nem érkezett még rá válasz. Zura kérdezte, hogy a drága istennőnk hogyan tud beleavatkozni a játékba? Az még tiszta, hogy döntötte el a szerepeinket, meg gondolom, ő osztotta a feladatokat is ki, de ezek a játék elején történtek. Mire képes a játék közben?
Kettő angyal, és öt ördög. Ez az átmeneti eredmény jelent meg, és Kemabat majd lefordúlt a székéről, annyira nevetett.
- Hát… ez jobb, mint ahogy elképzeltem! – mondta, miközben próbálta leküzdeni a nevetését. – Felülmúlta minden várakozásomat. Nézzük csak, hogyan repültök ki ebből, drága angyalkák? Hogy találjátok meg egymást?
Kemabat megragadta a székét, megfordította, és a támlájára rakva kezeit ült rá ismét. Fejét a kezein pihentette, és úgy kémlelte, mit hoznak ki társai ebből a helyzetből.
Szó volt hibás fülkékről, nyereményduplázásról, jelentéktelen apró zárakról, meg az információról, és a hasznukról. Jah, és a fair játékról. Szóval semmi olyasmit nem közöltek, ami íjászunkat kicsit is lázba hozhatta volna.
- Mit számít, hogy ki mit hazudott, nem tiltják a szabályok. Annak sincs szerintem nagy jelentősége, hogy a fülkék zárhatóak. Tiszta szemfényvesztés a játék. Azon aggódni, hogy ez az egész meg nem fair, hülyeség. Gondolj bele Ai, az elején elhangzik, hogy az ördögnek vagy ördögöknek nehezebb nyerni, vagyis nem egyenlők az esélyek. Ezek után, már kár bármi ilyesmin meglepődni. Egy valami van, ami érdekel, és nem érkezett még rá válasz. Zura kérdezte, hogy a drága istennőnk hogyan tud beleavatkozni a játékba? Az még tiszta, hogy döntötte el a szerepeinket, meg gondolom, ő osztotta a feladatokat is ki, de ezek a játék elején történtek. Mire képes a játék közben?
Kemabat- Íjász
- Hozzászólások száma : 213
Karakterlap
Szint: 20
Céh: -
- Igazad van Kem, erről meg is feledkeztem, csak felhúztam magam... de.. hát akkor folytassuk szerintem nem? - Néztem Miss Redre.
RenAi- Lovag
Karakterlap
-Hogy az isten milyen szinten szól bele a játékba az az ő külön döntése és joga. Nos, ha mindenki áttanulmányozta a dolgokat, és több kérdés nincs, akkor kezdödjék a 2. kör.
Csap egyet a tenyerével, és a felirat az asztalról nyom nélkül eltűnik.
határidő: 1 hét
Csap egyet a tenyerével, és a felirat az asztalról nyom nélkül eltűnik.
határidő: 1 hét
- 2. kör összegzése:
- Eddig nem történt semmi.
- 2.:
- Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]
- 3.:
- Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál
- 4.:
- A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán
- lvl 38:
- élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:8/4
Irányítás:33/31
Kitartás:35/11 (CSP=230)
Gyorsaság:36/89
spec:19/9
páncél /65
Cearso- Íjász
- Hozzászólások száma : 2010
Karakterlap
Szint: 38
Céh: Artes
RenAi egy nyelvöltést kap a mondandójára, komoly választ azonban az idomártól nem, és Timi sem erre reagál.
-Jelenleg csak egyetlen egy dolog számít, mégpedig az, hogy meddig feszegethetjük a játék határait anélkül, hogy a szabályokba ütköznénk. Példának okáért mutatok egyet.
Jelenti ki, majd leszökken a fülkéről, egyenesen az asztalra, és rövid fészkelődős körbejárás után összegömbölyödik rajta, akárcsak egy macska.
-Például ha ellehetetlenítem a kör végén azt, hogy megtudjátok a jelenlegi felállást, az nem szabálytalan, azonban kíváncsi vagyok, hogy milyen reakciót vált ki a többiekből.
Shu ugyan csípőre teszi a kezeit, de a hangjából inkább a vidámság és a játékosság hangzik, mint a valódi szigor.
-Most goni vagy Timi. Még a végén azt fogom hinni, hogy ördög vagy.
-Lehet. Azonban te mondtad, hogy Miss Red van a csapatunkban, eddigi tapasztalataim alapján pedig jelenleg az ő játékstílusát követem.
Válaszol Timi, majd ismételten a mancsaira hajtja a fejét.
-Jelenleg csak egyetlen egy dolog számít, mégpedig az, hogy meddig feszegethetjük a játék határait anélkül, hogy a szabályokba ütköznénk. Példának okáért mutatok egyet.
Jelenti ki, majd leszökken a fülkéről, egyenesen az asztalra, és rövid fészkelődős körbejárás után összegömbölyödik rajta, akárcsak egy macska.
-Például ha ellehetetlenítem a kör végén azt, hogy megtudjátok a jelenlegi felállást, az nem szabálytalan, azonban kíváncsi vagyok, hogy milyen reakciót vált ki a többiekből.
Shu ugyan csípőre teszi a kezeit, de a hangjából inkább a vidámság és a játékosság hangzik, mint a valódi szigor.
-Most goni vagy Timi. Még a végén azt fogom hinni, hogy ördög vagy.
-Lehet. Azonban te mondtad, hogy Miss Red van a csapatunkban, eddigi tapasztalataim alapján pedig jelenleg az ő játékstílusát követem.
Válaszol Timi, majd ismételten a mancsaira hajtja a fejét.
Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45
Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2
Kristályírás: 100
Növénylátás: 100
Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester
Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku- Állatidomár
- Hozzászólások száma : 5959
Karakterlap
Szint: 50
Céh: Jumpy Vigor
- Nahát, nahát, Timidus. Valóban megteheted, de szükséges ez? – kérdezte vidáman, a jókedvét szinte semmi sem vehette el. - Mit számít, hogy nem láthatjuk a kőr végén az állást? Könnyen ki lehet így is találni. Ha nem történik kézfogás, akkor változatlan. Ha történik, akkor vagy két angyal között zajlik le, és szintén változatlan, vagy egy angyal, és egy ördög között, ami a játék végét jelentené. Kivéve… - kis szünetet tartott, és összeszedte a gondolatait. – Kivéve, ha a drágalátos istennő nem változtatja meg valaki szerepét, vagy kavar bele valamilyen más módon. Példát nem tudok ilyenre mondani, sajnos az ilyesmi nem az erősségem.
Átmozgatta magát, nyújtózkodott egyet, majd ismét felszólalt, hátha érdekel valakit az ötlete.
- Mi lenne, ha ez a kör lenne az utolsó? Bizonyára mindenki tudja az öt ördögből négynek a személyazonosságát. Könnyítsük meg a maradék három embernek, vagyis kettő embernek és egy sárkánynak, a dolgát, ne kelljen azon elmélkedniük, ki angyal, és ki nem. Válasszanak ki három ördögöt, és egyszerre fogjanak velük kezet, legyen mindenki ördög! – széles mosoly. – Ne legyenek se győztesek, se vesztesek. Ha valakinek tartozást okozna, a lányok felajánlották, hogy fizetik, emiatt sem kell aggódni!
Átmozgatta magát, nyújtózkodott egyet, majd ismét felszólalt, hátha érdekel valakit az ötlete.
- Mi lenne, ha ez a kör lenne az utolsó? Bizonyára mindenki tudja az öt ördögből négynek a személyazonosságát. Könnyítsük meg a maradék három embernek, vagyis kettő embernek és egy sárkánynak, a dolgát, ne kelljen azon elmélkedniük, ki angyal, és ki nem. Válasszanak ki három ördögöt, és egyszerre fogjanak velük kezet, legyen mindenki ördög! – széles mosoly. – Ne legyenek se győztesek, se vesztesek. Ha valakinek tartozást okozna, a lányok felajánlották, hogy fizetik, emiatt sem kell aggódni!
Kemabat- Íjász
- Hozzászólások száma : 213
Karakterlap
-Te magad válaszoltad meg a saját kérdésedet, Kemabat. Továbbra sem ismersz minden lehetőséget, így az asztal fontos része a játéknak.
Az ajánlatra nem mond semmit, csak Shu és Miss Red felé pislant. Az idomáron látszik, hogy nem nagyon van képben, de azt magabiztosan és vidáman csinálja.
-Maaaajd... majd Miss Red eldönti.
Az ajánlatra nem mond semmit, csak Shu és Miss Red felé pislant. Az idomáron látszik, hogy nem nagyon van képben, de azt magabiztosan és vidáman csinálja.
-Maaaajd... majd Miss Red eldönti.
Shukaku- Állatidomár
Karakterlap
A sárkánynak igaza van. Az információ hatalom
- 2.:
- Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]
- 3.:
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál
- 4.:
- A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán
- lvl 38:
páncél /65
Cearso- Íjász
Karakterlap
-Nem eeezt! Nem ezt kell eldönteni, ezt tudtuk eddig is, hogy Timinek igaza van. Azt döntsd el, hogy megfogadjuk-e Kem tanácsát. X3
Shukaku- Állatidomár
Karakterlap
-Ezt a tanácsot nem nekem kell megfogadnom, hanem azoknak, akik még nem fogtak kezet jelenleg. Én nem dönthetek helyettük.
- 2.:
- 3.:
- 4.:
- A szerencse forgandó
- lvl 38:
páncél /65
Cearso- Íjász
Karakterlap
12:40
Ma estig van a határidő. /A történet megy tovább attól függetlenül, hogy írtok vagy sem./
- 2.:
- 3.:
- 4.:
- A szerencse forgandó
- lvl 38:
páncél /65
Cearso- Íjász
Karakterlap
(Jelzem, hogy én nem tudok addig írni, ameddig nem kapok válasz PÜ-t Desutől. Másfél hete küldtem, tegnap végre elolvasta, de ennyi...)
Tachibana Makoto- Lovag
- Hozzászólások száma : 1810
Karakterlap
Szint: 43
Indikátor: Vörös
Hmm, ahogy gondoltam nem ez az első ilyen játék. És a vörösök már az előzőn is részt vettek. De vajon arra miért hivatkozik Miss Red sikertelenként? És a játék mely részleteinek nem szenteltem elég figyelmet, amire legutóbb mások rákérdeztek?
Mivel a könnyű pontszerzéses felvetésemre eddig nem igen kaptam választ újfent gondolataimba mélyedtem.
Kemabat kifakadásán halványan elmosolyodtam, kezdeti szerepe ezáltal szinte teljesen nyilvánvalóvá vált. Azon eszmefuttatás, mely szerint igazságos-e a játék vagy sem pedig úgy tűnt nem sokat változtat a jelenlegi felálláson. Ai felvetése, mely szerint távozik, majd mégis meggondolta magát elgondolkodtatott, hogy esetleg a legutóbbi játékot is hasonló okok miatt kellett sikertelenné nyilvánítani.
Bár gondolom, ha az egyik megmaradt angyal döntene a lelépés mellett akkor az Istennő az egyik ördög szerepét megváltoztathatná, hogy folytatódhasson a játék. De úgy tűnik a hatalmáról csak a későbbiekben győződhetünk meg. Ha van egyáltalán…
Kezdetét veszi az új kör, melyet Timidus nyit meg meglepő akciójával.
-Hajaj, ha már Kem is ennyire átlátja a helyzetet, akkor tényleg végtelenül egyszerű-tréfálkozok a fiú rovására.
-Mindenesetre nekem egyelőre tetszik az irány amerre ez a játék halad, így nem szándékszom a befejezését siettetni. Addig legalábbis amíg nem változik a pontok állása. Ennyi érdekes egyéniség mellett eléggé unalmasan hangzik a hétszeres holtverseny.
-Viszont Timidus, ha már a szabályok feszegetésénél járunk, amennyiben a tőle telhető legóvatosabb mozdulatokkal teszi és nem meríti ki a Miss Red által erőszakként definiált kizáró tényezőt, egy megfelelő súlyemeléssel rendelkező személy könnyűszerrel arrébb pakolhat, amennyiben túlzottan zavarod a rálátását az asztalra. Hogy csak egy példával éljek. De az is megtörténhet, hogy a felbosszantott többség közös megegyezéssel megvon tőled vagy akár a csapattársaidtól mindenféle további kézfogást, így ellehetetlenítve a lehetőségeiteket. Bár szerintem ilyen drasztikus lépésekben még kár lenne gondolkodni.
Mivel a könnyű pontszerzéses felvetésemre eddig nem igen kaptam választ újfent gondolataimba mélyedtem.
Kemabat kifakadásán halványan elmosolyodtam, kezdeti szerepe ezáltal szinte teljesen nyilvánvalóvá vált. Azon eszmefuttatás, mely szerint igazságos-e a játék vagy sem pedig úgy tűnt nem sokat változtat a jelenlegi felálláson. Ai felvetése, mely szerint távozik, majd mégis meggondolta magát elgondolkodtatott, hogy esetleg a legutóbbi játékot is hasonló okok miatt kellett sikertelenné nyilvánítani.
Bár gondolom, ha az egyik megmaradt angyal döntene a lelépés mellett akkor az Istennő az egyik ördög szerepét megváltoztathatná, hogy folytatódhasson a játék. De úgy tűnik a hatalmáról csak a későbbiekben győződhetünk meg. Ha van egyáltalán…
Kezdetét veszi az új kör, melyet Timidus nyit meg meglepő akciójával.
-Hajaj, ha már Kem is ennyire átlátja a helyzetet, akkor tényleg végtelenül egyszerű-tréfálkozok a fiú rovására.
-Mindenesetre nekem egyelőre tetszik az irány amerre ez a játék halad, így nem szándékszom a befejezését siettetni. Addig legalábbis amíg nem változik a pontok állása. Ennyi érdekes egyéniség mellett eléggé unalmasan hangzik a hétszeres holtverseny.
-Viszont Timidus, ha már a szabályok feszegetésénél járunk, amennyiben a tőle telhető legóvatosabb mozdulatokkal teszi és nem meríti ki a Miss Red által erőszakként definiált kizáró tényezőt, egy megfelelő súlyemeléssel rendelkező személy könnyűszerrel arrébb pakolhat, amennyiben túlzottan zavarod a rálátását az asztalra. Hogy csak egy példával éljek. De az is megtörténhet, hogy a felbosszantott többség közös megegyezéssel megvon tőled vagy akár a csapattársaidtól mindenféle további kézfogást, így ellehetetlenítve a lehetőségeiteket. Bár szerintem ilyen drasztikus lépésekben még kár lenne gondolkodni.
- Hozzászólások száma : 356
Karakterlap
Timidus figyelmesen végighallgatja Kazura szavait, majd Shu felé fordul, aki kuncogva megcsóválja a fejét.
-Csak ismételni tudom magamat. Kíváncsi vagyok a reakciókra. Az általad felvázolt lehetőségek is mind reakciók.
-Csak ismételni tudom magamat. Kíváncsi vagyok a reakciókra. Az általad felvázolt lehetőségek is mind reakciók.
Shukaku- Állatidomár
Karakterlap
12:45
Többiek, vélemény?
újabb határidő: 1 hét múlva.
Ai, és Tachi 500 szóval pótolhat (Destől is megkaptam a visszajelzést, miszerint nem válaszolt)
- 2.:
- 3.:
- 4.:
- A szerencse forgandó
- lvl 38:
páncél /65
Cearso- Íjász
Karakterlap
Nem siettem, nem volt okom rá. Átláttam a helyzetet, tisztában voltam vele, ki ördög, és ki nagy valószínűség szerint angyal még. Türelmesen vártam, a falnak dőlve, keresztbe tett kézzel, és minden felém irányuló kommunikációs kísérletet közönyös arccal fogadtam. Talán kissé csak az lepett meg, hogy senki sem próbálta megtudni, mik azok a szabályok, melyekről én tudok, de a többiek nem. Hiszen az információ hatalom, és nekem ebből több volt, most már a többiek számára is nyilvánvalóan.
A tétlenség azonban, ami eddig a második kört jellemezte, untatott. Egyedül Kemabat-kun igyekezett megtörni a "csendet" az ötletével, de azt nem fogadtuk túl nagy érdeklődéssel. Eleve ostobaság volt felvetni: a megmaradt rejtélyes ördög számára az egyetlen kiút az, ha a két angyal kezet fog, majd ő is kezet fog az így pluszpontossá vált angyalokkal. Viszont mivel így nem jutunk semmire, ezért ideje volt felkavarni az állóvizet :]
- Ennek a játéknak már vége van. Felajánlom a kezem, bármelyik ismert ördög kezet foghat velem. Akár mindannyian is :] - pillantottam hármukra: Miss Redre, Kemabatra és Shukakura. Ai-chanra azonban nem.
A tétlenség azonban, ami eddig a második kört jellemezte, untatott. Egyedül Kemabat-kun igyekezett megtörni a "csendet" az ötletével, de azt nem fogadtuk túl nagy érdeklődéssel. Eleve ostobaság volt felvetni: a megmaradt rejtélyes ördög számára az egyetlen kiút az, ha a két angyal kezet fog, majd ő is kezet fog az így pluszpontossá vált angyalokkal. Viszont mivel így nem jutunk semmire, ezért ideje volt felkavarni az állóvizet :]
- Ennek a játéknak már vége van. Felajánlom a kezem, bármelyik ismert ördög kezet foghat velem. Akár mindannyian is :] - pillantottam hármukra: Miss Redre, Kemabatra és Shukakura. Ai-chanra azonban nem.
Tachibana Makoto- Lovag
Karakterlap
Shu értetlenül pislog Tachibanára, majd csípőre teszi a kezeit, majd az asztal elé lép, és szúrós tekintettel, korholó hangon fordul a sárkány felé.
-Hallod Timi? Tachibana szerint én ismert ördög vagyok.
-Valóban.
-De... ez sértés, nem gondolod?
-Nem gondolom.
-Hát... de... de ez akkor is az. Még, hogy én ördög?!
Ezután Miss Red felé fordult, és halkan odasúgta neki, persze azért annyira nem halkan, hogy a többiek ne hallják.
-Izé... Miss Red... a szerepemben volt egy ilyen plot twist izé, hogy a játék során egyszer megnézhetem a státuszomat a fülke segítsége nélkül. Vagy... mindegy, már úgy is elmondtam, szóval ha nem szabadott volna, akkor bocsi. De... most már úgyis mindegy... szóval még az is oda van írva, hogy ezt mindenki látni fogja. De... csak azt fogja látni, hogy megnézem, vagy a szerepemet is? És... ha mondjuk nem látnák a szerepemet, az csalás lenne, ha megmutatnám Tachinak? És meg tudom mutatni csak Tachinak úgy, hogy a többiek ne lássák?
Ja, igen... ha eddig nem említettem volna, Shunak már halvány lila gőze sincs arról, hogy jelenleg mi a szerepe.
-Hallod Timi? Tachibana szerint én ismert ördög vagyok.
-Valóban.
-De... ez sértés, nem gondolod?
-Nem gondolom.
-Hát... de... de ez akkor is az. Még, hogy én ördög?!
Ezután Miss Red felé fordult, és halkan odasúgta neki, persze azért annyira nem halkan, hogy a többiek ne hallják.
-Izé... Miss Red... a szerepemben volt egy ilyen plot twist izé, hogy a játék során egyszer megnézhetem a státuszomat a fülke segítsége nélkül. Vagy... mindegy, már úgy is elmondtam, szóval ha nem szabadott volna, akkor bocsi. De... most már úgyis mindegy... szóval még az is oda van írva, hogy ezt mindenki látni fogja. De... csak azt fogja látni, hogy megnézem, vagy a szerepemet is? És... ha mondjuk nem látnák a szerepemet, az csalás lenne, ha megmutatnám Tachinak? És meg tudom mutatni csak Tachinak úgy, hogy a többiek ne lássák?
Ja, igen... ha eddig nem említettem volna, Shunak már halvány lila gőze sincs arról, hogy jelenleg mi a szerepe.
Shukaku- Állatidomár
Karakterlap
-Az én számításaim szerint is több, mint valószínű, hogy ördög vagy. Természetesen amíg nem látod azt leírva, hogy nem mondhatsz el valamit, addig bármilyen információt megoszthatsz, amit szereztél. Amennyiben ezzel a lehetősséggel élsz, mindenki látni fogja a szerepedet. De javaslom, hogyha ezt választod, akkor vedd rá a sárkányt, hogy másszon le az asztalról.
És még valami, ha az úrfi kezet fog Shu-val, akkor én egy másik játékosnak ajánlom fel a kezemet. A játéknak úgyis vége.
És kezet nyújt Kazura felé.
És még valami, ha az úrfi kezet fog Shu-val, akkor én egy másik játékosnak ajánlom fel a kezemet. A játéknak úgyis vége.
És kezet nyújt Kazura felé.
- 2.:
- 3.:
- 4.:
- A szerencse forgandó
- lvl 38:
páncél /65
Cearso- Íjász
Karakterlap
-Látod Timi? Mondtam én, hogy együtt vagyunk. Léccike, szállj le az asztalról.
A sárkány bólintott, majd megtette amit az idomár kért tőle. Ezzel Shu egyik kezével megfogta Tachibana kezét, ha a lovag ezt engedte, és csak ebben az esetben, a másikkal aktiválta a bigyuszkát amiről beszélt, és a többiek felé fordította a panelt, hogy ők is lássák.
A sárkány bólintott, majd megtette amit az idomár kért tőle. Ezzel Shu egyik kezével megfogta Tachibana kezét, ha a lovag ezt engedte, és csak ebben az esetben, a másikkal aktiválta a bigyuszkát amiről beszélt, és a többiek felé fordította a panelt, hogy ők is lássák.
Shukaku- Állatidomár
Karakterlap
Sokat nem értettem a dolgokból viszont egyet igen. Mindenki nagyon vidám. De, tényleg mindenki. Olyanok mint akik biztosak a dolgukban, olyanok mint akik már győztek, vagy épp tökéletes színészek akik pokerarc helyett a vidám magabiztosság állarcát öltik fel. Nos nekem is van egy teóriáma. Méghozzá az hogy Tachi hiába ördögnek gondoltam, de egy angyalka. Viszont így neki nem eshet bántódása. Gonosz korrupt ördögök, biztos azért szaporodtak el így ennyire mert a hátrányukat amiről ki lett jelentve hogy az, erősen be akarták hozni és sikerült is nekik. Voltaképp kicsit büszke is voltam, na jó.. nagyon büszke, bár a felállást nem tudtam megítélni hogy kedvező-e nekem avagy sem. Viszont én másképp játszom, nem ezen szabályok alapján. A saját játékomat vegyem ebbe, bár a kimenetelen aligha változtat majd. Igazság szerint nekem tetszett Kem ötlete. Olyan kis jó lenne ha mindenki egyszerre győzne vagy veszítene. Lenne egyfajta közös „tegyük meg!” hangulata. De… nem mertem felszólalni és támogatni őt, pedig szerettem volna, viszont két gond is volt ebben az egészben, de az titok. :3 Majd hangosan felkacagtam amikor az az ismeretlen fiú beszólt Kem-nek, nem akartam tényleg. Csak ki jött belőlem. Majd… szinte abban a pillanatban el is szégyeltem magam. Hogy miért is? Egyszerű. Nem féltetem Kem lelki világát, nem tűnik olyan fiúcskának, viszont ez pontos oltása volt szerény személyemnek is… méghozzá elég drasztikus. >.> Mivel én még annyit sem értek mint Kem, bár megfodrult a fejemben hogy szerintem itt már senki sem ért semmit, épp csak mindenki elhiteti a másikkal hogy érti és hogy tudja hogy mit csinál, és valamiért ezt tartom a legeslegvalószínűbbnek. Bocsánat, de ha én nem érthetek semmit, akkor más se. >.> Shu reakcióját csupán egy mosollyal konstatáltam, amikor sértésnek vette a sütis megjegyzésem. Majd jött Tachi… ><” Ismét Tachi aki összezavar. Már megint… a mondatai, és a cselekedetei. >< Igazodjon ki rajta az ember, hol ilyen hol olyan. Nem igen reagáltam az előző kis kijelentésére, ami szöges ellentéte annak amit most produkál. Szóval szekál. >.> Nem… azért nem. Igazság szerint szerintem másról szól a dolog. Bár a nevek hallatán a fiú végigsorozta pillantásával az általa említett ördögpalántákat. És miért épp ördöggel akarna lekezelni. Ez logikátlan… számomra. De nem. Azt hiszem nem akar kezet fogni senkivel. Majd a gondolataimat Shu ripacs színészkedése, vagy legalábbis én annak véltem ábrándított ki.
- Ne haragudj meg, de én is úgy gondolom hogy ördög vagy. – Mosolyodok el, kedvesen a lányra, aki szinte rögtön Miss Red-hez fordult pár tanácsért, vagy valamiért. Nem igen értettem bár igyekeztem a fülemet minél nagyobbra nyitni, de sikertelen. Nincs hallgatózásom, bár lehet nem is lényeges, sőt lehet hogy ez is csak a játékának a része, mint ahogy mindenki csak játszik.
- Amúgy… Én is játszani szeretnék még. – Jelentem ki a véleményem hogy a még mindig nem tudom a nevét fiúval értsek egyet. Aki beszólt Kem-nek. Igen, ez lesz a neve, hisz ha be is mutatkozott én késve jöttem, lemaradtam róla. Megkérdezni a nevét… valamiért olyan furcsának éreztem volna. Nem értem miért, hisz alap volna, mégis nehezemre esett. Most mindenki mással foglalkozik, olyan lenne mintha megszakítanám ezt a nagyszerű játékmenetet ezzel.
- És Tachi te áruló! ˇ^ˇ Minden szavad hazugság, és ámítás. Azt mondtad pár perce hogy a kezed az enyém erre felajánlod mindenkinek csak nekem nem?! – Természetesen nem akartam kezet fogni a fiúval, viszont ezt nem hagyhattam ki.
- Igazi kisördög vagy te is. – Fontam karba a kezem, de látszott rajtam hogy nem sértődtem meg annyira...:p Viszont hiába mondom hogy ördög, valamiért nem hiszem hogy azt a szerepet kapta volna, ki tudja miért. Talán ez a női megérzés. Vagy szimpla megrögzött ostobaság, hit a jóban vagy mifene.
- Remélem nem akartok még véget vetni a játéknak. Ha esetleg igen, hmmm… jöhet egy új kör? – Kérdeztem Miss Red-et, hátha.
- Ne haragudj meg, de én is úgy gondolom hogy ördög vagy. – Mosolyodok el, kedvesen a lányra, aki szinte rögtön Miss Red-hez fordult pár tanácsért, vagy valamiért. Nem igen értettem bár igyekeztem a fülemet minél nagyobbra nyitni, de sikertelen. Nincs hallgatózásom, bár lehet nem is lényeges, sőt lehet hogy ez is csak a játékának a része, mint ahogy mindenki csak játszik.
- Amúgy… Én is játszani szeretnék még. – Jelentem ki a véleményem hogy a még mindig nem tudom a nevét fiúval értsek egyet. Aki beszólt Kem-nek. Igen, ez lesz a neve, hisz ha be is mutatkozott én késve jöttem, lemaradtam róla. Megkérdezni a nevét… valamiért olyan furcsának éreztem volna. Nem értem miért, hisz alap volna, mégis nehezemre esett. Most mindenki mással foglalkozik, olyan lenne mintha megszakítanám ezt a nagyszerű játékmenetet ezzel.
- És Tachi te áruló! ˇ^ˇ Minden szavad hazugság, és ámítás. Azt mondtad pár perce hogy a kezed az enyém erre felajánlod mindenkinek csak nekem nem?! – Természetesen nem akartam kezet fogni a fiúval, viszont ezt nem hagyhattam ki.
- Igazi kisördög vagy te is. – Fontam karba a kezem, de látszott rajtam hogy nem sértődtem meg annyira...:p Viszont hiába mondom hogy ördög, valamiért nem hiszem hogy azt a szerepet kapta volna, ki tudja miért. Talán ez a női megérzés. Vagy szimpla megrögzött ostobaság, hit a jóban vagy mifene.
- Remélem nem akartok még véget vetni a játéknak. Ha esetleg igen, hmmm… jöhet egy új kör? – Kérdeztem Miss Red-et, hátha.
RenAi- Lovag
Karakterlap
Ha Tachi hagyta magát, drámaian egy
- Neeeeeeeh~ Kijelentéssel a két személy közé vetettem magam ha kellett. o.o Ha nem láttam ennek lehetőségét, nem reagáltam semmit csupán figyeltem.
- Neeeeeeeh~ Kijelentéssel a két személy közé vetettem magam ha kellett. o.o Ha nem láttam ennek lehetőségét, nem reagáltam semmit csupán figyeltem.
RenAi- Lovag
Karakterlap
Plot twist. Érdekesen hangzott, de nem befolyásolt különösebben. Minden számításom szerint Shukaku ördög volt, akárcsak a többi három, aki kezet fogott már előttünk. És én most egy ördöggel kívántam kezet fogni, ha az a kislány, akkor ő lesz a... hm, áldozatom :] Ai-chant megelőzve ragadtam meg az idomár kezét, ezzel megpecsételve a saját sorsomat is, majd a felénk vetődő Ai-chant jó reflexszel elkaptam, és azzal a lendülettel a fülébe is súgtam.
- Ha minden jól megy, megmentelek, angyalkám ;] - kuncogtam, majd rákacsintottam, és feléje is odanyújtottam a kezemet, hátha elfogadja :]
- Ha minden jól megy, megmentelek, angyalkám ;] - kuncogtam, majd rákacsintottam, és feléje is odanyújtottam a kezemet, hátha elfogadja :]
Tachibana Makoto- Lovag
Karakterlap
Elkéstem. ><” A manóba, de legalább nem sújtott le rám az istennőnk haragja. .___. Nem voltam biztos abban hogy egy ilyen eseményt büntetlenül megúszhatok, bááááár…>.> Mondjuk mindez csupán a vetődés után jutott el a tudatomig, én hülye. ><” Megérné ez nekem?
Meg hát! Különben nem lenne vicces a játék. Tachi kicsit kellemetlenkedő tud lenni néha, na jó… néha sokszor. Kicsit hasonlít Ren-re, néha legalább annyira szemtelen, csak a stílusuk különbözik némileg. Viszont pont a fiú karjaiba lanodltam? Nah, ne máááár… >.> *faceplam* Mint ha tűz sütött volna meg, másztam ki onnan, löktem el magam tőle. De még azt a bizonyos mondatot elkaptam. .___. Hehh, ez most komoly? ><” Pár pillanatig hezitáltam, majd… a kezem küldső felével ellöktem a fiú kezét, jelezve visszautasítási szándékom, miközben nem épp őszinte mosollyal inkább gőgös mosollyal ezeket mondom.
- Most már mocskos. Nem kell! – Húzom ki magam, a ripacs szerepe most rám hárult. Nem voltam jó színész, és reméltem hogy Shukaku vagy Timi nem veszi rossz néven, viszont hát ez így jött ki. Azért látszik rajtam hogy játszadozok én is, és nem akarok bántani senkit, nem sértődök meg én sem, csupán jól szeretném magam érezni, ami sikerül is. :3 Viszont a kézfogás megtörtént, majd Miss Red is kezet nyújt a másik angyalkámnak. <3 Nem. Őt már tényleg nem adom!
- Miss Red. Megveszem a fiú kezét, de a ő hadd maradjon csak ártatlan és az enyém. :3-
Meg hát! Különben nem lenne vicces a játék. Tachi kicsit kellemetlenkedő tud lenni néha, na jó… néha sokszor. Kicsit hasonlít Ren-re, néha legalább annyira szemtelen, csak a stílusuk különbözik némileg. Viszont pont a fiú karjaiba lanodltam? Nah, ne máááár… >.> *faceplam* Mint ha tűz sütött volna meg, másztam ki onnan, löktem el magam tőle. De még azt a bizonyos mondatot elkaptam. .___. Hehh, ez most komoly? ><” Pár pillanatig hezitáltam, majd… a kezem küldső felével ellöktem a fiú kezét, jelezve visszautasítási szándékom, miközben nem épp őszinte mosollyal inkább gőgös mosollyal ezeket mondom.
- Most már mocskos. Nem kell! – Húzom ki magam, a ripacs szerepe most rám hárult. Nem voltam jó színész, és reméltem hogy Shukaku vagy Timi nem veszi rossz néven, viszont hát ez így jött ki. Azért látszik rajtam hogy játszadozok én is, és nem akarok bántani senkit, nem sértődök meg én sem, csupán jól szeretném magam érezni, ami sikerül is. :3 Viszont a kézfogás megtörtént, majd Miss Red is kezet nyújt a másik angyalkámnak. <3 Nem. Őt már tényleg nem adom!
- Miss Red. Megveszem a fiú kezét, de a ő hadd maradjon csak ártatlan és az enyém. :3-
RenAi- Lovag
Karakterlap
-Mennyit ér meg önnek a fiú keze?
Közben az asztalon megjelenik a következő felirat:
Közben az asztalon megjelenik a következő felirat:
név: Shukaku
szerep:ördög
pont:0
arany:11
A hozzászólást Cearso összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Szept. 04 2015, 19:40-kor.
- 2.:
- 3.:
- 4.:
- A szerencse forgandó
- lvl 38:
páncél /65
Cearso- Íjász
Karakterlap
-Licíííít! \o/ Énisénisénis! Tíz arany!
Shukaku- Állatidomár
Karakterlap
4 / 12 oldal • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12
Similar topics
» [játékos küldetés] Ördögök és angyalok (2nd attempt)
» [játékos küldetés]ördögök és angyalok
» [Játékos Küldetés] Ördögök és Angyalok
» [Küldetés] Angyalok Menedéke
» [Játékos Küldetés] Ördögi kör
» [játékos küldetés]ördögök és angyalok
» [Játékos Küldetés] Ördögök és Angyalok
» [Küldetés] Angyalok Menedéke
» [Játékos Küldetés] Ördögi kör
4 / 12 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.