[játékos küldetés] Ördögök és angyalok (2nd attempt)
+5
Cearso
Kemabat
Tachibana Makoto
Desdemona
RenAi
9 posters
5 / 12 oldal
5 / 12 oldal • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12
Re: [játékos küldetés] Ördögök és angyalok (2nd attempt)
-10 arany, de mire? És kinek?
- 2.:
- Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]
- 3.:
- Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál
- 4.:
- A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán
- lvl 38:
- élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:8/4
Irányítás:33/31
Kitartás:35/11 (CSP=230)
Gyorsaság:36/89
spec:19/9
páncél /65
Cearso- Íjász
- Hozzászólások száma : 2010
Karakterlap
Szint: 38
Indikátor: Zöld
Céh: Artes
-Izé... azt... azt nem tudom. Vagyis... vagyis neked, ha megengeded, hogy én fogjak kezet Kazurával. Vagy erről volt szó... nem?
Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45
Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2
Kristályírás: 100
Növénylátás: 100
Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester
Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku- Állatidomár
- Hozzászólások száma : 5959
Karakterlap
Szint: 50
Céh: Jumpy Vigor
Széles mosolyra húztam a számat. :3
- Egy pillanat. – Azzal felálltam, majd besétáltam a hozzám legközelebb eső fülkébe, természetesen a sajátomba. Ott használtam amit úgy éreztem használnom kellett. Majd egyszerűen kisétáltam, elégedett mosollyal az arcomon. Természetesen nem hagytam hogy bárki is bejöjjön velem, vagy akár utánam. Úgy sem tartott sokáig, és ki is tudtam támasztani az ajtót. A súlyemelés segíthet. Időközben megnéztem az adataimat változott-e valami avagy sem. Majd kiléptem az ajtón.
- Ha már licit, legyen licit. Legyen hmmm 12 arany. – Nem emelem túlzottan az összeget, és fogalmam sincs kinek miféle lehetősége lehet, de nekem csak egy. Így kijátszom amit megkövetel a játék.
- Ácsi, ha már így játszunk fordítok a dolgon. Nem téged fizetlek le. Te fiú ott. Kapsz 12 aranyat ha nem fogsz kezet csupán azzal akivel én szeretném. :3 Így máris barátságosabb nem? Nem döntök a fejed fölött, nem úgy mint más tenné. - Pillantok az ördög lánykára.
- Meg van a szabad választás joga, és még jól is járhatsz. ^^- Mosolygok biztatóan.
- Egy pillanat. – Azzal felálltam, majd besétáltam a hozzám legközelebb eső fülkébe, természetesen a sajátomba. Ott használtam amit úgy éreztem használnom kellett. Majd egyszerűen kisétáltam, elégedett mosollyal az arcomon. Természetesen nem hagytam hogy bárki is bejöjjön velem, vagy akár utánam. Úgy sem tartott sokáig, és ki is tudtam támasztani az ajtót. A súlyemelés segíthet. Időközben megnéztem az adataimat változott-e valami avagy sem. Majd kiléptem az ajtón.
- Ha már licit, legyen licit. Legyen hmmm 12 arany. – Nem emelem túlzottan az összeget, és fogalmam sincs kinek miféle lehetősége lehet, de nekem csak egy. Így kijátszom amit megkövetel a játék.
- Ácsi, ha már így játszunk fordítok a dolgon. Nem téged fizetlek le. Te fiú ott. Kapsz 12 aranyat ha nem fogsz kezet csupán azzal akivel én szeretném. :3 Így máris barátságosabb nem? Nem döntök a fejed fölött, nem úgy mint más tenné. - Pillantok az ördög lánykára.
- Meg van a szabad választás joga, és még jól is járhatsz. ^^- Mosolygok biztatóan.
RenAi- Lovag
- Hozzászólások száma : 1873
Karakterlap
Szint: 42
Céh: Justice League
-Ha nem fogsz kezet csupán azzal akivel én szeretném. Nemhogy a szabad választás joga, de még a látszata sincs meg.
-Tizenhárom arany!
-Tizenhárom arany!
Shukaku- Állatidomár
Karakterlap
- Hmm ő dönt hogy elfogadja-e nem pedig te döntesz felette hogy más fogjon-e vele kezet. :3 Vagy elutasítja és győztél. Szabadabb mint a tiéd. - Mosolygok a lányra, bár nem tudom kicsit érezte hogy kezdi komolyan venni a játékot, nem szeretnék azért öl-re menni. Remélem nem lesz elrontva ez a jó hangulat.
- Tizennégy arany. :3- Pillantok a fiúra, bár utána koppanok csak. Ő nyugodtan licitálhat Miss Red-el, nekem ő felesleges ha elfogadja az ajánlatom a fiú. :3 Vajon most hogy érzi magát? Két lány is miatta harcol. *-* Tök jó lehet neki. :3
- Tizennégy arany. :3- Pillantok a fiúra, bár utána koppanok csak. Ő nyugodtan licitálhat Miss Red-el, nekem ő felesleges ha elfogadja az ajánlatom a fiú. :3 Vajon most hogy érzi magát? Két lány is miatta harcol. *-* Tök jó lehet neki. :3
RenAi- Lovag
Karakterlap
Dönthet arról, hogy elfogadja a pénzt, és nem fog kezet, vagy nem fogadja el, és szabadon fog kezet. Van egy olyan érzésem, hogy mindkét lány túllépett már a keretein.
- 2.:
- Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]
- 3.:
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál
- 4.:
- A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán
- lvl 38:
páncél /65
Cearso- Íjász
Karakterlap
-De Miss Red... csak a játékbeli pénzt lehet felajánlani? De ha nem, akkor tizenöt arany, de ez az uccsó. Ha többet mondok, akkor még úgy fog tűnni, mintha...
Kuncogott, és kissé elpirult, majd ezúttal ő csüccsent fel az asztalra, Timi pedig újra elfoglalta a helyét az egyik fülkén, ismét kis szünetet tartva.
Kuncogott, és kissé elpirult, majd ezúttal ő csüccsent fel az asztalra, Timi pedig újra elfoglalta a helyét az egyik fülkén, ismét kis szünetet tartva.
Shukaku- Állatidomár
Karakterlap
- 100 arany - szólaltam meg váratlanul és hangosan, de közben unottan vizsgáltam a körmeimet.
Tachibana Makoto- Lovag
- Hozzászólások száma : 1810
Karakterlap
Szint: 43
Indikátor: Vörös
Céh: -
Igen, a játékon belül, ami megváltoztatja a döntést, csak a játékbeli pénzt lehet felajánlani, vagyis a 100 aranyas licitet, sajnálom, de el kell utasítanom.
- 2.:
- 3.:
- 4.:
- A szerencse forgandó
- lvl 38:
páncél /65
Cearso- Íjász
Karakterlap
Csupán rásandítottam Shukaku-chanra, egyre inkább éreztem hogy valami nincs rendben vele. A fiúk most lelassultak, és azt hiszem az én kis kiválasztottam is tanakodhat. Persze, nem könnyű kérdés, főleg ha felfalják a lányok így vagy úgy. Bár kicsit szégyenlem, magam a dolgok végett, ami annyiban látszik hogy nem vagyok olyan eleven és vidámka, inkább kissé visszavettem magamból. Elcsendesedve várom a fiú, és a többiek reakcióját. Majd nem hagyva magam odaültem mellé az asztal tetejére, lazán. Bár valamiért kotló tyúkoknak éreztem magam. .___. Nem mondtam semmit a lánykának, csupán mosolyogtam egy határozottat. Majd amikor rápillantottam zavarba jöttem. Mit fogok én még kapni?
RenAi- Lovag
Karakterlap
- Ki mondta, hogy licitáltam? :] - vigyorodtam el - Csak mondtam egy számot. Gondolom ez nem ütközik semmilyen szabályba :]
Tachibana Makoto- Lovag
Karakterlap
Majd a döbbenet. .____. Ez a Tachi megint alám vág, akár akaratlan akár nem. ><" De ezért még meglakol. >.> És... honnan tudta a licitet összeget... Nem értem, összebeszélne Red-el? Azt hogy hisz itt van látjuk, halljuk. Telepátia? o.o Nem... az lehetetlen, bár nem az... ki tudja kinek mi a másik képije, én egyiküket sem ismerem túlzottan. .___. Lehet rossz pártfogoltat választottam? Nem. ><" Tuti csak kamuzik. ><" Bár...
- Nah, és azt is megtudjuk hogy mire is licitálsz ennyire lelkesen Tachi-kun? - Kérdezem, lenyelve az iménti döbbenetem. Jó színész sosem voltam, így látszott rajtam némileg a zavarodottság, némi bizonytalanság de hamar talpra álltam.
- Játékon belül 100 arany... jó lenne de ennyit nem ajánlhatok fel, viszont ha szövetkezel velem, felajánlhatok egy barátai vacsorát, és bármikor segítek ha problémád adódna... bár ez mindenkinek jár akivel még nem jártam rosszul. .___. Ha akad olyan kívánságod amit teljesíteni tudok, azt szívesen megteszem. :3 - Gondolva itt valami apróságra, pl Chochobó lovaglásra, vagy körbevezetem bárhol, már ahol én sem tévedek el. Vagy valami hasonlóra.
- Nah, és azt is megtudjuk hogy mire is licitálsz ennyire lelkesen Tachi-kun? - Kérdezem, lenyelve az iménti döbbenetem. Jó színész sosem voltam, így látszott rajtam némileg a zavarodottság, némi bizonytalanság de hamar talpra álltam.
- Játékon belül 100 arany... jó lenne de ennyit nem ajánlhatok fel, viszont ha szövetkezel velem, felajánlhatok egy barátai vacsorát, és bármikor segítek ha problémád adódna... bár ez mindenkinek jár akivel még nem jártam rosszul. .___. Ha akad olyan kívánságod amit teljesíteni tudok, azt szívesen megteszem. :3 - Gondolva itt valami apróságra, pl Chochobó lovaglásra, vagy körbevezetem bárhol, már ahol én sem tévedek el. Vagy valami hasonlóra.
RenAi- Lovag
Karakterlap
Mire kimondtam, már érkezett is a válasz. Eljött az a pont hogy egy kanál vízben meg tudnám folytan. .____. De amúgy belegondolva vicces kis szituáció volt. >.> De most nem tudom értékelni. o.o
RenAi- Lovag
Karakterlap
A vörös srác kijelentése kissé meglepett, egyszersmind újra elgondolkodtatott.
Nem olyannak tűnik, mint aki ördögként csak úgy elpocsékolna egy kézfogást egy másik ördöggel. Ha viszont angyal és komolyan gondolja a kézfogást legrosszabb esetben is csupán véget vet a játéknak és marad mindenki pont nélkül. Bár elvileg több információval rendelkezik, mint mi, talán mégis előnyt szerezhetne valahogy egy angyal ha pont nélkül ördöggel fogna kezet?
Végignézem ahogy Shuval megkötteti a kézfogást, amit a közbelépni kívánó lány sem tud megakadályozni. Majd várok. Semmi??!! Egy pillantást vetek Miss Red felé, de semmi hozzáfűznivalója nincs.
Ezek szerint tévedtem volna és Timidus a másik angyal?
Ekkor azonban egy még váratlanabb mozzanat kezd kibontakozni a játékban. A lányok elkezdtek a kezemre licitálni??!! Nem igazán értem mégis milyen szándék vezérli őket, de láthatólag jól szórakoznak, így egy ideig csupán csendben mosolyogva hallgatom a szócsatát. Kissé élvezem is a helyzetet, elvégre ki ne szeretné, ha két lány is versengene a kegyeiért. Bár ez általában fordítva szokott lenni. De hát pont ezért is említettem, hogy tetszik amerre a játék tart. Végül ,mikor már a vörös srác is rákontráz(bár gondolom, hogy nem komoly szándékkal, meg amúgy is szabályba ütköző összeggel) megszólalok.
-Megtisztelő a hölgyek buzgósága, de mint korábban említettem nem szándékszom egyelőre befejezni a játékot, így meg sem fordult a fejemben Miss Red vagy bármelyik másik ördög kézfogási ajánlatának elfogadása. Továbbá jelenleg még nem látom akkora jelentőségét a kiosztott aranyaknak, hogy bármekkora összegért cserébe lemondjak a választási lehetőségemről kézfogások terén. Viszont úgy látom, hogy a nagy licitálások közepette egy igencsak fontos momentumról a társaság nagy része megfeledkezett. Mivel Miss Red nem jelentette be a játék végét jelentő egyik feltétel teljesülését sem, így úgy tűnik számomra, hogy még mindig akad két angyal. Akik a legutóbbi kézfogás és Shukaku szerepének ismeretében Timidus és jómagam. Vagy talán tévednék?-sandítok a sárkány irányába.
Nem olyannak tűnik, mint aki ördögként csak úgy elpocsékolna egy kézfogást egy másik ördöggel. Ha viszont angyal és komolyan gondolja a kézfogást legrosszabb esetben is csupán véget vet a játéknak és marad mindenki pont nélkül. Bár elvileg több információval rendelkezik, mint mi, talán mégis előnyt szerezhetne valahogy egy angyal ha pont nélkül ördöggel fogna kezet?
Végignézem ahogy Shuval megkötteti a kézfogást, amit a közbelépni kívánó lány sem tud megakadályozni. Majd várok. Semmi??!! Egy pillantást vetek Miss Red felé, de semmi hozzáfűznivalója nincs.
Ezek szerint tévedtem volna és Timidus a másik angyal?
Ekkor azonban egy még váratlanabb mozzanat kezd kibontakozni a játékban. A lányok elkezdtek a kezemre licitálni??!! Nem igazán értem mégis milyen szándék vezérli őket, de láthatólag jól szórakoznak, így egy ideig csupán csendben mosolyogva hallgatom a szócsatát. Kissé élvezem is a helyzetet, elvégre ki ne szeretné, ha két lány is versengene a kegyeiért. Bár ez általában fordítva szokott lenni. De hát pont ezért is említettem, hogy tetszik amerre a játék tart. Végül ,mikor már a vörös srác is rákontráz(bár gondolom, hogy nem komoly szándékkal, meg amúgy is szabályba ütköző összeggel) megszólalok.
-Megtisztelő a hölgyek buzgósága, de mint korábban említettem nem szándékszom egyelőre befejezni a játékot, így meg sem fordult a fejemben Miss Red vagy bármelyik másik ördög kézfogási ajánlatának elfogadása. Továbbá jelenleg még nem látom akkora jelentőségét a kiosztott aranyaknak, hogy bármekkora összegért cserébe lemondjak a választási lehetőségemről kézfogások terén. Viszont úgy látom, hogy a nagy licitálások közepette egy igencsak fontos momentumról a társaság nagy része megfeledkezett. Mivel Miss Red nem jelentette be a játék végét jelentő egyik feltétel teljesülését sem, így úgy tűnik számomra, hogy még mindig akad két angyal. Akik a legutóbbi kézfogás és Shukaku szerepének ismeretében Timidus és jómagam. Vagy talán tévednék?-sandítok a sárkány irányába.
- Hozzászólások száma : 356
Karakterlap
Szint: 20
- Az én kezem továbbra is ingyen kapható, legalábbis Miss Red és Kemabat-kun számára. Ai-channak már fizetni kellene érte egy puszival :] - vigyorogtam a lányra, majd a két bizonyított ördög felé néztem - Vagy valami talán visszatart titeket? Esetleg szeretnétek angyallá válni? - kérdeztem.
Tachibana Makoto- Lovag
Karakterlap
-Ezeket a feltételeket, csak két kör közti szünetben vizsgáljuk. Hiszen addig ezek az információk nem publikusak. Kivéve, ha önnek is olyan lehetősége van, mint Shukakunak.
Ezek után Tachi felé fordul.
-Azt mondja, hogy még ezek után is kezet akar fogni? Esetleg az a feladata, hogy minél több emberrel kezet fogjon? Ebben az esetben szívesen segítek az úrfinak.
Majd nyújtja a kezét Tachi felé
Ezek után Tachi felé fordul.
-Azt mondja, hogy még ezek után is kezet akar fogni? Esetleg az a feladata, hogy minél több emberrel kezet fogjon? Ebben az esetben szívesen segítek az úrfinak.
Majd nyújtja a kezét Tachi felé
- 2.:
- 3.:
- 4.:
- A szerencse forgandó
- lvl 38:
páncél /65
Cearso- Íjász
Karakterlap
Bólintottam, és késlekedés nélkül kezet fogtam Miss Reddel is. Sőt, ha hagyta magát, akkor utána a számhoz emeltem a kacsóját és egy lágy puszit is hintettem rá.
- Ugyan, csak vonzanak a bársonyos női kezek :] Kemabat-kunnak pedig szimpatikus a hozzáállása :] - magyaráztam sejtelmes vigyorral. Ismét Ai-chan felé fordultam.
- Már két puszi az ár. Most, hogy Kazura-kun kosarat adott neked, lehet cselekedned kéne, mielőtt túl magas lesz az ára egy kézfogásnak... angyalkám :] - mosolyogtam rá a lányra, külön kihangsúlyozva az utolsó szót.
- Ugyan, csak vonzanak a bársonyos női kezek :] Kemabat-kunnak pedig szimpatikus a hozzáállása :] - magyaráztam sejtelmes vigyorral. Ismét Ai-chan felé fordultam.
- Már két puszi az ár. Most, hogy Kazura-kun kosarat adott neked, lehet cselekedned kéne, mielőtt túl magas lesz az ára egy kézfogásnak... angyalkám :] - mosolyogtam rá a lányra, külön kihangsúlyozva az utolsó szót.
Tachibana Makoto- Lovag
Karakterlap
Természetesen nem ellenkezik a kézcsók ellen, de utána minden érzelem nélkül húzza vissza a kezét.
-Javaslom, hogy a kör további részében de hozzunk létre felesleges kézfogást.
-Javaslom, hogy a kör további részében de hozzunk létre felesleges kézfogást.
- 2.:
- 3.:
- 4.:
- A szerencse forgandó
- lvl 38:
páncél /65
Cearso- Íjász
Karakterlap
- Hmm… >< - Fontam karba a kezeimet, pedig láttam rajta hogy igenis szimpizik a dologgal, erre mégis. Bár ez a felállás is megfelel, ha pedig eljutunk odáig úgyis meggyőzöm hogy ő maradjon csakis az én kis cukorfalatkám. Tachi természetesen már intézkedik is, és megtudtam egy érdekességet ami annyit jelent hogy végképp ellenségek maradunk ám. Amikor a fiú a hovatartozásom jelentette ki, csupán mosolyogtam kedvesen, titokzatosan. Én tudok valamit amit ő csak szeretne és ez így van jól.
RenAi- Lovag
Karakterlap
Szóval meg kell várjuk a kör végét, addig nem dől el semmi. Azaz lehet, hogy véget ér a játék, de az is hogy nem. Minden esetre a kör végére ezek után egyértelművé válik mindenki szerepe. Hacsak...
-Öhm, Shukaku említette ezt a Plot twist nevezetű dolgot. Jómagam is rendelkezem vele, így feltételezem a többiek is. Csupán azért említem ezt meg, mert feltételezéseim szerint vagy mindenki egyénre szabott képességgel rendelkezik, vagy ami szerintem valószínűbb, hogy csupán a két szerep rendelkezik egy-egy ilyen képességgel. Persze, mint hallom egyesek már a játék végét hirdetik, de úgy vélem, hogy akik még elodáznák azt azok esetleg bejelenthetik ebbéli szándékukat. Vagy van arra is mód, hogy bejelentés nélkül aktiválódjon az adott képesség?-szegezem a kérdést Miss Red-nek.
-Öhm, Shukaku említette ezt a Plot twist nevezetű dolgot. Jómagam is rendelkezem vele, így feltételezem a többiek is. Csupán azért említem ezt meg, mert feltételezéseim szerint vagy mindenki egyénre szabott képességgel rendelkezik, vagy ami szerintem valószínűbb, hogy csupán a két szerep rendelkezik egy-egy ilyen képességgel. Persze, mint hallom egyesek már a játék végét hirdetik, de úgy vélem, hogy akik még elodáznák azt azok esetleg bejelenthetik ebbéli szándékukat. Vagy van arra is mód, hogy bejelentés nélkül aktiválódjon az adott képesség?-szegezem a kérdést Miss Red-nek.
- Hozzászólások száma : 356
Karakterlap
Szint: 20
elnézést, a suli engem is bekavart.
-Nos, erről inkább azokat kéne megkérdezni, akik a plot twistet kapták
határidő: 1 hét múlva
-Nos, erről inkább azokat kéne megkérdezni, akik a plot twistet kapták
12:55
- Spoiler:
- a 2. kör eseményei:
Tachi kézfogást ajánl: Kemabat, Shukaku és Mis Red
Miss Red kézfogást ajánl: Kazura (elutasítva)
Shukaku plot twistet használ
Shukaku elfogadja Tachi kézfogását
RenAi fülkét használ
Miss Red elfogadja Tachi kézfogását
felajánlott kézfogások:
Tachi Kemabat felé
határidő: 1 hét múlva
- 2.:
- 3.:
- 4.:
- A szerencse forgandó
- lvl 38:
páncél /65
Cearso- Íjász
Karakterlap
sehol senki? Az hogy egyszer elkéstem, nem azt jelenti, hogy nem maradok szigorú a határidővel.
12:57
- 2.:
- 3.:
- 4.:
- A szerencse forgandó
- lvl 38:
páncél /65
Cearso- Íjász
Karakterlap
-Az a baj Timidus, hogy most mit csináljunk?
-Várunk.
-De azt már csináltuk.
-Akkor tovább várunk.
-Nem lehetne közben terveket szövögetni?
-Miféle terveket?
-Hát... olyan tervrajzokat, mint amilyeneket te is szoktál.
-Szükséged van ilyesmire ahhoz, hogy játszani tudj?
-Nem, de te szereted az ilyesmiket, én meg uncsizom, szóval csináljunk valamit.
Ezzel az idomár papírlapokat helyezett az asztalra, majd kihalászta Timi nyeregtáskájából a színes ceruzákat, és rajzolgatni kezdett.
-Akkor segítesz nekem, Timi?
Látványosan nem vett tudomást a többiekről, hiszen ők unalmasak, nem szóltak egy szót se már másodpercek óta, tehát ez azt jelenti, hogy megint csak Timire számíthatott. Na persze ha Jun itt lenne, akkor tuti nem unatkoznának ennyire, de mivel megint uncsi felnőttekkel hozta össze a sors, sőt, még a Tachibana is elhallgatott, nem volt mit tenni. Ha senki nincs, hogy elringasson, ringasd el magad. Kitett még egy tál cukorkát is az asztalra, hogy édesebb legyen a munka, majd elkezdte kérdezgetni a sárkányt.
-Akkor heten vagyunk, ugye Timi?
-Nyolcan.
-Oh... igen. Vagy te, vagyok én, van Ms. Red, van Kazura, van Desdemona, akiről még mindig nem tudunk semmit, azon kívül, hogy isten, van Kemabat, van Tachibana, meg RenAi. Na akkor ilyen volt az első körnek az elején a játék.
Felemelte a lapot, és körbemutatta mindenkinek, hogy ők se uncsizzanak közben.
-Ugye utána az történt, hogy... hogy... jajj Timi, segíts már!
-RenAi, a saját fülkéjét használta, te a saját fülkédet használtad, Én Ms. Red fülkéjét használtam...
-Lassabban, nem tudok ilyen gyorsan rajzolni!
-MS. Red a saját fülkéjét használta. Más nem használt fülkét, kézfogás nem történt.
-Szupi! Akkor így nézett ki a játék.
Újra felemeli a lapot, és immár keretek is vannak rajta.
-Mindenkit azzal keretezek, akinek a fülkéjét használta.
-Oki! Mi történt ezután?
-Én minden fülkét megnéztem.
-Na most ezt hogyan színezzem?
-Karikázd feketével.
-Zseni vagy!
-Tachibana a saját fülkéjét használta. Kazura a saját fülkéjét használta. Kemabat a saját fülkéjét használta. Kézfogás nem történt.
-És akkor Kimchinek egy barna keret... kész is!
-A következő körben Kemabat kezet fogott veled, Ms. Red pedig Kemabattal.
-Akkor egy nyíl Kemabattól hozzám, és Ms. Redtől Kemabathoz.
-Majd te fogtál kezet Ms. Reddel.
-Újabb nyilacska...
-És ekkor mutatott az asztal öt ördögöt és két angyalt.
-Szóval így, és öt ördög két angyal. Ahamm... és azután?
-Azután derült ki, hogy te ördög vagy, és nulla pontod van.
-Oké, oké, ezt gondolom mindenki megjegyezte.
-Majd Tachibana fogott kezet veled és Ms. Reddel.
-Újabb két vonalka. És... ennyi, ugye?
-Igen.
-Akkor jelenleg ez a helyzet.
Teríti ki a lapot az asztalra, hogy mindenki megnézhesse.
-Azt hittem jobban össze lesz firkálva... viszont Timi, te nem foghatsz velem kezet, mert a másik fekete vonalat is nehéz volt átsatírozni kékkel, hogy látható legyen, és a te kéked még halványabb is.
-Várunk.
-De azt már csináltuk.
-Akkor tovább várunk.
-Nem lehetne közben terveket szövögetni?
-Miféle terveket?
-Hát... olyan tervrajzokat, mint amilyeneket te is szoktál.
-Szükséged van ilyesmire ahhoz, hogy játszani tudj?
-Nem, de te szereted az ilyesmiket, én meg uncsizom, szóval csináljunk valamit.
Ezzel az idomár papírlapokat helyezett az asztalra, majd kihalászta Timi nyeregtáskájából a színes ceruzákat, és rajzolgatni kezdett.
-Akkor segítesz nekem, Timi?
Látványosan nem vett tudomást a többiekről, hiszen ők unalmasak, nem szóltak egy szót se már másodpercek óta, tehát ez azt jelenti, hogy megint csak Timire számíthatott. Na persze ha Jun itt lenne, akkor tuti nem unatkoznának ennyire, de mivel megint uncsi felnőttekkel hozta össze a sors, sőt, még a Tachibana is elhallgatott, nem volt mit tenni. Ha senki nincs, hogy elringasson, ringasd el magad. Kitett még egy tál cukorkát is az asztalra, hogy édesebb legyen a munka, majd elkezdte kérdezgetni a sárkányt.
-Akkor heten vagyunk, ugye Timi?
-Nyolcan.
-Oh... igen. Vagy te, vagyok én, van Ms. Red, van Kazura, van Desdemona, akiről még mindig nem tudunk semmit, azon kívül, hogy isten, van Kemabat, van Tachibana, meg RenAi. Na akkor ilyen volt az első körnek az elején a játék.
Felemelte a lapot, és körbemutatta mindenkinek, hogy ők se uncsizzanak közben.
-Ugye utána az történt, hogy... hogy... jajj Timi, segíts már!
-RenAi, a saját fülkéjét használta, te a saját fülkédet használtad, Én Ms. Red fülkéjét használtam...
-Lassabban, nem tudok ilyen gyorsan rajzolni!
-MS. Red a saját fülkéjét használta. Más nem használt fülkét, kézfogás nem történt.
-Szupi! Akkor így nézett ki a játék.
Újra felemeli a lapot, és immár keretek is vannak rajta.
-Mindenkit azzal keretezek, akinek a fülkéjét használta.
-Oki! Mi történt ezután?
-Én minden fülkét megnéztem.
-Na most ezt hogyan színezzem?
-Karikázd feketével.
-Zseni vagy!
-Tachibana a saját fülkéjét használta. Kazura a saját fülkéjét használta. Kemabat a saját fülkéjét használta. Kézfogás nem történt.
-És akkor Kimchinek egy barna keret... kész is!
-A következő körben Kemabat kezet fogott veled, Ms. Red pedig Kemabattal.
-Akkor egy nyíl Kemabattól hozzám, és Ms. Redtől Kemabathoz.
-Majd te fogtál kezet Ms. Reddel.
-Újabb nyilacska...
-És ekkor mutatott az asztal öt ördögöt és két angyalt.
-Szóval így, és öt ördög két angyal. Ahamm... és azután?
-Azután derült ki, hogy te ördög vagy, és nulla pontod van.
-Oké, oké, ezt gondolom mindenki megjegyezte.
-Majd Tachibana fogott kezet veled és Ms. Reddel.
-Újabb két vonalka. És... ennyi, ugye?
-Igen.
-Akkor jelenleg ez a helyzet.
Teríti ki a lapot az asztalra, hogy mindenki megnézhesse.
-Azt hittem jobban össze lesz firkálva... viszont Timi, te nem foghatsz velem kezet, mert a másik fekete vonalat is nehéz volt átsatírozni kékkel, hogy látható legyen, és a te kéked még halványabb is.
Shukaku- Állatidomár
Karakterlap
-A két kisasszony nem fogott kezet az első körben? És nem feltétlen kell magát a vonalat átsatíroznod. Nyugodtan húzhattál volna egy második vonalat.
- 2.:
- 3.:
- 4.:
- A szerencse forgandó
- lvl 38:
páncél /65
Cearso- Íjász
Karakterlap
-Timi, te is úgy emlékszel, hogy kezet fogtak?
-Most gondolkodhattok azon, hogy miért nem említettem ezt. Olyan feltételezés is volt, hogy mi ketten kezet fogtunk, és azt sem mondtam. Lehet, hogy azért, mert nem fogtunk kezet. Lehet, hogy azért, mert ugyanúgy kihagytam, mint ezt a kézfogást is.
-Nagyon furfangos vagy ám! És... Ms. Red, ha szeretne, rajzolhat Ön is a lapra, persze csak ha Timi kölcsönadja a színeseit.
A sárkány bólint, majd mindketten ellépnek az asztaltól.
-De nem összefirkálni ám! Sokat dolgoztunk vele.
-Most gondolkodhattok azon, hogy miért nem említettem ezt. Olyan feltételezés is volt, hogy mi ketten kezet fogtunk, és azt sem mondtam. Lehet, hogy azért, mert nem fogtunk kezet. Lehet, hogy azért, mert ugyanúgy kihagytam, mint ezt a kézfogást is.
-Nagyon furfangos vagy ám! És... Ms. Red, ha szeretne, rajzolhat Ön is a lapra, persze csak ha Timi kölcsönadja a színeseit.
A sárkány bólint, majd mindketten ellépnek az asztaltól.
-De nem összefirkálni ám! Sokat dolgoztunk vele.
Shukaku- Állatidomár
Karakterlap
5 / 12 oldal • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12
Similar topics
» [játékos küldetés] Ördögök és angyalok (2nd attempt)
» [játékos küldetés]ördögök és angyalok
» [Játékos Küldetés] Ördögök és Angyalok
» [Küldetés] Angyalok Menedéke
» [Játékos Küldetés] Ördögi kör
» [játékos küldetés]ördögök és angyalok
» [Játékos Küldetés] Ördögök és Angyalok
» [Küldetés] Angyalok Menedéke
» [Játékos Küldetés] Ördögi kör
5 / 12 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.