Petíció Szophie halála ellen
+4
Chancery
Ryuninji Ren
Tachibana Makoto
Hinari
8 posters
1 / 1 oldal
Petíció Szophie halála ellen
Sziasztok,
Aki olvasott Szophie élményt, az már tudja, hogy user meg akarja öletni a legjobb kariját. Másokkal is megesett már, ebben az esetben azonban nem az időhiány volt az oka, vagy mert user megunta karit, hanem egy - pontosan nem meghatározott - kiakadás, aminek miértjét pontosan csak Szophie user tudhatja, így én nem is beszélnék a nevében.
Emiatt szeretném itt is megkérni usert, hogy egy hirtelen jött elhatározás miatt ne ölesse meg Szophie-t, a minden tekintetben a legkiválóbb karakterét, és gondolja át még egyszer (vagy akár többször) a döntését. És itt most jöhetnének a miértek, de szerintem fölösleges leírnom, hiszen tudod jól, Szophie, a karim, de főleg a user érzéseit ezzel kapcsolatban. ^^ Kérlek téged hadd éljen Szophie tovább! :]
Aki olvasott Szophie élményt, az már tudja, hogy user meg akarja öletni a legjobb kariját. Másokkal is megesett már, ebben az esetben azonban nem az időhiány volt az oka, vagy mert user megunta karit, hanem egy - pontosan nem meghatározott - kiakadás, aminek miértjét pontosan csak Szophie user tudhatja, így én nem is beszélnék a nevében.
Emiatt szeretném itt is megkérni usert, hogy egy hirtelen jött elhatározás miatt ne ölesse meg Szophie-t, a minden tekintetben a legkiválóbb karakterét, és gondolja át még egyszer (vagy akár többször) a döntését. És itt most jöhetnének a miértek, de szerintem fölösleges leírnom, hiszen tudod jól, Szophie, a karim, de főleg a user érzéseit ezzel kapcsolatban. ^^ Kérlek téged hadd éljen Szophie tovább! :]
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue
Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.
Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari- Kardforgató
- Hozzászólások száma : 4966
Karakterlap
Szint: 50
Indikátor: Zöld
Céh: Justice League
Re: Petíció Szophie halála ellen
Azt hiszem én is eleget járattam a szám már. Egy ilyen tüneményes virágszálnak itt a helye :] Maradj köztünk, Szophie kari! *aláírja a petíciót*
Tachibana Makoto- Lovag
- Hozzászólások száma : 1810
Karakterlap
Szint: 43
Indikátor: Vörös
Céh: -
Hát én nem nyomok nyálas szöveget, nem kapsz puncsot, búcsúkoncertről meg még csak ne is álmodj, full sok vele a macera.
Hogy miért ne ölesd meg a karid? Egyzserű... az kinek jó? *kérdésre kérdéssel * Neked is olyan ez, mintha a fogad húznák, mások már most sírnak miatta..... ez így nem teljesen pálya. Nem sokan kapnak tőlem becenevet, szal gondold át Phiphie... lehetőleg tisztafejjel
Hogy miért ne ölesd meg a karid? Egyzserű... az kinek jó? *kérdésre kérdéssel * Neked is olyan ez, mintha a fogad húznák, mások már most sírnak miatta..... ez így nem teljesen pálya. Nem sokan kapnak tőlem becenevet, szal gondold át Phiphie... lehetőleg tisztafejjel
Karakterlap
Szint: 40
Én is jártattam a számat eleget. Szophie drága, természetesen a te döntésed a dolog, de ha megengeded, én is aláírnám. Nem játszottam még ezzel a kariddal, de amiket eddig olvastam tőled, azokat sokkal jobban élveztem, mint Drakétól vagy Lizzytől, őket is szeretem, nekik is megvan a maguk varázsa, de Sophie megismételhetetlen.
*aláír*
*aláír*
Chancery- Állatidomár
- Hozzászólások száma : 3005
Karakterlap
Szint: 27
Céh: Unity
Én is így gondolom, ahogy az előttem levők. Pont az első játékomat ezzel a kariddal vívtam és felejthetetlen a számomra. Igen, a te döntésed, azonban kár lenne egy ilyen pazar karakterért. *alárfirkantja*
Askr- Állatidomár
- Hozzászólások száma : 533
Karakterlap
Szint: 27
Szerintem nem játszottunk, de egy állatidomárt megöletni, eleve dupla halál. Az állatok elhalálozását pedig elítélem (viccelek, természetesen) Azt elmondanám, bár az okát, nem tudom, így lehet, hogy ez maximum egy nagyon béna tipp, hogy ha valakivel/-kikkel van baj a fórumon, és ezért akarsz végezni Szophie-val, akkor inkább ne tedd, mert így adod alájuk a lovat, és mivel te visszalépsz, ők nyertek. Mutasd meg, hogy milyen fából faragtak. Tamer-Power Na szó, mi szó, ne tessék eztet művelni, mert irgumburgum
Clark Corben- Állatidomár
- Hozzászólások száma : 50
Karakterlap
Szint: 3
Én is voltam már ilyen helyzetben és nagyon megbántam volna, ha forrófejűségből dobbantok. Gondold át kisasszony!
*aláírja a petíciót*
*aláírja a petíciót*
Anatole Saito- Harcos
- Hozzászólások száma : 2965
Karakterlap
Szint: 35
Céh: Artes Liberales, Sayonara
Ehh.. Hina-chan, hogy meddig képes vagy elmenni.. Átgondoltam, és tényleg sok minden más lenne, ha törölném Szophiet, tehát örüljetek, nem teszem meg, de nem miattatok, miattam! (ehh.. nagyon rendesek vagytok!! Chan, Clark, tartozom nektek egy-egy játékkal ezért!) Viszont ha legközelebb ilyenre határozom el magam, akkor nem vonom vissza!>< *határozottságot mutat, amikor épp most tette nyilvánvalóvá a határozatlanságát*
Karakterlap
Szint: 50
Indikátor: Vörös
Similar topics
» Fény a Sötétség ellen, avagy Asasel a lelke ellen
» Rey Miu ellen ^^
» Kettő az egy ellen
» Primrose, Yuichi ellen
» Tanár vs Diák (Két vörös egymás ellen)
» Rey Miu ellen ^^
» Kettő az egy ellen
» Primrose, Yuichi ellen
» Tanár vs Diák (Két vörös egymás ellen)
1 / 1 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.