Darwin Útvesztője [Event ÖTLET]
+12
Halász Alex
Kayaba Akihiko
Henzon
Mirika
Fuuko Shinatsu
Szophie
Hinari
Kyuushiro
Allen Dante
Fuun Kotarou
Koshitsu Esutel
Hitodama
16 posters
2 / 2 oldal
2 / 2 oldal • 1, 2
Re: Darwin Útvesztője [Event ÖTLET]
Hát figyelj, macska fülek és mégis kutya? AKITA
Koshitsu Esutel- Íjász
- Hozzászólások száma : 806
Karakterlap
Szint: 22
Indikátor: Zöld
Céh: Artes Liberales
Pontyosan :3
Azaz vmilyen farkas kutyára gondoltam, és inkább az alsó kép a mérvadó. ^^"
Akita inu :3
Azaz vmilyen farkas kutyára gondoltam, és inkább az alsó kép a mérvadó. ^^"
Akita inu :3
- Spoiler:
- flamberg:
- Zafírszálas fejpánt:
Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
Halász Alex- Harcos
- Hozzászólások száma : 1731
Karakterlap
Szint: 36
Céh: Justice League
Sziasztok,
Mesélőként nem tetszik az event, valahogy nem érzem át ezt a bestia kasztot és sokan tudhatják, hogy a kétszáz plusz szavas mesélői körök sem az én asztalom, ám a sok jelentkező miatt megerőltettem magam, ugyanakkor a hétvégig kérek időt, hogy kitaláljam a történéseket.
Visszamondani lehet a jelentkezést addig, viszont újabb játékosokat nem kérnék. Ha jól értelmeztem, akkor eddig ők jelentkeztek:
U.i.: Ha oda kerül a sor, kérlek készüljetek azzal, hogy a képek mellé majd egy leírást is kell adnotok, mert én kreatívan mindegyiket csak macskának látom.
Mesélőként nem tetszik az event, valahogy nem érzem át ezt a bestia kasztot és sokan tudhatják, hogy a kétszáz plusz szavas mesélői körök sem az én asztalom, ám a sok jelentkező miatt megerőltettem magam, ugyanakkor a hétvégig kérek időt, hogy kitaláljam a történéseket.
Visszamondani lehet a jelentkezést addig, viszont újabb játékosokat nem kérnék. Ha jól értelmeztem, akkor eddig ők jelentkeztek:
- Hitodama
- Esu
- Kota
- Allen
- Kyuushiro
- Hinari
- Szophie
- Fuuko
- Mirika
- Alex
- Ren
U.i.: Ha oda kerül a sor, kérlek készüljetek azzal, hogy a képek mellé majd egy leírást is kell adnotok, mert én kreatívan mindegyiket csak macskának látom.
Egil- Mesélő
- Hozzászólások száma : 231
Az esemény kezdetét vette itt, remélem, hogy majd kielégíti az igényeket.
Egil- Mesélő
Nyaaaa ><
Ez így nem jóóó :S
Félreértés ne essék, (csak ezért jött fel:\), nem a mesével van a gond, nagyon szép kis történet, és hsz is lett (majd belikolja)
De az hogy nem találkoznak a karik, az nem jóóóóó ><
Én például pont azt láttam meg benne, hogy a karik egymást szivathatnák egész végig, hogy hogy néznek ki, meg milyen már a viselkedésük.
Elszeparálva nem poén.
Ez így nem jóóó :S
Félreértés ne essék, (csak ezért jött fel:\), nem a mesével van a gond, nagyon szép kis történet, és hsz is lett (majd belikolja)
De az hogy nem találkoznak a karik, az nem jóóóóó ><
Én például pont azt láttam meg benne, hogy a karik egymást szivathatnák egész végig, hogy hogy néznek ki, meg milyen már a viselkedésük.
Elszeparálva nem poén.
- flamberg:
- Zafírszálas fejpánt:
Statok
Halász Alex- Harcos
Karakterlap
Nekem tetszik a megoldás, a végén úgy is lesz egy közös harc. Valamint így legalább nem fog a végtelenségig nyúlni, hogy egymásra várunk, meg mindenki reagáljon le mindenkit...
Álmatlan
[url=] [/url]
Ragnarök
Eventek:
Cupido
Húsvéti
Küzdőterek:
Peter vs Kota
[url=][/url]
Adatlap:
- Spoiler:
Fuun Kotarou- Kardforgató
- Hozzászólások száma : 412
Karakterlap
Szint: 17
Céh: Angelic Voice
Alex. Valóban szórakoztatóbb lenne, ha az elejétől kezdve együtt lennétek, de 11 játékosnak én nem fogok ilyet mesélni. Tudom, nem foglalja a helyet, de azt is tudom, hogy ha nem halad valami, akkor érkeznek a panaszok és én azt nem akarom. Valakik ragaszkodnának a sorrendhez, valakik nem, kavar lenne és nem mindenkinek van türelme ehhez. Megértem, hogy nem tetszik és sajnálom, hogy így nem vállalod.
Egil- Mesélő
Eddig ugyan nem mondtam, de valóban.
Jól látod, tényleg nem vállalhatom így.
Már így is elég játékban vagyok benne, és nem lenne fair, hogy bevállalok egy újabb játékot, ami szinte meg sem jelenik majd a karakterem élményeiben, mert a 90%-ban teljesen egyedül van.
Azonban tökéltesen meg tudlak érteni, talán én sem döntöttem volna másképp a helyedben.
De attól még hogy nekem nem fér bele, a többieknek jó játékot!
Jól látod, tényleg nem vállalhatom így.
Már így is elég játékban vagyok benne, és nem lenne fair, hogy bevállalok egy újabb játékot, ami szinte meg sem jelenik majd a karakterem élményeiben, mert a 90%-ban teljesen egyedül van.
Azonban tökéltesen meg tudlak érteni, talán én sem döntöttem volna másképp a helyedben.
De attól még hogy nekem nem fér bele, a többieknek jó játékot!
- flamberg:
- Zafírszálas fejpánt:
Statok
Halász Alex- Harcos
Karakterlap
Én megvárom a következő kört még, de elképzelhető hogy vissza fogok lépni. Ugyan az én ötletem volt és az eddigi változásnak tűnő dolgok nem festenek drasztikusnak az én elképzelésemtől, de a szórakoztató szándék mellett ott volt a magán jellegű célom is, hogy egy harcos küldit végigtolva közelebb kerüljek mind baráthoz, mind barát baráthoz. Sajna a boss csatából azt tapasztaltam, hogy ilyesmire nem a legalkalmasabbak, mert ott majdnem minden a taktikán alapul. De mint mondtam, még várok következő körig, addig a mesélésed akár el is csavarhatja (megint) a fejem és fantáziám, ezért sem lépnék ki meggondolatlan fejjel :3
Viszont azt megkérdezném, hogy lesz akkor az átmeneti szint dolog? Mert ha nem és mindenki marad szinten, én tényleg kilépnék, mert akkor a bossban tényleg nem tudnék sokat a barátom mellett harcolni, mert mindenki elhúzna mellettem, mire én három körönként (sacc/kb) tudnék csak írni :/
Viszont azt megkérdezném, hogy lesz akkor az átmeneti szint dolog? Mert ha nem és mindenki marad szinten, én tényleg kilépnék, mert akkor a bossban tényleg nem tudnék sokat a barátom mellett harcolni, mert mindenki elhúzna mellettem, mire én három körönként (sacc/kb) tudnék csak írni :/
Hitodama- Kardforgató
- Hozzászólások száma : 198
Karakterlap
Szint: 10
Céh: -
A szintes dolog, úgy lesz mint írtad. Vár rátok majd száztíz elosztandó pont és a jártasságok legtöbbje is a harmadik szinten lesz.
Egil- Mesélő
2 / 2 oldal • 1, 2
Similar topics
» [Event] Karácsonyi event
» [Hardcore] Aréna, egy hirtelen ötlet.
» [Event] Baseball event
» [Event] Karácsonyi event, avagy Nicholas visszatér
» Sajtótájékoztató [Event]
» [Hardcore] Aréna, egy hirtelen ötlet.
» [Event] Baseball event
» [Event] Karácsonyi event, avagy Nicholas visszatér
» Sajtótájékoztató [Event]
2 / 2 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.