Sword Art Online Fórum Szerepjáték
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

[Event] Csak egy egyszerű húsvét

+17
Elaila Heldfrisk
Simeon
The Gleam Eyes
Rikomono
Rinne
Ozirisz
Afton
Hinari
Chakna
Ronye Arabel
Silence
Akito
Garrgantis
Leonard
Shota
Kayaba Akihiko
Strea
21 posters

11 / 18 oldal Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 14 ... 18  Next

Go down

[Event] Csak egy egyszerű húsvét - Page 11 Empty Re: [Event] Csak egy egyszerű húsvét

Témanyitás by Kayaba Akihiko Szomb. Ápr. 23 2022, 07:28

The member 'Bjarne' has done the following action : Kockadobás

'Event kocka' :
[Event] Csak egy egyszerű húsvét - Page 11 Evilch10
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 19698

Vissza az elejére Go down

[Event] Csak egy egyszerű húsvét - Page 11 Empty Re: [Event] Csak egy egyszerű húsvét

Témanyitás by Bjarne Szomb. Ápr. 23 2022, 07:41

// Menekülés //

Elmentem, vagy legalábbis el terveztem menni Charatól, bár nagy eséllyel az ő rejtett, vagy nyílt haragjának képeként, egy szemtelen kis kerti jószág talált meg. Gyakorlatilag az egyik háztetőről vetette rám magát a kis szentem, miközben a kezembe materizálódott tojást nézegettem. Nem volt nehéz rájönni, mit akar, de azért bosszantó volt természetesen. Kissé komikusnak tűnhetett a melák, arcában egy élő tollpárnával, de ha mást nem, talán Charat jobb kedve derítettem vele. Akárhogy is, a kis jószágot a szárnyainál elkapva, határozott mozdulattal vettem el az arcomtól, mielőtt tovább karmolgatná, persze minden eredmény nélkül. Végül, egyszerűen a földre rakom, és bár a bokámat még nekiáll csipkedni, alapjáraton úgy vagyok vele, hogy idő után meg fogja unni, illetve hamarosan úgy is arrébb teleportálok, szóval túl sokáig nem tud „feltartani” ez a kis dög. Ha Chara még figyel, egy intéssel végül befordulok a sarkon és eltűnők a szeme elől, de azért még láthatja, hogy széttárom a karom neki, hogy hát igen, ilyen az én szerencsém.

A hozzászólást Bjarne összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Ápr. 23 2022, 07:41-kor.

Szövegszín: #999999 - Beszédszín: #B3B177

Játékaim:
Asgore te vagy az?
Égből pottyant manócska
Hagyaték
Medencésbuli
Bjarne
Bjarne
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 40

Karakterlap
Szint: 17
Indikátor: Zöld
Céh: -

Témanyitás by Kayaba Akihiko Szomb. Ápr. 23 2022, 07:41

'Event kocka' :
[Event] Csak egy egyszerű húsvét - Page 11 51a7445ca8b5acef10a26a71dd370ca0
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Témanyitás by Simeon Szomb. Ápr. 23 2022, 08:28

Locsolás: Chancery

Az egyik, lépcső melletti ablakból Simeon épp látta, hogy Chancery és Álomkelő kifelé igyekeznek az utcára, szóval meggyorsította lépteit és még azelőtt utolérte a lányt, hogy amaz eltűnt volna a szeme elől.
- Sziasztok, jó reggelt! - vigyorgott rájuk lelkesen és elővette a kis verseskönyvet, meg egy fiolányi vizet mellé; azokat szorongatta a kezében, miközben (mint egy felelni készülő kisdiák) gyorsan átolvasta a verset, amit Chancerynek szánt - Jó reggelt, jó reggelt, kedves liliomszál, megöntözlek rózsavízzel, hogy ne hervadozzál - mosolygott és óvatosan kinyitotta a fiola tetejét, hogy a benne lévő vizet ráöntse a lány hajára.
- Egyébként hova indultok? Szerintetek hol lehet ilyen parfümöket venni, amit a lányok szeretnek? Nekem még nincs, csak ilyen fiolám, meg pár üveg vizem a medencéből - hadarta, azután viszont rájött, hogy sem Kimi, sem Tengerszem nincsenek mellette még mindig, szóval elköszönt a másiktól és immáron ki tudja hanyadjára a nap folyamán, visszaszaladt az épületbe és addig noszogatta a petjeit (Kimit a kalandozás-, Tengerszemet pedig az édeség lehetőségével), amíg
végül hármasban nem tudták folytatni a napi terveket.
Ha pedig Chancery elmondta neki, hova menjenek, úgy először arrafelé vették útjukat.

Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1003

Karakterlap
Szint: 50 (63)
Céh: Unity

Témanyitás by Kayaba Akihiko Szomb. Ápr. 23 2022, 08:28

The member 'Simeon' has done the following action : Kockadobás

'Event kocka' :
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Témanyitás by Simeon Szomb. Ápr. 23 2022, 08:37

Már megint menekülök Surprised

Persze az egészet a korábban lehagyott tyúk sem hagyta annyiban: amikor az állat meglátta, hogy Simeon kilép az épületből és a kapun kirohanva utolér egy lányt és beszélget vele, még nem volt azon a véleményen, hogy utolérheti, de miután a srác ezek után nem a lánnyal tartott, hanem visszafordult, már bőven kergethető lett. Így aztán a tyúk előkerül a kert szélén lévő bokorból, vad kotkodácsolás közepette felhívta magára a figyelmet, Simeon pedig eltátotta a száját, amint meglátta, azután gyorsan elkezdett szaladni vissza az épületbe, de a tyúk még éppenhogy be tudott bújni a csukódó ajtó mellett.
- Majd Kimi és Tengerszem jól ellátják a bajodat - nyújtotta a nyelvét a fiú a lépcsőfordulóban, aztán rohant tovább a könyvtár felé, a tyúk meg utána. Odabent így már három szárnyas állat randalírozott: a sasfióka egy moly, petszerű lényt kergetett, amelyik valamilyen ókori nyelven kiabált neki vissza menekülés közben, aztán megjött a tyúk is, a moly legnagyobb megkönnyebbülésére, ugyanis amint Kimi észrevette, hogy gazdáját követi, rögtön célpontot váltott és éles karmaival a csirkét igyekezett távol tartani az eddigre már hangosan röhögő fiútól és hamar sikerrel is járt: a tyúk kihátrált a szobából, Simeon pedig úgy döntött, hogy inkább a Főtérre teleportál, a további helyzetek elkerülése végett.

Állatidomár
Állatidomár

Karakterlap

Témanyitás by Kayaba Akihiko Szomb. Ápr. 23 2022, 08:37

'Event kocka' :
[Event] Csak egy egyszerű húsvét - Page 11 821435eec292ccd9cd82b2d5e620cda7
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Témanyitás by Simeon Szomb. Ápr. 23 2022, 08:48

Tojáskeresés

- Hát, ezt megúsztuk! - nevetett Simeon, amint megérkezett a főtérre két petjével - Ügyes voltál, Kimi! - dícsérte a madarat, ám ekkor észrevette, hogy Tengerszem, akit a teleport valószínű éppen medencézés közben ragadt el, igencsak mérgesnek tűnik: a polip négy karját is összefonta és saját nyelvén kezdett bele az elégedetlen szóáradatba, ám sokáig nem jutott benne, mert Simeon hamar leguggolt hozzá és megsimogatta a fejét:
- Egy vérmes tyúk elől kellett elmenekülnöm, de tudod mit? A parfümbolt ráér később, menjünk akkor egyet cukrászdázni! Mit szólsz?
A válasz persze magától értetődő volt: Tengerszem azonnal elfelejtette mérgét és bólintott rá az ötletre, Simeon pedig hatalmasat nevetett, amikor a fiatalkorú pet kérdés nélkül el is indult, abba a cukrászdába, ahova ő akart most menni. Az idomárnak meg igazából mindegy volt, szóval intett Kiminek, hogy ő is jöjjön és első petje után szaladt vidáman. A cukrászdában aztán mindenkinek kért valami hozzá illőt, azonban az igazi meglepetés akkor érte, amikor a pincérnő kihozta a rendelést: a sütemények mellett ugyanis egy színes tojás is helyet kapott! Simeon boldogan tette hát el az ajándékot és remélte, hogy soksok tojást fognak még szerezni ma.

Állatidomár
Állatidomár

Karakterlap

Témanyitás by Kayaba Akihiko Szomb. Ápr. 23 2022, 08:48

'Event kocka' :
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Témanyitás by Simeon Szomb. Ápr. 23 2022, 08:56

Locsolás: Arabel

A hármas jóllakottan és vidáman hagyta el a cukrászdát és indultak el a bolt felé, ahol parfümöket lehetett venni, Simeon pedig nem sokat válogatott, felkapott két virágillatút és egy gyors fizetés után már loholt is ki az üzletből, ugyanis nem sokkal ezelőtt két ismerős alakot pillantott meg az utca túloldalán.
- Sziasztok! - integetett az ikreknek már messziről - Merre van a nővéretek? Most is dolgozik? - kérdezte, ha pedig a srácok útbaigazítást adtak, akkor az idomár gyorsan elregélte, hogy mit csinált eddig és hogy soksok lányt meg kell még locsolnia a tojásokért, azután pedig elköszönt a barátaitól és felkereste Arabelt, hiszen őt sem hagyhatta ki!
- Szia! - mosolygott rá - Szép délelőttöt, kedves liliomszál, megöntözlek rózsavízzel, hogy ne hervadozzál - szavalta a verset és közben boldogan húzta ki magát, mert ő maga írta át az első sort, igen, ezt ő találta ki! - Most vettem, remélem tetszeni fog - húzta elő a zsebéből aztán az egyik virágillatú parfümöt és ráfújt egyet a lány hajára. Persze mivel Arabel dolgozott, Simeon nem akarta őt sokáig feltartani, szóval a locsolás után elköszönt és más ismerősök után nézett.

Állatidomár
Állatidomár

Karakterlap

Témanyitás by Kayaba Akihiko Szomb. Ápr. 23 2022, 08:56

'Event kocka' :
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Témanyitás by Simeon Szomb. Ápr. 23 2022, 09:11

Tojáskeresés és Fuwa találkozó!

Simeon írta:Szia!
Lenne kedved velem ebédelni ma? Mutatni szeretnék valami szépet!
Találkozzunk 11:40 körül ezeken a koordinátákon!
Szeretlek!
Simeon

Az idomár márcsak azután küldte el a levelet, hogy megtalálta a tökéletes helyszínt és amíg Fuwa ide nem ért, addig volt ideje bőven elkészülni mindennel, amivel csak kellett: előszedett egy pokrócot, kirakott egy virágot a közepére, az ételeket viszont még nem vette elő, mert ha megtette volna, Tengerszem mellett bizony egy morzsa sem maradt volna belőlük a megbeszélt időpontra.
Simeon a 34. szint egy kisebb szigetének partján várta a lányt és csókkal köszöntötte őt, amikor meglátta.
- Gyere velem - nyújtotta a kezét és elindultak, de nem a vízpart felé: a srác épp ellenkezőleg, a sziget belseje felé vezette párját egy kicsiny, vadvirágokkal és fényes levelű növényekkel körbevett úton, egészen addig, hogy mögöttük már eltűnt a tenger és a dzsungel szépsége vette kezdetét - Most csukd be a szemed - állt meg a fiú egy ponton, majd félrehajtotta a hatalmas lapuleveleket és kivezette Fuwát a fényre: előttük egy csöppnyi tavacska szórta szét vizén a napcsíkokat, hullámain tavirózsák ringatóztak és valamilyen fehér vadmadár is leszállt a túlsó partra, hogy élelmet keressen a sekélyesben.
- Tetszik? - kérdezte Simeon és lélegzet-visszafojtva várta a választ, majdnem rálépve közben egy tojásra, amit éppen idejében vett észre.

Állatidomár
Állatidomár

Karakterlap

Témanyitás by Kayaba Akihiko Szomb. Ápr. 23 2022, 09:11

'Event kocka' :
[Event] Csak egy egyszerű húsvét - Page 11 808be95ca1a85304c847b5dafc32327e
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Témanyitás by Chancery Szomb. Ápr. 23 2022, 09:36

Típus: Locsolás
Aki elkövette: Simeon

Kicsit ugorjunk vissza az időben. Még a céhházban, mielőtt elindultam volna, de már leráztam a csirkét és indultam volna a bejárathoz, szembe jött céhünk leglovagiasabb tagja (bocsi, Eiki). Simeon láttán mindig rögtön mosoly költözik az arcomra, mintha a fiú valóban állandóan magával hordozná a fényt.
-Szia! -lépek hozzá, és az, hogy gondolt a mai napra és az illemre, megint csak öröm a szívemnek. Bólintok, hogy persze, és még le is hajolok, hogy könnyebben elérjen, miután inkább a kölnit választom. Rossz előérzetem van a vízzel kapcsolatban, meg eddig az az egy lavoros ébresztés bőven elég volt nekem.
-A liliom pont az egyik kedvenc virágom. Honnan tudtad? -nevetem el magam, miközben a zsebemből előszedem a jutalomtojást és átadom a fiúnak. A kérdése hallatán hümmögve elgondolkodom kicsit, mert nem tudom, a pasik honnan szerezték be a muníciót, de ha jól tudom, a rendszer automatikusan biztosította. Végül lenyitom a saját menümet és megmutatom Simeonnak, hogy hol találhatja, amivel a saját batyujába varázsolhatja a kívánt céleszközt, és ha rám hallgat, a kölnit választja, nem a vödör vizet.
-Menj csak. Hajrá, szép napot! -integetek még neki, majd sietek a bejárati ajtóhoz.

Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
Chancery
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 3005

Karakterlap
Szint: 27

Témanyitás by Kayaba Akihiko Szomb. Ápr. 23 2022, 09:36

The member 'Chancery' has done the following action : Kockadobás

'Event kocka' :
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Témanyitás by Silence Szomb. Ápr. 23 2022, 10:14

Típus: Tojáskeresés

Boldogan rótta az utakat a tengerparti faluban. Nem zavarta senki az egy locsolást kivéve, viszont a tojásokon kívül is sok szépséget láthatott. Húsvéti díszben volt az egész falu. Ő pedig boldogan rajzolgatta a tojások köré a díszeket. Éppen egy rajz befejezése után tápászkodott fel, amikor csippant az üzenetjelzője.
Gyorsan megnézte, és nagyot dobbant a szive. Simeon írt, ráadásul ünnepi ebédre hívta!
Gyorsan pötyögte a választ!

“Silence” írta:Szia! Nagyon jó lenne! Ott leszek! Én is szeretlek Embarassed

A találkozóig volt még kis idő, úgyhogy tett még egy kört, hátha útjába akad még egy tojás.
Végül, nagyjából tudva csak, hogy mennyi idő lesz megtalálni a megjelölt koordinátákat, elteleportált a 34. szintre, és elindult a megjelölt helyre.
Amikor meglátta a kedvesét, boldog mosollyal szaladt oda, és elpirulva viszonozta a csókot.
Teljes bizalommal és kiváncsisággal fogta meg az idomár kezét, és ámulva nézte a virágokkal, és napsugarakkal szegélyezett utat.
Kérdőn nézett kedvesére, mikor az azt kérte, csukja be a szemét, de nem akadékoskodott, és az újabb kérdésig csukva tartotta a szemeit, így csak a fények játékának változását érzékelve.
Az újabb kérdésre aztán kinyitotta, és tátva maradt szájjal bézte a csodát, ami a szeme elé tárult. Rögtön tudta, hogy addig nem megy el innen, ameddig le nem rajzolta. Csillogó szemmel fordult vissza Simeonhoz, és szerelmesen ölelte meg a fiút, némán válaszolva, hogy le van nyűgözve!

| Színek: #3399cc(narráció) /Beszéd /Gondolatok Adatlap Ozirisz féle karakterlap|

Silence
Silence
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 974

Karakterlap
Szint: 50 (59)
Céh: Justice League

Témanyitás by Kayaba Akihiko Szomb. Ápr. 23 2022, 10:14

The member 'Silence' has done the following action : Kockadobás

'Event kocka' :
[Event] Csak egy egyszerű húsvét - Page 11 808be95ca1a85304c847b5dafc32327e
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Témanyitás by Bjarne Szomb. Ápr. 23 2022, 11:33

// Mirika //

Chara meglátogatása után igazából nem volt túl sok tervem. Hogy őszinte legyek, őt mindenképp meg akartam locsolni, hogy érezze, hogy törődnek vele, de így összességével utána, már nem igazán voltak komplett terveim, így jobb ötletem nem lévén úgy döntök, hogy körbe járom a környéket ismerős hölgy után kutatva. És nem kellett sokáig kutatnom.  Ahogy újra „szabadon” csirke mentesen mozogtam egy ismerős, aprócska, de nem könnyen felejthető hölgyemény tűnt fel az utca végén. Ujjamat a számba rakva erélyesen füttyentettem is neki, és ha hátra fordul, nevetve intek neki.
- Üdv Apróság, hányadik felsőd ez mára? – kérdezem tőle viccelődve – Gondolom hosszú a sor, de ha nem bánod én is szívesen meglocsolnálak. – nevetek fel erélyes hangomon – Zöld Erdőben jártam, Apró csodát láttam, Az égből pottyant reám, Meglocsolhatom-e tán?
Ha esetleg a rímek hallatán felvonná a szemöldökét, bocsánatkérően széttárom a karomat, majd előveszek egy kicsi vödröt és egy kölnis üveget, hogy eldönthesse, miből kéri. Természetesen mivel egy úriember vagyok, így a régi szokásokhoz híven a hölgyemény haját célzom, nem a kebleit, hisz nem vagyok az a típus, aki kihasználná a helyzetet. Végül, ha esetleg szeretne még társalogni, az ügyben maradok még, ám ha tovamenne, úgy elbúcsúzva tőle, tovább megyek. De mielőtt elmennék, még utána szólok.
- Ha esetleg van olyan hölgy ismerősöd, akit féltesz, hogy elszárad, vagy szeretnéd megrémiszteni egy nagy melákkal, tudod, hol találsz. – mondom neki viccelődve.

A hozzászólást Bjarne összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Ápr. 23 2022, 11:35-kor.

Játékaim:
Asgore te vagy az?
Égből pottyant manócska
Hagyaték
Medencésbuli
Bjarne
Bjarne
Harcos
Harcos

Karakterlap

Témanyitás by Kayaba Akihiko Szomb. Ápr. 23 2022, 11:33

'Event kocka' :
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Témanyitás by Bjarne Szomb. Ápr. 23 2022, 12:09

Úgy tűnt az itteni állatvidék nem igazán kedvel, pedig nem én, vagy legalábbis nem szándékosan lopkodom a tyúk kert tojásait. Egy újabb véres szemű házi szökevény próbált megmerényleni, de ezúttal nem az arcomba csapódott. Pedig, már azt hittem, hogy ezúttal megúszom, és majdnem sikerült is, hisz már távozóba voltam, de a sors úgy döntött, hogy na haver, itt most úgyse jutsz át. Párszor lesepertem magamról a tollas jószágot, hogy ne akaszkodjon rám, de látszólag most se nagyon érdekelte a dolog. Akár, hogy is, remélhetőleg Mirinek nincs kedvében társalogni, mert zajos egy társaságunk akadt, az egyszer biztos. Akárhogy is, végül ha sikerült megindulni, akkor a tojásaimat védem, melyeket frissen szereztem, szépen kapkodni kezdem a lábamat, de azért annyira nem. A végén még rálépek szerencsétlenre, és mint a Zeldaba, itt is nekiállnak kotkodácsolni és a közeli csirkék halálra sebeznek engem. Bár mondjuk itt nehezen, de megoldják, majd kilökködnek a határon kívülre és agyon ütnek a gumibotjaikkal.

Játékaim:
Asgore te vagy az?
Égből pottyant manócska
Hagyaték
Medencésbuli
Bjarne
Bjarne
Harcos
Harcos

Karakterlap

Témanyitás by Kayaba Akihiko Szomb. Ápr. 23 2022, 12:09

'Event kocka' :
[Event] Csak egy egyszerű húsvét - Page 11 E39e1cb5a8c113107c1513a4f9ddd42d
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Témanyitás by Bjarne Szomb. Ápr. 23 2022, 18:12

// Rikomono //

A kis sárkányharcos lánykánk végül csak megadott egy címet, kit szeretett volna, ha meglocsolnék. Az, hogy az én, vagy az ő megszivatására, még nem derítettem ki, de nagy eséllyel ez van a dolog mögött, végtére is, ilyenkor mindenki szereti megtréfálni a másikat. Azonban ne legyek az aki, ha hagyom, hogy egy egyszerű szivatás csak úgy az utamba álljon. Én széles vállal és bizakodóan nézek magam elé, ha pedig megtréfálnak, hát így jártam. Nevetek, ő is nevet, mindenki boldog. Akár, hogy is, miután elértem a megadott koordinátákat, az első szembetűnő személy, kire Mirika leírása illett, egy szintén aprócska hölgy volt, hasonló tüdőkapacitással, mint az idomárhölgyeményünk. Nem igazán zavartattam magam, így megközelítettem, ha pedig nem vesz észre, akkor megszólítom (mondjuk, ha észrevesz, akkor is).
- Üdvözlégyen kis hölgy. Te lennék Riko-san? – ha pedig így vagy úgy, de helyeselt, úgy elővettem a locsoló készletet – Pöttöm Sárkány mondta nékem; Merre lelek lánykát, szépet; Kölni víz kell, vagy egy vödör? Kérjél bátran, és én öntöm. Szabad-e locsolni.
Mosolyogva mondtam az improvizált versikét, ami jó nem baj, de legalább borzalmas, melyet ha meg is jegyez, akkor felnevetek erélyes, mély hangomon.
- Hát igen, nagynak nagy vagyok, de semmiképp se költő.
Ha esetleg sokat pimaszkodna, vagy nem döntene, úgy pár spriccel a kölnivel, jutalmazom meg, lévén eláztatni nem akarom azt, aki nem szeretné. Ha pedig panaszkodik a szagra, nevetve felemelem a vödröt és felajánlom, hogy lemosom ezzel, ha neki az kell, melyet meg is teszek, ha kéri. Remélhetőleg ezúttal csirke nélkül. Ha esetleg persze szeretne beszélgetni, akkor természetesen egy bemutatkozás után, még itt maradok társalogni, de Mirika utasításai nyomán, nem hiszem, hogy nagyon kommunikatív egyénről lenne szó.

Játékaim:
Asgore te vagy az?
Égből pottyant manócska
Hagyaték
Medencésbuli
Bjarne
Bjarne
Harcos
Harcos

Karakterlap

Témanyitás by Kayaba Akihiko Szomb. Ápr. 23 2022, 18:12

'Event kocka' :
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Témanyitás by Rikomono Szomb. Ápr. 23 2022, 18:30

Locsolás - Akito

És az elmebeteg figurák sorának még mindig nincs vége >.> Leonardo meg a nyálas buzigyerek után feltűnt a színen a bohócos csávó is, akinek kiráz a hideg a stílusától, de legalább a nevét folyton elfelejtem, és olyan nagyon nem is akartam emlékezni rá. Szerintem tökéletesen láthatta az arcomon, hogy cseppet sem szórakoztat a jelenléte, a versikéje hallatán pedig még lesújtóbbá vált a tekintetem.
- Te vagy a második bunkó, aki nem bír elszakadni a melleimtől. Háromból >.> - közöltem vele morcosan az egészen elkeserítő arányt, de már repültek is felém a vizes lufik. Nyilván egy ilyen látványos támadás elől kitérni nevetségesen egyszerű volt, és ezt biztos ő is tudta, de arra talán nem számított, hogy pont a jegessé fagyasztott földet fogom ellene fordítani, és egy becsúszó mozdulattal kerültem hozzá elég közel ahhoz, hogy tiszta erőből hozzábaszhassam a jól bejáratott nyers tojást. Ez mondjuk nem segített rajtam, akire valami élő elevennek tűnő víz zúdult a következő pillanatban, de jó esetben legalább célba ért az én támadásom is Cool
- Szívesség, he? - néztem rá a valahogy a kezembe akadó kártyára, miközben a csávó hűlt helye után bámultam.  Remélem nem gondolja, hogy majd pont én nem fogom kihasználni a "kedvességét".
Rikomono
Rikomono
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 604

Karakterlap
Szint: 50

Témanyitás by Kayaba Akihiko Szomb. Ápr. 23 2022, 18:30

The member 'Rikomono' has done the following action : Kockadobás

'Event kocka' :
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

11 / 18 oldal Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 14 ... 18  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.