[Event] Csak egy egyszerű húsvét
+17
Elaila Heldfrisk
Simeon
The Gleam Eyes
Rikomono
Rinne
Ozirisz
Afton
Hinari
Chakna
Ronye Arabel
Silence
Akito
Garrgantis
Leonard
Shota
Kayaba Akihiko
Strea
21 posters
7 / 18 oldal
7 / 18 oldal • 1 ... 6, 7, 8 ... 12 ... 18
Re: [Event] Csak egy egyszerű húsvét
Locsolás - Leonard
Amikor a szőke csávó feltűnt a színen egy vödörrel a kezében, tisztára emlékeztetett egy házmesterre. Vágod, az a típus, aki kijön a ház elé, és a takarítást letudja azzal, hogy fellocsolja a betont egy rahedli vízzel, majd mint aki jól végezte a dolgát, szépen visszasunnyog. Na, ha itt most Leonardo volt a házmester, akkor én voltam a beton, mert a vödörben lévő víz egészen konkrétan rajtam kötött ki, így tetőtől-talpig ázott verébbé változtam >.>
- Na elmész te a jó kurva... - kezdtem volna bele egy jó hosszú, ízes káromkodásba, de a csávó egész egyszerűen nyúlcipőt húzott, úgyhogy inkább előkaptam egy, kifejezetten erre az alkalomra tartogatott nyers tojást és lendületből hozzávágtam a szöszihez, remélhetőleg elég pontosan célozva ahhoz, hogy fejbe csűrjem vele. Mondjuk az már mindegy, hogy a hajából vagy a ruhájából kell kimosnia, de ha lehet választani, akkor inkább a hajába ragadjon bele. Én meg mehetek átöltözni, hogy rohadjon meg ez a köcsög, pedig más dolgokkal is meglocsolhatna, ha már ez a mániája >.>
Amikor a szőke csávó feltűnt a színen egy vödörrel a kezében, tisztára emlékeztetett egy házmesterre. Vágod, az a típus, aki kijön a ház elé, és a takarítást letudja azzal, hogy fellocsolja a betont egy rahedli vízzel, majd mint aki jól végezte a dolgát, szépen visszasunnyog. Na, ha itt most Leonardo volt a házmester, akkor én voltam a beton, mert a vödörben lévő víz egészen konkrétan rajtam kötött ki, így tetőtől-talpig ázott verébbé változtam >.>
- Na elmész te a jó kurva... - kezdtem volna bele egy jó hosszú, ízes káromkodásba, de a csávó egész egyszerűen nyúlcipőt húzott, úgyhogy inkább előkaptam egy, kifejezetten erre az alkalomra tartogatott nyers tojást és lendületből hozzávágtam a szöszihez, remélhetőleg elég pontosan célozva ahhoz, hogy fejbe csűrjem vele. Mondjuk az már mindegy, hogy a hajából vagy a ruhájából kell kimosnia, de ha lehet választani, akkor inkább a hajába ragadjon bele. Én meg mehetek átöltözni, hogy rohadjon meg ez a köcsög, pedig más dolgokkal is meglocsolhatna, ha már ez a mániája >.>
Rikomono- Árnyharcos
- Hozzászólások száma : 604
Karakterlap
Szint: 50
Indikátor: Zöld
Céh: -
The member 'Rikomono' has done the following action : Kockadobás
'Event kocka' :
'Event kocka' :
Kayaba Akihiko- Admin
- Hozzászólások száma : 19698
Típus: locsolás
Személy: Hinari
Shota tehát menekülőre fogta, mitöbb, pár sarok után úgy döntött, hogy nem kockáztat és egy fél-egy órán keresztül inkább elkerüli a Kezdetek Városát és más szinteken próbál szerencsét. Ekkor ugrott be neki egy másik, potenciális csajfogó helyszín: Floria! Hiszen ott ilyenkor a kalandor tarkabarka virágok sokaságát találja és ha ez nem vonz oda pár jó bigét, hát akkor semmi sem. A harcművész tehát felteleportált a huszadik szintre és zsebre vágott kézzel nézett körül majd indult el a virágmező felé. És voilá! Hamarosan meg is pillantott egy kék szoknyás, szőke csajt, aki szintén arrafelé igyekezett, amerre ő.
- Szép színes e virágszirom,
Nem gond, ha most meglocsolom? - lépett a másik elé és egy udvarias meghajlást követően már el is szavalta e kétsorost, közben előhúzva a kölnijét is és ha a lány engedte, úgy egy spriccentéssel illette annak haját, majd egy biccentéssel elköszönt és már hátat is fordított neki, új csajok után nézve. Csak pár lépés után torpant meg és fordult hátra, megdörzsölve állát: a csaj feje fölötti céhlogó ismerősnek tűnt, sőt, már egészen biztosan látta korábban, nem is egyszer. Ahogy pedig jobban belegondolt... nem, inkább megvonta a vállát és folytatta útját, egy hirtelen ötlettől vezérelve egy közeli kocsma felé.
Személy: Hinari
Shota tehát menekülőre fogta, mitöbb, pár sarok után úgy döntött, hogy nem kockáztat és egy fél-egy órán keresztül inkább elkerüli a Kezdetek Városát és más szinteken próbál szerencsét. Ekkor ugrott be neki egy másik, potenciális csajfogó helyszín: Floria! Hiszen ott ilyenkor a kalandor tarkabarka virágok sokaságát találja és ha ez nem vonz oda pár jó bigét, hát akkor semmi sem. A harcművész tehát felteleportált a huszadik szintre és zsebre vágott kézzel nézett körül majd indult el a virágmező felé. És voilá! Hamarosan meg is pillantott egy kék szoknyás, szőke csajt, aki szintén arrafelé igyekezett, amerre ő.
- Szép színes e virágszirom,
Nem gond, ha most meglocsolom? - lépett a másik elé és egy udvarias meghajlást követően már el is szavalta e kétsorost, közben előhúzva a kölnijét is és ha a lány engedte, úgy egy spriccentéssel illette annak haját, majd egy biccentéssel elköszönt és már hátat is fordított neki, új csajok után nézve. Csak pár lépés után torpant meg és fordult hátra, megdörzsölve állát: a csaj feje fölötti céhlogó ismerősnek tűnt, sőt, már egészen biztosan látta korábban, nem is egyszer. Ahogy pedig jobban belegondolt... nem, inkább megvonta a vállát és folytatta útját, egy hirtelen ötlettől vezérelve egy közeli kocsma felé.
Shota- Harcművész
- Hozzászólások száma : 477
Karakterlap
Szint: 38
The member 'Shota' has done the following action : Kockadobás
'Event kocka' :
'Event kocka' :
Kayaba Akihiko- Admin
The member 'Chakna' has done the following action : Kockadobás
'Event kocka' :
'Event kocka' :
Kayaba Akihiko- Admin
Típus: Locsolás
Locsoló(k): Haketsu és Kahetsu
Előbb utóbb azért csak vissza kellett térnie a céhházba, bármennyire élvezte is keresgélni az eldugott tojásokat. Noise biztos éhes volt már, és a vacsorát már ő is szerette volna a többiekkel tölteni. Meg egyébként is szép zsákmány volt már a birtokában. Úgyhogy zsebében a tojásokkal, és a rajzokkal, fejében pedig a locsolkodás mókájával indult vissza délután.
Noise persze türelmetlenül fogadta, de hamar megbékélt, amikor szép sorjában gazdája mindenről beszámolt neki. Leoról is, Garrgantisról is, még az ismerős fiúról is, akinek a nevét nem tudta.
Kuncogva mesélte éppen a tojásvadászatot is, megmutogatva a szépségeket, amiket szerzett, amikor kopogtak az ajtaján.
Kiváncsian nyitott ajtót. A vacsorának még biztos nem volt itt az ideje, és meg sem volt beszélve, hogy együtt egyenek.
De nem céhtársai közül állt valaki az ajtóban, hanem Haketsu. Kérdőn pislogott, mert így direkt nem szokta a fiú felkeresni, ha nincs gond. Sokat nem kellett várnia, már a megszólalásával kiderült, mit szeretne tőle. Fuwa mosolyogva hallgatta a verset a szép virágról, és bólintott. De, mint gyorsan kiderült... Nem csak a kölni került a nyakához, hanem az ajtó mögül egy vödör víz is a fejére zúdult. Csöpögő hajjal pislogott először néhány másodpercig, aztán megértve, hogy mi történt, elnevette magát. Leonak igaza volt, ez tényleg mókás dolog. Annak mondjuk örült, hogy csak évente egyszer kell ilyen megviccelésekre számítania, de ez az egy napot igazán élvezte.
Kért egy pillanatot az ikrektől, gyorsan száraz ruhát vett magára, és két jól sikerült rajzot nyújtott a srácoknak mosolyogva. Remélte, hogy elég jó lesz ez a locsolásért cserébe nekik is.
Noise kiváncsian pislogott a lába mellett, még nem egészen értve, mi is történik. De mivel ő nem kapott a nyakába a vízből, nem volt oka panaszra, sőt, vidám csaholással még meg is nyalta az ikrek kezét. Sokszor ugyan nem találkozott velük, de mikor mégis, az kifejezetten mókás volt.
//Két locsoló után két tojás fent ^^"
Locsoló(k): Haketsu és Kahetsu
Előbb utóbb azért csak vissza kellett térnie a céhházba, bármennyire élvezte is keresgélni az eldugott tojásokat. Noise biztos éhes volt már, és a vacsorát már ő is szerette volna a többiekkel tölteni. Meg egyébként is szép zsákmány volt már a birtokában. Úgyhogy zsebében a tojásokkal, és a rajzokkal, fejében pedig a locsolkodás mókájával indult vissza délután.
Noise persze türelmetlenül fogadta, de hamar megbékélt, amikor szép sorjában gazdája mindenről beszámolt neki. Leoról is, Garrgantisról is, még az ismerős fiúról is, akinek a nevét nem tudta.
Kuncogva mesélte éppen a tojásvadászatot is, megmutogatva a szépségeket, amiket szerzett, amikor kopogtak az ajtaján.
Kiváncsian nyitott ajtót. A vacsorának még biztos nem volt itt az ideje, és meg sem volt beszélve, hogy együtt egyenek.
De nem céhtársai közül állt valaki az ajtóban, hanem Haketsu. Kérdőn pislogott, mert így direkt nem szokta a fiú felkeresni, ha nincs gond. Sokat nem kellett várnia, már a megszólalásával kiderült, mit szeretne tőle. Fuwa mosolyogva hallgatta a verset a szép virágról, és bólintott. De, mint gyorsan kiderült... Nem csak a kölni került a nyakához, hanem az ajtó mögül egy vödör víz is a fejére zúdult. Csöpögő hajjal pislogott először néhány másodpercig, aztán megértve, hogy mi történt, elnevette magát. Leonak igaza volt, ez tényleg mókás dolog. Annak mondjuk örült, hogy csak évente egyszer kell ilyen megviccelésekre számítania, de ez az egy napot igazán élvezte.
Kért egy pillanatot az ikrektől, gyorsan száraz ruhát vett magára, és két jól sikerült rajzot nyújtott a srácoknak mosolyogva. Remélte, hogy elég jó lesz ez a locsolásért cserébe nekik is.
Noise kiváncsian pislogott a lába mellett, még nem egészen értve, mi is történik. De mivel ő nem kapott a nyakába a vízből, nem volt oka panaszra, sőt, vidám csaholással még meg is nyalta az ikrek kezét. Sokszor ugyan nem találkozott velük, de mikor mégis, az kifejezetten mókás volt.
//Két locsoló után két tojás fent ^^"
Karakterlap
Szint: 50 (59)
Céh: Justice League
Típus: Locsoás
Locsoló: Haketsu és Kahetsu
A délután egész nyugodtan telt. Afton a lehető legfinomabb ebédet hozta, amit beszélgetve, nevetve ettünk meg. A boltnak pedig nem is volt nagy forgalma. Azért egy idő után Afton elköszönt (talán mert finoman jeleztem, hogy örülök a társaságának, de biztos van még dolga, nem kell az ünnepet egy unalmas kis boltban töltenie... talán más miatt), én pedig már nem találtam rendezgetnivalót a bolton, úgyhogy gondolataimba merülve ácsorogtam a pult mögött. Talán... talán nem lesz baj, ha Afton társaságában jól érzem magam.
A gondolatsort befejezni viszont már nem jutott lehetőség (szerencsére), mert csilingelt az ajtó, és egyszerre mindkét Rendes fiú loholt be az ajtón. Ennek már gyanúsnak kellett volna lennie... De végülis nem mondanám, hogy bármi "szokásuk" lett volna. Az egyetlen biztos dolog az volt velük kapcsolatban, hogy kiszámíthatatlan mikor, és hogyan tűnnek fel, így nem csoda, hogy nem gyanakodtam.
Úgyhogy, amikor azt mondták, sürgősen szükség van rám, már nem is kérdezősködtem, csak utánuk indultam. Úgy is elmondják, amit tudnom kell. És hiába kérdezek, akkor sem mondják előbb egy pillanattal sem annál, mint hogy ők úgy gondolják, ideje.
Bezártam a boltot, aztán befordultunk egy-két sarkon, átvágtunk egy téren, ahol a tömegben egy pillanatra el is vesztettem őket szem elől. Hogy két díszbokor mellett elmenve egyszerre kétoldalól kapjak a nyakamba egy-egy vödör vizet.
Semmit nem szóltam egy jó darabig... Aztán mélyet sóhajtottam. Tényleg... tudhattam volna.
Mielőtt megszólalhattam volna, kérdeztek, hogy van-e cserébe finom sütim. Hitetlenkedve néztem rájuk, de végül elégedett, várakozó arcukat látva elnevettem magam.
- Nincs, de jövőre készülök valami különlegessel, csak nektek - öltöttem rájuk nyelvet. Úgy tűnt, nem egy valódi helyzetet használtak fel, hanem a locsolás maga volt a helyzet, így visszatértem a céhházba. A boltba már nem sok értelme lett volna visszamenni, kint maradni viszont a tyúkokra való tekintettel egyáltalán nem tűnt jó ötletnek. Sőt, kifejezetten veszélyes gondolat volt. Mondjuk a csirke finom vacsora így nem is jártunk olyan rosszul.
Locsoló: Haketsu és Kahetsu
A délután egész nyugodtan telt. Afton a lehető legfinomabb ebédet hozta, amit beszélgetve, nevetve ettünk meg. A boltnak pedig nem is volt nagy forgalma. Azért egy idő után Afton elköszönt (talán mert finoman jeleztem, hogy örülök a társaságának, de biztos van még dolga, nem kell az ünnepet egy unalmas kis boltban töltenie... talán más miatt), én pedig már nem találtam rendezgetnivalót a bolton, úgyhogy gondolataimba merülve ácsorogtam a pult mögött. Talán... talán nem lesz baj, ha Afton társaságában jól érzem magam.
A gondolatsort befejezni viszont már nem jutott lehetőség (szerencsére), mert csilingelt az ajtó, és egyszerre mindkét Rendes fiú loholt be az ajtón. Ennek már gyanúsnak kellett volna lennie... De végülis nem mondanám, hogy bármi "szokásuk" lett volna. Az egyetlen biztos dolog az volt velük kapcsolatban, hogy kiszámíthatatlan mikor, és hogyan tűnnek fel, így nem csoda, hogy nem gyanakodtam.
Úgyhogy, amikor azt mondták, sürgősen szükség van rám, már nem is kérdezősködtem, csak utánuk indultam. Úgy is elmondják, amit tudnom kell. És hiába kérdezek, akkor sem mondják előbb egy pillanattal sem annál, mint hogy ők úgy gondolják, ideje.
Bezártam a boltot, aztán befordultunk egy-két sarkon, átvágtunk egy téren, ahol a tömegben egy pillanatra el is vesztettem őket szem elől. Hogy két díszbokor mellett elmenve egyszerre kétoldalól kapjak a nyakamba egy-egy vödör vizet.
Semmit nem szóltam egy jó darabig... Aztán mélyet sóhajtottam. Tényleg... tudhattam volna.
Mielőtt megszólalhattam volna, kérdeztek, hogy van-e cserébe finom sütim. Hitetlenkedve néztem rájuk, de végül elégedett, várakozó arcukat látva elnevettem magam.
- Nincs, de jövőre készülök valami különlegessel, csak nektek - öltöttem rájuk nyelvet. Úgy tűnt, nem egy valódi helyzetet használtak fel, hanem a locsolás maga volt a helyzet, így visszatértem a céhházba. A boltba már nem sok értelme lett volna visszamenni, kint maradni viszont a tyúkokra való tekintettel egyáltalán nem tűnt jó ötletnek. Sőt, kifejezetten veszélyes gondolat volt. Mondjuk a csirke finom vacsora így nem is jártunk olyan rosszul.
Karakterlap
Szint: 48
Céh: Artes
Kayaba Akihiko- Admin
Menekülés 2.1
A félelmem alaposnak bizonyult. Alighogy eltettem a locsolás után megjelent egyik tojást, megjelent egy csirke, hogy a másikat összetörje. Pedig olyan szép volt... Úgyhogy gyorsan fel is kaptam, és uzsgyi, már futottam is keresztül a városon. Ha ez is egészen a város széléig követ, és gondolkodás nélkül lelövöm.
De mire befordultam három sarkon, és vettem két kanyart jobbra és balra, változott a tervem. Túl nagy ez a város, hogy egészen a széléig fussak egy hülye csirke elől. Úgyhogy egy fogadónál épp a csőre előtt becsaptam az ajtót, elszaladtam a recepciós npc mellett, hogy a túloldalon kiugorjak az ablakon, és még azelőtt felteleportáljak a 10. szintre, hogy utolérne a dühödt tyúk.
Aki miután rácsaptam az ajtót, ha lehet, még dühödtebb lett. Nem tudom kinek volt az ötlete ezeket betenni a rendszerbe, de hogy nem teljesen százas az illető, az teljesen biztos.
Szerencsére a teleporttal nem tud követni, így nem is túl nehéz megszabadulni tőle. Legalábbis remélem.
A félelmem alaposnak bizonyult. Alighogy eltettem a locsolás után megjelent egyik tojást, megjelent egy csirke, hogy a másikat összetörje. Pedig olyan szép volt... Úgyhogy gyorsan fel is kaptam, és uzsgyi, már futottam is keresztül a városon. Ha ez is egészen a város széléig követ, és gondolkodás nélkül lelövöm.
De mire befordultam három sarkon, és vettem két kanyart jobbra és balra, változott a tervem. Túl nagy ez a város, hogy egészen a széléig fussak egy hülye csirke elől. Úgyhogy egy fogadónál épp a csőre előtt becsaptam az ajtót, elszaladtam a recepciós npc mellett, hogy a túloldalon kiugorjak az ablakon, és még azelőtt felteleportáljak a 10. szintre, hogy utolérne a dühödt tyúk.
Aki miután rácsaptam az ajtót, ha lehet, még dühödtebb lett. Nem tudom kinek volt az ötlete ezeket betenni a rendszerbe, de hogy nem teljesen százas az illető, az teljesen biztos.
Szerencsére a teleporttal nem tud követni, így nem is túl nehéz megszabadulni tőle. Legalábbis remélem.
Karakterlap
Szint: 48
Céh: Artes
The member 'Chakna' has done the following action : Kockadobás
'Event kocka' :
'Event kocka' :
Kayaba Akihiko- Admin
Személy: Rikomono
Ahogy Shota nagy lendülettel benyitott a kocsmába Floria egy kevésbé virágos és meseszép mellékutcájában, máris tudta, hogy jó helyen jár: az épületben a pultos npc-n és pár nem épp szomjas férfin kívül bizony egy csajt is meglátott, amint az éppen őneki pucsít - vagy legalábbis a harcművész egyértelműen ennek vette a tényt, hogy a másik épp háttal állt neki.
- Üdvözletem - került aztán a nő elülső oldalára, hogy ezt a frontvonalat is megszemlélje és nem is csalódott, sőt! Vigyora kiszélesedett, amint meglátta a dudákat, pillantását azonban hamar a csaj arca felé volt kénytelen fordítani, ugyanis most fontos ügyben érkezett: tojásokat kellett szereznie a minél nagyobb és több jutalomért.
- Ki hitte volna, hogy a kocsmában találom a legnagyobb du... virágot,
Meglocsolhatom-e hát e két szép formaságot? - mosolygott rá a másikra és gyorsan spriccentett egyet-egyet az ikrekre, majd - megérezvén a készülődő vihar szelét - visszavonulót fújt, közben azt az egyet sajnálva, hogy nem hozta magával Elit erre a kis kiruccanásra: ezt az alakot bizony a kis szemétkének is látnia kellett volna, hogy később... hát, hogy később hűen le tudja másolni azt este az ágyban. Ezek a csöcsök ugyanis magukért beszéltek.
Vagy vajon megkörnyékezze inkább a csajt magát? Ha amaz eddigre nem húzott be neki, Shotában még ez az ötlet is felmerült...
Személy: Rikomono
Ahogy Shota nagy lendülettel benyitott a kocsmába Floria egy kevésbé virágos és meseszép mellékutcájában, máris tudta, hogy jó helyen jár: az épületben a pultos npc-n és pár nem épp szomjas férfin kívül bizony egy csajt is meglátott, amint az éppen őneki pucsít - vagy legalábbis a harcművész egyértelműen ennek vette a tényt, hogy a másik épp háttal állt neki.
- Üdvözletem - került aztán a nő elülső oldalára, hogy ezt a frontvonalat is megszemlélje és nem is csalódott, sőt! Vigyora kiszélesedett, amint meglátta a dudákat, pillantását azonban hamar a csaj arca felé volt kénytelen fordítani, ugyanis most fontos ügyben érkezett: tojásokat kellett szereznie a minél nagyobb és több jutalomért.
- Ki hitte volna, hogy a kocsmában találom a legnagyobb du... virágot,
Meglocsolhatom-e hát e két szép formaságot? - mosolygott rá a másikra és gyorsan spriccentett egyet-egyet az ikrekre, majd - megérezvén a készülődő vihar szelét - visszavonulót fújt, közben azt az egyet sajnálva, hogy nem hozta magával Elit erre a kis kiruccanásra: ezt az alakot bizony a kis szemétkének is látnia kellett volna, hogy később... hát, hogy később hűen le tudja másolni azt este az ágyban. Ezek a csöcsök ugyanis magukért beszéltek.
Vagy vajon megkörnyékezze inkább a csajt magát? Ha amaz eddigre nem húzott be neki, Shotában még ez az ötlet is felmerült...
Shota- Harcművész
Karakterlap
'Event kocka' :
'Event kocka' :
Kayaba Akihiko- Admin
Személy: Rinne
Ez a Floria nem is volt olyan veszett rossz hely, ha ilyen nők szaladgáltak az utcáin - Shota még az ablakokba tett, színes virághalmokat is el tudta viselni cserébe, kedvét pedig nem szeghette semmi sem, főleg most, hogy pár sarokkal odébb egy másik szépséget is meglátott. A csaj már azzal is kitűnt volna a tömegből (ha tömeg lett volna), hogy egy szál bikiniben flangált a macskaköveken, nem kevés bámuló szempárt vonzva oda.
Az egyik ilyen bámuló szempár tulajdonosa pedig maga Shota volt.
- Szia! - mosolygott rá, miután egy kis kocogás árán sikerült beérnie őt - Úgy nézem, tapasztalt vagy, de én nem készültem vizesvödörrel, csak ezzel - húzta ki zsebéből az üvegcsét, benne a sárgás folyadékkal.
- Szabad-e hát locsolni? - tette fel a kérdést, mert nagy hirtelenjében nem talált alkalmas rímet, ami mondjuk kissé bosszantotta, de nem túl sokáig. Ha pedig a másik rábólintott, úgy spriccentett egyet a lány nyakára, majd meghajolt és egy illedelmes köszönés után továbbsétált a virágosrét felé.
- Rózsabimbó, fürdőruha,
Locsolhatok-e én oda?
Shota megállt és elmosolyodva fordult hátra, ha pedig a csaj még ott mászkált a környéken, hát elmondta neki is a verset, közben annak mellére mutatva. Még jó, hogy korábban már spriccentett, nem igaz? Kétszer pedig a rendszer nem oszt tojást a locsolásért, így Shota sem vette a fáradtságot, hogy ismételjen.
Személy: Rinne
Ez a Floria nem is volt olyan veszett rossz hely, ha ilyen nők szaladgáltak az utcáin - Shota még az ablakokba tett, színes virághalmokat is el tudta viselni cserébe, kedvét pedig nem szeghette semmi sem, főleg most, hogy pár sarokkal odébb egy másik szépséget is meglátott. A csaj már azzal is kitűnt volna a tömegből (ha tömeg lett volna), hogy egy szál bikiniben flangált a macskaköveken, nem kevés bámuló szempárt vonzva oda.
Az egyik ilyen bámuló szempár tulajdonosa pedig maga Shota volt.
- Szia! - mosolygott rá, miután egy kis kocogás árán sikerült beérnie őt - Úgy nézem, tapasztalt vagy, de én nem készültem vizesvödörrel, csak ezzel - húzta ki zsebéből az üvegcsét, benne a sárgás folyadékkal.
- Szabad-e hát locsolni? - tette fel a kérdést, mert nagy hirtelenjében nem talált alkalmas rímet, ami mondjuk kissé bosszantotta, de nem túl sokáig. Ha pedig a másik rábólintott, úgy spriccentett egyet a lány nyakára, majd meghajolt és egy illedelmes köszönés után továbbsétált a virágosrét felé.
- Rózsabimbó, fürdőruha,
Locsolhatok-e én oda?
Shota megállt és elmosolyodva fordult hátra, ha pedig a csaj még ott mászkált a környéken, hát elmondta neki is a verset, közben annak mellére mutatva. Még jó, hogy korábban már spriccentett, nem igaz? Kétszer pedig a rendszer nem oszt tojást a locsolásért, így Shota sem vette a fáradtságot, hogy ismételjen.
Shota- Harcművész
Karakterlap
'Event kocka' :
'Event kocka' :
Kayaba Akihiko- Admin
Locsolás - Chancery
Némi bosszankodással rázta ki a hajából a tojásdarabokat, remélve, hogy nem kenődött nagyon bele. Nem lenne jó az egész napot tojásbűzben tölteni, még akkor sem, ha bizonyos szinten megérdemelte. Igazából ha lett volna rá ideje, még maradt volna kajacsatát játszani, de túlságosan nehezen megszerzett kincsek voltak ezek a mai szerzemények ahhoz, hogy elfecsérelje őket. Na de majd egy másik alkalommal Riko még visszakapja.
Ahogy lefelé pislogott, a lába körül pixeleződő tojásdarabokra, hirtelen egy nagyon is ismerősnek tűnő macskát pillantott meg, bár meg nem tudta volna mondani, hol látta korábban. Ahogy tekintete továbbvándorolt a cicafüles idomárra, agyán egyszerre több dolog is átfutott. Először is egy emlék egy napról, amikor egy kinézetre nagyon hasonló lány bizonygatta, hogy először neki volt cicafüle az egész játékban, nem is Mirinek. Másodszor az, ahogy Afton egy bizonyos cicafüles idomárról mesélt neki egy elég szomorú napon. Harmadszor pedig az is beugrott neki, hogy ehhez a macskához hasonlót látott Afton mellett is, valamivel nagyobb méretben.
Igen, szóval ez a lány... a másiknak valami testvérféléje lehet.
Nem tervezett idegen lányokat meglocsolni, hiszen ismerősből is már akadt bőven elég, de a macska átható tekintete valahogy mégis arra kényszerítette, hogy közelebb lépjen.
- Öhm... szia - lépett mellé bizonytalanul. - Igazából... emlékeztetsz valakire, aki fontos volt egy barátomnak - fogott hozzá a mondókájához, több-kevesebb sikerrel. Mert mégis hogy kellene az ilyesmit tálalni? "Hallottam egy sztorit egy csajról, aki meghalt, de pont úgy nézett ki, mint te." Tök baromságnak tűnt.
- Szóval... Arra gondoltam, hátha örülnél, ha meglocsolnának. De sajnos csak vizem van - emelte fel a vödröt némileg elvörösödve és közben azon gondolkodott, vajon a macskafülek váltják-e ki belőle folyamatosan ezt a zavartságot.
Mindenesetre ha úgy látta, hogy az idegent nem zavarja a vödrös locsolás, úgy végre arcára kúszott a jól ismert, ezer wattos vigyor és kisfiús örömmel zúdította a teljes tartalmát a nyakába.
Leonard- Kardforgató
- Hozzászólások száma : 1317
Karakterlap
Kayaba Akihiko- Admin
Vértyúk - Menekülés 5
Szívesen beszélgetett volna a macskafüles lánnyal, már csak azért is, hogy megtudja, miért olyan népszerű kiegészítő ez a lányok körében. Vagy azért, hogy rájöjjön, miért olyan ismerős neki az a zöld macskaszempár. Még talán az is kiderült volna, hogy a csaj tényleg a testvére annak a másiknak, akkor pedig talán nem lett volna nagy hülyeség összeismertetni őt Aftonnal, hogy osztozzanak a gyászon. Mire azonban ezeknek a gondolatoknak a végére ért, a tarkóján úrrá lett az a furcsa, bizsergető érzés, hogy valaki figyeli. Hirtelen, mint űzött vad fordult hátra, még épp időben, mert a tyúk - ezúttal mellőzve a vészjósló ismertetőjegyét, a kotkodácsolást -, már egészen közel volt a zsebéhez, amibe a legutolsó locsolásért járó tojást rejtette.
- Azt már nem, te szaros! - ugrott hirtelen kettőt hátra, még egyszer rámosolygott a cicafüles idegenre, akinek még a nevét sem sikerült megtudnia, bár ez a dolog kölcsönös volt, hiszen ő maga sem mutatkozott be... Aztán már rohant is, árkon-bokron túl, hogy lerázza magáról ezt a rettenetes tyúkot, aki láthatóan még mindig nem került levesbe. Az eszébe sem jutott, hogy másik tyúkok is randalírozhatnak a városban a korábban a céhházban megismerten kívül.
Leonard- Kardforgató
Karakterlap
Kayaba Akihiko- Admin
Vértyúk - Menekülés 6
Ahogy telt az idő, ez a tyúk egyre ügyesebb és... gyorsabb lett. Vagy csak Leo fáradt ki az egész napos kemény munka következtében. Mert hát locsolni nem volt egyszerű feladat, hiszen jobbra-balra kellett hurcibálni a vizet, ráadásul kettő között még menekülni is kényszerült, hogy megmaradjanak a tojásai. És kivételesen tojás tojásokra gondolt ez alatt. Fárasztóbb volt ez az event, mint egy élet-halál küldetésen részt venni, de... nem panaszkodott, hiszen a látvány mindenért kárpótolta. Csak ez a veszett tyúk ne lenne, aki nem száll le róla!
Éppenséggel szó szerint, mert abban a pillanatban, amikor Leo már azt hitte, biztonságban van és megállt egy fa tövében rápillantani a térképére, a szadista madár egyszer csak a nyakába repült. Leo talán még soha életében nem volt olyan halál sápadt, mint most, hogy egy ilyen... állat szó szerint hozzá ért a bőréhez! Városi srác lévén nem ápolt túl közeli kapcsolatot a tyúkokkal, mindenesetre volt annyi játékos tapasztalata, hogy az első, ösztönszerű kapálózás után sebesen a teleport kristályáért nyúljon, elhadarta az első városnevet, ami az eszébe jutott, aztán már ott sem volt.
Leonard- Kardforgató
Karakterlap
The member 'Leonard' has done the following action : Kockadobás
'Event kocka' :
'Event kocka' :
Kayaba Akihiko- Admin
Locsolás - Remelia
Amíg arra várt, hogy a maradék tojás is elpixeleződjön a hajából, meg lenyugodjon egy kicsit a szívverése a tyúktámadás után, a Fő téren sétálgatva a menüjét nézegette, nem először a nap folyamán. Gyakorta nyitogatta nem csak azért, mert a barátlistáján szereplő lányok helyzetét figyelembe véve tervezte meg útvonalát, de azért is, mert - mint ahogy az általában, az előre megbeszélt találkozók napján lenni szokott - folyamatosan azt várta, mikor lesz a szürke pötty végre zölddé Mirika neve mellett.
Ez alkalommal pedig nem kellett csalódnia. Önkéntelenül is bukfencezett a gyomra, ahogy meglátta a lány helyzetjelzőjét, nem is olyan messze... Legszívesebben egyből hozzá rohant volna, azonban taktikai lépés volt, hogy nem tette. Nem, hiszen gyanította, hogy rajta kívül még páran, főleg a céhtársak, meg tervezik őt is locsolni, az pedig teljes ellentétben állt volna a terveivel. Hogy lelocsolja, aztán magára hagyja őt, amíg mások is ezt teszik? Teljesen elképzelhetetlennek tűnt.
Épp ezért minden erejét összeszedve lenyelte bosszúságát, amit az a gondolat okozott, hogy más férfiak is körbe fogják venni Mirikát, aztán rákoncentrált a következő célpontjára. Mégsem tölthette semmittevéssel ezt az időt, épp ezen a napon.
Miközben ezen elmélkedett, egyszer csak meglátott egy lányt nem túl messze sétálgatni. Igazán könnyű volt őt kiszúrni a tömegben is, méretei miatt.
- Remelia, rég láttalak - lépett mellé mosolyogva. - Nem értek a versekhez, de szabad-e locsolni. - Inkább kijelentésnek hangzott, mint kérdésnek, annál is inkább, mert szokásához híven választ sem várva lendítette meg a vödrét, bár ez alkalommal a víz többsége a lány ruháján landolt és csak kevés része a haján.
Leonard- Kardforgató
Karakterlap
Kayaba Akihiko- Admin
Menekülés - Vértyúk 7
Szívesen beszélgetett volna még a lánnyal, mi több, meghívta volna, hogy közösen üljenek be egy ebédre valahová, vagy legalább egy kávéra. A jó társaság mindig feldobta a kedvét, őt meg még nem nyílt korábba alkalma jobban megismerni, szóval úgy gondolta, miért is ne... Szinte már a szájában érezte a csirkepörkölt ízét, amire egész délelőtt áhítozott, ez a kívánsága azonban nagyon is úgy tűnt, hogy csúnyán felbőszítette az égieket. Hiszen... már megint ráküldték az átkozott tyúkot. Azon a napon már sokadszorra.
- Húzz már el a francba, de komolyan - sóhajtott fáradtan és egy pillanatig farkasszemet nézett az állattal. - Nincs a közelben elég ember, akinek a tojását ellophatnád? Miért épp az enyémek? Keményen dolgozom értük! - fakadt ki, de dühe semmilyen formában nem csillapította a tyúk elhatározását. Vagy az is lehet, hogy egész egyszerűen csak semmit nem értett meg az érvelésből. Akárhogy is, az állat nem tágított, így Leonak nem maradt más választása: aznap sokadszorra is fel kellett húznia a rohadt nyúlcipőt és egész egyszerűen csak elszaladni egy jó társalgás reménye elől.
Leonard- Kardforgató
Karakterlap
The member 'Leonard' has done the following action : Kockadobás
'Event kocka' :
'Event kocka' :
Kayaba Akihiko- Admin
Téma: Locsolkodás
Alany: Chakna
Garr napja gyorsan elröppent. Ez a locsolkodós event nagyon adja. A való életben, kölyökként locsolt utoljára, és felelevenítette benne a régi emlékeket. Viszonylag sok tojást sikerült összeszednie, és szerencsére a vértyúkok messzire elkerülték. Kell ennél több? Van még pár ember a listáján, akiket meglátogatna, viszont tekintve, hogy nem ismeri a konkrét helyüket, jobb híján csak bóklászik az utcán, és keresi a lehetséges prédákat.
Épp egy ilyen lány van a célkeresztben. Szegény pára épp egy kettős támadás áldozata lett. Szegény csaj, két oldalról kapott nyakba egy-egy nagy adag vizet. Vigyorogva meg is jegyzi magában:
~ Ez igen srácok! Szép volt!
Miután távoztak, odasomfordál a lányhoz, és megszólítja.
- Sajnálatos. Jól eláztattak. Nem bánod, ha egy kis illatot is adok neked a víz mellé?
Már nyitja is az inventoryt és lehívja a kölnit.
-Nagyvárosban jártam,
Ázott leányt láttam,
Nem akart száradni,
Szabad-e locsolni?
Meg sem várva a lány válaszát, illatfelhőt spriccel a leányzó ruhájára.
Alany: Chakna
Garr napja gyorsan elröppent. Ez a locsolkodós event nagyon adja. A való életben, kölyökként locsolt utoljára, és felelevenítette benne a régi emlékeket. Viszonylag sok tojást sikerült összeszednie, és szerencsére a vértyúkok messzire elkerülték. Kell ennél több? Van még pár ember a listáján, akiket meglátogatna, viszont tekintve, hogy nem ismeri a konkrét helyüket, jobb híján csak bóklászik az utcán, és keresi a lehetséges prédákat.
Épp egy ilyen lány van a célkeresztben. Szegény pára épp egy kettős támadás áldozata lett. Szegény csaj, két oldalról kapott nyakba egy-egy nagy adag vizet. Vigyorogva meg is jegyzi magában:
~ Ez igen srácok! Szép volt!
Miután távoztak, odasomfordál a lányhoz, és megszólítja.
- Sajnálatos. Jól eláztattak. Nem bánod, ha egy kis illatot is adok neked a víz mellé?
Már nyitja is az inventoryt és lehívja a kölnit.
-Nagyvárosban jártam,
Ázott leányt láttam,
Nem akart száradni,
Szabad-e locsolni?
Meg sem várva a lány válaszát, illatfelhőt spriccel a leányzó ruhájára.
Garrgantis- Harcművész
- Hozzászólások száma : 114
Karakterlap
Szint: 9
Céh: Unity
7 / 18 oldal • 1 ... 6, 7, 8 ... 12 ... 18
Similar topics
» [Küldetés] Ragunyúllopás - korai húsvét?
» [Event] - Easter event, avagy: Az ázott nyúl és tükörtojás.
» [Event] Karácsonyi event, avagy Nicholas visszatér
» Csak egy íjász
» [Event] - Easter event, avagy: Az ázott nyúl és tükörtojás.
» Csak egy íjász
7 / 18 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.