Hiányzások
+103
Keita
Minako
Kirigaya Suguha
Silence
Afton
Brooklyn
Chara
Marluna
Penelope
Simeon
Kanami Minagawa
Seishin
Ronye Arabel
Askr
ZexCeed
Leonard
Magnus
Murakumo
Nanise
Hydra
Chakna
Hiraikotsu Omote
Rumiko
Akito
Rikomono
Robiizmus
Rogan Hartnett
Sakuya
Akichi Murai
Taka
Leon Gaillard
Seiun
Chancery
Chariton
Ducker
Silica
Jay
Kurama
Noxy
Kiwi
Sachi
Stingray
Kazura
Yuuki Asuna
Hikaru
Benedict Arata
Cardinal
Kazuma
Aeon
Eugeo
Desdemona
Kurokawa Yuuki
Maria Gonzalez
Ryuu
Ozirisz
Kemabat
Hayashi Yuichi
Danee
Tachibana Makoto
Ayse
Shukaku
Joey Chrome
Argo
Kuradeel
Hinari
Asuka
Kusumi Ayani
Sinon
Mirika
Szophie
Halász Alex
Rosalia
Miu
Kanami
Ryuninji Ren
Danieru
Saya
Rinarin Ai Kita
Enheriel
Nox
Lamia
Sakamoto Rin
Chitose
Chiaki
RenAi
Minori
Koshitsu Esutel
Yue
Cearso
Strea
Jun
Lizbet
Akairo
Cellindir
Atoru
Mayumi
Phobos
Silver
Suzume
Traumnis
Anatole Saito
Justin Taylor
Tetsuko Jin
107 posters
24 / 32 oldal
24 / 32 oldal • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 28 ... 32
Re: Hiányzások
Igyekszem mihamarabb potolodni, de az unnepek nem a barataim. Viszont mindenkinek boldog karit, sok sok ajandekot, csendes civakodast, sok-sok turelmet es es ha talalkoztok a miku bacsival, ne ugyatok mar tobb forraltbort. Az ujev is legyen boldogsagos es nyerjen mindenki a lotton. /o/
*Ujevi jokivansagok. Pipa.
*Ujevi jokivansagok. Pipa.
Kiwi- Állatidomár
- Hozzászólások száma : 777
Karakterlap
Szint: 30
Indikátor: Zöld
Céh: Jumpy Vigor
Késve is jöttünk haza az ónos esők miatt, van egy darab napom, azalatt sajnos most nem ígérek pótlást, csak igyekszem. Utána két nap meló, mert az olyan nagyon jó, aztán ismét utazás több napig, végül vissza a mókuskerékbe.
Úgy Istenigazából január 3-tól leszek itt ismét
Addig is tessék pihenni, aki megteheti, és bulizzatok egy jót szilveszterkor ti is \o
Úgy Istenigazából január 3-tól leszek itt ismét
Addig is tessék pihenni, aki megteheti, és bulizzatok egy jót szilveszterkor ti is \o
Argo- Mesélő
- Hozzászólások száma : 1000
Már majdnem utólag: kellemes ünnepeket mindenkinek!
Holnap pedig minden reménység szerint bepótolom az elmaradásaimat.
Holnap pedig minden reménység szerint bepótolom az elmaradásaimat.
Chariton- Kardforgató
- Hozzászólások száma : 185
Karakterlap
Szint: 12
Még mindig be vagyok sűrűsödve és el vagyok havazva... csak hó is kéne igaziból. Negyedike lesz az, amikor visszatérek, és amikor visszatérek, az negyedike lesz. Boldog Új évet mindenkinek!
Silica- Moderátor
- Hozzászólások száma : 809
Nyoh mesék mentek, holnaptól viszont kezdődik a potogatásom úgy számoltam röpke 5+16 helyre van tartozásom, készüljetek!
Kiwi- Állatidomár
Karakterlap
Ahogy ígértem, itt vagyok. A húsvétra való tekintettel mindenki kapott nyuszit a meséjébe, hogy ne felejtsétek el. :3
Silica- Moderátor
Holnap várhatóan elindul egy bazi nagy fordulat az életemben. Ezért is nem írtam eddig, mert lélekben erre készülök .-.;
Utána pedig meglátom majd, mi milyen ütemben fog haladni. Részleteket is majd akkor bővítek ide. Addig sajna... bocsánat. Most nem
De igyekezni fogok pótolgatni.
(Köll az exp >< )
Update:
Felmondok a munkahelyemen, és még mindig beteg vagyok.
Pontosabban ez azzal jár, hogy míg ketyeg a felmondási idő, gőzerővel arra fogok koncentrálni, hogy orvostól orvosig járva végre felgyógyuljak valahogy, hogy rendesen tudjak kezdeni egy új helyen. Ami remélhetőleg szintén hamarosan fixálódik, hogy mi lesz.
Elsősorban a gyógyulás lesz az, ami elveszi a sao időmet egy darabig. Amint újra talpon vagyok rendesen, legalább részint itt tudok majd lenni. Addig sajnos most majdnem mindent nélkülözni kell tőlem, na meg ha pótlok is, azokat iszonyatos késésekkel előreláthatólag. Igyekezni fogok, szokás szerint, de most még annyit sem ígérek, amennyit egyébként szoktam.
Utána pedig meglátom majd, mi milyen ütemben fog haladni. Részleteket is majd akkor bővítek ide. Addig sajna... bocsánat. Most nem
De igyekezni fogok pótolgatni.
(Köll az exp >< )
Update:
Felmondok a munkahelyemen, és még mindig beteg vagyok.
Pontosabban ez azzal jár, hogy míg ketyeg a felmondási idő, gőzerővel arra fogok koncentrálni, hogy orvostól orvosig járva végre felgyógyuljak valahogy, hogy rendesen tudjak kezdeni egy új helyen. Ami remélhetőleg szintén hamarosan fixálódik, hogy mi lesz.
Elsősorban a gyógyulás lesz az, ami elveszi a sao időmet egy darabig. Amint újra talpon vagyok rendesen, legalább részint itt tudok majd lenni. Addig sajnos most majdnem mindent nélkülözni kell tőlem, na meg ha pótlok is, azokat iszonyatos késésekkel előreláthatólag. Igyekezni fogok, szokás szerint, de most még annyit sem ígérek, amennyit egyébként szoktam.
Argo- Mesélő
Argonak jobbulást és sok sikert az új munkahelyhez! :3
Én viszont ismét bizonytalanná valtam. Remélem tudok majd posztolgatni, de inkább ide írom magam. Az indok magán jellegű, de igyekszem orvosolni a problémámat és mihamarabb rendbe szedni magam.
RenAi, Kiwi, Sou, Zekken.
Én viszont ismét bizonytalanná valtam. Remélem tudok majd posztolgatni, de inkább ide írom magam. Az indok magán jellegű, de igyekszem orvosolni a problémámat és mihamarabb rendbe szedni magam.
Kiwi- Állatidomár
Karakterlap
Hajrá Argo! owo
- Hozzászólások száma : 1565
Karakterlap
Szint: 32
^^ Hajrá! ^^ És szólj, ha esetleg segíthetünk ^^Kiwi írta:Argonak jobbulást és sok sikert az új munkahelyhez! :3
Argonak is sok sikert ^^
Karakterlap
Szint: 48
Céh: Artes
Mindkettőtöknek kitartást és pozitív fejleményeket : )
Én viszont visszatértem, holnaptól el fogok kezdeni pótolgatni. Köszönöm az eddigi türelmet.
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue
Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.
Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari- Kardforgató
- Hozzászólások száma : 4966
Karakterlap
Szint: 50
Céh: Justice League
Sok sikert mindenkinek mindenhez! Nem tudom, hogy ez-e a legjobb hely erre, de ha már ennyien ennyi fele vagytok, akkor itt jelentem, hogy jövőhéttől igyekszem visszaállni a hétfői rendre. Igyekezzen mindenki addig írni, vagy jelezni, ha nem tud. Ami itt szerepel, azt természetesen minden esetben figyelembe veszem :3
Silica- Moderátor
Valami iszonyú, hogy elkezdett ismét fájni a csuklóm. Tarthatom már akárhogy, minimum sajog, ha nem épp a betojásig kínoz.
(És így kell menjek holnap dolgozni, mert már a dokik sem hisznek nekem, hogy bajom van).
Nem merek vele sokat gépelni. Ha posztolok, azokat ilyen több turnusban fogom írni inkább. Igyekszem ;-;
(És így kell menjek holnap dolgozni, mert már a dokik sem hisznek nekem, hogy bajom van).
Nem merek vele sokat gépelni. Ha posztolok, azokat ilyen több turnusban fogom írni inkább. Igyekszem ;-;
Argo- Mesélő
jobbulást!
- Hozzászólások száma : 1565
Karakterlap
Szint: 32
Holnap mindenkinek pótolok, utána megint el fogok tűnni, körülbelül a jövőhét végéig
Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45
Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2
Kristályírás: 100
Növénylátás: 100
Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester
Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku- Állatidomár
- Hozzászólások száma : 5959
Karakterlap
Bizonyos okokból, pár napig nem leszek elérhető. A saora se lépek fel, se mesét, se mást nem fogok vinni, ismerkedőst és minden mást is beleszámítva.
Ha Ismerkedős lezárást kérnétek, addig keressétek valamelyik moderátor vagy admint.
Ha Ismerkedős lezárást kérnétek, addig keressétek valamelyik moderátor vagy admint.
- A meséim egy gamer szóhasználattal élve, Open World típusú játékot próbálnak szimulálni. Ez annyit jelent, hogy bármi, de tényleg bármi amit megemlítek fontossággal bír(hat). Mégpedig onnantól bír, hogy te, aki játszol benne, fontossá teszed. Tehát könnyű példával élve, mindig több út lehetséges, és mindegyik visz valahová. Persze mindig lesznek észrevehetőbbek és kevésbé észrevehetők, amin járhatsz. Te rajtad múlik melyiket választod.
Ismizárásért püben zargassatok ^^
Kuradeel- Mesélő
- Hozzászólások száma : 441
Karakterlap
Szint: ?
Céh: Knights of Blood
Végeztem.
Mármint a jelenlegi melómmal
Pénteken már csak a papírokért kell bemenjek, és a gyári robotnak végre vége. A beosztás már nem fog beleszólni a SAO-féle iramomban, már csak az Élet.
Ami perpill azzal fog lefoglalni, hogy munkát keresek, plusz szervezzük tovább az esküvőt. Na meg igyekszem idegileg és testileg is helyrejönni mindazon sérülésből, amit a munka okozott.
Amennyit csak lehet, pihenni fogok, és amikor alkalmam nyílik rá és ihletem is van, bepótlom a dolgaimat és utolérem magam a mesélésekben, a küldetésekben, mindenben. Jó lesz végre újra itt lenni
Türelmet kérek szépen, mert nem fogok tudni mindent megírni sajna egy nap alatt. Igyekezni fogok hétfőig végezni
Argo, Chan, Saya, Kokoro, Moonsoul.
Mármint a jelenlegi melómmal
Pénteken már csak a papírokért kell bemenjek, és a gyári robotnak végre vége. A beosztás már nem fog beleszólni a SAO-féle iramomban, már csak az Élet.
Ami perpill azzal fog lefoglalni, hogy munkát keresek, plusz szervezzük tovább az esküvőt. Na meg igyekszem idegileg és testileg is helyrejönni mindazon sérülésből, amit a munka okozott.
Amennyit csak lehet, pihenni fogok, és amikor alkalmam nyílik rá és ihletem is van, bepótlom a dolgaimat és utolérem magam a mesélésekben, a küldetésekben, mindenben. Jó lesz végre újra itt lenni
Türelmet kérek szépen, mert nem fogok tudni mindent megírni sajna egy nap alatt. Igyekezni fogok hétfőig végezni
Argo, Chan, Saya, Kokoro, Moonsoul.
Chancery- Állatidomár
- Hozzászólások száma : 3005
Karakterlap
Szint: 27
Céh: Unity
Hajrá Chan chan! *ő is épp visszatérőben*
Ryuu- Harcművész
- Hozzászólások száma : 327
Karakterlap
Szint: 13
Indikátor: Sárga
Céh: -
Itt is szeretnék elnézést kérni az inaktivitásomért, amit az utóbbi időben tapasztaltatok.
Élek, és létezem, csak nem jutok soha gép elé, mert itthon házimunka, és főzés, munkahelyen pedig gőzerővel képzem ki az utódomat és tanulom az új munkámhoz szükséges dolgokat.
Igyekszem most már pótolgatni az elmaradásokat.
Élek, és létezem, csak nem jutok soha gép elé, mert itthon házimunka, és főzés, munkahelyen pedig gőzerővel képzem ki az utódomat és tanulom az új munkámhoz szükséges dolgokat.
Igyekszem most már pótolgatni az elmaradásokat.
Színem: #79BAEC (Denim Blue)
In Sanity
Legendák Taft csatornáiból
Frud a Kobold
Amikor leszáll az éj
Sinon- Mesélő
- Hozzászólások száma : 325
Karakterlap
Szint: 1
Holnap mindenki kap válaszokat! A minap is mehetett volna, de sikeresen átaludtam közel 12 órát.... ><"
Viszont panaszra nem lehet okom, ezek után nem lehetek se fáradt se nyűgi,és előreláthatóan nem terveztek elő nekem semmmit, tehát jönnek a posztok.
Viszont panaszra nem lehet okom, ezek után nem lehetek se fáradt se nyűgi,és előreláthatóan nem terveztek elő nekem semmmit, tehát jönnek a posztok.
Kiwi- Állatidomár
Karakterlap
Hétvégén tervezek pótolni ahova csak erőm engedi.
Elnézést :sad:
Elnézést :sad:
Nachum: #80ccff
Rogan: #B4CFEC
Rogan Hartnett- Állatidomár
- Hozzászólások száma : 227
Karakterlap
Szint: 35
Hétvégén még nem leszek de hétfőtől pótolok mindenhova
Kurokawa Yuuki- Harcművész
- Hozzászólások száma : 712
Karakterlap
Szint: 42
Egy ideje nem tudok rendesen írni karakterrel, és úgy tűnik ez hosszabb lesz egy-két napnál, úgyhogy egyelőre türelmet kérek, elsősorban a küldetéseimnél. Ha megszáll az ihlet érkezni fog hsz ide-oda, meglátjuk. Sorry.
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue
Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.
Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari- Kardforgató
- Hozzászólások száma : 4966
Karakterlap
Ryuu egy időre eltűnik.
Most csak szimplán nem tudom vinni őt. Akivel játszott, attól gome, de rá bízom, hogy záródik a története... ._. Ryuu lelép... ez tuti.
Most csak szimplán nem tudom vinni őt. Akivel játszott, attól gome, de rá bízom, hogy záródik a története... ._. Ryuu lelép... ez tuti.
- flamberg:
- Zafírszálas fejpánt:
Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
Halász Alex- Harcos
- Hozzászólások száma : 1731
Karakterlap
Szint: 36
Április 7-től 8 napig nem tudok írni!
Joey Chrome- Lovag
- Hozzászólások száma : 934
Karakterlap
Céh: Unity
24 / 32 oldal • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 28 ... 32
24 / 32 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.