Hiányzások
+103
Keita
Minako
Kirigaya Suguha
Silence
Afton
Brooklyn
Chara
Marluna
Penelope
Simeon
Kanami Minagawa
Seishin
Ronye Arabel
Askr
ZexCeed
Leonard
Magnus
Murakumo
Nanise
Hydra
Chakna
Hiraikotsu Omote
Rumiko
Akito
Rikomono
Robiizmus
Rogan Hartnett
Sakuya
Akichi Murai
Taka
Leon Gaillard
Seiun
Chancery
Chariton
Ducker
Silica
Jay
Kurama
Noxy
Kiwi
Sachi
Stingray
Kazura
Yuuki Asuna
Hikaru
Benedict Arata
Cardinal
Kazuma
Aeon
Eugeo
Desdemona
Kurokawa Yuuki
Maria Gonzalez
Ryuu
Ozirisz
Kemabat
Hayashi Yuichi
Danee
Tachibana Makoto
Ayse
Shukaku
Joey Chrome
Argo
Kuradeel
Hinari
Asuka
Kusumi Ayani
Sinon
Mirika
Szophie
Halász Alex
Rosalia
Miu
Kanami
Ryuninji Ren
Danieru
Saya
Rinarin Ai Kita
Enheriel
Nox
Lamia
Sakamoto Rin
Chitose
Chiaki
RenAi
Minori
Koshitsu Esutel
Yue
Cearso
Strea
Jun
Lizbet
Akairo
Cellindir
Atoru
Mayumi
Phobos
Silver
Suzume
Traumnis
Anatole Saito
Justin Taylor
Tetsuko Jin
107 posters
28 / 32 oldal
28 / 32 oldal • 1 ... 15 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32
Re: Hiányzások
Elnézést eddig nem írtam. Új munka minden időm leköti, tanulás és vizsgák, de a héten elméleti résznek vége utána már gyakorlat van csak hátra. Igy továbbra is bizonytalan ideig nem leszek. Mesélésből nyugodtan írjonki minden mesélő. Ismerkedésekből is a társak is ha szeretnék, ha nem és folytatni szeretnék türelmük kérem.
1x Mini Potion (+5hp) - harc közben visszatölt 5 hp-t.
- Kinézet:
Seishin- Harcos
- Hozzászólások száma : 447
Karakterlap
Szint: 30
Indikátor: Zöld
Céh: Unity
A következő 1 - másfél hétben megszaporodik a munka, szóval postok tőlem csak elvétve érkezhetnek, ha tündérkeresztanya is besegít. A küldikbe igyekszem majd, főleg a Piroskába és Kordiffba megírni a kezdőt, hogy ne maradjak le, és tartozom egy sürgős Lemével is. Nem tudom, mi és mikor lesz ebből megvalósulva..
Karakterlap
Szint: 50
Indikátor: Vörös
Céh: -
Kissé összecsaptak a fejem fölött a hullámok, szóval határozatlan időre lassulok (vagy már lassan vagyok). A mesék, ismik, kismacskafülék feltehetően továbbra is csúsznak. Egy kis türelmet szeretnék kérni. Köszöntem!
Eugeo- Mesélő
- Hozzászólások száma : 129
Szintúgy. Igyekszem helyrejönni hamar, ha már megígértem, hogy visszatérek.
Argo- Mesélő
- Hozzászólások száma : 1000
Kanami Minagawa- Harcos
- Hozzászólások száma : 329
Karakterlap
Szint: 28
Jövő héten elutazom, de addigra igyekszem az összes tartozásomat megírni!
Simeon- Állatidomár
- Hozzászólások száma : 1003
Karakterlap
Szint: 50 (63)
Szeptember 14-től 24-ig nem leszek nyaralás végett, sorry!
Enheriel (violet), Lulu (hotpink), Villámlás (khaki), Snowcat (#9999FF), Regina (cyan)
Enheriel- Állatidomár
- Hozzászólások száma : 1188
Karakterlap
Céh: Artes
Következő időkben iszonyú elfoglalt leszek. A hétvége gyilkos lesz munkahelyen (fesztivál), utána egy hétig el leszek foglalva, plusz Monodocon, utána kapásból megint meló - hisz szabit kértem rá, utána rögtön menni kell. Szóval kb másfél héten át nem leszek majd nagyon aktív, de a fontos játékokkal igyekezni fogok Csak majd szóljatok rám mindig, hát ha csak elfeledkeztem o/
Chancery- Állatidomár
- Hozzászólások száma : 3005
Karakterlap
Szint: 27
Bocsánat az inaktívkodásért, elcsúszott az életem és szaladok utána. ><"
Karakterlap
Szint: 20
Ausztriába való készülés miatt, és utána pedig az ott tartózkodásom végett mostantól lassulok. Mesélésekkel is. ><
Karakterlap
A padlón vagyok.
Megpróbálok mihamarabb felkelni...
Chancery- Állatidomár
Karakterlap
Szintén...Chancery írta:A padlón vagyok.
Marluna- Árnyharcos
- Hozzászólások száma : 115
Karakterlap
Szint: 22
Kitartást és pozitív erőket nektek!
Holnap, azaz Hétfő -> Cearnak arénába.
Kedd -> Legendás állatok, küldi.
Szerda -> Erdőn, hegyen át, küldi.
Csütörtök -> K1, küzdőtér.
Péntek -> Quentin, ismi.
Szombat -> Enheriel, ismi.
Ehhez fogom tudni tartani magam.
Holnap, azaz Hétfő -> Cearnak arénába.
Kedd -> Legendás állatok, küldi.
Szerda -> Erdőn, hegyen át, küldi.
Csütörtök -> K1, küzdőtér.
Péntek -> Quentin, ismi.
Szombat -> Enheriel, ismi.
Ehhez fogom tudni tartani magam.
Karakterlap
Szint: 20
Ma és holnap még fixen nem leszek. Ma ugye karácsony- család, holnap meg meló dögivel (legalábbis minden kollega felkészített, hogy ne aggódjak, holnap enni-inni-pisilni nem fogunk tudni, olyan sokan lesznek). Utána szintén, nem úsztam meg a két ünnep közötti és a szilveszteri munkanapot sem.
Januárban viszont el fogok tudni kezdeni aktívabban lenni.
Januárban viszont el fogok tudni kezdeni aktívabban lenni.
Karakterlap
Szint: 22
12 napot dolgoztam az elmúlt időkben 10-12 órában, abból kb. egy hetet betegen és lázasan. Meg is lett az eredménye, kaptam egy nagyon kemény arcüreggyulladást, most a 24-ből kb. 22 órát végigalszom. Elnézést kérek mindenkitől, akivel játszom, nem tudom, mennyi idő még, mire rendbe jövök, és visszatérhetek.
Karakterlap
Én nagyon sajnálom. Sok játékból lemaradtam most, és valószínűleg még nem is térek vissza. Nagyon sajnálom, mindent. Komolyan. Az eddigieket is meg amik ezután jönnek. Bár attól függően, milyen választ kapok hétfőn... még az is lehet, hogy soha többet nem kell majd, hogy fájjon a fejetek miattam.
Chancery- Állatidomár
Karakterlap
Váratlan megkavarodott az életem állóvize, és költözködés - munkahelyváltás - beilleszkedés - betanulás négyszögébe kerültem. Hogy ezek mellett az idegeim és a szabadidőm hogy alakul, nehéz megmondanom, egyelőre viszont írok ide, mert úgy érzem, a stressz nem engedi, hogy alkossak, hiába lenne most pl. szabadidőm estig. Amint újra menni fog, rögtön jelentkezem majd. User most off xD
Karakterlap
Most péntek reggeltől vasárnap estig nem leszek itthon, gépet se viszek, illetve a következő hétvégém is ugyanígy fog alakulni. Így tehát ezeken a napokon mind Strea, mind pedig Hina offline lesz, reagolási és adminisztrálási-pályázatelfogadási stb dolgokban egyaránt.
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue
Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.
Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari- Kardforgató
- Hozzászólások száma : 4966
Karakterlap
Céh: Justice League
Határozatlan időre minimálisra szorítom az itteni játékot.
Főleg a vidám hangulatúakat.
Ez idővel visszaállhat, bár nem vagyok optimista. Június vége talán. Ha minden úgy alakul. Vagy nem. Nem tudom. Elnézést.
Nézzük időrendi sorban:
- Céhkarácsony: Egy ideje úgyis áll és nem miattam, plusz a lényeget végülis megírtam már oda, tehát kérlek fejezzétek be nélkülem. Hina elvan, boldog, az ajándékoknak örül, a végén pedig felajánlja Dittónak a csatlakozást... ha pedig ezeken felül valami nagyobb reagálnivaló lenne és Hina őrülten kellene hozzá, úgy esetleg írjatok rám.
- Leos ismi: Tudom, hogy kevés van vissza belőle, így ha éppen úgy vagyok, megpróbálok írni rá, de nem ígérek semmit :/
- Elfes: Nem tudom... ez hangulatilag talán még passzolna is, szóval egyelőre nem iratom ki magam, de ne várjon senki rám, úgysincs sorrend. Max kétkörönként pótlok vagy valami, a haladást elnézve nem hinném, hogy sűrű lesz.
- Boss: 100 szavak menni fognak, de kérlek írjatok rám, amikor én jövök. Ezt az egy játékot igyekszem priornak fenntartani.
- Miri ismi: Elnézést... nem fog menni most.
- Leo kt: Szintúgy, sőt... :/
- Leo kazamata: Hát, mivel csak 100 szavak és semmi extra, ezt megpróbálom április végéig végigvinni.
- Eiki TCS: Ha sikerül leütnie ezt a bosst, átadnám valakinek a továbbiakat
- Vizisikló: Írjatok rám, ha én jövök, de határidőt nem fogok szabni... aztán ha nagyon nem megy, vagy fagyasztom, vagy átadom vkinek. Ez a későbbiekben még kiderül.
- Danee-Simeon kazi: Gondolom ezt is április végéig végig akarjátok vinni az event miatt... igyekszem megoldani, hogy rajtam ne múljon, de lehet várni fog kelleni rám új hullámok előtt. Ha van mesélő, aki átvállalná április végi zárással, úgy kérem írjon rám.
Mégegyszer elnézést azoktól, akiket váratok és további jó játékot nektek!
Főleg a vidám hangulatúakat.
Ez idővel visszaállhat, bár nem vagyok optimista. Június vége talán. Ha minden úgy alakul. Vagy nem. Nem tudom. Elnézést.
Nézzük időrendi sorban:
- Céhkarácsony: Egy ideje úgyis áll és nem miattam, plusz a lényeget végülis megírtam már oda, tehát kérlek fejezzétek be nélkülem. Hina elvan, boldog, az ajándékoknak örül, a végén pedig felajánlja Dittónak a csatlakozást... ha pedig ezeken felül valami nagyobb reagálnivaló lenne és Hina őrülten kellene hozzá, úgy esetleg írjatok rám.
- Leos ismi: Tudom, hogy kevés van vissza belőle, így ha éppen úgy vagyok, megpróbálok írni rá, de nem ígérek semmit :/
- Elfes: Nem tudom... ez hangulatilag talán még passzolna is, szóval egyelőre nem iratom ki magam, de ne várjon senki rám, úgysincs sorrend. Max kétkörönként pótlok vagy valami, a haladást elnézve nem hinném, hogy sűrű lesz.
- Boss: 100 szavak menni fognak, de kérlek írjatok rám, amikor én jövök. Ezt az egy játékot igyekszem priornak fenntartani.
- Miri ismi: Elnézést... nem fog menni most.
- Leo kt: Szintúgy, sőt... :/
- Leo kazamata: Hát, mivel csak 100 szavak és semmi extra, ezt megpróbálom április végéig végigvinni.
- Eiki TCS: Ha sikerül leütnie ezt a bosst, átadnám valakinek a továbbiakat
- Vizisikló: Írjatok rám, ha én jövök, de határidőt nem fogok szabni... aztán ha nagyon nem megy, vagy fagyasztom, vagy átadom vkinek. Ez a későbbiekben még kiderül.
- Danee-Simeon kazi: Gondolom ezt is április végéig végig akarjátok vinni az event miatt... igyekszem megoldani, hogy rajtam ne múljon, de lehet várni fog kelleni rám új hullámok előtt. Ha van mesélő, aki átvállalná április végi zárással, úgy kérem írjon rám.
Mégegyszer elnézést azoktól, akiket váratok és további jó játékot nektek!
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue
Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.
Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari- Kardforgató
- Hozzászólások száma : 4966
Karakterlap
Céh: Justice League
Az oldal lassulásával én is belassulok, jön a ZH és vizsgaidőszak, ha esetleg lógnék valahova szóljatok valamelyik platformon [skype, discord] TY
Kanami Minagawa- Harcos
- Hozzászólások száma : 329
Karakterlap
Szint: 28
A halokartyam ugy tunik, bemondta vegkepp az unalmast, mrt szerinte van net, de megsincs. Nem tudom, mikor fogok tudni visszaterni. Melohelyen meg sosem toltott be az oldal, de próbálkozom.
Chancery- Állatidomár
Karakterlap
Egész jövőhéten nem tudok fent lenni, mert nyaralni megyek külföldre, ahol esélyem sincs posztot írni, nagyon sajnálom a küldetésben résztvevőket magam miatt.
Joey Chrome- Lovag
- Hozzászólások száma : 934
Karakterlap
Bocsesz a kiesésért, a magánélet valahogy mostanában sűrűn közbeszól és beosztja az időmet helyettem. Holnap viszont szabin leszek így mindenki kap tőlem választ.
Brooklyn- Íjász
- Hozzászólások száma : 73
Karakterlap
Magánéleti és munkahelyi problémák miatt ismételten határozatlan időre felfüggeszkedem. Majd leszek.
Miértnemdöglökmármegagecibe...?
Miértnemdöglökmármegagecibe...?
Argo- Mesélő
Megint én, ilyen ez a nyár
Mivel helyettesítés miatt plusz napokat kell dolgozzak, nem igazán van szabadidőm, szóval ami még hátravan az augusztusból, azt fixen nem fogom tudni a SAO-val tölteni.
Utána elsején Jay-el elutazunk először a fővárosba, majd másodikán onnan tovább külföldre, és majd csak szeptember 9.-én jövünk haza. Szóval jöttömre csak azután számítsatok, dél felől.
Addig a meséléseim szünetelnek, ne zárjátok őket, plíz, folytatjuk a játékokat, legalább van ideje írni mindenkinek :3
A küldetésekben meg, ahol vagyok, ha jönnek mesélések még szeptember 30-ig, akkor megpróbálok valamit aznap kiizzadni magamból, de utána már semmi esélyem nem lesz rá.
Köszönöm <3
Mivel helyettesítés miatt plusz napokat kell dolgozzak, nem igazán van szabadidőm, szóval ami még hátravan az augusztusból, azt fixen nem fogom tudni a SAO-val tölteni.
Utána elsején Jay-el elutazunk először a fővárosba, majd másodikán onnan tovább külföldre, és majd csak szeptember 9.-én jövünk haza. Szóval jöttömre csak azután számítsatok, dél felől.
Addig a meséléseim szünetelnek, ne zárjátok őket, plíz, folytatjuk a játékokat, legalább van ideje írni mindenkinek :3
A küldetésekben meg, ahol vagyok, ha jönnek mesélések még szeptember 30-ig, akkor megpróbálok valamit aznap kiizzadni magamból, de utána már semmi esélyem nem lesz rá.
Köszönöm <3
Argo- Mesélő
28 / 32 oldal • 1 ... 15 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32
28 / 32 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.