Sword Art Online Fórum Szerepjáték
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

[Miniboss] #10 Villám Shinobi

+10
Shukaku
Tachibana Makoto
Anatole Saito
Miu
Nox
Akae
Tetsuko Jin
Shade
Mayumi
Angelica Katharina
14 posters

5 / 7 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Go down

[Miniboss] #10 Villám Shinobi - Page 5 Empty Re: [Miniboss] #10 Villám Shinobi

Témanyitás by Angelica Katharina Kedd Feb. 03 2015, 19:58

Kép sikeres. Talált 2-es sebződik 22-ot, majd tűzsebzés 11-et még sújt rá. Akae nem tud eltávolodni, mert már a sebzése elegendő volt ahhoz, hogy berobbantsa a nőszemélyt. Ennek köszönhetően Akae 19-et sérül, plusz még 4-t képessége miatt. Pajzs Címer 2 a földre esett. Fejvadász 3 6-t sebez Tachiba, visszanyer 2 P-t.

Jelzők:
[s]2: 19[/s]
3: 9

Pajzs Címer 1 birtokosa: Tachi
Pajzs Címer 2 birtokosa: nincs, még a földön van

Zafír Fejvadász 3#: -6 HP
[Miniboss] #10 Villám Shinobi - Page 5 69795aa04cc40837b9dac3a400eb288d_e22df548903d22d099ec230797822b9477976f34

(3) Mayumi: 6 HP (Tachi által védve)
(3) Tachi: 110 HP 13 P (3: 9 DP, 2: 10 DP)
(3) Shakan 50 HP 4 P (2: 1 DP)
(3) Akae: 6 HP (2: 8 DP)

(2) Nox: 40 HP 2 P (2: 1 DP)
(2) Miu: 50 HP 25 P

Mayu jön parancsnoki posttal, ha 3 napon belül nem ír akkor a soron következő leggyorsabb jön, aki még nem volt

Miu, nem pihen (Sebzés: 16, Minden 6. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
Angelica Katharina
Angelica Katharina
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 437

Karakterlap
Szint: 20
Indikátor: Vörös
Céh: -

Vissza az elejére Go down

Témanyitás by Miu Szer. Feb. 11 2015, 19:47

A fele eseményt se fogom fel. De Akae sikerrel járt, de sajnos őt is elkapta a robbanás. Szóval tényleg nem érdemes közelről bevinni nekik az utolsó támadást, viszont ahhoz, hogy én tudjam távolról kiszedni valamelyik mobot már nagyon kevés életének kéne lennie. Viszont mintha valamit láttam volna leesni a földre, meg most már ott is van a földön. Indítok egy támadást a megmaradt fejvadászt ellen, aztán felveszem azt a valamit a földről, hogy megnézzem magamnak, hogy mi is akar az lenni pontosan.

//Támadom Zafír Fejvadász 3#-at, meg felveszem a Pajzs Címert 2-őt és elemezni kezdem Surprised //
Miu
Miu
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 658

Karakterlap
Szint: 23

Témanyitás by Kayaba Akihiko Szer. Feb. 11 2015, 19:47

The member 'Miu' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
[Miniboss] #10 Villám Shinobi - Page 5 4767251444_0f76bf2817_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 19698

Témanyitás by Kusumi Ayani Szer. Feb. 11 2015, 19:54

]Mellé, de a címert felvetted (pm-et hamarosan küldöm). Akae sérül képessége miatt 4-et. Fejvadász 3 6-t sebez Tachiba, visszanyer 2 P-t.

Jelzők:
3: 9

Pajzs Címer 2 birtokosa: Miu

Zafír Fejvadász 3#: -6 HP
[Miniboss] #10 Villám Shinobi - Page 5 69795aa04cc40837b9dac3a400eb288d_e22df548903d22d099ec230797822b9477976f34

(3) Tachi: 110 HP 9 P (3: 9 DP)
(3) Shakan 50 HP 4 P
(3) Akae: 2 HP
(3) Miu: 50 HP 25 P

(2) Nox: 40 HP 2 P

Nox jön, nem pihen (Sebzés: 9, Minden 6. körben pihen, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)

Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
Kusumi Ayani
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1874

Karakterlap
Szint: 32
Indikátor: Zöld
Céh: Angelic Voice

Témanyitás by Nox Csüt. Feb. 12 2015, 15:53

Noxból a siker is ugyan olyan reakciót váltott ki, mint a sikertelenség, ahogy végzett a támadással már ugrott is arrébb, nehogy útban legyen másoknak.
Amint újra rá került a sor újra elrugaszkodott, hogy ezúttal a "Zafír Fejvadász 3#"-t támadja egy bal alulról indított haránt irányú vágással.
//Támadom Zafír Fejvadász 3#-at//

Nox
Nox
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 60

Karakterlap
Szint: 10

Témanyitás by Kayaba Akihiko Csüt. Feb. 12 2015, 15:53

The member 'Nox' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
[Miniboss] #10 Villám Shinobi - Page 5 4766609959_af0c0eb7c7_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Témanyitás by Kusumi Ayani Csüt. Feb. 12 2015, 18:56

3-as sebződik 9-et. Fejvadász 3 6-t sebez Tachiba, visszanyer 2 P-t.

Jelzők:
3: 10

Zafír Fejvadász 3#: -15 HP
[Miniboss] #10 Villám Shinobi - Page 5 36e24b88f8d14d4e0c66efee857643da_53d327a2414a4bda56fd8fb0604a5c407c543a9c

(3) Tachi: 110 HP 5 P (3: 9 DP)
(3) Shakan 50 HP 4 P
(3) Nox: 40 HP 2 P (3: 1 DP)

May jön parancsnoki posttal, ha 3 napon belül nem ír, akkor:

Tachi támadhat, nem pihen (Sebzés: 50, Minden 6. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia.)

// mellesleg nem muszáj megvárnotok a parancsnok 3 napját, ha nem rendezi át a sort Very Happy szóval ha nem akarjátok megvárni, akkor mindig az adott soron következő leggyorsabb írhat ha gondolja //

Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
Kusumi Ayani
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Karakterlap

Témanyitás by Tachibana Makoto Szomb. Feb. 14 2015, 20:59

Nos akkor, itt az ideje annak, hogy ezt a nevetséges első hullámot lezárjuk. Nélkülem nem sokra mentek volna, ezt már most átlátom, hiszen ketten is kifejezetten vészes helyzetbe kerültek. Kezelhető méretűvé zsugorítottam a pajzsom, majd előrelendültem. Nem tartottam a robbanástól, rám nem igazán jelentett veszélyt, és egyébként is, számos trükköt rejtegettem  tarsolyomban, amivel ellen tudok állni neki. Feltéve, ha most nem kell csalódnom bennük :]

50-et sebzek a fejvadászba, és ha koronát dobok, akkor a vértem kivéd max 30 sebzést a páncélom nullázásakor.
Tachibana Makoto
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1810

Karakterlap
Szint: 43

Témanyitás by Kayaba Akihiko Szomb. Feb. 14 2015, 20:59

The member 'Tachibana Makoto' has done the following action : Kockadobás

'2 oldal halál/korona' :
[Miniboss] #10 Villám Shinobi - Page 5 4766591541_a6962e6ebb_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Témanyitás by Kusumi Ayani Szomb. Feb. 14 2015, 21:08

3-as sebződik 50-et. És most Tachit emészti el a robbanás. Páncél képesség sikertelen. Tachi sebződik 20-at. Tachi visszanyer 7 Páncélt.

Jelzők:
3: 20

Pajzs Címer 3 birtokosa: még a földön van

(4) Tachi: 95 HP 7 P (3: 19 DP)

(3) Shakan 50 HP 4 P
(3) Nox: 40 HP 2 P (3: 1 DP)

Most jöhetnek a rendeződések, ha gondoljátok beszéljétek meg előre ki mit csináljon, vagy csak lássátok elegymást potikkal (cserélgessetek), de akár rögtön mehettek is tovább (Potihasználat mindenkinek engedélyezett feltétel nélkül, míg valaki ki nem nyitja az ajtót)

A következő harc kezdete: amint valaki ki nem nyitja az ajtót

Kusumi Ayani
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Karakterlap

Témanyitás by Mayumi Vas. Feb. 22 2015, 14:27

Úgy tűnik az ötlet nem vált be Akae-sannak nem sikerült elég gyorsan eltűnnie és őt is elemésztette a robbanás, és Mayuhoz hasonlóan vészesen lecsökkent az életereje. Ez nagy gond. Egy harcképtelen még elfogadható lenne, viszont kettő az már bőven hátránynak számít. A lánynak végül nem sikerült letesztelnie minden elképzelését a mobokkal kapcsolatban, hiszen végül Tachi is éppen olyan szerencsétlenül járt, mint mindenki más is aki utolsó csapást mért. A lány egy percnyi néma csend után végül a földön heverő különös tárgy felé veszi az irányt, majd óvatosan egy zsebkendővel fel is veszi a földről.
- Jól van. Szerintem vessünk egy pillantást mi is vár ránk az ajtón túl, majd teleportáljunk ki. Valljuk be nem sok esélyünk  van egy komolyabb ismeretlen ellenféllel szemben, ha még a csatlósaival sem tudtunk komolyabb károk nélkül elbánni. Tartunk öt perc szünetet és utána pedig a lovaglányka nyit ajtót. Rendben van?

//User elfelejtette még a létezését is a minibossnak facepalm Elnézést érte Embarassed //
Mayumi
Mayumi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 175

Karakterlap
Szint: 14

Témanyitás by Shakan Hétf. Feb. 23 2015, 13:03

-Rendben, máris.
És amint letelt a kitűzött idő, a lányka az ajtó felé iramodik, és a pajzsát maga elé tartva be is nyit oda. Ha esetleg valami rátámadna, akkor azonnal megpróbál visszacsapni. Máskülönben csak áll az ajtóban.

#99abcd
Beszéd színe:
#99ccff
Shakan
Shakan
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 157

Karakterlap
Céh: Unity

Témanyitás by Miu Hétf. Feb. 23 2015, 17:31

Kissé bele bambultam a kezembe lévő tárgy tanulmányozásába. Közben a többiek meg már menni akarnak. Pedig már nem sok kéne. Az úgy nem vicces, hogy csak benézünk a kövi ajtó mögé és végeztünk is.
-Izé…Ezek a pajzs címerek mindenkit megvédenek egy körig a sebződésektől és van belőle három, szóval még lehet esélyünk kivégezni a bosst is.
Majd eszembe jutott, hogy ketten nem igazán csattannak ki a Hp-tól.
-Akae, Mayumi ha nincs potitok akkor én adhatok nektek. Nálam van néhány és ha meg is válok két darabtól még nem fog eljönni a világvége és tragédia sem fog történni.
A tragédia részét csak remélem. Viszont én nem akarok most már csak úgy sarkon fordulni. Ezekkel a címerekkel lett úgymond három jokerünk, ezeket kár volna veszni hagyni, hisz elég keményen megdolgoztunk értük. Meg én most már csak azért is megakarom csinálni ezt a minibosst.
Miu
Miu
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 658

Karakterlap
Szint: 23

Témanyitás by Nox Szer. Feb. 25 2015, 09:52

Nox nem érezte, hogy elfáradt volna, de tisztában volt vele, hogy kell a pihenés, ellenben a meghátrálást korainak tartotta, bár sejtette, hogy gyáva mód csak a saját életét félti. Ezért szótlanul leült, hogy pihenjen, hiszen az egyik lány már elkezdte meggyőzögetni az ellenkezőjéről. Viszont másfél perc múlva már újra talpon volt. Látta, hogy a vörös indikátoros szívós és erős, és egy furcsa ötlete támadt, méghozzá az, hogy megkérje a férfiút, hogyha teheti, akkor gondoskodjon arról, hogy Arata-kunja ne essen gonosz nőstény rókák csapdájába, ezért odasétált hozzá (Tachibana), és a maga közömbös hangján és arcával megszólította.
- Elnézést, hogy zavarlak, de majd ennek a tortúra végeztével szeretnék veled beszélni, azért nem most, mert most másra kell koncentrálnunk. Szóval, egy kis üzletelésben benne lennél ezek után? - Nox sejtette előre, hogy nem vállalná ingyen, ezért is említett üzletelést. A vörös indikátros válaszától függetlenül, ahogy azt megkapta enyhén meghajolt felé, azután az ajtó közelébe ment, és remélte, hogy nem csak a tekintetük, hanem ő maguk is bemehetnek majd.

//Tachibana: ez egyben játékfelkérés is, legalábbis, hogyha a karaktered belemegy, akkor én azt szeretném is kijátszani.//

Nox
Nox
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 60

Karakterlap
Szint: 10

Témanyitás by Tachibana Makoto Szer. Feb. 25 2015, 15:38

Egy semmitmondó pillantást vetettem a vértemre, mely újfent cserbenhagyott. Pedig rendkívüli tárgy, kétségtelenül, és nem túl esztétikus külseje ellenére hasznos... lenne, ha működne. Felsóhajtottam, és vetettem egy pillantást a pontjaimra. Gyakorlatilag elveszítettem a páncélomat. Ha a következő teremben az életem nagy részét is leadom, akkor mentesülök az utolsó terem tankolása alól :]
- Nahát... ne is álmodj róla, ilyen könnyen nem mondok le a jutalmamról :] - vigyorodtam el, majd az inventory-mból két apró üvegcsét hívtam elől - Idd meg ezeket - dobtam egy hanyag mozdulattal a kezébe őket, szemben Miu-channal én cselekedtem is. Igaz elfogult voltam, mert a másik lánynak nem adtam :] A figyelmemet aztán egy másik bájos leány hívta fel magára.
- Sose félj attól, hogy zavarnál :] - vágtam a szavába rögtön, de aztán türelmesen meghallgattam, és pajkos félvigyorral vettem tudomásul a közeledését.
- Nos, hogy is mondhatnék nemet egy szemrevaló hölgyemény üzleti ajánlataira? A tiéd vagyok :] - feleltem is egy bólintás kíséretében, máris elképzelve néhány alkuképes variációt. A formás feneke például rögtön egy kiváló alap volt :]

// Odaadtam két Mini Potit (2x5 HP) Mayunak
@Nox: állok rendelkezésedre :] //
Tachibana Makoto
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1810

Karakterlap
Szint: 43

Témanyitás by Mayumi Vas. Márc. 01 2015, 15:13

Az idegesítő pixelnők legyőzése kicsit tovább tartott mint amire számított, sőt több veszteséggel is járt, mint remélte. Többek között saját önzősége miatt került ekkora bajba, és ha Fortuna asszonyság kegyeit nem élvezné most bizony vissza is térhetne az unalmas életéhez odakint, ismét iskolába járhatna, mint a halandók. A gondolatba bele is borzong.
- Tudod. Általában nem fogadok el kétes eredetű italokat, férfiaktól. - pillant a férfitól kapott két vörös üvegcsére. Huncut mosollyal tekint fel, majd pedig az ajkába harap és bólint. - De azt hiszem ezúttal kivételt teszek. - a két ital elfogyasztása közben pedig agyalt picikét a címereken. Nem lenne ésszerű rögtön a legelején felhasználni őket, viszont értelmetlenség lenne kivárni, hogy valaki feldobja a talpát.
- Jól van. Figyelem emberek. - tapsol néhányat, hogy magára vonja a társaság figyelmét és mindenkit csendre intsen. - Nem tudunk semmit sem a mini-bossról. Nem tudjuk vannak-e segítői, a képességeit, a pontjait, sem pedig, hogy történik-e változás ha az életpontjai sárgába, vagy pirosba váltanak, ezért kérek mindenkit, hogy legyen nagyon óvatos és minden egyéb.. Lehetőleg senki se ön gyilkoskodjon, mert nem tesz jót a csapatmorálnak, ha valaki feláldozza magát a semmiért. A cél, hogy minél többet megtudjunk, de az sem baj, ha közben le is győzzük esetleg. Ennyit szerettem volna mondani. Ha végeztetek a sziesztával mehetünk is.

//Elfogyasztva a két Tachitól kapott italocska. Köszöni szépen Wink //
Mayumi
Mayumi
Kardforgató
Kardforgató

Karakterlap

Témanyitás by Kusumi Ayani Vas. Márc. 01 2015, 16:08

Spoiler:

Ahogy kitárul az ajtó furcsa röfögést hallotok. Nemsokkal messzebb 5 Harci Vadkant pillanthattok meg.

[Miniboss] #10 Villám Shinobi - Page 5 Vaddiszn__www.kepfeltoltes.hu_

Tachi (Sebzés: 50, Minden 6. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia.)
Harci vadkan
Mayumi (Sebzés: 11, Minden 4. körben pihen, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
Harci vadkan
Miu (Sebzés: 16, Minden 5. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia.)
Harci vadkan
Shakan (Sebzés: 6, Minden 5. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességet nem használhat.)
Harci vadkan
Akae (Sebzés: 22, Minden 4. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia.)
Harci vadkan
Nox (Sebzés: 9, Minden 5. körben pihen, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia.)
Harci vadkan

Pajzs Címer 3 birtokosa: Mayumi

(0) Tachi: 95 HP 7 P
(0) Mayumi: 16 HP (Tachi által védve persze ha csak másképp nem dönt a Tachi Very Happy)
(0) Shakan 50 HP 4 P
(0) Akae: 2 HP
(0) Miu: 50 HP 25 P
(0) Nox: 40 HP 2 P

Tachi jön, nem pihen (Sebzés: 50, Minden 6. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia.)

ha csak Mayu másképp nem dönt

Kusumi Ayani
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Karakterlap

Témanyitás by Mayumi Hétf. Márc. 09 2015, 16:32

Az ajtón belépve egy gyors körbepillantást után máris a csapat felé fordul.
- Jól van. A terv a következő, a lovaglány nyit, őt pedig követik a többiek. Tachibana-san pedig zárja a sort. Ha lehet koncentráljunk mindig az adott vadkanra. - Úgy tűnik a miniboss még várat magára, hiszen megint csak átlagos állatok bukkantak fel. De az is lehetséges, hogy valójában valahol rejtőzködik a teremben, várakozik, hogy lesből lecsaphasson. Talán éppen a leggyengébb láncszemet pécézi ki magának.
- Oh és még valami. Csak óvatosan. Nem lennék meglepve ha ezek a példányok is puskaporral lennének töltve. - meglendíti a kezét a levegőben, és egy kecses mozdulattal kirántja kardját hüvelyéből és földbe szúrja, akárcsak egy sétapálcát.

//avagy Shakan kezd utána sorban mindenki majd végül Tachi //
Mayumi
Mayumi
Kardforgató
Kardforgató

Karakterlap

Témanyitás by Shakan Vas. Márc. 15 2015, 09:37

Az egész történetbők Shakan csak annyit fogott fel, hogy:
Támadnak, bumm, támadnak, bumm, bumm
Talán megijedt volna, ha egy kicsi sütnivaloja lenne legalább, de ost őt küldték előre, ezért bátornak kell lennie. Szerencsére semmi se esett a fejére, vagy bármi ilyesmi, mikor kinyitotta a kövi teremhez vezető ajtót. Így bátran nekitámadt az ott várakozo vadkan-nak.

#99abcd
Beszéd színe:
#99ccff
Shakan
Shakan
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 157

Karakterlap
Céh: Unity

Témanyitás by Kayaba Akihiko Vas. Márc. 15 2015, 09:37

The member 'Shakan' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
[Miniboss] #10 Villám Shinobi - Page 5 4766610511_dda12706fc_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Témanyitás by Kusumi Ayani Pént. Márc. 20 2015, 20:14

Shakan támadása után 3 Vadkan ront rá 21-et sebezve belé. A maradék 2 Vadkan egyelőre nem tesz semmi.

Vadkan jelző: 1/??

1# Harci Vadkan: Full HP, -6 P
2# Harci Vadkan: Full HP, Full P
3# Harci Vadkan: Full HP, Full P
4# Harci Vadkan: Full HP, Full P
5# Harci Vadkan: Full HP, Full P

(1) Shakan 33 HP

(0) Mayumi: 16 HP (Tachi által védve)
(0) Akae: 2 HP

Mayumi jön, nem pihen (Sebzés: 11, Minden 4. körben pihen, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)

Kusumi Ayani
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Karakterlap

Témanyitás by Mayumi Szomb. Márc. 21 2015, 18:35

Shakan készségesen követi a parancsot, Mayumi pedig elégedetten bólint, hiszen minden a terv szerint halad, telik az idő, és mint tudjuk az idő pénzt jelent, a pénz pedig megélhetést biztosít.
- Jól van. Akae azt hiszem te vagy az egyik legjobb DPS-ünk. Megtennéd, hogy megütnéd a már megtámadott jószágot? Azt a rondát ott. - bök rá az egyik vadkanra, igazából teljesen mindegy volt számára, hogy melyikre, hiszen ugyanaz lesz a végeredmény. Jelenleg úgysem az a fontos, hogy mibe is megy a támadás, hanem inkább az, hogy a mobok maradnak-e a lovaglányon, vagy pedig inkább az aktuális támadóra fókuszálnak? A felrobbanó lányok után már nem lehet az ember biztos semmiben sem.
Mayumi
Mayumi
Kardforgató
Kardforgató

Karakterlap

Témanyitás by Akae Vas. Márc. 22 2015, 14:54

Akae hallotta amit Mayumi mondott neki és picit el is pirult a "bóktól".
- Már ütöm is. De előtte iszok egy kis poti.
Majd elő is veszi az egyetlen egy kis potiját és le is húzza. Majd a már megsebzett vadkan felé fut és meg is támadja azt.

(Nem emlékszem h kell e dobajak ezért dobok csak xDDD)

Fegyver képi:

Képi:
Akae
Akae
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 196

Karakterlap
Céh: White Rose

Témanyitás by Kayaba Akihiko Vas. Márc. 22 2015, 14:54

The member 'Akae' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
[Miniboss] #10 Villám Shinobi - Page 5 4767251444_0f76bf2817_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Témanyitás by Kusumi Ayani Vas. Márc. 22 2015, 16:37

Akae gyógyul 20 HP-t. Vadkan 1# sebeződik 22-t. Vadkan #1, #2, #3 Shakant támadja 21-et sebezve belé. Vadkan 4#, 5# Akaet támadja 14-et sebezve belé.  A Vadkanok szaglászni kezdenek.

Vadkan jelző: 2/??

1# Harci Vadkan: -3 HP
[Miniboss] #10 Villám Shinobi - Page 5 Ae059c9a4e544cf688106547a3fb481e_7b0c189a71957978da8b7311ef434660b013ac87
2# Harci Vadkan: Full HP, Full P
3# Harci Vadkan: Full HP, Full P
4# Harci Vadkan: Full HP, Full P
5# Harci Vadkan: Full HP, Full P

Támadási esélyek gyorsasági sorrendben:

(1) Shakan 33 HP
(1) Akae: 8 HP

(0) Mayumi: 16 HP (Tachi által védve)

Mayumi jön, nem pihen (Sebzés: 11, Minden 4. körben pihen, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)

Kusumi Ayani
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Karakterlap

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

5 / 7 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.