[Miniboss] #10 Villám Shinobi
+10
Shukaku
Tachibana Makoto
Anatole Saito
Miu
Nox
Akae
Tetsuko Jin
Shade
Mayumi
Angelica Katharina
14 posters
4 / 7 oldal
4 / 7 oldal • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: [Miniboss] #10 Villám Shinobi
Talált a 3. 50-et sérül. A címer felszedése sikeres. Tachi előtt egy üzenet ugrik fel (pm-ben elküldve). A pajzs aktiválása sikeres, Mayumi bevédve. A 3. harcosnő 6 sebzést mér Tachira. Tachi visszanyer 2 páncélt. Fejvadász #2 6 sebzést mér Shakanra.
Jelzők:
1: 21
2: 2
3: 10
Pajzs Címer 1 birtokosa: Tachi
Zafír Fejvadász 2#: full HP, -6 P
Zafír Fejvadász 3#: full HP
(2) Tachi: 110 HP 53 P (2: 10 DP)
(2) Mayumi: 1 HP
(1) Miu: 50 HP 25 P
(1) Shakan 50 HP 4 P (2: 2 DP)
(1) Akae: 40 HP 19 P
(1) Nox: 40 HP 2 P
Mayu jön parancsnoki posttal
Jelzők:
2: 2
Zafír Fejvadász 2#: full HP, -6 P
(2) Tachi: 110 HP 53 P (2: 10 DP)
(2) Mayumi: 1 HP
(1) Akae: 40 HP 19 P
Mayu jön parancsnoki posttal
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
Kusumi Ayani- Állatidomár
- Hozzászólások száma : 1874
Karakterlap
Szint: 32
Indikátor: Zöld
Céh: Angelic Voice
A támadás sikeres, de nem várt fordulat következik, a nőci egyszer csak fogja magát és felrobban, rémülten maga elé kapja a kezét Mayu, miközben kihátrál a felhőből. Az életpontja rohamosan csökken, már-már picit elsápad miközben valami csoda folytán abbamarad a csökkenés, pontosan egy életpont marad. Szinte nevetséges, hogy micsoda szerencséje volt ezzel. Viszont úgy tűnik egy fentebb való szeretné még életben tartani, és ez csak jót jelenthet. A munkássága bizonyára hasznosnak bizonyul Kayaba számára is. Elvégre ki ne örülne annak ha az egyik kísérleti patkánya másképpen közelíti meg a sajtot mint a többi?
- Erre nem számítottam. - rázza meg a fejét, kicsit összekócolódott a haja a nagy hepaj közepette, de nem rest és máris hozzálát a helyrefésüléshez, persze a szükséges eszköz hiányában csupán a kezével.
- Emberek úgy tűnik körülbelül húsz életpontnyi sebzést mért rám a robbanás. De ez még nem jelenti azt, hogy a következő is ennyit fog. Feltételezem senkinek sincs távolságra ható képessége... Ha esetleg valakinek mégis lenne ilyenje akkor ossza meg minél hamarabb, és törekedjen arra, hogy ö legyen az aki beviszi a végső csapást. Ha nincs akkor pedig ki kell ügyeskednünk valahogyan, hogy ne öljenek meg minket a kis önmegsemmisítő manőverükkel. Akae-chan és Nox támadjon, ha a lény élete negyedére csökken akkor pedig a lovaglányka támadjon. Ha életben marad értelemszerűen te fogsz következni. - bök az ujjával Miu-ra, majd pedig a lovagra pillant, hálásan. Sokat jelent számára a kedves gesztus, még ha tudja is, hogy nem ingyen van a védelem.
- Úgy tűnik nem voltam elég óvatos. Igen, és a bajbajutott lány ilyenkor hálából csókot nyom a megmentője arcára. Legalábbis azt hiszem, valahogy így szokás a mesékben...Esetleg eltérjek picit a forgatókönyvtől és máshova nyomjam azt a csókot? :]
- Erre nem számítottam. - rázza meg a fejét, kicsit összekócolódott a haja a nagy hepaj közepette, de nem rest és máris hozzálát a helyrefésüléshez, persze a szükséges eszköz hiányában csupán a kezével.
- Emberek úgy tűnik körülbelül húsz életpontnyi sebzést mért rám a robbanás. De ez még nem jelenti azt, hogy a következő is ennyit fog. Feltételezem senkinek sincs távolságra ható képessége... Ha esetleg valakinek mégis lenne ilyenje akkor ossza meg minél hamarabb, és törekedjen arra, hogy ö legyen az aki beviszi a végső csapást. Ha nincs akkor pedig ki kell ügyeskednünk valahogyan, hogy ne öljenek meg minket a kis önmegsemmisítő manőverükkel. Akae-chan és Nox támadjon, ha a lény élete negyedére csökken akkor pedig a lovaglányka támadjon. Ha életben marad értelemszerűen te fogsz következni. - bök az ujjával Miu-ra, majd pedig a lovagra pillant, hálásan. Sokat jelent számára a kedves gesztus, még ha tudja is, hogy nem ingyen van a védelem.
- Úgy tűnik nem voltam elég óvatos. Igen, és a bajbajutott lány ilyenkor hálából csókot nyom a megmentője arcára. Legalábbis azt hiszem, valahogy így szokás a mesékben...Esetleg eltérjek picit a forgatókönyvtől és máshova nyomjam azt a csókot? :]
Mayumi- Kardforgató
- Hozzászólások száma : 175
Karakterlap
Szint: 14
Céh: -
Akae drága jó lenne támadnod >.>
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
Karakterlap
Akaera esett a sor ismét, és gondolta hogy miért ne vessen fel egy ötletet a szörnyek megölésére.
- Kapitány ugyan az én képességem nem távra ható, de egy DOT folyamatosan sebez és elég nagyokat. Ezzel a módszerrel mind kettő fejvadász meg lehetne ölni és csak addig kéne ütni amég 33 Hp-ra nem csökkenek és utána pedig csak óvatosan üldögélni is ügyelni arra hogy a halál pillanatban ne legyen ott senki.
MAj mikor a mondandóját befejezte neki is ugrott a 2-es számú fejvadásznak és fentről lefele metszette el, majd vissza állt a pozíciójába.
- Kapitány ugyan az én képességem nem távra ható, de egy DOT folyamatosan sebez és elég nagyokat. Ezzel a módszerrel mind kettő fejvadász meg lehetne ölni és csak addig kéne ütni amég 33 Hp-ra nem csökkenek és utána pedig csak óvatosan üldögélni is ügyelni arra hogy a halál pillanatban ne legyen ott senki.
MAj mikor a mondandóját befejezte neki is ugrott a 2-es számú fejvadásznak és fentről lefele metszette el, majd vissza állt a pozíciójába.
Erő: 20 + 17 (Gladiátor lándzsa, Birkózó páncél,Acélgyűrű)
Kitartás: 10+4 (Gladiátor *fegyver*,Alkony maszk)
Gyorsaság: 17 +3 (mokaszin)
Speciális képesség: 10+9 (Gladiátor * fegyver*, Villámrúna,Acélgyűrű)
Páncél: 22 (Alkony maszk + Birkózó páncél)
- Fegyver képi:
- Fegyver képi: egyszer egy harcban átlátszó farkassá tudsz változni, majd a következő ütésed mellé egy 2-es lopakodás bónuszt kapsz, a támadás után visszaváltozol)
- Képi:
- Juken: (passzív) Akae 1. Ütèse nem sebez csak megálapítja hogy cèlpontjának menyi páncèlja van. Eközben szeme szürkès fehèrrè változik. A 2. Ütèsènek a fele már közvetlen a cèlpont èletèt károsítja. Eközen a szeme mellet kidagadnak az erek. A 3. Ütès ès azt követőek már teljessen átmennek a páncèlon.
Akae- Harcművész
- Hozzászólások száma : 196
Karakterlap
Szint: 20
Céh: White Rose
Talált a 2. 22-őt sérül. Zafír Fejvadász #2 szeme Akaéra téved, végül Shakan helyett őt veszi célba. A 3. harcosnő 6 sebzést mér Tachira. Tachi visszanyer 2 páncélt. Fejvadász #2 6 sebzést mér Akaera.
Jelzők:
2: 6
Zafír Fejvadász 2#: full HP, -28 P
(2) Mayumi: 1 HP (Tachi által védve)
(2) Tachi: 110 HP 49 P (3: 10 DP)
(2) Akae: 40 HP 13 P (2: 4 DP)
Nox jön, nem pihen (Sebzés: 9, Minden 6. körben pihen, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
Off: elnézését a dobásért valahogy sikerült benyomni, hogy dobjon o.O
Jelzők:
2: 6
Zafír Fejvadász 2#: full HP, -28 P
(2) Tachi: 110 HP 49 P (3: 10 DP)
(2) Akae: 40 HP 13 P (2: 4 DP)
Nox jön, nem pihen (Sebzés: 9, Minden 6. körben pihen, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
Off: elnézését a dobásért valahogy sikerült benyomni, hogy dobjon o.O
A hozzászólást Kusumi Ayani összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Jan. 19 2015, 18:46-kor.
Karakterlap
The member 'Kusumi Ayani' has done the following action : Kockadobás
'6-os dobókocka' :
'6-os dobókocka' :
Kayaba Akihiko- Admin
- Hozzászólások száma : 19698
Gyenge lenne? Túl hamar támadt? Túl későn támadt? Rossz irányból csapott? Lényegtelen, hogy miért nem sikerült sebzést mérnie a mobra, a lényeg, hogy támadás után nem állt meg, nehogy az őt követőnek útban legyen.
Arca továbbra is mentes volt minden érzelemtől és mimikától.
Végül csapatmunkával megölték. Az, hogy Mayumi a robbanás miatt megsérült nem kavarta fel a lelkivilágát, csupán óvatosságra intette, hogy ne ő legyen az, aki az utolsó sebzést ráméri az egyik nőstény róka mobra.
Nem volt távolsági technikája, és ezt fejingatással jelezte is, közben az ellenfelekről szemét nem vette le.
- Hai! - Jelezte kurtán, hogy megértette a parancsot, s amint az "Akae-chan" nevezetű támadott ő is a mob felé lendült, hogy egy vízszintes irányú csapással megsebezze.
Arca továbbra is mentes volt minden érzelemtől és mimikától.
Végül csapatmunkával megölték. Az, hogy Mayumi a robbanás miatt megsérült nem kavarta fel a lelkivilágát, csupán óvatosságra intette, hogy ne ő legyen az, aki az utolsó sebzést ráméri az egyik nőstény róka mobra.
Nem volt távolsági technikája, és ezt fejingatással jelezte is, közben az ellenfelekről szemét nem vette le.
- Hai! - Jelezte kurtán, hogy megértette a parancsot, s amint az "Akae-chan" nevezetű támadott ő is a mob felé lendült, hogy egy vízszintes irányú csapással megsebezze.
Ilyen hogyha Benedict Arata közelében, társaságában, illetve ennek hatásában van még, valamint hogyha valaki megpróbál közéjük állni.
- - E/3-as narráció és vastagított beszéd: arca és hangja közömbös, élettelen és nyugodt, vagy talán hideg.
Nox- Harcművész
- Hozzászólások száma : 60
Karakterlap
Szint: 10
The member 'Nox' has done the following action : Kockadobás
'6-os dobókocka' :
'6-os dobókocka' :
Kayaba Akihiko- Admin
Talált a 2. 9-et sérül. A 3. harcosnő 6 sebzést mér Tachira. Tachi visszanyer 2 páncélt. Fejvadász #2 6 sebzést mér Akaera.
Jelzők:
2: 7
Zafír Fejvadász 2#: full HP, -37 P
(2) Tachi: 110 HP 45 P (3: 10 DP)
(2) Akae: 40 HP 7 P (2: 4 DP)
(2) Nox: 40 HP 2 P (2: 1 DP)
Miu jön, nem pihen (Sebzés: 16, Minden 6. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
Jelzők:
(2) Tachi: 110 HP 45 P (3: 10 DP)
(2) Akae: 40 HP 7 P (2: 4 DP)
Miu jön, nem pihen (Sebzés: 16, Minden 6. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
Karakterlap
Ezek robbannak is. Ez így nem igazán bulis. Körülbelül a robbanás volt az amit felfogtam a többi eseménynél meg csak ide-oda kapkodtam a fejem. Aztán újabb utasításokat oszt ki a parancsnokunk és megy tovább minden.
-Izé…Az én képességem távolságra ható, kettő vagy három ellenfél támadható vele egyszerre, de nem sebez sokat csak 4 sebzést tudok kiosztani a mobokra vele.
Na igen most tudnám használni a képességem csak épp semmit se ér az ellennel szemben. Addig míg én előadtam, hogy mi is a képim, addig az előttem levők már végeztek is a maguk körével. Megint rajtam a sor. Két kézzel ráfogok a kardomra és meg is indítom a támadást az eddig csépelt fejvadász felé.
//Támadom a Zafír Fejvadász 2#-őt//
-Izé…Az én képességem távolságra ható, kettő vagy három ellenfél támadható vele egyszerre, de nem sebez sokat csak 4 sebzést tudok kiosztani a mobokra vele.
Na igen most tudnám használni a képességem csak épp semmit se ér az ellennel szemben. Addig míg én előadtam, hogy mi is a képim, addig az előttem levők már végeztek is a maguk körével. Megint rajtam a sor. Két kézzel ráfogok a kardomra és meg is indítom a támadást az eddig csépelt fejvadász felé.
//Támadom a Zafír Fejvadász 2#-őt//
Miu- Kardforgató
- Hozzászólások száma : 658
Karakterlap
Szint: 23
Indikátor: Vörös
The member 'Miu' has done the following action : Kockadobás
'6-os dobókocka' :
'6-os dobókocka' :
Kayaba Akihiko- Admin
MEllé. A 3. harcosnő 6 sebzést mér Tachira. Tachi visszanyer 2 páncélt. Fejvadász #2 6 sebzést mér Akaera.
Jelzők:
(2) Tachi: 110 HP 41 P (3: 10 DP)
(2) Akae: 40 HP 1 P (2: 4 DP)
(2) Miu: 50 HP 25 P
Shakan jön, nem pihen (Sebzés: 6, Minden 6. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességet nem használhat.)
Jelzők:
(2) Tachi: 110 HP 41 P (3: 10 DP)
(2) Akae: 40 HP 1 P (2: 4 DP)
Shakan jön, nem pihen (Sebzés: 6, Minden 6. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességet nem használhat.)
Karakterlap
Végre leszállt rólam a csúnya néni, de most melyiket kell ütni? Ütöm azt amelyiket a lovag bácsi támadta.
/egy támadás a 3-asba/
/egy támadás a 3-asba/
#99abcd
Beszéd színe:
#99ccff
Shakan- Lovag
- Hozzászólások száma : 157
Karakterlap
Céh: Unity
Talált 3-as 6-t sebződik. A 3. harcosnő 6 sebzést mér Tachira. Tachi visszanyer 2 páncélt. Fejvadász #2 6 sebzést mér Akaera. Shakan támadása után 2-es harcosnő nyugodtabb lett.
Jelzők:
2: 5
3: 11
Zafír Fejvadász 3#: -6 HP
(2) Tachi: 110 HP 37 P (3: 10 DP)
(2) Akae: 35 HP (2: 4 DP)
(2) Shakan 50 HP 4 P (3: 1 DP)
Mayu jön parancsnokival
Off: Shakannal elszámoltam a DP-t 1-el 2-esnél de azt is javítottam pluszba
Jelzők:
(2) Tachi: 110 HP 37 P (3: 10 DP)
(2) Akae: 35 HP (2: 4 DP)
Mayu jön parancsnokival
Off: Shakannal elszámoltam a DP-t 1-el 2-esnél de azt is javítottam pluszba
Karakterlap
Ki hitte volna, hogy a mob az utolsó ütés beszedését követően önmegsemmisítő módba lép. Kis híján meg is ölhette volna a lányt, de úgy tűnik fortuna kegyeltjét nem olyan könnyű kivégezni. Egyelőre nincs értelme komolyabb változtatásokat bevezetni, és annak ellenére, hogy a csapat híján van az íjászoknak, mégis ketten is jelentkeztek, hogy rendelkeznek olyan képességgel amivel akár megfelelő távolságból is kivégezhetőek lehetnek a hölgyek.
- Nagyszerű! Ebben az esetben ti ketten csak akkor következtek amikor már viszonylag kevés az életerejük a lányoknak. Majd jelzek mikor is. - bök először a szemfedős majd pedig a kék hajú lánykára az ujjával, ezt követően pedig a védőszentnek intézi kérdését.
- Képes vagy így támadni? Jó lenne minél előbb megszabadulni a másiktól, hogy megtudjuk tényleg csak az veszít életerőt aki a közelükben van, vagy pedig az aki az utolsó sebzéspontot adja nekik. - gyors fejszámolás, és a megfigyelések alapján körülbelül hatszor annyi hpjuk lehet mint amennyi sebzést képes vagyok bevinni... - Shakan megtennéd, hogy átveszed Akae fejvadászát? - miközben megkéri a lányt, hogy álljon készenlétbe, előhalássza az egyetlen potion-jét ami visszaad egy kevéske életpontot, nem sok, de jelenleg nincs értelme a sajnálkozásnak. Még többet akar látni, és ha mást nem is, de legalább az idegesítő lányokról szerzett információt is értékesítheti a későbbiekben, még mielőtt a többiek elpletykálják a látottakat. Előbújva a fiú védelméből előresuhan, hogy megvágja azt a harcosnőt aki éppen az imént támadott a védelmezőjére.
- Senki sem bántalmazhatja büntetlenül az én lovagjaimat...
//Yosh szóval először Tachi következzen, majd pedig Shakan
Mayu pedig megiszik egy Mini Potion-t (+5 hp) és támadja a #2-es fejvadászt //
- Nagyszerű! Ebben az esetben ti ketten csak akkor következtek amikor már viszonylag kevés az életerejük a lányoknak. Majd jelzek mikor is. - bök először a szemfedős majd pedig a kék hajú lánykára az ujjával, ezt követően pedig a védőszentnek intézi kérdését.
- Képes vagy így támadni? Jó lenne minél előbb megszabadulni a másiktól, hogy megtudjuk tényleg csak az veszít életerőt aki a közelükben van, vagy pedig az aki az utolsó sebzéspontot adja nekik. - gyors fejszámolás, és a megfigyelések alapján körülbelül hatszor annyi hpjuk lehet mint amennyi sebzést képes vagyok bevinni... - Shakan megtennéd, hogy átveszed Akae fejvadászát? - miközben megkéri a lányt, hogy álljon készenlétbe, előhalássza az egyetlen potion-jét ami visszaad egy kevéske életpontot, nem sok, de jelenleg nincs értelme a sajnálkozásnak. Még többet akar látni, és ha mást nem is, de legalább az idegesítő lányokról szerzett információt is értékesítheti a későbbiekben, még mielőtt a többiek elpletykálják a látottakat. Előbújva a fiú védelméből előresuhan, hogy megvágja azt a harcosnőt aki éppen az imént támadott a védelmezőjére.
- Senki sem bántalmazhatja büntetlenül az én lovagjaimat...
//Yosh szóval először Tachi következzen, majd pedig Shakan
Mayu pedig megiszik egy Mini Potion-t (+5 hp) és támadja a #2-es fejvadászt //
Mayumi- Kardforgató
Karakterlap
The member 'Mayumi' has done the following action : Kockadobás
'6-os dobókocka' :
'6-os dobókocka' :
Kayaba Akihiko- Admin
Mellé. A 3. harcosnő 6 sebzést mér Tachira. Tachi visszanyer 2 páncélt. Fejvadász #2 6 sebzést mér Akaera.
Jelzők:
(3) Mayumi: 6 HP (Tachi által védve)
(2) Tachi: 110 HP 33 P (3: 10 DP)
(2) Akae: 29 HP (2: 4 DP)
Tachi jön. nem pihen (Sebzés: 50, Minden 6. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia.)
Jelzők:
(2) Tachi: 110 HP 33 P (3: 10 DP)
Tachi jön. nem pihen (Sebzés: 50, Minden 6. körben pihen, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia.)
Karakterlap
- A szokásos forgatókönyveket sosem szerettem, ahol tudok, eltérek tőle :] - feleltem egy pajkos félmosollyal az arcomon a lánynak, majd a pajzs rejtekéből tanulmányoztam tovább a harcot. Most volt mit ugyanis, bár legszívesebben le sem vettem volna a szemem a mellettem kuksoló szépségről. Gondoltam rá, hogy adok neki egy gyógyitalt, de amíg a pajzsom takarásában volt, addig szükségtelennek ítéltem, és a páncélom is még bőven kitartott. Egyszer csak azon kaptam magam, hogy még mindig őt és a kebleit bámulom a harc helyett, de abból a kevésből, amit láttam, is sikerült kisajtolni valami érdekesnek tűnőt. Nem, nem osztottam meg a megfigyelésem senkivel, de célpontot váltottam, és ahelyett, amelyik a pajzsomat csapkodta, most a másik felé indultam meg, váltva a mögülem előtörő Mayumi-chant. Csapásom után pedig nyomban vissza is bújtunk a pajzs mögé, hogy ott turbékolhassunk tovább :]
A ketteskét fosztom meg 50 életponttól :]
Tachibana Makoto- Lovag
- Hozzászólások száma : 1810
Karakterlap
Szint: 43
Indikátor: Vörös
Talált 2-es sebződik 50-et. A 3. harcosnő 6 sebzést mér Tachira. Tachi visszanyer 2 páncélt. Fejvadász #2 Akaera pillant, ám végül Tachira támad. 6 sebzést mér Tachira. Tachi visszanyer 2 páncélt. Tachi támadása után 3. harcos nyugodtabb lett,
Jelzők:
2: 15
Zafír Fejvadász 2#: -37 HP
(3) Tachi: 110 HP 25 P (3: 9 DP, 2: 10 DP)
kivétel ha nem a parancsnok másképp nem dönt
Jelzők:
Zafír Fejvadász 2#: -37 HP
(3) Tachi: 110 HP 25 P (3: 9 DP, 2: 10 DP)
kivétel ha nem a parancsnok másképp nem dönt
Karakterlap
Mayu/Shakan ír valaki? >.>
(tudom, hogy Shakan Mayura vár, de azért na haladni kéne )
(tudom, hogy Shakan Mayura vár, de azért na haladni kéne )
Karakterlap
/Egyszerűen elfelejtette, hogy ide ő jön./
Csak kapkodom a fejem ide meg oda. Most mit csináljak? Ja, csinálom azt, amit a nagymellű csajszi mondott.
-Switch Akae.
Nem tőrténik semmi...
Na mindegy csak támadom, az egyik csajszit.
egy támadás a 2-es amazonba.
Csak kapkodom a fejem ide meg oda. Most mit csináljak? Ja, csinálom azt, amit a nagymellű csajszi mondott.
-Switch Akae.
Nem tőrténik semmi...
Na mindegy csak támadom, az egyik csajszit.
egy támadás a 2-es amazonba.
#99abcd
Beszéd színe:
#99ccff
Shakan- Lovag
- Hozzászólások száma : 157
Karakterlap
Céh: Unity
Talált 2-es sebződik 6-ot. A 2 harcosnő 12 sebzést mér Tachira. Tachi visszanyer 4 páncélt. Shakan támadása után 3-as nyugodtabb lett.
Jelzők:
3: 9
Zafír Fejvadász 2#: -43 HP
(3) Tachi: 110 HP 17 P (3: 9 DP, 2: 10 DP)
(3) Shakan 50 HP 4 P (2: 1 DP)
Mayu jön parancsnoki posttal, ha 3 napon belül nem ír akkor a soron következő leggyorsabb jön, aki még nem volt
Miu, nem pihen (Sebzés: 16, Minden 6. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
Jelzők:
3: 9
Zafír Fejvadász 2#: -43 HP
(3) Tachi: 110 HP 17 P (3: 9 DP, 2: 10 DP)
(3) Shakan 50 HP 4 P (2: 1 DP)
Mayu jön parancsnoki posttal, ha 3 napon belül nem ír akkor a soron következő leggyorsabb jön, aki még nem volt
Miu, nem pihen (Sebzés: 16, Minden 6. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
Karakterlap
Az ellenség életpontja eléggé csökkennek, talán éppen ideje lenne Akae-chan segítségét kérni, mintha említette volna, hogy az ö képessége használható lenne a szörnyetegek ellen.
- Akae megtennéd, hogy a képességed segítségével lesújtasz a megsebzett fejvadászra? A gyengébbikre ha lehet. Utánad pedig a szemfedős lány támadjon, képességet pedig abban az esetben használj csak, hogy ha Akae képessége csődöt mondana. Illetve támadni is csak akkor támadd a gyengébbiket ha az nem sebeződött semmit sem. Rendben? - húzza ki magát kezeit a csípőre vágja, és szigorúan a lányokra néz. Most nagyon óvatosnak kell lenni. Minden információ számít.
- A lénytől a lehető leggyorsabban tűnjetek el támadások után!
//avagy Akae következik, képességgel//
- Akae megtennéd, hogy a képességed segítségével lesújtasz a megsebzett fejvadászra? A gyengébbikre ha lehet. Utánad pedig a szemfedős lány támadjon, képességet pedig abban az esetben használj csak, hogy ha Akae képessége csődöt mondana. Illetve támadni is csak akkor támadd a gyengébbiket ha az nem sebeződött semmit sem. Rendben? - húzza ki magát kezeit a csípőre vágja, és szigorúan a lányokra néz. Most nagyon óvatosnak kell lenni. Minden információ számít.
- A lénytől a lehető leggyorsabban tűnjetek el támadások után!
//avagy Akae következik, képességgel//
Mayumi- Kardforgató
Karakterlap
-Okés, vedd úgy hogy már ég is!
Mondta a kislány és már futott is a célpontja felé.
-Égess hamuvá mindent! Pokotűz!
És már vágott is a 2- es harcos felé.
Mondta a kislány és már futott is a célpontja felé.
-Égess hamuvá mindent! Pokotűz!
És már vágott is a 2- es harcos felé.
Erő: 20 + 17 (Gladiátor lándzsa, Birkózó páncél,Acélgyűrű)
Kitartás: 10+4 (Gladiátor *fegyver*,Alkony maszk)
Gyorsaság: 17 +3 (mokaszin)
Speciális képesség: 10+9 (Gladiátor * fegyver*, Villámrúna,Acélgyűrű)
Páncél: 22 (Alkony maszk + Birkózó páncél)
- Fegyver képi:
- Fegyver képi: egyszer egy harcban átlátszó farkassá tudsz változni, majd a következő ütésed mellé egy 2-es lopakodás bónuszt kapsz, a támadás után visszaváltozol)
- Képi:
- Juken: (passzív) Akae 1. Ütèse nem sebez csak megálapítja hogy cèlpontjának menyi páncèlja van. Eközben szeme szürkès fehèrrè változik. A 2. Ütèsènek a fele már közvetlen a cèlpont èletèt károsítja. Eközen a szeme mellet kidagadnak az erek. A 3. Ütès ès azt követőek már teljessen átmennek a páncèlon.
Akae- Harcművész
- Hozzászólások száma : 196
Karakterlap
Céh: White Rose
The member 'Akae' has done the following action : Kockadobás
'Római stílusos 6-os' :
'Római stílusos 6-os' :
Kayaba Akihiko- Admin
4 / 7 oldal • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» [Miniboss] Csak egy cuki miniboss
» [Miniboss] 10. miniboss
» [Miniboss] #23 Halálosztag
» [Miniboss] T'urk
» [Miniboss] 10. miniboss
» [Miniboss] #23 Halálosztag
» [Miniboss] T'urk
4 / 7 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.