[Event] Ahogy folytatódna...
+11
Kuradeel
Mirika
Desdemona
Noxy
Michiko
RenAi
Chancery
Atoru
Shukaku
Anatole Saito
Rosalia
15 posters
1 / 1 oldal
[Event] Ahogy folytatódna...
Mi történne, ha egyetlen szempillantásra végetérne a játék? Ha Kayabat és a programozókat elfognák és börtönbe zárnák, a szervereket biztonságosan leállítanák és minden életben maradt játékos fejéről gond nélkül levennék a sisakot? Hogyan folytatódna a karakteretek élete, 2 évvel a játék kezdete után? Profitált bármit is a bent töltött idő alatt? Hogyan használná fel a játékban elsajátított ismereteket, hogyan küzdené le a frusztrációit, hogyan próbálna ismét beilleszkedni a társadalomba?
Nincs szólimit, annyi kört írtok, amennyit csak akartok. Megkereshetitek odakint egymást, de ez a játék elsősorban a karakterek jellemfejlődésének egy végső avagy új stádiumáról szólna. Hogyan érezne a kinti emberek iránt, és hogyan gondol vissza a játékra? Soha többé nem mehetnek már vissza Aincradba, de olvashatnak/hallhatnak a készülő Alfheim Onlineról és a Gun Gale Onlineról. A társadalom azonban erős ellenérzést táplál a Nerve Gear-es játékok iránt, hiába ígérik a fejlesztők, hogy nem történhet meg mégegyszer ugyanaz, mint ami a SAO-ban. Hisznek a karaktereitek ebben? Vissza mernének menni játszani, vagy le tudják küzdeni a függőségüket? Tudnak egyáltalán új életet kezdeni Aincrad után?
Jelentkezni itt, kérdések jöhetnek, maholnap indul az event. Jutalom fix, de nem árulom el mi, hogy ne legyen befolyásoló tényező.
Nincs szólimit, annyi kört írtok, amennyit csak akartok. Megkereshetitek odakint egymást, de ez a játék elsősorban a karakterek jellemfejlődésének egy végső avagy új stádiumáról szólna. Hogyan érezne a kinti emberek iránt, és hogyan gondol vissza a játékra? Soha többé nem mehetnek már vissza Aincradba, de olvashatnak/hallhatnak a készülő Alfheim Onlineról és a Gun Gale Onlineról. A társadalom azonban erős ellenérzést táplál a Nerve Gear-es játékok iránt, hiába ígérik a fejlesztők, hogy nem történhet meg mégegyszer ugyanaz, mint ami a SAO-ban. Hisznek a karaktereitek ebben? Vissza mernének menni játszani, vagy le tudják küzdeni a függőségüket? Tudnak egyáltalán új életet kezdeni Aincrad után?
Jelentkezni itt, kérdések jöhetnek, maholnap indul az event. Jutalom fix, de nem árulom el mi, hogy ne legyen befolyásoló tényező.
Rosalia- Admin
- Hozzászólások száma : 1543
Re: [Event] Ahogy folytatódna...
Jelen és lehet Rosit is kijátszom majd.
Nyilvánvalóan magamnak csináltam az eventet, de úgy hiszem sokakat meg fog mozgatni, ezért lett belőle élmény helyett event.
Nyilvánvalóan magamnak csináltam az eventet, de úgy hiszem sokakat meg fog mozgatni, ezért lett belőle élmény helyett event.
Anatole Saito- Harcos
- Hozzászólások száma : 2965
Karakterlap
Szint: 35
Indikátor: Zöld
Céh: Artes Liberales, Sayonara
Szintén jelen.
Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45
Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2
Kristályírás: 100
Növénylátás: 100
Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester
Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku- Állatidomár
- Hozzászólások száma : 5959
Karakterlap
Szint: 50
Céh: Jumpy Vigor
Jövök o/
Karakterlap
Szint: 25
Céh: Angelic Voice
Chan, Saya, Kokoro, mindhárman jelentkeznek.
És ki tudja. Talán egy-két poszt erejéig Hürrem is beköszön. Bár ez nem biztos. Viszont ő nem kér jutalmat
És ki tudja. Talán egy-két poszt erejéig Hürrem is beköszön. Bár ez nem biztos. Viszont ő nem kér jutalmat
Chancery- Állatidomár
- Hozzászólások száma : 3005
Karakterlap
Szint: 27
Céh: Unity
Lehet postolni KATT
Rosalia- Admin
Ha még lehet jönni akkor én és Ayse is jelentkeznénk!
RenAi- Lovag
- Hozzászólások száma : 1873
Karakterlap
Szint: 42
Céh: Justice League
Rosalia- Admin
Pont ebből maradok le QQ
Michiko- Árnyharcos
- Hozzászólások száma : 47
Karakterlap
Szint: 10
Céh: -
Összes karim jön.
Erő: 25 (+37)
Kitartás: 15 (+3)
Gyorsaság: 34 (+7)
Speciális képesség: 15 (+9)
Páncél: +60
- Jártasságok:
- Elsődleges jártasságok:
Akrobatika (3. szint)
Keresés (2. szint)
Lopakodás (1. szint)
Észlelés (1. szint)
Noxy- Kardforgató
- Hozzászólások száma : 1050
Karakterlap
Céh: White Rose
Des is megfordul itt egy-két kör erejére...mert találkozni nem hinném, hogy találkozna bárkivel is
Desdemona- Állatidomár
- Hozzászólások száma : 404
Karakterlap
Szint: 21
No, összegyűjtöttem pár infót SAO wikiről, mert egyre kaotikusabb az időrend és már így is kavarc van a reagokban. Nem mintha most infókeresés közben nagyon megvilágosodtam volna
Más kérdés, hogy mennyire ragaszkodunk az anime adataihoz. Mi eleve nem úgy jöttünk ki a SAO-ból e alternatív eventben, mint ahogy az animeben volt, a karaktereink is másként befolyásolták az anime világát. Az a legkézenfekvőbb, ha megállapodunk egy időrendben (SAO, ALO, GGO, AmuSphere mikor jött ki) és az alapján könnyebb belőni az időrendet.
Eddigiek alapján ez az időrendet javaslatom:
Ez alapján írom át én is a reagom.
A postjaitok elején tüntessétek fel ezután, hogy melyik év melyik hónapjában jártok!!!Sword Art Online (SAO) is a Virtual Reality Massively Multiplayer Online Role-Playing Game (VRMMORPG), released in 2022. On November 6, 2022, the players log into SAO for the first time.
RECTO (レクト, Rekuto?) is the company owned by Yuuki Shouzou. RECTO Progress (レクト・プログレス, Rekuto Puroguresu?), RECTO's FullDive Division led by Sugou Nobuyuki, took charge of the Sword Art Online servers after Argus went bankrupt due to the SAO incident. They were also known for co-developing the AmuSphere, a much safer console than the NerveGear, and creating ALfheim Online.
Tehát pontos adatot nem találtam arra, hogy az AmuSpheret mikor adták ki és mikor indult az ALO.After the events of the Death Game incident, Argus no longer produces new NerveGear units, and most users instead use RECTO's replacement for the system - the AmuSphere, which has significantly less powerful transceivers; it is thus incapable of doing harm to a player, but cannot completely eliminate normal sensory input.
Gun Gale Online: The game started operation in April 2025 and has become the most famous Sci-fi VRMMO game in the Sword Art Online Universe since then.
Hogy az AmuSphere 2 akkor most mihez csinálták, hát elkavarodtam...AmuSphere (アミュスフィア, Amyusufia?) is the revised version of the NerveGear which was co-developed by RECTO Progress Inc.. Its successor, temporarily named as AmuSphere 2, is planned to be shown in the 2026 Tokyo Game Show and released to the market in 2027.
Más kérdés, hogy mennyire ragaszkodunk az anime adataihoz. Mi eleve nem úgy jöttünk ki a SAO-ból e alternatív eventben, mint ahogy az animeben volt, a karaktereink is másként befolyásolták az anime világát. Az a legkézenfekvőbb, ha megállapodunk egy időrendben (SAO, ALO, GGO, AmuSphere mikor jött ki) és az alapján könnyebb belőni az időrendet.
Eddigiek alapján ez az időrendet javaslatom:
- SAO log in - 2022. július 28.
- SAO log out - 2024. július 7.
- ALO és AmuSphere 1 kiadása - pár hónappal SAO után (őszre elkészülhetne)
- GGO indulása - 2025. április
- AmuSphere 2 bemutatása - 2026
- AmuSphere 2 forgalomba kerülése - 2007
Ez alapján írom át én is a reagom.
Anatole Saito- Harcos
Karakterlap
A SAO wiki időrendje szerint:
2023. május: megszületik az AmuSphere
2023. november: elindul az ALO
Utóbbit az is alátámasztja, hogy Sugu már egy éve játszott az ALO-val, mikor a Fairy Dance-arc elindult, és az 2025. januárja volt.
2023. május: megszületik az AmuSphere
2023. november: elindul az ALO
Utóbbit az is alátámasztja, hogy Sugu már egy éve játszott az ALO-val, mikor a Fairy Dance-arc elindult, és az 2025. januárja volt.
Mirika- Állatidomár
- Hozzászólások száma : 2764
Karakterlap
Az ALO még a SAO kijutás előtt elindult? o.O
- A meséim egy gamer szóhasználattal élve, Open World típusú játékot próbálnak szimulálni. Ez annyit jelent, hogy bármi, de tényleg bármi amit megemlítek fontossággal bír(hat). Mégpedig onnantól bír, hogy te, aki játszol benne, fontossá teszed. Tehát könnyű példával élve, mindig több út lehetséges, és mindegyik visz valahová. Persze mindig lesznek észrevehetőbbek és kevésbé észrevehetők, amin járhatsz. Te rajtad múlik melyiket választod.
Ismizárásért püben zargassatok ^^
Kuradeel- Mesélő
- Hozzászólások száma : 441
Karakterlap
Szint: ?
Céh: Knights of Blood
GGO indulása nem túl korai? Mármint, ne felejtsük el belekalkulálni a rehabilitációt se. Kétlem, hogy alig egy-két hónappal az ébredés után akárki is felerősödött volna annyira, hogy dolgozni tudjon (gondolok elsősorban Alexra meg Anatra), vagy repülőgépen utazni, futni, akármi. Most előtört belőlem a családi kórházi-nővér elgondolás, miszerint ha a test fel is épülne ennyi idő alatt, az elme nem igazán, hacsak nem kivételesen erősről beszélünk. Viszont javítsatok ki, ha tévedek... az én egyéni rehabilitációm már 23 éve tart, szóval csak ennyi a tapasztalatom
Kuradeel: igen. Ahogy Miri mondta, Sugu már rég játszott az ALO-val, mire Kirito felébredt
Kuradeel: igen. Ahogy Miri mondta, Sugu már rég játszott az ALO-val, mire Kirito felébredt
Chancery- Állatidomár
Karakterlap
WOW, tényleg? o.o Ez nem jött le, akkor az ALO addig debütált, amíg még a SAOban voltak Kiritoék... érdekes.
Első gondolatra.... A GGO egy olyan játék mint a sao, szal a függők simán rákattanhatnak, mivel nem kell hozzá se fizikai, se elmei stabilitás, csak kimondják hoyg link start azt jó van. o.o
De én már összegeztem az eventben, hoyg mi történt Allal, és ott bele tudtam tenni hogy a rehab közben (már nagyjából járt, de még midnig tolószékes volt) GGo-t szerezzen Al.
Első gondolatra.... A GGO egy olyan játék mint a sao, szal a függők simán rákattanhatnak, mivel nem kell hozzá se fizikai, se elmei stabilitás, csak kimondják hoyg link start azt jó van. o.o
De én már összegeztem az eventben, hoyg mi történt Allal, és ott bele tudtam tenni hogy a rehab közben (már nagyjából járt, de még midnig tolószékes volt) GGo-t szerezzen Al.
- A meséim egy gamer szóhasználattal élve, Open World típusú játékot próbálnak szimulálni. Ez annyit jelent, hogy bármi, de tényleg bármi amit megemlítek fontossággal bír(hat). Mégpedig onnantól bír, hogy te, aki játszol benne, fontossá teszed. Tehát könnyű példával élve, mindig több út lehetséges, és mindegyik visz valahová. Persze mindig lesznek észrevehetőbbek és kevésbé észrevehetők, amin járhatsz. Te rajtad múlik melyiket választod.
Ismizárásért püben zargassatok ^^
Kuradeel- Mesélő
- Hozzászólások száma : 441
Karakterlap
Szint: ?
Céh: Knights of Blood
Az jó Én viszont most újratervezek, mert a GGO kijövetelére már szeretném, ha Chan feleség lenne, egy esküvő megszervezése normális körülmények között pedig nem két nap. És a nagy eseményüket nem szívesen teszem Japánra, csak ha nagyon muszáj
Amúgy, fizikai és elme stabilitásnál nem arra gondoltam, hogy tudnak-e később játszani, hanem, ahogy már említettem, dolgozni, sportolni, utazni, stb Tehát nem játékon belül, hanem a Valóságban
Amúgy, fizikai és elme stabilitásnál nem arra gondoltam, hogy tudnak-e később játszani, hanem, ahogy már említettem, dolgozni, sportolni, utazni, stb Tehát nem játékon belül, hanem a Valóságban
Chancery- Állatidomár
Karakterlap
Ez tök durva O.O
Hogy engedhettek piacra egy olyan játékot, aminek a párja 10ezer embert ejtett fogságba és több ezer emberéletbe került? O.O Aki olvasta a novelt, az tudja esetleg a választ?
Az AmuSphere 2 amúgy mihez kellett? Akkor már futott az ALO és a GGO-is, mikor piacra dobták. Miért cserélné le valaki erre a konzolát?
Hogy engedhettek piacra egy olyan játékot, aminek a párja 10ezer embert ejtett fogságba és több ezer emberéletbe került? O.O Aki olvasta a novelt, az tudja esetleg a választ?
Az AmuSphere 2 amúgy mihez kellett? Akkor már futott az ALO és a GGO-is, mikor piacra dobták. Miért cserélné le valaki erre a konzolát?
Anatole Saito- Harcos
Karakterlap
Mert ami új, az "menőbb" Anat, és akinek az újabb van meg, az "menőbb" lesz. x3
A piacra engedés viszont jó kérdés, azt én sem tudom felfogni. ._.
Karakterlap
Céh: Angelic Voice
Atoru írta:Mert ami új, az "menőbb" Anat, és akinek az újabb van meg, az "menőbb" lesz. x3
Így olyannak tudom a dolgot elképzelni, mint az Ájfón-őrület Hiába ugyanaz a kettő, valakinek csakazértis az új kell :3
Chancery- Állatidomár
Karakterlap
Illetve lehet azért is, mert az új több dolgot tud, és mivel ezek online játékok, elképzelhető, hogy aki az új konzollal játszik, annak lesz egypár plusz funkció és/vagy minőségjavítás a játékokban, hiszen azokat lehet patch-elni. (Mint pl a Pokémon Black and White 2, azokkal is lehet sima DSen játszani, de 3DSen sokkalta jobb.)
A piacra dobást én is furcsállom, dehát ez egymese animé, itt azért nem mindig a józan ész és logika dönt.
A piacra dobást én is furcsállom, dehát ez egy
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue
Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.
Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari- Kardforgató
- Hozzászólások száma : 4966
Karakterlap
Talán mert volt igény rá így is.. Most gondoljatok bele, rengeteg ember van, aki Call of Duty, és társai óta megőrült.. Nem tudom, ti hallottatok-e ilyesmiről, de nekem ismerőseim között is volt olyan, aki egy éjszaka kikelt az ágyából, és a szüleit véletlen ellenségnek nézve majdnem megölte egy konyhai nagy késsel.O.o Mégis továbbra is játsszák az emberek ezeket, és játszani is fognak vele.
Így alakulhatott itt is, hiszen.. "miért pont velem történne meg, hogy bent ragadok?" .. Ám ez egy f@sza kis játék.. Hát naná, hogy kell! Plusz a sao adhatott is neki egy kis keresletet, hiszen.. az emberek furcsán működnek. >.< És ha 10 000 ember bent ragad valahol, nem biztos, hogy a marketing nem használja ezt fel számára jó irányba.. Máshogy megfogalmazva: mindenki tudja, hogy a chips rossz a szervezetnek, mégis esszük.
Így alakulhatott itt is, hiszen.. "miért pont velem történne meg, hogy bent ragadok?" .. Ám ez egy f@sza kis játék.. Hát naná, hogy kell! Plusz a sao adhatott is neki egy kis keresletet, hiszen.. az emberek furcsán működnek. >.< És ha 10 000 ember bent ragad valahol, nem biztos, hogy a marketing nem használja ezt fel számára jó irányba.. Máshogy megfogalmazva: mindenki tudja, hogy a chips rossz a szervezetnek, mégis esszük.
Karakterlap
Szint: 21
Indikátor: Vörös
Céh: Liberators
Végül is ez egy úttörő próbálkozás lenne és emiatt hiba lett volna hagyni, hogy kárba vesszen. A nerve gear ugyan megbukott a technológia alapjai adottak voltak csak biztonságossá kellet tenni. Én azt is el tudnám képzelni, hogy az Alfheim mint project már a SAO eredeti megjelenése előtt a beta alatt elindult és eredetileg a Nerve Geare jött volna ki.
Suzume- Íjász
- Hozzászólások száma : 569
Karakterlap
Szint: 26
Indikátor: Vörös
Céh: White Rose
nya írtam én is egyet , és ha még lesz időm akkor szeretnék egy másik végkimenetelt is :3
- Hozzászólások száma : 1565
Karakterlap
Szint: 32
Céh: Jumpy Vigor
Similar topics
» [Event] Ahogy folytatódna...
» [Event] Baseball event
» [Event] Karácsonyi event, avagy Nicholas visszatér
» OFF 2.0: Log in/Log out [event]
» [Event] Karácsonyi event
» [Event] Baseball event
» [Event] Karácsonyi event, avagy Nicholas visszatér
» OFF 2.0: Log in/Log out [event]
» [Event] Karácsonyi event
1 / 1 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.