Koponya Torony
+4
Kincaid
RenAi
Peter Worker
Cardinal
8 posters
Sword Art Online Fórum Szerepjáték :: Egyéb :: Archív :: Kazamaták :: Archív :: 21-25. szintű kazamaták
6 / 7 oldal
6 / 7 oldal • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Koponya Torony
Még egy sárkány mínusz o/ Maradt másfél o/ És szétválasztás javítva
Ren 78-at sebződik.
Életek
(4/5) Ren: 101/180, 0/65
Ren 78-at sebződik.
- Spoiler:
- Ren (Sebzés: 9, Pet sebzés 61, Minden 5. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia.)
Ren
Ren
Vad Póksárkányok
Vad Póksárkányok
Vad Póksárkányok
Életek
(4/5) Ren: 101/180, 0/65
Ren jön, egyszer pihen
Argo- Mesélő
- Hozzászólások száma : 1000
Habár nem állok valami jól, még nem annyira gázos a helyzet, hogy lelépjek…. nem-nem. Azért nem maradok szégyenben, hogy az első csapat ocsmányság megfutamítson, kikérem magamnak Ráadásul ők öten jöttek és mind rám vetették magukat, míg én csak egyedül… na jó… ketten vagyunk Regivel >.> Hála erőfeszítéseinknek ez a szám most már kettőre csökkent, plusz az egyiknek már sárgában van a hp-ja is….. Ha a szerencse nem szegődik el mellőlem, akkor ezt a bandát kivégzem. Mondjuk nem ártana egy kis támogatás. Benyúlók a kis szütyőmbe, előkapok egy potit amit felhörpintek…. igazán jól esett most, de nincs idő pihenésre, hisz harcban állok…
Támadás 2, pihenés 1
Dobások: Regi, Ren, Regi, Ren
Poti: Nagy potion +40 hp
Regi Gyógyul
Karakterlap
Szint: 40
Indikátor: Zöld
Céh: -
The member 'Ryuninji Ren' has done the following action : Kockadobás
'6-os dobókocka' :
'6-os dobókocka' :
Kayaba Akihiko- Admin
- Hozzászólások száma : 19698
Még egy sárkány mínusz o/
Ren 40-et gyógyul.
Ren 39-et sebződik.
Életek
(2/5) Ren: 102/180, 0/65
Ren 40-et gyógyul.
Ren 39-et sebződik.
- Spoiler:
- Ren (Sebzés: 9, Pet sebzés 61, Minden 5. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia.)
Ren
Ren
Vad Póksárkányok
Vad Póksárkányok
Vad Póksárkányok
Életek
(2/5) Ren: 102/180, 0/65
Ren jön, egyszer pihen
Argo- Mesélő
Ütök és rúgok, egy újabb rusnya mobság pixeleződik el, ráadásul még marad időm az egyiket állcsúcson is rúgni, nyehehehe… nesze neked. Persze Reginald is arat, elvégre kettőnk közül ő specializálódott a harcra, nem én. Én csak akkor tudok villantani, ha páncélként viselem, mert akkor egy icipicikét megnöveli a támadóerőmet, na meg a védelmemet is a biztonság kedvéért felhörpintek egy nagy potiont… sosem lehet tudni mire készülnek ezek a dögök. Amennyi sebzést az elmúlt pár percben elszenvedtem, kivédtem, elviseltem máshol még nem kaptam…. egy bosson sem, pedig azok nem gyenge fickók De már csak egy nyomi maradt…. az is majdnem fél élettel, csak elég leszek ahhoz, hogy kicsináljam további sérülések nélkül.. hajrá \o/
Támadás 2, pihenés 1Dobások: Regi, Ren, Regi, Ren
Karakterlap
'6-os dobókocka' :
'6-os dobókocka' :
Kayaba Akihiko- Admin
Az utolsó sárkány is elpixeleződött és mehettek tovább a Toronyban fölfelé :3 Nem sokkal később betörik az üveg ablakát és négy darab Alkonyholló száll be rajta károgva, körözve körülöttetek.
Életek
(0/5) Ren: 120/180, 0/65
- Spoiler:
- Ren (Sebzés: 9, Pet sebzés 61, Minden 4. körben pihen, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
Ren
Ren
Alkonyhollók
Alkonyhollók
Alkonyhollók
Életek
(0/5) Ren: 120/180, 0/65
Ren jön, nem pihen
Argo- Mesélő
Kivégezve \o/…. ezzel az ötödik furanevű mobocska is elesett csapásaink által. Fuhhh… egyedül kazamatázni nehezebb, mint gondoltam, de ettől még nem adom fel. Mennyit sebzést bírtam ki? 300-at, vagy annál is többet? Passz, de még mindig megvan életpontjaim fele, ezért okom nincs a visszavonulásra.
Tovább haladunk felfelé a toronyban, minden sötét sarokba kétszer is belesve, nehogy hátba támadjon valami ocsmányság újfent. Az nem lenne számunkra túl kellemes. Lám, történnek mint csodák, mert amint végigfut ez a gondolta az agyamon, betörnek az ablakok a közelünkben, majd szárnyas fenevadak vesznek körül minket Miért pont madárszerű izék? Erre Reginald büszkesége tuti válaszolni fog >.> Azt csak remélni tudom, hogy nem húzza fel magát túlságosan…. akkor szokott téveszteni Mindenesetre én sem hagyom magam és védekezek a képességemmel.
3 támadás az első hollócskára
Kockasorrend: Regi, Ren, Regi, Ren, Regi, Ren
1 soundwave, ami ha sikeres, nem sebződök ebben a körben
Tovább haladunk felfelé a toronyban, minden sötét sarokba kétszer is belesve, nehogy hátba támadjon valami ocsmányság újfent. Az nem lenne számunkra túl kellemes. Lám, történnek mint csodák, mert amint végigfut ez a gondolta az agyamon, betörnek az ablakok a közelünkben, majd szárnyas fenevadak vesznek körül minket Miért pont madárszerű izék? Erre Reginald büszkesége tuti válaszolni fog >.> Azt csak remélni tudom, hogy nem húzza fel magát túlságosan…. akkor szokott téveszteni Mindenesetre én sem hagyom magam és védekezek a képességemmel.
3 támadás az első hollócskára
Kockasorrend: Regi, Ren, Regi, Ren, Regi, Ren
1 soundwave, ami ha sikeres, nem sebződök ebben a körben
Karakterlap
#1 '6-os dobókocka' :
--------------------------------
#2 'Római stílusos 6-os' :
#1 '6-os dobókocka' :
Kayaba Akihiko- Admin
Hú, szegény hollók úgy megzavarodnak a hangtól, amit űzöl, hogy nem csak hogy mind leesnek és csillagokkal meg kék kismadarakkal a fejükön inognak kicsit, de még elég könnyen is le tudod verni egyiküket-másikukat közben. És visszatámadni sem tudnak, csak lassan sorban felélednek.
Életek
(3/5) Ren: 120/180, 0/65
- Spoiler:
- Ren (Sebzés: 9, Pet sebzés 61, Minden 4. körben pihen, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
Ren
Ren
Alkonyhollók
Alkonyhollók
Alkonyhollók
Életek
(3/5) Ren: 120/180, 0/65
Ren jön, egyszer pihen
Argo- Mesélő
Az újabb jövevények sem jobbak, mint az előző rondaságok, sőt, ah lehet, még rosszabbak. Össze-vissza cikáznak a levegőben, épp elég eltalálni őket, rendesbe ki kel számolni a röppályájukat, hogyha el akarok érni valamit. Reginald persze nem igazán törődik az ilyenekkel. Neki is vannak szárnyai és használja is őket, ezért neki ez csak egy szimpla fogócska, míg nekem szenvedés >.>
Két csapással elintéztünk egyet, vagyis néggyel, mert mind a ketten odacsaptunk neki kétszer, és egy másiknak is sárgába taszítottuk a HP-csíkját. Hát szép… nem elég, hogy ezek is rondák, meg repülnek mellé, még sok a hp-juk is. Az ember azt hinné, hogy egy csapásra elintézi ezeket, de nem… nem olyan egyszerű, bár mit is vártam egy kazamatától? Ideje bekeményíteni. Megpróbálkozom az absorb képességemmel és ezt kombinálni a legerősebb páncélommal… hogy sikerül-e, az már csak a szerencsén múlik
Képességek ( régi rendszer, 4 mellékcselekvés utáni kör van ) ABsorb, Nightmare páncél. Azaz ha sikerül az első, akkor a Ren elnyeli a sebzéseket és gyógyítja magát annyival, amennyit sebeznének, HA sikerül a második képi, akkor Ren gyorsasága, kitartása és ereje nő 16-al, ezesetben 4x támadhat, ha sikerül mind a két képi, akkor Ren máris gyógyul 16 hp-t, ha az absorb nem sikerül, de a páncél igen, akkor máris sebződik 16 hp-t…
Támadások: ha sikerül a képi, akkor 3 támadás egy pihenés, ha nem akkor dobok még Ren támadássaira....
EDIT: Minden sikeres \o/ \o/ \o/ \o/ Tehát: Ren gyógyul 16 hp-t és a támadások healelik, nem sebzik. 3 téámadás, 1 pihenés. Találatonként 86-s sebzés \o/ \o/ \o/ \o/
Két csapással elintéztünk egyet, vagyis néggyel, mert mind a ketten odacsaptunk neki kétszer, és egy másiknak is sárgába taszítottuk a HP-csíkját. Hát szép… nem elég, hogy ezek is rondák, meg repülnek mellé, még sok a hp-juk is. Az ember azt hinné, hogy egy csapásra elintézi ezeket, de nem… nem olyan egyszerű, bár mit is vártam egy kazamatától? Ideje bekeményíteni. Megpróbálkozom az absorb képességemmel és ezt kombinálni a legerősebb páncélommal… hogy sikerül-e, az már csak a szerencsén múlik
Képességek ( régi rendszer, 4 mellékcselekvés utáni kör van ) ABsorb, Nightmare páncél. Azaz ha sikerül az első, akkor a Ren elnyeli a sebzéseket és gyógyítja magát annyival, amennyit sebeznének, HA sikerül a második képi, akkor Ren gyorsasága, kitartása és ereje nő 16-al, ezesetben 4x támadhat, ha sikerül mind a két képi, akkor Ren máris gyógyul 16 hp-t, ha az absorb nem sikerül, de a páncél igen, akkor máris sebződik 16 hp-t…
Támadások: ha sikerül a képi, akkor 3 támadás egy pihenés, ha nem akkor dobok még Ren támadássaira....
EDIT: Minden sikeres \o/ \o/ \o/ \o/ Tehát: Ren gyógyul 16 hp-t és a támadások healelik, nem sebzik. 3 téámadás, 1 pihenés. Találatonként 86-s sebzés \o/ \o/ \o/ \o/
A hozzászólást Ryuninji Ren összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Nov. 25 2014, 01:58-kor.
Karakterlap
#1 '6-os dobókocka' :
#1 '6-os dobókocka' :
Kayaba Akihiko- Admin
Azta, jó kis páncéljaid vannak neked. Na meg milyen szerencsés vagy o/ Támadás, pihi, majd még két támadás o/ Sorban haladunk
Na, és akkor így két holló kinyiffant, maradt egy holló :3
Életek
(2/5) Ren: 143/180, 0/65
Na, és akkor így két holló kinyiffant, maradt egy holló :3
- Spoiler:
Ren
Ren
Alkonyhollók
Alkonyhollók
Alkonyhollók
Életek
(2/5) Ren: 143/180, 0/65
Ren jön, egyszer pihen
Argo- Mesélő
A páncélom, a képességem, minden működik, szinte el sem hiszem. Elég érdekes nap ez a mai, egy kis balszerencse után egy kis szerencse. Kíváncsi vagyok, hogy meddig bírom még ezt elviselni. Nemhogy páncélom, a Hp-m sincs fullon, eléggé megszenvedtem az előző undiságokkal, de ezek valamivel könnyebb prédák, hullnak mint a legyek, gyengusok vagy ez is csak mázli? Nem tudom, de a lényeg az, hogy már csak egyetlen egy szárnyas mobocska figyel előttem, ideje lesz lecsapni, de csak óvatosan. A páncélomra már nincsen szükségem, feloldom a képességet, hogy megint ketten legyünk. Ennyi, másra nincs szükségünk, megindulunk mind a ketten, hogy jól szájba rúgjuk azt a dögöt
Támadások: Regi, Ren, Regi, Ren_________________
Ryuninji Ren- Állatidomár
- Hozzászólások száma : 1619
Karakterlap
'6-os dobókocka' :
'6-os dobókocka' :
Kayaba Akihiko- Admin
Az utolsó holló is lezuhant a földre és elejtett némi pisztolylőszert... ja, bocs, ez nem a Resident Evil
Naszóval,mentek tovább felfelé, bejuttok kis terembe, amiben leledzik hat hatalmas akármi, amik feléd is fordulnak.
Ne legyen húszmillió élet- meg páncélcsík, meg hát ez ismert szörny is már, szóval csak kiírogatom ezúttal
Életek
1# 50/50, 200/200
2# 50/50, 200/200
3# 50/50, 200/200
4# 50/50, 200/200
5# 50/50, 200/200
6# 50/50, 200/200
(0/6) Ren: 161/180, 0/65
Naszóval,mentek tovább felfelé, bejuttok kis terembe, amiben leledzik hat hatalmas akármi, amik feléd is fordulnak.
Ne legyen húszmillió élet- meg páncélcsík, meg hát ez ismert szörny is már, szóval csak kiírogatom ezúttal
- Spoiler:
- 5x Ren (Sebzés: 9, Pet sebzés 61, Minden 6. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
Csonttitán
Életek
1# 50/50, 200/200
2# 50/50, 200/200
3# 50/50, 200/200
4# 50/50, 200/200
5# 50/50, 200/200
6# 50/50, 200/200
(0/6) Ren: 161/180, 0/65
Ren jön, nem pihen
Argo- Mesélő
Az utolsó hollónak is lőttek, kicsináltuk, mint annak a rendje. nincs más hátra, mint haladni egyenesen előre, vagyis tovább felfelé, amerre az út vezet. Továbbra is fokozott óvatossággal araszolunk előre, nem rohanunk, mert a kapkodásból mindig csak szívás van,a rra meg most semmi szükségem így páncél nélkül.
Utunk egy terembe vezet pár szinttel feljebb, ahol sajnos nem vagyunk egyedül
- Azt hiszem ez még az elsőnél is húzósabb lesz – mondom arcom a kezeimbe temetve. Ezek a rondaságok nem csak hatalmasak, de még sokan is vannak… van ellene esélyünk egyáltalán?
~ Cöh.. lenyomom mind, figyelj csak vaze ~ mondja nagyképű petecském, de nekem más terveim vannak… megint szükségem van a menő csillogó-villogó arany páncélkámra, remélem sikerül. Akár igen, akár nem, támadok ezerrel \o/
Utunk egy terembe vezet pár szinttel feljebb, ahol sajnos nem vagyunk egyedül
- Azt hiszem ez még az elsőnél is húzósabb lesz – mondom arcom a kezeimbe temetve. Ezek a rondaságok nem csak hatalmasak, de még sokan is vannak… van ellene esélyünk egyáltalán?
~ Cöh.. lenyomom mind, figyelj csak vaze ~ mondja nagyképű petecském, de nekem más terveim vannak… megint szükségem van a menő csillogó-villogó arany páncélkámra, remélem sikerül. Akár igen, akár nem, támadok ezerrel \o/
Képi: +90 páncél
Támadom 5x az első nyomit, ha a képi nem sikerül, akkor dobok mégegyszer Ren támadásaira.
Karakterlap
#1 '6-os dobókocka' :
#1 '6-os dobókocka' :
Kayaba Akihiko- Admin
Három titán egyenlőre még inog a helyén, lassan megfordulva. Az első titán kifekszik ütéseid záporától, így csak kettő csap le hatalmas tenyerükkel rád.
Ren 30 sebzést szenved el.
Életek
2# 50/50, 130/200
3# 50/50, 200/200
4# 50/50, 200/200
5# 50/50, 200/200
6# 50/50, 200/200
(5/6) Ren: 161/180, 60/90
Ren 30 sebzést szenved el.
- Spoiler:
- 5x Ren (Sebzés: 9, Pet sebzés 61, Minden 6. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
Csonttitán
Életek
2# 50/50, 130/200
3# 50/50, 200/200
4# 50/50, 200/200
5# 50/50, 200/200
6# 50/50, 200/200
(5/6) Ren: 161/180, 60/90
Ren jön, egyszer pihen
Argo- Mesélő
Alig pár perce gyaktunk le egy rakat madarat, erre most bazinagy izéket kapok. Ej, egyik rondaságot követi a másik. Miért nem tudnak egyszer csini csajok nekem rontani a kazamatában? Sokkalta szívéjesebb fogadtatásban részesíteném őket, mint ezeket Na mindegy…. nincs más út, csak egy, ami ezeken keresztül vezet. Bár nem vagyok 100%-os formában, azért talán még elbírok velük. A biztonság kedvéért magamra öltöm az arany páncélomat, megnyugtató, hogy ad egy kevés páncélt
Amint nekiugrok az elsőnek, le is csapom, esélye sincs arra, hogy megtámadjon, és még egy másiknak is behúzok egyet, de az alig érzi meg >.> Elég kemény fickók ezek… nem is tudom mi lenne, ha mind megtámadott volna Veeeeeh…. lehetőségek híján újra támadok és védekezésként csettinttek egyet
Amint nekiugrok az elsőnek, le is csapom, esélye sincs arra, hogy megtámadjon, és még egy másiknak is behúzok egyet, de az alig érzi meg >.> Elég kemény fickók ezek… nem is tudom mi lenne, ha mind megtámadott volna Veeeeeh…. lehetőségek híján újra támadok és védekezésként csettinttek egyet
Képi: Soundwave, ha sikerül Ren nem sebződik ebben a körben
1 pihenés 4 támadás \o/
Karakterlap
#1 '6-os dobókocka' :
#1 '6-os dobókocka' :
Kayaba Akihiko- Admin
Argo-néni biza elfáradt, vagy csak hirtelen összekeverte a helyszíneket, így kénytelen gyors ütemben mozgatni a másik három titánt is, elvégre egyedül vagy, Regit nem számolva... ^^; Kompenzálásképp kapsz -45 páncélt
Viszont a képi most sikerült, szóval ennél többet nem sikerült benyelned. ^^
Életek
3# 50/50, 130/200
4# 50/50, 200/200
5# 50/50, 200/200
6# 50/50, 200/200
(4/6) Ren: 161/180, 15/90
Viszont a képi most sikerült, szóval ennél többet nem sikerült benyelned. ^^
- Spoiler:
Csonttitán
Életek
3# 50/50, 130/200
4# 50/50, 200/200
5# 50/50, 200/200
6# 50/50, 200/200
(4/6) Ren: 161/180, 15/90
Ren jön, egyszer pihen
Argo- Mesélő
Nofene ezek elég kemények. Némely boss nem mutatott ilyesfajta ellenállást, mikor püföltem, bezzeg ezek. Bát ha azt nézzük, hogy sokan vannak a bos meg többnyire egyedül, akkor máris érhető a dolog. Arról meg nem is beszélve, hogy leszedtem már a hatból kettőt, mert annyira kemény vagyok Igaz páncélom nem sok van, hp-m sincs maxon, de egyelőre még bírom, bírnom kell… A soundwave képességem ezúttal sem hagy cserben és simán megúszok egy csomó pofont, de ez még nem állítja meg őket. Neeeem, ahhoz le kell darálni őket. Egyelőre nem tervezek újabb képességet használni, meg kell hagynom későbbre a menőket… szükség esetére. Most úgysincs itt senki sem, hogy menőzzek >.>
1 támadás egy pihenés.
Karakterlap
'6-os dobókocka' :
'6-os dobókocka' :
Kayaba Akihiko- Admin
A titánok felélednek, de nem kezdenek el falat mászni meg füstölögni, inkább úgy döntenek, ideje téged laposra verni. Persze miután te is lecsaptál közülük párat.
Ren 45-öt sebződik.
Életek
4# 50/50, 130/200
5# 50/50, 200/200
6# 50/50, 200/200
(3/6) Ren: 131/180, 0/90
Ren 45-öt sebződik.
- Spoiler:
Csonttitán
Életek
4# 50/50, 130/200
5# 50/50, 200/200
6# 50/50, 200/200
(3/6) Ren: 131/180, 0/90
Ren jön, egyszer pihen
Argo- Mesélő
6 / 7 oldal • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Sword Art Online Fórum Szerepjáték :: Egyéb :: Archív :: Kazamaták :: Archív :: 21-25. szintű kazamaták
6 / 7 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.