Daloló Kisangyalok vs Hisame csapata
+4
Peter Worker
Mirika
Kayaba Akihiko
Lizbet
8 posters
Sword Art Online Fórum Szerepjáték :: Szintfüggetlen játéktér :: Küzdőtér :: Lezárt Tornák :: All-Star
4 / 4 oldal
4 / 4 oldal • 1, 2, 3, 4
Re: Daloló Kisangyalok vs Hisame csapata
Kérlelhetetlenül futottam Alex felé, késeimet pedig magam elé kaptam és támadópozícióba helyeztem őket. Arcomon elszánt vigyor terült szét, hittem benne, hogy a küzdelemnek hamarosan vége. Újra aktiváltam a képességem is, hátha ezúttal sikerül hasznot húzni belőle, sőt, biztos voltam benne, hogy minden össze fog jönni. Mert össze kell jönnie. Felkiáltottam, és üvöltve estem neki Alexnek, hogy két suhintással lenyomjam!
// 95 HP és 27 páncél
Támadás Alexre, sikeres képi esetén pedig Saya 16 pont bónuszsebzést kap :3 //
Mirika- Állatidomár
- Hozzászólások száma : 2764
Karakterlap
Szint: 50
Indikátor: Zöld
Céh: Justice League
The member 'Mirika' has done the following action : Kockadobás
#1 '6-os dobókocka' :
--------------------------------
#2 'Római stílusos 6-os' :
#1 '6-os dobókocka' :
Kayaba Akihiko- Admin
- Hozzászólások száma : 19698
Ayani épp hogy kiesik, mire elszáll mellettem Kuro nyila. Rám céloz? o.O
- Kurokotooo! >< -
Teljesen ki vagyok a ténytől, hogy egyedül maradtam, erre még rám is céloz? \o/ Milyen társ az ilyen, ráadásul nem lát? o.O
Hevesen mutogatok a céhtársam felé.
- Őt célozd az istenért ne engem! -
Ripakodtam rá dühödten, vörösen, izzadva és elfáradva, hát persze, hogy Mirika egyből rám is rontott. Kurokoto nem is érdekelte. mintha valami szellem lenne. Nah igen, mi vacak 2 pontért megyünk, míg Miri arra hajt, hogy győzzenek.
Az első szúrás be is talált, nem is tudtam volna félre állni. Fájt, épp oldalba kapott. Felszisszentem az éles nyilallásra, majd hátrébb ugrottam kettőt. Leguggoltam, hogy lendületet vehessek, majd nem törődve se fájdalommal, se Mirikával nekirontottam Sayanak.
Gomene Saya chan, de neked nem fáj. ><
- Őt lődd! - Adom ki az utasítást lihegve, mutatva Mirika felé Kurokotonak. Saya chan is kiesik, végre...
Összemosódnak a képek, nem látok rendesen és minden olyan furcsa horrorszerűvé válik, ez... ez valami képesség? Kezd kirázni a hideg.... :/
Élet 110/32 azaz 50% alatt sebzésem megnő 10%-al, azaz (39+4) 43 sebzéssel támadom Sayat.
Nos, ezt kéne megdobnia Kuronak. >< xD
- Kurokotooo! >< -
Teljesen ki vagyok a ténytől, hogy egyedül maradtam, erre még rám is céloz? \o/ Milyen társ az ilyen, ráadásul nem lát? o.O
Hevesen mutogatok a céhtársam felé.
- Őt célozd az istenért ne engem! -
Ripakodtam rá dühödten, vörösen, izzadva és elfáradva, hát persze, hogy Mirika egyből rám is rontott. Kurokoto nem is érdekelte. mintha valami szellem lenne. Nah igen, mi vacak 2 pontért megyünk, míg Miri arra hajt, hogy győzzenek.
Az első szúrás be is talált, nem is tudtam volna félre állni. Fájt, épp oldalba kapott. Felszisszentem az éles nyilallásra, majd hátrébb ugrottam kettőt. Leguggoltam, hogy lendületet vehessek, majd nem törődve se fájdalommal, se Mirikával nekirontottam Sayanak.
Gomene Saya chan, de neked nem fáj. ><
- Őt lődd! - Adom ki az utasítást lihegve, mutatva Mirika felé Kurokotonak. Saya chan is kiesik, végre...
Összemosódnak a képek, nem látok rendesen és minden olyan furcsa horrorszerűvé válik, ez... ez valami képesség? Kezd kirázni a hideg.... :/
Élet 110/32 azaz 50% alatt sebzésem megnő 10%-al, azaz (39+4) 43 sebzéssel támadom Sayat.
Nos, ezt kéne megdobnia Kuronak. >< xD
A hozzászólást Halász Alex összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Jan. 04 2014, 00:31-kor.
- flamberg:
- Zafírszálas fejpánt:
Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
Halász Alex- Harcos
- Hozzászólások száma : 1731
Karakterlap
Szint: 36
The member 'Halász Alex' has done the following action : Kockadobás
'6-os dobókocka' :
'6-os dobókocka' :
Kayaba Akihiko- Admin
- Francba, ne állj a nyilam elé, látod most eltérítetted! - mondtam a szőkének, egyértelműen Sayara lőttem, csak valahogy mégis az a kieső lány felé hordott az "íjam".
Most jönne az, hogy pontosan lövök.. nem is tudom. Nem inkább ez..
A csomagomból előtúrtam a nagy potiont, Alexnek hajítottam.
- Idd meg, ha lesz rá lehetőséged! - és bíznom kell a sikeremben..
Felfeszítettem az ideget tiszta idegesen és már-már habzó szájjal elengedtem nyilam. CSak a homlokába, csak a homlokába álljon bele!
// nagy poti átadása Alex kezébe, hogy igya meg! Támadás Mirika. (maximális sebzéssel )
életerő: 31
lövés, mellé
Most jönne az, hogy pontosan lövök.. nem is tudom. Nem inkább ez..
A csomagomból előtúrtam a nagy potiont, Alexnek hajítottam.
- Idd meg, ha lesz rá lehetőséged! - és bíznom kell a sikeremben..
Felfeszítettem az ideget tiszta idegesen és már-már habzó szájjal elengedtem nyilam. CSak a homlokába, csak a homlokába álljon bele!
// nagy poti átadása Alex kezébe, hogy igya meg! Támadás Mirika. (maximális sebzéssel )
lövés, mellé
A hozzászólást Kurokoto összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Jan. 04 2014, 22:04-kor.
Kitartás: 1+2
Gyorsaság: 5+5
Speciális képesség: 20
Páncél: 20
Küldetések: Thingamajig - Az első, Tavak mélyén, Váltságdíj - Felderítők
KT:Judy és Kurokoto boxra fel!, 28 felessel később
Kurokoto- Íjász
- Hozzászólások száma : 247
Karakterlap
Szint: 9
Céh: -
The member 'Kurokoto' has done the following action : Kockadobás
'6-os dobókocka' :
'6-os dobókocka' :
Kayaba Akihiko- Admin
- Csessze meg! - fakadtam ki dühösen, már előre láttam, hogy Alex beletalált a helyes mozdulatba, és védhetetlenül le fogja zúzni Saya-chant is >.> Annyi lehetőségünk volt, hogy megkapjuk a három pontot a harcosért, erre megint beleköp a levesembe valami apróság-kombináció. Ráadásul közben egy nyíl is elsüvített a fülem mellett, egyre pontosabb az a béna íjász. Mondjuk még így is elhanyagolható, nem kellett vele törődnöm.
- Hát Alex, ketten maradtunk :3 - sóhajtottam kelletlenül, de persze kihangsúlyoztam, hogy hányan is vagyunk :PMindenesetre cuki kis jelmezemmel villogva odalibbentem Saya-chan medalionjához, és magamra kaptam, majd újfent nekiugrottam a szöszi srácnak. Jó nagyot ugorva igyekeztem egy dupla vágással felhasítani a vállát :3
- Hát Alex, ketten maradtunk :3 - sóhajtottam kelletlenül, de persze kihangsúlyoztam, hogy hányan is vagyunk :PMindenesetre cuki kis jelmezemmel villogva odalibbentem Saya-chan medalionjához, és magamra kaptam, majd újfent nekiugrottam a szöszi srácnak. Jó nagyot ugorva igyekeztem egy dupla vágással felhasítani a vállát :3
// Felvettem Saya medálját, +3 élet +1 fk +1 kitartás, de a kockákok és a pihi is maradnak.
110 HP 27 páncél //
Mirika- Állatidomár
Karakterlap
'6-os dobókocka' :
'6-os dobókocka' :
Kayaba Akihiko- Admin
- Majdnem! - Kiáltok fel, mikor Kurokoto nyila vészesen közel került Mirikához. - Csak még egy kicsit balra >< -
Elkapom a potit, de a zsebembe mélyesztem. Még nincs itt az ideje, ha most nem lövök luftot és megint elhibázza Miri, legalább egyszer, és Kuro is betalál, akkor van értelme, de csak akkor. ><
Aztán Miri, mint akit ez tökre nem izgat, jah mert valszeg tényleg így van hozzám szól. Az az arrogancia! Atyám, ez a lány mindig is ilyen fennhangon beszélt másokkal, de most? Kurokotot le se tojja, mintha itt se lenne. Én vagyok a célpontja.
Persze várható volt, nem vagyok túl gyors, de nagy sebzéseim még kárt tehetnek a törékeny testében. Azonban.... ö jön, én hátrálok, feltűnően lassan, már-már biztos vagyok benne, hogy itt a finish, amikor a lány a levegőt szeli ketté.
Dupla öröm \o/ Nem vágnak belém, és támadhatok újra. \o/
- Támadd Mirit Kuro! >< -
Majd meglendítem a Pallosom. Találj \o/ .. fáradt vagyok.
Elkapom a potit, de a zsebembe mélyesztem. Még nincs itt az ideje, ha most nem lövök luftot és megint elhibázza Miri, legalább egyszer, és Kuro is betalál, akkor van értelme, de csak akkor. ><
Aztán Miri, mint akit ez tökre nem izgat, jah mert valszeg tényleg így van hozzám szól. Az az arrogancia! Atyám, ez a lány mindig is ilyen fennhangon beszélt másokkal, de most? Kurokotot le se tojja, mintha itt se lenne. Én vagyok a célpontja.
Persze várható volt, nem vagyok túl gyors, de nagy sebzéseim még kárt tehetnek a törékeny testében. Azonban.... ö jön, én hátrálok, feltűnően lassan, már-már biztos vagyok benne, hogy itt a finish, amikor a lány a levegőt szeli ketté.
Dupla öröm \o/ Nem vágnak belém, és támadhatok újra. \o/
- Támadd Mirit Kuro! >< -
Majd meglendítem a Pallosom. Találj \o/ .. fáradt vagyok.
//támadom Mirit, sebzésem (39x0,2=7,8+39=46,8 ) 47 //
A hozzászólást Halász Alex összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Jan. 05 2014, 22:10-kor.
- flamberg:
- Zafírszálas fejpánt:
Statok
Halász Alex- Harcos
Karakterlap
The member 'Halász Alex' has done the following action : Kockadobás
'6-os dobókocka' :
'6-os dobókocka' :
Kayaba Akihiko- Admin
- Tudom, már csak ő van, de a rendszer nem enged lőni, tiszta bug ez a játék - látványosan elhajíntottam az íjam, és rúgtam rá némi piszkot.
//pihikör
//pihikör
Kurokoto- Íjász
Karakterlap
Vicces volt, ahogy Alex biztatta és instruálta a társát, engem frankón idegesített volna, ha Captain Obvious módjára a számba rágják, mit csináljak egy ilyen egyértelmű szituban. A csávó síkideg is volt, talán pont ezért, de az tuti, hogy sok harmónia nem volt köztük.
- Támadd inkább Alexet, ott a céltábla a homlokán, nem? Tiszta olyan - poénkodtam, mert időm az volt rá, ugyanis kifulladtam. Még örülhet is a szöszi, hogy nem volt élesebb a nyelve, az iménti hátrálása miatt olyan homályt szeltem, hogy kis híján orra buktam, de legalább az ő lendítése is lassú és könnyen elkerülhető volt.
- Támadd inkább Alexet, ott a céltábla a homlokán, nem? Tiszta olyan - poénkodtam, mert időm az volt rá, ugyanis kifulladtam. Még örülhet is a szöszi, hogy nem volt élesebb a nyelve, az iménti hátrálása miatt olyan homályt szeltem, hogy kis híján orra buktam, de legalább az ő lendítése is lassú és könnyen elkerülhető volt.
// 110 HP 27 páncél, pihikör //
Mirika- Állatidomár
Karakterlap
Fújtam egyet.
- Hát tettél volna többet fegyverkezelésre! Talán segített volna ><" -
Villantottam rá idegesen a szemeimet. Kész vagyok. Nagyából ott tartottam, hogy én is levágom a fegyverem, de Barran pallosa túl szép ahhoz. >.> Pff miket beszélek.
- Jahj Miri maradj úgy légyszíves, míg - mutatok itt Kurokotora - íjász társam méltóztatik felvenni az íjat és tovább játszani. <.< -
Még egy kis lihegés.
- Hát tettél volna többet fegyverkezelésre! Talán segített volna ><" -
Villantottam rá idegesen a szemeimet. Kész vagyok. Nagyából ott tartottam, hogy én is levágom a fegyverem, de Barran pallosa túl szép ahhoz. >.> Pff miket beszélek.
- Jahj Miri maradj úgy légyszíves, míg - mutatok itt Kurokotora - íjász társam méltóztatik felvenni az íjat és tovább játszani. <.< -
Még egy kis lihegés.
//pihikör, és Miri szugerálása. //
- flamberg:
- Zafírszálas fejpánt:
Statok
Halász Alex- Harcos
Karakterlap
- Ötös szinten nem tudok többet tenni, neked menne nagyokos? - felvettem a homokból az íjam és inkább közel mentem a lányhoz.
- Ez a céltábla jobban látszik, de lehet a szőke is sorra kerül hamarosan -azzal közvetlen közeleről próbáltam beverni a pofikájába
// találat esetén sebzés: 6 -> mellé
- Ez a céltábla jobban látszik, de lehet a szőke is sorra kerül hamarosan -azzal közvetlen közeleről próbáltam beverni a pofikájába
// találat esetén sebzés: 6 -> mellé
A hozzászólást Kurokoto összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Jan. 05 2014, 22:40-kor.
Kurokoto- Íjász
Karakterlap
'6-os dobókocka' :
'6-os dobókocka' :
Kayaba Akihiko- Admin
- Hm, gondoltam, hogy vonzóbb személyiség vagyok, mint Alex, de hogy ennyire? - figyeltem, ahogy az íjász közelebb "lopakodik", majd Alex felé fordultam - Álmodj, királylány :3 - görbült idegesítőnek szánt mosolyra a szám, majd hátradőlve elszökkentem a nyíl elől, mellyel mondjuk majdnem túl sokáig vártam, ugyanis szinte súrolta az arcomat Legalább látványos volt, és hogy a közönséget még jobban kiszolgáljam, a szökkenésből lenyomtam egy kézen átfordulásos hátraszaltót is.
- Iku yo! - figyelmezettem Alexet amint kitámasztottam a talajon, és egy magabiztos mosollyal lendültem előre, hogy két gyors vágással megfosszam a fiút az összes életétől :3
- Iku yo! - figyelmezettem Alexet amint kitámasztottam a talajon, és egy magabiztos mosollyal lendültem előre, hogy két gyors vágással megfosszam a fiút az összes életétől :3
// Felvettem Ayani medálját is, +1 élet +4 kitartás +1 spec, dobások, pihi nem változnak. Támadás Alexre.
115 HP 27 páncél //
Mirika- Állatidomár
Karakterlap
'6-os dobókocka' :
'6-os dobókocka' :
Kayaba Akihiko- Admin
// Azt hiszem most én következem
Alex is elesett, a kislány késes támadása közben. Ilyen sokat jelenthet a közelharc? Előbb próbáltam képen gyűrni, de nem ment. Ránéztem íjamra, életerőmre, majd a célpontomra. Ezúttal nem egy elpixeleződött egyént támadok, hanem..
Felajzottam az íjam és hátba akartam lőni a kislányt.
// támadás
Életerő: 31
edit: mellé
Alex is elesett, a kislány késes támadása közben. Ilyen sokat jelenthet a közelharc? Előbb próbáltam képen gyűrni, de nem ment. Ránéztem íjamra, életerőmre, majd a célpontomra. Ezúttal nem egy elpixeleződött egyént támadok, hanem..
Felajzottam az íjam és hátba akartam lőni a kislányt.
// támadás
Életerő: 31
edit: mellé
A hozzászólást Kurokoto összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Jan. 06 2014, 07:48-kor.
Kurokoto- Íjász
Karakterlap
#1 '6-os dobókocka' :
#1 '6-os dobókocka' :
Kayaba Akihiko- Admin
De még nem estem el
*van két 2-ét pontja *
majd írok xD
*van két 2-ét pontja *
majd írok xD
- flamberg:
- Zafírszálas fejpánt:
Statok
Halász Alex- Harcos
Karakterlap
Valóban nem estél el, de -28 HP-ról indítasz a körödben, nem kettőről :3
Mirika- Állatidomár
Karakterlap
Vazz tényleg, azt hittem neked is 3 kell a találathoz.
*benézte, pedig direkt ránézett Miri pontjaira*
Akkor Miri jön.
*benézte, pedig direkt ránézett Miri pontjaira*
Akkor Miri jön.
- flamberg:
- Zafírszálas fejpánt:
Statok
Halász Alex- Harcos
Karakterlap
Hűűű, asszem nagyon menőn festett Alex "kivégzése", ahogy elsuhantam mellette, már landolt is a testén a két vörös csík, csak nem robbant pixelekre, mint a mobok. Én pedig kábé egy méterrel mögötte álltam meg, félbehagyva a mozdulatot és míg lobogó hajam utolért, addigra már csak kettesben maradtam az íjász fiúval.
- Tudom, mire készülsz :3 - szólaltam meg, majd felegyenesedtem és elrugaszkodtam a talajról, a szó szoros értelmében átugorva a felém tartó nyílvesszőt, mely éppen csak elsuhant a hátam alatt.
- Ügyes vagy, de egy volt íjász ellen, aki ismeri az összes alacsony szintű skillt, ez nem elég - mosolyodtam el immár barátságosabban, vállam felett hátra fordulva, majd törzsemmel is szembe fordultam vele, és az időmet nem vesztegetve megrohantam. Megtiszteltem annyival, hogy nem fogtam magam vissza, és megszórtam pár szúrással, ezzel véget is vetve a meccsnek. A közönségtől egy szerény integetéssel búcsúztam, és bár jobb kezdésre vágytam, de a győzelem legalább meglett.
- Tudom, mire készülsz :3 - szólaltam meg, majd felegyenesedtem és elrugaszkodtam a talajról, a szó szoros értelmében átugorva a felém tartó nyílvesszőt, mely éppen csak elsuhant a hátam alatt.
- Ügyes vagy, de egy volt íjász ellen, aki ismeri az összes alacsony szintű skillt, ez nem elég - mosolyodtam el immár barátságosabban, vállam felett hátra fordulva, majd törzsemmel is szembe fordultam vele, és az időmet nem vesztegetve megrohantam. Megtiszteltem annyival, hogy nem fogtam magam vissza, és megszórtam pár szúrással, ezzel véget is vetve a meccsnek. A közönségtől egy szerény integetéssel búcsúztam, és bár jobb kezdésre vágytam, de a győzelem legalább meglett.
// 115 HP 27 páncél, nem kaptam be egy sebzést sem
3x2 támadás Kurokotora //
Mirika- Állatidomár
Karakterlap
'6-os dobókocka' :
'6-os dobókocka' :
Kayaba Akihiko- Admin
4 / 4 oldal • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» #2 Hisame csapata vs Desszertecskék
» #2 Red Raven vs Daloló kisangygalok
» Hinari & Hisame
» Hisame meséje
» Hisame & Peter üzlete
» #2 Red Raven vs Daloló kisangygalok
» Hinari & Hisame
» Hisame meséje
» Hisame & Peter üzlete
Sword Art Online Fórum Szerepjáték :: Szintfüggetlen játéktér :: Küzdőtér :: Lezárt Tornák :: All-Star
4 / 4 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.