Főnixkönny - [T3] Fegyver és [T3] Potion Szaküzlet
+10
Hinari
Chancery
Aoi Shizuka
Hime
Tetsuko Jin
Noxy
Kazuma
Aidor
Anatole Saito
Kusumi Ayani
14 posters
2 / 2 oldal
2 / 2 oldal • 1, 2
Re: Főnixkönny - [T3] Fegyver és [T3] Potion Szaküzlet
Legyintek a lány mondatára.
- Ugyan menj már jó lesz egyelőre annyi, aztán ha majd dj össze elegendőt, majd kárpótolsz. - mosolygok rá a lányra - Nos akkor lekovácsoljam neked vagy sem?
Mondom majd kezembe is varázsolom a kalapácsom a választ várva.
- Ugyan menj már jó lesz egyelőre annyi, aztán ha majd dj össze elegendőt, majd kárpótolsz. - mosolygok rá a lányra - Nos akkor lekovácsoljam neked vagy sem?
Mondom majd kezembe is varázsolom a kalapácsom a választ várva.
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
Kusumi Ayani- Állatidomár
- Hozzászólások száma : 1874
Karakterlap
Szint: 32
Indikátor: Zöld
Céh: Angelic Voice
Lesütött szemekkel nézek rá az idomár lányra. Nem mostanában volt, hogy valaki ennyire kedves lett volna hozzá.
- Izééé biztos vagy ebben? Hisz fogalmam sincs, hogy mennyi idő alatt tudom össze szedni a maradék 45 aranyat.
- Izééé biztos vagy ebben? Hisz fogalmam sincs, hogy mennyi idő alatt tudom össze szedni a maradék 45 aranyat.
Fegyverkezelés: 6 (+3) -> 9
Erő: 13 (+9) -> 22
Kitartás: 6 (+2) -> 8
Gyorsaság: 10 (+5 ) -> 15
Spec. Képesség: 8 (+4) -> 12
Páncél: 98
Keresés: 1
Akrobatika: 1
Nyomkövetés: 1
Hallgatózás: 1
Kristályírás: 11
Növénylátás: 56
Kristályok:
6 Gyenge anti-mob kristály
2 Halvány gyógyító kristály
1 Halvány Füst Kristály
- Képesség::
- Hollow:
Leírás: Hime képessége, hogy egy harc során, 3 körig képes két "klónt" lehívni, akik teljesen ugyanúgy néznek ki, mint ő. Ám mint mindennek, ennek is megvan az ára. Hime gyorsaságát felére csökkenti, és kitartásából is levesz két pontot az adott harcra.
Hime- Lovag
- Hozzászólások száma : 427
Karakterlap
Szint: 13
Céh: Anarchisták
- Persze, persze. Na... - csapom össze a kezeimet, majd az üllőmhöz sétálva megkovácsolom az itemet, és visszasétálok a lányhoz - Tessék. És akkor majd később törlesztesz. - mosolygok a lányra.
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
Karakterlap
- Etooo. Nagyon szépen köszönöm.- mosolygok rá az idomárra. És már nyújtom is neki a pénzt.
Fegyverkezelés: 6 (+3) -> 9
Erő: 13 (+9) -> 22
Kitartás: 6 (+2) -> 8
Gyorsaság: 10 (+5 ) -> 15
Spec. Képesség: 8 (+4) -> 12
Páncél: 98
Keresés: 1
Akrobatika: 1
Nyomkövetés: 1
Hallgatózás: 1
Kristályírás: 11
Növénylátás: 56
Kristályok:
6 Gyenge anti-mob kristály
2 Halvány gyógyító kristály
1 Halvány Füst Kristály
- Képesség::
- Hollow:
Leírás: Hime képessége, hogy egy harc során, 3 körig képes két "klónt" lehívni, akik teljesen ugyanúgy néznek ki, mint ő. Ám mint mindennek, ennek is megvan az ára. Hime gyorsaságát felére csökkenti, és kitartásából is levesz két pontot az adott harcra.
Hime- Lovag
- Hozzászólások száma : 427
Karakterlap
Szint: 13
Céh: Anarchisták
Kérnék szépen Ayani-nyantól egy Mindenes Rúnát féláron!
4 fiola Vörös Bika Potion
1 fiola Hosszú Pontosság Potion
1 fiola Gyenge Paralízis Méreg
2 fiola Gyenge Fárasztó Méreg
2 fiola Gyenge Gyengítő Méreg
2 fiola Gyenge Lassító Méreg
- Küldi bónuszok:
Aoi Shizuka- Íjász
- Hozzászólások száma : 466
Karakterlap
Szint: 19
Céh: -
-Halló...
Nem vagyok a vásárolgató típus, amim van, azt mobolásból szedem össze, de néha én is kénytelen vagyok boltokba lépni. És nekem minden ilyen alkalom felér egy próbatétellel. Egyenlőre.
-Szia, Aya. ^^ -köszönök végül, mikor meglátom. -Nem akarok sokáig zavarni, de szükségem lenni legalább egy, de ha van annyid, akkor kettő Gyengítő Méregre.
Nem vagyok a vásárolgató típus, amim van, azt mobolásból szedem össze, de néha én is kénytelen vagyok boltokba lépni. És nekem minden ilyen alkalom felér egy próbatétellel. Egyenlőre.
-Szia, Aya. ^^ -köszönök végül, mikor meglátom. -Nem akarok sokáig zavarni, de szükségem lenni legalább egy, de ha van annyid, akkor kettő Gyengítő Méregre.
Chancery- Állatidomár
- Hozzászólások száma : 3005
Karakterlap
Szint: 27
Céh: Unity
- Szia Chan. Örülök, hogy látlak. - mosolygok rá a belépő lányra - Értem akkor 2 Gyengítő méreg. Másvalami? - kérdezem, miközben kikeresem a nyersis szekrénykémből a dolgokat.
// amint gépközelbe kerülök lecraftolon neked >.> //
// amint gépközelbe kerülök lecraftolon neked >.> //
Karakterlap
-Nem-nem, más nem ^^ Köszi ^^ -rakom le az előre kiszámolt aranyat érte :3
Chancery- Állatidomár
- Hozzászólások száma : 3005
Karakterlap
Szint: 27
Céh: Unity
Szia,
Aya, Vasbőr poti úgy mennyi, ha a páncélbőr potit és a nyersiket is hozom hozzá? Am rendelnék kettőt.
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue
Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.
Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari- Kardforgató
- Hozzászólások száma : 4966
Karakterlap
Szint: 50
Céh: Justice League
úgy lesz 250 arany a kettő együtt
- Szia Katha, van Pepsid?
- Karikazi
- Túl hevített bogyós gyümölcs zamat
Angelica Katharina- Árnyharcos
- Hozzászólások száma : 437
Karakterlap
Szint: 20
Indikátor: Vörös
Oki, csereberés reagot editelem, amint Ato küldte a 2 potit már készítheted is ^^ Ha túl sok idő lesz mire küldi, majd szólok neked én, nem kell folyamatosan figyelni.
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue
Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.
Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari- Kardforgató
- Hozzászólások száma : 4966
Karakterlap
Szint: 50
2 új receptet sikerült átvennem drága íjász barátunktól, így már kapható nálam
Harcosoknak:
Holdkő Buzogány (+17 erő -4 gyorsaság) 600 aranyért
és
kardforgatóknak:
Arany Katana (+18 erő) 600 aranyért
FIGYELEM: a Katanat csak akkor kovácsolok, ha hozzátok a Díszes Katanat ami kell hozzá.
Harcosoknak:
Holdkő Buzogány (+17 erő -4 gyorsaság) 600 aranyért
és
kardforgatóknak:
Arany Katana (+18 erő) 600 aranyért
FIGYELEM: a Katanat csak akkor kovácsolok, ha hozzátok a Díszes Katanat ami kell hozzá.
Karakterlap
megjött a 2-2 új reci
Topáz *Fegyver* Recept (+14 erő +1 gyorsaság)
1 Halvány Holdkő + 9 Topáz
Megerősített Kopja Recept (+17 erő -4 gyorsaság)
3 Halvány Holdkő + 4 Opál + 1 Jeti Bőr
Speciális Méreg Recept (-6 speciális képesség minden találattal, maximum 3 találatig marad a pengén, bossokon nem használható, egy harcban maximum egyszer használható)
1 Nihil Ág + 6 Gyilkos Galóca
Páncélevő Méreg Recept (-20 páncél minden találattal, maximum 3 találatig marad a pengén, bossokon nem használható, egy harcban maximum egyszer használható)
2 Eknier Levél + 4 Ezüst Százszorszép
Topáz *Fegyver* Recept (+14 erő +1 gyorsaság)
1 Halvány Holdkő + 9 Topáz
Megerősített Kopja Recept (+17 erő -4 gyorsaság)
3 Halvány Holdkő + 4 Opál + 1 Jeti Bőr
Speciális Méreg Recept (-6 speciális képesség minden találattal, maximum 3 találatig marad a pengén, bossokon nem használható, egy harcban maximum egyszer használható)
1 Nihil Ág + 6 Gyilkos Galóca
Páncélevő Méreg Recept (-20 páncél minden találattal, maximum 3 találatig marad a pengén, bossokon nem használható, egy harcban maximum egyszer használható)
2 Eknier Levél + 4 Ezüst Százszorszép
Karakterlap
*ledob egy rakat aranyércet és könnyes búcsút vesz a három díszes katanától*
rendelnék 3 aranykatanát
rendelnék 3 aranykatanát
Kurokawa Yuuki- Harcművész
- Hozzászólások száma : 712
Karakterlap
Szint: 42
megjöttek az új receptek :3 lehet nyáladzani és természetesen rendelni ^^
Fárasztó Méreg Recept(-6 kitartás, minden találattal, maximum 3 találatig marad a pengén, bossokon nem használható, egy harcban maximum egyszer használható.) 300 arany
5 Nihil Ág + 2 Gyilkos Galóca
Kikerülés Potion Recept (A potion megivása után a használónak dobnia kell egy halál/korona kockával, ha a dobás korona, akkor sikeresen kikerüli a következő felé intézett támadást, teljesen nullázva azt, ha halál, akkor a védelmét leengedve próbálja kikerülni és sikertelen lesz, így kétszeres sebzést fog kapni a következő felé intézett támadástól.) 440 arany
11 Nihil Ág
Topáz Számszeríj Recept (+14 irányítás +6 kitartás -2 gyorsaság) 600 arany, csak hozott itemekkel!
8 Topáz + 1 Stabil Íj (item) + 1 Bika Rúna (item)
Tövis Rúna Recept (+14 erő) 900 arany
10 Topáz + 2 Opál
Jetinyúzó Kés Recept (+13 erő +3 speciális képesség +2 kitartás) 750 arany, csak hozott itemmel!
10 Jeti Bőr + 1 Rubin Kés (item)
Fárasztó Méreg Recept(-6 kitartás, minden találattal, maximum 3 találatig marad a pengén, bossokon nem használható, egy harcban maximum egyszer használható.) 300 arany
5 Nihil Ág + 2 Gyilkos Galóca
Kikerülés Potion Recept (A potion megivása után a használónak dobnia kell egy halál/korona kockával, ha a dobás korona, akkor sikeresen kikerüli a következő felé intézett támadást, teljesen nullázva azt, ha halál, akkor a védelmét leengedve próbálja kikerülni és sikertelen lesz, így kétszeres sebzést fog kapni a következő felé intézett támadástól.) 440 arany
11 Nihil Ág
Topáz Számszeríj Recept (+14 irányítás +6 kitartás -2 gyorsaság) 600 arany, csak hozott itemekkel!
8 Topáz + 1 Stabil Íj (item) + 1 Bika Rúna (item)
Tövis Rúna Recept (+14 erő) 900 arany
10 Topáz + 2 Opál
Jetinyúzó Kés Recept (+13 erő +3 speciális képesség +2 kitartás) 750 arany, csak hozott itemmel!
10 Jeti Bőr + 1 Rubin Kés (item)
Karakterlap
Halihó :3 A Tövis Rúna mennyibe kerül, ha minden alapanyagot hozok?
Karakterlap
Szint: 34
Céh: Liberators
2 újabb recepttel gazdagodtam
Lágy Esszencia Rúna (+5 élet +7 speciális képesség) 225 arany, csak hozott itemekkel kovácsolom!!!
1 Halvány Holdkő + 2 Topáz + 1 Ügyesség Rúna (item) + 1 Gyorsaság Rúna (item) + 1 Egészség Rúna (item)
Energia Potion (A használó a következő körében kap +1 többletkört, viszont az az egy plusz többletkörnyi támadás kétszer annyi cselekvéspontot fogyaszt, egy harcban maximum egyszer használható.) 320 arany
1 Gyilkos Galóca + 3 Eknier Levél + 4 Gigantikus Pitypang
Lágy Esszencia Rúna (+5 élet +7 speciális képesség) 225 arany, csak hozott itemekkel kovácsolom!!!
1 Halvány Holdkő + 2 Topáz + 1 Ügyesség Rúna (item) + 1 Gyorsaság Rúna (item) + 1 Egészség Rúna (item)
Energia Potion (A használó a következő körében kap +1 többletkört, viszont az az egy plusz többletkörnyi támadás kétszer annyi cselekvéspontot fogyaszt, egy harcban maximum egyszer használható.) 320 arany
1 Gyilkos Galóca + 3 Eknier Levél + 4 Gigantikus Pitypang
Karakterlap
Szervusz :] Három Fárasztó Mérget szeretnék venni, de inkább természetben fizetnék, és nem aranyban :] Milyen alternatív megoldásokra vagy vevő? :]
Tachibana Makoto- Lovag
- Hozzászólások száma : 1810
Karakterlap
Szint: 43
hááááát..... leginkább én csak az aranynak örülnék, de ha nagyon nem akarsz ily módon fizetni, akkor álljad a potik nyersanyagait, és csapj hozzá még egy jópár T3-as nyersit vagy növényt :3 (1 nyersi 50 arannyal egyenértékű)
Karakterlap
Ren receptjeit megörökölvén "új" potikkal bővült a listám. Ezenfelül egy állatidomár fegyverrel is gyarapodottam
Parancsmester Potion (A potion használója szabadon eldöntheti, hogy a jelenlegi támadó szörnyek közül melyik kit üt.)
1 Őslevél + 2 Eknier Levél
Kábító Méreg (-6 fegyverkezelés minden találattal, maximum 3 találatig marad a pengén, bossokon nem használható, egy harcban maximum egyszer használható.)
1 Nihil Ág + 4 Gyilkos Galóca
Lassító Méreg (-6 gyorsaság minden találattal, maximum 3 találatig marad a pengén, bossokon nem használható, egy harcban maximum egyszer használható.)
4 Nihil Ág +1 Gyilkos Galóca
Tisztító Potion (Minden legfeljebb T4 mérget és egy akármilyen másik negatív hatást levesz a megivójáról, valamint gyógyít 30 HP-t.)
1 Nihil Ág + 5 Gigantikus Pitypang
Fájdalmas Menedék Méreg (A megmérgezett játékosba a következő 3 körig minden nullát sebez, viszont a 3 kör lejárta után a mérget használó játékos sebzésének háromszorosát szenvedi el. Csak a használóval egy csapatban lévő játékosra használható, saját magadat nem sebezheted vele. Pet és idomár egy személynek számít a méreg szempontjából. 10 HP alá nem eshet a célpont élete. Ezzel a méreggel való sebzés nem okoz indikátorszín változást. Maximum 1 találatig marad a pengén, egy harcban maximum egyszer használható.)
3 Gyilkos Galóca + 3 Ezüst Százszorszép
Szerencsés Ritmus Potion (A potion megivásának körében a használó minden támadása biztosan talál, képességhasználata biztos sikerül (amennyiben több mellékcselekvése van), a következő körben minden támadást kikerül, az ellenfél képességeit arra a körre hatástalanítja, viszont utána a következő két körében csak 5-6 dobásokkal talál támadása. Bossokon nem használható, egy harcban csak egyszer használható.)
5 Nihil Ág + 2 Gigantikus Pitypang
_____
Ősi Bot Recept (+16 irányítás +1 élet)
6 Opál + 1 Rubin Síp (item)
Parancsmester Potion (A potion használója szabadon eldöntheti, hogy a jelenlegi támadó szörnyek közül melyik kit üt.)
1 Őslevél + 2 Eknier Levél
Kábító Méreg (-6 fegyverkezelés minden találattal, maximum 3 találatig marad a pengén, bossokon nem használható, egy harcban maximum egyszer használható.)
1 Nihil Ág + 4 Gyilkos Galóca
Lassító Méreg (-6 gyorsaság minden találattal, maximum 3 találatig marad a pengén, bossokon nem használható, egy harcban maximum egyszer használható.)
4 Nihil Ág +1 Gyilkos Galóca
Tisztító Potion (Minden legfeljebb T4 mérget és egy akármilyen másik negatív hatást levesz a megivójáról, valamint gyógyít 30 HP-t.)
1 Nihil Ág + 5 Gigantikus Pitypang
Fájdalmas Menedék Méreg (A megmérgezett játékosba a következő 3 körig minden nullát sebez, viszont a 3 kör lejárta után a mérget használó játékos sebzésének háromszorosát szenvedi el. Csak a használóval egy csapatban lévő játékosra használható, saját magadat nem sebezheted vele. Pet és idomár egy személynek számít a méreg szempontjából. 10 HP alá nem eshet a célpont élete. Ezzel a méreggel való sebzés nem okoz indikátorszín változást. Maximum 1 találatig marad a pengén, egy harcban maximum egyszer használható.)
3 Gyilkos Galóca + 3 Ezüst Százszorszép
Szerencsés Ritmus Potion (A potion megivásának körében a használó minden támadása biztosan talál, képességhasználata biztos sikerül (amennyiben több mellékcselekvése van), a következő körben minden támadást kikerül, az ellenfél képességeit arra a körre hatástalanítja, viszont utána a következő két körében csak 5-6 dobásokkal talál támadása. Bossokon nem használható, egy harcban csak egyszer használható.)
5 Nihil Ág + 2 Gigantikus Pitypang
_____
Ősi Bot Recept (+16 irányítás +1 élet)
6 Opál + 1 Rubin Síp (item)
Karakterlap
2 / 2 oldal • 1, 2
Similar topics
» Potion Hero szaküzlet
» Angelic Alchemist - [T2] Potion/Méreg Szaküzlet
» Eternal Flame céhbolt - [T2-T3] Potion és Méreg, [T3] Felszerelés, [T1-T2] Fegyver
» Artes pláza [T4]páncél, [T2]potion, [T2] és [T1] kristály
» Főnixkönny - Varázsital és Méregkeverő Bolt
» Angelic Alchemist - [T2] Potion/Méreg Szaküzlet
» Eternal Flame céhbolt - [T2-T3] Potion és Méreg, [T3] Felszerelés, [T1-T2] Fegyver
» Artes pláza [T4]páncél, [T2]potion, [T2] és [T1] kristály
» Főnixkönny - Varázsital és Méregkeverő Bolt
2 / 2 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.