Eternal Flame céhbolt - [T2-T3] Potion és Méreg, [T3] Felszerelés, [T1-T2] Fegyver
4 posters
1 / 1 oldal
Eternal Flame céhbolt - [T2-T3] Potion és Méreg, [T3] Felszerelés, [T1-T2] Fegyver
Eternal Flame céhbolt
Tolbana belvárosában található az Eternal Flame tagjai által működtetett bolt. Belépve a tágas helységbe az ember rögtön egy bazárban találja magát. Ugyanis itt minden megtalálható egy helyen. Nincsenek külön elhatárolt boltok és helységek, csupán polcok és portékák sokasága és néhány pult, ahol rendszerint fel lehet lelni a tulajokat és rendeléseket, óhajokat, sóhajokat lehet leadni náluk. Mindegyik pult mellet egy cégér jelzi, hogy melyik portéka is tartozik az ottani tulajdonoshoz.
Tolbana belvárosában található az Eternal Flame tagjai által működtetett bolt. Belépve a tágas helységbe az ember rögtön egy bazárban találja magát. Ugyanis itt minden megtalálható egy helyen. Nincsenek külön elhatárolt boltok és helységek, csupán polcok és portékák sokasága és néhány pult, ahol rendszerint fel lehet lelni a tulajokat és rendeléseket, óhajokat, sóhajokat lehet leadni náluk. Mindegyik pult mellet egy cégér jelzi, hogy melyik portéka is tartozik az ottani tulajdonoshoz.
[T2] Rézüst Potion és Méreg Bolt
(Tulaj: Kazura)
Kedves Vásárló!
Amennyiben a bolt pillanatnyilag nem rendelkezik a szükséges hozzávalókkal lehetőség van rendelés leadására. A termék elkészülése után a rendelő üzenetet kap annak átvehetőségéről. A bolt árai egy darab potionra/méregre értendőek. Az áraknál az arany mellett szereplő növénymennyiség azt jelenti, hogy lehetőség van ilyen módon való fizetésre is, ha valakinek nincsen elég pénze vagy egyéb okokból ezt választja. Az egyetlen kikötés, hogy a növényeknek a potionnal/méreggel megegyező Tierűnek kell lenniük és a lehetőségekhez mérten nem lehetnek ugyanolyan fajtájúak. Az azonban nem szükséges, hogy az adott potion/méreg elkészítéséhez szükséges növénnyel fizessen a vevő. Bővebb információról a pultnál tájékozódhatnak. Jó vásárlást kíván a tulaj: Kazura
Amennyiben a bolt pillanatnyilag nem rendelkezik a szükséges hozzávalókkal lehetőség van rendelés leadására. A termék elkészülése után a rendelő üzenetet kap annak átvehetőségéről. A bolt árai egy darab potionra/méregre értendőek. Az áraknál az arany mellett szereplő növénymennyiség azt jelenti, hogy lehetőség van ilyen módon való fizetésre is, ha valakinek nincsen elég pénze vagy egyéb okokból ezt választja. Az egyetlen kikötés, hogy a növényeknek a potionnal/méreggel megegyező Tierűnek kell lenniük és a lehetőségekhez mérten nem lehetnek ugyanolyan fajtájúak. Az azonban nem szükséges, hogy az adott potion/méreg elkészítéséhez szükséges növénnyel fizessen a vevő. Bővebb információról a pultnál tájékozódhatnak. Jó vásárlást kíván a tulaj: Kazura
Kínálat/Árak
- Potionok:
- Nagy Potion (+40 HP) - 80 arany/5 növény
Rövid Ellenméreg (Az elkövetkezendő 2 körben immúnis vagy a mérgekre, a feléd irányuló sikeres mérgezett támadások azonban ugyanúgy levesznek 1 találatnyi mérget az ellenséges pengéről.) - 60 arany/4 növény
Tartós Specialitás Potion (3 körig 9-el növeli a spec. képesség pontjaid.) – 60 arany/4 növény
- Mérgek:
- Gyenge Lényirtó Méreg (33% eséllyel okoz azonnali halált a megtámadott mobnak, bossokon nem használható, maximum 1 találatig marad a pengén.) - 100 arany/6 növény
[T3 Felszerelés, T3 Potion és Méreg]
Danee Pokoli Műhelye
Danee Pokoli Műhelye
(Tulaj: Danee)
Megunt felszereléseid szétbontását vállalom!
Fele ércet tudom kinyerni belőlük (lefele kerekítve)
Munkabér: 1 általad felajánlott érc a visszanyertek közül vagy az aranyban megfizetett értéke:
T1 - 10 arany (10. szint alattiaknak ingyen)
T2 - 20 arany
T3 - 40 arany
T4 - 80 arany
Érc-cserélő szolgáltatás:
minden csere tier szint*10 arany
Potion/Méreg készítés hozott anyagból ingyen, máskülönben anyagáron (15arany/növény), (100arany/ritka növény)
Felszerelés készítés hozott anyagból 100 arany munkadíjért, máskülönben az anyag ár is felszámítódik (40-60 arany/érc), (200arany/ritka érc)
Hozzávaló itemeket (pl: Moha Gyűrű) a vásárló szerzi be!
Kínálat/Árak
Fele ércet tudom kinyerni belőlük (lefele kerekítve)
Munkabér: 1 általad felajánlott érc a visszanyertek közül vagy az aranyban megfizetett értéke:
T1 - 10 arany (10. szint alattiaknak ingyen)
T2 - 20 arany
T3 - 40 arany
T4 - 80 arany
Érc-cserélő szolgáltatás:
minden csere tier szint*10 arany
- Nemesítés:
- 1 db Kis Tövisgyökér felhasználása révén érceket nemesíthet vagy korcsosíthat le:
5 ércből egy magasabb tier szintű ércet
vagy
1 ércből egy alacsonyabb tier szintű ércet
vagy
3 ércből egy azonos tierű de más tipusú ércet
2 ritka ércből 1 azonos tierű de más tipusú ritka ércet
Bronzérc > Fémkő > Halvány Holdkő > Fekete Holdkő
Munkálatlan Bőr > Vastag Bőr > Jeti Bőr > Pikkely
Sida Kő > Drágakő > Topáz > Mithril
Halvány Rubin > Tömény Rubin > Opál > Orichalcum
Vasérc > Acél > Aranyérc > Platinum
Holdkő > Borostyánkő > Obszidián > Zafír
Rubin > Tűzkő > Gyémánt > Szivárványkő
Potion/Méreg készítés hozott anyagból ingyen, máskülönben anyagáron (15arany/növény), (100arany/ritka növény)
Felszerelés készítés hozott anyagból 100 arany munkadíjért, máskülönben az anyag ár is felszámítódik (40-60 arany/érc), (200arany/ritka érc)
Hozzávaló itemeket (pl: Moha Gyűrű) a vásárló szerzi be!
Kínálat/Árak
- Potionok:
- Szerencsés Ritmus Potion 175 arany
[5 Nihil Ág + 2 Gigantikus Pitypang]
(A potion megivásának körében a használó minden támadása biztosan talál, képességhasználata biztos sikerül (amennyiben több mellékcselekvése van), a következő körben minden támadást kikerül, az ellenfél képességeit arra a körre hatástalanítja, viszont utána a következő két körében csak 5-6 dobásokkal talál támadása. Bossokon nem használható, egy harcban csak egyszer használható.)
Kikerülés Potion
[5 Nihil Ág] 125 arany
(A potion megivása után a használónak dobnia kell egy halál/korona kockával. Ha a dobás korona, akkor sikeresen kikerüli a következő felé intézett támadást, teljesen nullázva azt, ha halál, akkor a manőver sikertelen lesz, és kétszeres sebzést fog kapni a következő felé intézett támadástól.)
- Mérgek:
- -
- Felszerelések:
- Csodás Birkózó Gyűrű (+11 erő +2 kitartás)
[1 Halvány Holdkő + 1 Birkózó Páncél(item)] - 150 arany + item
Kombinált Természetgyűrű (+5 élet +6 speciális képesség)
[3 Halvány Holdkő + 1 Moha Gyűrű (item)] - 250 arany + item
Önerősítő Gyűrű (+2 élet +2 fegyverkezelés +2 erő +2 irányítás +2 kitartás +2 gyorsaság +2 speciális képesség, ha kettőt veszel fel a második már mindenhez 3-at ad)
[1 Halvány Holdkő + 1 Jeti Bőr + 1 Topáz + 1 Opál + 1 Aranyérc + 1 Fémgyűrű(item)] - 350 arany + item
Királyi Nagy Köpeny[/b] (+10 kitartás +20 páncél)
[4 Jeti Bőr + 2 Aranyérc + 1 Rubin Köpeny (item)] - 400 arany + item
Jeti Sapka (+4 kitartás +30 páncél)
[7 Jeti Bőr + 1 Alkony Maszk (item)] - 450 arany + item
[T2] Zeg-Zug Fegyverkovács műhely
(Tulaj: Miu)
Amit tudni kell:
A pulttól való távozás után reklamációt nem fogadok el! :3
A kedves vevő csak akkor veheti át az árut, ha azt már ki is fizette!
Az Eternal Flame céh tagjainka ingyen kovácsolok!
Az itemeket a kovácsoláshoz a megrendelőnek kell hoznia, ha esetleg ez még sem lehetséges, akkor 40%-al drágábban kovácsolok (+beszerzési árat számolok fel)!
Hozott alapanyagok esetén:
Amennyiben minden alapanyagot a megrendelő áll, ingyen kovácsolok.
Ha az item hiányzik, de az összes ércet a megrendelő állja, akkor csak beszerzési árat kell kifizetnie.
Amennyiben csak az alapanyagok egy részét állja a megrendelő az adott fegyver fél áron vihető el - item hiányában az árhoz hozzáadódik a beszerzési költség is.
Árak:
Gyakori fegyverek/Rúnák: 50 arany
Ritka fegyverek/Rúnák: 100 arany
A kedves vevő csak akkor veheti át az árut, ha azt már ki is fizette!
Az Eternal Flame céh tagjainka ingyen kovácsolok!
Az itemeket a kovácsoláshoz a megrendelőnek kell hoznia, ha esetleg ez még sem lehetséges, akkor 40%-al drágábban kovácsolok (+beszerzési árat számolok fel)!
Hozott alapanyagok esetén:
Amennyiben minden alapanyagot a megrendelő áll, ingyen kovácsolok.
Ha az item hiányzik, de az összes ércet a megrendelő állja, akkor csak beszerzési árat kell kifizetnie.
Amennyiben csak az alapanyagok egy részét állja a megrendelő az adott fegyver fél áron vihető el - item hiányában az árhoz hozzáadódik a beszerzési költség is.
Árak:
Gyakori fegyverek/Rúnák: 50 arany
Ritka fegyverek/Rúnák: 100 arany
[T1 Fegyver]Részeg vadász
(Tulaj: Kemabat)
Hozott alapanyagokból 10 arany munkadíjjal dolgozom, céhen belül természetesen ingyen.
Hozott alapanyagokból 10 arany munkadíjjal dolgozom, céhen belül természetesen ingyen.
- Kínálat:
- Fa Irányítópálca (+1 irányítás)
A hozzászólást Miu összesen 9 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Május 02 2016, 17:05-kor.
Miu- Kardforgató
- Hozzászólások száma : 658
Karakterlap
Szint: 23
Indikátor: Vörös
Céh: -
Re: Eternal Flame céhbolt - [T2-T3] Potion és Méreg, [T3] Felszerelés, [T1-T2] Fegyver
Miu-san,
Kérnék szépen egy EGYEDI Mindenes Rúnát, a hozzávaló Stabil Íjat átküldtem
Egyedi jellemzője pedig legyen a következő: 2 irányítás helyett +2 speciális képesség (Egyedi Mindenes Rúna (+2 fegyverkezelés +2 erő +2 kitartás +2 gyorsaság +4 speciális képesség))
Kérnék szépen egy EGYEDI Mindenes Rúnát, a hozzávaló Stabil Íjat átküldtem
Egyedi jellemzője pedig legyen a következő: 2 irányítás helyett +2 speciális képesség (Egyedi Mindenes Rúna (+2 fegyverkezelés +2 erő +2 kitartás +2 gyorsaság +4 speciális képesség))
Danee- Lovag
- Hozzászólások száma : 1932
Karakterlap
Szint: 43
Indikátor: Zöld
Céh: Unity
Re: Eternal Flame céhbolt - [T2-T3] Potion és Méreg, [T3] Felszerelés, [T1-T2] Fegyver
Kész is van az EGYEDI rúnád. :3
Miu- Kardforgató
Karakterlap
Rézüst Potion és Méreg Bolt - T2-re lépett
Danee Pokoli Műhelye - T3-ra lépett (Potion és Méreg) - még nincsenek receptek
Danee Pokoli Műhelye - T3-ra lépett (Potion és Méreg) - még nincsenek receptek
Miu- Kardforgató
Karakterlap
Akkor én sem maradhatok ki a céhes Mindenes Rúna trendből
Én is kérek szépen egy Egyedi Mindenes Rúnát, természetesen a hozzávaló íjat küldöm is.
Irányítás helyett fegyverkezelésre lenne szükségem így a következőképp alakul a rúna:
Egyedi Mindenes Rúna (+4 fegyverkezelés +2 erő +2 kitartás +2 gyorsaság +2 speciális képesség)
Én is kérek szépen egy Egyedi Mindenes Rúnát, természetesen a hozzávaló íjat küldöm is.
Irányítás helyett fegyverkezelésre lenne szükségem így a következőképp alakul a rúna:
Egyedi Mindenes Rúna (+4 fegyverkezelés +2 erő +2 kitartás +2 gyorsaság +2 speciális képesség)
- Hozzászólások száma : 356
Karakterlap
Szint: 20
Új Receptek!
Rézüst Potion és Méreg Bolt
Tartós Specialitás Potion
Danee Pokoli Műhelye
Királyi Nagy Köpeny
Zeg-Zug Fegyverkovács műhely
Bika Rúna
Rubin Íj
Tartós Specialitás Potion
Danee Pokoli Műhelye
Királyi Nagy Köpeny
Bika Rúna
Rubin Íj
Miu- Kardforgató
Karakterlap
Új bolt nyílt!
Új receptek!
Danee Pokoli Műhelye
Szerencsés Ritmus Potion
Kikerülés Potion
Önerősítő Gyűrű
Jeti Sapka
Lángoló Nodachi
Új receptek!
Danee Pokoli Műhelye
Szerencsés Ritmus Potion
Kikerülés Potion
Önerősítő Gyűrű
Jeti Sapka
Lángoló Nodachi
Miu- Kardforgató
Karakterlap
A céh ugyan megszűnt, de a bolt T3 felszerelés/potion/méreg részlege egyelőre meghosszabbított nyitva tartással fennmarad még egy ideig, amíg nem találok (ki) új helyet
A meglévő T3 felszerelés receptek (szürkével és barackszínnel), valamint az összes többi (gyakori) is kérhető (sárgával), a Szóló Paradiseból beszerzem:
Hozott nyersanyagnál csak munkadíj kerül felszámításra
A meglévő T3 felszerelés receptek (szürkével és barackszínnel)
- Fejfedők:
Topáz Sisak (+3 erő +25 páncél)
Fekete Bronz Sisak (+35 páncél)
Jeti Sapka (+4 kitartás +30 páncél)
Aranykorona (+8 gyorsaság +25 páncél)
Sólyomvezér Sisak (+10 irányítás +20 páncél)
- Köpenyek és palástok:
- Denevéres Köpeny (+4 fegyverkezelés +5 speciális képesség +10 páncél)
Kitartás Köpenye (+8 kitartás +6 gyorsaság)
Pókmintás Köpeny (+14 irányítás)
Sárkánypikkelyes Köpeny (+6 kitartás +10 speciális képesség)
Foltozott Köpeny (+7 fegyverkezelés +8 kitartás +5 páncél)
Királyi Nagy Köpeny (+10 kitartás +20 páncél)
- Ruhák és páncélok:
- Opálbevonatú Ruha (+1 kitartás +1 erő +35 páncél)
Holdsugár Mellvért (+35 páncél)Jetibőr Ruha (+2 erő +2 speciális képesség +35 páncél)
Arany Mellvért (+45 páncél)
- Lábbelik:
- Medvetalp (+2 gyorsaság +7 erő +10 páncél)
Indamintás Lábbeli (+6 fegyverkezelés +6 gyorsaság +4 kitartás)
Opáltalpas Cipő (+12 gyorsaság +4 erő +5 páncél)
Topáztalpas Cipő (+12 gyorsaság +4 irányítás +5 páncél)Aranycipő (+4 kitartás +35 páncél)
- Gyűrűk:
- Csodás Aranygyűrű (+11 erő +2 kitartás)
Csodás Birkózó Gyűrű (+11 kitartás +2 erő)
Önerősítő Gyűrű (+2 élet +2 fegyverkezelés +2 erő +2 irányítás +2 kitartás +2 gyorsaság +2 speciális képesség, ha kettőt veszel fel a második már mindenhez 3-at ad)
Macskaszem Gyűrű (+5 fegyverkezelés +5 gyorsaság +5 kitartás)
Kombinált Természetgyűrű (+5 élet +6 speciális képesség)
Bőrgyűrű (+21 fegyverkezelés -2 élet)
Mennydörgés Gyűrű (+18 gyorsaság, + ehhez még 4 gyorsaság, ha Villanás is fel van szerelve)
- T3 Gyógyitalok:
- Vasbőr Potion (+50 páncél és egy körig vassá változik a megivó bőre, így abban a körben tízzel kevesebb sebzést kap.)
Kikerülés Potion (A potion megivása után a használónak dobnia kell egy halál/korona kockával. Ha a dobás korona, akkor sikeresen kikerüli a következő felé intézett támadást, teljesen nullázva azt, ha halál, akkor a manőver sikertelen lesz, és kétszeres sebzést fog kapni a következő felé intézett támadástól.)
Szerencsés Ritmus Potion (A potion megivásának körében a használó minden támadása biztosan talál, képességhasználata biztos sikerül (amennyiben több mellékcselekvése van), a következő körben minden támadást kikerül, az ellenfél képességeit arra a körre hatástalanítja, viszont utána a következő két körében csak 5-6 dobásokkal talál támadása. Bossokon nem használható, egy harcban csak egyszer használható.)
Perfekt Frissítő Potion (+15 gyorsaság két körig és +50 HP.)
- T3 Mérgek:
- Fájdalmas Menedék Méreg (A megmérgezett játékosba a következő 3 körig minden nullát sebez, viszont a 3 kör lejárta után a mérget használó játékos sebzésének háromszorosát szenvedi el. Csak a használóval egy csapatban lévő játékosra használható, saját magadat nem sebezheted vele. Pet és idomár egy személynek számít a méreg szempontjából. 10 HP alá nem eshet a célpont élete. Ezzel a méreggel való sebzés nem okoz indikátorszín változást. Maximum 1 találatig marad a pengén, egy harcban maximum egyszer használható.)
Speciális Méreg (-6 speciális képesség minden találattal, maximum 3 találatig marad a pengén, bossokon nem használható, egy harcban maximum egyszer használható.)
Páncélevő Méreg (-20 páncél minden találattal, maximum 3 találatig marad a pengén, bossokon nem használható, egy harcban maximum egyszer használható.)
Vérengző Áldozat Méreg Recept (többletkörök és +1 mellékcselekvés sebződés fejében)
Hozott nyersanyagnál csak munkadíj kerül felszámításra
A hozzászólást Danee összesen 6 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Ápr. 25 2017, 21:28-kor.
Danee- Lovag
Karakterlap
Szia!
Mennyibe kerül hozott nyersi esetén a Csodás Birkózó Gyűrű (+11 kitartás +2 erő)
és milyen nyersiket hozzak a legyártásához? :3
Céharanyből fizetnék és a Gyűrűt Ritsunak kellene majd utalni.
Illetve jól látom, hogy aranygyűrűt is tudsz? Ha igen akkor azokra is ugyanezek a kérdések
Mennyibe kerül hozott nyersi esetén a Csodás Birkózó Gyűrű (+11 kitartás +2 erő)
és milyen nyersiket hozzak a legyártásához? :3
Céharanyből fizetnék és a Gyűrűt Ritsunak kellene majd utalni.
Illetve jól látom, hogy aranygyűrűt is tudsz? Ha igen akkor azokra is ugyanezek a kérdések
- Hozzászólások száma : 1565
Karakterlap
Szint: 32
Céh: Jumpy Vigor
7 Aranyérc kell a Csodás Aranygyűrűhöz,
1 Halvány Holdkő + 1 Birkózó Páncél (item) a Csodás Birkózó Gyűrűhöz
ha biztosítod a hozzávalókat, akkor 100-100 arany darabonként
1 Halvány Holdkő + 1 Birkózó Páncél (item) a Csodás Birkózó Gyűrűhöz
ha biztosítod a hozzávalókat, akkor 100-100 arany darabonként
Danee- Lovag
Karakterlap
Oksa, áll az alku
https://swordartonline.hungarianforum.com/t2528p1075-csere-bere#105950
Itt küldtem a cuccokat. A gyűrűket Ritsu-nak címezd majd a csere-berében :3 Majd hamarosan jövünk újra vásárolgatni
https://swordartonline.hungarianforum.com/t2528p1075-csere-bere#105950
Itt küldtem a cuccokat. A gyűrűket Ritsu-nak címezd majd a csere-berében :3 Majd hamarosan jövünk újra vásárolgatni
- Hozzászólások száma : 1565
Karakterlap
Szint: 32
Céh: Jumpy Vigor
Elkészültek a gyűrűk, az arannyal vigyázni, mert az egy gyűrű kegyetlen, bilincs az egyetlen!
köszi a vásárlást
köszi a vásárlást
Danee- Lovag
Karakterlap
Danee- Lovag
Karakterlap
zárható a topik, önálló boltot nyitok.
Danee- Lovag
Karakterlap
Similar topics
» Angelic Alchemist - [T2] Potion/Méreg Szaküzlet
» Eternal Flame felszámolás
» Főnixkönny - [T3] Fegyver és [T3] Potion Szaküzlet
» [T1] Rézüst Potion és Méreg Bolt
» [T2] Fehér Rózsa Potion és Méreg Bolt
» Eternal Flame felszámolás
» Főnixkönny - [T3] Fegyver és [T3] Potion Szaküzlet
» [T1] Rézüst Potion és Méreg Bolt
» [T2] Fehér Rózsa Potion és Méreg Bolt
1 / 1 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.