Páncélos Macskosz - Anatole kovácsműhelye [T2]
+21
Snowcat
Tsubasa Norika
Nio
Jun
Kyuushiro
Fuuko Shinatsu
Peter Worker
RenAi
Tomoyama Tsubaki
Enheriel
Askr
Halász Alex
Chitose
Joey Chrome
Szophie
Viola
King
Taidana
Yurihime
Hinari
Anatole Saito
25 posters
4 / 5 oldal
4 / 5 oldal • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Páncélos Macskosz - Anatole kovácsműhelye [T2]
*Átnyújtja* Köszönöm a vásárlást, térj be máskor is hozzám!Aidor írta:Akkor 50 arany a bőrruháért.
Anatole Saito- Harcos
- Hozzászólások száma : 2965
Karakterlap
Szint: 35
Indikátor: Zöld
Céh: Artes Liberales, Sayonara
Ohayou! ^^ Szeretném megvásárolni azt a macskás bronz vértet. *Mutogat, hogy melyik lenne az.* Van rá 130 aranyam, remélem elég lesz ^^"
Kagura- Harcművész
- Hozzászólások száma : 75
Karakterlap
Szint: 5
Céh: -
Parancsolj! Köszönöm a vásárlást, térj be hozzám máskor is, ha szükséged van valamire. (Csere-berébe is írd be kérlek)Kagura írta:Ohayou! ^^ Szeretném megvásárolni azt a macskás bronz vértet. *Mutogat, hogy melyik lenne az.* Van rá 130 aranyam, remélem elég lesz ^^"
Anatole Saito- Harcos
Karakterlap
A macskás kovácsbolt T2-es szintre vált,
megrendeléseket továbbra is várom a receptlista alapján!
Jelenleg megvásárolható termékek:
3x Bronz Vért (+9 páncél) - 140 arany
1x Kapcsolat Gyűrű (+6 irányítás) - 200 arany
megrendeléseket továbbra is várom a receptlista alapján!
3x Bronz Vért (+9 páncél) - 140 arany
A hozzászólást Anatole Saito összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Júl. 10 2013, 22:45-kor.
Anatole Saito- Harcos
Karakterlap
Lefoglalok egy Nyúlcipőt!
Enheriel (violet), Lulu (hotpink), Villámlás (khaki), Snowcat (#9999FF), Regina (cyan)
Enheriel- Állatidomár
- Hozzászólások száma : 1188
Karakterlap
Szint: 30
Céh: Artes
3x Bronz Vért (+9 páncél) - 120 arany/db
1x Fémgyűrű (+5 erő, +2 kitartás) - 250 arany
Anatole Saito- Harcos
Karakterlap
A Bronzvért esete Daneeval
Lejárt lábakkal, kissé megfáradtan botorkálva pillantja meg a macskás cégért az utcáról.
- Remélem tényleg ez az utolsó páncélkovács műhely a városban, ahol még nem kerestem... - morog magában
A kilincsben megfogódzkodva, nagy sóhaj kíséretében vesz levegőt és nyomja le a rézkallantyút.
Lassú, de megfontolt mozdulttal nyitja ki a műhelyhez tartozó mintabolt ajtaját, feje felett megszólal a csengettyű, ahogy az ajtó kitárul.
- Jó napot! - köszön illedelmesen, bár kissé bizonytalan hangon, és becsukja maga mögött az ajtót.
Egy szőke fiatal férfi az, ruhája egyszerű cserzett, festetlen bőrzeke és pantalló, oldalán, a fegyverövről egy hosszúkard lóg alá, hüvelyében pihenve. Magyarán szólva a kezdők felszerelését viseli.
Nem lép rögtön az eléje táruló márványlapos pulthoz, hanem az ajtón innen megállva körbetekint, orrlyukai kitágulnak, ahogy beleszippant a süteményillattal belengett helység levegőjébe. Szemeit lecsukva élvezi az illatkavalkádot, és apró mosoly ül ki az arcára.
- Isteni illatok! - suttogja elragadtatva, majd immáron nyitott szemmel körbetekint a boltban.
Tekintete a baloldali polcokon állapodik meg, lába határozott lépésekkel viszi közelebb a kiállított darabokhoz
- Egy Bronz Vért! - csillan fel a szeme - Végre, megtaláltalak! - mondja félhangosan, áhítattal megtelve.
Karja mohó igyekezettel indul a vért felé, ám mégis megáll mielőtt megérintené, mintha csak valami szent aura övezné a tárgyat.
A kéz aztán óvatosan mégis rásiklik a gondos kezekkel megmunkált darabra, olyan csodálattal simítja végig, mint aki életében először lát ilyet.
Aztán leveszi a kezét a vértről, s az övéről lelógó egyik tarsolyból egy kis elnyűtt borítójú könyvecskét kotor elő. Belelapoz, majd a vért és a kinyitott könyv oldala közt felváltva ide-oda pillantva hümmög.
- Ez kell legyen az! - mondja még mindig csak magának, halkan
A könyvet összecsapva, visszasuvasztja a helyére, majd a márványlapos tölgyfapulthoz sétál.
- Elnézést, megkérdezhetem, hogy az - mutat balra, a vértre - ott tényleg egy bronz vért-e? És ha igen mennyibe kerülne?
- Remélem tényleg ez az utolsó páncélkovács műhely a városban, ahol még nem kerestem... - morog magában
A kilincsben megfogódzkodva, nagy sóhaj kíséretében vesz levegőt és nyomja le a rézkallantyút.
Lassú, de megfontolt mozdulttal nyitja ki a műhelyhez tartozó mintabolt ajtaját, feje felett megszólal a csengettyű, ahogy az ajtó kitárul.
- Jó napot! - köszön illedelmesen, bár kissé bizonytalan hangon, és becsukja maga mögött az ajtót.
Egy szőke fiatal férfi az, ruhája egyszerű cserzett, festetlen bőrzeke és pantalló, oldalán, a fegyverövről egy hosszúkard lóg alá, hüvelyében pihenve. Magyarán szólva a kezdők felszerelését viseli.
Nem lép rögtön az eléje táruló márványlapos pulthoz, hanem az ajtón innen megállva körbetekint, orrlyukai kitágulnak, ahogy beleszippant a süteményillattal belengett helység levegőjébe. Szemeit lecsukva élvezi az illatkavalkádot, és apró mosoly ül ki az arcára.
- Isteni illatok! - suttogja elragadtatva, majd immáron nyitott szemmel körbetekint a boltban.
Tekintete a baloldali polcokon állapodik meg, lába határozott lépésekkel viszi közelebb a kiállított darabokhoz
- Egy Bronz Vért! - csillan fel a szeme - Végre, megtaláltalak! - mondja félhangosan, áhítattal megtelve.
Karja mohó igyekezettel indul a vért felé, ám mégis megáll mielőtt megérintené, mintha csak valami szent aura övezné a tárgyat.
A kéz aztán óvatosan mégis rásiklik a gondos kezekkel megmunkált darabra, olyan csodálattal simítja végig, mint aki életében először lát ilyet.
Aztán leveszi a kezét a vértről, s az övéről lelógó egyik tarsolyból egy kis elnyűtt borítójú könyvecskét kotor elő. Belelapoz, majd a vért és a kinyitott könyv oldala közt felváltva ide-oda pillantva hümmög.
- Ez kell legyen az! - mondja még mindig csak magának, halkan
A könyvet összecsapva, visszasuvasztja a helyére, majd a márványlapos tölgyfapulthoz sétál.
- Elnézést, megkérdezhetem, hogy az - mutat balra, a vértre - ott tényleg egy bronz vért-e? És ha igen mennyibe kerülne?
Danee- Lovag
- Hozzászólások száma : 1932
Karakterlap
Szint: 43
Céh: Unity
- Igen, az egy hamisíthatatlan Anatole féle bronz vért és ha szabad megjegyeznem, ennyire lelkes érdeklődővel rég találkoztam. - szóltam önkéntelenül elmosolyodva a szőke férfiú őszinte öröme és rácsodálkozása láttán. Éppen hintaszékemben ülök, ölemben Aldo szunyókál. Ilyenkor olyan angyali nyugodtság költözik a szőrmókba, hogy pár percre megfeledkezem arról, micsoda egy pokolfajzat is valójában. Ha nem tévedek, akkor a guide book-ját bújta az imént a korombeli fiatalember, s úgy tűnik nem sok vértet láthatott még, ha arra van szüksége. Mármint a tájékoztató füzetkére. Egy fiatal feltörekvő, ambiciózus kezdő. Pontosan rá van szükségem! Remélhetőleg hírét viszi, hogy itt vannak még elfekvőben kiváló T1-es felszerelések is. - Tier 1-es szinten ez a legkiválóbb vértezet, próbáld fel bátran! - Felállok, s miután macskámat a helyemre teszem - persze óvatosan, nehogy felébredjen őkényessége - előzékenyen felsegítem a férfira a páncélt. - Itt és itt ha megérinted, akkor az alkatodhoz fog igazodni - mutatok rá a mellkasára, majd a derekára, s így igazodik is a fém a testalkatához. A virtuális világ gyönyörei. Ezután vigyorogva kezet nyújtok felé. - Egyébként én lennék Anatole, a macskás kovács. Üdvözöllek a boltomban! szeretnéd esetleg megvenni a vértet? - Ha az árral nem lenne tisztába, anélkül is tájékozódhatna a kiírt árlistákról, mielőtt engem kérdezne róla. - Most akciós ára van, csupán 120 arany.
Anatole Saito- Harcos
Karakterlap
- Öö, ööö - száll el a határozottsága a dicséret hallatán. Hiába, nincs hozzászokva igazán a bókokhoz és dicséretekhez, náluk ez, odahaza elég foghíjasan volt mérve, és még egy nő szájából halva is zavarba hozzná, nem hogy egy vele egykorú férfiéból
- Hát, csak ... izé ... - keresi a szavakat - ... próbálom megtalálni a legjobb felszerelést a szintemhez ... - hadarja a végét
- Uh, köszönöm! - bújik bele az eladó segítségével a vértbe
- Szóval csak meg kell érinteni, és felveszi az alakom? Ilyet nem is olvastam a könyvben! De ez így szuper! Azt hittem, hogy majd még magamra kell igazíttatnom, mint a valóságban!
Megilletődve tapogatja magán a tökéletesen álló vért bronzos fémfelületété, végig simítva a derekánál a szélét, a mellizmokat és hasizmot imitáló kovácsmunkát, a köpeny rögzítéséül szolgáló csatokat a vállakon, a nyaknál lévő szegélyt.
- Wow! - higgad le ismét, most hogy saját magán érezheti a vértet, és újfent lenyűgözve áll a bolt közepén.
- Megnézhetem? - kérdezi és egy állótükörhöz sétálva csodálja meg magán elöl-hátul a tükörben.
- Én pedig Danee! - fogadja el a felé nyújtott jobbot - Örvendek a szerencsének! De tényleg! - teszi hozzá és mosolyodik.
- Fél napja járom a várost, már teljesen elfáradtam ebben a hőségben, ami most kint tombol, lejártam a lábamat is, de végül csak jó helyre értem!
- Természetesen meg szeretném venni, ha kitelik a pénzemből!
Körbe tekint az árlistát keresve, majd amikor megpillantja, közelebbről is szemügyre veszi:
- A Bronz Vért 120 arany? A pénztárcámhoz képest egy kicsit drága, de még mindig semmi olyanokhoz képest, amit máshol láttam, például ott volt az a Szabdaló nevű kard, na az 400 fölött volt, nem tudom olyanom lesz-e majd valaha, és ha igen mikor, de erre azért már telik most is! - újabb mosoly jelenik meg az arcán, örül, hogy a tier 1-esből futja neki a legjobb vértre, szinte már büszke rá.
- Rendben van! Akkor megvenném! - és neki áll kipengetni az aranyakat a márványlapos tölgyfapultra.
- Ömm... van még itt valami - kezd bele egészen más hangsúllyal - amihez szintén szeretnék hozzájutni, de az nem vásárolható meg... - és előhívja a menüjét
- Úgy látom nincs olyan eget-rengető forgalom itt, bár egy szavam se lehet a boltra, nagyon príma a választék is és a kiszolgálás is... - húzza mosolyra száját
- De nem túl unalmas itt ülni órákig és várni a vásárlókat? - kérdezi őszintén
- Történetesen van az inventory-mban pár üveg sör és bor, aminek hamarosan lejár a szavatossága... - elővesz 1-1 üveget az említett szeszekből, s mindkét kezében tartva egy-egy palackot, a levegőbe lóbálja őket, amolyan invitálásként
- Arra gondoltam, hogy ha kiülhetnénk valahova kicsit iszogatni... amúgy sincs sok ismerősöm itt a játékban. Még csak nem rég kezdtem...
- Hát, csak ... izé ... - keresi a szavakat - ... próbálom megtalálni a legjobb felszerelést a szintemhez ... - hadarja a végét
- Uh, köszönöm! - bújik bele az eladó segítségével a vértbe
- Szóval csak meg kell érinteni, és felveszi az alakom? Ilyet nem is olvastam a könyvben! De ez így szuper! Azt hittem, hogy majd még magamra kell igazíttatnom, mint a valóságban!
Megilletődve tapogatja magán a tökéletesen álló vért bronzos fémfelületété, végig simítva a derekánál a szélét, a mellizmokat és hasizmot imitáló kovácsmunkát, a köpeny rögzítéséül szolgáló csatokat a vállakon, a nyaknál lévő szegélyt.
- Wow! - higgad le ismét, most hogy saját magán érezheti a vértet, és újfent lenyűgözve áll a bolt közepén.
- Megnézhetem? - kérdezi és egy állótükörhöz sétálva csodálja meg magán elöl-hátul a tükörben.
- Én pedig Danee! - fogadja el a felé nyújtott jobbot - Örvendek a szerencsének! De tényleg! - teszi hozzá és mosolyodik.
- Fél napja járom a várost, már teljesen elfáradtam ebben a hőségben, ami most kint tombol, lejártam a lábamat is, de végül csak jó helyre értem!
- Természetesen meg szeretném venni, ha kitelik a pénzemből!
Körbe tekint az árlistát keresve, majd amikor megpillantja, közelebbről is szemügyre veszi:
- A Bronz Vért 120 arany? A pénztárcámhoz képest egy kicsit drága, de még mindig semmi olyanokhoz képest, amit máshol láttam, például ott volt az a Szabdaló nevű kard, na az 400 fölött volt, nem tudom olyanom lesz-e majd valaha, és ha igen mikor, de erre azért már telik most is! - újabb mosoly jelenik meg az arcán, örül, hogy a tier 1-esből futja neki a legjobb vértre, szinte már büszke rá.
- Rendben van! Akkor megvenném! - és neki áll kipengetni az aranyakat a márványlapos tölgyfapultra.
- Ömm... van még itt valami - kezd bele egészen más hangsúllyal - amihez szintén szeretnék hozzájutni, de az nem vásárolható meg... - és előhívja a menüjét
- Úgy látom nincs olyan eget-rengető forgalom itt, bár egy szavam se lehet a boltra, nagyon príma a választék is és a kiszolgálás is... - húzza mosolyra száját
- De nem túl unalmas itt ülni órákig és várni a vásárlókat? - kérdezi őszintén
- Történetesen van az inventory-mban pár üveg sör és bor, aminek hamarosan lejár a szavatossága... - elővesz 1-1 üveget az említett szeszekből, s mindkét kezében tartva egy-egy palackot, a levegőbe lóbálja őket, amolyan invitálásként
- Arra gondoltam, hogy ha kiülhetnénk valahova kicsit iszogatni... amúgy sincs sok ismerősöm itt a játékban. Még csak nem rég kezdtem...
Danee- Lovag
- Hozzászólások száma : 1932
Karakterlap
Szint: 43
Aktuális kínálat:Fémpáncél (+19 páncél) - 300 arany
Fémgyűrű (+5 erő, +2 kitartás) - 250 arany
A hozzászólást Anatole Saito összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Szept. 01 2013, 14:32-kor.
Anatole Saito- Harcos
Karakterlap
Beruháznék egy Fémpáncélra. A pénz itt átutalva.
Askr- Állatidomár
- Hozzászólások száma : 533
Karakterlap
Szint: 27
Fémgyűrű is elkelt!
Anatole Saito- Harcos
Karakterlap
Szia Anat,
Vásárolnék egy fémpáncélt és egy sasos sisakot.
Itt küldtem az aranyat és az érceket hozzá
Vásárolnék egy fémpáncélt és egy sasos sisakot.
Itt küldtem az aranyat és az érceket hozzá
Peter Worker- Állatidomár
- Hozzászólások száma : 1008
Karakterlap
Szint: 26
Céh: Young Justice
Köszönöm cimbora a megrendelést, mentek a macskás holmik
Anatole Saito- Harcos
Karakterlap
Aktuális kínálat:
1x Egészség gyűrű (+7 élet)
Anatole Saito- Harcos
Karakterlap
Khm, én meg szeretném venni :oKüldöm is érte itt az aranyat... ^^"
Askr- Állatidomár
- Hozzászólások száma : 533
Karakterlap
BOLHAPIACON
1x Gyenge fárasztó méreg - 25 arany
1x Kezdő állatidomár Kés ( - ) - 10 arany
1x Kezdő ruha (+2 páncél) - 10 arany
1x Természet gyűrű (+1 élet) - 20 arany
1x Stabil íj (+1 irányítás +1 fegyverkezelés) - 20 arany
1x Vaskard (+2 erő) - 30 arany
1x Hosszú Irányítópálca (felszerelt, +2 irányítás +2 élet) - 100 arany
1x Vas Sisak (felszerelt, +7 páncél) - 100 arany
2x Kapcsolat Gyűrű (felszerelt, +6 irányítás) - 200 arany/db
Anatole Saito- Harcos
Karakterlap
Chancery- Állatidomár
- Hozzászólások száma : 3005
Karakterlap
4 / 5 oldal • 1, 2, 3, 4, 5
4 / 5 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.