Javaslatok
+83
Argo
Sakuya
ZexCeed
Raygart Arrow
Kiwi
Yuuki Asuna
Stingray
Miu
Hayashi Yuichi
Silver
Ayse
Kurokawa Yuuki
Kuromajo
Mayumi
Kemila
Dr. Kayaba Natsuko "Nia"
Kirigaya Suguha
Malcolm
Benedict Arata
Saya
Chiaki
Tantalosz
Cearso
Kokoro
Cellindir
Akairo
Rinarin Ai Kita
Bacchus
Sinon
Morrigan
Ryuu
Phobos
Kuradeel
Suzume
Atoru
Kodoku
Ilsette
Silica
Kincaid
FigtherBunny
Strea
Utahime
Shukaku
Elysion
Tsubasa Norika
Ozirisz
Danee
Kurokoto
Rokurou Amateratsu
Cardinal
Asuka
King
Jun
Aidor
Diabel
Szophie
Tachibana Makoto
Hinari
Halász Alex
Chancery
Yurihime
Joey Chrome
Enheriel
Sachi
Tatsuki Ranmaru
Noxy
Mirika
Taidana
Koshitsu Esutel
Peter Worker
Jasude
Ryuninji Ren
Kazuma
Rosalia
Fuun Kotarou
Allen Dante
RenAi
Rita Hanami
Kusumi Ayani
Henzon
Anatole Saito
Zero
Kayaba Akihiko
87 posters
4 / 39 oldal
4 / 39 oldal • 1, 2, 3, 4, 5 ... 21 ... 39
Re: Javaslatok
Nah én meg az utóbbival nem értek egyet. Főleg az író, humorista és a már bekerült költészettel. Ezek mind mentális képességekre hagyatkoznak. Hogy befolyásolhatná az emberi elmét a játék? Nekem ez nem tetszik. Szerintem ezek ne kerüljenek be és a költészet is váljon ki a felsoroltakból. Az éneklés azért más, vagy a hangszertudás, mert ahhoz vagy hangszálakat, vagy ujjakat mozgatni kell, mechanikai képességek. De az, hogy valaki jól ír, vagy jól költ, az az agyán múlik, nem a kezén. A szobrászat még belefér, mert ahhoz is kell kézügyesség.
Koshitsu Esutel- Íjász
- Hozzászólások száma : 806
Karakterlap
Szint: 22
Indikátor: Zöld
Céh: Artes Liberales
Teljesen egyetértek Esutellel.
- flamberg:
- Zafírszálas fejpánt:
Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
Halász Alex- Harcos
- Hozzászólások száma : 1731
Karakterlap
Szint: 36
Céh: Justice League
Amik egyszer már bekerültek, azokat nem fogja kivenni KA, chaten már érvelt mellette, hogy miért, szóval ha kérhetem, a folyamatos megvétózások helyett építő jellegű ötletekkel szolgáljatok. A szobrászatot szintén elvetette, arra már nem emlékszem miért, azt hiszem túl soknak tartotta a rajzolás és festészet mellett.
Ha szeretnétek, hogy egy harmadlagos bekerüljön (akár új, akár az eddig elutasítottak listájáról valamelyik), akkor érveljetek mellette, hogy miért illik bele a rendszerbe és hogyan képzelitek el a megvalósítását!
Az én javaslataim:
Ha szeretnétek, hogy egy harmadlagos bekerüljön (akár új, akár az eddig elutasítottak listájáról valamelyik), akkor érveljetek mellette, hogy miért illik bele a rendszerbe és hogyan képzelitek el a megvalósítását!
Az én javaslataim:
- Úszás - Ha van tavacska, onsen, na meg horgászat is, akkor jól jönne az úszás is, mert mi van, ha valaki beleesik a vízbe horgászat közben és nem tud kievickélni a partra?
- Vadászat - Többen is jelezték, hogy illene a karakterükhöz. Gyakorlatban úgy tudom elképzelni, hogy csak akkor tudod megszerezni egy mob húsát, ha van vadászat jártasságod. Mint mikor Kiritoék nyúl ragut csináltak.
- Kertészkedés - Egy növénygyűjtőnek, vagy akinek a szépérzéke igényli, jól állna, ha a háza/céhháza körül kialakítana egy kis virágoskertet, vagy üvegházat, amiben nevelgetné, babusgathatná a kis növényeit. Persze hasznuk nem lenne, pénzt nem lehet szerezni belőle, csupán esztétikum.
Rosalia- Admin
- Hozzászólások száma : 1543
Hát... nem hiszem, hogy megszólalásommal annyira rombolnám itt a közeget. Csak elmondtam a véleményem, amiért elnézést kérek akkor, de elég jogosnak érzem felvetésemet. A csevegőben leírt dolgok nem hirdetések, így amit odaírt KA, azzal nem tudok mit kezdeni, mert fogalmam sincs, mit írt oda. Ha valaki nekem megmondja, miért olyan szuper ötlet, hogy legyen külön jártasság a költészetre, akkor meghajtom a fejem. De ne legyen már baj, hogy elmondtam a véleményem...
Úszás szerintem szupi ötlet.
Úszás szerintem szupi ötlet.
Koshitsu Esutel- Íjász
Karakterlap
Nem tudom, nekem pár olyan erőltetett.
Ha nem lenne pl az éneklés jártasság, akk kijátszhatnám a karim Istenadta tehetségét, (Jasu) és kész (ahogy Ren teszi azt ált.)
Ha nincs úszás jártasság, akk aki tud úszni az tud, aki nem az nem ...majd kitanulja a játék során....
de nem szólok bele többet, lesz ami lesz, majd megpróbálok igazodni hozzá.
csak ezzel korlátozódik a kari, elég szépen.... :/ nem mintha baj lenne, vagy de ? ha ilyen szellemiségben kezdtük volna, akkor még a jobb ördögököet se lehetne kijátszani, mert egy versírós ördög nem kijátszahtó vkinek, akinek ez a jártasság nincs meg.....
én csak korlátozva érzem magam, de lehet hogy rosszul.
Ha nem lenne pl az éneklés jártasság, akk kijátszhatnám a karim Istenadta tehetségét, (Jasu) és kész (ahogy Ren teszi azt ált.)
Ha nincs úszás jártasság, akk aki tud úszni az tud, aki nem az nem ...majd kitanulja a játék során....
de nem szólok bele többet, lesz ami lesz, majd megpróbálok igazodni hozzá.
csak ezzel korlátozódik a kari, elég szépen.... :/ nem mintha baj lenne, vagy de ? ha ilyen szellemiségben kezdtük volna, akkor még a jobb ördögököet se lehetne kijátszani, mert egy versírós ördög nem kijátszahtó vkinek, akinek ez a jártasság nincs meg.....
én csak korlátozva érzem magam, de lehet hogy rosszul.
- flamberg:
- Zafírszálas fejpánt:
Statok
Halász Alex- Harcos
Karakterlap
Esu: Relax. Semmi baj nincs abból, hogy elmondod a véleményed. Én csak arra kívántam utalni, de bocsánat, ha félreérthető voltam, hogy ha valamit kritizálunk, amin KA sokat melózott, akkor legalább javasoljunk helyette más megoldást, amit tud mérlegelni. Én legalább is erre szoktam törekedni.
Alex: Én is korlátozva érzem a karakteremet, de nem hiszem, hogy ez gondot jelentene a továbbiakban a játék során. Aktív, kreatív user megoldja az ilyesmiket, és én aktív és kreatív usernek ismertelek meg téged és Esut is.
Részemről ennyi, a többit majd KA elmondja, amikor úgy érzi. Elnézést, ha a kelleténél kicsit jobban kardoskodom mellette és úgy érzitek, hogy ellenetek beszélek, nem ez volt a szándékom, a megbántásotok meg végképp nem. Szerintem ismertek már annyira, hogy nem veszitek bántónak, amit nektek írtam. Én csak próbálom nézni az emberi oldalát is ennek a dolognak, hogy KA mennyit melózik vele éjszakánként. Szépítgeti, alakítgatja a dolgokat és mi nem köszönjük meg neki elégszer. Biztos nektek sem esne jól, ha folyamatosan csak kritizálnák a karaktereteket. Meg lehet beszélni a dolgokat, mint mondottam, KA majd reagál, ha úgy érzi.
Alex: Én is korlátozva érzem a karakteremet, de nem hiszem, hogy ez gondot jelentene a továbbiakban a játék során. Aktív, kreatív user megoldja az ilyesmiket, és én aktív és kreatív usernek ismertelek meg téged és Esut is.
Részemről ennyi, a többit majd KA elmondja, amikor úgy érzi. Elnézést, ha a kelleténél kicsit jobban kardoskodom mellette és úgy érzitek, hogy ellenetek beszélek, nem ez volt a szándékom, a megbántásotok meg végképp nem. Szerintem ismertek már annyira, hogy nem veszitek bántónak, amit nektek írtam. Én csak próbálom nézni az emberi oldalát is ennek a dolognak, hogy KA mennyit melózik vele éjszakánként. Szépítgeti, alakítgatja a dolgokat és mi nem köszönjük meg neki elégszer. Biztos nektek sem esne jól, ha folyamatosan csak kritizálnák a karaktereteket. Meg lehet beszélni a dolgokat, mint mondottam, KA majd reagál, ha úgy érzi.
Rosalia- Admin
- Hozzászólások száma : 1543
A Ró által javasolt mindhárom jártasság nagyon jól hangzik, én például szívesen "költenék" rájuk reagszámot, amíg a mostaniakból szinte csak 2-3 tetszik. A vadászat segíthetne jó alapanyagokat szerezni a főzéshez, az úszás sok karakter hobbija lehetne, és kikapcsolódásnak sem utolsó, csakúgy, mint a kertészkedés.
Btw, ami a költészetet illeti, egyetértek Esuval, ám ha, ahogy Ró is írta, már úgysem veszi ki KA, akkor innentől kéretik mellőzni a versírást tartalmazó ördögöket. Előfordult már, és ezután is fog, hogy ördögben verset kell szavalniuk/írniuk a tagoknak, viszont ezek szerint, jártasság híján szépet egyáltalán nem is írhatnánk, és én nem égetném a karim egy borzalmas verssel, amikor usernek pl tökre jó próba lehetne amúgy az ördög, és élvezné is a kitalálását (persze ha meg lenne engedve neki, hogy tényleg jót alkosson).
Edit: hehe, közben ketten is írtak xD
Btw, ami a költészetet illeti, egyetértek Esuval, ám ha, ahogy Ró is írta, már úgysem veszi ki KA, akkor innentől kéretik mellőzni a versírást tartalmazó ördögöket. Előfordult már, és ezután is fog, hogy ördögben verset kell szavalniuk/írniuk a tagoknak, viszont ezek szerint, jártasság híján szépet egyáltalán nem is írhatnánk, és én nem égetném a karim egy borzalmas verssel, amikor usernek pl tökre jó próba lehetne amúgy az ördög, és élvezné is a kitalálását (persze ha meg lenne engedve neki, hogy tényleg jót alkosson).
Edit: hehe, közben ketten is írtak xD
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue
Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.
Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
Hinari- Kardforgató
- Hozzászólások száma : 4966
Karakterlap
Szint: 50
És akkor ugyanarra gondoltunk Hinari chan
*Ő is az ilyen verses ördögökért szomorkodik *
*Ő is az ilyen verses ördögökért szomorkodik *
- flamberg:
- Zafírszálas fejpánt:
Statok
Halász Alex- Harcos
Karakterlap
A költészet szerintem is kilóg a sorból, mert az valóban szellemi termék és mint ilyen, a Nerve Gear nem tudja befolyásolni, ahogy a karakterek jellemét, beszédkészségét, gondolatait sem.
Tudjuk hogy zajlik a kovácsolás vagy a főzés, ezeket mutatták az animében is. Rávágsz párat a kalapáccsal, a késsel és vagy kész, vagy kudarc. Ezek alapján a szobrászat jöhetne, de az talán már kicsit sok lenne szerintem is, elvégre nem művészkedni vagyunk itt a játékban :]
Vadászatot és a kertészkedést/növénygondozást támogatom, érdekes kombinációk jöhetnének. X levadássza a húst, Y kineveli a fűszert, Z pedig főz belőlük.
Úszást viszont nem támogatom, akkor már lehetne Járás jártasságunk is :] A rendszer képes befolyásolni az erőt, a robbanékonyságot, a gyorsaságot, és képes támogatni a fegyverekkel elvégzett mozdulatokat, hogy ne bénázzunk, ha nincsen kardforgatói előképzettségünk, viszont a már eleve betanult mozgásszekvenciákat, a járást, az ugrást, az úszást képesek a karakterek reprodukálni a játékban is. Ugyanígy, ha valaki tud vívni kint, akkor itt is fog tudni a rendszer által nem támogatott mozdulatokat végrehajtani, teszem azt Kirito Heathcliff ellen a végső harcban szándékosan félredobta a Sword Skilleket, mivel a rendszer részeként azokat Kayaba befolyásolni tudta.
Tudjuk hogy zajlik a kovácsolás vagy a főzés, ezeket mutatták az animében is. Rávágsz párat a kalapáccsal, a késsel és vagy kész, vagy kudarc. Ezek alapján a szobrászat jöhetne, de az talán már kicsit sok lenne szerintem is, elvégre nem művészkedni vagyunk itt a játékban :]
Vadászatot és a kertészkedést/növénygondozást támogatom, érdekes kombinációk jöhetnének. X levadássza a húst, Y kineveli a fűszert, Z pedig főz belőlük.
Úszást viszont nem támogatom, akkor már lehetne Járás jártasságunk is :] A rendszer képes befolyásolni az erőt, a robbanékonyságot, a gyorsaságot, és képes támogatni a fegyverekkel elvégzett mozdulatokat, hogy ne bénázzunk, ha nincsen kardforgatói előképzettségünk, viszont a már eleve betanult mozgásszekvenciákat, a járást, az ugrást, az úszást képesek a karakterek reprodukálni a játékban is. Ugyanígy, ha valaki tud vívni kint, akkor itt is fog tudni a rendszer által nem támogatott mozdulatokat végrehajtani, teszem azt Kirito Heathcliff ellen a végső harcban szándékosan félredobta a Sword Skilleket, mivel a rendszer részeként azokat Kayaba befolyásolni tudta.
Tachibana Makoto- Lovag
- Hozzászólások száma : 1810
Karakterlap
Szint: 43
Indikátor: Vörös
Céh: -
Úszással kapcsolatban meggyőztél Tachi, logikus, amit írsz. Költészettel kapcsolatban pedig megadom magam, ha mindenki ellene kardoskodik, legalább felszabadulnak a rárakott pontjaim
A szobrászkodáson filózok épp, hogy annál meg pont az alkotás folyamata, élménye veszne el azzal, hogy kettőt rácsapok a márványra és hopplá egy diszkoszvető
Btw, most csekkoltam a régi doksis listát és költészet nem is szerepelt benne, mint javaslat O.o
A szobrászkodáson filózok épp, hogy annál meg pont az alkotás folyamata, élménye veszne el azzal, hogy kettőt rácsapok a márványra és hopplá egy diszkoszvető
Btw, most csekkoltam a régi doksis listát és költészet nem is szerepelt benne, mint javaslat O.o
Anatole Saito- Harcos
- Hozzászólások száma : 2965
Karakterlap
Szint: 35
Céh: Artes Liberales, Sayonara
Ró, semmi gond, én szívtam kicsit mellre.
Pont ez a bajom, hogy KA nagyban itt mindent megtesz értünk, sokat agyal, ötleteket hoz, vagy a mi ötleteinkre keresi a kivitelezési megoldást.
Ugyanakkor egyet kell értenem a többiekkel is, sok mindenben korlátoz bennünket. Nyilván megoldjuk valahogy (kénytelenek vagyunk), csak attól félek, hogy KA *és most talán ez a szó felháborodást fog kelteni, előre elnézést ezért * feleslegesen foglalkozik ezzel a dologgal.
Később ki fognak bukni a dolgok, hogy áh, ez mégsem jó, jahj, inkább csináljuk vissza, ez nem jó, az nem jó, bezzeg a régi szép időkben, stb...
Szerintem ne legyenek arra jártasságok, amik a kreativitásunkat szabályozzák.
*ha beleveszik a harcművészetet is, menten sokkot kapok... azt is vagy úgy jött erre a világra valaki, hogy tudja, vagy nem. *
Várjunk. Úgy érzem, nem tudom jól elmagyarázni. :S Így inkább példákat mondok.
Főzés. Mindenképp kell harmadlagos jártasságnak, mert... itt nem össze kell kotyvasztani a dolgokat, nem kell vizet forralni, csupán megnyom pár gombot az illető, és kész az ebéd.
Ha simán olyan típusú főzés lenne, mint a való világban, akkor nem értenék egyet vele, hogy legyen, mint jártasság, ugyanis a főzés, akár hiszitek, akár nem, leleményességet, kreativitást, elméleti tudást igényel, nem pedig azt, hogy megremeg-e a kezem a só szórásban avagy sem.
Hangszer használat. Nem értek vele egyet *megcáfolja korábbi önmagát*, hogy harmadlagos jártasság legyen, mert valaki vagy megtanulta otthon, vagy nem. Azért nem értek vele egyet, mert ha valaki otthon profi zongoraművész, itt meg nincs elég jártassága még arra sem, hogy két billentyűt lenyomjon egymás után, akkor az cinkes...
Ugyanakkor ha mégis benne marad, megértem, mert nem is annyira az agyi kreativitásra van benne szükség, inkább gyakorlatra.
Úszás. Nyilván ezt is vagy megtanult otthon, vagy nem, de mivel a SAO-ban lévő mozgásokhoz képest teljesen más technikát kíván, így kihagyhatatlan a harmadlagos jártasságokból. ^^
Vadászat: Abból a szempontból, hogy ügyesen levadásszunk egy mobot, semmi értelme. mert ahhoz kell a lopakodás, észlelés, és a jó fegyverkezelés. De abból a szempontból, hogy vadászat képességgel húst tudok eltenni a tarisznyámba a halott mobból, úgy már megéri!
Festészet, rajzolás, szobrászat, stb... ugyanaz, mint fentebb. Ezt vagy megtanulta korábban a játékos, vagy nem. Ha arra jó ez a képesség, hogy kevésbé remeg meg a keze, akkor semmi értelme. De ha ez úgy fejeződik ki, hogy összeönti a színeket, s mondjuk kimondja, hogy a papírra mi hova kerüljön, s részletesen elmondja, hogy hogy nézzen ki az a bizonyos valami, ami a papírra kerül, akkor a festmény megrajzolja önmagát. S kinek minél magasabb ez a szint, annál jobb minőségű kép kerekedik ki. Nah ebben az esetben ezt elfogadhatónak látnám.
Tehát... Azokat a képességeket tudnám harmadlagos jártasságoknak elképzelni, melynek mechanikáját, részletes végrehajtását nem a játékosnak kell végrehajtania, hanem maga a rendszer hajtja végre. Amit pl. a főzésnél láthattunk, ha megnéztük az animét. Csak összedobja az inventoryjában, hogy miből mennyit, és a rendszer már ki is dobja a kaját neki.
Szóval ilyenekből tudnám elképzelni a harmadlagos jártasságokat. ^^
//igyekeztem építő lenni//
Pont ez a bajom, hogy KA nagyban itt mindent megtesz értünk, sokat agyal, ötleteket hoz, vagy a mi ötleteinkre keresi a kivitelezési megoldást.
Ugyanakkor egyet kell értenem a többiekkel is, sok mindenben korlátoz bennünket. Nyilván megoldjuk valahogy (kénytelenek vagyunk), csak attól félek, hogy KA *és most talán ez a szó felháborodást fog kelteni, előre elnézést ezért * feleslegesen foglalkozik ezzel a dologgal.
Később ki fognak bukni a dolgok, hogy áh, ez mégsem jó, jahj, inkább csináljuk vissza, ez nem jó, az nem jó, bezzeg a régi szép időkben, stb...
Szerintem ne legyenek arra jártasságok, amik a kreativitásunkat szabályozzák.
*ha beleveszik a harcművészetet is, menten sokkot kapok... azt is vagy úgy jött erre a világra valaki, hogy tudja, vagy nem. *
Várjunk. Úgy érzem, nem tudom jól elmagyarázni. :S Így inkább példákat mondok.
Főzés. Mindenképp kell harmadlagos jártasságnak, mert... itt nem össze kell kotyvasztani a dolgokat, nem kell vizet forralni, csupán megnyom pár gombot az illető, és kész az ebéd.
Ha simán olyan típusú főzés lenne, mint a való világban, akkor nem értenék egyet vele, hogy legyen, mint jártasság, ugyanis a főzés, akár hiszitek, akár nem, leleményességet, kreativitást, elméleti tudást igényel, nem pedig azt, hogy megremeg-e a kezem a só szórásban avagy sem.
Hangszer használat. Nem értek vele egyet *megcáfolja korábbi önmagát*, hogy harmadlagos jártasság legyen, mert valaki vagy megtanulta otthon, vagy nem. Azért nem értek vele egyet, mert ha valaki otthon profi zongoraművész, itt meg nincs elég jártassága még arra sem, hogy két billentyűt lenyomjon egymás után, akkor az cinkes...
Ugyanakkor ha mégis benne marad, megértem, mert nem is annyira az agyi kreativitásra van benne szükség, inkább gyakorlatra.
Úszás. Nyilván ezt is vagy megtanult otthon, vagy nem, de mivel a SAO-ban lévő mozgásokhoz képest teljesen más technikát kíván, így kihagyhatatlan a harmadlagos jártasságokból. ^^
Vadászat: Abból a szempontból, hogy ügyesen levadásszunk egy mobot, semmi értelme. mert ahhoz kell a lopakodás, észlelés, és a jó fegyverkezelés. De abból a szempontból, hogy vadászat képességgel húst tudok eltenni a tarisznyámba a halott mobból, úgy már megéri!
Festészet, rajzolás, szobrászat, stb... ugyanaz, mint fentebb. Ezt vagy megtanulta korábban a játékos, vagy nem. Ha arra jó ez a képesség, hogy kevésbé remeg meg a keze, akkor semmi értelme. De ha ez úgy fejeződik ki, hogy összeönti a színeket, s mondjuk kimondja, hogy a papírra mi hova kerüljön, s részletesen elmondja, hogy hogy nézzen ki az a bizonyos valami, ami a papírra kerül, akkor a festmény megrajzolja önmagát. S kinek minél magasabb ez a szint, annál jobb minőségű kép kerekedik ki. Nah ebben az esetben ezt elfogadhatónak látnám.
Tehát... Azokat a képességeket tudnám harmadlagos jártasságoknak elképzelni, melynek mechanikáját, részletes végrehajtását nem a játékosnak kell végrehajtania, hanem maga a rendszer hajtja végre. Amit pl. a főzésnél láthattunk, ha megnéztük az animét. Csak összedobja az inventoryjában, hogy miből mennyit, és a rendszer már ki is dobja a kaját neki.
Szóval ilyenekből tudnám elképzelni a harmadlagos jártasságokat. ^^
//igyekeztem építő lenni//
Koshitsu Esutel- Íjász
Karakterlap
jahj, Tachiii ^^ Mindenben egyetértek veled!
Koshitsu Esutel- Íjász
Karakterlap
Én a kertészkedést mindenképpen támogatom.^^
Az úszáshoz annyit, hogy ha valaki pl. otthon tudta, az tud úszni, rendben, de ha valaki sosem tudott, az akkor hátrányos helyzetben van így a többiekkel szemben, nem? Tehát lehet, hogy szükséges lenne, bár lényegében tényleg nem annyira fontos.
Az úszáshoz annyit, hogy ha valaki pl. otthon tudta, az tud úszni, rendben, de ha valaki sosem tudott, az akkor hátrányos helyzetben van így a többiekkel szemben, nem? Tehát lehet, hogy szükséges lenne, bár lényegében tényleg nem annyira fontos.
Karakterlap
Szint: 50
Indikátor: Vörös
Céh: -
Úszás terén szabad kezet adok nektek. Én legalábbis nem tudok (de fent maradok már a vízen), a karim meg egyenesen retteg a mélyvíztől, és süllyed mint a kő, ha beleesik. Max pszichológiai szempontból lenne hátrány: nem úszó emberke itt megtanulja, megszokja, aztán kikerülve és tenger vagy mélyvíz közelébe kerülve első dolga lesz megfulladni, mert hozzászokott, hogy a rendszer mozgatja majd a vízben. Mint ahogy Kirito is sokáig a hátára csúsztatta a kardot és csodálkozott, hogy nem tűnik el, vagy a levegőben nyúlkálva kereste az inventoryt.
Szóval logika szerint jártasság nélkül érdemes ezt megtanulnia annak, aki akarja, de ha be is kerül, az a ti döntésetek.
Szóval logika szerint jártasság nélkül érdemes ezt megtanulnia annak, aki akarja, de ha be is kerül, az a ti döntésetek.
Chancery- Állatidomár
- Hozzászólások száma : 3005
Karakterlap
Szint: 27
Céh: Unity
felmerült bennem az az ötlet, hogy a mesélők, vagy JK küldetés vezetők esetleg kérésre indíthatnának solo-küldetéseket, tekintve, hogy jó páran solo-s karaktereknek nevezik a karakterjüket, de ha csak csoportos küldetések vannak, akkor már nem is lehet nagyon solo-snak mondani azokat. Véleményt kérnék...
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
Kusumi Ayani- Állatidomár
- Hozzászólások száma : 1874
Karakterlap
Szint: 32
Céh: Angelic Voice
A mesélők már most is agyon vannak terhelve, ha szerzel nekem 50 mesélőt, akkor lehetnek solo küldetések
Kayaba Akihiko- Admin
- Hozzászólások száma : 19698
annyi oldallt bejártam, már nem okozhat gondot xD na de most komolyan... ha valaki visz elválna valakit magánkalandra valaki mást, akko mesélhet annak?
pl:
én elviszem egy solo küldetésre Kazut (ő jutott 1. eszembe szólosnak), akkor az engedélyezve lenne?
pl:
én elviszem egy solo küldetésre Kazut (ő jutott 1. eszembe szólosnak), akkor az engedélyezve lenne?
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
Karakterlap
Igen, de mennyire lenne igazságos az, ha te elvinnéd Kazut, mikor a jelentkezőben tíz másik játékos vár egy küldetésre?
Kayaba Akihiko- Admin
Hmm... erre lehetne egy Ördög-Angyal szerű bizalmi rendszer.
Külön topikban jelentkezhet valaki solora, de addig senki nem teheti fel szintén a kezét, amíg valaki az illetőt el nem vállalja Ahogy Angyalt sem szokás mondani, amíg valakinek szintén van Angyala a sorban.
Külön topikban jelentkezhet valaki solora, de addig senki nem teheti fel szintén a kezét, amíg valaki az illetőt el nem vállalja Ahogy Angyalt sem szokás mondani, amíg valakinek szintén van Angyala a sorban.
Chancery- Állatidomár
- Hozzászólások száma : 3005
Karakterlap
Szint: 27
Céh: Unity
KA csak példát mondtam xD mondhattam volna Kazu helyett akárkit, de pont akkor ő jutott elsőre eszembe xD (legközelebb xyz-vel fogom jelölni az ismeretlent öregem...)
Karakterlap
Amúgy lehet szóló küldetésekre menni, például Kota is volt már egyen (mondjuk azért, mert utólag kilépett a társa), de szerintem egy mesélő sem lesz annyira elvetemült, hogy indítson egy olyat. Attól még, hogy valaki szóló játékos még mehet másokkal együtt küldetésre, hiszen elvileg nem együtt jelentkezik a többiekkel, csak ők is ott vannak.
Kayaba Akihiko- Admin
Építés mint harmadik szinttű jártasság?
Építsd meg a saját házad! Földszintes, vagy emeletes? Palota vagy (szint)felhő karcoló? Bár vagy családi ház? Te döntesz!
Építsd meg a saját házad! Földszintes, vagy emeletes? Palota vagy (szint)felhő karcoló? Bár vagy családi ház? Te döntesz!
Henzon- Harcos
- Hozzászólások száma : 231
Karakterlap
Szint: 12
Céh: Liberators
Ez jó!
Koshitsu Esutel- Íjász
Karakterlap
Nincs saját ház, hiszen ezt a célt szolgálja a céhház.
Kayaba Akihiko- Admin
Na és a "nyaraló"? Mint amilyen Kiritonak meg Sunának volt a 20. szinten.
Henzon- Harcos
- Hozzászólások száma : 231
Karakterlap
Szint: 12
Céh: Liberators
4 / 39 oldal • 1, 2, 3, 4, 5 ... 21 ... 39
4 / 39 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.