Javaslatok
+83
Argo
Sakuya
ZexCeed
Raygart Arrow
Kiwi
Yuuki Asuna
Stingray
Miu
Hayashi Yuichi
Silver
Ayse
Kurokawa Yuuki
Kuromajo
Mayumi
Kemila
Dr. Kayaba Natsuko "Nia"
Kirigaya Suguha
Malcolm
Benedict Arata
Saya
Chiaki
Tantalosz
Cearso
Kokoro
Cellindir
Akairo
Rinarin Ai Kita
Bacchus
Sinon
Morrigan
Ryuu
Phobos
Kuradeel
Suzume
Atoru
Kodoku
Ilsette
Silica
Kincaid
FigtherBunny
Strea
Utahime
Shukaku
Elysion
Tsubasa Norika
Ozirisz
Danee
Kurokoto
Rokurou Amateratsu
Cardinal
Asuka
King
Jun
Aidor
Diabel
Szophie
Tachibana Makoto
Hinari
Halász Alex
Chancery
Yurihime
Joey Chrome
Enheriel
Sachi
Tatsuki Ranmaru
Noxy
Mirika
Taidana
Koshitsu Esutel
Peter Worker
Jasude
Ryuninji Ren
Kazuma
Rosalia
Fuun Kotarou
Allen Dante
RenAi
Rita Hanami
Kusumi Ayani
Henzon
Anatole Saito
Zero
Kayaba Akihiko
87 posters
5 / 39 oldal
5 / 39 oldal • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 39
Re: Javaslatok
Olyan házak persze, hogy vannak. Ahol a karakterek szállásolnak és bérlik azokat. Az animében sem volt építés szerintem, mert akkor lennének akik megfogják és beépítik a városok bejáratait, a bosskapu előtt építenek egy házat...stb. stb.
Kayaba Akihiko- Admin
- Hozzászólások száma : 19698
Szeretném javasolni, hogy a fogadásban szabályozni vagy meg kell szüntetni, hogy néhányan ördögöznek, aztán saját reagjuk után angyaloznak (jó igaz, én is ezt csináltam), vagy egy posztba ír egyszerre ördögöt és angyalt. Az utóbbit nagyon-nagyon nem tartom fairnak, és az elmúlt 1-2 napban ebből lettek veszekedések. Ezt is jó lenne elkerülni a jövőben.
Erő: 25 (+37)
Kitartás: 15 (+3)
Gyorsaság: 34 (+7)
Speciális képesség: 15 (+9)
Páncél: +60
- Jártasságok:
- Elsődleges jártasságok:
Akrobatika (3. szint)
Keresés (2. szint)
Lopakodás (1. szint)
Észlelés (1. szint)
Noxy- Kardforgató
- Hozzászólások száma : 1050
Karakterlap
Szint: 25
Indikátor: Zöld
Céh: White Rose
Részemről egyáltalán nem tartom problémásnak, ha valaki az után angyalozik, hogy ördögözött. Az egésznek technikai oka van: így nem kell másokat noszogatni és felkérni, ha szeretnél angyalt írni, hogy akkor írjanak a másiknak ördögöt, hadd írhass utánuk te is angyalt. Helyette ha szükséged van rá, akkor tudsz magad intézkedni.
Ne haragudj, Judy, de én nem tartom jó ötletnek ennek a megvonását. Lassítaná és nehézkessé tenné a fogadások működését szerintem.
Ne haragudj, Judy, de én nem tartom jó ötletnek ennek a megvonását. Lassítaná és nehézkessé tenné a fogadások működését szerintem.
Diabel- Mesélő
- Hozzászólások száma : 269
Karakterlap
Szint: 12
Indikátor: -
Céh: -
Tipp: felmerült bennem, hogy OK, hogy a készítőknek van boltjuk, de a JK-nál maradt, viszont lecserélt cuccokat talán ők is szívesen eladnák, nekik viszont nincsen hirdetőfelületük, így legfeljebb az ismerősi körben elsózás, céhbe adás, vagy esélyes emberek felkutatása a járható út. Pedig nem csak Zitaeledelnek lennének jók az ilyen eszközök, hanem a kisebb szintű játékosok is örülnének szerintem nekik.
Éppen ezért talán jó ötlet lenne nyitni egy Agóra vagy ilyesmi főtopicot a Játékos boltokhoz, ahová bárki beírhatja, ha van eladó cucca. Boltosok is, JK-k is. Nem licites, nem aukciós ház - ne haragudj, En.
Random gondolat, úgy voltam vele, hogy max elvetjük, vagy érdeklődés hiányában el is felejthetjük.
Éppen ezért talán jó ötlet lenne nyitni egy Agóra vagy ilyesmi főtopicot a Játékos boltokhoz, ahová bárki beírhatja, ha van eladó cucca. Boltosok is, JK-k is. Nem licites, nem aukciós ház - ne haragudj, En.
Random gondolat, úgy voltam vele, hogy max elvetjük, vagy érdeklődés hiányában el is felejthetjük.
- Élet: 20+2 -> 110HP
Fegyverkezelés - Taidana sebzése: 5 +5 -> 10
Irányítás - Susaya sebzése: 20 +9 -> 29
Kitartás: 5+2 -> 7
Gyorsaság: 22+3 -> 25
Speciális képesség: 11
Páncél: 24
Susaya:
Élet: 53HP +10HP -> 65HP
Kitartás: 7
Gyorsaság: 25
Felszerelve:
Gólem Vért (+20 páncél)
A Kovács Irányítópálcája (+3 irányítás, +1 élet, +10 állandó pet életpont)
Kapcsolat Gyűrű (+6 irányítás)
A bajnok köpenye (+2 fegyverkezelés, +2 kitartás, + 1 gyorsaság)
Mokaszin (+3 fegyverkezelés +2 gyorsaság)
Bronz Sisak (+4 páncél)
Természetgyűrű (+1 élet)
Taidana- Állatidomár
- Hozzászólások száma : 495
Karakterlap
Szint: 15
Nekem nagyon tetszetős ez az ötlet, csoda, hogy eddig nem jutott eszünkbe. Részemről támogatva.
Anatole Saito- Harcos
- Hozzászólások száma : 2965
Karakterlap
Szint: 35
Céh: Artes Liberales, Sayonara
áá, nem haragszom...
De kitaláltam a te ötleted alapján valamit! Kösz Tai!
Mi lenne, ha az aukciós házat átalakítanám ilyen hirdetősre, amiben 10 arany lenne egy hirdetés ára (Hogy Joey is keressen valamennyit)? Már ha megfelelne:)
De kitaláltam a te ötleted alapján valamit! Kösz Tai!
Mi lenne, ha az aukciós házat átalakítanám ilyen hirdetősre, amiben 10 arany lenne egy hirdetés ára (Hogy Joey is keressen valamennyit)? Már ha megfelelne:)
Enheriel (violet), Lulu (hotpink), Villámlás (khaki), Snowcat (#9999FF), Regina (cyan)
Enheriel- Állatidomár
- Hozzászólások száma : 1188
Karakterlap
Szint: 30
Céh: Artes
Ugyanaz lenne a sorsa, mint az aukciós házadnak, ide többnyire amúgy is olyan cuccok kerülnének valószínűleg, amik nem érnek többet 30-40 aranynál. Most még ebből leadni Joey-nak 10 aranyat, amikor nem is biztos, hogy kelleni fognak valakinek a felszerelések, húzós :3
A hirdetőfalat viszont támogatom, szerintem is jó ötlet.
A hirdetőfalat viszont támogatom, szerintem is jó ötlet.
Mirika- Állatidomár
- Hozzászólások száma : 2764
Karakterlap
Szint: 50
Céh: Justice League
Khm. Segítséggel egy lehetőség született az Aukciós ház sorsát illetően: Szerencsegép!
Lényege: minden játékos betehet 10-20-40 aranyat a kasszába, ami után dob 3x korona/halál kockával. Jelmagyarázatok:
- 3 Koponya: a játékos az egész tétet veszíti el.
- 1 korona, 2 koponya: a játékos a tét 50%-át veszti el
- 2 korona, 1 koponya: visszakapja a tétet a játékos
- 3 korona: a játékos a tétje dupláját kapja meg
Esetleg még ha van olyan szerencsejáték, ami nincs a Kayaba kaszinóba, szívesen várom az ötleteket
Lényege: minden játékos betehet 10-20-40 aranyat a kasszába, ami után dob 3x korona/halál kockával. Jelmagyarázatok:
- 3 Koponya: a játékos az egész tétet veszíti el.
- 1 korona, 2 koponya: a játékos a tét 50%-át veszti el
- 2 korona, 1 koponya: visszakapja a tétet a játékos
- 3 korona: a játékos a tétje dupláját kapja meg
Esetleg még ha van olyan szerencsejáték, ami nincs a Kayaba kaszinóba, szívesen várom az ötleteket
Enheriel (violet), Lulu (hotpink), Villámlás (khaki), Snowcat (#9999FF), Regina (cyan)
Enheriel- Állatidomár
Karakterlap
A közös bolt jó ötlet, de vajon ki az az elvetemült, aki azt vezetné? Hiszen azért, valljuk be, KAt nem kéne még ezzel is terhelni, és valaki azért mégiscsak kéne, aki lelkiismeretesen kiírja, hogy ki mit tett be, és mennyiért szeretnék eladni, ki mit vett meg, mennyiért, stb.
Enh.. nem azért , de Joey nem tudna valami értelmes munkát találni, amive kereshetsz vele? Mondjuk kovácsolás, vagy ércgyűjtés.. Tudod, mint a többi, rendes játékos..
Enh.. nem azért , de Joey nem tudna valami értelmes munkát találni, amive kereshetsz vele? Mondjuk kovácsolás, vagy ércgyűjtés.. Tudod, mint a többi, rendes játékos..
Karakterlap
Indikátor: Vörös
ELNÉZÉST, hogy nem olyant akartam, ami már van, és ami megfelelne az elvárásaidnak, hanem igenis valami egyedit akartam, legközelebb nem fordul elő!
És jó lenne, hogy ha ötletem mer lenni, nem úgy csinálná, mintha egy komplett idióta lennék, mert ez nagyon úgy fest most ki!
Nem igaz, hogy amit én/más javasol, neked/másnak nem jó, de ha te/más javaslod/javasolja szinte ugyanazt, az már király!
És jó lenne, hogy ha ötletem mer lenni, nem úgy csinálná, mintha egy komplett idióta lennék, mert ez nagyon úgy fest most ki!
Nem igaz, hogy amit én/más javasol, neked/másnak nem jó, de ha te/más javaslod/javasolja szinte ugyanazt, az már király!
Enheriel- Állatidomár
Karakterlap
*feltartott kézzel visszavonul*
Én nem is szoktam javasolni, és azt meg pláne nem kérem, hogy mindenkinek tetsszen. *motyogja* És nem is gondoltam arra, hogy idióta, most mit kell ezen így berágni.. *szip* Én csak azt mondtam, hogy szerintem ilyesmire nincs szükség, és a pénzkeresés könnyebb a szokásos módon. *szip*
*csak azért sem kér elnézést, hogy megbántotta akaratlanul is Enh-samát!!><*
Én nem is szoktam javasolni, és azt meg pláne nem kérem, hogy mindenkinek tetsszen. *motyogja* És nem is gondoltam arra, hogy idióta, most mit kell ezen így berágni.. *szip* Én csak azt mondtam, hogy szerintem ilyesmire nincs szükség, és a pénzkeresés könnyebb a szokásos módon. *szip*
*csak azért sem kér elnézést, hogy megbántotta akaratlanul is Enh-samát!!><*
Karakterlap
Bocsánat, csak most tört ki belőlem a munkahelyi stressz:(
Csak valami egyedit akartam. Bár gondolkodtam a piros lámpás házon...XD
Csak valami egyedit akartam. Bár gondolkodtam a piros lámpás házon...XD
Enheriel- Állatidomár
Karakterlap
En, az ötleted szerintem remek, de válasszuk külön a piacos gondolattól. Amit ajánlasz, azzal szerintem érdemes volna felkeresned KA-t, PÜzd le , most viszont fektessük le az Agóra-projekt részleteit.
Szophie: nem hinném, hogy bárkinek ügyelnie kéne rá. Ez nem lenne senki tulajdonában, tehát nem egy központi személy érdeke, hogy az árukészlet az első oldalon is tip-top elérhető legyen, hanem aki bead, az akarja majd nyilván eladni a saját termékeit/cuccát. Szerintem ez nem probléma a kivitelezésben, hanem még a bolt előnyére válik majd, hogy aki el akarja adni a saját felszerelését/árukészletét, nyilván rendszeresen frissíti a hirdetését.
Klein, megtennéd akkor, hogy megnyitod majd a topicot, ha nincs ellenkező/hozzászóló/más ötletelő?
Szophie: nem hinném, hogy bárkinek ügyelnie kéne rá. Ez nem lenne senki tulajdonában, tehát nem egy központi személy érdeke, hogy az árukészlet az első oldalon is tip-top elérhető legyen, hanem aki bead, az akarja majd nyilván eladni a saját termékeit/cuccát. Szerintem ez nem probléma a kivitelezésben, hanem még a bolt előnyére válik majd, hogy aki el akarja adni a saját felszerelését/árukészletét, nyilván rendszeresen frissíti a hirdetését.
Klein, megtennéd akkor, hogy megnyitod majd a topicot, ha nincs ellenkező/hozzászóló/más ötletelő?
- Élet: 20+2 -> 110HP
Fegyverkezelés - Taidana sebzése: 5 +5 -> 10
Irányítás - Susaya sebzése: 20 +9 -> 29
Kitartás: 5+2 -> 7
Gyorsaság: 22+3 -> 25
Páncél: 24
Susaya:
Élet: 53HP +10HP -> 65HP
Kitartás: 7
Gyorsaság: 25
Felszerelve:
Gólem Vért (+20 páncél)
A Kovács Irányítópálcája (+3 irányítás, +1 élet, +10 állandó pet életpont)
Kapcsolat Gyűrű (+6 irányítás)
A bajnok köpenye (+2 fegyverkezelés, +2 kitartás, + 1 gyorsaság)
Mokaszin (+3 fegyverkezelés +2 gyorsaság)
Bronz Sisak (+4 páncél)
Természetgyűrű (+1 élet)
Taidana- Állatidomár
- Hozzászólások száma : 495
Karakterlap
Szint: 15
Én meg azt hittem, ilyen nem lehet, hiszen chatben is rákérdeztem, hogy hol adhatnám el a nem kellő kardomat meg gyűrűmet... ;;
/mondjuk végül Jay megkapta őket, ha kardforgatót választott, így happy end/
Szóval én támogatom, de persze úgyis a főnöké a végső szó
/mondjuk végül Jay megkapta őket, ha kardforgatót választott, így happy end/
Szóval én támogatom, de persze úgyis a főnöké a végső szó
Chancery- Állatidomár
- Hozzászólások száma : 3005
Karakterlap
Szint: 27
Céh: Unity
hogy holtaknak is legyen valami
Van egy [szerintem] jó ötletem amit most felvezetnék mielőtt a lényegre térnék [hogy könnyebb legyen megérteni]
olvasgattam a régebbi javaslatokat és azóta is gondolkodok, hogy kellő számú mesélő nélkül, hogy lehetne kivitelezni a solo küldetéseket, nos sehogy... viszont kitaláltam valamit ami képes helyettesíteni, sőt!! a játékoknak elmaradhatatlan része és mesélő se kell hozzá. és akár csapatban is lehet csinálni.
Ugyebár ha egy játékos meghall, akkor meghal... ennyi, kampec, boenosz diasz! Aztán vagy csinálnak egy új karaktert vagy egy már meglévő multiukkal folytatják a játékot, esetleg végkép abba hagyják. Azonban mostanában meglepődve vettem észre a chaten rég meghalt játékosok "kísértetei" ólálkodtak, egymás után több napon is így vettem észre, hogy vannak olyanok akik még belépnek meghalt karakterükhöz... csak hát nem csinálnak semmit... és íme a javaslatom:
SZÖRNYVADÁSZAT
kéne egy ilyen topic, melynek felépítése hasonló lenne a küzdőteréhez csak ép szörnyek ellen kéne harcolni a vadonban és kik lennének ezek a "szörnyek"? a halott játékosok lehetnek ha kedvük van hozzá. Hasonlóan küzdhetnek a még életben lévő játékosokkal mint egy KT-n csak ép szörnyek szerepébe bújva. Természetesen életre halálra tehát a párbaj választási funkciója nem lenne jelen. De ha minden kötél szakad ott a teleportáló kristály... ha egy szörny meg hall semmi gond, legközelebb majd egy másik szörny lesz így utána is játszhat.
Különösen jó lenne azon játékosoknak akiknek akár van akár nincs halott karakterük de ép unatkoznak amíg várnak a küldetéseknél/KT-kon/ vagy ép ismerkedős játékoknál a reagra.
Addig nyugodtan vadászhatnának, elvégre az animebeli SAO-nak is ez lenne a fő bevételi forrása, a győzelemért persze jutalom járna akár a KT-n, minél erősebb szörnyt alakítottak annál nagyobb, de függne attól is, hogy az ellenfél karakter mely szinten van mert elvégre az első szinten nem fordulhat elő olyan szörny amilyen pl a 90.-en van.
Így a halott karakterek se mennének pocsékba, és biztos lennének akik szívesen betöltenék a "gonosz" szerepét.
Egyelőre ennyit írnék ha érdekel az ötlet ha akarod kifejthetem bővebben[részletesebben] is de azt hiszem ennyiből a lényeg érthető. Mindenesetre szerintem egy próbát megér
olvasgattam a régebbi javaslatokat és azóta is gondolkodok, hogy kellő számú mesélő nélkül, hogy lehetne kivitelezni a solo küldetéseket, nos sehogy... viszont kitaláltam valamit ami képes helyettesíteni, sőt!! a játékoknak elmaradhatatlan része és mesélő se kell hozzá. és akár csapatban is lehet csinálni.
Ugyebár ha egy játékos meghall, akkor meghal... ennyi, kampec, boenosz diasz! Aztán vagy csinálnak egy új karaktert vagy egy már meglévő multiukkal folytatják a játékot, esetleg végkép abba hagyják. Azonban mostanában meglepődve vettem észre a chaten rég meghalt játékosok "kísértetei" ólálkodtak, egymás után több napon is így vettem észre, hogy vannak olyanok akik még belépnek meghalt karakterükhöz... csak hát nem csinálnak semmit... és íme a javaslatom:
SZÖRNYVADÁSZAT
kéne egy ilyen topic, melynek felépítése hasonló lenne a küzdőteréhez csak ép szörnyek ellen kéne harcolni a vadonban és kik lennének ezek a "szörnyek"? a halott játékosok lehetnek ha kedvük van hozzá. Hasonlóan küzdhetnek a még életben lévő játékosokkal mint egy KT-n csak ép szörnyek szerepébe bújva. Természetesen életre halálra tehát a párbaj választási funkciója nem lenne jelen. De ha minden kötél szakad ott a teleportáló kristály... ha egy szörny meg hall semmi gond, legközelebb majd egy másik szörny lesz így utána is játszhat.
Különösen jó lenne azon játékosoknak akiknek akár van akár nincs halott karakterük de ép unatkoznak amíg várnak a küldetéseknél/KT-kon/ vagy ép ismerkedős játékoknál a reagra.
Addig nyugodtan vadászhatnának, elvégre az animebeli SAO-nak is ez lenne a fő bevételi forrása, a győzelemért persze jutalom járna akár a KT-n, minél erősebb szörnyt alakítottak annál nagyobb, de függne attól is, hogy az ellenfél karakter mely szinten van mert elvégre az első szinten nem fordulhat elő olyan szörny amilyen pl a 90.-en van.
Így a halott karakterek se mennének pocsékba, és biztos lennének akik szívesen betöltenék a "gonosz" szerepét.
Egyelőre ennyit írnék ha érdekel az ötlet ha akarod kifejthetem bővebben[részletesebben] is de azt hiszem ennyiből a lényeg érthető. Mindenesetre szerintem egy próbát megér
Aidor- Harcművész
- Hozzászólások száma : 613
Karakterlap
Szint: 18
Céh: Angelic Voice
Nekem az az ötlet, hogy szörnyvadászat tetszik, de szerintem az hogy a halott karakterek legyenek az áldozatok kicsit kivitelezhetetlennek tűnik. A legtöbb halott karakter megunta a játékot, vagy már nem volt rá elég ideje ezért halt meg. Ha pedig mégis lenne olyan akik vállalná a szörnyeteg szerepét szerintem akkor sem lennének elegen ahhoz hogy kielégítsék a tömérdek élő karakter gyilkolási vágyát:3 De, tényleg jó lenne valami szörnyvadászat és minimális exp és arany jutalmat kapnánk érte, de érceket és növényeket is és akkor nem tartana hónapokig, hogy szerezzünk muníciót ha esetleg lassan haladnak a küldetéseink.
- Hozzászólások száma : 1565
Karakterlap
Szint: 32
Céh: Jumpy Vigor
Szerintem szörnyvadászat - vagy mobolás - után ércet-növényet nem szükséges, úgy túlzottan felgyorsulna a gyártás-kereskedés és hamarabb elévülnének a dolgok. Majd nagyobb szinten vagy/és többen leszünk, majd akkor Esetleg a szerencséseknek dobhat tárgyat egy-egy mob, vagy husit. Ha már Vadászat jártasságból elvileg lehet... mondjuk akinek magasabb, annak annál nagyobb eséllyel esik valami finiség :3
Persze, főleg ez utóbbi, már megint csak több adminisztráció meg odafigyelés.
Viszont rendszert kiépíteni erre is kéne. Hiszen a végén még mindenki csak mobolásban fog fejlődni és elhidegülünk egymástól.
Persze, főleg ez utóbbi, már megint csak több adminisztráció meg odafigyelés.
Viszont rendszert kiépíteni erre is kéne. Hiszen a végén még mindenki csak mobolásban fog fejlődni és elhidegülünk egymástól.
Chancery- Állatidomár
Karakterlap
Sziasztok! Mint érintett, hadd szóljak hozzá a témához: a halottak nagy többsége inaktivitás miatt lett halott. Mert letelt három hónap, amíg nem léptek be a karakterükkel, így KA átette őket a fekete csoportba (höhö). A másik része saját maga ölette meg magát, mert látta, hogy nem lesz ideje arra a karakterére.
Bármelyik eset játékosairól is beszélünk a kettőből, egyik sem garantálja, hogy minőségi játékosok, akik élvezetesen tudnának mobokat alakítani, és jó szemmel nézni, ahogy bedarálják őket. Sőt halottságuk a legjobb bizonyíték arra, hogy a nagy részük ha neki is állna ennek, különösebb lelkiismeret furdalás nélkül hagyná félbe hirtelen a KT-t, hogy eltűnjön újabb három hónapra, vagy még többre.
Talán jobb nem bolygatni a halottakat.
Oh, és szellemjárás éppenséggel azért van mostanában, mert én anno imádtam Kinget, nehéz döntés volt megválni tőle, és ha látom, hogy más is kísért, akkor egyből jövök én is. A parajelenségek, avagy az ilyen esetek, az utóbbi időben kiugróan magasak. Aeth se halt meg túl rég, még friss a lelke, fel-feljár az alvilágból, őt látni. Meg Shannont, persze. És Trist. A fene, tényleg rohadt sokan kísértünk!
Bármelyik eset játékosairól is beszélünk a kettőből, egyik sem garantálja, hogy minőségi játékosok, akik élvezetesen tudnának mobokat alakítani, és jó szemmel nézni, ahogy bedarálják őket. Sőt halottságuk a legjobb bizonyíték arra, hogy a nagy részük ha neki is állna ennek, különösebb lelkiismeret furdalás nélkül hagyná félbe hirtelen a KT-t, hogy eltűnjön újabb három hónapra, vagy még többre.
Talán jobb nem bolygatni a halottakat.
Oh, és szellemjárás éppenséggel azért van mostanában, mert én anno imádtam Kinget, nehéz döntés volt megválni tőle, és ha látom, hogy más is kísért, akkor egyből jövök én is. A parajelenségek, avagy az ilyen esetek, az utóbbi időben kiugróan magasak. Aeth se halt meg túl rég, még friss a lelke, fel-feljár az alvilágból, őt látni. Meg Shannont, persze. És Trist. A fene, tényleg rohadt sokan kísértünk!
King- Harcművész
- Hozzászólások száma : 35
Karakterlap
Szint: 2
Indikátor: -
A tegnapi céhek és szóló játékosok közötti előnyhöz jutás dologról jutott eszembe valami, ami szerintem a céheknél nem lenne rossz. >.< Annak idején TK-n (thrillion kincsei) volt ilyen, persze nem volt egyszerű hozzájutni az adott dologhoz, viszont működött, és jó kis motiváció volt. Semmiképp sem azt mondom, hogy egy az egyben "másoljuk le" ezt a cuccost, viszont maga az alapja szerintem használható, és más formában simán kivitelezhető.
Hátránya mindenképpen az lenne, hogy - szvsz - csak akkor jó a plan, ha az adott céh beleöl munkát, pénzt, nyersit, mivel ez lenne a lényege, viszont így juthatna olyan előnyhöz, amit tulajdonképpen önmaga határoz meg, hogy pontosan milyen legyen, és amivel egy szóló játékos sehogyan sem rendelkezhet. Az az ötletem támadt, hogy (a TK mintájára) lehetnének afféle céh-tárgyak. Céhenként lehetne megcsinálni őket, például a kovács csinál egy medált vagy gyűrűt, amiből ha eleget csinál a megfelelő nyersikkel, akkor minden egyes céhtag rendelkezhetne vele. Az adott tárgynak, legyen az ékszer, páncél vagy fegyver, maga a céh szavazhatná meg az értékeit, hogy mire mennyi pontot kaphasson értékmódosítóként, a tárgy nevét is ők határozhatnák meg, valamint - mivel egyes céhek lényegesen jelentősebbek a többinél, már erő szempontjából, ez az animében is így van észrevételem szerint - a céh erejétől és aktivitásától függően akár fejleszthetni is lehetne. Teszem azt, kezdő céh 5 pontot oszthat rá a céhtárgy értékeire, de ha megerősödnek, már 8-ra emelheti a bónuszait, etc.
Tény, hogy ez szvsz csak úgy lenne jó, ha a céhek fizetnének érte, például nyersigyűjtés, meg hogy legyen jó kovácsuk (céhenként egy, aki képes céhtárgyat készíteni), viszont jóval céhbarátibb így, hogy nem kell már alapításért és céhhelyszínekért fizetni, valamint tényleges haszna is van. >.< Szerintem remekül lehetne ezzel támogatni a céheket, és visszabillenne kicsit az egyensúly feléjük, hiszen egységben az erő, vagy miszösz.
Hátránya mindenképpen az lenne, hogy - szvsz - csak akkor jó a plan, ha az adott céh beleöl munkát, pénzt, nyersit, mivel ez lenne a lényege, viszont így juthatna olyan előnyhöz, amit tulajdonképpen önmaga határoz meg, hogy pontosan milyen legyen, és amivel egy szóló játékos sehogyan sem rendelkezhet. Az az ötletem támadt, hogy (a TK mintájára) lehetnének afféle céh-tárgyak. Céhenként lehetne megcsinálni őket, például a kovács csinál egy medált vagy gyűrűt, amiből ha eleget csinál a megfelelő nyersikkel, akkor minden egyes céhtag rendelkezhetne vele. Az adott tárgynak, legyen az ékszer, páncél vagy fegyver, maga a céh szavazhatná meg az értékeit, hogy mire mennyi pontot kaphasson értékmódosítóként, a tárgy nevét is ők határozhatnák meg, valamint - mivel egyes céhek lényegesen jelentősebbek a többinél, már erő szempontjából, ez az animében is így van észrevételem szerint - a céh erejétől és aktivitásától függően akár fejleszthetni is lehetne. Teszem azt, kezdő céh 5 pontot oszthat rá a céhtárgy értékeire, de ha megerősödnek, már 8-ra emelheti a bónuszait, etc.
Tény, hogy ez szvsz csak úgy lenne jó, ha a céhek fizetnének érte, például nyersigyűjtés, meg hogy legyen jó kovácsuk (céhenként egy, aki képes céhtárgyat készíteni), viszont jóval céhbarátibb így, hogy nem kell már alapításért és céhhelyszínekért fizetni, valamint tényleges haszna is van. >.< Szerintem remekül lehetne ezzel támogatni a céheket, és visszabillenne kicsit az egyensúly feléjük, hiszen egységben az erő, vagy miszösz.
Karakterlap
Szint: 34
Céh: Liberators
Szia!
Szerintem a Céhtagok Bazára visszabillenti az egyensúlyt. Ezzel a tárggyal csak az lenne a gond, hogy akkor a céhesek számára teljesen kinyírná egy tárgytípus értékét. Ha például köpeny lenne, akkor az összes köpeny értéke leesne. Ha pedig külön tárgy lenne, külön felszerelés, ami a többi mellé mehetne, akkor az túl sok előnyt jelentene. Én a későbbiekben inkább olyan kristályokban gondolkozom, amik elhasználásával nem csak a tulajdonos, hanem az összes céhtagja is előnyhöz jut.
Szerintem a Céhtagok Bazára visszabillenti az egyensúlyt. Ezzel a tárggyal csak az lenne a gond, hogy akkor a céhesek számára teljesen kinyírná egy tárgytípus értékét. Ha például köpeny lenne, akkor az összes köpeny értéke leesne. Ha pedig külön tárgy lenne, külön felszerelés, ami a többi mellé mehetne, akkor az túl sok előnyt jelentene. Én a későbbiekben inkább olyan kristályokban gondolkozom, amik elhasználásával nem csak a tulajdonos, hanem az összes céhtagja is előnyhöz jut.
Kayaba Akihiko- Admin
Attól függ, mennyire van bekorlátozva a tárgy értéke. Különösen, mivel limitált lenne, és egy céhnek csak egyetlen típusú ilyen tárgya lehetne. Valamint egyfajta céhes összetartozást is jelezhetne, ugyanúgy, mint például az egyenruha a katonaságnál vagy a rendőröknél. >.<
Karakterlap
Szint: 34
Céh: Liberators
Hmmm... csak akkor működne, ha külön tárgy lenne. A legtöbb céhnél van is valami egyenvacak (kitűző, nyaklánc, miegyéb), deee... hmm... végül is, ha fizetni kell érte (akár ércben, akár másban) és nem ad túl sok pluszpontot (maximum 5?), akkor elképzelhetőnek tartom, hogy működne.
Cardinal- Moderátor
- Hozzászólások száma : 3348
Karakterlap
Szint: ?
Harmadlagos jártasságokra az a max 500 pont nem túl kicsi? O.o Vagy csak én érzem annak?
Ez azóta böki a csőröm, hogy SAO wikin a jártasságok max pontja 1000, de most, hogy egyikben jóformán már profinál tartok, pedig "alig használom", kicsit gyanús.
És mivel úgyis alig a 9. bosst gyakjátok épp, lesz itt bőven hozzászólás annyira, hogy az 1000 pontot mindenre ki lehet majd rakni Szerintem, meg gumicsirke.
Ez azóta böki a csőröm, hogy SAO wikin a jártasságok max pontja 1000, de most, hogy egyikben jóformán már profinál tartok, pedig "alig használom", kicsit gyanús.
És mivel úgyis alig a 9. bosst gyakjátok épp, lesz itt bőven hozzászólás annyira, hogy az 1000 pontot mindenre ki lehet majd rakni Szerintem, meg gumicsirke.
Chancery- Állatidomár
Karakterlap
Uhm, csak egy észrevételem lenne szóló játékosok menedékénél. Addig oké, hogy szóló zsetonnal a dobott számodat növelheted, ha akarod, de nem látom értelmét így a 13. pont jutalmának. Úgy értem, ha valaki 12-est dob, és rákölt egy szóló zsetont, akkor kap egy szóló zsetont cserébe, és semmi mást... ez így kicsit wut. Logikátlan picit. Szerintem érdemes lenne oda kitalálni valamit, ami miatt már esetleg megérné rákölteni a szóló zsetont, mert így teljesen feleslegesen van ott a 13. jutalom. >.<
Rokurou Amateratsu- Lovag
- Hozzászólások száma : 47
Karakterlap
Szint: 2
Az direkt úgy van, hogy a 12-es dobás ne az legyen, hogy azonnal hú, de megéri. A 14 meg afölötti jutalmakat csak az aktív játékosok érdemelhetik meg, akik már begyűjtöttek néhány zsetont
Kayaba Akihiko- Admin
5 / 39 oldal • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 39
5 / 39 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.