Sword Art Online Fórum Szerepjáték
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Főtér

+88
Mia
Shareen
Saibāitachi
Takada Hiroshi
Hinari
Marluna
Ozirisz
K1
Silence
Leonard
Chakna
Kiwi
Leon Gaillard
Mamoru
Kuradeel
Eldrie
Noxy
Akichi Murai
Yoichi
Kazura
Silver
Mayumi
Shukaku
Wanagate Akimoto
Asuka
Kemila
Trouble
Ayse
Arisu
Joey Chrome
Eran Fellaah
Morrigan
Bacchus
Cearso
Shiratsuyu Anna
Traumnis
Nio
Jekatyerina Natashenka
Yurihime
Ryuninji Ren
Rosalia
Huramino Saito
Yue
Ilsette
Cú Chulainn
Licht
Ryuu
Kincaid
Askr
Anatole Saito
Zakuro
Higurashi Sango
Elysion
Danee
Saya
Shakan
RenAi
Ai Hane
Kayabuky Yahiko
Hime
Ichiga Zakuro
Hayashi Yuichi
Chancery
Kyuushiro
Koshitsu Esutel
Halász Alex
Shiel D. Lewis
Jasude
Enheriel
Tuki Mitsuki
Aiko
Kyrena Juurei
Zhel T. Everett
Kusumi Ayani
Fermaus V. Chaser
Szophie
Orimune Jasami
Kazesubayai Shizuka
Peter Worker
Sakamoto Rin
Mirika
Yuyume Aokii
Fuun Kotarou
Hokushin
Shoraiko
Tomoyama Tsubaki
Adachi Kaede
Kayaba Akihiko
92 posters

30 / 31 oldal Previous  1 ... 16 ... 29, 30, 31  Next

Go down

Főtér - Page 30 Empty Re: Főtér

Témanyitás by Joey Chrome Vas. Feb. 27 2022, 13:39

- Igen, szerintem szeretné. Hogy a petje szeretné-e, ne tudom, ha figyelembe vesszük, hogy macska – vigyorogtam el, bár eddig nem láttam, hogy a macska pet megeszi a madár petet. Tényleg, mennyi pet faj lehet a játékban összesen? Bármilyen lehet, ami illi a világhoz? Mondjuk tuti az utóbbi, mert egy mini transformer elég hülyén nézne ki egy középkori világban. Közben értelemszerűen bementünk a boltba, s látszott céhtársamon, hogy nagyon szereti az ilyen csillogós dolgokat. Nem csodálom, tényleg szépek nagyon. Simeon vett is egy tucattal, remélem, azért nem megy el minden pénze-e, ha kellene, később mondjuk ételre, de azért én is vettem párat. Nálam nem kell meglepődni, ha bogaras cuccot veszek, mint most is egy szitakötőst, bár nem tudom ki csinálta ezt karácsonyra. De kártyák se rossz ötletek, mint ajándék!
- Közben gondolkodtam, jó ötlet lesz a kártya. Hol lehet venni őket? – Mindenkinek a saját verzióját veszem meg, ha meg kiderül, hogy valakinek megvan már, hát akkor azt enyhén szólva elkutyultam. Nem kicsit, nagyon. Közben kimentünk a boltba, Simeon gondosan elpakolta, amit vett, s mondta, hogy most már csak a fa van hátra, menjünk. Hát mentünk is az erdőbe nézegetni melyik fa lesz a megfelelő. Ahogy haladtunk az erdő felé, magyarázta a peteknek, hogy mi féléket vett, s majd megmutatja nekik is. Pufira azért szóltam, hogy jöjjön, ott ne maradjon véletlen ez a szerencsecsomag. Talán Channak odaadom, ha egyszer visszajön… persze miután valószínűleg elájulok a sokktól, és magamhoz térek. Kayaba vajon tudni fog róla? Most hogy így belegondolok, megnézném a fejét, ahogy idegbajt kap, mint a Disney-s Herculesből a Hádész.

Adatlap|Bolt|NJK-k|Trófeák|Szoba

Színek:
Mesélés (olive), Joey (yellowgreen), Haru/Grifi (seablue), Ichiro/Ichi (peru), Eiji (slategray)
Főtér - Page 30 Simple

Gyűjtögetés aktiválva lesz: 2019. 01. 01.
Joey Chrome
Joey Chrome
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 934

Karakterlap
Szint: 30
Indikátor: Zöld
Céh: Unity

Vissza az elejére Go down

Témanyitás by Simeon Szomb. Márc. 05 2022, 19:45

- Áh, Álomkelő sosem bántani Kimit, ez biztos - vigyorgott Simeon Joey felvetésére és erre a mondatváltásra ugyan Tengerszem is felkapta a fejét, de ő is egyetértett idomárjával: nem ilyennek ismerte meg a macskát és amúgyis, ő majd ott lesz és megvédi Kimit, ha bárkitől is meg kell. Álomkelővel mondjuk régen találkozott, így a fiatalkorú pet kíváncsi volt, milyenné vált riválisa és ahogyan Simeon, ő is alig várta, hogy újra találkozhassanak. Kimi pedig minderre csupán félrebillentett fejjel, kíváncsian csipogott: ő minden újdonságnak örült és minden érdekelte, amit és akit eddig még nem látott a világból.
A boltban aztán Simeon nem győzte kapkodni a fejét, annyi szép dísz volt mindenhol és végül nem csak ő, de Joey is vett egyet, egy aranyos szitakötőt.
- Szereted a rovarokat? - tudakolta is céhtársától és elraktározta az információt későbbre, hogy ha ajándékot kell majd választania a lovagnak, akkor mi is legyen majd az pontosan - Az Emlékházban - felelte aztán a kérdésre, amikor szóba kerültek a kártyák - A Kezdetek Városában van, valahol arra - mutatott Simeon az említett irányba, de sajnos pontosan nem tudta megmondani a koordinátákat és most nem is arra mentek, így megmutatni sem tudta a fiúnak - Egyszer majd látogass el oda! Sokféle kártya van ott! - mosolygott.
Az erdőbe viszonylag hamar kiértek ezután és az idomársrác nem győzött csodálkozni, mennyi méretű van mindenhol.
- Ez szerinted jó lesz? - lépett oda aztán az egyikhez és ha Joey is rábólintott, elővette az inventoryjából a fejszét, amit még direkt a fakivágásra vett pár napja a piacon - Talán befér az ajtón - vigyorgott és hozzá is látott a művelethez. Kimi közben körberepülte a környéket, Tengerszem pedig igyekezett segíteni, az egésznek pedig az lett a vége, hogy a négyes (illetve a dixikkel kiegészülve a hatos) kicsit havasan, kicsit fenyőtüskésen, de boldogan és teli szájjal vigyorogva ért vissza a Unity céhháza elé és vonszolták be a nagy fenyőfát az előtérbe.
- Szerinted is tetszeni fog a többieknek? - kérdezte Simeon - Gyere, segítsetek feldíszíteni! - nevetett aztán fel és már vette is elő a dobozt a díszekkel, hogy Joeyékkal együtt karácsonyfát varázsoljanak a zöld fenyőből.

Mire a többi céhtag hazaért, egy örömtől kipirult arcú fiú köszöntötte őket az ajtón túl és ha ott volt vele Joey, akkor ketten, ha pedig nem, úgy egyedül (természetesen egy nagy "Meglepetééés!" kiáltással) mutatta meg a fát mindenkinek, akit csak aznap és másnap megtalált. És persze Fuwának is. Mert Fuwának mindenképpen látnia kellett, hogy csillognak a díszeken az ablakokból befutó napcsíkok!

Köszi a játékot Joey! Very Happy Kérek a játékért 5 Vörös Pitypangot és a Shoowym is fejlődött!

Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1003

Karakterlap
Szint: 50 (63)

Témanyitás by Joey Chrome Szer. Márc. 30 2022, 18:53

- Na, az jó! Szegény Chan szívbajt kapna, ha azt látná, hogy Álomkelő tollakat köpköd szőrgolyók helyett!
Nem, nem megijeszteni akarom Simeont, csak kijött a számon, esküszöm. Bár így még inkább úgy hangzik… Tényleg, most hogy nézhet ki Álomkelő? Meg amúgy is milyen fajta? Ne nézzél így rám kedves olvasó, a rovarokat tudom, de a macskafajtáknál analfabéta vagyok olyan szinten, hogy többször ismételni kell nekem, hogy legalább a jellegzetes fajtákat megjegyezzem!
- Igen, szeretem, azok a kedvenc állataim! A szüleim ízeltlábúakat tanulmányoznak, az a munkájuk, sőt, a bátyámnak is, s onnan ered az én imádatom is – azt nem mondtam el neki, hogy a kígyóktól viszont úgy félek, mint más a tűztől. Elmondta, hogy az Emlékházban lehet megvenni ezeket a kártyákat, bár most nem tudja megmutatni, hogy merre van azon kívül, hogy a kezével mutatja, melyik irányba, mert nem arra megyünk. Na de sebaj, megkeressük esetleg később!
Az erdőben Simeon már kereste is a fát, s rá is bökött egyre, hogy szerintem jó lesz-e.
- Várj, van itt egy szebb, talán TE JÓ ÉG EGY MÓKUS! – Ebben a pillanatba az arcomra ugrott a fa odvából egy riadt mókus, s majdnem szétkarmolt, majd végül leugrott, s elmenekült. Szóval Simeon fája nyert inkább ezek után, ami tisztességesen ki lett vágva.
- Remélem! Csak semmiképpen se keresztbe próbáljuk! – viccelődtem, miközben vittük haza. Na, haza is vittük, s sikerült elhelyezni a céhház előterébe.
- Természetesen, hiszen szép ez a fa, amit választottál – mondtam neki mosolyogva, majd segítettem neki feldíszíteni a fát. Pufi is segített, már ahol tudott, mert repülni nem tudott, így annyit tudott csak, hogy odahozta nekem libasorba a díszeket. Megjöttek a többiek is arra, hogy Simivel kiáltottam egy nagy meglepetést, s mutattuk meg, mi szereztünk a céhnek.

//én is köszöm a játékot és a türelmedet Simeon! Valaki megézné nekem, hogy a Tűzköpőm mennyit fejlődött? ^^"

Adatlap|Bolt|NJK-k|Trófeák|Szoba

Színek:
Mesélés (olive), Joey (yellowgreen), Haru/Grifi (seablue), Ichiro/Ichi (peru), Eiji (slategray)
Főtér - Page 30 Simple

Gyűjtögetés aktiválva lesz: 2019. 01. 01.
Joey Chrome
Joey Chrome
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 934

Karakterlap
Szint: 30

Témanyitás by Afton Csüt. Május 02 2024, 15:56

Még előtte

-Nos? Elégedett vagy?
Sugar felsóhajtott, ám az arca mosolygott. Afton kicsit feljebb tolta a sisakot a fején, türelmesen várt a válaszra, miközben remélte, hogy remegő keze és lába nem fogja elárulni, mennyire vissza szeretne menni. Az imént már bent volt. Csak fél percig, hisz megbeszélték; belép, majd rögtön ki, hogy biztosak legyenek benne, a hírek nem hazudnak, és szabadon lehet már járkálni a két világ között.
Sugar mosolya végül szélesedett, mert igen, ő észrevette a remegést a férfi tagjaiban. Az ágy széléhez lépett, átölelte barátját, meglepődve rajta, hogy a férfi még mindig nem nyerte vissza teljesen a formáját.
-Legyen, úgyse győzlek meg. Viszont ne maradj már bent sokáig, és... mindent mesélj majd el, ha sikerül megtalálnod.
Kacsint a nő, ahogy elengedi a másikat, mire Afton érzi, miképp tódul minden vér egyenesen az arcába. Megköszörüli a torkát, zavartan megvakarja  tarkóját, és mosolyogva bólint.
-Persze, majd mesélek...
Megvárta, amíg Sugar kilép a szobából, és amíg meg nem hallotta, hogy a nő a saját kulcsával bezárja a bejárati ajtót. Mély levegőt vett, felvette a sisakot, majd kényelembe helyezkedett. Az imént direkt nem nézte meg, kik vannak online. Most ideje lesz...

Már utána...

Természetesen még nem voltak sokan. Hamar ő maga is a tér szélére vonult, árnyékba, majd megköszörülte a torkát és felemelte az ujját, de megtorpant a mozdulat közepén. Szinte dermedten nézett körbe; másfél éve nem látta ezt a világot, mégis úgy tért vissza, mintha egy nap sem telt volna el azóta. Figyelmeztette magát, hogy lassítson, hisz egyértelműen egyfajta... függőség jeleit mutatta.
Viszont nem épp a játéktól függött. Inkább csak...
Oh, kit ámít? Nagyon jól tudta, mi mozgatja. Megrázta a fejét és lenyitotta a menüt. Nem figyelt rá, hogy mindene megmaradt, amivel annak idején a játék kidobta, hanem inkább azt kereste, hogy akiket felvett barátlistának, azok között hányan...?
Bár már elég volt meglátni a nevét, hogy úgy érezze megáll az idő a számára. Nyelt egyet, úgy érezte magát, mint egy kisgyerek egy színpad közepén. Körbenézett, mintha ezzel megláthatta volna őt a "tömegben", vagy hogy figyeli-e őt valaki, pedig nem járt tilosban. Végül kifújta a levegőt. "Mikor úgy érzed, valamit meg akarsz tenni, tíz másodperced van, mielőtt meggondolnád magad."

Afton írta:Szia!!
Megejtünk egy kávét? Very Happy

Már eltelt pár másodperc a küldés után, mire felfogta, mit írt, és saját szánalmában megdörgölte az orrnyergét. "Afton, Afton, te tökhülye barom...".
Talán ki kéne lépni, mielőtt Chakna belép és meglátja az üzenetet.

Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 291

Karakterlap
Szint: 50 (59)
Céh: Justice League

Témanyitás by Chakna Csüt. Május 02 2024, 22:07

Az első dolgom volt, hogy megnéztem a kilépés gombot a menüben. Ott volt. Ettől máris nyugodtabban néztem körbe.
Sokáig nem maradtam. A barátlistám annyiban megnyugtatott, hogy szürkék voltak a nevek, nem feketék. Elsőre megelégedtem ennyivel.
Ettől fogva viszont titokban minden nap negyed órára felvettem a sisakot. Megnéztem a céhházat, felkerestem az emlékezetes helyeket, és kerültem mindenkit, aki szembejött ismeretlenül.
Egy darabig senki nem jelent meg zölden. Ő sem. Nem mintha kifejezetten számítottam volna rá, hogy belép. Talán nem csoda, hogy amikor egy üzenet fogadott a belépésemkor, nagyot dobbant a szívem, és kicsit meg is rémültem meglepetésemben. Így viszont, hogy a feladó rubrikájában az ismerős nevet láttam, nagy levegőt véve megnyitottam a levelet.
És elnevettem magam. Kifejezetten rá vall ez a rövidke mondat.
Észre sem vettem, milyen széles mosollyal az arcomon pötyögtem a választ.

Chakna írta:Szia!
Neked káve, nekem tea. De ne ejtsünk el semmit!

U.I: Holnap után a főtér északi oldalán, japán idő szerint 9-kor?

Végül gondolkodás nélkül nyomtam a küldés gombra, mielőtt viszakozhattam volna. Csak utána gondolkodtam el rajta, hogy talán túlságosan másképpen nézek most ki, mint ahogy emlékszik rám…
A találkozóig százszor átpörgettem az agyamon, hogy nem megyek oda. Megmondom, hogy közbejött valami… Végül mégis felülkerekedett a tisztesség, és főleg a vágy, hogy láthassam, és elbeszélgessek vele.
Magamhoz képest rengeteget gondolkodtam azon, hogyan öltözzek. Végül egy csinosabb pólót és farmert választottam a megmaradt ruhatáramból, a hajamat pedig laza lófarokba kötöttem. Mindez csak pár percet igényelt. Hosszadalmasabb volt elintézni, hogy nyugodtan bezàrkózhassak otthon a szobámba, nehogy megzavarjanak menet közben az aggodalmukkal.

A hozzászólást Chakna összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Május 11 2024, 14:48-kor.

Előtörténetem; Adatlapom; Színem / #ffcc33Beszédszínem; User; Ozyféle karakterlap;

"Álmomban újra visszatér hozzám... Én újra, és újra próbálom elengedni... De az emléke velem marad ... mindig."
Chakna
Chakna
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 1337

Karakterlap
Szint: 48
Céh: Artes

Témanyitás by Afton Vas. Május 05 2024, 15:56

Afton írta:Mindenképp ott leszek!
Ooh, de kár Sad Pedig be akartam mutatni, mekkora zsonglőr vagyok Sad A csudába! Majd legközelebb!

Milyen ironikus, hogy a találkozóig nem is mert belépni ismét a játékba, pedig százszor is elgondolkozott azon, mennyi teendője lehetne ott. Megnézni a céhet, hogy kik maradtak meg a tagok közül, megkeresni Leot, Kokorot, Chant, egyszóval másokat, de nem vitte rá a lélek, annyira félt.
Még szerencse, hogy a telefonokon manapság létezik világóra, máskülönben nagy bajban lett volna, hogy pontosan mikor is lépjen be, ám így legalább kiszámolhatta: kettejük között 14 óra a különbség, és Chakna van előnyben. Ha létezhetne időutazás, elkérhetné a nyertes lottószámokat valamelyik héten...
Legnagyobb mázlijára pedig egyébként is úgy alakult a műszakja, hogy megengedhette magának a dolgot. Cserébe nagy eséllyel aludni nem fog, vagy csak keveset, de úgy érzi, ennyit bőven megér, hogy találkozhasson a nővel. Maga sem tudta, miért tette rendben magát aznap reggel, hisz a digitális avatár nem feltétlenül fogja visszaadni a külcsínt, hisz a nagyja megmaradt a régi, amit még az első beüzemeléskor szkenneltek be maguknak. Kifújta a levegőt, mielőtt felvette volna a sisakot, majd némi önbizalomdrukk után elfeküdt, hogy bekapcsolhassa a rendszer.
(Majd ellenőrizte, hogy bezárta-e a bejárati ajtót, és kezdte elölről az egészet)

A játékba lépve immár szánt némi időt arra, hogy megnézze, miből válogathat. Ahogy sejtette, új cuccokat nem kapott, ellenben továbbra is válogathatott a sajátos fazon és a páncélfelszerelés között. Mivel utóbbi kikapcsolásakor is megkaphatja a pontokat, ő egyébként is jobb szerette a sajátos fazonban bújtatni magát, avagy a fakitermelők ikonikus ingébe, a barna vászonnadrág, és a menő laborköpeny, bár ez utóbbit most inkább eltüntette. Úgy gondolta, felesleges most elindulni valami csiricsáré, rá nem illő gúnyát választani, meg hát ahhoz talán... akkor már megkérte volna Sugart, hogy segítsen neki, mert ha ő magától öltözködik, annak gatyasztrófa a vége.
Elfoglalta hát helyét a megbeszélt északi részen, miközben magában a szíve egyre jobban azon izgult, hogy talán mégis fel kellett volna frissíteni azt a fránya ruhatárat...

Lovag
Lovag

Karakterlap

Témanyitás by Chakna Vas. Május 05 2024, 22:31

Percekig nevettem a válaszán. Még el is ismertem magamnak, hogy hiányzott a humora, amivel egy pillanatok alatt elűzte a feszültségemet. Legalábbis egy fajtáját.
Reméltem, hogy sikerült olyan időpontot találnom, ami nem jelent túl nagy kényelmetlenséget neki sem.
Ezek után nagy nehezen túlléptem az idegességen, ami arra ösztönzött volna, hogy mondjam vissza az egészet.
És ott álltam a főtér északi részén, a járkáló embereket vizslatva. Bár ott volt még mindig a hang a fejemben, hogy még odébbállhatok, egyre inkább türelmetlenül vártam, hogy megpillantsam végre Aftont.
Amikor végre így történt, ideges mosollyal léptem oda hozzá.

- Szia! Örülök, hogy látlak - köszöntem idegesen, az ujjaimat matatva. Hirtelen rettenetesen zavart a még mindig kissé beesett arcom, a halántékomon megjelent ősz tincs. Eddig sem voltam különösebben csinos, most viszont úgy néztem ki, mint valami múmia…
A viszontlátás öröme azért még mindig erősebb volt, és bár elvörösödtem, a halvány mosoly ott maradt az arcomon.
Fürkészőn néztem végig Aftont is. Az ő vonásain is megviseltség látszott…

- Mi van veled? Milyen volt visszatérni az életbe? - kérdeztem rá óvatosan, átengedve a lehetőséget neki, hogy kiválassza a helyet, ahová megyünk.
Kicsit azért tartottam a választól, mert ismertem idebent olyanokat, akiknek nagyon komoly gondot okozhatott, hogy kikerültek a játékból, mert semmiféle háttér nem állt mögöttük… De talán őt nem kell féltenem.

- Te megtudtál bármit az idebent megismert barátokról? - kérdeztem némi szünet után. Azt hiszem, valami megerősítést szerettem volna, hogy nem annyira fájdalmas ez a keresés, mint ahogy én tartottam tőle. Hogy lenne értelme keresni azokat, akikért Aftonon kívül aggódtam, és nem léptek vissza a játékba.

A hozzászólást Chakna összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Május 11 2024, 14:48-kor.

Előtörténetem; Adatlapom; Színem / #ffcc33Beszédszínem; User; Ozyféle karakterlap;

"Álmomban újra visszatér hozzám... Én újra, és újra próbálom elengedni... De az emléke velem marad ... mindig."
Chakna
Chakna
Íjász
Íjász

Karakterlap

Témanyitás by Afton Szomb. Május 11 2024, 11:37

Minden megszűnt létezni a pillanatban, hogy meghallotta a hangját.
Kicsit mintha megállt volna az idő, és pár pillanatig a férfi a döbbenet és az áhítat keverékével nézett a nőre, amint az közeledett. Mintha nem merte volna elhinni, hogy tényleg neki szólt és nem csodálkozott volna, ha az utolsó pillanatban kiderül, Chakna a háta mögött integet valakinek és neki beszél. Végül sikerült erőt vennie magán és pár gyorsabb pislogással elhessentenie magától a különös érzés illúzióját. Mint aki csak most ébredt álmából, elmosolyodott és zavart nevetéssel egyik keze szokás szerint a tarkóját kezdte piszkálni, mint mindig, ha épp nem tudta, mit csinálhatna vele úgy amúgy.
-Sziaa! Én...
Hirtelen nem is tudta, mit mondjon. Kezét kicsit forgatva beszívta a levegőt, mint mikor az ember igen erősen gondolkodik egy szón, ami nem akar az eszébe jutni és húzza az időt, hogy hát ha most, na most, pedig már a nyelve hegyén van, pedig egyszerűen csak tényleg nem tudja, mit mondhatna ki az ezernyi gondolat közül, ami a fejében kavarog, és mit kéne inkább megtartania magának.
Mert megviseltség ide vagy oda...
Chakna olyan gyönyörű, hogy elakad a szava tőle.
-Bocsi, szerintem belaggoltam. -nevet végül, hogy oldja saját maga feszültségét, majd enyhén meghajol Chak előtt, üdvözlése jeleként. -Komolyan én... elmondani nem tudom, mennyire örülök! Szabad?
Nyújtja felé a karját, ahogy a kávézó irányába fordul. Csupán egy sarokra van innen, alig pár méter után már látni is fogják, és reméli, üzemel még egyáltalán. Na hopp, ezt talán ellenőriznie kellett volna... na, most már mindegy. Ha más nem, séta közben tudnak kicsit beszélgetni.
Rögvest az első kérdés hallatán akaratlanul is elmosolyodik. Nem igazán tudja, mennyit mondjon el, hisz emlékszik a régi tanításra, mikor még be voltak zárva: nem illik hánytorgatni senkinek sem a kinti életét. Most viszont... be kell vallani, van olyasmi, amivel dicsekedhet, de nem tudja, hogy bombázhatná-e vele szegény lányt rögtön. Talán majd máskor.
-Poros. És kapásból szembenézett velem egy pók. Néha igazán leporolhattak volna, amíg feküdtem. -legyint, mintha nagyon meg lenne sértődve a dolgon, de hanglejtése olyannyira komikus, mint egy tipikus plázacicáé, aki épp az új körömlakkja színét kritizálná, majd Chakna felé fordul. -És neked?

A kávézó még működött, sőt, hatalmas kiakasztott lobogó hirdette, mennyire örülnek a visszatérőknek és az újaknak. Ennek kicsit ellent mondott, hogy egy másik játékos sem volt még a közelükben, és az NPC felszolgálók bájos mosollyal álltak a bejáratnál. Afton biccentett neki a rég megszokott módon, mire a program beindult és a felszolgálók meghajlással üdvözölték első vendégeiket a mai napra. A férfinak persze volt már kedvenc helye; kellően távol a bejárattól, de nem túl közel az utcához, kint a szép, kellemes napfényben. Az asztal fehér csillogása hívogatta őket, ahogy a férfi kihúzta az egyik széket Chakna számára, ahogy azt az illem diktálja.
Jobb is volt ez a kis intermezzo, amíg leültek és megkapták a menüket; így volt ideje elgondolkodni, hisz a második kérdés már kicsit... érzékenyebben érintette. Igaz, ennek nem mutatta jelét, hisz teljesen jogos volt, ráadásul Afton tisztában volt vele, hogy ő még az olcsón-megúszta kategória, hisz... képes volt végül kimászni abból, amibe saját magát taszította. Mire leül a nővel szemben, már ismét régi a mosolya és vállat von.
-Igazából, nem sikerült. Viccet félretéve, a húgom rögtön rám akaszkodott és élni sem hagyott. Hála az égnek, hogy nem járt sikerrel a kiiktatásomban. -kuncog. -De kíváncsi lennék mindenkire.
Legalábbis, most már.

Lovag
Lovag

Karakterlap

Témanyitás by Chakna Szomb. Május 11 2024, 14:47

Kicsit megijesztett elsőre a reakciója. Csalódást és meghökkenést akartam látni a gesztusaiban.
De igazából a meghökkenésen kívül nem csalódást, hanem örömöt fedeztem fel a vonásain. Így visszatért a visszafogott, boldog mosoly az én arcomra is.
-Régi szép idők, mi? -kuncogok én is vele. Kissé zavarban karolok bele Aftonba a felajánlásra, és engedem, hogy vezessen.
-Én is nagyon örülök - motyogtam kipirult arcom alatt.
A kérdésemre nem vártam részletes beszámolót, nem arra voltam kíváncsi, hogy hény napig sírtak az örömtől a rokonok. Azt szerettem volna tudni, hogy megkapta a megfelelő ellátást, és nem éhezik valahol a világban - nem is tudom, mit tennék, ha ez derülne ki róla… A viccelődésből ítélve nem volt könnyű neki, de nem is tragikus a helyzet, így kicsit megnyugodtam.

-Azóta sem tudok sűrűn 10 percnél többre egyedül maradni. Azonnal keresnek, és ellenőriznek - csóválom meg a fejem a viszontkérdésre túlzó drámaisággal. Nem, valójában ez nem zavar, bár most az egyszer… Most remélem, hogy nem fognak megzavarni, amíg együtt vagyunk.

A kávézó, ahová elvitt ismerős volt, bár nem mondanám, hogy sokszor jártam itt. Kissé elmerengve néztem az NPC-ket. Vajon ők észrevették a változást? Kezdett a program valamit azzal, hogy eltűntek a vevők? Működött egyáltalán a program az elmúlt időszakban? Hiszen voltak kvázi ismerős/jóbarát npc-k, akikkel sűrűn kommunikáltunk a bent töltött idő alatt.
Az asztalhoz lépve még ezen járt az agyam kissé, de végül feltettem a másik engem is foglalkoztató kérdést is. Szomorú volt, hogy ő hiába keresgélt.

-Azt hittem a létrejött rengeteg fórum könnyűvé tette, hogy megtaláljuk egymást…-gondolkoztam el kicsit, és mire észbekaptam, már kiszaladt a számon a gondolat másik fele is- Lehet sokan féltek keresni az ismerősöket, mint én… - Azután bólintottam.. Én is kíváncsi lennék rá, mi történt a többiekkel az elmúlt hónapokban. Nagyon remélem, hogy mindenkinek sikeres volt a felépülés… Vajon volt olyan a levelek között, amiket olvasatlanul hagytam, amiből megnyugtató információt kaptam volna?
-Ezek szerint a te hozzátartózóid sem lelkesedtek érte, hogy továbbra is kapcsolatod legyen a játékhoz. - néztem fel rá, kicsit megpiszkálva a közösnek tűnő helyzetet.

Chakna
Chakna
Íjász
Íjász

Karakterlap

Témanyitás by Afton Szomb. Május 11 2024, 16:23

Nem titkolt örömmel mosolyodik el, hogy ezek szerint vigyáznak odakint Chaknára. Nagyon helyes, pont ebben reménykedett, ahogy abban is, hogy főleg a családra és a barátokra gondol, nem pedig orvosokra vagy pont hozzá hasonlókra. Bár milyen régen is volt már, hogy foglalkozott volna a pszichológiával mint szakmájával. Talán amióta a játékot lelőtték, nem nyúlt a tudásához és nem is frissítette azt. Sőt, már a játék ideje alatt is próbálta magában elnyomni ezt a részét. Ki tudja, mennyire sikerrel.
Ám utána, visszatérve a fő témára, látni arcán az enyhe... zavart. Kicsit körbenéz, mintha így kaphatna választ, majd megköszörüli a torkát és kicsit megnézi a cipője állapotát.
-Hát ööö... nem igazán tudom, mi az a "fórum", hacsak nem a rómaiak régi össznépi tárgyalására gondolsz. -nevet fel, ahogy ismét felpillant a nőre. -Najó, őszinte leszek. A húgom, vagyis inkább, fogadott húgom, a kocka kettőnk közül. Ő ismeri az ilyen netes szlengeket, én örülök, ha sikerül egy számítógépet bekapcsolnom, de az internet már túl sok. Igazából... a játékot is annak idején magának vette meg, én csak ki akartam próbálni és megengedte.
Tárja szét a karját, mintha az egész világot akarná megölelni, majd felsóhajt.

Kicsit beszélgetésüket megszakítja az egyik NPC, aki érdeklődik, sikerült-e választaniuk. Afton a szokásos doppiot rendeli, ahogy szokta, majd Chakna felé fordul.
-A vendégem vagy. Kérj bármit, amit kívánsz.
Miután Chak is leadhatta rendelését, legyen az kávé, tea, üdítő és süti, az NPC egy meghajlással magukra hagyja őket és Afton mosolyogva előre hajol, mintha egy titkot készülne elsuttogni a nőnek.
-Szóval tíz perc, mi? Oh, tíz percbe sok minden belefér! Najó, egy Monopoly talán nem. -nevet fel.

Lovag
Lovag

Karakterlap

Témanyitás by Chakna Szomb. Május 18 2024, 19:52

Nem tudom miért, de kicsit furcsa volt az örömöt látni az arcán, amikor meséltem, hogy nem igazán tudok egyedül lenni. Együttérzést, vagy megértést vártam volna? Talán. Rosszul mondjuk nem érintett, csak nem egészen értettem.
A zavarát látva akaratlanul is elnevettem magam. A szüleim jutottak eszembe róla, akik hasonlóan megzavarodtak bármitől, ha a technológiával kapcsolatos volt. Talán épp ezért mozogtam én annál inkább otthonosan, hogy a kényszer szülte helyzetekben tudjak nekik gyorsan segíteni.

- Weboldal, ahol kiírhattad, hogy ki vagy, és kit keresnél, és milyen elérhetőségen veheti fel veled a kapcsolatot. Esetleg magán a felületen is tárgyalhattál. Millió ilyet hoztak létre, miután lekapcsolták a szervert. - magyaráztam, gondolatban hozzátéve, hogy én viszont egyikre sem mertem regisztrálni. Távolságra volt szükségem. És egyedüllétre, hogy rendezzem a gondolataim, és feldolgozzam, hogy hirtelen... Visszakerültem a valóságba, és elvesztettem a kapcsolatot azokkal, akikre idebent vigyázni akartam.
Az NPC-vel való kommunikációt teljesen átengedtem Aftonnak. Nekem elég volt, hogy kiválasztottam az Aincradban megszokott teámat.
Aztán rámosolyogtam Aftonra.

- Köszönöm. Azért előnyös, hogy megmaradt a karakterünk, ahogy volt a leállás előtt. - jegyeztem meg. Semmi kedvem nem lett volna vadászni, vagy küldetést vállalni csak azért, hogy ne legyen gond meginni egy teát a téren.
Az arcom láthatóan vörösebb lett, amikor Afton közelebb hajolt, és megéreztem a haja illatát. Vajon... a valóságban is ilyen illata lenne?
De nem merenghettem sokáig, hiszen válaszolni kellett erre a pimaszságra.

- Már 8 eltelt... 2 percbe remélem azért nem olyan sokminden fér bele - szekáltam kicsit mosolyogva, de hamar hozzátettem a lényeget is - Most sok időm van, mert sikerült elküldeni a hajcsárokat egész délelőttre. -

Chakna
Chakna
Íjász
Íjász

Karakterlap

Témanyitás by Afton Kedd Május 21 2024, 11:38

-8 perc? Oh my... hát, rohan az idő, ha boldog az ember. -neveti el magát, fél kézzel a hajába túrva és örülve, hogy nem sütött el valami Deadpool-féle perverz viccet az időről.
Menet közben kissé megsűrűsödik a környék, bár nem mondható tömegnek továbbra sem. Valaki egyedül, valaki párosával érkezik, de a többség a kinti asztalokat választja, hisz az idő pont a legkellemesebb meleg, amit csak kívánni lehet. Az újranyitást ünneplő lufik színesen csillognak, ahogy lengeti őket az enyhe szél, Afton tekintete kicsit el is mereng rajtuk, miközben valamilyen témán gondolkodik.
-Akkor megnyugodtam, hogy nem kell stopperórát indítani. -mosolyog. Nem sokra rá, hogy az NPC távozott, már vissza is tér, tálcáján a teával és a kávéval. Afton hátradől, amíg a program kiosztja a megrendelést, majd mélyen beszívja a doppio illatát, szemeit enyhén lehunyva. Oh, ez azért már hiányzott neki.
-Oh, ez nem változott, még mindig fenséges. -sóhajt elégedetten, majd az első korty után Chaknára néz vidám mosollyal. -Egyébként, ha nem haragszol meg a kíváncsiságomért, te... Japánban élsz? -dönti félre kissé a fejét. Hisz nagyon érdekes, hogy míg talán a lány világában fényes nappal van, addig nála már beáll az éjszaka.Bár abból a szempontból nem izgatja, hogy ne találjanak közös időpontokat az együtt töltött időre. Ha kell, az alvásról is lemond, szívesen, csak... na, ne kerteljünk, vele lehessen. Mégis, miért van olyan érzése, hogy hiába?
Talán csak a saját pesszimitása beszél belőle, akit most egy határozott mozdulattal lenyom a földre, hogy maradjon nyugton, majd ráér később uralkodni rajta.

Tőlük nem messze egy csapat tűnik fel - persze hamar látni róluk, hogy ugyanúgy NPC-k, középkorias, bárdokat mímelő öltözetben, kezeikben hangszerekkel, és megállnak pár méterre, ügyködni rajtuk. Pár perc múlva, mikor készen vannak, egyikük előlép és harsány, magabiztos hangon, kezeit a magasba emelve megszólal.
-Hölgyeim és uraim! Sok-sok szeretettel köszöntjük önöket a mai vigasságon, az újrakezdést ünnepelendőn! Szívünk mélyéből harsan hát a zene, hogy mily sok szeretettel köszönt mindenkit ismét Aincrad kastélya!

Lovag
Lovag

Karakterlap

Témanyitás by Chakna Pént. Május 24 2024, 19:19

A mosolyom nem változott sokat, ellenben fölötte enyhén kipirult az arcom. Melegség járt át hallva, hogy jól érzi magát. Valaki profitál abból, hogy vele vagyok!
-
Ugyan már, hát azt gondoltad majd nem intézem úgy, hogy ne kelljen elrohanni? Hát nem bízol bennem? - kérdeztem az indokoltnál jóval nagyobb, és színpadiasabb felháborodást mímelve, de továbbra is bújkáló mosollyal az arcomon.
Közben megérkezik a tea, és én is aprót kortyolok a nedűből, ami évekig tartotta bennem a lelket. Erre emlékezve bólintok Afton szavaira. Igen, fenséges. Van ízletesebb, meg minőségibb - különösen odakint -, de fenségesebb nem nagyon található.
Ráadásul idebent nem is kellett nagy tömegben és zsibongásban elfogyasztani a kért finomságokat. Meghitt hangulatban telhetett így a randevú. A lehető legjobb helyet választotta Afton.
Széles mosolyra húzom a számat, amikor a kérdését azzal vezeti be, hogy “ha nem haragszol”. Mintha lenne miért haragudnom! De nem teszek megjegyzést, már csak azért sem, mert jól esett a kíváncsisága, és nem akartam megzavarni egy bugyuta tréfával.
-
Igen, pontosabban Kyotoban. - árultam el a kértnél többet is. Ettől függetlenül azért igyekeztem egy általánosan megfelelő időpontot kigondolni a találkozónak, nehogy nagy kellemetlenséget okozzak neki.
- Te? Hol vagy éppen megtalálható a fizikai valóságban? - dobtam vissza a kérdést, bár igazság szerint tartottam a választól, és az odakinti találkozástól.

Azért halkan felkuncogtam meghallva a reklámot. Ha nem tudtam volna - most a korábbinál sokkal élesebben - hogy nem érző, önállóan gondolkodó lényekről van szó, igazán megsajnáltam volna őket.
-
Az NPCk rendesen kitesznek magukért. - jegyeztem meg - Gondolod, hogy hiányoztunk nekik? -osztom meg Aftonnal is a gondolataimat, nehogy félreértse a kuncogásomat.

Chakna
Chakna
Íjász
Íjász

Karakterlap

Témanyitás by Afton Vas. Május 26 2024, 14:03

-Kyoto? Hisz az gyönyörű! -teljesen önkéntelenül szólal fel, lelkesen, akár egy kiskutya, mikor rég látott gazdáját látja meg, majd egy enyhe torokköszörülés kíséretében figyelmezteti magát, hogy vegyen vissza az erejéből. Mégis, a japán kultúra mindig is érdekelte, és eltökélte, ha egyszer lesz annyira szerencsés, hogy kijusson a szigetországba, Kiotó és környéke érdekelte jobban. Az ország második fővárosa, ahol a tradíció szinte érintetlen maradt, a modernizálás annyira nem gyűrűzött be, és megannyi természeti látnivaló lelhető fel a környékén, ellentétben Tokióval, ahol az ember lépni sem tud a tömegtől, ráadásul már minden fényes, csipog, zümmög, rezeg és villog.
Bár már régen volt, hogy utána olvasott volna bárminek is, Chaknának feltűnhet, hogy Afton még tudatlanul is úgy ejtette a város nevét, hogy "Kjotó", nem pedig "Kiotó", mint a legtöbb gaijin tenné.
-Bocsi. Csak őszinte leszek, mindig is az a város érdekelt legjobban az országból. Meg Nara. -neveti el magát, majd kissé hátradől a széken.
-Én épp Baton Rouge-ban fekszem jó kényelmesen, és legalább nem hallom az állandó szirénázást. -nevet egyet, majd hozzáteszi. -Luisiana állam, Usa.

Az NPC-k kisvártatva belekezdenek némi bemelegítőnek szánt, elsősorban középkorias dallamba, mintha csak várnának arra, hogy pár kíváncsi játékos közelebb merészkedjen. Afton mindig is kedvelte a folk zenét, így lába az asztal alatt hamar elkezd mozogni a ritmusra, de a figyelme Chaknára összpontosul.
-Ki tudja. Elég magányos lehetett itt nekik, amíg le voltak állva, és egy idő után a passziánsz is unalmas tud lenni, főleg, ha mindig csak veszítesz. -mondja úgy, mintha ez valami nagyon hatalmas, gyerekkorától átívelő trauma lenne és most egyenesen vietnámi flashbackként élné meg azt a sok kiterített kártyalapot.
Ám idővel a zene is kezd váltani, ünnepiesebb hangulatba váltani, ráadásul ismerősbe. Afton egy ponton tapsol is egyet és csillogó szemekkel a zenekarra pillant.
-Hé, én ezt ismerem!
Chaknára pillant, mintha mérlegelne valamit, majd köhint egyet, felkel az asztaltól, a lány oldalához lép. Egyik kezét a saját dereka mögé rejti, kissé előre hajol, másikat lágyan a lány felé nyújtja, mintha invitálni akarná.
-Egy táncot, hölgyem? Ünnepelünk kicsit velük? -alig láthatóan kacsint egyet, majd kuncog, talán pont azért, hogy ha Chakna nemet mondana, az se legyen olyan kínos vagy nehéz a lány számára.

Lovag
Lovag

Karakterlap

Témanyitás by Chakna Szer. Május 29 2024, 17:50

- Japánban a leggyönyörűbb! - mosolyogtam rá. Szeretem az otthonomat, és mindazt, amit képvisel. Persze, nem ragaszkodom mindenben a hagyományokhoz, de minimum az ismeretét nagyon fontosnak tartom a múlt szokásainak. Azok segítenek megérteni, hogy kik is vagyunk és miért működünk úgy, ahogy.
Afton pedig bizonyára elvégezte a házifeladatát, legalábbis a kiejtéséből ítélve. Végül pedig Nara-t is említi, én pedig a gondolataimban felderengő kép hatására elnevetem magam.

- A szarvasoknak biztos tetszenél - préselem ki magamból a magyarázatot két nevetős roham között. Jó lenne megbizonyosodni róla, hogy valóban olyan lenne, mint a fejemben.
A tekintetemben a tudatlanságot felváltja a megértés, amikor Luisiana államot is megnevezi. Így nagyjából el tudom helyezni merre.

- Az elég messze van... - mormolom az orrom alatt, kissé elkeseredetten és csalódottan. Sejtettem, hogy nem a közelben van, de reméltem, hogy legalább belátható távolságban.

Aztán a figyelmünket valamelyest eltereli a készülődő ünnepség, így a téma is arra terelődik.

- Igaz. Annyi játék után már bekötött szemmel is meg lehet oldani, de a program közbeszól - bólintottam a témához nem illő komolysággal. - Szegények... - sóhajtottam, mielőtt szélesen elmosolyodtam, jelezve, hogy nem veszem azért ennyire a szívemre az ügyet.
A zene közben ismerősre vált, és magamban dúdolni is kezdem a dalt.
A felkérés viszont váratlanul él, így egy pillanatig csendben nézek Aftonra, mielőtt hamiskás mosoly költözik a tekintetembe és az arcomra.

- A zászlócska hol marad? - nyafogom drámaian, és ha a megértést látom az arcán, nevetve nyújtom a kezem, hogy táncba vigyen.
- Nem vagyok jó táncos - figyelmeztetem azért, nehogy meglepetésként érje, hogy a lábára taposok néha. Eleinte érezheti is rajtam a feszélyezettséget, de ez a tánc hevében oldódik, a végére már vidám arccal lépkedek, és perdülök, amerre vezet.

Chakna
Chakna
Íjász
Íjász

Karakterlap

Témanyitás by Afton Csüt. Jún. 13 2024, 16:22

Talán nem kéne ezt az egészet olyan negatívan vennie?
Hisz... nem bolond igazán, látja, hallja az apró kis... jeleket. Egyszerűen csak nem képes elhinni, hogy lenne bárki a világon, aki el tudná képzelni azt, amit Afton viszont igen. Hogy lenne bárki, aki osztozik az érdeklődésében, aki nem csak barátként tekintene rá, hanem valami többként.
Ám most, ahogy a tánc heve mindkettejüket elrepíti, ahogy látja a lány mosolyát, hallja csilingelő nevetését, enyhén piros arcát az izgalomtól és a vidámságtól, Afton rájön, hogy talán tévedett. Hogy abban a sok-sok időben, amíg nem tudták egymást elérni, Chakna nem feledkezett el róla és az ígéretükről, hogy egyszer majd találkoznak és akkor talán... talán lehet ebből az egészből valami.
Minden eltűnik körülötte a világból, ahogy figyeli a lány táncát, amit valamilyen csoda folytán egész jól levezet ő is. Végig mosolyog, tekintetét le se veszi a másikról, mintha örökre az emlékei közé akarná vésni ezt a pillanatot. Harmónia veszi őket körbe, ahogy együtt perdül vele körbe, vele mozdulva a zene tetőpontján, majd ahogy az véget ér, egyik kezét a magasba emeli, másikkal Chakna kacsóját tartja fel, majd lehunyt szemmel meghajol mind a nő, mind a körülötte levők előtt.
-Úgy táncolsz, mint egy tündér. Nem illik ám hazudni. -neveti el magát, ahogy felnéz Chaknára, majd egy csókot lehel a nő kézfejére, mielőtt felegyenesedne és visszavezetné az asztalhoz.
A tőlük nem messze zajló kisebb ünnepség ezek után mintha visszafogottabb hangot venne, afféle háttérzeneként funkcionálnak, olykor üdvözölve az épp arra járó, frissen belépett játékosokat. Afton kihúzza Chaknának a széket, ahogy illik, majd amikor a nő helyet foglalt, ő is visszatelepszik a sajátjára. A kávéja már kihűlt, de nem zavarja, úgyis már csak egy korty volt benne... idáig.
-Boldog újrakezdést! -emeli meg az üres csészét nagy mosollyal. -Ez tökéletes volt.
A porcelán halkan cseng, ahogy találkozik a csészealjjal, majd megköszörüli a torkát.
-Kicsit visszatérve az előző témára... végül is, nem feltétlenül vagyunk messze egymástól. Csak pár óra repülővel, és úgyis mindig is el akartam menni Japánba. Most már semmi pénzért nem fogom kihagyni. Esküszöm, amint lehetőségem lesz rá... okot adok arra, hogy elvihess Narába és megnézd, ahogy letámadnak a szarvasok. -neveti el magát, ahogy ő is elképzeli. Tudja, hogy Narában ha nem akarja az ember, hogy tényleg köré gyűljenek ezek az állatok túl sokan, akkor egyszerre csak egy sütit szabad a kezében tartania, hsz ha többet látnak, máris odasereglenek. Nos, ő majd direkt többet fog tartani.
Csak hogy hallhassa Chakna elbűvölő nevetését.

Lovag
Lovag

Karakterlap

Témanyitás by Chakna Kedd Jún. 18 2024, 15:19

Be kell vallani, hogy életemben nem jártam igazán táncos mulattságon. Az esküvőm lett volna az első. Nem tudtam, hogy ennyire el tudja ragadni az embert a zene lendülete és ilyen jóleső érzés a kedvesed karján az ő vezetését követve mozdulni. És mégis... A dal végén felszabadult, boldog mosollyal tapsoltam a közös meghajlás után.
Aztán teljes természetességgel tettem már a kezem Aftonéba, és engedtem, hogy visszavezessen az asztalunkhoz. Most valahogy nem tudott feszélyezni a kedves udvariasság, ahogy kihúzta nekem a széket.
- Boldogabbat - emelintem meg az üres csészét én is játékosan, miután helyet foglaltunk. - Igen, tényleg az volt - mosolygok csendesen.
- Pár óra... - mélázok el - Az a nagyjából 20 óra annál azért kicsit több, nem? - számolgatok hamiskássá váló mosollyal. Igaz, nem áthidalhatatlan, de... azért azt nem teszi lehetővé, hogy rendszeresen találkozzunk odakint. Ami minden valószínűség szerint... azt jelenti, hogy marad a SAO, mint randihelyszín. De... talán annyira nem nagy baj az.
Afton miközben ezen merengek, már szinte meg is tervezi az utazást Japánba. Amitől én is kicsit fellelkesülök. Sok hely van, amit meg szeretnék mutatni neki az otthonom környékén. Kár, hogy valamivel realistábban nézem a dolgot, mint ő.
- Egy ilyen utazás kisebb vagyon, még akkor is, ha csak a repülőjegyért kellene fizetni - morgolódok csalódott-dühös pillantással méricskélve a csészémet. Természetesen nem engedném, hogy ha már egyszer japánban van a szállásért, az ételért meg egyebekért fizetnie kelljen... de pontosan tudom milyen megterhelést jelentett anyagilag a rehabilitáció a családomnak, és valószínűleg szinte az összes családnak. Nem lesz könnyű stabilizálódni annyira, hogy egy ilyen komoly költség beleférjen. Pedig egész határozottan szeretném, ha nem csak a játék világában lenne a közelemben, hanem a valóságban is látnám vonásait, és hallanám a hangját.

Chakna
Chakna
Íjász
Íjász

Karakterlap

Témanyitás by Afton Pént. Jún. 21 2024, 11:10

-Hé...
Megcsörren a kanál, ahogy visszaejti a csészébe, fejét kissé lehajtva a szemüvege felett néz át az asztal felett a nő arcára, mosolyogva. Végül átnyúl a kezével és ujjaival finoman feljebb tolja Chak fejét az állánál támasztva, hogy a szemébe nézhessen.
-Nem baj. Majd megoldom valahogy. Végül is, egy álom nem válik valóra soha, ha nincs mögötte elhatározás.
Az egyik kisördög a vállán csak most szólal meg, nyelvét nyújtva, hogy ez mennyire nyálas volt, de inkább elhessegeti gondolatban. Elengedi Chaknát, és mondhat a gonosz kis hang a fejében bármit, Afton mosolya csak még ragyogóbbá válik.
-Majd kint utánanézek, mi merre hány méter, aztán meglátjuk. Jó, nem mondom, hogy rögtön holnap tudnék utazni, mert tényleg biztos sokat kell tennem a dologért, de... ha akkor még áll az ajánlatod, hogy idegenvezess nekem, akkor ki nem hagyom.
Hisz persze, hirtelen nincs tisztában az árakkal, előbb tényleg utána kéne néznie. Hogy húsz óra vagy huszonnégy az út, az neki nem probléma. Egy amerikai egyébként is sokat repül, megszokta, még ha rövidebb is a táv, mintha az egész világon akarna átutazni. Mégis megérti valahol Chakna aggodalmát, és ugyanez benne is megvan. Hisz egy dolog, hogy elérné, hogy találkozzanak, de valljuk be, ő most nem tapogatta le magát újra a sisakkal és ugyanúgy néz ki, mint mikor leálltak a szerverek. Persze legközelebb majd pótolni fogja ezt a hiányt, hisz nem kerülte el a figyelmét, hogy Chak viszont megtette, és talán neki sem kéne elrejtenie a változásait. Ám talán magát sem kéne hibáztatnia, hogy nem akarta megmutatni karikás szemeit és beesett arcát.
Körbenéz az utcán, a ragyogó napfényben, hisz kéne valami másról is beszélni, bár ötlete sincs és sejti, hogy Chaknának sem igen akadhat. Végül kicsit elnéz a kávézó ajtaja felé, és mivel Chakna teája is elfogyott, akár csak az ő kávéja, halkan összecsapja és megdörzsöli a tenyerét.
-Szerintem, hagyjuk, had üljön le a tömeg is inni valamit...
Kis tücsökciripelés: sehol senki.
-... és sétáljunk valahova. Van kedved megnézni valamit, vagy rögtönözzünk?

Lovag
Lovag

Karakterlap

Témanyitás by Chakna Szomb. Júl. 13 2024, 15:23

A gondolataim ezerrel pörögni kezdtek, egyre másra villantak az agyamba az akadályok, amik miatt igazából nem lehetséges, hogy mi ketten, odakint, tényleg megismerjük egymást. A távolság, a pénzügyek, az időeltolódás, a nyelv, a túlaggódó rokonság... Egyre elkeserítőbb gondolatok kezdenek sorjázni a fejemben.
Egészen addig, amíg megállást nem parancsolt nekik Afton hangja. Az első pillanatokban lesütött szemmel hallgatom - most jobban érdekelt, amit mond annál, hogy eszembe jusson tiltakozni a mozdulata ellen, de nem tudok a rögtön a szemébe nézni. Még így óvatosan megrázom a fejem. Nem, azt nem engedném, hogy ő oldja meg... Már nem azt a világot éljük, amikor nem lehetett másként, és nem is tudnám elviselni, hogy minden teher az ő vállán legyen.
A gondolataim viszont mostmár elkezdenek arra ráállni, hogy együtt viszont... talán mégsem lehetetlen. Talán okos szervezéssel, és alapos utánajárással. Na meg persze Sok munkával... Talán sikerülhet megoldani.
Úgyhogy kicsit félve végül felnézek, a szemébe.  És nem csak Afton szavaiban, de a tekintetében is megérzem a határozott akaratot, hogy márpedig az akadályok ellenére mi találkozni fogunk odakint. Egy pillanatra elfátyolosodik a tekintetem, de végül nevetve bólintok. Afton mintha szuperereje lenne, képes a gondolatpirált megakasztani a fejemben, és megnyugtatni.
- Készítem a kamerámat. - jelzem szóban is, hogy meggyőzött. - Már ha nem bolondulok bele addig a várakozásba - mormolom az orrom alá.
Afton javaslata kapóra jön, mert hirtelen nagyon feszélyezve érzem magam. Kell a fejemnek egy kis friss levegő.
- Hé, odakint vállaltam az idegenvezető szerepet. Idebent te vagy szolgálatban - vigyorodom el várakozó pillantással fel is állva a helyemről. Meg azért azt is jelezve, hogy bárhova megyek vele. Csak még lehessünk együtt egy kicsit.

A hozzászólást Chakna összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Júl. 29 2024, 15:30-kor.

Chakna
Chakna
Íjász
Íjász

Karakterlap

Témanyitás by Afton Vas. Júl. 21 2024, 11:39

Van valami Chakna tekintetében, ami szinte elemi erővel hat rá. Amitől eltűnik a külvilág és úgy érzi, egy sziklát is fel tudna emelni, ha képes lenne rá - pedig a Súlyemelést meg se vásárolta. Eddig ő is kicsit kételkedett benne, hogy a kinti találkozót valóban meg-e lehet valósítani, de most, ebben a pillanatban, elveszve ezekben a reménykedő, és benne bízó szemekben, úgy érzi, nincs lehetetlen. Elvégre évente több millió ember eljut a szigetországba gond nélkül, akkor ő miért lenne pont kivétel?
Csak dolgozni kell, kicsit (nagyon) többet, mint eddig, félretenni, időben lefoglalni egy jegyet és aztán szabadságot intézni. Szíve szerint már most menne, hogy elkezdje, de nem akar elszakadni a szépség társaságától. Alig bírja levenni a tekintetét a másik szeméről, lelke szinte szomjazik azután a remény és erő után, amit most átél a másik által.
Nincs lehetetlen az életben.
Chakna játékos leszidására viszont megszívja a fogát, eltúlzott aggódó arckifejezéssel félrenéz és zavartan a tarkóját vakarja.
-Híííí, hááát... arra van eeegy.. kávézó.... meg ott egy.... kávézó, a város másik oldalán.... Oh, és ki ne felejtsem a kávézót arra! -mutat három különböző irányba félszeg mosollyal, de hangján érezni, hogy csak viccel, a végén még ő is elneveti magát kicsit. Feláll az asztaltól, a megjelenő menüben rendezi a számlát, majd együtt kilépnek a boltocska területéről, az ajtóban álló NPC felszolgálólány mély meghajlással köszöni meg a náluk töltött időt.
Pár lépés után karját nyújtja a mellette sétáló nőnek, hogy ha szeretne, nyugodtan belekarolhat. Időközben mintha a belépő játékosszám is megnőtt volna kicsit, ráadásul megdöbbenve tapasztalja, hogy akad egy-kettő, akik teljesen kezdő felszereléssel, mintha csak most ismerkednének a rendszerrel, bár ezzel végül nem törődik valami sokat. Annak idején nem sokat járt a városban, így akad, ami számára is újdonság, de persze ami eszébe jut, azt felveti ötletnek; például a Kőszínházat, hogy addig is sétáljanak el oda, hogy megnézzék, lesz-e arra valami érdekes a napokban.
A kellemes séta és a beszélgetés szinte feltölti a maradék időben. Ha ismerte volna, Chara biztos mondaná: Afton lelke megtelik elszántsággal.

Lovag
Lovag

Karakterlap

Témanyitás by Chakna Hétf. Júl. 29 2024, 15:46

Nem öntött el az a naív megnyugvás, hogy majd minden meg lesz oldva. Sajnálatosan messze vagyunk még attól.  De teljességgel megnyugodtam abban a tudatban, hogy ha ketten akarjuk, akkor meg fogjuk találni a módját. Márpedig akarjuk. Akkor is, ha ezt egyelőre magamnak is bátortalanul mondom. 
Ez után pedig kifejezetten kell a humorizálás, úgyhogy halkan nevetve figyelem, hogy Afton vette a lapot.
- Azt a kávézót kihagytad - mutatok még nevetve a háta mögé amerre még nem mutatott. Hosszú másodpercekig nevetünk így együtt, és végül mi sem természetesebb, minthogy elfogadva a felajánlását belekarolva indulunk tovább, amíg egyikünket ki nem rángatják a valóságba.
Nem kerülik el a figyelmemet a kezdő felszerelésben futkosó játékosok. Ha nem Aftonnal lennék, biztos, hogy megállnék megrökönyödésemben. Azt értem, hogy a régiek visszaléptek szép számmal, mert ez egy egyszerű módja a 10 év alatt szövődött barátságok fenntartásának. Na de hogy valaki akit a sors megkímélt az elmúlt évtizedben a borzalomtól... önként belépjen ide?  Talán sosem fogom megérteni. 
Mindenesetre sokat beszélgettünk a szint bejárása közben sokféléről. Nagyszabású ötletekről a találkozást illetően... A játékbeli jövőről. Az élet megfejthetetlen kérdéseiről. Végül a nap lebukott a programozott épületek fölött, jelezve, hogy ideje lesz elszakadnunk egymástól.
Ez viszont nem megy anélkül, hogy megállapodnánk a következő találkozás időpontjában. Amíg odakint nem megy, addig idebent találjunk egy-egy órácskát. Elvégre biztosan akarom tudni, hogy nem siklik ki Afton élete odakint. És az enyémet sem ártana újra teljesen összeszedni. Ehhez pedig nagy erőt ad a ki nem mondott ígéret: Meg fogunk küzdeni érte, hogy ne csak egy avatár legyünk a másiknak, hanem húsvér testben is megismerjük egymást.

A jutalmatok:

Chakna

2 lv-up pont
[T1] Gyenge Speciális Méreg
[T1] Gyenge Paralízis Méreg

5 gyakori kártya 88,17,100,95,68
Főtér - Page 30 1088 Főtér - Page 30 1017 Főtér - Page 30 1100 Főtér - Page 30 1095 Főtér - Page 30 1068

Afton

2 lv-up pont
[T1] Mini Potion
[T1] Gyenge Lökés Kristály

5 gyakori kártya 11,110,43,97,30
Főtér - Page 30 1011 Főtér - Page 30 1110 Főtér - Page 30 1043 Főtér - Page 30 1097 Főtér - Page 30 1030

by Keita

Chakna
Chakna
Íjász
Íjász

Karakterlap

Témanyitás by Daiki Hétf. Aug. 05 2024, 19:29

Az első benyomás

Ez aztán tényleg nem semmi - gondolta Daiki, amint életében először kinyitotta szemét egy olyan valóságban, ami nem volt igazi. A kezdeti ellenszenvét - belogoláskor a rendszer márcsak három kasztot engedélyezett neki, amiből végül az íjászt választotta - hamar elsöpörte valami számára is ismeretlen izgatottság: már a Főtér maga is olyan hatalmas volt, amilyet elképzelni sem tudott egy játékban, ráadásul éppen most ünnepelték az újranyitását is, annak minden flancos pompájával és túlzásával együtt. Daiki hamar legyűrte magában a gyermeki lelkesedést és csípőre tett kézzel nézett körbe, hol találhat valakit, aki elmondja neki a dolgok pontos mikéntjét. Például azt, hogy jár-e valami különleges - és főként eladható - azért, ha az ember részt vesz az ünnepélyen. A versenyekről elsőre nem talált megfelelően informált embert, de egy kis körséta után megállapította, hogy az esemény vásár része semmiben sem különbözik a kinti ilyesmiktől: pénzért lehet itt bármit is kapni, neki pedig - ebben nem voltak illúziói - semmi aranya nem volt. Legalábbis ilyesmikre nem. Egy ideig bámulta a szirupos almát evő fiatalokat az egyik közeli bódé mellett, arcán enyhe, lemondó félmosollyal, majd inkább továbbállt. Leült az egyik versenyekhez felhúzott, éppen nem használatban lévő emelvény szélére és elkezdte a menüjét böngészni. Hiába olvasta el a használati utasítást, még mindig furcsa volt neki, hogy kettőt kattint és már a kezében is van az íja. Forgatta-nézegette, ismerkedett vele. Vajon azon kevés nyílon kívül, amit kapott, a többit venni kell? Gondterhelten vakarta meg a fejét és egy idő múlva egyszerűen csak hátradőlt, fejét az emelvény padlógerendáira téve. Nézte a virtuális eget maga felett és hallgatta a tömeg boldog zsivalyát, amit a szervezete (vidámság helyett) egyre növekvő frusztrációval reagált le.
Talán mégsem volt jó ötlet beregisztrálni. Talán egyszerűen csak el kellett volna adnia a konzolt és a játékot az azonnali haszon miatt.

#87839C
#ebddc3

Adatlap
Daiki
Daiki
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 68

Karakterlap
Szint: 4
Céh: -

Témanyitás by Chakna Hétf. Aug. 12 2024, 11:40

Miután Aftonnal találkoztam, valahogy minden könnyebb lett. Már nem tartottam annyira a játéktól, és valamivel sűrűbbek lettek azok az alkalmak is, amikor beléptem annak reményében, hogy esetleg online látom őt is. Persze ez nem ilyen egyszerű, mert mindketten dolgozunk a magunk időzónájában... Úgyhogy azért nem reménykedtem túlságosan, mindenesetre nem csak Afton miatt lépkedtem be, a többiek is érdekeltek. De egyelőre a régi nevek közül mindegyik fekete vagy szürke maradt.
Amikor ma beléptem, döbbenetemre az újraindulás óta nem látott tömeg volt a téren. Megborzongtam... Valamiért emlékeztetett ez a tömeg arra a napra, amikor a hivatalos indulást ünnepelték hasonlóan... csak a nap végén nem tudott kilépni a játékból senki. Mély levegőket  véve indultam félrehúzódni valahova, hogy nyugodtan ellenőrizzem a lehetőséget. És talán vissza se lépjek ma már, amíg az ünnepség lezajlik. 
Eközben akadt meg a szemem egy kezdőnek tűnő játékoson, aki meglehetősen tanácstalannak festett az íjjal a kezében.
Néhány hosszú pillanatig döbbenten néztem rá. Eddig nem néztem körül a tömegben, de feltételeztem, hogy a régiek lépnek csak vissza, hogy felvegyék a kapcsolatot a játékban megismert barátokkal, de újonnan regisztrálókra nem számítottam... Miért vállalná bárki a kockázatot, hogy megismétlődik ami 11 éve történt? 
Aztán mélyet sóhajtottam. Lehet mostmár butaság... De azért még bennem volt a késztetés, hogy nem hagyhatom ilyen tanácstalanul rohangálni a játékban szerencsétlent... elvégre veszélyes. Úgyhogy lehívtam egy íjat a menümből (nem akartam Artemiszt ekkora tömegben mutogatni, szintén régi berögződés), és mellé léptem.
- Szia! - köszöntem, mielőtt megvárva, hogy felvegye a kontaktust, folytattam - Ne haragudj, hogy alkalmatlankodom, de úgy tűnt, elég tanácstalan vagy azzal az íjjal - intettem a fejemmel a fegyver felé. - Segíthetek? - kérdeztem rá. Nem akartam én ráerőltetni semmit. Ha nem kér a segítségből, hát majd megoldja maga.

Chakna
Chakna
Íjász
Íjász

Karakterlap

Témanyitás by Daiki Hétf. Aug. 12 2024, 14:15

A megszólításra lassan felemelte a fejét és ránézett a másikra. Egy fiatal hölgy, szintén íjjal a kezében. Daiki a ruháiból nem tudta megállapítani, hogy mennyire mozog otthonosan ebben a világban, sem pedig azt, hogy vajon mit is akarhat tőle. Udvariatlan azonban semmiképpen sem akart lenni, így pár pillanat múltán felült és üdvözlésképpen biccentett az idegennek. Mondani is tervezett valamit, de elkésett vele: a másik folytatta és amint az kiderült, segédkezni szándékozik.
A srác meglepődött rajta, hogy ebben az úrigyerekekből álló világban még létezik hajlandóság ilyesmire. Arcán félmosollyal állt végül fel és hajolt meg a hölgy előtt:
- Köszönöm, a meglátása... sod... nem csalt. Valóban szükségem lenne némi segítségre - vakarta meg a tarkóját zavartan. Azután nem tudta, hogyan folytassa. Nem készült fel rá, hogy másokkal beszélgessen, így arra sem volt kidolgozott terve, hogy vajon milyen mértékben ferdítse el ittlétének célját és viselkedését, vagy éppen mennyire legyen önmaga. A jelen szituációban viszont a másik egyértelműen tőle várt folytatást; ez nyilvánvaló volt. Valamit kérdeznie kellett.
- Milyen kezdő lépéseket javasolsz valakinek, aki tíz perce lépett be először? - mondta azután, némileg tanácstalanul - Nem érzem úgy, hogy ez az én világom lenne, de azért boldogulni vágyom - tette hozzá egy kicsivel később, mert úgy érezte, hogy a segítség fejében nem hátrányos, ha megoszt magáról némi magánjellegű információt is. Persze konkrét kérdései is voltak, de nem akarta lerohanni a másikat.
A hangzavar hol halkult, hol erősebb lett mögöttük. Daiki kezdte kényelmetlenül érezni magát itt; pillantása pedig a vele szemben álló hölgy és a mögötte elhaladó, vattacukrot és jégkásákat fogyasztó, jókedvű játékosok között ingázott. Vajon ezeknek az édességeknek mennyire valósághű az ízük? Talán majd ezt is megkérdezi, ha alkalma lesz rá.

#87839C
#ebddc3

Adatlap
Daiki
Daiki
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 68

Karakterlap
Szint: 4
Céh: -

Témanyitás by Chakna Vas. Okt. 13 2024, 16:35

Valahol jóérzéssel töltött el, hogy nem csalt a megérzésem, és a srác el is fogadta a felajánlott segítségemet. Legalább sejti, hogy okozhat neki fejtörést a tudatlanság.
A feltett kérdésre nagy levegőt vettem. Hát… legszívesebben azt válaszoltam volna, hogy nyomja meg a kijelentkezés gombot, és hajítsa ki a sisakot az ablakon. Amit egyszer felhasználtak tömegmészárlásra, azt újra fel tudják. Úgyhogy akinek nincs 10 éve a játékban, annak igazán semmi oka itt lenni.
Ezt azért mégsem mondhattam. Joga van úgy dönteni, hogy csatlakozik a játékosok közé, én meg nem akarom már az elején elvenni a kedvét.,
Úgyhogy gyorsan összeszedtem a gondolataimat. Rengeteg dolog eszembe jutott, úgyhogy nagy nehezen kellett kibogoznom belőle hol érdemes kezdeni. Végül a fegyverhasználatnál lyukadtam ki. Az az első dolog, amit tudnia kell, hogy megvédje magát.
-
Kevés ember van, akinek ez a világa. De boldogulni azért lehet. A kezdő lépés…Az attól is függ… Nagyon fontos, hogy jól ismerd a fegyvered és a kasztodat. Használtál már íjat? - kérdeztem. Sejtettem a választ, de azért biztos akartam lenni a dolgomban. Tulajdonképpen nem is tudom melyik a jobb eset. Nekem hetekbe telt, mire megszoktam, hogy Aincradban nem olyan pontosak a lövéseim, mint odakint, mert a rendszer az alacsonyabb szinteken nem enged teljes pontossággal lőni.
-
Nem olyan nagy gond - legyintettem végülis nemleges válasz esetén. - Nem olyan nehéz dolog helyesen fogni, ráadásul a rendszer segít. Ha gondolod, tudok itt a közelben egy termet, ahol megmutathatom, és kipróbálhatod. Természetesen védett területen belül. - tettem hozzá, nem is egészen tudatosan. A céh itteni kis épülete pont alkalmas ilyesmire. Egy kis bemutatóval meg könnyebb is lenne a dolgunk.

Chakna
Chakna
Íjász
Íjász

Karakterlap

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

30 / 31 oldal Previous  1 ... 16 ... 29, 30, 31  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.