Sword Art Online Fórum Szerepjáték
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

[Küldetés] Betérő Az Imbolygó Hollandihoz

5 posters

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Go down

[Küldetés] Betérő Az Imbolygó Hollandihoz - Page 2 Empty Re: [Küldetés] Betérő Az Imbolygó Hollandihoz

Témanyitás by Mirika Szomb. Márc. 23 2013, 13:48

Eh.... ööö... ja... Szóval köpni-nyelni nem tudtam erre a... stílusigazító monológra. Bakker, fene se gondolta volna, hogy egy 12 éves kislány képes ilyen tudatosan a pasik kedvére téve öltözködni, szinte megelőzött mindenben. Tök triviális volt, hogy nekem a melleim és a lábaim érdemes kiemelnem, de Tsubaki még az általam ízlésesen kihívónak tartott dekoltázst és szoknyahosszt is kifogásolta. Mélyítsem, rövidítsem, jah... Na jó, én nem vagyok semmi jónak az elrontója, a szemérmesség meg amúgy sincs a szótáramban, szóval oké. Egyedül a tangás megjegyzésére nem voltam hajlandó hallgatni, azt gyűlölöm és nem is illik hozzám. Inkább az ártatlan, aranyos darabok kis masnikkal meg stuff :3
- Hallod, ezeket hol tanultad? Komolyan, még pár év, és simán elcsavarod a fiúk fejét, ha így haladsz tovább :3 - adtam neki egy buksisimit, majd még egyszer megigazítottam a ruhámat, és kilibbentünk. A kajákkal kapcsolatos megjegyzése sem volt rossz ötlet, amilyen kétballábas volt, amikor megismertem, olyan kis számító dög, persze jó értelemben. Na de viszont - és itt a japántanárom sötét sziluettjét már láttam is megjelenni a fejem felett a kaszájával, de nem érdekelt -, amíg mi a konyhában meg az öltözőben foglalatoskodtunk, Ryner elég durván átszabta a helyet, rá se lehetett ismerni. Zene is volt már, elégedetten csettintettem. Egész korrekt lett, amit láttam.
- Okkéé... Remélem elégedett vagy a kacérsággal is, ha már annyira ezt akartad Razz - válaszoltam a srácnak, és csak úgy a hatás kedvéért domborítottam is neki egy lájtosan kihívó pózt. Viszont ezután ha már rám lettek bízva, felöltöztettem (vagy levetkőztettem?) a csajokat is, akiket a kezemre adott, és nemsokára gyakorlatilag készen voltunk. A vendégek is gyűlni kezdtek, talán kicsit zsúfolt is lett a hely és már nem nagyon láttam a górét sem. Persze amilyen kicsi volt, nem csoda hogy elveszítettem szem elől. Tulajdonképpen nem is érdekelt, perverz volt, mint a képmutató Ryner, vagy mint az összes többi agyalágyult férfi.
Inkább beálltam dolgozni, kerestem egy jó pasit, hátha létezik még ezen a planétán olyan. Ideje volt azzal foglalkozni, amiért jöttem, azaz kikapcsolódni, flörtölni kicsit, tetszeni ennek az alávaló fajtának, a fehér hajú meg örülhet, mert igaza lehet, és tényleg csak arra mentem, hogy kacérkodjak és csorgassák rám a nyálukat. Mindez tartott addig, amíg az a pingvin oda nem állított hozzám-hozzánk és nem közölte, hogy RANGON ALULIAK lettünk.
- Hogy mi? Shocked - meredtem rá a pacákra, aki már rajta is volt azon, hogy kikísérjen. Én, az Angelic Voice vezére, a legdögösebb frontharcos, a legerősebb lány, a legjobb páncélkovács Aincradban, Illfang végzete, a pincérlányok gyöngye, a gazdag, híres és szép Mirika nem vagyok méltó ehhez az egy-két órája még lepukkant helyhez?! Akkor ki az?!
- Pfff, tudod mit, ÉN nem vagyok hajlandó tovább itt maradni ebben a béna lebujban! - téptem ki magam a pincér fogásából és két társamnak nem is köszönve, feldúltan kiviharzottam az épületből, vissza se nézve. Röhej, a viszontlát!
Mirika
Mirika
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2764

Karakterlap
Szint: 50
Indikátor: Zöld
Céh: Justice League

Vissza az elejére Go down

[Küldetés] Betérő Az Imbolygó Hollandihoz - Page 2 Empty Re: [Küldetés] Betérő Az Imbolygó Hollandihoz

Témanyitás by Kamijou Ryner Vas. Márc. 24 2013, 01:47

Mirika kacérkodása meg aztán igazán ott volt, úgy értem, már megértem azokat, akiket elcsábít. Talán még engem is sikerül egyszer, de nem most. Alaposan kiosztott, s tartanom kell magamat, hogy ne árulkodjak gyengeségről. Szó mi szó, egy panaszkodó szavam sem lehet, mert szép látványt, na meg képet kaptam a sértegetései után.
-Ehhhem, meg vagyok elégedve vele.
Jelentettem ki büszkén, miközben kicsit arrébb Tsubaki surrant el, s a megvillanó tanga lesokkolta annyira a rendszerem, hogy ne tudjam folytatni az imént elkezdett beszélgetést. Bár rögtön meg is fordult a fejemben, hogy cukkolni kellene Mirikát ezzel, és akkor saját maga mutatná meg, de inkább nem kockáztatom meg a hangulatrobbantást, végre belefeledkezett valamibe, amit kedvel, s most viszonylag normális hangulatba rázódott. A képet gyors elrejtem a biztonságos inventorymba, majd még egyszer körbeszemléltem, hogy minden a helyén legyen. Természetesen míg az asztalokat szemlélhettem távolról a valódi figyelmem a csajokra, főképp Mirikára terelődött, a többi nem ért fel vele, Tsubaki meg, nem tudom behatárolni, hogy mennyire is fiatal, inkább passzolom. Aztán a bunkó pincér sírni kezd, hát ez remek, bár nincs ingerenciám eldönteni, hogy meghatódott, vagy más baja van-e. Ez azonban hamar kiderül, mégpedig nem máshogy, mint megpróbál csak úgy kitessékelni minket. A kidobóemberezéshez még egyen meg pár gombócot. Mirika könnyedén lezárta, ám nem így lesz velem.
-Látod azt az oszlopot ott a pultnál? Alaposan nézd meg, igen azt.
Mondom neki, mire nézni is kezdi, hogy mi is van azzal az oszloppal. Én előkapom az íjamat és már célzok is. Lehet védett zónában vagyunk, de Achilles is sérthetetlen volt, még is szépen likvidálta őt Párisz. Ezzel meg is eresztettem az Achilles-ínára egy lövést, ami sajnálatos módon nem jött be.
-Nah, látod? Az egy rohadt jó figyelemelterelés volt Bunkókám.
Majd fogom magam, s követem Mirikát. A halálnak sincs kedve tovább itt maradni. Nah persze nem szándékoztam ennyiben hagyni, kifele menet a fogadóból, megírtam egy levelet, amit elküldtem az embereimnek.
"Csapjatok balhét, aztán elmehettek, csak csináljatok egy szép sportkocsit ebből a nyomorult helyből.
UI: ha nem értenéd: Por-s(ch)e maradjon belőle."
Így belegondolva, mikor megérkeztünk furcsa volt a különbség a kinti látvány, és a belső között, lehet, hogy a jövőt láttuk volna meg, ami most készülődik? Aztán hamarosan már nem is érdekelt az egész, legalább hasznom volt belőle. Talán még Mirikával való heccelést is megfontolom valamikor, csak a fránya veszélyes haverja ne legyen a közelben.

Feladatok? Ötletem sincs Neutral Kana túl jól játszik, Tsubakit meg nem ismerem Neutral
Egy abszurd tipp azért:
>>Kana: Egoista huligán.
>>Tsubaki: evőeszközök az ülésen.
Kamijou Ryner
Kamijou Ryner

Hozzászólások száma : 115

Karakterlap
Szint: 6
Céh: Liberators

Témanyitás by Tomoyama Tsubaki Vas. Márc. 24 2013, 10:54

- Ehhehehehe.,. - nevetett a hajában turkálva, őszintén szólva elképesztően régen kapott bárkitől is dicséretet, akkor is inkább idősebbektől akik például tanárok voltak
Nehézkes volt a mostani helyzet viszont, ahogy Mirika leállt először a fehér hajú fiúval és aztán valaki mással, úgy ő egyedül maradt a tálcával. Szótlanul botorkált fel és alá, rendeléseket véve fel és szállítva ki az asztalokhoz. Úgy rémlett, néha utánanéztek néhányan de ugyanakkor az is feltűnt, hogy kevésbé gyakrabban mint mondjuk Mirika után. Biztos a fülek voltak az okai, melyek most szomorúan konyultak le feje két oldalán tükrözve lelkiállapotát
A hely egyébként tényleg egészen másféle lett, kevésbé volt nyomasztó és sokkal színesebb ráadásul még a pincér is ott gubbasztott egy sarokban. A szobákat is rendezgették és amikor éppen nem volt rendelés, be-bekukkantott valamennyibe és néha volt hogy kicsit elpirulva húzta vissza a fejét. Nehéz volt elhinni hogy ilyen jól működtek az ötletei és tényleg vonzották a vendégeket, talán még ő is kedvet kapott volna egy kis forgolódáshoz de éppen amikor elkapta volna Mirikát hogy megosszon vele egy pincérlánytánc ötletet, a fiú is felbukkant nem is beszélve a pincérről
Teljesen megütötte a kijelentés, néhány pillanatig azt sem tudta hogy a világon volt e vagy sem, a következőben pedig már meg is sértődött. Nagyot nyelt és felcsattant
- Ez nem igazságos, maga nem csinált semmit! - erősködött, miközben lökdöste kifelé - Há, eddig pályát tévesztett! UHH!
Kibucskázott az ajtón majd le a lépcsőn az utca kövére. Nagyot sóhajtott és feltápászkodott, hogy leporolja új ruhácskáját. Azonban a tér másik oldalán egy csapat férfi bukkant fel éppen, egyikük pedig észrevette és felkiáltott
- OTT VAN!
És ennyi volt, nagyot sikítva menekült onnan... megint kezdődött előlről! A fülek! Váááááááááááháháháháhááá!

Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 190

Karakterlap
Szint: 8
Céh: -

Témanyitás by Diabel Vas. Márc. 24 2013, 11:33

A küldetést ezennel hivatalosan lezárom!

Jutalmak:
– 50 exp (3-mas szint)
– 60 arany

Céhjutalmak:
Voice: Kotának +5 exp; Hoku szerintem ne kapjon, hiszen inaktív; Mirika +5 exp; Ayani +5 exp; Rin +5 exp; Hitodama +4 exp; Jin +1 exp
Felszabadítók: 30 arany Kurokonak; Kuroko nem kaphat exp-et; Hiro szerintem ne kapjon, hiszen inaktív; Tachinak +6 exp; Zhelnek +6 exp; Rynernek +7 exp; Tai-nak +6 exp;

Látás és készítés után járó jutalmakat KA fog osztani.

[Küldetés] Betérő Az Imbolygó Hollandihoz - Page 2 Alrs02
Diabel
Diabel
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 269

Karakterlap
Szint: 12
Indikátor: -
Céh: -

Témanyitás by Kayaba Akihiko Vas. Márc. 24 2013, 18:49

Mirika: Érclátás: 28 -> 36, 1 Holdkő, többit választhatod (t1)
Páncélkészítés: Vastag Köpeny Recept, Fémgyűrű Recept

Kamijou Ryner: Növénylátás: 1 -> 9, 2 Kis Tövisgyökér, 3 Faeno Levél, 6 Barna Gomba, 4 Tövisgyökér, 5 Vörös Pitypang
Érclátás: 1 -> 9, 1 Holdkő, 4 Bronzérc, 3 Halvány Rubint, 2 Rubint, 1 Vasérc
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 19698

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.