Sword Art Online Fórum Szerepjáték
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kezdetek Mezeje

+8
Echo
Mirika
The Gleam Eyes
Quad
Cardinal
Taka
Nezumi
Kayaba Akihiko
12 posters

2 / 3 oldal Previous  1, 2, 3  Next

Go down

Kezdetek Mezeje - Page 2 Empty Re: Kezdetek Mezeje

Témanyitás by The Gleam Eyes Kedd Dec. 04 2018, 16:37

A kis denevér nagyot csattan a bronz vérten, ám ez nem veszi kedvét. Az viszont már lehet igen, hogy hamarosan tömeges léptek zajára lesztek figyelmesek. Nem kevesebb, mint 9 Kobold Harcost pillanthattok meg, akik közül négy egy ládát cipelnek a hátukon, azonban mikor meglátnak titeket, azonnal lerakják és körülvéve a ládikót védelmező állást vesznek fel. Furcsák errefele a mobok… egy beszélő denevér, formációt felvevő koboldok… lassan már csak egy gázt eregető sárkány kéne.

Mirika és Echo (Sebzés: 6, Pet sebzés 17, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia, 12 SP kiskörönként.)
Kobold Harcos

#1-#9 Kobold Harcos: 5 HP 5 P

Mirika és Echo (1. szint): 25/25 HP, 2 páncél, 10/10 CSP

Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 913

Vissza az elejére Go down

Témanyitás by Mirika Kedd Dec. 04 2018, 20:21

Csak azért nem lőttem le a lényt, mert észrevettem a feje felett az indikátort, ami nem vörös volt, hanem sárga Rolling Eyes Ahogy koppant a vértemen, jó alaposan körbenéztem, hogy lássam, merre lehet a gazdája, de közel s távol senkit sem láttam, csak a pusztaságot, meg a távolban mobokat elszórva. Mondjuk meg se kellett kérdeznem, hogy ki fia borja ez a lény, mert egyből elkezdte lökni a végtelen mennyiségű dumát, és közben felugrott egy ablak is. Ilyet se pipáltam még, idomítás nélkül petet örökbe fogadni? Halvány lila gőzöm se volt, hogy ez valami új mechanizmus-e a játékban, amit az elmúlt három évben hoztak össze, de ártani nem árthatott.
- Én Mirika vagyok, a macskatündér, ő pedig Momo, a dragoon :3 - válaszoltam, miközben leemeltem a vértemen kaparászó kis lényt, és jeleztem egy mozdulattal, hogy álljon meg a saját szárnyain. Momo közben közelebb merészkedett, és körberepülte Echót, majd megállt közöttünk a levegőben, és apró orrlyukain egy kis füstöt fújt ki.
- Ne edd meg, Momo Rolling Eyes - mondtam azzal a szándékkal, hátha ráijesztek kicsit a denevérre - Echo, a gazdád merre van? - néztem rá a kis vendégünkre, aztán oldalra is, ahol feltűnt egy komplett koboldsereg. Mondjuk az invázióhoz képest ez kutyafüle volt, ráadásul rettentő gyengék is, szóval nem nagyon zavartattam magam. Az egyiket egy laza mozdulattal lenyilaztam.
- Momo, mutasd meg mit tudsz :3 - mosolyodtam el, és a kézjelemmel támadásra vezényeltem a petem, aki nem is habozott szélsebesen szétcsapni a koboldok között. Két támadás kellett ahhoz, hogy elpixelezze a dögöket, ami nem volt valami hatásos, de egyelőre ennyi telik tőlem :/

Egyet lelövök én 17 sebzéssel, további ötöt Momo intéz el támadásonként 6 sebzéssel. Elhasználtam tíz CSP-t, majd pihenek.
Mirika
Mirika
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2764

Karakterlap
Szint: 50
Indikátor: Zöld
Céh: Justice League

Témanyitás by Echo Kedd Dec. 04 2018, 22:38

Bár nagyot koppant a lány mellkasán, azért mit sem vesztett kedélységéből. Bár tény, hogy kedvelte a puha női idomokat, melyeken megpihenhet, de nem fűtötte semmi olyan önző dolog, mint a férfiaknál, számára ez csak olyan, mintha pihe-puha ágyikóra ülne rá. És ő szereti a pihe-puha ágyikókat. Miközben a nő a tartja szárnyait lógatva néz eldöntött fejjel.
- Hallottam már, hogy a ember nőstényekre azt mondják, hogy deszka, de tudod nem hittem volna, hogy ez azt jelenti, hogy ilyen kemények a mellkasotok. – mondja a lábát lógatva a kis denevér, bár amint a nő elengedi rögtön elkezd repkedni. A sárkány érdeklődését a denevér is kíváncsian követi és ő maga is közelebb megy a pikkelyes lényhez. Azonban amikor az ráfújj a füstjét köhögve hátrébb vonul, majd felfújva az arcát, aprócska lábával megnyomja a sárkány orrát.
- Rossz! Rossz Momo! – távolodik el a sárkánytól, majd Mirika fejére száll le, ha hagyja, ahol megtörölgeti az arcát – Nincs gazdám. Vagyis jelen pillanatban van. Méghozzá te. – mondja majd kíváncsian a lány füleihez totyog és kicsi kezeivel kezdi el tapogatni azt kíváncsian - Elfogadtad a feltételeket, így amíg el nem válnak az útjaink, addig a gazdám vagy.
Echo csak ekkor vette csak észre a közeledő koboldokat és nagyon „óóóóó”-zva figyeli a tevékenységeiteket.
- Húúú! Ti nagyon gyorsak vagytok! Ú-ú most akkor én is gyors vagyok nézd! – mondja, majd elkezd repkedni a koboldokat nekiáll harapdálni, csapkodni.

/ 4 támadás 1 koboldra ezzel pixelezve őt owo ezt még megismétlem még 3x Mirinek nem fogy emiatt CSP-je /

Spoiler:
Echo
Echo

Hozzászólások száma : 62

Karakterlap
Szint: 6
Céh: -

Témanyitás by The Gleam Eyes Kedd Dec. 04 2018, 22:59

Az idomár hölgy és a sárkánya eltakarította az útból a koboldokat, a denevér pedig eltüntette a maradékot is. Ám nem sok időtök marad nyugodni, hisz Mirika mellé egy láda csapódik, jószerével majdnem agyon nyomja. Bár a láda épségben marad, hangos rikoltások közepette világossá válik, hogy az a pár Sas, aki ledobta föntről a ládát, nem örül, hogy az idomár életben van még.

Mirika és Echo (Sebzés: 6, Pet sebzés 17, Echo sebzés 3, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia, 12 SP kiskörönként.)

#1-#6 Sas: full HP

Mesélő
Mesélő

Témanyitás by Mirika Szer. Dec. 05 2018, 18:12

- Nekem csak azért ilyen kemény, mert megvédem egy fémlemezzel :3 - mondtam kicsit kuncogva. Aranyos volt a kis denevér, de valószínűleg hosszútávon kicsit sok lenne belőle. Aztán ki tudja, ha tényleg az enyém lenne, lehet hogy másképp gondolnám, elvégre Momo se egy fegyelmezett háziállat. Bár ő legfeljebb csivitel, és nem beszél. Főleg ha denevérekkel van tele a szája, erre a szerepre pedig így ránézésre Echo pályázik. Az orra érintésére azon nyomban prüszkölni kezdett, és a szárnyaival el is takarta, az ilyen mozdulatok pedig nem veszélytelenek, elvégre a szárnyain van egy-egy kicsi, éles karom Rolling Eyes
- Nincs gazdád? De régen volt, nem? És hogy nem vadultál el gazda nélkül? - kérdezgettem felfelé bámulva, mintha lett volna rá esélyem, hogy lássam a fejem tetején csücsülő lényt. Kicsit csiklandósak voltak a füleim, rögtön meg is ráztam őket, ahogy hozzáért.
- Hehe, egyáltalán nem vagyunk gyorsak :3 - csóváltam a fejem, miközben a denevér elment koboldokat irtani. A jelenlegi sebességem csak arra volt elég, hogy az itteni szörnyeket csapkodjuk, régen viszont a leggyorsabb játékosok közé tartoztam egész Aincradban. Mindenesetre a koboldok gyorsan megmurdeltek, és fel is szedhettem a ládájukat, és alighogy ez megtörtént, már érkezett is a második. Felnéztem, mint valami keselyűk, körözött felettünk pár Sas névre hallgató madár. Ilyen lényekre nem is emlékszem...
- Momo! - intettem a dragoonnak, most egy másfajta jelzéssel, mire a kis sárkány kitátotta a száját, és megpróbált tüzet fújni az egyik sasra. Ha Echo nem vigyáz, ő is megsülhet Rolling Eyes Aztán pedig jöhetett a vadászat a többire, Momo sokkal mozgékonyabb és gyorsabb volt, simán átharapta a torkuk. Én pedig közben leültem a ládára, és dúdolgatva néztem a légicsatát :3

Képességhasználat, ha koronát dobok, akkor az egyik sasból sültcsirke lesz, ha nem, akkor csak köhögni fog. Momo további hármat megtámad, szóval sikeres tűzfújás esetén kettő, egyéb esetben három madár marad Echonak.
Mirika
Mirika
Állatidomár
Állatidomár

Karakterlap

Témanyitás by Kayaba Akihiko Szer. Dec. 05 2018, 18:12

The member 'Mirika' has done the following action : Kockadobás

'2 oldal halál/korona' :
Kezdetek Mezeje - Page 2 4766597959_9de1fd561c_s
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 19698

Témanyitás by Echo Csüt. Dec. 06 2018, 18:12

A kis denevér kíváncsian néz a lányt, majd leszállva a fejéről kicsit megkapogatja annak mellkasát.
- Jé! Tényleg fémből van! Ez az ember hímek ellen van? Vagy Vadak ellen? – kérdezi Echo utóbbinál a mobokra célozva – És szerintem nagyon gyors vagy! Már nem is tudom mikor repültem ilyen gyorsan! Nagyon vicces! – mosolyodik el és nevetgél, melytől nagyon aranyosan néz ki.
Persze Echo nem felejtette el a sárkány prüszkölését, csak szimplán ignorálja ezzel kifejezve felé a rosszallását. Viszont alig csitult a harc, máris nehezebb ellenfelek tűntek fel a színen! Nehezebb, hisz repültek, amit Echo örömmel vett kihívásnak, így rögtön el is indult feléjük és sebessen szárnyalt, hogy kicsit megcsipkedhesse a lényeket.

// addig csipkedem a sasokat amíg el nem fogynak, vagy Mirika néni SP-je bírja owo //

Spoiler:
Echo
Echo

Karakterlap

Témanyitás by The Gleam Eyes Csüt. Dec. 06 2018, 21:36

A sasoknak is vége már, azonban nincs nyugalmatok, hisz lassan kúszva, de azért felfigyeltek a közeledő nyálkákra, kik a veszteteket akarják... hm... nagy remények két ilyen gyenge lénytől nemdebár?

Mirika és Echo (Sebzés: 6, Pet sebzés 17, Echo sebzése 3, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia, 6 SP kiskörönként.)
Zöld Nyálka

#1-#2 Zöld Nyálka: 15 HP

Mesélő
Mesélő

Témanyitás by Mirika Csüt. Dec. 06 2018, 23:03

Yosshi, ez szép lángcsóva volt, Momo is tett egy felesleges kört a levegőben örömében mielőtt folytatta volna a mészárlást. A denevér nem volt annyira erős, de a gyorsasága miatt alig maradt el a sárkányom mögött, szóval gyorsan széttépték ezeket a gyenge sasokat. Sose hittem volna, hogy a gyenge és a sas szó egy mondatban elhangozhat Rolling Eyes De feljebb biztos vannak sokkal erősebb és félelmetesebb madarak :3
- Ez... - kopogtattam meg a vértet - ...a vadak ellen van, igen. Védelmet ad, így nem kerülök olyan gyorsan veszélybe - magyaráztam. Az eddigi szavaiból úgy éreztem, hogy nincs teljesen tisztában a játékosokkal. Most már kíváncsi voltam, hogy lett belőle pet, főleg mivel nem válaszolt a kérdésemre izgatottságában.
Tekintve, hogy a láda felszívódott alólam, kénytelen voltam talpra állni, és továbbmenni, újabb mobok reményében. Kicsit untam magam úgy, hogy a petek harcoltak helyettem, szóval jól jöttek a körülöttünk megjelenő nyálkák. Ezekkel nagyjából tisztában voltam, és azzal is, hogy elég nagy falatok az én szintemen, legalábbis a két állatkának.
- Ha nem baj, ezeket én fogom leszedni :3 - nyújtóztam egyet kényelmesen, majd leemeltem a vállamról az íjat, beillesztettem egy nyilat a helyére, fújtam egyet, és kipróbáltam, milyen mozgékony vagyok. Az első lövés után lendületesen megpördültem, hátraszökkentem, és lelőttem a másik nyálkát is, mielőtt egész egyszerűen hanyatt estem volna, mivel a szökkenés közben sikerült elgáncsolnom magamat >.> Akrobatika nélkül olyan béna vagyok @.@

Két támadás 17-17 sebzéssel, nyálkák kivégezve :3
Mirika
Mirika
Állatidomár
Állatidomár

Karakterlap

Témanyitás by Echo Csüt. Dec. 06 2018, 23:13

Igazából Echonak semmi titkolnia valója nem volt a lány felé, szimplán nagyon könnyen elterelődött a figyelme bizonyos dolgokról. Leginkább azokról a dolgokról, amit felé intéztek és nem ő intéz más fele. Gyakrabban felejt el válaszolni egy kérdésre, mint egy általa feltett kérdésre nem várni meg a választ. De, hát ő ilyen, rajta nem lehet segíteni, bár biztos, hogyha egyszer a nő megkérdezi őt megint, talán sikerül belőle kihúznia ezt-azt.
- Úh! Én is akartam! – szomorodik el egy pillanatra, mikor az idomárlány lelőtte a mobokat, de azon nyomban fel is lelkesült, mikor leesett neki, hogy ez mit jelent – Jaj! Ez akkor azt jelenti, hogy szintet lépek? Ezt jelenti, ezt jelenti? – kérdezi lelkesen, de válasz előtt, bár rá is csüccsen a nő mellkasára és le is nyitja kissé butított, de minden bizonnyal játékosi menüjét, csak hogy megnézhesse mennyi tapasztalatot, vagy mennyi szintet lépett.

Spoiler:
Echo
Echo

Karakterlap

Témanyitás by The Gleam Eyes Csüt. Dec. 06 2018, 23:19

Az idomárlány lövései nyomán el is pixeleződtek a Nyálkál, mely után nem marad el jutalmatok. Mindárom ládikó kinyílt, amit lootoltatok nem kevés pénzzel jutalmazva titeket.

Gratulálok, kivittétek a Kezdetek Mezeje kazamatát! Jutalmatok sem marad el, mindkettőtöknek bőkezű jutalma van, főleg azért, mert sikeresen felfedeztetek egy Gyakori Mobot!

1. hullám, Bronzláda: 50 arany, [T1] Gyenge Frissítő Potion
2. hullám, Bronzláda: 50 arany, [T1] Mini Potion (+20 arany mob felfedezésért)
3. hullám, Bronzláda: 50 arany, [T1] Mini Potion,
Összesen: 18 Exp és 170 Arany

Mirikának pedig 1 db Kristálykő

Mesélő
Mesélő

Témanyitás by Argo Kedd Júl. 02 2019, 06:55

Sakuzo (1) - HP:10 | FK:3 | E:2 | K:2 | Gy:2 | S:5 | P:2
Pinku (1) - HP:20 | FK:3 | E:3 | K:2 | Gy:3 | S:1 | P:2
Ritsu (1) - HP:10 | FK:2 | E:4 | I:3 | K:1 | Gy:4 | S:5 | P:2

Hát megjöttetek, érdekes kis csapat verbuválódott itt. De mégis miként? Akár előre megbeszéltétek, akár itt találkoztok, de így alakult, ideje hát nekiindulni. Merre akartok menni, mire számítotok elsősorban? Kezdőposzt-time \o/

Feladat: Érkezzetek meg, induljon a móka
Szólimit: 100
Határidő: 07.09.

Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 1000

Témanyitás by Barairo Pinku Kedd Júl. 02 2019, 09:51

Pinku lelkesedéssel telve battyog szépen ki a mezőre, mentora és főnöke javaslatára. Még a fejében visszhangzik a részletes iránymutatás, hogy merre kell mennie, hogy még véletlenül se tévedjen el. De egy kicsit azért csak sikerül neki. Lassan oda ér a mezőre és igyekszik más játékosokat keresni, hátha hozzá tud csapódni valakikhez, akik nem bánják azt, hogy ő nagyon szeret beszélni akár a semmiről is. Amint meglát egy játékost közeledni, már rohan is oda. Lelkesedése láthatóan igen magas szinteket ver, ami abból is látszik, hogy amint odaért a játékoshoz, már ugrál egy helyben és természetesen hadat
- Szia az én nevem Barairu Pinku, de hívj csak Pinkunak. Te is új vagy? Én új vagyok még nagyon. Nincs kedved társulni esetleg? Légysziveeeeeees nagyon szépen kérlek. Esküszöm hogy jó Kardforgató leszek.
Barairo Pinku
Barairo Pinku
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 61

Karakterlap
Szint: 11
Céh: Unity

Témanyitás by Sakuzo Kedd Júl. 02 2019, 16:06

Egész jó harc volt ez Ritsuval, azaz nekem tetszett, remélem neki is attól függetlenül, hogy kegyetlenül kiraboltam.-Álltam kicsit fáradtan a nemrég befejezett Küzdőtér kijáratánál, kezem mellett Iliasviel, és nem messze tőlünk Ritsu. Mielőtt még tovább indulnék hazafelé elgondolkodom pár dolgon: Korán van még, lehet rá kéne beszélnem ezt a lányt, hogy csatlakozzon hozzám egy valamire még...-Ilias-chan várj meg otthon még beszélek az ellenfelemmel oké?-kérdeztem a csajtól, hogy utána odalépjek a másik aprósághoz
-Hmmm hát oké... de ne maradj sokáig! Suzuki-chan dühös lesz ugye tudod?-már megint ezzel jön... nem unják még?
Vágtam ezen gondolatokhoz megfelelő arcot, majd miután elindult a csapattársam, azonnal léptem oda Ritsu mellé:
-Hé... mondcsak nincs kedved még elmenni mondjuk egy kazamatára? Mindketten kezdők vagyunk úgyhogy nem is kell sokkal erősebb szintet kinéznünk és hátha lesz még ott pár ember akivel tudjuk nyomni.-nyújtottam neki egy baráti jobbot, majd ha rábólintott, akkor küldtem neki egy barátjelölést és egy csapatba hívást is, egy mosolygással az arcomon.
-A Kezdetek Mezeje nincs messze innen és aránylag biztonságos az út is. Na?-néztem rá érdeklődően és ha beleegyezett akkor hamar el is indultunk az említett helyre.
Amint a lábunkkal közel értünk a helyhez egy lány kezdett felénk rohanni. Majd hadarni kezdett nekünk pár dolgot.
-Öhm... én Sakuzo vagyok ő itt mellettem Ritsu örülök a találkozásnak!-majd egy picit megböktem Ritsu oldalát és neki mondtam:
-Látod ő meg ránk várt pont.-néztem végig ezután az előttünk ugráló lányon- Szóval Pinku! Szerintem.... Hát... Üdv a csapatban!-küldtem el neki is a meghívót a csapatba. Nem hiszem baj lenne belőle, ha meghívom, aztán majd kiderül úgyis, ha mindannyian kínok közt fogunk széttépődni a benti mobok álltal.
-Amúgy régóta vársz már ránk?-kérdeztem meg tőle, miközben szépen felszereltem a lándzsámat.
Kissé zavaró, hogy állandóan ugrál, mintha egy picit talán túl lenne pörögve, de nem akarom elrontani a lelkesedését semmivel, úgyhogy amíg nem okoz bajt, addig nem baj ez sem. Meg... tegyük hozzá hasonló csapatom volt ezelőtt is. Ami kicsit fura nem? Mármint mindig összefutok pár alakkal, akik valahogy mellém csapódnak. Vagy én csapódok ő melléjük?
Sakuzo
Sakuzo
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 198

Karakterlap
Szint: 21

Témanyitás by Nanakaze Ritsu Kedd Júl. 02 2019, 18:05

Büszke voltam a harc végeredményével és most nem arra gondolok, hogy győztem. Inkább szerencsém volt csupán. Úgy érzem hatalmasat fejlődtem és léptem előre ezzel a küzdelemmel.
Viszont Sakuzo még több időt szeretett volna eltölteni, így meghívott egy további kalandra.
- De, persze! - Csillan fel szokás szerint a szemem. - A vadászat amúgy is jobban kézre áll és párban biztosan sokkal mókásabb is. Meg könnyebb. Még útközben kíváncsi voltam ki is az a lány akivel együtt volt így hát rá is kérdezek.
- Az a lány... öhm... Illias-chan? - Bonyolult a neve. - Ő a húgod? Nagyon úgy tűnik. - Teszem hozzá a saját kis gondolatom.
Mikor megérkeztünk, úgy tűnt még egy fővel bővül a szörnyvadász csapat. Egy lelkes és kedves kardforgatóval.
- Igen nagyon úgy néz ki. - Bólintok Saku megjegyzésére. - Örvendek, Pinku. - Nagyon cuki neve van! - Ne aggódj, biztosan nagyon ügyes leszek. - Biztatom őt egy picit. - Nagyon gyorsan összeverbuválódott a kis csapatunk. Jöhetnek a szörnyek. - Lelkesedek fel ismét.
Nanakaze Ritsu
Nanakaze Ritsu
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 86

Karakterlap
Szint: 2

Témanyitás by Argo Kedd Júl. 02 2019, 19:48

Ritsu rikkantása meg is hozza a gyümölcsét. Mire észbe kapnátok a nagy bemutatkozások közepette, 8 Manó kerített körbe titeket és vihogva már előre örülnek a győzelmüknek. Na, tessék megmutatni nekik, hogy aki előre iszik a medve bőrére...
...
Ugye itt nincsenek medvék?

Ritsu (Sebzés: 4, Pet sebzés 3, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia, 2 SP kiskörönként.)
Pinku (Sebzés: 3, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességet nem használhat, 1.7 SP kiskörönként.)
Sakuzo (Sebzés: 2, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia, 1 SP kiskörönként.)

Ritsu (1. szint): 10/10 HP, 2 páncél, 5/5 CSP
Pinku (1. szint): 20/20 HP, 2 páncél, 10/10 CSP
Sakuzo (1. szint): 10/10 HP, 2 páncél, 10/10 CSP

Manó #1-#8 - Full HP

1 ládát találtatok.

Mesélő
Mesélő

Témanyitás by Barairo Pinku Szer. Júl. 03 2019, 09:42

Pinku azon nyomban abba hagyja az ugrándozást és menten vigyáz állásba vágja magát, és tiszteleg
- Egy ideje várok már, de nem baj. Igyekszem majd a legjobbat kihozni magamból hogy hasznos lehessek - Ez mind töretlen lelkesedéssel mondta el társai felé. A Manók vihogására felkapja a fejét, és a kardját elő rántja annak tokjából, és támadásra készen áll. Körbe néz, hogy kipécézzen magának egy áldozatot, és úgy dönt a Manó#1-re Támad rá. Nem hallgat másra mint az ösztöneire. Teste lassú kimért mozgással felvesz egy terpeszes alap állást, kicsit nagyobb terpeszt tart mint szokás, de láthatóan nem zavarja. Amint kiszemeltje ráront, meg is vágja őt a alulról indított, Vertikális támadással, majd szépen óvatosan igyekszik kicsit hátrébb táncolni.
-Eltaláltam? Eltaláltam?
Barairo Pinku
Barairo Pinku
Kardforgató
Kardforgató

Karakterlap

Témanyitás by Nanakaze Ritsu Szer. Júl. 03 2019, 16:40

Halk kuncogásba kezdek, pinku reakcióján. Talán még én sem vagyok ennyire lelkes. Szimpatikus a lány.
Viszont fogalmam sincs, hogy tudtunk ennyire figyelmetlenek, hogy egy mezőn észrevétlenül körbevegyenek a manók. Talán a fűből másztak elő?
- Sokan vannak. - Forgok körbe, miközben előhúzom a késem. Pinku nem is várat sokáig a támadásra és neki ront az első manónak ami útjába esik.
- Igen, szép volt. - Erősítem meg és követem a példáját. Úgy tűnik fürgébb vagyok mint az ellenség.
Két marokra fogom a késem és az első vágást az a manó kapja amit pinku megkezdett. Ezután tovább szökkenek és a következő manót is megsebzem. Végül egy harmadikat megvágok, pontosan a szeménél. Riadtan kap oda és tántorodik hátra, innen tudom, hogy sikeres volt a képességem.
- Azzal az eggyel egy ideig nem kell törődni. Az orráig sem lát. - Osztom meg a többiekkel.

Támadom manó#1-et és manó#2-őt.
Manó#3 képesség miatt pedig csak 4 vagy afölötti dobással talál.
Nanakaze Ritsu
Nanakaze Ritsu
Állatidomár
Állatidomár

Karakterlap

Témanyitás by Sakuzo Szer. Júl. 03 2019, 20:39

-Ő Ilias-chan igen és nem a húgom... csak közeli barát, nagyjából egy éve együtt vagyunk idebent és hát összeragadtunk, otthon van még két leányzó, ha gondolod majd bemutatlak nekik.-Ajánlom fel Ritsunak a dolgot, hiszen miért is ne ismerhetné meg a többieket? Ilyenkor azonban az arcom olyan visszaemlékezősre vált és a gondolataim elszaladnak messzire...
Ennyi idő után azt hinné az ember, hogy megunhattuk a közös játékot, de ami azt illeti inkább csak elmélyült a kapcsolatunk, nem tudom mihez kezdenék nélkülük, annak ellenére is, hogy mostanában csak rugdosnak, ha a saját javamért is...-Persze a gondolataim sokkal messzerbbre is elvittek, a régi kazamatákba, farmolásokra és questekre, amiket együtt csináltunk meg.
-Hé-hé ne tisztelegj, nem vagyunk mi katonák... Hiába ez a sok kard meg izé...-mondom Pinkunak, miközben úgy vigyázba vágta magát. Ez mindig rossz ómen, pláne az, hogy Ritsu is felfestette az ördögöt a falra.
-Valaki mindig elkiabálja nem igaz?-néztem kicsit furcsán a többiekre, Valaki mindig kihívja a sorsot ellenünk és általában akkor mindig történik valamit. Most is így volt nem? Szólt, hogy jönnek plusz még tisztelgett is és mi történt? Na mi? Jöttek a mobok. Megint.-feszítettem meg az izmaimat, ahogyan a rengeteg manó megjelent előttünk. Ritsu és Pinku azonnal tépni, darabolni kezdte őket én pedig azon gondolkodtam, hogy vajon moboktól a képességem mit venne el? De most mondjuk erre nem érek rá kísérletezgetni, majd max ha marad rá idő nem?-majd ahogyan ezt végig gondoltam fogtam és megtámadtam a 4. Manót. Szegénynek szenteltem minden figyelmemet, ami abban merült ki, hogy egy látványos magam körül pörgetett lándzsás látványelem után fogtam és a fejébe próbáltam szórni a dárdát, miközben a többiek pár infót adtak nekünk:
-Szép munka srácok, amíg vak koncentráljunk a maradékra!-bólintottam feléjük elismerően, majd hozzátettem:-Gyönyörűen eltaláltunk mindenkit! Csak így tovább!
Sakuzo
Sakuzo
Harcművész
Harcművész

Karakterlap

Témanyitás by Argo Szer. Júl. 03 2019, 20:54

Egy manó szét is robbant pixeleire. A többiek csodálkozva nézik - kivéve a hármast, aki dörgöli a szemeit -, majd vicsorogva felétek fordulnak és hopp, pár ugrással ékesebbek lesztek pár új különleges, vinnyogó, kapálózó-karmoló-harapó-kezdetleges fegyverrel ütlegelő kiegészítővel. Avagy a manók szó szerint rajtatok lógnak, miközben megpróbálják kicsit leenni az életpontjaitokat, szépen eloszlottak, mindenki 2-2 mobot kapott. Ritsu megvakított manója a kivétel, de ahogy ő botladozva lengeti kis bunkóját, sikeresen eltalálja Sakuzo lábát.

Sakuzo 3 sebzést szenved el
Pinku 2 sebzést szenved el
Ritsu 2 sebzést szenved el

Ritsu (Sebzés: 4, Pet sebzés 3, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia, 2 SP kiskörönként.)
Pinku (Sebzés: 3, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességet nem használhat, 1.7 SP kiskörönként.)
Sakuzo (Sebzés: 2, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia, 1 SP kiskörönként.)

Ritsu (1. szint): 10/10 HP, 0 páncél, 3/5 CSP
Pinku (1. szint): 20/20 HP, 0 páncél, 9/10 CSP
Sakuzo (1. szint): 9/10 HP, 0 páncél, 9/10 CSP

Manó #2 - 1 HP
Manó #3 - Vaksi, 4 vagy afölötti dobással talál, Full HP
Manó #4 - 3 HP
Manó #5 - #8 - Full HP

1 ládát találtatok.

Pinku ebben a körben kétszer támadhat.

Mesélő
Mesélő

Témanyitás by Sakuzo Csüt. Júl. 04 2019, 14:42

-Srácok figyeljetek! Én megölöm a leggyengébbet, Pinku te kérlek támadt azt amelyik sérült és az is kidől, aztán ha tudsz még támadni sebezd meg az egyik full hpsat, amit Ritsu azonnal meg tud ölni, és még sebezni is letud egyet!-Ez a terv egyenlőre jónak tűnik, de így sem biztos megtudjuk őket ölni. Meg aztán semmi biztosíték nincs arra, hogy a többiek követni fogják a javaslatomat, hiszen Ritsu is alig ismer, Pinkuval meg csak most találkoztunk...-kezdtem bele a csapat irányításába egy kicsit, hogy legyen esélyünk ez ellen a végtelen tömeghadsereg ellen, de gondolataimban egyben kétségek is felmerültek, aziránt, hogy vajon eléggé meggyőző vagyok-e a tervemmel együtt. De még ezen kívül is aggódni valóm van amiatt, hogy vajon mi fog ebből kisülni, hiszen rengetegen vannak, míg mi nekünk nincs elég sebzésünk. Ha aztán legközelebb én azt megölöm, amit Ritsu megsebzett, akkor még mindig maradni fog pár... Azokat a többiek kezdik el ütni és talán... talán...-Kezdtem el harcolni tovább ahogyan a manók szépen minket mindünket megtámadtak. Bár a lándzsa nem túl hatékony ennyire közelre, attól függetlenül, ha okosan forgatom még meg tudom tenni ezt...
-gondolataimat követve a lándzsámat fogtam és átpörgettem a vállam felett, majd vissza a hónom alatt egyenesen a manó alsó felébe szúrtam, amitől remélem az ki is fog dőlni.

Támadom az 1hp-s Manó #2-őt
Sakuzo
Sakuzo
Harcművész
Harcművész

Karakterlap

Témanyitás by Barairo Pinku Csüt. Júl. 04 2019, 15:01

- Rendben. Megpróbálom Saku. - Akkor ezzel a paranccsal igyekszik megtenni amit kértek tőle, szóval pár forgó lépéssel igyekszik eltávolodni a manóktól, és amint eljutott Sakuzohoz, meg is vágja a sebzett manót aki a Manó#4-es. Ha minden igaz ennek elégnek kell lennie egy halálos sérüléshez. Miután elvégezte feladatát, odébb oldalog, mintha ismét táncolna, közben pörgetné a kardot, és megvág egy másik manót aki a Manó#5.
- Remélem sikerült Sakuzo. Most akkor már csak Ritsunak kell tartania a tervet - Pinku amint végzett igyekezett kicsit eltávolodni, hogy ne kaphasson be találatot, és szemmel tartja a többi manót, hogy ki akar közeledni vagy ki nem

Akkor a támadott manók a 3HP-s Manó#4 és Manó#5
Barairo Pinku
Barairo Pinku
Kardforgató
Kardforgató

Karakterlap

Témanyitás by Nanakaze Ritsu Csüt. Júl. 04 2019, 15:51

- Hé...Hé... - A manók egyszerűen rám ugranak és úgy sebeznek. Picik és fürgék, de legalább erősebb vagyok és kissé kétségbeesetten de legalább sikerrel hajítom le magamról a dögöket.
Saku-nak úgy tűnik van valami tervfélesége és jobb híján én is követem azt.
- Rendben. - Nyugtázom és még pinku megtámadja, a sebzettet én addig az egyik "egészséges" manót késelem meg, amit lecibáltam magamról és épp azzal van elfoglalva, hogy talpra álljon. Ezután pedig kivégzem a kis bestiát és igyekszem visszahúzódni a többiekhez.
- Még mindig sokan vannak, de azt hiszem van esélyünk... ugye? - Nézek Társaimra.

Akkor manó#5 és #6 támadva.
Vakítás újratöltés: 1/4
Nanakaze Ritsu
Nanakaze Ritsu
Állatidomár
Állatidomár

Karakterlap

Témanyitás by Argo Kedd Júl. 09 2019, 12:11

A manók esnek elfele, a vaksi meg úgy dönt, inkább leül és vár. 4 manó maradt, hárman vagytok, és az egyikük már belefújt a kürtjébe, hogy erősítést hívjon, ami mintha már mozgolódna is a háttérben. Biztos menni fog...?

Sakuzo 1 sebzést szenved el
Pinku 1 sebzést szenved el
Ritsu 1 sebzést szenved el

Ritsu (1. szint): 9/10 HP, 0 páncél, 1/5 CSP
Pinku (1. szint): 19/20 HP, 0 páncél, 7/10 CSP
Sakuzo (1. szint): 8/10 HP, 0 páncél, 8/10 CSP

Manó #3 - Vaksi, 4 vagy afölötti dobással talál, Full HP
Manó #6 - 1 HP
Manó #7-#8 - Full HP

1 ládát találtatok.

Pinku ebben a körben kétszer támadhat.

Mesélő
Mesélő

Témanyitás by Sakuzo Csüt. Júl. 11 2019, 13:52

A tervemre hallgattak a többiek! Ez csodálatos érzés! Néha azt hiszem az ilyen kell az embernek, hiszen azért már az is sikerélmény, ha a többiek hisznek neked és bíznak benned.-örültem magamban a fejleményeknek, bár ahogyan néztem nem állunk elég jól. Minden esetre a többiek most bíznak bennem és sikerülhet, ha mindent beleadunk!
-Szép srácok jól haladunk, bár még mindig sokan vannak! Azért ne adjuk fel!-próbáltam kicsit bíztatni a többieket, hiszen abból sosem elég. Eközben én pedig a leggyengébbre támadtam rá, azaz a hatodikra, aminek éppen volt még élete és ezzel a csapásommal szét is esett.
Ezután a többiek csapásai jöttek, amibe kicsit besegítettem:
-Ha mindketten ugyanazt a kettőt támadjátok, mondjuk azokat ott...-mutattam rá az 7-8. manóra-Akkor azok is meghaltak és reméljük, hogy vakon nem fog elfutni az utsó...-mondom a többieknek, de jól tudom, hogy nem fogunk tudni nyerni... sajnos túl sokan rontottak ránk egyszerre, így bár reménykedem egy meteorban, vagy egy istennő kezének lecsapásában érzem, hogy itt a vég. De szerencsére az megnyugvással tölt el, hogy nem rajtunk múlott, ez túl sok egyszerre nekünk.

Támadom a Manó #6-et amitől az elvileg meghalt.
Sakuzo
Sakuzo
Harcművész
Harcművész

Karakterlap

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

2 / 3 oldal Previous  1, 2, 3  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.