Hiányzások
+103
Keita
Minako
Kirigaya Suguha
Silence
Afton
Brooklyn
Chara
Marluna
Penelope
Simeon
Kanami Minagawa
Seishin
Ronye Arabel
Askr
ZexCeed
Leonard
Magnus
Murakumo
Nanise
Hydra
Chakna
Hiraikotsu Omote
Rumiko
Akito
Rikomono
Robiizmus
Rogan Hartnett
Sakuya
Akichi Murai
Taka
Leon Gaillard
Seiun
Chancery
Chariton
Ducker
Silica
Jay
Kurama
Noxy
Kiwi
Sachi
Stingray
Kazura
Yuuki Asuna
Hikaru
Benedict Arata
Cardinal
Kazuma
Aeon
Eugeo
Desdemona
Kurokawa Yuuki
Maria Gonzalez
Ryuu
Ozirisz
Kemabat
Hayashi Yuichi
Danee
Tachibana Makoto
Ayse
Shukaku
Joey Chrome
Argo
Kuradeel
Hinari
Asuka
Kusumi Ayani
Sinon
Mirika
Szophie
Halász Alex
Rosalia
Miu
Kanami
Ryuninji Ren
Danieru
Saya
Rinarin Ai Kita
Enheriel
Nox
Lamia
Sakamoto Rin
Chitose
Chiaki
RenAi
Minori
Koshitsu Esutel
Yue
Cearso
Strea
Jun
Lizbet
Akairo
Cellindir
Atoru
Mayumi
Phobos
Silver
Suzume
Traumnis
Anatole Saito
Justin Taylor
Tetsuko Jin
107 posters
6 / 32 oldal
6 / 32 oldal • 1 ... 5, 6, 7 ... 19 ... 32
Re: Hiányzások
Na most megint eljött, az hogy szívatnak a munkahelyen és semmi erőm de főként kedvem nincs postolni. Ne várjatok rám sehol, majd pótolok ha lesz időm, vagy ha nem akkor írjatok ki...
Suzume/Akairo
Suzume/Akairo
Suzume- Íjász
- Hozzászólások száma : 569
Karakterlap
Szint: 26
Indikátor: Vörös
Céh: White Rose
Szerdáig nem nagyon leszek fent, de csütörtöktől aktívabb leszek.
Karakterlap
Szint: 25
Indikátor: Zöld
Céh: Angelic Voice
Nem lett valami produktív ez a hétvégém, ami azért baj, mert most hó végéig összesen egy pihenőnapom lesz, szóval ad hoc módon tudok csak posztolgatni. Határidőkre próbálok figyelni, de ha valahol csúszok, akkor szóljatok :3
Mirika- Állatidomár
- Hozzászólások száma : 2764
Karakterlap
Szint: 50
Céh: Justice League
Mesélések tőlem majd csak vasárnap-hétfőn, de egyet-egyet talán adhatok közben is, ahogy épp sikerül :3
Igyekszem, ahogy tudok
Igyekszem, ahogy tudok
Argo- Mesélő
- Hozzászólások száma : 1000
A holnapi és holnaputáni délutánt ide szánom, szóval jönnek kt-k, ismik, mesélések \o/
Karakterlap
Szint: 40
Céh: -
Nem leszek ezen, meg a következő héten. Legfeljebb néha-néha telefonról. Harukának van pár halaszthatatlan dolga/gondja a való életben.
Aki(k)nek posztolnom kell azoktól bocsánatot kérek a sok késésért!!!
Aki(k)nek posztolnom kell azoktól bocsánatot kérek a sok késésért!!!
Yue- Harcművész
- Hozzászólások száma : 359
Karakterlap
Szint: 20
Nem tudtam posztolni, gomen Igyekszem pótolni, de még két napom van hátra a munkából a következő pihiig :3
Chancery- Állatidomár
- Hozzászólások száma : 3005
Karakterlap
Szint: 27
Céh: Unity
Bocsi, amiért nem írtam, keddig tart a vizsgaidőszak, addig nem nagyon leszek chaten sem, és írni sem tudok.
Cellindir- Harcművész
- Hozzászólások száma : 114
Karakterlap
Szint: 10
Céh: Liberators
Most meg lazán lebetegedtem, elkaptam valami ütős nyavalyát. Annyira súlyos, hogy kockulni sincs kedvem, erőm, ami már önmagában is hatalmas probléma. Elég sűrű hetem lesz a következő, még így félhullán is, de azért igyekszem írogatni, ami vagy sikerül, vagy nem Vétel vége
Karakterlap
Újabb lelki nyavalya. Ismét max a határidőket fogom figyelni és próbálok nyögni rájuk valamit. Meg ahova épp kedvem van.
Határozatlan időre. *Fog egy kis nyugtatóteát és elmegy dolgozni >.>*
Határozatlan időre. *Fog egy kis nyugtatóteát és elmegy dolgozni >.>*
Chancery- Állatidomár
Karakterlap
Elnézést, hogy eltűntem, borzalmas hetem volt x___x és egyszerűen semmire sem volt kedvem, időm. Hamarosan hozzákezdek a pótlásokhoz, türelmet kérek szépen >^<
Jun/Mayu/Sinon
Jun/Mayu/Sinon
Színem: #79BAEC (Denim Blue)
In Sanity
Legendák Taft csatornáiból
Frud a Kobold
Amikor leszáll az éj
Sinon- Mesélő
- Hozzászólások száma : 325
Karakterlap
Szint: 1
Hétfőn kaptok mesélést mindenhova. :3
Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45
Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2
Kristályírás: 100
Növénylátás: 100
Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester
Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku- Állatidomár
- Hozzászólások száma : 5959
Karakterlap
Céh: Jumpy Vigor
Még ma is kimaradok posztolási szempontból. Aztán hogy holnapra rendbejövök-e, nem tudom, de kedden legalább Argo-t lerendezem, ha beledöglök is.
Utána ismét a délutános műszak jön, ami azt jelenti, hogy kvázi csak aludni fogok hazajárni. Posztot tőlem biztosra majd 10-étől lehet mondani. Kivéve, ha akkor sem >.>
Meg határidőkkel igyekszem, de kérek szépen PÜ-t küldeni Chanhoz, ha valahol 'elfeledkeznék' róla. Köszönöm. ^^
Utána ismét a délutános műszak jön, ami azt jelenti, hogy kvázi csak aludni fogok hazajárni. Posztot tőlem biztosra majd 10-étől lehet mondani. Kivéve, ha akkor sem >.>
Meg határidőkkel igyekszem, de kérek szépen PÜ-t küldeni Chanhoz, ha valahol 'elfeledkeznék' róla. Köszönöm. ^^
Chancery- Állatidomár
Karakterlap
Eddig se voltam valami aktív, meg gyors író. Viszont szombaton vizsgám lesz és úgy döntöttem, hogy addig is a falat fogom kaparni postolás helyett ><
Jah, meg majd tanulni is megpróbálok majd a vizsgára <.<
Ahova nagyon fontos és égető, oda fogok majd írni. Minden egyéb dolgot meg szögre akasztok addig is.
Na, jó a vizsga csak egy jó kifogás. Igazából élni sincs kedvem mostanság, így a fórumhoz sincs kedvem és úgy döntöttem, hogy szüneteltetem magam picit <.<
Bocsánat mindenkitől aki rám vár vagy fog várni. Majd igyekszem azért nem hanyagolni a dolgaim ><
Miu, Des
Jah, meg majd tanulni is megpróbálok majd a vizsgára <.<
Ahova nagyon fontos és égető, oda fogok majd írni. Minden egyéb dolgot meg szögre akasztok addig is.
Na, jó a vizsga csak egy jó kifogás. Igazából élni sincs kedvem mostanság, így a fórumhoz sincs kedvem és úgy döntöttem, hogy szüneteltetem magam picit <.<
Bocsánat mindenkitől aki rám vár vagy fog várni. Majd igyekszem azért nem hanyagolni a dolgaim ><
Miu, Des
Desdemona- Állatidomár
- Hozzászólások száma : 404
Karakterlap
Szint: 21
Mégis csak elmaradnak mára is a mesélések. Hacsak nem jön minden rendbe nálam estére. Bocsánat mindenkitől, legfeljebb megpróbálok éjszakánként munka után alkotni valamit ide-oda... cserébe a karis reagok maradnak még el picit.
Argo- Mesélő
- Hozzászólások száma : 1000
Én is kiveszek némi szabadságot, ide-oda talán írogatok, de aztán.. muhh, fogalmam sincs. Lesz, ami lesz. >.>
Karakterlap
Durva beosztásom van és ezzel együtt kevés szabadidőm is, napi pár óra, amit ink alvással töltök, szóval egy kis türelmet kérnék mindenkitől.. a hétvége laza általában, akkor talán lesz időm....
Karakterlap
Bizonytalan időre inaktív leszek. Néha felnézek telefonról, hogy tudjam, hogy mi van. Kicsit sok gondom van, meg lelkileg is...
Nanami Haruka/Lamia
Nanami Haruka/Lamia
Yue- Harcművész
- Hozzászólások száma : 359
Karakterlap
Szint: 20
A vége felé közeledő játékaimat végig fogom játszani (Hide&Seek[kü], Éhezők Vidala[ev], Souryuu[mb], Radusz[mb], Gólem Szurdok[ka], )
A következőket nem kívánom folytatni: A nagy háború[ev], Oumo Gróf óhajai[kü], Repülő Pingvinek[kü], Des(u)demona vs Danee[ar], Kendozzunk! (Miu vs Danee)[kt], Kis Yorick nagy álmai[kü], Ködbe Veszett Erdő[ka]
Úgy érzem, hogy a játék már nem az, amit szívesen játszanék. Azért jöttem ide mert SAO-t szerettem volna szerepjátékként játszani. Akkor nem egészen azt találtam, amit vártam, de maradtam, mert érdekelt a szerepjáték, és úgy láttam, hogy nagyrészt működik a dolog.
Mostanság azonban azt látom magam körül, hogy a szerepjáték egyre és egyre kevésbé számít, és egyre inkább válik az egész egy forumos mmorpg-vé. Avagy grindeléssé. A módja pedig még kevésbé fekszik nekem.
Ha még SAO-s formában lenne, akkor talán nem zavarna, vagy nem zavarna ennyire. De minthogy az egész a párbajozásról szól, nem látom értelmét az egésznek. És nem látom értelmét a továbbiakban ebben a rendszerben, ezekkel a feltételekkel játszani.
Amint lefutottak a fent megjelölt játékaim, valószínűleg inaktívvá nyilvánítom a karaktereket. Addig hagyok magamnak gondolkozási időt.
És közben, amíg a kitartásomból futja megalkotom a saját elképzelésemet ennek a fórumnak a mintájára.
A következőket nem kívánom folytatni: A nagy háború[ev], Oumo Gróf óhajai[kü], Repülő Pingvinek[kü], Des(u)demona vs Danee[ar], Kendozzunk! (Miu vs Danee)[kt], Kis Yorick nagy álmai[kü], Ködbe Veszett Erdő[ka]
Úgy érzem, hogy a játék már nem az, amit szívesen játszanék. Azért jöttem ide mert SAO-t szerettem volna szerepjátékként játszani. Akkor nem egészen azt találtam, amit vártam, de maradtam, mert érdekelt a szerepjáték, és úgy láttam, hogy nagyrészt működik a dolog.
Mostanság azonban azt látom magam körül, hogy a szerepjáték egyre és egyre kevésbé számít, és egyre inkább válik az egész egy forumos mmorpg-vé. Avagy grindeléssé. A módja pedig még kevésbé fekszik nekem.
Ha még SAO-s formában lenne, akkor talán nem zavarna, vagy nem zavarna ennyire. De minthogy az egész a párbajozásról szól, nem látom értelmét az egésznek. És nem látom értelmét a továbbiakban ebben a rendszerben, ezekkel a feltételekkel játszani.
Amint lefutottak a fent megjelölt játékaim, valószínűleg inaktívvá nyilvánítom a karaktereket. Addig hagyok magamnak gondolkozási időt.
És közben, amíg a kitartásomból futja megalkotom a saját elképzelésemet ennek a fórumnak a mintájára.
Danee- Lovag
- Hozzászólások száma : 1932
Karakterlap
Szint: 43
Péntek délutánig hiányzok.
Ai és Ayse.
Ai és Ayse.
Ayse- Harcos
- Hozzászólások száma : 420
Karakterlap
Szint: 19
Céh: Liberators
Benyakaltam az aktuális járványt, szóval egy pár napig ismét el fogok picikét tűnni, mivel munkába viszont kell mennem
Ha posztolok, az azt jelenti, hogy jobban vagyok és visszatérek
Ha posztolok, az azt jelenti, hogy jobban vagyok és visszatérek
Chancery- Állatidomár
Karakterlap
lebetegedtem x_X nem fogok tudni most írni :/
jun/mayumi/sinon
jun/mayumi/sinon
Színem: #79BAEC (Denim Blue)
In Sanity
Legendák Taft csatornáiból
Frud a Kobold
Amikor leszáll az éj
Sinon- Mesélő
Karakterlap
Szint: 1
Holnap lesz egy kis szabadidőm, akkor várhatók tőlem hosszabb postok
Lizbet- Mesélő
- Hozzászólások száma : 740
Elkezdtem jobban lenni, aztán visszazuhantam. Rossz ötlet volt lázasan-betegen dolgozni De csoportvezetőim aranyszívűek voltak, és próbaidő ellenére megengedték, hogy meghosszabbítsam a pihinapjaimat, fel tudjak gyógyulni.
Amint lemegy a láz, a köhögés, a torokfájás, a mindenféle Istennyavalya, posztolok. Figyelem közben, hogy gyűlnek meg minden, ennek ellenére továbbra is ha valahol már határidő van, de nem írtam addigra, kérek szépen egy PM-et Köszönöm szépen
Argo is erre az időre kivonja picit magát a forgalomból, elnézést azoktól, akik a küldijeiben benne vannak. Szerda-csütörtök ha a szervezetem engedi, mesélek vele, ha nem, akkor minél előbb.
Amint lemegy a láz, a köhögés, a torokfájás, a mindenféle Istennyavalya, posztolok. Figyelem közben, hogy gyűlnek meg minden, ennek ellenére továbbra is ha valahol már határidő van, de nem írtam addigra, kérek szépen egy PM-et Köszönöm szépen
Argo is erre az időre kivonja picit magát a forgalomból, elnézést azoktól, akik a küldijeiben benne vannak. Szerda-csütörtök ha a szervezetem engedi, mesélek vele, ha nem, akkor minél előbb.
Chancery- Állatidomár
Karakterlap
Egy kicsit későn(Bocsi), de magán életi gondok miatt egy kis szünetet veszek ki. Jövőhét végén jövök...
Erő: 10 (+)
Irányítás: 10 (+
Kitartás: 14 (+)
Gyorsaság: 16 (+2)
Speciális képesség: 14 (+)
Páncél: 8
Sakamoto Rin- Állatidomár
Karakterlap
Szint: 15
Céh: Angelic Voice
6 / 32 oldal • 1 ... 5, 6, 7 ... 19 ... 32
6 / 32 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.