Mirika vs Ren - Az aincradi ugróiskola
3 posters
2 / 2 oldal
2 / 2 oldal • 1, 2
Re: Mirika vs Ren - Az aincradi ugróiskola
Bár látni nem láttam, de valahogy megéreztem, hogy meg kell állnom. Van ilyen hatodik érzék nevű izénk, amivel akkor is tudjuk, hogy valami jön, ha nem látjuk. Na most is emiatt torpantam meg, és igazam volt. Ren elém toppant, de úgy szó szerint. Nyelvemen volt egy csípős megjegyzés a bibliai csapásokról, és hogy Ren is közéjük tartozik, remekül belepasszol a kígyók és a békák közé, de az alsó ajkamba harapva megakadályoztam, hogy kibukjon a számon. Eszem ágában sem volt tovább pazarolni az időm erre a majomra. Üres volt a tekintetem, láthatta az arcomon azt a csalódottságot, amit éreztem vele kapcsolatban. Csak meredtem magam elé, és hallgattam a szavait, felidézve az iméntieket is. Harc. Harc, harc és harc. Mit van annyira ráakadva arra, hogy harcoljunk? Én akartam bemosni neki, erre most meg ő ragaszkodik hozzá. Biztos meg akar alázni, hogy még azzal is kérkedhessen, hogy legyőzött. Sose voltam PvP-pro, bár Hina-channak hála azért azt hiszem már messze nem vagyok olyan béna benne, mint régebben. Most viszont franc sem akart tovább harcolni, nem volt hozzá se erőm, se kedvem, se energiám. Ren elvette az összeset.
Felnéztem a fiúra, de csak néhány pillanat erejéig. Végül lehívtam a menümet, és néhány gyakorlott, monoton mozdulattal feladtam a párbajt és meg is nyomtam a megerősítésre szolgáló kék gombot. Ezt aztán újabb néhány mozdulat követett, beléptem a barátlistámra, és onnan is töröltem Rent, majd bezártam az ablakot. Nem néztem fel, mereven bámultam a lábát.
- Mikor meglesz a 30. szintem, megmutatom, milyen ha komolyan veszek egy párbajt. A szádat viszont le fogom ragasztani, ha azt akarod, hogy végig is menjen majd az a harc, akkor nem szabad megszólalnod - jelentettem ki, majd újra megindultam, és elléptem Ren mellett. Megtettem néhány lépést, aztán viszont újra megálltam, és a vállam felett hátranéztem még egyszer.
- Az ígéretem megtartom. Kapsz egy napot, akkor majd azt teszel velem, amit csak akarsz. Cserébe annyit kérek, hogy azt a visszavágót leszámítva soha többé nem jössz a közelembe, és nem szólsz hozzám - jegyeztem meg csendesen, aztán elfordítottam a fejem és leléptem. Talán képes leszek mentálisan felkészülni arra, hogy eltöltsek vele még egy napot, ha soha többé nem lesz hozzá közöm, akkor azért cserébe kibírom.
Felnéztem a fiúra, de csak néhány pillanat erejéig. Végül lehívtam a menümet, és néhány gyakorlott, monoton mozdulattal feladtam a párbajt és meg is nyomtam a megerősítésre szolgáló kék gombot. Ezt aztán újabb néhány mozdulat követett, beléptem a barátlistámra, és onnan is töröltem Rent, majd bezártam az ablakot. Nem néztem fel, mereven bámultam a lábát.
- Mikor meglesz a 30. szintem, megmutatom, milyen ha komolyan veszek egy párbajt. A szádat viszont le fogom ragasztani, ha azt akarod, hogy végig is menjen majd az a harc, akkor nem szabad megszólalnod - jelentettem ki, majd újra megindultam, és elléptem Ren mellett. Megtettem néhány lépést, aztán viszont újra megálltam, és a vállam felett hátranéztem még egyszer.
- Az ígéretem megtartom. Kapsz egy napot, akkor majd azt teszel velem, amit csak akarsz. Cserébe annyit kérek, hogy azt a visszavágót leszámítva soha többé nem jössz a közelembe, és nem szólsz hozzám - jegyeztem meg csendesen, aztán elfordítottam a fejem és leléptem. Talán képes leszek mentálisan felkészülni arra, hogy eltöltsek vele még egy napot, ha soha többé nem lesz hozzá közöm, akkor azért cserébe kibírom.
Mirika- Állatidomár
- Hozzászólások száma : 2764
Karakterlap
Szint: 50
Indikátor: Zöld
Céh: Justice League
Re: Mirika vs Ren - Az aincradi ugróiskola
A küzdőteret lezárom.
Jutalom: 75 exp 240 arany
Jutalom: 75 exp 240 arany
Kayaba Akihiko- Admin
- Hozzászólások száma : 19698
2 / 2 oldal • 1, 2
2 / 2 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.