Sword Art Online Fórum Szerepjáték
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Erdőség

+7
Rosalia
Shukaku
Hayashi Yuichi
Cardinal
Kincaid
Noxy
Kayaba Akihiko
11 posters

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Go down

Erdőség Empty Erdőség

Témanyitás by Kayaba Akihiko Csüt. Jan. 23 2014, 16:47

Tele fákkal és majmokkal. Az indák és a majmok miatt kifejezetten nehéz a szinten közlekedni. Egyesek azt állítják, hogy egy titkos törzs is található a szinten, bár eddig még senki sem talált erre utaló jeleket.

A hozzászólást Kayaba Akihiko összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Jún. 14 2014, 16:22-kor.
Kayaba Akihiko
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 19698

Vissza az elejére Go down

Erdőség Empty Re: Erdőség

Témanyitás by Noxy Vas. Márc. 02 2014, 21:50

/Kincaid/

Az erdő lány ölén. Ah, midő gyönyörű és fenséges zöld terület telis tele csodálatos növényekkel és szemrevalóan bájos állatokkal, kik békésen élik maguk dzsungeltörvényű életét bokrok és fák között. Dicsőséges mennyei napfény töri át diadalmasan a fák ágait, melyek lassan készültek a kora tavaszi viseletüket felhúzni, ahogy a zord tél lassan búcsút intett a tájnak a vízkereszt beköszöntével. Az állatok, melyek átaludták a telet, lassan-lassan ébredezni kezdtek, hogy megnézzék, látják-e az árnyékukat.
Mily csodás a természet! Tele van titkokkal, főleg csodálatos növényekkel és állatokkal...
Ámde... nem mindenhol van ez így. Egy dolog, hogy túl sok erre fele a fa, de még jobban idegesített annak lakói.
Majmok. Az ember legközelebbi rokona... néha szégyen bevallani, hogy némelyik fajtával mi "közeli rokonságban" állunk. Sajnos rögtön kaptam társaságot a személyükben, mikor úgy döntöttem, hogy elmegyek vadászni a tizenötödik szintre. Ők meg csapatostul egész végig követtek. Az még nem is lenne baj, csak legalább ne csapnának ekkora zajt, miközben vadászom! A legtöbb nagytestű, szerencsére nem majmok családjába tartozó lény hála nekik felfedeztek, és azonnal menekülőre fogták. Talán sikerült elkapnom egy-két példányt, de nem zárhattam nagy eredménnyel. A majmok kárörvendően makogtak és ugráltak a fán.
- Viccesek vagytok, igazán - tettem a szarkasztikus megjegyzést.
Ha nem vigyáznak, még a végén ők lesznek a célpontok. Hmm, úgy érzem, egyre jobban megkívánom a majomhúst. Vajon milyen íze lehet? Biztos ugyanolyan finom, mint a szarvasé.
Aztán eszembe jutott, hogy inkább nem teszek velük ilyet, de egy jót rájuk is ijeszthetek. Cseppkövemet dobásra készen tartottam a kis emberszabású szőrmókok felé, mire azoknak leesett, hogy megannyi sikertelen vadászat után ők lesznek a következő trófea-jelöltek. Nocsak, most viszont bölcsen döntöttek, és eltakarodtak. Most már békésen folytathatom a vadászatot.
Illetve csak folytathatnám, mert megint társaságot kaptam. Mintha már láttam volna valahol ezt az arcot, amit éppen méregetek.

Noxy
Noxy
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1050

Karakterlap
Szint: 25
Indikátor: Zöld
Céh: White Rose

Témanyitás by Kincaid Kedd Márc. 04 2014, 22:24

Miután legyaktam a két gorillát, akik az életemre törtek, és elégedetten csattintottam helyére a kardomat, úgy döntöttem, kicsit rápihenek a következő ellenfelekre. A térdemre támaszkodtam, hogy visszanyerjem a kitartásom. Nem akartam maximalizálni a pontjaimat, de az fix volt, hogy akartam néhány mélyebb lélegzetet venni. Kifújni magam. Huh.

A módszeres gyakás ezen a meredekebb szinten tökéletes alkalom volt arra, hogy kicsit elvezessem a gondolataimat Hinaritól, meg attól a néhány hülye szavától. Tény, hogy kicsit szétesett a mozgásom, és nem voltam olyan koncentrált, mint régen, de azért jól esett. Mondjuk a mozgás. Vagy a csapkodás. Az életveszély… Hmm, kit is akarok átvágni? Az élharcos csaj gerincre vágta a nyugalmamat, és amiket mondott, az 0-24 órában futott az agyam hátsó szegletében.

A huszonhatos szintem végénél jártam, nem voltam messze a huszonhetestől. Ez is frusztrált! Mérgesen fújtattam: a mai napot már semmi sem teheti jobbá! Azt azonban még így is be kellett látnom, hogy a módszeres szájhúzogatás és az elégedetlenkedés nem vitt előbbre. Úgy döntöttem, éppen ezért, hogy akkor majd a két lábam fog: léptem egyet. A járásból hamarosan gyaloglás, majd futás lett. Így kell ezt csinálni – dicsértem meg magam.

Első körben azt hittem, hogy újabb mobot találtam, amikor az észlelésem perifériás látómezőmben felhívta a figyelmemet az idegen alakra. Lépésre lassítottam, lopakodásom aktiváltam, aztán csak leesett, hogy egy másik karakterrel van dolgom. Bevallom, ez meglepett: nem gondoltam volna, hogy más is nyomul errefelé szólóban. Mi a fene?
Szia! – kezdeményeztem small talkot, hogy kipuhatoljam, mi járatban errefelé. Érdekelt, mennyire járatos a szóló-etikettben. Első törvénye az ilyen gyakásoknak: amint két karakter van egy területen, az már nem szólózás. Ilyenkor illik valamelyiknek lelépni. Hogy melyiknek? Nos, az előbb vagy utóbb mindig kiderül.

pontozás:
Kincaid
Kincaid
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 258

Karakterlap
Szint: 29
Céh: -

Témanyitás by Noxy Szer. Márc. 05 2014, 09:25

Most, hogy letudtam ezeket az átkozott majmokat, végre nyugodtabban is vadászhattam kiszemelt prédáimra. Még így is alig láttam pár példányt errefelé. No sebaj, trófea az trófea, a kaja az kaja. Legalább egy napi adagot összeszedjek az élelmiszerraktáramhoz. Nos, végül is nem jártam rosszul, bár egy prédánál többet nem is tudtam volna a mai nap folyamán vadászni, csak úgy rohannak orrba-szájba ezek az istenverte mobok. És azt se felejtsük el, hogy az itt élő majomsereg folyamatosan zavarja ennek a környéknek a nyugalmát a majomkodásaikkal.
Ez volt az egyik oka, hogy nem tudtam egynél több zsákmányt szerezni. A másik ok, meg hogy összefutottam valakivel. Egy nálam talán jóval magasabb szintű játékos, az indikátora zöld /az adatlapodon ez van, de ha igazából más a színe, akkor szólj pls Smile /. Volt egy olyan érzésem, hogy láttam már valahol ezt az alakot, de annyi minden összejött már nekem eleve az események során és annyi minden összejött, hogy erre az ismerősnek tűnő idegen arcra már nem is emlékeztem igazán. Talán egy küldetésen voltunk? Párbajoztunk volna? Üzleti ügyek? Talán az egyik besúgóm? Áh, nem... a besúgóimat én már nagyon jól ismerem. A dolgok azért lehetnek éppen olyan megtévesztőek, mint Jun, akiről kiderűlt, hogy igazából fiú. Azon úgy meglepődtem, hogy még egy hét után is ezen csodálkoztam.
Várjunk csak. Jun. Éhezők Viadala. Zsaroló... hiszen ez az a fiú, akinek a klónja a játékban megfenyegette Junét, hogy elteszi láb alól, ha nem adja át neki azokat a holmikat, amiket beszerzett. A mi klónjaink meg a védelmére keltek.
Vajon a valóságban is képes lenne ilyesmire ez az alak itt? Ha azért jött, hogy megpróbáljon kirabolni, akkor nem fogom magam hagyni annyival. Akkor sem, ha ő erősebb is lenne nálam, de hát vannak szerencsék, és én mindig szerencsével megúsztam a legnagyobb bajokat is. De hová gondolok? Az se biztos, hogy tényleg ilyen lenne-e. Még néha én is meglepődtem az én klónomon, főleg, mikor ott produkálta magát természetvédős baromsággal. Én sose játszanám úgy az eszemet, hanem inkább kiosztottam volna őket, hogy mégis miként gondolták ezt az egész idióta játékot annak ellenére, hogy még most is a túlélésért küzdünk egy játékba összezárva megannyi olyan alak között, akik gyilkolásszák a többi játékost. Pont az ilyenek ellen alakult meg a Phoenix Brotherhood.
Visszatérve erre a srácra... óvatosnak kell lennem, de nem hinném, hogy nagyon kekeckedni akarna, hiszen úgy köszönt nekem, mintha csak futólagos ismerősök lennénk. Jó lenne tudni, mi járatban errefelé. A késeimet még kézben tartottam, de csak lógtak a kezemben. Végül is bármikor bekövetkezhet bármi, és kéznél kell, hogy legyenek.
- Szia! - köszöntem neki olyan barátsággal, ahogy az idegeneket szoktam fogadni. - Mi járatban errefelé, ha szabad kérdeznem? Te is errefelé vadászol?

Noxy
Noxy
Kardforgató
Kardforgató

Karakterlap

Témanyitás by Kincaid Szomb. Márc. 15 2014, 00:14

Én továbbmentem volna. De tényleg! Fáradtan sóhajtottam, amikor válaszolt. Nem mintha nem örültem volna neki. Inkább ez, minthogy vérben forgó szemekkel rontson rám, ajkán artikulálatlan üvöltéssel, kezében aktuális dizájnfegyverével, feje felett épp vörösre váltó indikátorral.
Elmosolyodtam a gondolatra, ahogy magam elé képzeltem ezt a lányt így. Már tudtam, honnan ismerős: nem egy boss-gyakáson ott volt ő is. Semmi jellegzetességet nem tudtam felsorolni, nem tűnt ki a tömegből. A céhe… – néztem meg jobban a kis ikont mellette –, de nem, a céhével sem találkoztam egyébként eddig.
Első blikkre legalább olyan szürke volt ez a lány, hogy fejben már a nevét is úgy írtam.

Igen, vadászok. Így is mondhatjuk – egyeztem bele. Fegyverem az invertorymba varázsoltam, pajzsom leengedtem. – Épp megpihentél? Nem akarlak ám zavarni! – szabadkoztam. Kis sziklát néztem ki nem túl messze tőle, épp kellő távolságra. Lassan arrafelé sétáltam. Nem akartam közelíteni felé. Fura kiállása volt a csajnak, elég magasnak tűnt. Úgy terveztem, hogy a kőre csüccsenek le, és akkor nagyjából egy magasságban lesz a fejünk. Így már talán nem nagyon fog nyomasztani az, ahogy fölém magasodik.
Van esetleg kis potim, ha szükséged van rá – ajánlottam fel annak a lehetőségét, hogy barátságosan közeledjünk egymáshoz. Igazából ez régi berögződés volt, Ha úgy tetszik, jelrendszer: amikor két idegen vadász találkozik egy olyan területen, ami hivatalosan senkié, érdemes felajánlani a békepipát. Ha a másik elfogadja, jobb esetben még valami infócserére is sor kerülhet. Tudom is én: a keleti területeken távolságifegyver-specifikus mobok vannak, érdemes ellenük más taktikával nyomulni. Vagy az északi boss még olyan két óra múlva bufferol újra… Ilyesmik. Nekem éppenséggel nem volt ilyesmi a tarsolyomban. Nem is igazán ismertem ezt a szintet, alig jártam erre. Fel is merült bennem a gyanú, hogy talán territóriumot sértettem:
Ez a hely csak nem a céhed területe? – kérdeztem rá nyíltan. Jobb előbb rákérdezni, minthogy utólag üsse meg az ember a bokáját.
A sziklámhoz értem. Tervben volt feltelepedni rá, de csak akkor, ha megnyugtató választ kapok, hogy nem kell támadástól tartanom.

pontozás:
Kincaid
Kincaid
Lovag
Lovag

Karakterlap

Témanyitás by Noxy Szomb. Márc. 15 2014, 20:58

- Tulajdonképpen nem pihentem - feleltem a kérdésre. - De most, hogy mondod, valóban meg kéne pihennem egy kicsit. Igencsak fárasztóak tudnak ellni ezek az ostoba majmok a környéken. De most már nem fognak sok vizet kavarni, mert attól félnek, hogy őket is levadászom a húsukért.
Leültem egy fa tövébe szemben attól a szikától tisztességes távolságban, ahová a a számomra már régi jó ismerős, de egyelőre név nélküli srác lehuppant. Hogy oltsam a szomjamat, elővettem az inventorymból egy friss, üdítő és hideg vízzel teli kulacsot, amiből ittam valamennyit. A fiú meg akart kínálni a potijából, de udvariasan, mosolyogva visszautasítottam.
- Köszönöm szépen, nagyon kedves tőled, de nem kérem. Még szükséged lehet rá, vagy valamelyik barátodnak.
Visszatettem a kulacsomat, aztán egy falatot ettem a szendvicsemből. Pont akkor kérdezte meg tőlem a srác, hogy ez a szint a céhem területe-e. Némi meglepettséggel megrágcsáltam a falatot, majd lenyeltem.
- Nem, de nem is akarnánk saját területet, hiszen szabad világ ez, ahol mindenki akkor fejlődhet. Ha esetleg tudnék róla, hogy valakik kisajátítana magának egy területet és ezzel elveszi más fejlődő embertől a lehetőséget, ahhoz velem kell számolnia, mint rendfenntartóval. Azért vagyunk, hogy segítsük a kicsiket és megvédjünk mindenkit, aki számít, még vörösöket is, ha azokról tudjuk, hogy nem önszántukból lettek azok, vagy csak ki akarnak szabadulni abból az alvilágból, ahová belekeveredtek.
Eszembe jutott Darkness azzal az alattomos kis sunyi vigyorával. Mostanra körözött személy miáltalunk, még így is elfog az igazságszolgáltatóhoz illő bosszúvágy és egyben csalódottság is, akárhányszor a Körözési Falra akasztott képére kellett néznem a rendházban. Talán azért, mert jelenleg ő volt az az első és egyetlen ember, akit jelenleg üldözünk gyilkossági kísérletekért. De ami azt illeti, én, Atoru és Joey nem lennénk rossz csapat, de nem ártana, ha beszervezhetnénk még újabb embereket. Például jól jönne akár egy másik frontharcos is. De hát az ilyen embereket nehéz beszervezni, főleg hogy ott van a Justice League, Young Justice és az Artes Limen, a három legjobb céh. Bár ők inkább csak frontoznak, míg Az Angelic Voice csak üzleti alapon áll... hogy áll, az még csodára méltat, hiszen annyian hagytuk ott a benne lévő dolgok miatt. Én másrészt Ayani miatt is otthagytam, mert nem voltam hajlandó olyaskivel egy céhben maradni, aki lecsapta a kezemről a csapodár exemet. White Rose-ról meg nem tudok mit mondani, ők még nem nagyon jelentették ki magukról, hogy milyen céh is lennének egyáltalán, de abban biztos vagyok, hogy ők az egyetlen olyan céh, ahol tényleg van családi hangulat és összefogás... bár úgy hallottam, volt elég zűr amiatt, hogy Danee lelépett tőlük, és állítólag azért is, mert nincsen jóban Enhi párjával. És a Liberators? Csupa pszichopata van benne, akik azt hiszik, hogy gyilkolással felszabadítanak bárkit a fogságból. Ami meg ezt a titokzatos Crazy Cementery-t illeti, ők már igazi vörös céh, és a tagjaival lesz még elég gondunk. Azoknak az átkozottaknak klubtagja most Darkness.
Army az meg egy ál-rendfenntartó céh, ők csak azokkal játszanak rablópandúrost, akik képe nem tetszik nekik. Szerencse, hogy közéjük senki se lépett be az én ismeretségeimből közéjük. Velük is lesznek még gondjaink.
Így mi vagyunk az egyetlen olyan céh, akik tényleg mások békés fejlődéséért dolgozik. Én, Joey, Atoru és tiszteletbeli tag Mogorva. Angi nem számít, mert miután kiderült, hogy igazából csak lógott és teljesen háta mögé dobta mindazt, amire felesküdött a PB-nek, úgy kirúgtam azt az ostoba, lusta különködő csitrit, hogy a lába se érte a földet. Na jó, ez túlzás volt... nem így történt, csak kiosztottam őt arról, hogy mi lesz, ha cserbenhagyja céhét önző okokból. Erről nagyon még nem tud Joey és Atoru, de az első céhgyűlésen majd tájékoztatom őket járulékos veszteségeinkről. Hm, ami azt illeti, nem volt túl nagy kár ezért a kislányért, hiszen egyáltalán nem vette ki egyszer sem a részét a testvériségben, semmit sem tett az asztalra, még csak arra se méltatott senkit se közülünk, hogy legalább beszélgessünk vele, vagy segítsünk neki a fejlődésben. Ehelyett inkább a maga kis játékait űzte Aincradban, amit egy hozzá hasonló kicsi imádnivaló, de idegesítő kislányka szokott, hogy mindenki őt szeresse... jajj, nehogy visszasüllyedjek a régi megvető személyiségemre! De hát mégis ez volt az igazság Angiról, hogy semmibe vette a testvériséget a maga kis "jobb dolgai" miatt. Én meg egyfolytában aggódtam érte, hogy hol a fenében van. Semmi üzenet vagy más hír nem volt róla sokáig. Néha minden este úgy kellett lefeküdnöm aludni, hogy félve készültem fel a legrosszabbra; esetleg elrabolták, meggyilkolták, vagy valami... az ilyen viselkedéseket senkitől sem fogadok el. Jó, az még belefér az etikába, hogy bosszút álljon a rendfenntartás határain belül, de hogy így átverje az embereket, akik bizalmat adtak neki, az már nem csak engem sért meg, hanem az egész céhemet is.
- Attól féltél, hogy elzavarnálak innen? Vagy esetleg ismersz egy helyet, ahol valakik átvették volna a hatalmat? - kérdeztem érdeklődve még a területes témán lógva.

Noxy
Noxy
Kardforgató
Kardforgató

Karakterlap

Témanyitás by Kincaid Szomb. Márc. 15 2014, 23:41

Tekintetemmel azokat a bizonyos ostoba majmokat kerestem, amiket a lány emlegetett. Nem igazán értettem, hogy miről beszél, mert én egyelőre nem találkoztam velük. Ha mégis, pixelek lettek belőlük, nem hús. Gondoltam, hogy rákérdezek, hátha ez olyan hasznos információ, amire én még nem jöttem rá, de láthatóan kötött gondolatmeneteket adott elő nekem a lány. Igazán nem akartam megzavarni ebben.

A poti visszakerült az elutasítás után az invertoryba, de azért a szemem sarkából a lányt figyeltem. Nem tudtam eldönteni, hogy most tényleg megfenyegetett, hogy hamarosan potira lesz szükségem, vagy csak nagyon-nagyon elővigyázatos akart lenni. Sehogy nem állt össze a kép. Zavartan néztem rá: fogalmam se volt, hogy milyen barátaimról is beszél. Vagy nekik miért is kéne a potion…
Köhécseltem, hogy elüssem átmeneti bizalmatlanságom. Hamarosan őszinte érdeklődéssel figyeltem a lányra. Érdekelt, hogy mégis milyen bakugrások mentén közlekedve beszél hozzám. Láthatóan nem volt szüksége arra, hogy a kommunikációnk kétirányú legyen. Bármilyen közbeékelésem nélkül is elhallgathattam.

Üveges tekintettel figyeltem akkor is, amikor kérdést intézett hozzám. Nehezen jöttem rá, hogy ezúttal én következek. A torkom köszörültem. Meg voltam illetődve. Azt vettem észre magamon, hogy hozzá hasonló magasztos válaszban gondolkozom.
Már megbocsáss, de nem hinném, hogy el tudnál zavarni innen. A bossról ismerjük egymást, igaz? Nagyjából egy szinten állhatunk. – Kis hendikeppel indítottam a lányt, hogy előnyösebb helyzetbe kerüljek.
Ettől függetlenül… Nem, nem ismerek ilyen helyet, se céhet, senkit. Nem, persze, hogy nem – mondtam. És hogy miért ennyiszer? Mert ez egyáltalán nem volt szokatlan dolog. Vagy ez a frontharcos lány nem járt túl sokat alsóbb szinteken mostanában, vagy csak nem volt rálátása ilyesmire. Gyakran előfordult, hogy csapatok befoglaltak bizonyos területeket. Így születtek később néha a céhközpontok. Nem voltak hosszú életű kezdeményezések, vagy ha igen, akkor viszont tényleg senkit se zavartak. Különben úgyis kifüstölték volna őket onnan. Feleslegesnek láttam foglalkozni velük.
Miért kérdezed? – dobtam vissza beszélgetésünk jelképes labdáját.

pontozás:
Kincaid
Kincaid
Lovag
Lovag

Karakterlap

Témanyitás by Noxy Hétf. Márc. 17 2014, 17:02

- Ha ezt a helyet kijelöltem volna céhem területeként, akkor se akarnálak elzavarni - mondtam kicsit meglepetten, mikor a srác kijelentette, hogy nem hinném, hogy el tudnám őt zavarni. - De miért is tennék ilyet? Nem tűnsz olyan embernek, aki okot adna rá.
Ha azok ott a viadalon tényleg mi lettünk volna és nem a klónjaink, akkor se állt volna szándékomban a srácot elüldözni egy olyan területről, ami mindenkié. Ha valóban így tennék, nem lennék különb a vöröseknél, másfelől nemcsak a morálomat kockáztatnám meg vele, hanem akár az életemet is teljesen feleslegesen, felesleges dologért.
Nem lepődtem meg azon, hogy a srác nem ismer semmit, senkit. Sok ilyen emberrel találkoztam már, és néhányuk esetében még értheti is, hogy miért. Éppen hasonló okok lehetnek a háttérben, hogy a kérdésemre negatív választ adott, azt jelezvén, hogy sajnos nem számíthatok ebben az esetben a segítségére.
- Azért kérdezem, mert nem szeretjük azokat sem, akik jogtalanul veszik el másoktól a területeket, ezzel keresztbe téve azoknak, akik fejlődni szeretnének mobok leölésével, küldetésezéssel és edzésekkel. Tehát a céhem azon is fog munkálkodni, hogy minél több területet felszabadítson az ilyen alakok rémuralma alól. A céhház és azt körülvevő még egységes, igazságosan kiosztott terület az teljesen más tészta, az eleve oda tartozik.
Ekkor tértek vissza ezek az átkozott majmok. Bizonyára megtudták valahogy, hogy éppen kivettem egy kis pihenőt, így szép lassan visszamerészkedtek a közelünkbe, majd abban a pillanatban olyan hangosan üvöltöztek a fán, hogy akár a fociszurkolók is megirigyelnék őket. A hangzavar lehetősen zavart. Nemcsak a pihenésben zavarnak, de megint nem fognak békén hagyni vadászat közben. Csak tudnám, hogy bátorodtak most fel hirtelen. Talán rájöttek, hogy amikor megfenyegettem őket, akkor csak hazudtam. Vagy azt hiszik, hogy letettem a szándékomról, hogy őket is levadászom.
De ha már itt vannak és folytatják azt, amit eddig félbehagytak, akkor az a hamis fenyegetés valóssággá fog válni. De persze meg nem enném a húsukat. Egyrészt rossz ízük lehet, másrészt egy majmot enni olyan, mintha embert ennél meg. Ez a kannibalizmus-elv.
- Úgy tűnik, a terület igazi birtokosai sose adják fel, ha mások idegeléséről van szó! - próbáltam túlharsogni a majmokat. - Azt hiszem, tényleg be kell váltanom azt, amit megígértem nekik, ha megint errefelé majomkodnak! Gyakorlásképpen benne vagy egy csapat Darwin üldözésébe?

Noxy
Noxy
Kardforgató
Kardforgató

Karakterlap

Témanyitás by Kincaid Hétf. Márc. 17 2014, 20:05

Valóban? – A kérdés már majdnem kicsúszott a számon. Tényleg nem kell félnie tőlem? Én is emlékeztem, hogy mi történt a Viadalon. Még ha nem is közvetlenül én vettem részt rajta, megkérdőjelezhetetlenül az én klónom harcolt helyettem. A módszereiben magamra ismertem. Szóval… Én egyáltalán nem voltam olyan biztos, hogy nem kell félnie tőlem. Ilyen alapon legalábbis.
Végül természetesen lakatot tettem a számra, legalábbis nem mondtam ki azt, ami először eszembe jutott.
Örülök, hogy a bizalmadba fogadsz – mondtam inkább, bár ez meg túlzottan ünnepélyesnek és… hmm… hivatalosnak tűnt. Ráadásul: kit ámítok? Attól még, hogy nem fél a támadásomtól, nem fogunk lepacsizni.

A majmokat figyeltem, miközben hozzám beszélt. Nem akartam nagyon ámítani: nem fogott meg az, amit mondott. Szépen beszélt, okos gondolatok voltak, de azokkal tele volt a padlás. Sok alacsony szintű éppen azért jár annyira lenn, mert túlgondolja a dolgokat: konkrét filozófiákra alapozza a céhének szerveződését, elméleti alapon szervezi meg a területi tisztogatásaikat. Láttam olyat is, hogy konkrét rituális táncokat jártak a vadászatok előtt. Érdekes volt, hogy kiből mit hozott ki a SAO.
Néha hümmögtem, és elmormoltam egy-egy „igen”-t, csak hogy állandóan tűnjön a jelenlétem a beszélgetésben. A majmom letámadására kicsit jobban felvillanyozódtam.
Hogy gondoltad? – kérdeztem vissza. A kisebb szintű játékosokkal – vagy ahogy magamban hivatkoztam rájuk: az ovisokkal – sokkal könnyebb volt. Gyorsabb és erősebb voltam náluk, még ha gyakran nem is tudtak róla, így volt időm kerülgetni őket, és nem jelentett problémát, ha túl nagy fába vágták a fejszéjüket, mert rá tudtam segíteni, és ketten már kidöntöttek azt a bizonyos fát.
Itt viszont gondoltam, hogy a boss-harcosok mindig a maximumot nyújtják, és ha problémás a szituáció, senkiből nem lesz hirtelen Superman.
Nem veszélyes? – csúszott ki a számon a kérdés.

pontozás:
Kincaid
Kincaid
Lovag
Lovag

Karakterlap

Témanyitás by Noxy Csüt. Márc. 27 2014, 18:03

- Hogy gondoltam? Úgy, ahogy egy oroszlán teszi, ahogy megzavarja őt egy idegen csapat.
Nos, a majmok. Nagyon az épségükkel játszanak. Ha ezt akarták elérni, akkor meg is tették. Nem komolyan gondoltam a fenyegetésemet, de most már nagyon komolyan fogom venni. Sokatmondó vadásztekintetemmel rájuk néztem, majd egyet léptem feléjük. A majmok ebből már levágták, hogy tényleg nem vicceltem. Hátrálni kezdtek.
Elővettem a Cseppkövet és a Vaskarmot. Ők meg még jobban hátráltak. Azért ők is készítették elő a kavicsokat és a majomkakikat önvédelemre készen.
- Nem veszélyes? - kérdezte a fiú.
- Nem, legalábbis nem hinném, hogy külön veszélyt jelentenek - suttogtam neki. - Ha segítesz, akkor csináljuk úgy, hogy én megkergetem egy kicsit a majmokat valahogyan arrafelé - mutattam egy irányba. - De időnyerésképpen kicsit körbe is hajszolom őket, hogy eljuss még oda, aztán lecsapj rájuk hirtelen a rejtekből. No, benne vagy egy majomvadászatban akkor?
Ha ezt meg is beszéltük, akkor hirtelen rohamot indítottam a majmucik ellen, akik sikítva menekülnek előlem, valamint dobálóznak. Az üldözéssel nincs is különösen semmi baj, és a kavicsok is alig egy karcolás, de sokkal kellemetlenebb inkább az a rossz szokása a majmok társadalmának, hogy még a saját kakijukat is dobálják azokat, akiket utálnak vagy megpróbálják távol tartani támadójukat maguktól. Kavicsosan és szarosan biztos nem fogok meghátrálni elhatározásomtól. Teszek róla, hogy végleg eltűnjenek a közelemből ezek a bosszantó virtuális lények.
Elkergettem őket jobbra, majd balra, aztán még dél felé, majd jött nyugat. Végül A srác felé kezdtem őket hajtani. Oda, ahol már várta érkezésünket, és elkapja a bandát, vagy legalábbis valamelyik tagjukat.
Ha nincs benne a vadászatban, akkor egyszerű módszert alkalmazok: fogom a Cseppkövet, hosszasan célzok, majd bedobom a majmok közé, akik sikítva menekültek. Egyiküket kivéve, akit eltaláltam. Pixelekké robbant, és... valóban ott volt a majom húsa. Most, hogy a majmok látták saját szemükkel, hogy mi történt, már biztos, hogy még egyszer nem jönnek ide bohóckodni és zavarni a vadászatban.
Elmentem a késemért, majd visszajöttem.
- Nem is tudom, milyen a majom húsa... te megkóstolnád? - nézegettem a zsákmányt az inventoryban. - Mert én tutira nem. Inkább odaadnám valakinek, aki biztos megenné.

Noxy
Noxy
Kardforgató
Kardforgató

Karakterlap

Témanyitás by Kincaid Csüt. Márc. 27 2014, 22:57

Úgy éreztem, hogy bár ellenkezhetnénk, elméletben megtehetném, de a gyakorlatban esélyem sincs ilyesmire, és akár akarom, akár nem, én bizony terelni fogom ezeket a bizonyos majmokat úgy, ahogy csak Judy szeretné.
Mint egy oroszlán…? – mormogtam magamban. Részben kérdés volt, részben kijelentés, de az biztos, hogy nem a lánynak szólt. Meghátrálni nem akartam, és gondoltam, legalább a látszatát fenntartom annak, hogy tevékeny szereplője vagyok kettőnk párbeszédének, és tetteim súlya előrébb viszi közös történetünk cselekményét, így bólintottam. Bár biztos voltam benne, hogy ő is átlát a szitán.
Kicsit kényszeredetten halásztam elő menümből a kardomat. Felcsattintottam a pajzsomat is. Nagyot nyeltem a majmok fegyvereit látva. Reméltem, hogy bár nem borított teljes testes páncélzat, azért ki fogom védeni a nagy barna majomtorpedókat.

Bevallom, kicsit izgultam. Hogy miért? A válasz egyszerű: nem szoktam hobbiból mobokra támadni. Általában előre felépítettem a stratégiákat, és a legkisebb eltérés esetén is rutinszerűen váltottam át B vagy C tervre. Mindig be volt készítve néhány ilyen. A legalapvetőbb dolgokra is.
Csapatban viszont nem működtem jól. Nem igazán tudtam számolni a többiekkel, és így gyakran ők húzták át a bevédésükre kitalált extra megoldásaimat. Jó-jó, persze, ez így hangzik szépen, de a valóságban nem mindig a bevédésükre volt tervem, amit áthúztak, és ezért patkoltak el. Előfordult, hogy kincsért ment a vetélkedés, és nem számítottam rá, hogy jobbról, ahová a gyengébb karakterek csoportosultak, még egy újabb mobhullám fog támadni.

Nem akartam, hogy elsodorjanak a kétes érzelmek. Bizalmam néhány aprócska darabkáját Judy-ba helyeztem, és még egyszer rábólintottam. Ez utóbbinál határoztam csak el igazán, hogy belevághatunk a majomparádéba.

Igen, tényleg ott lapultam, amerre hajtotta őket, és bizony ordítva vetettem rájuk magam: OK, igen, dolgozott az adrenalin, és ezen a ponton már azért kezdtem élvezni a dolgot. Főleg azt, ahogy a majmócák szétrebbentek. Már késő volt, és az egyikük húsa bizony nálam landolt, csekélyke exp-vel együtt. Tanácstalanul néztem a húsra: nem akartam megtartani, felőlem a Brotherhood-os lányé is lehetett volna.
Kérdése nyomán azonban csak tanácstalanul néztem rá.
Jól átsütve… maximum – tettem hozzá én is a saját gondolatomat, miután végre bevallotta, hogy ő aztán meg nem kóstolná.
Elfelezni nem tudtuk, én pedig lányos zavaromban a saját invertory-mba tettem. – Köszi – tettem hozzá az orrom alatt motyogva.
Ez is megvolt.
Hogyan most tovább?

pontozás:
Kincaid
Kincaid
Lovag
Lovag

Karakterlap

Témanyitás by Noxy Kedd Ápr. 22 2014, 23:53

Voltak majmucik, nincsenek majmucik. Most már nem fognak visszatérni majomkodni azután, ahogy el lett intézve az egyik társuk. Még a hús is ott volt az inventorymban, de ahogy mondtam a srácnak, ezt a húst én biztos nem eszem meg. csak azért nem dobtam ki az inventorymból, mert tudtam, hogy Mogorva (jól ismerve az ő nagy beles jellemét) nagy boldogan esz meg bármilyen egzotikus ételt. Na de nincs mit csodálkozni rajta, hiszen ő egy katona volt, és a katonák olykor kénytelenek/ezer örömmel esznek meg bármit, amit eléjük tolnak. Még azt is mind befalta akkor, amikor még elég szar volt a főzés szintem és még a kutya se mert enni belőle!
De legalább azt tehettem valaki társaságában, amiért eddig is itt voltam a tizenötödik szinten. És a majmok is eltűntek.
- Apropó! - szólaltam fel. - Bocsáss meg, kicsit udvariatlan voltam, pedig ha már ilyen módon összefutottunk... a nevem Judy Noxia. És benned kit tisztelhetek név szerint?
Igen, a bemutatkozás... kicsit elég faragatlan dolognak véltem a magam részéről, hogy itt vagyunk együtt ezzel a fiúval már egy jó ideje, és még csak a nevét se tudtuk egymásnak. Itt az idő, hogy ez meglegyen. És megadjam az esélyt annak, hogy az Éhezők Viadala múlton túltegyük magunkat. Habár nem vagyok biztos benne, hogy A srác emlékezne még rám. Elég sok minden volt az elmúlt idők folyamán és annyi emberrel ismerkedhettünk meg nyilvánvalóan, hogy az ilyen "apróságok" kiessenek a fejünkből. Én mindig is bántam a hibáimat, és mindig meg tudok bocsátani másoknak. Na jól van, azért vannak igen kivételes esetek.
Akkor hogyan tovább? Kerestem gyorsan a témát, és végül észrevettem, hogy a srác egyetlen céhhez sem tartozik. Nem láttam semmilyen céhlogót rajta.
- Ha nem veszed tolakodásnak, szabad megkérdeznem, hogy voltál-e valahol céhtag, vagy még egyáltalán nem léptél be senkihez sem? Vagy amolyan magányos farkas vagy? - kérdeztem udvariasan, de egyáltalán nem kíváncsiskodóan, csupán csak érdeklődtem afelől, hogy miért nincs céhben.

Noxy
Noxy
Kardforgató
Kardforgató

Karakterlap

Témanyitás by Kincaid Pént. Ápr. 25 2014, 23:11

Hát, az izgalomnak, a nagy majomhajtó-parádénak vége volt, és amíg ők elröppentek, addig magukkal is vittek valamit az elmúlt percek izgalmából. És ott maradtunk mi ketten a lánnyal, meg azzal a néhány bőrcafranggal, amit róluk nyisszantottunk le.
Elégedetten vigyorogtam utánuk, de közben már azon járt az agyam, hogy ideje indulnom. Szép volt, jó volt, köszönöm, ennyi. Éppen ezért is lepett meg a kérdése. Én már nem készültem kérdésekkel. És ha már itt tartunk: válaszokkal sem. Fejben már készülődtem, szedtem össze a gondolataimat, hogyan is tovább, merre gyakjak még. Ez a szint nem is tűnik annyira vérmesnek, mint azt elsőre gondoltam.
Kincaid. Frontharcos. – Ezt az utóbbit már egy ideje hozzáteszem a bemutatkozásaimhoz. Éppenséggel ez az álarc volt fent rajtam már újabban. Nem volt már bekészítve több fajta kamuzási lehetőség: nem pakolom el a pajzsomat, hogy kardforgatónak tűnjek; vagy állítom, hogy csak most váltottam át erre a kasztra. Már csak ez a két dolog jellemzett engem. Hogy Kincaid. Hogy frontharcos. Nem volt céhem… Oh, épp erre hibázott rá a lány.
Nos… Nem. – Nem tudtam hirtelen többet mondani a direkt rákérdezés súlya alatt fuldokolva. Több időt töltök és töltöttem kis szintű játékosok között, mint ők eddig. És rengeteg halált is láttam. Egyszerűen csak… Nem éreztem eddig szükségét, hogy komolyabban hozzájuk is kössem magam. Így is gyakran nehéz az ember lelkiismeretével.
Úgy értem: nem, nem vagyok magányos farkas. Csak tudod, az igazi várok. Ahol egyből jön a szikra – vigyorodtam el. Béna átvezetés volt a szerelem és a céhválasztási módszerem között. Mégis. Valahol tényleg így volt: és az igazi még váratott magára.

pontozás:
Kincaid
Kincaid
Lovag
Lovag

Karakterlap

Témanyitás by Noxy Csüt. Május 01 2014, 12:23

- Örvendek Kincaid - omsolyodtam el. Most már egy újabb dologgal bővült a tudásom, hogy már tudom a fiú nevét. Nem tudom, hogy miért biggyesztette a neve után a frontharcos titulust, bár lehet, hogy csak megszokásból, vagy csak tudják mások is, kicsoda is ő valójában, mert ugye a frontharcosokat sokkal jobban méltatják tiszteletre, mint azokat, akik küldetéseznek és emellett a jártasságaikkal is fejlődnek. Sajnos ezek mindhiába, még a valós világban is mindig így volt: mindig a "hősöket" tisztelik jobban, mint a dolgozó embereket.
Úgy tűnt a kérdésem a céhvel kapcsolatban kissé zavarba hozhatta. Még soha nem volt egyetlen egy céhben sem, aztán azért persze, hogy kijavította magát, hogy úgy értette, nem magányos farkas, csak várja az igazit. Ez aztán igencsak kettős értelmű hangzás volt, de ebben mégis volt valami nagy igazság. Én anno beléptem az Angelic Voice-ba, aztán később rá is jöttem, hogy nekem nem az az igazi, hanem az, amit magamnak alapítottam meg. Újabb mosollyal viszonoztam az utóbbi pár szóra ejtett vigyort.
- Nos, igazából én nem is akarlak erőltetni semmire sem, minden a te döntésed. De azért tegyük fel, hogy ha egyszer úgy döntesz, hogy belépnél hozzánk, akkor vessük össze a kérdéseket. Csak kíváncsi vagyok rá, hogy az imént említett feltételezés esetén miket mondanál.

1. Mindenkit fogadunk indikátor színének függetlenül. A vörös indikátorosok esetében csak akkor, ha valóban jó útra akar-e térni, tisztára mosva nevét - Téged zavarna, ha esetleg lenne egy vörös vagy egy narancs indikátoros a csapatunkban? El tudnád őt fogadni testvérként?
2. Mindenki toborozhat új tagokat ismerkedős játék, vagy akár KT mellett, ám a céhvezérnek jóvá is kellene hagynia a csatlakozást. - Ugye mint mondtam talán, mi rendfenntartó csapat vagyunk. Te milyen embereket képzelnél el a PB-be?
3. Bármilyen jellegű bűn, amit elkövet a rend tagja (lopás, más játékos bántalmazása, ilyesmi), büntetést kap attól függően, milyen súlyos az. Lehet kártérítés vagy kizárás. - Ha elkövetnél ilyesmit, akkor nagyon nyomos indokok mellett tennéd? Ha netán az egyik céhtag tenne ilyesmit, büntetnéd?
4. A zsákmány azé, aki találja, de ha lehet, azért osszon meg valamit a céhhel is, hogy ezzel előre segítse a tagok fejlődését, vagy anyagi gondjait. - Képes lennél osztozkodni velünk?
5. Ha lehet, a testvériség támogassa a céhet némi arannyal, hogy fejlődhessünk! - Nem kötelező, mert tudom, hogy nincs mindenkinek rá felesleges aranya, de lehet számítani bármi másban is a segítségedre?
6. Fél vagy teljes életű KT-zások szóba jöhetnek, azonban kérném minden tagot, hogy tisztességes párbajokat vívjon ellenfelével, akármilyen is a viselkedése. Mutassunk jó példát mindenkinek. - Mennyire vagy becsületes a harcokban?
7. Nem ölünk! Nem barbárok vagyunk, hanem igazságosztók, akik a rend elvárásai szerint büntetnek. - Képes lennél fenntartani a rendet és megvédeni mindenkit nemtől, színtől, viselkedéstől, indikátortól függetlenül a rendbontóktól?
8. A bankból kivett felszereléseket, amikre utána már nem lesz szükséged, tedd kérlek vissza, hogy más tagok is fel tudhassák használni! - Ez sem kötelező, de erre inkább nem is kérdezek rá.

Amikor megosztottam a rend alapszabályait és feltettem a kérdéseket, érdeklődve vártam Kincaid válaszait, vagy esetleg azrt, hogy fog-e válaszolni ezekre a kérdésekre.

Noxy
Noxy
Kardforgató
Kardforgató

Karakterlap

Témanyitás by Kincaid Vas. Május 04 2014, 14:33

Egy kicsit gondban voltam a szavakat illetően. Messze elkerültek engem, és én hiába keresgettem őket, sajnos nem igazán találtam rájuk. Ennek függvényében sokáig némán álltam az elhangzottak után. Mert igen, sikerült némán végighallgatnom a lányt. És nem azért mondom, hogy „sikerült”, mert ez olyan nagy dolog volna, hiszen az előadása teljes körű és mindenre kiterjedő volt, így elég érdekes és izgalmas ténnyel szolgált, ami felkeltette, majd fenn is tartotta az érdeklődésemet. A feltett kérdések segítenek orientálni magam, így könnyebben igazodom az elhangzottakhoz, és még könnyebben mérem fel, hogy mennyire is egyeznek az én elveim az övékkel. Hálás vagyok értük Judynak.
Testvéremnek nem, de a céhbe felőlem beléphet. Nem zavarnak Surprised– mondom, bár azért nem teljesen ez az igazság. Fenntartásokkal kezelem őket, de egyébként nem hoznak lázba.
Azt hiszem… A Te dolgod, hogy milyen emberek legyenek a PB-en. Ezt rád hagynám – fonom keresztbe a kezemet a mellkasom előtt.
Nem vagyok önjelölt igazságosztó… – húztam össze a szemöldököm.
Persze… – kommentáltam a négyes pontot.
Persze – ismételtem meg magam az ötös ponthoz is.
A hatos pontnál a szemem forgattam. Rolling Eyes
Nem… Ez nem… Ez… Eh.
Meghallgattam a nyolcas pontot is, amikor…

Nézd, Judy. Amit képviseltek a céhvel, azok nagyon szép elvek és gondolatok. Azt kívánom nektek, hogy meg is tudjátok tartani őket, és sikerrel tartsátok meg a rendet Aincradban – mondtam elgondolkozva.
Az ajánlatodat köszönöm. Gondolkozni fogok rajta. – Nem merem elutasítani, nem akarom, hogy miután ennyi energiát feccölt a beszélgetésünkbe, helyből el is utasítsam. Így viszont marad a halogatása.
Később találkozunk még, rendben? – mondtam, és távozóra fogtam.

//Köszönöm a játékot! Ez nem az a céh, amire Kinnek szüksége van, ettől függetlenül az utolsó percig élveztem. Kérlek, ha írtál, vagy már nem akarsz, zárasd a játékot.//

pontozás:
Kincaid
Kincaid
Lovag
Lovag

Karakterlap

Témanyitás by Cardinal Pént. Május 09 2014, 21:01

Judy Noxia: Tompa *Kopja/Rövid Kard/Buzogány* (+2 erő)
Kincaid: Halvány Gyógyító Kristály (aktiválása után körönként 2 pontot gyógyít, három körön keresztül, így összesen 6-ot)
Cardinal
Cardinal
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3348

Karakterlap
Szint: ?

Témanyitás by Hayashi Yuichi Szer. Szept. 10 2014, 11:17

Shukaku

Sokkal jobb napra virradt, mint korábbiakban. Ezt többnyire neki köszönhettem, azonban, most mást keresnék fel, nem hagy egyszerűen nyugodni a dolog. Mint korábban megtudtam a lány neve Shukaku. A játékosok listáján kikerestem a nevét és egy rövid üzenet formájában, elhívtam egy kis beszélgetésre. A szint végül is mindegy volt, hisz ő is ott volt a tizennyolcas szint kazamatájában a boss terem előtt. Tettem pár szót, hogy érdekesnek találom megjegyzéseit. Talán ez úgy hangozhat, mintha piros játékos lennék, azonban céhem logója egyet jelent azzal, hogy nem vagyok piros. Ebben bízhatom, hogy ezért el fog jönni, még egy ilyen gyanús helyszínre is, mint a tizenötödik szint erdeje.
Elgondolkodtató, amit mondott és talán nem alaptalan is, de ezen kívül, hogy letagadta, és nem tudott erről.. ez hazugság. Mivel mindenkinek a szavát mondta vissza a sárkány, így a kislány is ott volt, hallott mindent. Ezen fokú kibújás a felelősség alól, nem helyes.
Megráztam fejem, nem rohanok azért előre. Tudom hol a szívem és miért ott ahol van. Mondhatni jelentéktelennek kellene lennem, de nem az vagyok. A piros indikátorba lépés, vagy kilépés gondolatát elvetettem, végleg. Nem csak miattad Nio, te csak megerősítetted, miért küzdök.

Egyet viszont tudok, aki hátráltatja, vagy szabotálja, az ő kijutását, azt nem hagyhatom annyiban. Remélem lehet beszélni a kislánnyal, hogy sárkányát ne lázításra irányítsa. És persze, remélem elég koros ahhoz is, hogy felmérje szavai következményeit.

Már csak annyit tehetek, hogy a megjelölt koordinátán várok és lehetőleg tisztává teszem a környéket. A helyi információk szerint négy mob újraéledő hely van a környéken. Halvány mosolyt elengedtem, és az Ő arcát idéztem fel. Nem lesz baj, csak egy kis szörnyvadászat. Hosszú léptekkel száguldottam az első pont felé, ami üres volt. Pár perc elteltével és majdnem sárgába zuhant életerővel tértem vissza a koordinátára. Ha közben már itt volt a kislány a sárkányával, úgy üdvözöltem őket, meghajolva előttük és bemutatkozva, ellenben egy fához támaszkodva vártam érkeztét.
- Hali, a nevem Hayashi Yuichi - mosolyogtam a csöpp teremtésre. Majd kicsit halványabb mosollyal a sárga indikátoros pet felé.
- Amiért elhívtalak téged és társad, mutattam a sárkányra, az a boss harc előtti beszédetek. Nem hagy nyugodni a dolog igazából - kezdtem bele. Azonban, apró neszek jelezhették egy újabb érkező hangját.
Sötét bőrszín, elhúzott szemek és meglepődés az arcán. Ha a sárkány reagált hamarabb úgy ő is könnyedén leteríthette a piros indikátoros szörnyeteget, ami név szerint egy sötét elf volt. Ellenben, szabdalóm négy suhintásával lemorzsoltam az egy szál ellenfelet. Bármelyikünk is végzett vele, egy időre megszabadultunk az újjáéledésektől.

Spec:
[T4] Agni Hayashi Yuichi >> 8 tűzsebzés
Hayashi Yuichi
Hayashi Yuichi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1500

Karakterlap
Szint: 35
Céh: Justice League

Témanyitás by Shukaku Szer. Szept. 10 2014, 11:57

Egy üzenet. Egy üzenet attól a Yuichitől, akivel a lány még soha nem is találkozott. Egy üzenet attól a Yuichitől, aki ott volt azon a bizonyos napon, és aki nem kapott semmifajta kritikát. Mégis akkor miért hívhatja őket? Egy üzenet attól a Yuichitől, aki a Liga tagja. Annak a ligának a tagja, aki elvileg bűnüldöző céhnek hazudja magát, és soha semmi érdemlegeset nem tett annak érdekében, hogy egyel kevesebb gyilkos sétálgasson Aincrad utcáin. Kayaba, akit ők annyira gyűlölnek, ő létrehozta a védett területeket, ahol nem lehet sebezni, sőt, védett városokat épített a békés játékosok számára, ahova nem mehetnek be a pirosak. Kayaba Akihiko többet tett a megvédésük érdekében, mint az erre hivatott céh, akinek a tagjai önmaguk közül valók. Nyilvánvalóan a céhét akarja mentegetni. Persze Shu, ha előítéletes is volt, és tudta is magáról, hogy előítéletes, nem akart az lenni. Rövid válasza, miszerint ott lesznek nem sejtetett semmit, de nem is akart többet mondani. Ha a fiú valóban ott lesz, valóban egyedül, és nem egy csapat fog rájuk várni, aki elteszi őket láb alól… A lány most már félt. Volt mitől félnie. Tudta, hogy Suzume vadászni fog rá az eset után. Azt is tudta, hogy az a lány mindenre képes. Végig a térképét figyelve lépdelt a megbeszélt koordináták irányába, hátha észrevesz valamit, és az összes jártassága be volt kapcsolva, Timidus nem tartotta megfelelőnek a terepet, hiszen az indák akadályozták a repülésben, azonban még belement, bár nem kellett volna sok ahhoz, hogy egyértelműen csapdának nyilvánítsa a terepet. Amikor azonban odaértek, mindketten meghajoltak, a kislány hagyományosan, a sárkány pedig mellsői megrogyasztásával, már tudták, hogy Yuichi egyedül van, és azt is, hogy veszélytelen. A mob előkerülése ezt egyértelműen jelezte. Shu csak intett egyet, majd elindult az egyik irányba.
-Kövess!
A lány és a sárkány a bossozás, a folyamatos feedelés meg ilyen marhaságok helyett inkább élt a világban. Élt, gyönyörködött és felfedezett. Míg Yuichi valószínűleg csak bejárogatta a terepet, Shu addig térképeket készített olyan részletességgel, amivel a beépített térkép nem rendelkezett. Kihasználta a nyomolvasás jártasságát, ismerte a csapásokat, a mobok útjai, a respawnolás helyszínét és a köztük eltelő időket, a gyakoriságot… majdhogynem mindent, így csak pár percet kellett sétálnia ahhoz, hogy elérje az erdő azon pontját, ahol mindhárman pontosan olyan távolságban voltak ezektől a helyektől, hogy a megjelenő mobok támadási zónáján kívül essenek.
-Itt biztonságos, és nem fognak minket zavarni, és bántani sem kell őket.
-Legalább is a mobok nem. Mi az, ami érdekel?

Statok:

Shu és Timidus Kristályboltocskája
Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959

Karakterlap
Szint: 50
Céh: Jumpy Vigor

Témanyitás by Hayashi Yuichi Szer. Szept. 10 2014, 13:27

Legszívesebben megállítottam volna kislányt, térképem szerint további pár újjászületési pont van azon a helyen. Azonban ahogy meglendült, követtem. Közel sem volt erőltetett menet, azonban nem is az a kislányos mozgása volt, haladt jószerével. Amikor megállt, ellenőriztem én is a koordinátát, ez tényleg távolabb esik a legtöbb ponttól, ahol felbukkanhat egy szörny és észlelési körén kívül van. Jobb stratéga lehet, vagy akár abból kiindulva, amit mondott korábban, nagyobb az adatbázisa, ami nem csak embereket tartalmaz.
Abbahagytam a szótlanságot és a pillanatnyi csodálatot, hisz számtalan emberrel találkoztam már, aki lexikon is tud lenni, ha akar. A sárkány kérdezett valamit, amit igazából ki is szűrtem, nekem nem vele van beszédem. A kislány felé fordultam.
- Tudod, amit a boss terem bejáratánál mondtatok, vagyis inkább, amit peted mondott. Azzal kapcsolatban jöttem veled beszélni - néztem újra a kislányra. - Miért nem csatlakoztál a harchoz? Ahogy ismerem Chant, illetve Chanceryt, talán még örült is volna, ha segíted - nem tudtam már akkor sem észrevenni az azonos céhlogót, és ahogy a másik sárkányos fiú is ezzel a logóval vonult harcba. - Az, ahogy most erre a pontra vezettél, az csak azt bizonyítja felkészült vagy és tudod, hogy kerüld el a felesleges harcot, ezzel viszont.. tapasztalatot veszíthetsz, olyat, mint például amit ezek a szörnyek jelentenek - hallgattam el egy rövid időre, vagy a boss tettem hozzá hangtalan.
Rákérdezzek-e, mert végül is, amit eddig kérdeztem, arra már akkor elmondta a válaszát.
- Volna még valami - továbbra is a kislány felé fordulva tőle másfél két méterre álltam. Lábaim mozogni kezdtek szinte maguktól. - Miért kértél bocsánatot, a sárkányod beszédéért? - nem akartam rávilágítani arra, ami igazán böki a csőröm. Tudnia kellett, mire készül a társa. Az a bocsánat kérés hazug volt.

Spec:
Hayashi Yuichi
Hayashi Yuichi
Kardforgató
Kardforgató

Karakterlap

Témanyitás by Shukaku Szer. Szept. 10 2014, 13:55

Amint a sárkány észlelte, hogy a fiú direkt ignorálja, automatikusan a lány elé lépett, ezzel biztosítva az kardforgatót arról, hogy nem teheti meg, hogy figyelmen kívül hagyja a jelenlétét, azonban mivel a kérdéseit az idomár felé intézte, így nyugodtan hagyta, hogy a lány válaszoljon, aki már most unta ezt az egészet, már most tudta, hogy hiába mond bármit is, Yuichi nem fogja megérteni. Ő nem Ozirisz volt, aki esetleg képes a dolgok másik oldalát is megfigyelni. Már az is ezt mutatta, ahogyan feltette a kérdéseit. És persze az is látszott, hogy nem tiszteli Timidust, ami viszont inkább a kislányt zavarta, mint a sárkányt, és ezzel is kezdte a mondandóját.
-Nem a petem. Társak és barátok vagyunk. Egyenrangúak. Timidus nem a tulajdonom. Nem a petem, és nem vagyok a gazdája.
Annyi sok mindenkinek mondta ezt már el, és egy ideje már nem is fáradt ezzel, mert az emberek úgy sem érthetik meg, most azonban fontosnak tartotta ezt leszögezni.
-Nem csatlakozom, mert nem akarok nektek segíteni. Nem akarok segíteni abban, hogy kijussatok és megöljetek mindenkit, aki itt él. És… és Chan… én segítettem neki. Pont azt tettük. Segítettünk.
Arra egy kicsi büszke mosoly suhant át az arcán, amikor felkészültnek nevezték. Természetesen nem volt minden a fejében, hiszen az inkább Timidus volt. Egyszerűen használta a térkép jelölő funkcióit, feltérképezte a terepet, és az egész úton azt figyelte, amikor ide tartottak, előre megnézve, hogy hol a biztonságos. Csak a koordinátákat kellett megjegyeznie, ez pedig még az emberi agy számára sem volt lehetetlen.
-Nem szörnyek. Akit az előbb megöltél, például egy Elf volt. Tudod, hogy kik ők? Tudsz róluk bármit is, vagy csak annyit, hogy tapasztalatpontot ad, ha megölöd őket? Az Elfek az erdő és a természet őrei. Védik a területüket a betolakodóktól. Az összes mob ilyen. Védik a területüket, a boss pedig a szint kapuját. Ti pedig odamentek és elpusztítjátok őket.
-Hanyas szintű vagy ember?

Szólalt meg a kis szösszenet után a sárkány, és végigmérte a fiú felszerelését.
-Ismered az Arénát? Rangsorolt rendszer. Tudd, hogy jelenleg úgy szerepelünk a lista elején, hogy soha egyetlen bosson sem vettünk részt, és mobozni sem járunk el. A Top-10 listájában is benne vagyunk. Tévedsz, amikor azt hiszed, hogy az itteni lények megölésével fejlődhetsz leginkább.
Shu elmosolyodott, azonban amikor a következő kérdés érte, már ijedten lépett hátra, a sárkány pedig halkan morogni kezdett.
-Figyelmeztetlek, ha még egy lépést közelebb lépsz, akkor nem lesz további lehetőséged a mondandód közlésére.
-Én… én csak… nem tudtam, hogy jól csináltuk-e, amit csináltunk. Nem tudtam, hogy Timidus mit fog mondani, mert nekem is csak azt mondta, hogy segíteni akar. És… és szerintem igenis segített. Most már tudom, hogy igazunk volt. Ti vagytok a bűnüldöző céh, és simán odaengedtetek egy gyilkost a többiek közé. Valamit tennünk kellett, mert ti nem tesztek semmit!

Dühösen összeszorította az öklét, és ezúttal ő is állta a másik tekintetét.

Statok:

Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Karakterlap

Témanyitás by Hayashi Yuichi Szer. Szept. 10 2014, 17:04

Barátok. Ha így lenne nem eléd állna a sárkány, hanem melletted lenne. Vagy ellenségnek tekint a sárkány, az is meglehet.
- Ez esetben örvendek Timidus - bólintottam a sárkány felé, bár még a kislány nem mutatkozott be, de üsse kavics. Szíve joga megtartani magának. Amit viszont mondott, meglepett.
- A játék elején sejtem te is ott voltál amikor a játék készítője elárulta mindenkinek a terveit. Az igazsága szubjektív. Azt viszont sejtem, hogy te másképp értelmezed, mint amit ő elmondott. Kérlek ne mondd el, másképp értelmeztük ezt már tudom. Ami azt illeti, nem segítettél Channak. Valószínűleg csak céhtársadként nézhetsz rá. Nekem a barátom és miatta mentem el a bossra, - rámutattam a sárkányára - ahogy neked is ő a barátod. Mellette voltam, igen a kijutás reményében. Míg te elnézést kértél és távoztál - továbbra is a kislánynak beszéltem, de hébe hóba rápillantottam a sárkányra is. Mielőtt azonban válaszolnék a sárkánynak, még valamit tudnia kell kislánynak. Az elfekkel is kapcsolatban, de az kevésbé lényeges.
- Félreérted. Az nem egy Elf volt, a szörny kifejezéssel még előrébb is léptettem azon a listán, amin szerepel. A Sötét Elfek, mások mint az Erdei Elfek. Őket nem érdekli a fák és a természet védelme, őket nem érdekli, hogy te, vagy a sárkányod, vagy én mi vagyunk. Őket az érdekli, mi van a tarisznyádban és mi van a saját tarisznyájában. Te ölöd meg őket, vagy ők ölnek meg téged. És ellenben más mesebeli fajokkal, ezek, képesek hordába verődni, ha úgy szükségeltetik, még meg egy olyanba ahol a hatalom az úr. Vezető alá rendelt szolgák. A pontok, amiket bezsebelünk érte az csak a rendszer járuléka - nem akartam jobban megrémíteni, hogy a káosz fattyai, tehát ezek nem szörnyek, ezek közelebb állnak a démonokhoz. Szerencsére még csak egy démon osztályú lénnyel futottam itt össze Aincradban, és a sárkány által kritizált csapatmunkának köszönhetően tudtuk csak legyőzni.
Majd felé fordultam. Számomra egy pet mindig is pixel marad, egy fegyver. Aranyosak, meg elég sokat tudnak, de program. Korlátos. Ez az egyed is aranyos.
- A szintem elegendő a bosshoz, Timidus maradjunk ennyiben és van rendes nevem is, illendően bemutatkoztam, úgy érzem - látványosan végig nézett rajtam, talán ahhoz még kicsi, hogy megegyen, de érdeklődve vártam mire gondolhat a kislány. Ellenben a sárkány következtetése, kérdése és hencegése meglepett. Igen szabad pórázon tarthatja a lány. Ha későbbiekben ellene fordulna és újra vad mob akarna lenni, a lányra ráfog férni egy menekítés, mert ez a bestia képes lenne megölni, amint eleget látott.
- Nem ismerem az arénát, és közelében sem voltam még. A helyezéshez viszont gratulálni tudok. Gondolom ő - mutattam a kislányra, név híján - vagyis közösen szereztétek meg ezt a szép eredményt. Fogadjátok gratulációm - mosolyogtam rá is és a lányra is. Ahogy közelebb léptem viszont a morranásra megálltam. Ránéztem a sárkányra és szavait figyelve visszaléptem előző helyemre.
Közben a lány szavaira figyeltem és nem akartam semmi kép sem félbeszakítani. Már csak illedelemből sem. Amit állított nem akartam elhinni, igaz hogy a sárkány szavai voltak a háttérben és ő ebbe beleegyezett. Mind a beállás, mind a szituáció, alátámasztja. Behódolt ez a lány egy e-világi teremtménynek, egy programnak. A játékfejlesztés csodálatos, azonban vannak hátulütői, nem szabad elveszíteni az uralmat, hogy elvesszen az ember. Ez egy gyönyörű játék, elég nagy hátulütővel, amin Hinari, Szophie, és más céhekből is sokan azon ügyködnek, hogy véget érjen ez, és láthassuk szeretteink. Ez viszont a kislány ellen van, neki itt biztosan van egy szerette, és ez lehet az a szál, amitől nem lát.
- Nem fogok közelebb lépni, de hátrébb sem. A céh, aminek tagja vagyok, azon dolgozik, azért fejlődik, hogy mindenkinek a kijutásáért életveszteség nélkül, győzze le a bossokat. Más céhek és szóló játékosok segítségével. Az, hogy pirosak is vannak ott, hármat jelent. Kiakarnak jutni, megakarnak minket ölni vagy unatkoznak. Én személy szerint nem tiltanám ki őket. Ha hátba akarnak támadni, az saját halálukkal is járhat. Azt nem vitatom, hogy gyilkosok és emiatt legszívesebben visszaadnám nekik azt, amit ők másoknak adnak. Miért nem teszem, felteheted jogosan a kérdést. És itt vissza is lyukadok az arénához. Nem célom más játékos meg sebesítése. Ha jobban tetszik a kifejezés - ezt, nem kettőjükre koncentrálva mondtam, hanem már csak a sárkánynak szegezve - én szörnyeket és bossokat ölni léptem be ide. Olyan teremtményeket, amiket emberek rajzoltak meg és készítettek el. Vagy félelmükben teremtettek. A célom annyi embert kijutáshoz segíteni, amennyit csak elbírok.

Spec:
Hayashi Yuichi
Hayashi Yuichi
Kardforgató
Kardforgató

Karakterlap

Témanyitás by Shukaku Szer. Szept. 10 2014, 17:49

-Én nem örvendek.
Jelentette ki a sárkány mindenfajta sértődöttség, vagy akárcsak az érzelem bármilyen jele nélkül a hangjában. Shu azonban csak a fejét csóválta, és szomorúan mosolygott, egyfajta lemondó, bánatos, mégis szánakozó mosollyal. Ez az ember is olyan mint a többi. Gyűlöli Kayabát, gyűlöli a világot, és gyűlöli a peteket. Gyűlöl mindent, ami jobb nála, mert irigy.
-Szerintem inkább te értelmezed másképpen, mint én. Nem, Chan valóban nem a barátom. Nem sok barátom volt, és most sincs sok.
Végigsimította a kezét a sárkány hátán, a finom tollazaton, mely tökéletes részletességgel volt kidolgozva.
-Igen. Nekem ő a barátom, és nem fogom hagyni, hogy bántsátok. De… de ha meg akartunk védeni titeket is… ha tudnád, hogy Suzume miket mondott…
Az elfek elmesélésére csak egy hálás mosollyal reagált, és bólintott.
-Nem tudtam elég jól megfigyelni, túl hamar megölted szegényt. De amit mondtam akkor is igaz. A területüket védik, ahova az emberek folyamatosan bejárnak őket megölni. Miért hiszed, hogy rosszabbak azoknál, akik rájuk vadásznak? Mikor jöttek be ők a városokba, hogy zsákmányt szerezzenek az emberektől? Látod, hogy most hol állunk? Védett terület a védett területen kívül. Ha akarom, egész nap sétálgathatnék úgy, hogy csak egy-két mob zónáját érinteném, de akkor is elfuthatok, mert nagyobb a gyorsaságom, vagy elteleportálhatok. Ők ezt nem tehetik meg. Ha egy ember rájuk akad, akkor harcolniuk kell az életükért. Ha emiatt gonoszak…
Csak durcásan megvonta a vállát. Yuichi úgy sem értheti meg, mert csak az Exp farmot látja bennük, nem azt a szépséget, amit Shu.
-Elegendő? Talán pont elegendő? Illendően meghajoltam előtted. Tiszteletet mutattam, ráadásul a ti általatok használt jelekkel, mert nem várom el, hogy tudd a sárkányok jelzéseit. Az emberek gőgje és érdektelensége más fajok egyedei iránt általában ezt nem engedi meg nekik. Tiszteletet tanúsítottam úgy, hogy még nem érdemelted meg, de megelőlegeztem neked. Te azonban látványosan nem vettél figyelembe. Shu nekem azt mondta, hogy a tiszteletnek kölcsönösnek kell lennie, és nem csak abból áll, hogy nevekkel illetjük a másikat. A gratulációt pedig köszönjük. Természetesen együttes munka eredménye.
A szentbeszédre azonban Shu csak még inkább összeszorította a fogait. Dühös volt. A férfi nyíltan kimondta, hogy védi a gyilkosokat, és azokat pusztítja, akik ennek a világnak az eredeti lakói. A szót azonban ismét nem ő vette át, mert jelenleg a torkára forrt minden a dühtől.
-Ez esetben a céhed eredménytelenül működik, és azt sem veszitek észre, hogy több embert ölnek meg a pirosak, mint a mobok. Bármennyit elpusztíthatsz közülük, ők respawnolnak, ti azonban ezt nem teszitek meg, így a gyilkosaitok ellen nem is lenne ilyen elkeseredett a küzdelem.
-Minket még soha… soha… egyszer sem…

Kezdte Shu dühtől remegő hangon a beszédet.
-Soha nem akart megölni egyetlen mob sem. Vagy legalább is még csak sárgába sem vitte az életcsíkomat, de az emberek miatt már többször volt pirosban. Ha meg akarjátok védeni az embereket, akkor kezdjetek valamit velük! Bűnüldöző céh, akik a gyilkosokkal szövetkeznek…
Tudott volna még mit mondani. Számtalan elkeseredett szitkozódás jutott az eszébe, és keserves sírás, és düh, mely lángolva tör elő. Düh, amely elpusztítaná az előtte állót, aki ezt a világot akarja elpusztítani.
-Timidus… Timidus még soha nem csapott be. Ő még soha nem ölt meg senkit… és te inkább őt bántanád, mint a gyilkosokat…  
Egyszerűen érthetetlen volt számára az ilyen emberek viselkedése.

Statok:

Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Karakterlap

Témanyitás by Hayashi Yuichi Pént. Szept. 26 2014, 16:32

Ebben igaza van a kislánynak, és amit a sárkány iránt érez, abszolút meg is értem. Talán apja ként tekint rá? Nem tudom, viszont amit mondott érdekes. Barátja egy teremtmény, de Chan nem. Chan is egy pixelhalmaz tulajdonképp. Úgy, mint a sárkány.. egy apró különbséggel. A sárkány nem lépett be a játékba ő alapból itt volt, míg Chan igen, ahogy ő is.
- Mit is mondtál valaki.. - latoltam - Suzuméről? - Nem derengett a név, bár az én névmemóriám mellett..
A sötét elfek témáról nem akartam bővebb beszámolót tartani neki, de sok kérdése van és lehet jobb is, ha megtudja.
- Gonoszak és rosszak. Ez inkább arra utal, amik a szándékuk, ez pedig nem csak abból áll, hogy őrzik a területük. Védett területet is megtámadhatnak. Persze ehhez esemény kiírás kell a programban, de ezt biztosan nem értené, hogy működik. Egy pillanatnyi sóhajjal kiengedtem a benn tartott levegőt és hozzá fűztem még - igen ezt megteheted és ők is. Kayaba Akihiko csak egy név azokból, akik ezt eltervezték, övé a felelősség ő csak egy kép, akit mindenki utálhat, vagy megköszönheti neki, hogy itt lehet.
Rápillantottam és a sárkányára, de inkább nem folytattam. Barátja ezt tiszteletben tartom, azonban.. néztem hosszabban a sárkányra és vártam. Kivártam, míg befejezi előadását a tiszteletről.
Majd a kislányt is, ahogy felelősségre von, jelentéktelen cselekedeteim miatt. Haloványan apró fejbiccentéssel elfogadtam stigmáját.
- Azonban - fordultam először a kislány felől a sárkány felé - tiszteletlenségnek tartom beszéded a boss terem előtt. Egy jó barátomat szégyenítettél meg, sőt egyenesen rosszabbnak mutattad be, mint azt aki megölt valakit, haszonért.
Nem csak egy barátomat, de Anatolet mint üzlet társamat a fejlesztésekben, másképp ismerem. Üzleti titok.. viszont az ott nem az volt, rosszabb.
- A mobokat elsősorban fejlődés miatt öljük meg, míg embert ölni, még ha gyilkosról van szó, vagy akár bebörtönözni egyik sem gyors. Magunk módszereikkel üldözzük a pirosakat - ezzel ránéztem folytatásként a kislányra. Nem akartam többet mondani a sárkánynak, nem kellemes emlék Sir Lewis halála és ahogy megörökölte Hinari a céhet. Mindent a lány nyakába húzott, még a keresést is önhibáján kívül. Vagyis..
Elfordultam tőle.
- Tudod a szintharcok a kazamatákban egész mások. Ott együtt lehet dolgozni még a pirosakkal is. Lehet, hogy ők meg akarnak minket ölni, ezt nem tudhatom, de egyet tudok. Ott a mobok azért vannak, sokan, vagy kevesen és erősek, hogy az életerő csíkod pirosról lecsökkenjen nullára.
Ránéztem a kislányra, majd a sárkányra.
- Kétszer haltam meg szintfőnök termében, és egy küldetés alkalmával pirosba zuhant az életerőm ezek a teremtmények miatt. Egyik alkalommal sem ember tette ezt - itt a kislányra néztem, majd vissza a sárkányra - tudod, a sárkányok gőgje magasabb az emberekénél, erre az egyre akár még irigykedhetnék is. Megráztam a fejem - azonban ezt nem teszem, de érdekelne a ti világnézetek - egy pillanatra megálltam a beszéddel. A laborba el kell menjek előtte, de talán - az az aréna.. tőlem távol áll ugyan, de szeretnék veled megküzdeni - majd inkább módosítottam - veletek - néztem a kislányra is. Utóbbit nem gondoltam komolyan, karddal nem szeretek embert megvágni, még ha ez csak egy játék, akkor sem. Láttam elég sérülést, mit kard és más fegyverek okoztak.

Spec:
Hayashi Yuichi
Hayashi Yuichi
Kardforgató
Kardforgató

Karakterlap

Témanyitás by Shukaku Pént. Szept. 26 2014, 17:05

-Még meg sem hallottad?! Meg sem jegyezted?! Ennyire nem érdekel, hogy kik az igazi gyilkosok közöttetek?!
Shu most már valóban dühös. Nagyon dühös erre a nagyképű alakra, aki ennyire lekezelően viselkedik velük, és még ilyen egyértelműen jelzi is, hogy magasról tesz a mondandójukra, amikor azzal éppen az ő életüket akarják óvni. Amikor pedig már a szegény mobocskákat, sőt, volt képe ahhoz, hogy magát Kayaba Akihikót, a Nagy Kayaba Akihikót kezdje el ócsárolni, Shu szemei szinte már villogtak.
-Baromság! Az eventekre jelentkezni kell! A küldetéseket el kell fogadni! Te döntesz úgy, hogy részt akarsz-e venni benne, hogy meg akarsz-e ölni valakit! Te elfuthatsz! Te elmenekülhetsz! Elteleportálhatsz! Be sem kell sétálnod a boss termébe! Ők hova meneküljenek előletek, ha nem akarnak veletek harcolni?! Kayaba nevét pedig…
De ezt már nem fejezte be. Csak elfordult, és könyörgő tekintettel nézett a barátjára, hogy hadd menjenek már innen a lehető legmesszebbre, ahol ez az őrült nem zaklathatja őket. Timidusnak azonban még volt mondandója, ám amikor szólásra nyitotta száját, a lány vágott közbe, szavaiból szinte szikrázott a düh.
-Kit mutatott be rosszabbnak?! Chant, akivel ti csesztetek ki, amikor olyan felelősséget akasztottatok a nyakába, amit nem bír el?! A céhet is alig tudja vezetni, erre ti megtettétek hadvezérnek! Ha győzni akarnátok, akkor rendes harcosokat állítanátok a csapatotok élére, és nem azon mókáznátok, hogy hogyan omlik össze az a szerencsétlen lány! Vagy Anatolet és Alexet, csak azért, mert megtartotta a nekik tett ígéretét és a Alex titkát?! Timidus segíteni akart, és segíthetett is volna, ha meghallgatnátok a tanácsait, és nem néznétek le csak azért, mert pet!
A sárkány egy csipogással intette csöndre a barátját, akinek az ujjai szinte már görcsösen markolták a kristályt.
-Nem célom, hogy megöljelek titeket. Ha meg akarnám tenni, akkor akár most is végezhetnék veled. Ugyanolyan egyszerűen, ahogyan pirosakat ölni is egyszerű. Nem üldözitek a pirosakat, hanem még a fejlődésüket is segítitek, amikor oda engeditek őket a bosshoz. Sem a kazamatába, sem a boss termébe nem kötelező belépni, és beengedni sem kötelező oda senkit. Egyetlen faj van Aincradban, aki elől nem lehet elmenekülni, és az az ember. A kihívásodat pedig elfogadom, egyetlen feltétellel. Én választom meg a csatateret.

Statok:

Shukaku
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Karakterlap

Témanyitás by Hayashi Yuichi Kedd Szept. 30 2014, 19:29

Suzume, most már megjegyzem ezt a nevet, furán jön le, hogy a kislány hogy dühbe gurult.
- Neked is megöltek a pirosok valakit, aki fontos volt neked, vagy tiszteltél? - kérdeztem most már komolyabbra fogva a szót. Ahogy beszélt, az csak egyről árulkodik, fanatikus.. de mi mellett, vagy mi ellen? Egy biztos, gyűlöli a pirosakat, sőt, meg akarja ölni őket, feltételezem. Ebbe a kislányba több emberölési vágy szorult, mint céhtársaimba? Ezt nem tudom, talán nem is fogom megtudni. Kérdésem, csak azután tettem fel, miután a sárkány is elhallgatott. Eddig komolyan néztem rájuk, de a végénél újra meg kellett csóváljam a fejem.
-Sajnálom, látszik nem voltatok még bosson. Egy az egyedül vagyok itt, nem társakkal jöttem, vagy barátokkal, vagy olyannal akit szeretek. Ugyanis elkeserített, amit tettél Timidus ezért hívtalak el benneteket - fordultam a sárkányra nézve. - Egy olyan helyen nyújtottál segítséget, ahol nem kellett volna ilyesfajta segítség. Ha a frontharcosok mind meghalnak, azzal Timidus megölöd a barátod, úgy hiszem. Az egyetlen barátod. Kézzelfogható bizonyítékom nincs, de annyit mondhatok, nekem több időm volt odakint és hasonlóval foglalkoztam az a nap előtt, mint akik elkészítették ezt - tártam szét karjaim, majd nem magam mellé engedtem vissza, hanem összefontam kezeim mellkasom előtt.
- Chan örült, hogy kinevezték erre, de egyben félt is tőle, a felelősségtől, és hogy nem fog neki menni. Én nem azért harcoltam, hogy ő lemondja ezt, hanem, hogy végig vigye és érezze a siker utáni boldogságot. Persze ebben benne van a kudarc lehetősége is, amit ti megkockáztattatok - elhallgattam ezután, miért próbálom megmagyarázni egy kislánynak, hogy a céhtársa felnőtt? A felnőttek pedig, ha elvállalnak valamit, nem lökik csak úgy félre. Ha meg félrelökik, jön a szenvedés és a feledés, mert megtehetjük, vagy a szégyen.
- Aincradban, nincsenek törvények, nem tilthatod meg egy játékosnak, hogy merre menjen és ne menjen. Ha erősebb vagy, azzal válasz törvénnyé - húztam el a szám, ez valahogy talán igaz is, de amíg tudok készíteni paralízis mérget, addig nem létezik, olyan hogy törvény. - Tudod legszívesebben azt tenném, amit a sárkány mond - fordultam a kislány felé - megtiltanám a pirosaknak a jelenlétet, de most gondold el.. - nem volt kedvem ebbe belegondolni, de csak kikényszerítette - tíz év múlva is itt leszel ezen a helyen, majd még eltelik ötven év. Senki nem lesz, boss harcon akarna részt venni, az eddig felfedezett tizennyolc szinten éled le az egész életed. Kicsit sem érdekel téged vagy Timiduszt, hogy mi van tovább? Vannak-e szebb rétek, vagy romvárosok, új küldetések? Csak az, hogy minél több embert támadjatok meg? - legyintettem. Ebbe úgysem tud belegondolni, bezárja saját magát és nem akar visszajutni, itt akar meghalni. Felesleges feldühítenem magam.
- Válassz csatateret - nézem haragosan a sárkányra. - Nekem is van egy feltételem, amit a csatatéren mondok el.
Elővettem hazatérés kristályom, és készültem, milyen helyszín nevet, fog mondani.

Spec:
Hayashi Yuichi
Hayashi Yuichi
Kardforgató
Kardforgató

Karakterlap

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.